Glas och porslin » Matserviser » Barnserviser

Märken på barnserviser:

Barnserviser

Att äta mat från en tallrik med bestick är något som tar tid att lära sig. För de allra minsta finns det många fina barnserviser med fina motiv. Här hittar du motiven från de fina sagorna av Elsa Beskow och Tove Jansons sköna troll Mumin.

Barnservis i reptålig melamin

Att ha speciella tallrikar till det lilla barnet är viktigt om du vill ha ditt fina porslin intakt. Det är lätt hänt att det blir repor och skador när barnet ska lära sig använda kniv och gaffel.

Det är just därför som melamin är ett populärt material. Det är en reptålig plast som håller för hårdare tag. Tallrikar och muggar som tappas i golvet håller. De släpper heller inte ifrån sig någon farlig BPA som är skadligt för våra kroppar.

Fina motiv från Elsa Beskow

Här finns serviserna med barntallrikar och barnmuggar prydda med motiven från Elsa Beskows kära bok Tomtebobarnen.

 • Barnservis 3 delar Blomsterbarn

  Reptålig barnservis i tre delar(mugg, flattallrik och djup tallrik) tillverad i melaminplast. Praktisk antiglidring under muggen och den flata tallriken. Djup tallrik med sugkopp och mugg med lättdiskad spill-ej funktion. Den perfekta presenten på dop, födelsedagar, namnsdagar eller andra dagar du vill uppmärksamma.
 • Jabadabado Barnservis Safari

  Jabadabado Barnservis Safari från Jabadabado
 • WMF Djungelboken barnservis-set 6 delar

  WMF Djungelboken barnservis-set 6 delar från WMF
 • Eco Barnset Snigel Bambufiber

  Tänk på din nästa generation och låt barnen njuta av maten ur detta barnset från Modern House.
 • Barnservis 3 delar Melamin

  En barnservis i tre delar, tillverkad i melamin. Ett perfekt redskap för att blanda lärande med kreativitet och lek.
 • Biobu Barnset 4 delar Turkos

  Detta unika barnset passar perfekt till vardags och ger en färgklick till middagsbordet. Produkten är helt BPA och PVC fri. Den är förpackad i en presentförpackning och är en tankeväckande miljömedveten gåva för små barn. Finns i 2 blandade färgkombinationer. rosa/lila och turkos/lime Setet innehåller: En grund skål 5x5 cm En tallrik 18x2,5 cm En mugg 8x7,5 cm En liten sked 13,5x3,5 cm
 • Pippi Mugg 30 cl För sig själv

  En växer aldrig ifrån Pippi Långstrump! Låt barnen njuta av en kopp varm choklad eller drick ditt eget morgonkaffe ur denna söta mugg med Pippi-motiv.
 • Focus De Luxe Barnservis, 4 Delar

  Setet innehåller: 1 skål, 1 gaffel, 1 kniv och 1 sked. Designad av Folke Arström & Camilla Lundsten
 • Seaside Bamboo Barnservis 3 Delar

  Designad av Hanna Konola. Setet innehåller: 1x 7,5x9 cm kopp, 1x 16x4,5 cm skål och 1x 20x2 cm tallrik. Tål diskmaskin.
 • Barnservis 3 delar Hattstugan

  Reptålig barnservis i tre delar(mugg, flattallrik och djup tallrik) tillverad i melaminplast. Praktisk antiglidring under muggen och den flata tallriken. Djup tallrik med sugkopp och mugg med lättdiskad spill-ej funktion. Alla delar i servisen har motiv ur den älskade saga Hattstugan. Den perfekta presenten på dop, födelsedagar, namnsdagar eller andra dagar du vill uppmärksamma.
 • Pippi Mugg 30 cl Sakletare

  En växer aldrig ifrån Pippi Långstrump! Låt barnen njuta av en kopp varm choklad eller drick ditt eget morgonkaffe ur denna söta mugg med Pippi-motiv.
 • Vicke Viking Barnservis 7 delar

  Barnservis med Vicke Viking
 • Party Bamboo Barnservis 3 Delar

  Designad av Hanna Konola. Setet innehåller: 1x 7,5x9 cm kopp, 1x 16x4,5 cm skål och 1x 20x2 cm tallrik. Tål diskmaskin.
 • Jabadabado Barnservis Groda

