Glas och porslin » Skålar

Märken på skålar:

Greengate skålar

 • Greengate Kallia Skål D 13,5 cm Plommon

  Skål av porslin i en vacker plommon färg. Skålen har en diameter på 13.5 cm och rymmer 0.5 liter. Skålen passar perfekt att servera din yoghurt i på morgonen eller andra tillbehör när du ska baka eller lagar mat.
 • Greengate Marie Skål D 15 cm Ljusgrå

  Skål med en romantisk stil i serien Marie från Greengate. Skålen har en diameter på 15 cm och rymmer 50 cl, den passar perfekt till frukostflingorna på morgonen eller att duka upp tillbehör vid middagen.
 • Greengate Kallia Skål D 13,5 cm Blekrosa

  Skål av porslin i en vacker blekrosa färg. Skålen har en diameter på 13.5 cm och rymmer 0.5 liter. Skålen passar perfekt att servera din yoghurt i på morgonen eller andra tillbehör när du ska baka eller lagar mat.
 • Greengate Alice Skål D 14 cm Mörkgrå

  Skål från Greengate i serien Alice som är mörgrå med en räfflad struktur. Skålen har en diameter på 14 cm och rymmer 50 cl, den passar perfekt till servering av frukostflingorna eller att duka upp olika tillbehör i.
 • Greengate Victoria Skål D 14 cm Mörkgrå

  Skål från Greengate i serien Victoria som har mörkgrå botten och blommigt mönster. Skålen har en diameter på 14 cm och rymmer 50 cl, den passar perfekt till servering av frukostflingorna eller att duka upp olika tillbehör i.
 • Greengate Maude Skål D 14 cm Mörkgrå

  Skål från Greengate med mörkgrå botten och blommigt mönster. Skålen har en diameter på 14 cm och rymmer 50 cl, den passar perfekt till servering av frukostflingorna eller att duka upp olika tillbehör i.
 • Greengate Jasmine Skål 13,5 cm Varmgrå

  Skål i serien Jasmine från Greengate. Skålen har ett mönster i en varmgrå färg och rymmer 33 cl, den passar utmärk till servering av frukostflingor eller tillbehör vid middagen.
 • Greengate Alice Skål D 14 cm Mörkblå

  Skål från Greengate i serien Alice som är mörkblå med en räfflad struktur. Skålen har en diameter på 14 cm och rymmer 50 cl, den passar perfekt till servering av frukostflingorna eller att duka upp olika tillbehör i.
 • Greengate Flora Skål 13,5 cm Vit

  Skål från Greengate i serien Flora som är vit med röd, rosa blommor på.. Skålen har en diameter på 13.5 cm och rymmer 33 cl, den passar perfekt till servering av frukostflingorna eller att duka upp olika tillbehör i.
 • Greengate Alice Skål Varmgrå 14 cm

  Skål av porslin i en vacker varmgrå färg. Skålen har en diameter på 14 cm. Skålen passar perfekt att servera din yoghurt i på morgonen eller andra tillbehör när du ska baka eller lagar mat.
 • Greengate Alice Skål Röd 14 cm

  Skål av porslin i en vacker röd färg. Skålen har en diameter på 14 cm. Skålen passar perfekt att servera din yoghurt i på morgonen eller andra tillbehör när du ska baka eller lagar mat.
 • Greengate Judy Skål D 10 Röd

  Skål av porslin i en vacker röd färg. Skålen har en diameter på 10 cm och rymmer 0.5 liter. Skålen passar perfekt att servera din yoghurt i på morgonen eller andra tillbehör när du ska baka eller lagar mat.