Rörstrand skulpturer

Populärt inom Rörstrand skulpturer

 • Rörstrand - SÅLD Rådjur Figur Gunnar Nylund

  Rörstrand - SÅLD Rådjur Figur Gunnar Nylund
  Figurin i form av ett rådjur av Gunnar Nylund. Sockel inkluderad, studiomärkt. Proveniens Albin Kristensson.Produkterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Rörstrand - SÅLD Säl Figur Gunnar Nylund

  Rörstrand - SÅLD Säl Figur Gunnar Nylund
  Figurin i form av en säl av Gunnar Nylund. Sockel inkluderad, studiomärkt. Proveniens Albin Kristensson.Produkterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Rörstrand - SÅLD Pingvin figurin av Gunnar Nylund

  Rörstrand - SÅLD Pingvin figurin av Gunnar Nylund
  En pingvin figurin formgiven av Gunnar Nylund för Rörstrand.Produkterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Rörstrand - SÅLD Delfin Figur Gunnar Nylund

  Rörstrand - SÅLD Delfin Figur Gunnar Nylund
  Figurin i form av en delfin av Gunnar Nylund. Sockel inkluderad, studiomärkt. Proveniens Albin Kristensson.Produkterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.

Fler tips på Rörstrand skulpturer

 • Rörstrand - Säl Figur Gunnar Nylund

  Rörstrand - Säl Figur Gunnar Nylund
  Figur i form av säl formgiven av Gunnar Nylund för Rörstrand.BruksslitageProdukterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Rörstrand - Pudel av Henrik Allert

  Rörstrand - Pudel av Henrik Allert
  Figur föreställande pudel formgiven av Henrik Allert för Rörstrand.BruksslitageProdukterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.