Glas och porslin » Kannor

Märken på kannor & karaffer:

Rosti kannor & karaffer

 • Rosti Mixkanna 1L Indigo

  Mixkanna i en fin blå färg från Roswi Mepal. Kannan är designad för att passa den klassiska Margretheskålen och är ett måste i varje kök - såväl tillredning som till servering och förvaring. Kannan har praktiskt handtag och hällpip, och rymmer 1,0 liter. Mixkannan kan användas för att vispa grädde i men kan också användas för drycker. Lock går att köpa till, och därmed kan kannan också användas till förvaring. Mixkannan är tillverkad i 100 % melamin, vilket har den goda egenskapen i förhållande till plast, att den behåller formen, även om den blir varm av varma livsmedel, vilket är en stor fördel i samband med matlagning. Melamin är lämpligt för diskmaskin men kan inte användas i mikrovågsugn eller frys.
 • Rosti Mepal Lock till Mixkanna 1 L

  Lock till mixkannan från Rosti Mepal som rymmer 1 liter. Locket är tillverkad av plast och tål maskindisk.
 • Rosti Mixkanna 1L Pine green

  Praktisk mixkanna från Roswi Mepal. Kannan är designad för att matcha Margretheskålen och är ett måste i varje kök - såväl till tillredning som till servering och förvaring. Kannan har praktiskt handtag och hällpip, och rymmer 1,0 liter. Mixkannan kan användas för att vispa grädde i men kan också användas för drycker. Lock går att köpa till, och därmed kan kannan också användas till förvaring. Mixkannan är tillverkad i 100 % melamin, vilket har den goda egenskapen i förhållande till plast, att den behåller formen, även om den blir varm av varma livsmedel, vilket är en stor fördel i samband med matlagning. Melamin är lämpligt för diskmaskin men kan inte användas i mikrovågsugn eller frys.
 • Rosti Mepal Mixkanna Med Tre Redskap Vit

  Snyggt och praktiskt mixkanneset med tre redskap. Mixkannan är designad för att matcha Margretheskålen och är ett måste i varje kök - såväl till tillredning som till servering och förvaring. Kannan har praktiskt handtag och hällpip, och rymmer 1,0 liter.Mixkannan kan användas för att vispa grädde i men kan också användas för drycker. Lock går att köpa till, och därmed kan kannan också användas till förvaring. Innehåller slevar nr 518 + 524 + 526. Mixkannan är tillverkad i 100 % melamin, vilket har den goda egenskapen i förhållande till plast, att den behåller formen, även om den blir varm av varma livsmedel, vilket är en stor fördel i samband med matlagning.Melamin är lämpligt för diskmaskin men kan inte användas i mikrovågsugn eller frys.