Glas och porslin » Glas » Vinglas

Märken på vinglas:

Erik Bagger vinglas

Från danska Erik Bagger kommer många fina vinglas. Serien Opera är designad på uppdrag av The Copenhagen Opera Restaurants. Opera finns både som rödvinsglas och vitvinsglas. Den som gärna dricker vin till dessert kan komplettera med dessertvinsglas om 26 cl. För den riktiga finsmakaren kan en Bourgogne avnjutas i särskilda glas med lite större kupa om 52 cl, som avger mycket mer boquet. Bara att stoppa ner näsan och känna de ljuvliga dofterna!

 • Opera rödvinsglas, 6-pack Erik Bagger

  Detta rödvinsglas från Erik Bagger ingår i den snygga serie som är designad för restaurangerna på Köpenhamns Opera. Serien är skapad efter Erik Baggers vision om att designa framtidens klassiker i hög kvalitet och med ett stilrent skandinaviskt uttryck. Glaset rymmer 46 cl. Levereras i 6-pack.  Information om glaset: Glaset klarar maskindisk på glasprogrammet.2 års garanti mot glaspest på glasserien - Designat till Operans Restauranger. Var noga med att dosera rätt dos diskmedel/glans/salt - överdosera ej!Öppna diskmaskinen strax efter den har diskat klart.    
 • Opera vitvinsglas, 6-pack Erik Bagger

  Detta vitvinsglas från Erik Bagger ingår i den snygga serie som är designad för restaurangerna på Köpenhamns Opera. Serien är skapad efter Erik Baggers vision om att designa framtidens klassiker i hög kvalitet och med ett stilrent skandinaviskt uttryck. Glaset rymmer 37 cl. Levereras i 6-pack.  Information om glaset: Glaset klarar maskindisk på glasprogrammet.2 års garanti mot glaspest på glasserien - Designat till Operans Restauranger. Var noga med att dosera rätt dos diskmedel/glans/salt - överdosera ej!Öppna diskmaskinen strax efter den har diskat klart.    
 • Elegance rödvinsglas 40 cl, 2-pack Erik Bagger

  Detta stilfulla rödvinsglas från Erik Bagger ingår i serien Elegance. Matcha med vattenglas och ölglas i samma snygga design.Material: Glas & stålGlaset rymmer 40 cl.Levereras i 2-pack!
 • Erik Bagger Vitvinglas CARMEN 6-pack

  Erik Bagger Vitvinglas CARMEN 6-pack från Erik Bagger
 • Elegance vitvinsglas 32 cl, 2-pack Erik Bagger

  Detta stilfulla vitvinsglas från Erik Bagger ingår i serien Elegance. Matcha med vattenglas och ölglas i samma snygga design.Material: Glas & stålGlaset rymmer 32 cl.Levereras i 2-pack!
 • Opera dessertvinglas, 2-pack Erik Bagger

  Detta dessertvinglas från Erik Bagger ingår i den snygga serie som är designad för restaurangerna på Köpenhamns Opera. Serien är skapad efter Erik Baggers vision om att designa framtidens klassiker i hög kvalitet och med ett stilrent skandinaviskt uttryck. Glaset rymmer 26 cl. Levereras i 2-pack.  Information om glaset: Glaset klarar maskindisk på glasprogrammet.2 års garanti mot glaspest på glasserien - Designat til Operans Restauranger. Var noga med att dosera rätt dos diskmedel/glans/salt - överdosera ej!Öppna diskmaskinen strax efter den har diskat klart.   
 • Erik Bagger Rödvinglas CARMEN 6-pack

  Erik Bagger Rödvinglas CARMEN 6-pack från Erik Bagger
 • Erik Bagger Vitvinglas CARMEN 6-pack

  Erik Bagger Vitvinglas CARMEN 6-pack från Erik Bagger
 • Erik Bagger Rödvinglas CARMEN 6-pack

  Erik Bagger Rödvinglas CARMEN 6-pack från Erik Bagger