101 Copenhagen koppar & muggar

Populärt inom 101 Copenhagen koppar & muggar

 • Espresso Cup, Sakari

  Espresso Cup, Sakari
  Espresso cup från 101 Copenhagen. Handgjord espressomugg i kvalitetskeramik som glaserats i den svarta nyansen Sakari. Stilen är behaglig, enkel och kombinerar ett rent uttryck med modern klassisk design. Muggen är fin att kombinera med de andra delarna i serien och blir en fin gåva att ge bort. Tål maskindisk. Variationer i nyanser kan förekomma vilket gör varje mugg unik.
 • Native Espressokopp

  Native Espressokopp
  Native är inspirerad av traditionella handgjorda koppar och tekannor från Japan och Kina. De naturliga formerna kontrasteras av en strikt och exakt komposition, vilket skapar Native Series unika karaktär. Specifika bränningstekniker har lagts till för att uppnå en handgjord och taktil kvalitet. Native finns i ett brett utbud av koppar, muggar, tallrikar, salladsskålar, serverings tallrikar och tekannar.
 • Espresso Cup, Aqualia

  Espresso Cup, Aqualia
  Espresso cup från 101 Copenhagen. Handgjord espressomugg i kvalitetskeramik som glaserats i den turkosa nyansen Aqualia. Stilen är behaglig, enkel och kombinerar ett rent uttryck med modern klassisk design. Muggen är fin att kombinera med de andra delarna i serien och blir en fin gåva att ge bort. Tål maskindisk. Variationer i nyanser kan förekomma vilket gör varje mugg unik.
 • Sakari Espressokopp

  Sakari Espressokopp

Fler tips på 101 Copenhagen koppar & muggar