Glas och porslin » Inredning

Märken på inredning:

Lyngby inredning

 • Lyngby Vas H:15 cm Vit

  Med den elegant vita Lyngbyvasen i ditt hem har du både en vacker inredningsdetalj och en snygg vas som matchar med dina blommor. Passar perfekt för snittblommorna, blombuketten eller varför inte några enstaka grenar. Vasen är 15cm hög och finns i olika storlekar, allt för att kunna matcha och variera som du önskar.
 • Lyngby Vas H:20 cm Svart

  Med den mattsvarta Lyngbyvasen i ditt hem har du både en vacker inredningsdetalj och en snygg vas som matchar med dina blommor. Passar perfekt för snittblommorna, blombuketten eller varför inte några enstaka grenar. Vasen är 20cm hög och finns i olika storlekar.
 • Lyngby Vas H:15 cm Svart

  Med den mattsvarta Lyngbyvasen i ditt hem har du både en vacker inredningsdetalj och en snygg vas som matchar med dina blommor. Passar perfekt för snittblommorna, blombuketten eller varför inte några enstaka grenar. Vasen är 15cm hög och finns i olika storlekar.
 • Lyngby Vas H: 20cm Klar

  Med den eleganta Lyngbyvasen i ditt hem har du både en vacker inredningsdetalj och en snygg vas som matchar med dina blommor. Passar perfekt för snittblommorna, blombuketten eller varför inte några enstaka grenar. Vasen är 20cm hög och finns i olika storlekar och färger, allt för att kunna matcha och variera som du önskar.
 • Lyngby Vas H: 25 cm Klar

  Med den eleganta Lyngbyvasen i ditt hem har du både en vacker inredningsdetalj och en snygg vas som matchar med dina blommor. Passar perfekt för snittblommorna, blombuketten eller varför inte några enstaka grenar. Vasen är 25cm hög och finns i olika storlekar och färger, allt för att kunna matcha och variera som du önskar.
 • Lyngby Vas 12 cm Vit

  Med den elegant vita Lyngbyvasen i ditt hem har du både en vacker inredningsdetalj och en snygg vas som matchar med dina blommor. Passar perfekt för snittblommorna, blombuketten eller varför inte några enstaka grenar. Vasen är 12cm hög och finns i olika storlekar, allt för att kunna matcha och variera som du önskar.
 • Lyngby Vas H:20 cm Ljusgrå

  Med den ljusgrå Lyngbyvasen i ditt hem har du både en vacker inredningsdetalj och en snygg vas som matchar med dina blommor. Passar perfekt för snittblommorna, blombuketten eller varför inte några enstaka grenar. Vasen är 20cm hög och finns i olika storlekar och färger, vilket ger möjlighet att variera och mixa färger.