Matserviser i porslin

När man ska bjuda på finmiddag med många gäster är det trevligt om maten kan serveras på fint porslin ur en matservis. Matserviser finns i flera olika prisklasser där du kan köpa billigt på IKEA eller satsa på finare porslin med längre hållbarhet och som kan gå i arv.

Serviser i set om 12, 16 och 24 eller fler delar

Ett set i en matservis består vanligen av tallrikar, assietter, djuptallrikar och kanske skålar. Vanliga storlekar är 18 delar men det finns även serviser som har färre delar som 12 men också fler som 24 delar. Barnserviser däremot säljs ofta bara för ett barn och är därför inte lika omfattande.

Populärt inom matserviser

  • Loft Vit Matservis 16 delar

    Loft Vit Matservis 16 delar
  • Rosenthal Loft Servisset 12-del med skålar

    Rosenthal Loft Servisset 12-del med skålar
    Ett vackert och stilrent servisset bestående av 12 delar från Loft by Rosenthal serien. Serien är i vackert vitt porslin med räfflad struktur och finns i olika former och storlekar. Delarna bidrar till en komplett känsla i köket och ger en vacker dukning. Loft by Rosenthal serien passar till a
  • Rosenthal Loft No 5 Servisset 16-del med Skålar

    Rosenthal Loft No 5 Servisset 16-del med Skålar
    En stor servis som innehåller det mesta man kan tänkas behöva i porslinsväg till det dukade bordet. Porslinet är högkvalitativt och har små räfflade detaljer som ger det ett eget karakteristiskt uttryck.  Produkterna som kommer från serien Thomas syftar till att fylla de behov som det mod
  • Loft Vit Matservis 16 delar

    Loft Vit Matservis 16 delar

Fler tips på matserviser

  • Maze Porslinsset 12 delar Mörkgrå

    Maze Porslinsset 12 delar Mörkgrå
  • Design Letters Tritan Servis 4-del, Y

    Design Letters Tritan Servis 4-del, Y
    Börjar ditt barns namn eller smeknamn på Y? Då är den här söta servisen med personlig design helt rätt. I servisenfår du en fin mugg för mjölk och vatten, en skål för frukost, mellanmål och frukt och till sist även en personlig tallrik för både lunch och middag. Den vita servisen få
  • Porslinsset 24 Delar Grön Rundad Kant

    Porslinsset 24 Delar Grön Rundad Kant
  • Denby Imperial Blue Frukostset 12 Delar - Serviser & Startset Blå

    Denby Imperial Blue Frukostset 12 Delar - Serviser & Startset Blå
    Frukostset bestående av 4 frukosttallrikar, 260 mm, 4 frukostassietter, 210 mm, och 4 frukostskålar, 170 mm. Shoppa Serviser & Startset och mer Tallrikar hos Royal Design.
  • Porslinsset 24 Delar Cinnamon Rundad Kant

    Porslinsset 24 Delar Cinnamon Rundad Kant
  • Royal Doulton Maze Dark Grey Servis 16-pack - Serviser & Startset Stengods Mörkgrå

    Royal Doulton Maze Dark Grey Servis 16-pack - Serviser & Startset Stengods Mörkgrå
    Servisen från Royal Doulton är perfekt för vardagsbruk och har en modern, stilren design med subtila ränder. Servisen är tillverkad av slitstarkt porslin med en glaserad yta. Välj mellan olika färger. Formgiven av Gordon Ramsay. Om servisen från Royal Doulton- Den här servisen är en del av Royal Doultons kollektion Maze.- Maze uppskattas för den höga kvaliteten och den tidlösa designen.- Förpackningsantal: 16- Middagstallrik: x4 Ø28 cm.- Salladstallrik: x4 Ø22 cm.- Skål: x4 Ø18 cm, 71 cl.- Mugg: x4 41 cl. Skötselråd för servisen- Denna produkt tål diskmaskin och mikrovågsugn. Shoppa Serviser & Startset och mer Tallrikar hos Royal Design.
  • Maze Porslinsset 12 delar Vit

    Maze Porslinsset 12 delar Vit
  • Design Letters Tritan Servis 4-del, U

    Design Letters Tritan Servis 4-del, U
    Med den här ljuvliga barnservisen i tre delar kan ditt barn njuta av sin frukost, lunch, middag och mellanmål på ett stilfullt och roligt sätt. Servisen är tillverkad i BPA/ BPS/ EA fritt tritan som är otroligt stryktåligt och tål hög värme. Den personliga design med enkla bokstäver på g
  • Fålhagen Porslinsset 16 delar Ljusgrå

