Glas och porslin » Glas » Tumblerglas

Märken på tumblerglas:

Greengate tumblerglas

 • Greengate Alexa Tumbler Grå

  Ett vackert dricksglas med en slipad dekor i en grå färg från Greengate. Glaset kommer i flera färger och är ett perfekt dricksglas som passar både till vardags men även till en festligare dukning. Glaset rymmer 33 cl.
 • Greengate Alexa Tumbler Blekrosa

  Ett vackert dricksglas med en slipad dekor i en ljusrosa färg från Greengate. Glaset kommer i flera färger och är ett perfekt dricksglas som passar både till vardags men även till en festligare dukning. Glaset rymmer 33 cl.
 • Greengate Alexa Tumbler Plommon

  Ett vackert dricksglas med en slipad dekor i en plommon färg från Greengate. Glaset kommer i flera färger och är ett perfekt dricksglas som passar både till vardags men även till en festligare dukning. Glaset rymmer 33 cl.
 • Greengate Tumbler Med Slipad Dekor

  Dricksglas med en vacker slipad dekor från Greengate. Glaset rymmer 33 cl och passar bra både till vardags men även till lite festligare tillfällen. För att få en vacker, enhetlig dukning kan du matcha med vinglas från samma serie.
 • Greengate Alexa Tumbler Klar

  Ett vackert dricksglas med en slipad dekor i en klar färg från Greengate. Glaset kommer i flera färger och är ett perfekt dricksglas som passar både till vardags men även till en festligare dukning. Glaset rymmer 33 cl.