Glas och porslin » Tallrikar

Märken på tallrikar:

Månses Design tallrikar

 • Månses Design Ovanåker Serveringsfat Blå

  Ett stilrent ovalt serveringsfat i serien Ovanåker som är tillverkat i fältspatsporslin. Porslinet har en handmålad kant i en blå färg och levande struktur i och med de små bruna prickarna i godset. Måttet på fatet är 42 x 32 cm och finns även med en brun kant. Kombinera gärna din dukning med övriga delar ur samma serie eller matcha med någon annan porslinsserie från Månses Design.
 • Månses Design Ovanåker Assiett Blå

  En stilren assiett i serien Ovanåker tillverkad i fältspatsporslin. Porslinet har en handmålad kant i en blå färg och levande struktur i och med de små bruna prickarna i godset. Asietten är 22 cm och finns även med en brun kant.
 • Månses Design Ovanåker Tallrik Blå

  En stilren tallrik i serien Ovanåker tillverkad i fältspatsporslin. Porslinet har en handmålad kant i en blå färg och levande struktur i och med de små bruna prickarna i godset. Tallriken är 28 cm och finns även med en brun kant.
 • Månses Design Ovanåker Serveringsfat Brun

  Ett stilrent ovalt serveringsfat i serien Ovanåker som är tillverkat i fältspatsporslin. Porslinet har en handmålad kant i en brun färg och levande struktur i och med de små bruna prickarna i godset. Måttet på fatet är 42 x 32 cm och finns även med en blå kant. Kombinera gärna din dukning med övriga delar ur samma serie eller matcha med någon annan porslinsserie från Månses Design.
 • Månses Design Ovanåker Assiett Brun

  En stilren assiett i serien Ovanåker tillverkad i fältspatsporslin. Porslinet har en handmålad kant i en brun-svart färg och levande struktur i och med de små bruna prickarna i godset. Asietten är 22 cm och finns även med en blå kant.
 • Månses Design Ovanåker Tallrik Brun

  En stilren assiett i serien Ovanåker tillverkad i fältspatsporslin. Porslinet har en handmålad kant i en brun färg och levande struktur i och med de små bruna prickarna i godset. Tallriken är 28 cm och finns även med en blå kant.
 • Månses Design Ovanåker Djup Tallrik 24 cm Brun

  En klassisk djup tallrik i serien Ovanåker tillverkad i fältspatsporslin. Porslinet har en handmålad kant i en brun färg och får en levande känsla i och med de små bruna prickarna i godset. Tallriken är 24 cm och finns även med en blå handmålad kant.
 • Månses Design Ovanåker Djup Tallrik 24 cm Blå

  En klassisk djup tallrik i serien Ovanåker tillverkad i fältspatsporslin. Porslinet har en handmålad kant i en blå färg och får en levande känsla i och med de små bruna prickarna i godset. Tallriken är 24 cm och finns även med en brun handmålad kant.