Glas och porslin » Inredning » Krukor

Märken på krukor:

Gerbera krukor

 • Gerbera Algarve Redskapkskruka 14x13 cm Marin

  En stor marinblå redskapskruka i serien Algarve. Krukan passar både till förvaring av dina favoritredskap i köket men kan användas som kruka till blommor. Gerberas keramik är handgjord i vit terrakottalera och glaseras för hand. Kan användas i ugn, mikrovågsugn, diskmaskin och även i frysen.
 • Gerbera Algarve Redskapkskruka 14x13 cm Tryffel

  En stor tryffelfärgad redskapskruka i serien Algarve. Krukan passar både till förvaring av dina favoritredskap i köket men kan användas som kruka till blommor. Gerberas keramik är handgjord i vit terrakottalera och glaseras för hand. Kan användas i ugn, mikrovågsugn, diskmaskin och även i frysen.
 • Gerbera Algarve Redskapkskruka 14x13 cm Betong

  En stor betongfärgad redskapskruka i serien Algarve. Krukan passar både till förvaring av dina favoritredskap i köket men kan användas som kruka till blommor. Gerberas keramik är handgjord i vit terrakottalera och glaseras för hand. Kan användas i ugn, mikrovågsugn, diskmaskin och även i frysen.
 • Gerbera Algarve Redskapkskruka 14x13 cm Bomull

  En stor bomullsfärgad redskapskruka i serien Algarve. Krukan passar både till förvaring av dina favoritredskap i köket men kan användas som kruka till blommor. Gerberas keramik är handgjord i vit terrakottalera och glaseras för hand. Kan användas i ugn, mikrovågsugn, diskmaskin och även i frysen.