Glas och porslin » Skålar

Märken på skålar:

Månses Design skålar

 • Månses Design Ovanåker Skål 85 cl Brun

  En klassisk djup skål i serien Ovanåker tillverkad i fältspatsporslin. Porslinet har en handmålad kant i en brun färg och det får en levande känsla i och med de små bruna prickarna i godset. Skålen rymmer 85 cl cm och är storleken mellan med en höjd på 8.5 cm och diameter på 10.5 cm. För att få en dekorativ dukning komplettera med andra delar från samma porslinsserie.
 • Månses Design Ovanåker Serveringsskål 30 cm Brun

  En klassisk djup serveringsskål i serien Ovanåker tillverkad i fältspatsporslin. Porslinet har en handmålad kant i en brun färg och det får en levande känsla i och med de små bruna prickarna i godset. Skålen har en diameter på 30 cm och är 9 cm hög. För att få en dekorativ dukning komplettera med andra delar från samma porslinsserie.
 • Månses Design Ovanåker Serveringsskål 30 cm Blå

  En klassisk djup serveringsskål i serien Ovanåker tillverkad i fältspatsporslin. Porslinet har en handmålad kant i en blå färg och det får en levande känsla i och med de små bruna prickarna i godset. Skålen har en diameter på 30 cm och är 9 cm hög. För att få en dekorativ dukning komplettera med andra delar från samma porslinsserie.
 • Månses Design Ovanåker Skål 85 cl Blå

  En klassisk djup skål i serien Ovanåker tillverkad i fältspatsporslin. Porslinet har en handmålad kant i en blå färg och det får en levande känsla i och med de små bruna prickarna i godset. Skålen rymmer 85 cl cm och är storleken mellan med en höjd på 8.5 cm och diameter på 10.5 cm. För att få en dekorativ dukning komplettera med andra delar från samma porslinsserie.