  Jabadabado Barnservis Groda från Jabadabado
 • Jabadabado Barnservis Flygplan

  Jabadabado Barnservis Flygplan från Jabadabado
 • Djurpark Barnservis 3 delar

  Keramikern Lisa Larson har tillsammans med Opto Design designat och tagit fram barnservisen Djurpark. En liten fin servis av melamin som passar de små. Pipmuggen är säkrad så att vatten inte rinner ut om den välter eller vänds upp och ned. Skålen och tallriken har gummiringar undertill vilket gör att de inte glider omkring på bordet och skålen har även sugpropp. Setet säljs i en fin presentförpackning och är en perfekt dopgåva. Servisen är lämplig för barn över 6 månader. Tål diskmaskin (max 70°C) men kan ej användas i mikrovågsugn eller ugn. Innehåller ej PVC (phtalater) eller BPA. Innehåller: En pipmugg En skål En tallrik Om Lisa Larson: Den omtyckta designern är verksam sedan 1954 och mest känd för sin keramik. Lisa Larson har alltid varit road av dekorativa dekorer och funktionella produkter för barn och ritat dekoren för denna barnsevis som är tillverkad av melamin.
 • Barnservis 3 delar Olles skidfärd

  Söt barnservis som gör det roligt även för barnen att samlas kring det dukade bordet.
 • Barnservis 3 delar Putte

  Reptålig barnservis i melaminplast. Praktisk antiglidring under mugg och flat tallrik. Djup tallrik med sugkopp och mugg med lättdiskad spill-ej funktion. Presentkartong 3-delar
 • Matningsset med sked Tomtebobarnen

  Söta skedar från Rätt Start att mata de små med.
 • Barnservis och -bestick – 6 delar

 • Barnservis 3-set

  Barnservis i 3 delar som är designade av Kaj Bojensen. Hans önskan var att inspirera om lärande, lek och kreativitet. Barnen kan använda bestick och de 2 tallrikarna för att lära sig klockan och att stava. Tallrik på O22cm, djup tallrik på O18,4cm, mugg på 22cl ingår i servisen. Tillverkas i melamin med porslinutseende. Tål maskindisk, max 55C OBS EJ Mikrovågsugn.
 • Barnservis Muspar, 3 delar

  Servisen består av mugg 20cl, tallrik 20cm och skål 20cm med fina illustrationer av herr och fru Kanin eller herr och fru Mus. Dekoren tål maskindisk och servisen är av samma höga kvalitet som Pillivuyts övriga sortiment. Levereras i presentförpackning.
 • Focus de Luxe Juniorset 4 delar

  En söt barnservis från Gense. I servisen ingår en gaffel, kniv och sked från Focus de Luxe-serien samt en djup tallrik i melamin.
 • Akrylglas Tomtebobarnen 2-pack

  Personliga glas från Rätt Start.
 • Barnservis 3 delar Bamse

  Reptålig barnservis i melaminplast med motiv av Bamse. Praktisk antiglidring under muggen och den flata tallriken. Djup tallrik med sugkopp och spillsäker mugg med handtag.
 • Barnservis 3 delar Mumin

  Reptålig barnservis i tre delar(mugg, flattallrik och djup tallrik) tillverad i melaminplast. Praktisk antiglidring under muggen och den flata tallriken. Djup tallrik med sugkopp och mugg med lättdiskad spill-ej funktion. Alla delar i servisen har motiv ur Tove Jansons Mumin sagor. Den perfekta presenten på dop, födelsedagar, namnsdagar eller andra dagar du vill uppmärksamma.
 • Barnservis 3 delar Tomtebobarnen

  Reptålig barnservis i tre delar(mugg, flattallrik och djup tallrik) tillverad i melaminplast. Praktisk antiglidring under muggen och den flata tallriken. Djup tallrik med sugkopp och mugg med lättdiskad spill-ej funktion. Alla delar i servisen har motiv ur Elas Beskows älskade saga Tomtebobarnen. Den perfekta presenten på dop, födelsedagar, namnsdagar eller andra dagar du vill uppmärksamma.
 • Bestickset 3 delar Olles skidfärd

  Söta barnbestick som gör det roligt även för barnen att samlas kring det dukade bordet.
 • Spillsäker mugg med handtag Tomtebobarnen

  Spillsäker mugg med handtag. Passar barn från 6 månader.
 • Barnservis Kaninpar, 3 delar

  Servisen består av mugg 20cl, tallrik 20cm och skål 20cm med fina illustrationer av herr och fru Kanin eller herr och fru Mus. Dekoren tål maskindisk och servisen är av samma höga kvalitet som Pillivuyts övriga sortiment. Levereras i presentförpackning.
 • Animal Friends Barnservis 2 delar Tiger

  En rolig och gullig servis med fat och mugg. Nosen på djuret blir till en mugg att dricka ur.
 • Chewy around the world Barnservis 3 delar

  Ett otroligt gulligt kit med barnservis från Villeroy & Boch. Innehåller 1 st djup tallrik, 1 st flat tallrik samt 1 st mugg med handtag.
 • Biobu Barnset 4 delar Rosa

