» 30% på tallrikar hos Kökets Favoriter

Glas och porslin » Tallrikar

Märken på tallrikar:

Greengate tallrikar

Greengate har handgjort porslin, vilket gör att vissa skillnader i färg och form kan förekomma, något som ger en extra charm till samlingen av tallrikar.

 • Greengate Marie Tallrik 25 cm Ljusgrå

  Tallrik i serien Marie från Greengate. Tallriken är ljusgrå men en kant som är dekorerad med romantiska små blommor, den passar utmärkt till dukning både till vardags och fest.
 • Greengate Alice Tallrik 23 cm Blå

  Tallrik i serien Maude från Greengate. Tallriken har en blå räfflad kant liksom resterande delar i samma serie. Den har en diameter på 23 cm och passar bra både till vardags men även vid festligare tillfällen när du vill ha en vacker dukning.
 • Greengate Marie Tallrik 20,5 cm Ljusgrå

  Tallrik i serien Marie från Greengate. Tallriken är i romantisk stil liksom resterande delar i samma serie. Den har en diameter på 20.5 cm och passar bra både till vardags men även vid festligare tillfällen när du vill ha en vacker dukning.
 • Greengate Alice Tallrik 26,5 cm Mörkgrå

  Tallrik i serien Alice från Greengate. Tallriken är mörkgrå och vit med en räfflad struktur, du kan kombinera den med andra delar från Alice serien för att få en enhetlig, vacker dukning.
 • Greengate Alice Tallrik 20,5 cm Mörkgrå

  Tallrik i serien Alice från Greengate. Tallriken har en mörkgrå räfflad kant och en diameter på 20.5 cm, den kan med fördel matchas med övriga delar ur samma porslinsserie.
 • Greengate Maude Tallrik 20,5 cm Mörkgrå

  Tallrik i serien Maude från Greengate. Tallriken har en romantisk stil liksom resterande delar i samma serie. Den har en diameter på 20.5 cm och passar bra både till vardags men även vid festligare tillfällen när du vill ha en vacker dukning.
 • Greengate Alice Tallrik 26,5 cm Mörkblå

  Tallrik i serien Alice från Greengate. Tallriken är mörkblå och vit med en räfflad struktur, du kan kombinera den med andra delar från Alice serien för att få en enhetlig, vacker dukning.