Glas och porslin » Glas » Vinglas

Märken på vinglas:

Guzzini vinglas

Av återvunnen plast har Guzzini tillverkat en hel kollektion av produkter för hem och kök. Vinglasen i serien Belle Epoque kan stoltsera med elegant design i flera olika färger. Det tjocka plastglaset tål maskindisk. Förutom vinglas ingår även skålar och andra typer av glas i denna serie.

En recension på sajten RoyalDesign vittnar om att glasen verklien är snyggt designade och kan lura ögat tro det är riktigt glas. Beställaren tyckte det var otydligt att glasen var i plast, vilket inte dög som present. Med rundade och vassa drag har Angeletti Ruzza skapat en design som ger glasen ett dyrbart utseende.

  • Guzzini Happy Hour Vinglas 30 cl Transparent

    Ett transparent vinglas i högkvalitativ plast från Guzzini som rymmer 30 cl. Guzzini är italienskt och förespråkar en design både ska vara miljövänlig och användbar. Deras produkter är tillverkade i återvunnen plast som är tänkt att vara ett modernt och praktiskt material som ersättning för trä eller porslin. Ishinken ingår i serien Happy Hour som består av allt som behövs för att dina stunder med familj och vänner skall bli extra speciella. Vinglaset passar till alla sorters vin och kan användas inomhus såväl som utomhus.
  • Guzzini Belle Epoque Vinglas Höjd 17.5 cm Transparent

    Ett vinglas i transparent plast med en höjd på 17.5 cm från Guzzini. Guzzini är italienskt och förespråkar en design både ska vara miljövänlig och användbar. Deras produkter är tillverkade i återvunnen plast som är tänkt att vara ett modernt och praktiskt material som ersättning för trä eller porslin. Vinglaset ingår i serien Belle Epoque som är tillverkat i tjockt återvinningsbart plast med en design som är inspirerat av nyantiken. Det nyantika och exklusiva utseendet på glaset gör det passande när gästerna sitter kring bordet men även för användning till vardags. Vinglaset kan även användas utomhus då det är tillverkat i plast och är perfekt att ta med på picknicken. Komplettera gärna med dricksglaset och kannan i samma serie.