  Detta unika barnset passar perfekt till vardags och ger en färgklick till middagsbordet. Produkten är helt BPA och PVC fri. Den är förpackad i en presentförpackning och är en tankeväckande miljömedveten gåva för små barn. Finns i 2 blandade färgkombinationer. rosa/lila och turkos/lime Setet innehåller: En grund skål 5x5 cm En tallrik 18x2,5 cm En mugg 8x7,5 cm En liten sked 13,5x3,5 cm
 • Barnservis 3 delar Laban & Friends

  Reptålig barnservis i melaminplast med motiv av Laban. Praktisk antiglidring under muggen och den flata tallriken. Djup tallrik med sugkopp och spillsäker mugg med handtag.
 • Barnservis 3 delar Pingu 2.0

  Reptålig barnservis i melaminplast med motiv av Pingu. Praktisk antiglidring under muggen och den flata tallriken. Djup tallrik med sugkopp och spillsäker mugg med handtag.
 • Barnservis och -bestick – 6 delar

 • Focus de Luxe Junior barnservis Gense

  Låt ditt barns måltid bli en lekfull och rolig stund med Gense och Littlephants samarbete - servis i melamin och Focus de Luxe bestick! Genses ikoniska bestick Focus de Luxe som medföljer i barnsetet är designade av Folke Arström år 1955 och listades som ett av de 100 bäst designade föremålen i modern tid av tidningen New York Times. Besticken är än idag extremt populära.Kommer i 4-delar; skål, kniv, gaffel och sked.
 • Barnservis, 3-delar Kay Bojesen

  Den fina barnservisen, designad av Kay Bojesen, är tillverkad i slitstark melamin. Bojesen hade en önskan om att inspirera till lärande, lek och kreativitet och har därför dekorerat servisen med motiv av bokstäver och siffror. I setet ingår 1 kopp, 1 tallrik och 1 skål. En perfekt dopgåva.Innehåll: 1x Tallrik Ø22 cm, 1x Djup tallrik Ø18,4 cm, 1x Kopp 22 clMaterial: MelaminTål maskindisk, max 55 grader. OBS! Tål ej mikrovågsugn! 
 • Mumin Barnset 2 delar Mumintrollet

  Lekfullt porslin för barn med motiv från Mumintrollens sagor. I setet ingår en tallrik och en mugg som passar perfekt till små händer.
 • Colourworks Skål 4-pack Melmin

  Set med fyra färgglada skålar. Skålarna är tillverkade i slagtåligt melamin. Utmärkta att ta med på picknick eller servera ur på trädgårdsfesten.
 • Safari Barnservis, 6 delar, Porslin

  Barnservis-set för barn från 3 år med roliga motiv som gör det roligt att lära sig att äta som de vuxna. Setet består av kniv, gaffel, skedar samt en tallrik och en frukostskål. Bestick tillverkade i Cromargan® rostfritt stål av hög kvalitet. Cromargan® är extremt tåligt vid intensiv användning och motståndskraftigt mot slitage. Tål maskindisk.
 • Disney® Prinsessa Barnservis, 6 delar, Porslin

  Barnservis-set för barn från 3 år med kända Disneyfigurer som gör det roligt att lära sig att äta som de vuxna. Setet består av kniv, gaffel, skedar samt en tallrik och en frukostskål. Bestick tillverkade i Cromargan® rostfritt stål av hög kvalitet. Cromargan® är extremt tåligt vid intensiv användning och motståndskraftigt mot slitage. Tål maskindisk.
 • Disney® Nalle Puh Barnservis, 6 delar, Porslin

  Barnservis-set för barn från 3 år med kända Disneyfigurer som gör det roligt att lära sig att äta som de vuxna. Setet består av kniv, gaffel, skedar samt en tallrik och en frukostskål. Bestick tillverkade i Cromargan® rostfritt stål av hög kvalitet. Cromargan® är extremt tåligt vid intensiv användning och motståndskraftigt mot slitage. Tål maskindisk.
 • Elephant barnservis 5 delar

 • Apetito barnservis 5 delar

 • Colourworks Tallrik 4-pack Melamin

  Set med fyra färgglada tallrikar. Tallrikarna är tillverkade i slagtåligt melamin. Utmärkta att ta med på picknick eller servera på under trädgårdsfesten.
 • Mumin Barnset 2 delar Lilla My

  Lekfullt porslin för barn med motiv från Mumintrollens sagor. I setet ingår en tallrik och en mugg som passar perfekt till små händer.
 • Colourworks Mugg 4-pack Melmin

  Set med fyra färgglada muggar. Muggarna är tillverkade i slagtåligt melamin. Utmärkta att ta med på picknick eller servera ur på trädgårdsfesten.
 • Kay Bojesen barnservis melamin svenskt alfabet (A-Ö)

 • Circus barnservis 6-delar rosa

 • Mumin barnservis Mumintrollet