Glas och porslin » Muggar

Märken på koppar & muggar:

Playtype koppar & muggar

 • EGOIST - Attitude Mug

  Egoist Mug av danska Playtype. Muggen är hantagslös och görs i vit keramik med en handglaserad yta. På muggens ena sida är Egoist tryckt i Playtypes egna unika typsnitt - Italien Plate No 2 Black Italic. Egoist-muggen tillhör kollektionen Attitude Mugs, en samling vita muggar i keramik med olika karaktäristiska ord tryckta på. Playtypes Attitude Mugs är lika användbara i hemmet som på kontoret och perfekta att ge bort som gåva.
 • MATERIALIST - Attitude Mug

  Materialist Mug av danska Playtype. Muggen är hantagslös och görs i vit keramik med en handglaserad yta. På muggens ena sida är Materialist tryckt i Playtypes egna unika typsnitt - Italien Plate No 2 Black Italic. Materialist-muggen tillhör kollektionen Attitude Mugs, en samling vita muggar i keramik med olika karaktäristiska ord tryckta på. Playtypes Attitude Mugs är lika användbara i hemmet som på kontoret och perfekta att ge bort som gåva.
 • NARCISSIST - Attitude Mug

  Narcissist Mug av danska Playtype. Muggen är hantagslös och görs i vit keramik med en handglaserad yta. På muggens ena sida är Narcissist tryckt i Playtypes egna unika typsnitt - Italien Plate No 2 Black Italic. Narcissist-muggen tillhör kollektionen Attitude Mugs, en samling vita muggar i keramik med olika karaktäristiska ord tryckta på. Playtypes Attitude Mugs är lika användbara i hemmet som på kontoret och perfekta att ge bort som gåva.
 • DANCE - Beat Mug

  Dance Mug är en mugg formgiven och producerad av danska Playtype. Den hantagslösa muggen tillverkas i vit keramik med en handglaserad yta. Dance är tryckt på ena sidan i Playtypes egna unika typsnitt The Wave Bold. Dance-muggen är en del av kollektionen Beat Mugs, en samling vita muggar i keramik med namn på olika musikstilar tryckta på. Playtypes Beat Mugs stilfulla typsnitts-design gör muggarna till stilfulla både i hemmet, på kontoret eller som perfekt gåva att ge bort.
 • DISCO - Beat Mug

  Disco Mug är en mugg formgiven och producerad av danska Playtype. Den hantagslösa muggen tillverkas i vit keramik med en handglaserad yta. Disco är tryckt på ena sidan i Playtypes egna unika typsnitt The Wave Bold. Disco-muggen är en del av kollektionen Beat Mugs, en samling vita muggar i keramik med namn på olika musikstilar tryckta på. Playtypes Beat Mugs stilfulla typsnitts-design gör muggarna till stilfulla både i hemmet, på kontoret eller som perfekt gåva att ge bort.
 • ACTIVIST - Attitude Mug

  Activist Mug av danska Playtype. Muggen är hantagslös och görs i vit keramik med en handglaserad yta. På muggens ena sida är Activist tryckt i Playtypes egna unika typsnitt - Italien Plate No 2 Black Italic. Activist-muggen tillhör kollektionen Attitude Mugs, en samling vita muggar i keramik med olika karaktäristiska ord tryckta på. Playtypes Attitude Mugs är lika användbara i hemmet som på kontoret och perfekta att ge bort som gåva.
 • ANARCHIST - Attitude Mug

  Anarchist Mug av danska Playtype. Muggen är hantagslös och görs i vit keramik med en handglaserad yta. På muggens ena sida är Anarchist tryckt i Playtypes egna unika typsnitt - Italien Plate No 2 Black Italic. Anarchist-muggen tillhör kollektionen Attitude Mugs, en samling vita muggar i keramik med olika karaktäristiska ord tryckta på. Playtypes Attitude Mugs är lika användbara i hemmet som på kontoret och perfekta att ge bort som gåva.
 • OPTIMIST - Attitude Mug

