Andra varumärken

Babblarna

 • Babblarna - Babblarna Serveringsset 5 delar

  Babblarna - Babblarna Serveringsset 5 delar
  Låt Bibbi, Bobbo och de andra kompisarna i Babblarna hålla dig sällskap vid matbordet! Babblarna melaminset i fem delar passar barn från 6 månader. I setet ingår en flat tallrik och en skål, båda med silikon på undersidan, en pipmugg, samt ett bestickset bestående av en gaffel och en sked. Tallrik, skål och mugg är tillverkade av BPA-fri melamin och tål diskmaskin (ej locket till muggen). Besticken är tillverkade av rostfritt stål och BPA-fri plast. CE-märkt.
 • Babblarna - Babblarna Serveringsset 3 delar

  Babblarna - Babblarna Serveringsset 3 delar
  Låt Bibbi, Bobbo och de andra kompisarna i Babblarna hålla dig sällskap vid matbordet! Babblarna melaminset i tre delar passar barn från ca 1 år. I setet ingår en flat tallrik och en skål, båda med silikon på undersidan, samt en öppen mugg. Alla delar är tillverkade av BPA-fri melamin och tål diskmaskin. CE-märkt.
 • Babblarna - Babblarna Tallrik djup med sugkopp

  Babblarna - Babblarna Tallrik djup med sugkopp
  Djup tallrik eller skål med motiv av Bibbi, Bobbo och de andra kompisarna i Babblarna. Tallriken har en sugkopp i silikon på undersidan för att den ska stå stadigt på bordet. Matcha gärna med andra delar ur samma serie! Tillverkad av BPA-fri melamin och tål diskmaskin. CE-märkt.
 • Babblarna Kanna med muggar

  Babblarna Kanna med muggar
 • Babblarna - Babblarna Tallrik

  Babblarna - Babblarna Tallrik
  Flat tallrik med motiv av Bibbi, Bobbo och de andra kompisarna i Babblarna. Tallriken har en silikonring på undersidan för att den ska stå stadigt på bordet. Matcha gärna med andra delar ur samma serie! Tillverkad av BPA-fri melamin och tål diskmaskin. CE-märkt.
 • Babblarna - Babblarna Pipmugg

  Babblarna - Babblarna Pipmugg
  Pipmugg med motiv av Bibbi, Bobbo och de andra kompisarna i Babblarna. Muggen har greppvänliga stora handtag och ett spillsäkert lock för att underlätta för små barn. Matcha gärna med andra delar ur samma serie! Tillverkad av BPA-fri melamin och tål diskmaskin (ej locket). CE-märkt.
 • Babblarna - Babblarna Bricka 27x21,5 cm

  Babblarna - Babblarna Bricka 27x21,5 cm
  Låt Bibbi, Bobbo och de andra kompisarna i Babblarna hålla dig sällskap med den här brickan! Babblarna-brickan har rundade kanter och är lagom stor att bära för små händer. Använd brickan till måltiden eller fikat, eller för att samla ihop pysselsaker eller andra ting på. Matcha gärna med andra delar ur samma serie. Tillverkad av BPA-fri melamin och tål diskmaskin. CE-märkt.
 • Babblarna - Babblarna Bestick 2 delar

  Babblarna - Babblarna Bestick 2 delar
  Greppvänliga bestick med motiv av Bibbi, Bobbo och de andra kompisarna i Babblarna. Setet består av en gaffel och en sked. Matcha gärna med andra delar ur samma serie! Tål diskmaskin. CE-märkt.
 • Silikontallrik Bobbo

  Silikontallrik Bobbo
  Alla barn älskar Babblarna! Nu följer Bobbo med dig till matbordet som en praktisk silikontallrik med olika fack som stimulerar barnet att äta på egen hand och gör det lätt att introducera nya smaker. 100% livsmedelsgodkänt silikon. Fri frå
 • Kanna med muggar

  Kanna med muggar
  Den här kannan är perfekt att ha till picknick. Kannan är i genomskinlig plast (PP) med ett grönt lock. Inuti kannan finns fyra muggar i olika färger. Både kanna och muggar har ett fint Babblarmotiv.