Glas och porslin » Glas » Champagneglas

Märken på champagneglas:

Guzzini champagneglas

Fratelli Guzzini föddes som företag 1912 då grundaren Enrico Guzzini började tillverka eleganta produkter av oxhorn. 1938 togs steget till att börja tillverka av Plexiglas.

Guzzinis champagneglas är av tjock plast av hög kvalité. Plastglasen står ganska stadigt och funkar därför att ha även utomhus när det blåser lätt.

  • Guzzini Happy Hour Champagneglas Litet 10 cl Transparent

    Ett litet transparent champagneglas i högkvalitativ plast från Guzzini som rymmer 10 cl. Guzzini är italienskt och förespråkar en design både ska vara miljövänlig och användbar. Deras produkter är tillverkade i återvunnen plast som är tänkt att vara ett modernt och praktiskt material som ersättning för trä eller porslin. Ishinken ingår i serien Happy Hour som består av allt som behövs för att dina stunder med familj och vänner skall bli extra speciella. Skåla i champagne när du ska fira något speciellt eller bara vill unna dig lite. Dessa champagneglas är både praktiska och snygga och kan användas inomhus som utomhus.
  • Guzzini Happy Hour Champagneglas 14 cl Transparent

    Ett transparent champagneglas i högkvalitativ plast från Guzzini som rymmer 14 cl. Guzzini är italienskt och förespråkar en design både ska vara miljövänlig och användbar. Deras produkter är tillverkade i återvunnen plast som är tänkt att vara ett modernt och praktiskt material som ersättning för trä eller porslin. Ishinken ingår i serien Happy Hour som består av allt som behövs för att dina stunder med familj och vänner skall bli extra speciella. Skåla i champagne när du ska fira något speciellt eller bara vill unna dig lite. Dessa champagneglas är både praktiska och snygga och kan användas inomhus som utomhus.