Inspiri koppar & muggar

Populärt inom Inspiri koppar & muggar

 • Emaljmugg Småfåglar

  Emaljmugg Småfåglar
  Vacker mugg i emalj med motiv av vanliga trädgårdsfåglar med härlig retro och vintagekänsla. En mugg som passar perfekt till kaffe, te, varm choklad eller vilken dryck du vill! Motivet går hela vägen runt muggen. En riktigt snygg emaljmugg som gjord för att ta med på utflykten! Rymmer ca 450 ml. Får ej användas i mikrovågsugn eller diskmaskin. Mått: 9.5cm x 9cm.
 • Emaljmugg Fjärilar

  Emaljmugg Fjärilar
  Fjärilar och åter fjärilar - den här emaljmuggen med ett riktigt fint motiv av fjärilsarter passar rakt in i den botaniska känslan och trend som råder. Motivet går hela vägen runt muggen. Allt som allt, en riktigt fin emaljmugg som gjord för campingresan eller vandringen i naturen! Rymmer ca 450 ml. Får ej användas i mikrovågsugn eller diskmaskin. Mått: 9.5cm x 9cm. 
 • Emaljmugg Världskarta Kräm

  Emaljmugg Världskarta Kräm
  För dig som ofta är på resande fot, vare sig det är i naturen eller världen över har vi här den ultimata muggen! Ta med dig världskartan direkt på muggen! Motivet går hela vägen runt muggen. Perfekt för exempelvis campingresan eller utflykten i fjällen. Rymmer ca 450 ml. Får ej användas i mikrovågsugn eller diskmaskin. Mått: 9.5cm x 9cm. 
 • Emaljmugg Svampar

  Emaljmugg Svampar
  Vacker mugg i emalj med motiv av svampar i alla dess typer med härlig retro och vintagekänsla. En mugg som passar perfekt till kaffe, te, varm choklad eller annan dryck! Motivet går hela vägen runt muggen.Rymmer ca 450 ml. Får ej användas i mikrovågsugn eller diskmaskin. Mått: 9.5cm x 9cm.

Fler tips på Inspiri koppar & muggar

 • Emaljmugg Fiskar

  Emaljmugg Fiskar
  Somriga emaljmuggar full av fiskar som gjorda för att tas med på fisketuren! Muggarna i vit emalj med silvrig kant är användbara till mycket, både att dricka ur och att servera något gott i. En riktigt läcker emaljmugg som dessutom passar riktigt bra som en unik gåva till någon när &: kär.  Rymmer ca 450 ml. Får ej användas i mikrovågsugn eller diskmaskin. Mått: 9.5cm x 9cm.
 • Emaljmugg Vilda Blommor

  Emaljmugg Vilda Blommor
  De vilda sommarblommorna som dyker upp och förgyller oss är väl något helt underbart - med den här muggen kan vi göra det till en permanent del av vår vardag, och inte bara något som förgyller oss på sommarmånaderna. En vacker emaljmugg full av vilda blommor som är full av färg och karaktär. Motivet går hela vägen runt muggen. Perfekt för campingresan eller utflykten! Rymmer ca 450 ml. Får ej användas i mikrovågsugn eller diskmaskin. Mått: 9.5cm x 9cm. 
 • Emaljmugg The Adventurer

  Emaljmugg The Adventurer
  Här har vi en mugg som gjord för den äventyrssökande individen på språng! Med dess läckra motiv av ett ankare är det en perfekt emaljmugg att ta med till exempelvis campingresan eller utflykten! Rymmer ca 450 ml. Får ej användas i mikrovågsugn eller diskmaskin. Mått: 9.5cm x 9cm. 
 • Emaljmugg Insekter

  Emaljmugg Insekter
  Hör ni surrandet? Här har vi en mugg full av alla möjliga liv! Prydd i flera olika insekter i vintagestil. En vacker mugg i emalj som passar perfekt till kaffe, te, varm choklad eller annan dryck! Motivet går hela vägen runt muggen.Rymmer ca 450 ml. Får ej användas i mikrovågsugn eller diskmaskin. Mått: 9.5cm x 9cm.
 • Emaljmugg Världskarta Blå

  Emaljmugg Världskarta Blå
  Varesig du planerar att upptäcka världen, eller kanske redan är ute på resande fot är den här muggen som gjord för dig. Här har du med dig världskartan som håller för alla väder och omständigheter! Motivet går hela vägen runt muggen. En riktigt snygg emaljmugg som gjord för den äventyrlige individen! Rymmer ca 450 ml. Får ej användas i mikrovågsugn eller diskmaskin. Mått: 9.5cm x 9cm.