Glas och porslin » Tallrikar

Märken på tallrikar:

Muurla tallrikar

 • Muurla 4 Vindars Hus Tallrik 27 cm Vit/Blå

  En vacker tallrik med tidlös design från det finska varumärket Muurla. Tallriken är 27 cm och kommer i serien 4 Vindars hus som är vit och har en klassisk blå rand. För att få en vacker enhetlig dukning kan du komplettera tallriken med övriga delar från samma serie, servisen passar att använda både till vardags men även vid festligare tillfällen.
 • Muurla 4 Vindars Hus Tallrik 30.5 cm Vit/Blå

  En större tallrik med tidlös design från det finska varumärket Muurla. Tallriken är 30.5 cm och kommer i serien 4 Vindars hus som är vit och har en klassisk blå rand. För att få en vacker enhetlig dukning kan du komplettera tallriken med övriga delar från samma serie, servisen passar att använda både till vardags men även vid festligare tillfällen.
 • Muurla Trasmatta Tallrik 21 cm Vit

  En vacker, lite mindre porslinstallrik som kommer från det finska varumärket Muurla. Tallriken kommer i serien Trasmatta som har ett tryckt mönster på utsidan som är inspirerad av en hemvävd klassisk trasmatta. Tallriken har en diameter på 21 cm och passar perfekt till servering både till vardags men även till festligare tillfällen. Du kan även komplettera med andra produkter från samma serie för att skapa en komplett, dekorativ dukning.
 • Muurla 4 Vindars Hus Djup Tallrik 23.5 cm Vit/Blå

  En vacker djup tallrik med tidlös design från det finska varumärket Muurla. Tallriken kommer i serien 4 Vindars hus som är vit och har en klassisk blå rand. För att få en vacker enhetlig dukning kan du komplettera tallriken med övriga delar från samma serie, servisen passar att använda både till vardags men även vid festligare tillfällen.
 • Muurla 4 Vindars Hus Tallrik 21 cm Vit/Blå

  En vacker tallrik med tidlös design från det finska varumärket Muurla. Tallriken kommer i serien 4 Vindars hus som är vit och har en klassisk blå rand. För att få en vacker enhetlig dukning kan du komplettera tallriken med övriga delar från samma serie, servisen passar att använda både till vardags men även vid festligare tillfällen.
 • Muurla Trasmatta Tallrik 27 cm Vit

  En vacker porslinstallrik som kommer från det finska varumärket Muurla. Tallriken kommer i serien Trasmatta som har ett tryckt mönster på utsidan som är inspirerad av en hemvävd klassisk trasmatta. Tallriken har en diameter på 27 cm och passar perfekt till servering både till vardags men även till festligare tillfällen. Du kan även komplettera med andra produkter från samma serie för att skapa en komplett, dekorativ dukning.