  Optimist Mug av danska Playtype. Muggen är hantagslös och görs i vit keramik med en handglaserad yta. På muggens ena sida är Optimist tryckt i Playtypes egna unika typsnitt - Italien Plate No 2 Black Italic. Optimist-muggen tillhör kollektionen Attitude Mugs, en samling vita muggar i keramik med olika karaktäristiska ord tryckta på. Playtypes Attitude Mugs är lika användbara i hemmet som på kontoret och perfekta att ge bort som gåva.
 • PESSIMIST - Attitude Mug

  Pessimist Mug av danska Playtype. Muggen är hantagslös och görs i vit keramik med en handglaserad yta. På muggens ena sida är Pessimist tryckt i Playtypes egna unika typsnitt - Italien Plate No 2 Black Italic. Pessimist-muggen tillhör kollektionen Attitude Mugs, en samling vita muggar i keramik med olika karaktäristiska ord tryckta på. Playtypes Attitude Mugs är lika användbara i hemmet som på kontoret och perfekta att ge bort som gåva.
 • ACID - Beat Mug

  Acid Mug är en mugg formgiven och producerad av danska Playtype. Den hantagslösa muggen tillverkas i vit keramik med en handglaserad yta. Acid är tryckt på ena sidan i Playtypes egna unika typsnitt The Wave Bold. Acid-muggen är en del av kollektionen Beat Mugs, en samling vita muggar i keramik med namn på olika musikstilar tryckta på. Playtypes Beat Mugs stilfulla typsnitts-design gör muggarna till stilfulla både i hemmet, på kontoret eller som perfekt gåva att ge bort.
 • DUB - Beat Mug

  Dub Mug är en mugg formgiven och producerad av danska Playtype. Den hantagslösa muggen tillverkas i vit keramik med en handglaserad yta. Dub är tryckt på ena sidan i Playtypes egna unika typsnitt The Wave Bold. Dub-muggen är en del av kollektionen Beat Mugs, en samling vita muggar i keramik med namn på olika musikstilar tryckta på. Playtypes Beat Mugs stilfulla typsnitts-design gör muggarna till stilfulla både i hemmet, på kontoret eller som perfekt gåva att ge bort.
 • GLAM - Beat Mug

  Glam Mug är en mugg formgiven och producerad av danska Playtype. Den hantagslösa muggen tillverkas i vit keramik med en handglaserad yta. Glam är tryckt på ena sidan i Playtypes egna unika typsnitt The Wave Bold. Glam-muggen är en del av kollektionen Beat Mugs, en samling vita muggar i keramik med namn på olika musikstilar tryckta på. Playtypes Beat Mugs stilfulla typsnitts-design gör muggarna till stilfulla både i hemmet, på kontoret eller som perfekt gåva att ge bort.
 • HEAVY - Beat Mug

  Heavy Mug är en mugg formgiven och producerad av danska Playtype. Den hantagslösa muggen tillverkas i vit keramik med en handglaserad yta. Heavy är tryckt på ena sidan i Playtypes egna unika typsnitt The Wave Bold. Heavy-muggen är en del av kollektionen Beat Mugs, en samling vita muggar i keramik med namn på olika musikstilar tryckta på. Playtypes Beat Mugs stilfulla typsnitts-design gör muggarna till stilfulla både i hemmet, på kontoret eller som perfekt gåva att ge bort.
 • HIP HOP - Beat Mug

  Hip Hop Mug är en mugg formgiven och producerad av danska Playtype. Den hantagslösa muggen tillverkas i vit keramik med en handglaserad yta. Hip Hop är tryckt på ena sidan i Playtypes egna unika typsnitt The Wave Bold. Hip Hop-muggen är en del av kollektionen Beat Mugs, en samling vita muggar i keramik med namn på olika musikstilar tryckta på. Playtypes Beat Mugs stilfulla typsnitts-design gör muggarna till stilfulla både i hemmet, på kontoret eller som perfekt gåva att ge bort.
 • HOUSE - Beat Mug

