Vintage grytor

Populärt inom Vintage grytor

 • SÅLD Vintage Fiskgryta 50x19 cm Aluminium

  SÅLD Vintage Fiskgryta 50x19 cm Aluminium
  Ovalformad fiskgryta i aluminium med ändhandtag och perforerad insats för pochering. Tillverkad av Bourgeat, Frankrike. Produkterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • SÅLD Vintage Fonduegryta med 6 st Gafflar

  SÅLD Vintage Fonduegryta med 6 st Gafflar
  Fonduegryta med 6 gafflar, från 60-talet. Produkterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • SÅLD Vintage Fiskgryta 81x21 cm

  SÅLD Vintage Fiskgryta 81x21 cm
  Ovalformad fiskgryta i aluminium med ändhandtag och perforerade insats för pochering. Okänd tillverkare. Produkterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
ilead