Glas och porslin » Skålar

Märken på skålar:

Mason & Cash skålar

 • Mason & Cash Cane Beredningsskål D: 32 cm Natur

  Den här härliga Mason Cash beredningsskålen passar perfekt till brödbaket, kakdegen, bakverk eller kanske till och med som salladsskål. Den är tillverkad i högkvalitativt stengods och är tung nog att stå still när du vispar eller blandar för hand. Skålen rymmer 5 liter och kan användas i mikrovågsugnen samt diskas i maskin.
 • Mason & Cash Beredningsskål D: 26 cm Röd

  Blanda in färg i ditt kök med den här underbart röda beredningsskålen av keramik med vackert mönster på som hjälper dig få ett bra grepp om skålen då du vispar eller blandar i skålen. Skålen rymmer hela 2.7 liter och kan användas såväl i mikrovågsugnen som i frysen. Kan diskas i diskmaskin.
 • Mason & Cash Baker Lane Mixskål dia 29 cm Grå

  En klassiskt rustik stengodsskål att blanda, baka och knåda i. Passar lika bra för kaksmeten som för bröddegen. Mixskålen tål både mikrovågsugn och diskmaskin.
 • Mason & Cash Baker Lane Degskål Mörk Grå

  Mörkgrå, elegant degskål med praktiskt handtag och pip för att underlätta upphällning i form. Passar utmärkt för så väl kak- som brödbad. Skålen är tillverkad i stadigt flissäkert stengods och klarar således både energisk vispning och fumliga barnfingrar!Tål både mikrovågsugn och diskmaskin.
 • Mason & Cash Varsity Mixskål 29 cm Blå

  Mixskål på 29 cm i blått och cremefärgat stengods. Den snygga designen hämtar inspiration från engelska universitetsstäder, och skålen passar bra för både kak- och brödbak som för servering. Materialet är stöttåligt och tål både maskindisk och mikrovågsugn.
 • Mason & Cash Beredningsskål D: 21 cm Grön

  Beredningsskål av keramik med vackert mönster i grönt. Skålen rymmer 1.1 liter.
 • Mason & Cash Beredningsskål D: 26 cm Vit

  Beredningsskål av stengods med vackert mönster i vitt. Skålen rymmer 2.7 liter.
 • Mason & Cash Skål D: 16 cm Burgundy

  Dessa skålar är perfekta att använda både till frukostyoghurten, bären eller kanske lördagsgodiset. Men du kan givetvis även använda dem till att vispa upp ägg, eller varför inte tillaga något i ugnen. Skålarna finns i flera härliga färger så du kan mixa och matcha som du själv önskar.
 • Mason & Cash Skål D: 16 cm Turkos

  Dessa skålar är perfekta att använda både till frukostfilen, oliverna eller kanske snackset till fredagsmyset. Men du kan givetvis även använda dem till att vispa upp ägg, eller varför inte tillaga något i ugnen. Skålarna finns i flera härliga färger så du kan mixa och matcha som du själv önskar.
 • Mason & Cash Skål D: 16 cm Ljusblå

  Dessa skålar är perfekta att använda både till morgongröten, den sötsura såsen och hallonen. Men du kan givetvis även använda dem till att vispa upp ägg, eller varför inte tillaga något i ugnen. Skålarna finns i flera härliga färger så du kan mixa och matcha som du själv önskar.
 • Mason & Cash Skål D: 16 cm Lila

  Dessa skålar går utmärkt att använda både till morgongröten, tapasen och jordnötterna. Men du kan givetvis även använda dem till att vispa upp ägg, eller varför inte tillaga något i ugnen. Skålarna finns i flera härliga färger så du kan mixa och matcha som du själv önskar.
 • Mason & Cash Skål D: 16 cm Grön

  Dessa skålar går utmärkt att använda både till din overnights oat, jordnötsringarna och bearnaisesåsen. Men du kan givetvis även använda dem till att vispa upp ägg, eller varför inte tillaga något i ugnen. Skålarna finns i flera härliga färger så du kan mixa och matcha som du själv önskar.
 • Mason & Cash Beredningsskål D: 24 cm Svart

  Blanda in lite färg i ditt kök med den här underbara beredningsskålen av keramik med vackert mönster på som hjälper dig få ett bra grepp om skålen då du vispar blandar i skålen. Skålen rymmer 2 liter och kan användas såväl i mikrovågsugnen som i frysen. Kan diskas i diskmaskin.
 • Mason & Cash Beredningsskål D: 26 cm Svart

  Blanda in färg i ditt kök med den här underbara beredningsskålen av keramik med vackert mönster på som hjälper dig få ett bra grepp om skålen då du vispar eller blandar i skålen. Skålen rymmer hela 2.7 liter och kan användas såväl i mikrovågsugnen som i frysen. Kan diskas i diskmaskin.
 • Mason & Cash Cane Beredningsskål D: 26 cm Natur

  Den här härliga Mason Cash beredningsskålen passar perfekt till brödbaket, kakdegen, bakverk eller kanske till och med som salladsskål. Den är tillverkad i högkvalitativt stengods och det vackra mönstret på skålen hjälper dig få ett stadigt grepp om skålen när du vispar eller blandar för hand. Skålen rymmer 2.7 liter och kan användas i mikrovågsugnen samt diskas i maskin.
 • Mason & Cash Cane Beredningsskål D: 24 cm Natur

  Den här härliga Mason Cash beredningsskålen passar perfekt till brödbaket, kakdegen, bakverk eller kanske till och med som salladsskål. Den är tillverkad i högkvalitativt stengods och det vackra mönstret på skålen hjälper dig få ett stadigt grepp om skålen när du vispar eller blandar för hand. Skålen rymmer 2 liter och kan användas i mikrovågsugnen samt diskas i maskin.
 • Mason & Cash Skål D: 16 cm Creme

  Dessa skålar går utmärkt att använda både till din yoghurt, chipsen och dina tapas. Men du kan givetvis även använda dem till att vispa upp ägg, eller varför inte tillaga något i ugnen. Skålarna finns i flera härliga färger så du kan mixa och matcha som du själv önskar.