Glas och porslin » Muggar

Märken på koppar & muggar:

LOFT by Rosenthal koppar & muggar

 • Loft by Rosenthal Kaffekopp 21 cl Vit

  Ett alternativ att använda som kaffekopp till serien i en modernare design. Thomas Loft by Rosenthal är en serie där du kombinerar alla möjliga former till en sammanhängande serie. Alla delar bidrar till en komplett känsla i köket. Den är tillverkad i ett underbart vitt porslin som gör sig fint i alla hus.
 • Loft by Rosenthal Kaffe/tekopp 34 cl Vit

  En kopp som har den perfekta storleken till både kaffe och te. Thomas Loft by Rosenthal är en serie där du kombinerar alla möjliga former till en sammanhängande serie. Alla delar bidrar till en komplett känsla i köket. Den är tillverkad i ett underbart vitt porslin som gör sig fint i alla hus.
 • Loft by Rosenthal Mugg 33 cl Vit

  Koppen är enkel, men stilren och passar den som gillar geometriskt formspråk. Perfekt komplement till hemmet. Thomas Loft by Rosenthal är en serie där du kombinerar alla möjliga former till en sammanhängande serie. Alla delar bidrar till en komplett känsla i köket. Den är tillverkad i ett underbart vitt porslin som gör sig fint i alla hus.
 • Loft by Rosenthal Fat 18 cm till kaffe/tekopp 34 cl Vit

  Fatet kan användas till koppen på 34cl i samma serie för vackra serveringar. Thomas Loft by Rosenthal är en serie där du kombinerar alla möjliga former till en sammanhängande serie. Alla delar bidrar till en komplett känsla i köket. Den är tillverkad i ett underbart vitt porslin som gör sig fint i alla hus.