Andra varumärken

Afroart

 • Earth Skål, S

  Earth Skål, S
  Earth skål från Afroart i handgjort lergods med en jordnära färg.
 • Ljusstake Hera

  Ljusstake Hera
  Liten handgjord och fairtrade ljusstake i lergods med en fin matt yta från Afroart. Den har en stilren design som passar många olika miljöer. Hera stengodsserie från Nepal tillverkas i en keramikverkstad utanför Kathmandu i Nepal. Verkstaden drivs av tre bröder, som alla blivit upplärda av sin far. De arbetar mestadels med stengodslera och drejar alla föremål för hand.Höjd: ca. 6.5 cm
 • Afroart - Earth Mugg Lergods 8x9,5 cm

  Afroart - Earth Mugg Lergods 8x9,5 cm
  Muggen Earth från Afroart är skön att hålla i med sitt rejäla handtag och robusta design, perfekt till te, kaffe eller varm choklad. Tillverkad av handgjort lergods med ljus grå glasyr med små svarta fläckar. Tål att köras i diskmaskin. Eftersom varje mugg är handgjord kan utseendet variera något i form och storlek. Afroart grundades 1967 och har sedan starten presenterat hantverk och folkkonst från länder i Afrika, Asien och Latinamerika. Alla Afroarts produkter är handgjorda och Fairtrade-tillverkade.
 • Hera Kopp Vit, 4 cm

  Hera Kopp Vit, 4 cm
  Hera kopp från Afroart med en rustik design med en liten storlek perfekt för espresso och glögg.
 • Afroart - Earth Skål Lergods 5,5x11 cm

  Afroart - Earth Skål Lergods 5,5x11 cm
  Skålen Earth från Afroart är användbar till mycket, från frukostflingorna på morgonen till snacks och dip på kvällen. Köp flera stycken, perfekt till dina tacotillbehör. Tillverkad av handgjort lergods med ljus grå glasyr med små svarta fläckar. Tål att köras i diskmaskin. Eftersom varje skål är handgjord kan utseendet variera något i form och storlek. Afroart grundades 1967 och har sedan starten presenterat hantverk och folkkonst från länder i Afrika, Asien och Latinamerika. Alla Afroarts produkter är handgjorda och Fairtrade-tillverkade.
ilead