The Just Slate Company glasunderlägg

Populärt inom The Just Slate Company glasunderlägg

 • The Just Slate Company - Glasunderlägg Gin is My Tonic 2-pack

  The Just Slate Company - Glasunderlägg Gin is My Tonic 2-pack
  Set med två graverade glasunderlägg i högkvalitativt och hållbart skiffer, handgjorda av skotska The Just Slate Company. Underläggen har motivet Gin is my tonic. Varje underlägg är unikt eftersom skiffer är ett levande material och då tillverkningen sker för hand. Undersidan är belagd med skumgummi för att skydda bordsytan.
 • The Just Slate Company - Glasunderlägg Prosecco 4-pack

  The Just Slate Company - Glasunderlägg Prosecco 4-pack
  Set med fyra graverade glasunderlägg i högkvalitativt och hållbart skiffer, handgjorda av skotska The Just Slate Company. Underläggen har olika motiv med prosecco-tema. Varje underlägg är unikt eftersom skiffer är ett levande material och då tillverkningen sker för hand. Undersidan är belagd med skumgummi för att skydda bordsytan.
 • The Just Slate Company - Glasunderlägg Love Gin 2-pack Guld

  The Just Slate Company - Glasunderlägg Love Gin 2-pack Guld
  Set med två graverade glasunderlägg i högkvalitativt och hållbart skiffer, handgjorda av skotska The Just Slate Company. Underläggen har olika motiv i guld. Varje underlägg är unikt eftersom skiffer är ett levande material och då tillverkningen sker för hand. Undersidan är belagd med skumgummi för att skydda bordsytan.
 • The Just Slate Company - Glasunderlägg Hjärta 4-pack

  The Just Slate Company - Glasunderlägg Hjärta 4-pack
  Set med fyra hjärtformade glasunderlägg i högkvalitativt och hållbart skiffer, handgjorda av skotska The Just Slate Company. Varje underlägg är unikt eftersom skiffer är ett levande material och då tillverkningen sker för hand. Undersidan är belagd med skumgummi för att skydda bordsytan.

Fler tips på The Just Slate Company glasunderlägg

 • The Just Slate Company - Glasunderlägg Gin 4-pack

  The Just Slate Company - Glasunderlägg Gin 4-pack
  Set med fyra graverade glasunderlägg i högkvalitativt och hållbart skiffer, handgjorda av skotska The Just Slate Company. Underläggen har olika motiv med gin-tema. Varje underlägg är unikt eftersom skiffer är ett levande material och då tillverkningen sker för hand. Undersidan är belagd med skumgummi för att skydda bordsytan.