  House Mug är en mugg formgiven och producerad av danska Playtype. Den hantagslösa muggen tillverkas i vit keramik med en handglaserad yta. House är tryckt på ena sidan i Playtypes egna unika typsnitt The Wave Bold. House-muggen är en del av kollektionen Beat Mugs, en samling vita muggar i keramik med namn på olika musikstilar tryckta på. Playtypes Beat Mugs stilfulla typsnitts-design gör muggarna till stilfulla både i hemmet, på kontoret eller som perfekt gåva att ge bort.
 • PUNK - Beat Mug

  Punk Mug är en mugg formgiven och producerad av danska Playtype. Den hantagslösa muggen tillverkas i vit keramik med en handglaserad yta. Punk är tryckt på ena sidan i Playtypes egna unika typsnitt The Wave Bold. Punk-muggen är en del av kollektionen Beat Mugs, en samling vita muggar i keramik med namn på olika musikstilar tryckta på. Playtypes Beat Mugs stilfulla typsnitts-design gör muggarna till stilfulla både i hemmet, på kontoret eller som perfekt gåva att ge bort.
 • ROCK - Beat Mug

  Rock Mug är en mugg formgiven och producerad av danska Playtype. Den hantagslösa muggen tillverkas i vit keramik med en handglaserad yta. Rock är tryckt på ena sidan i Playtypes egna unika typsnitt The Wave Bold. Rock-muggen är en del av kollektionen Beat Mugs, en samling vita muggar i keramik med namn på olika musikstilar tryckta på. Playtypes Beat Mugs stilfulla typsnitts-design gör muggarna till stilfulla både i hemmet, på kontoret eller som perfekt gåva att ge bort.
 • SOUL - Beat Mug

  Soul Mug är en mugg formgiven och producerad av danska Playtype. Den hantagslösa muggen tillverkas i vit keramik med en handglaserad yta. Soul är tryckt på ena sidan i Playtypes egna unika typsnitt The Wave Bold. Soul-muggen är en del av kollektionen Beat Mugs, en samling vita muggar i keramik med namn på olika musikstilar tryckta på. Playtypes Beat Mugs stilfulla typsnitts-design gör muggarna till stilfulla både i hemmet, på kontoret eller som perfekt gåva att ge bort.
 • ! - Wave Mug

  ! Mug är en mugg av danska Playtype. Den handtagslösa muggen är handglaserad i vit keramik. Ett utropstecken är tryckt på ena sidan i Playtypes egna unika font The Wave Bold. !-muggen tillhör The Wave kollektionen, som är en serie vita muggar i keramik med alfabetet och andra tryck på. Playtypes Wave Mugs stilfulla typsnitts-design gör muggarna till stilfulla både i hemmet, på kontoret eller som perfekt gåva att ge bort.
 • & - Wave Mug

  & Mug är en mugg av danska Playtype. Den hantagslösa muggen är handglaserad i vit keramik. Ett & är tryckt på ena sidan i Playtypes egna unika font The Wave Bold. &-muggen tillhör The Wave kollektionen, som är en serie vita muggar i keramik med alfabetet och andra tryck på. Playtypes Wave Mugs stilfulla typsnitts-design gör muggarna till stilfulla både i hemmet, på kontoret eller som perfekt gåva att ge bort.
 • ? - Wave Mug

  ? Mug är en mugg av danska Playtype. Den hantagslösa muggen är handglaserad i vit keramik. Ett frågetecken är tryckt på ena sidan i Playtypes egna unika font The Wave Bold. ?- muggen tillhör The Wave kollektionen, som är en serie vita muggar i keramik med alfabetet och andra tryck på. Playtypes Wave Mugs stilfulla typsnitts-design gör muggarna till stilfulla både i hemmet, på kontoret eller som perfekt gåva att ge bort.