    Fålhagen Porslinsset 16 delar Ljusgrå
  • Porslinsset 24 Delar Blå Rak Kant

    Porslinsset 24 Delar Blå Rak Kant
  • Iittala Teema Startset 16 Delar - Serviser & Startset Porslin Vit

    Iittala Teema Startset 16 Delar - Serviser & Startset Porslin Vit
    Teema Startset från Iittala. Det här startsetet passar perfekt för dig som vill påbörja eller fylla på din Iittala-samling. Den enkla och klassiska designen togs fram av Kaj Franck redan år 1952, men är lika populär nu som då. Setet innehåller 16 delar: 4 st skålar 15 cm 4 st skålar 21 cm 4 st tallrikar 21 cm 4 st tallrikar 26 cm Shoppa Serviser & Startset och mer Tallrikar hos Royal Design.
  • Staub New White Truffle Fat Ovalt - Serviser & Startset Lergods Vit

    Staub New White Truffle Fat Ovalt - Serviser & Startset Lergods Vit
    Fatet från Staub har rustik, tidlös design i lergods perfekt för bordsdukningen och för att servera allt från krispiga sallader till grönsaker och snacks. Det har högkvalitativt material för vardaglig användning med stilren logotyp på framsidan. Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination. Om fatet från Staub- Rustik design.- Tillverkat av lergods.- Från serien New White Truffle.- Ugn-, micro-, frys- och diskmaskinssäker.- Perfekt för vardagsbruk eller för en fest.- Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination.- Höjd: 50 mm.- Diameter: 250 mm. Skötselråd för fatet- Fatet tål temperaturer på upp till 300°C.- Tål diskmaskin. Shoppa Serviser & Startset och mer Tallrikar hos Royal Design.
  • Design Letters Tritan Servis 4-del, R

    Design Letters Tritan Servis 4-del, R
    Skäm bort din lilla älskling med Classics in a Suitcase från Design Letters. Classics in a Suitcase är en roligt förpackad barnservis i tre delar som består av en tallrik, en skål och en mugg. Den vita servisen har dekorerats med enkla bokstäver i Arne Jacobsens vintage typsnitt och har ett
  • Design Letters Hammer Artist Barnservis 3-del, Rosa

    Design Letters Hammer Artist Barnservis 3-del, Rosa
    Med detta söta lekset kan du och ditt barn vara kreativa och ha roligt tillsammans. Setet består av en korkplatta, en hammare, spik, bokstäver och träbitar i olika färger. Lek och lär med bokstäver och former. Ni kan spika ihop någon av de fyra illustrationerna: ros, hjärta, glasstrut eller
  • Liljan Servis Stengods 12 delar Blå

    Liljan Servis Stengods 12 delar Blå
  • Villeroy & Boch Iconic La Boule Serveringsset 7 Delar - Serviser & Startset Porslin Vit

    Villeroy & Boch Iconic La Boule Serveringsset 7 Delar - Serviser & Startset Porslin Vit
    Serveringssetet från Villeroy & Boch har en platssparande, stapelbar design med ett iögonfallande utseende med sju olika delar. Det har fyra skålar i olika storlekar med två tallrikar med ett serveringsfat perfekt för att servera både middag och frukost. Ett måste för den designintresserade. Om serveringssetet från Villeroy & Boch- Två skålar: 62 cl.- Två skålar: 50 cl.- Två tallrikar: 24 cm.- Ett serveringsfat: 23,9 cm.- Originaldesign från 1971.- Serveringssetet kommer i olika färger. Skötselråd för serveringssetet- Tål diskmaskin.- Tål mikrovågsugn. Shoppa Serviser & Startset och mer Tallrikar hos Royal Design.
  • Tom Dixon Brew V60 Set 3 Delar - Serviser & Startset Svart

    Tom Dixon Brew V60 Set 3 Delar - Serviser & Startset Svart
    Brew V60 Set 3 Delar, Svart från Tom Dixon. Serviser & Startset Svart . Shoppa Serviser & Startset och mer Tallrikar hos Royal Design.
  • Villeroy & Boch Crafted Blueberry Servis 6 Delar - Serviser & Startset Porslin Turkos

    Villeroy & Boch Crafted Blueberry Servis 6 Delar - Serviser & Startset Porslin Turkos
    Servisen från Villeroy & Boch har ett handgjort, rustikt utseende i högkvalitativt porslin med en reaktiv glasering för att göra varje produkt unik. Den har en personlig känsla perfekt för att liva upp bordsdukningen. Är fin tillsammans med andra produkter från samma kollektion. Om servisen från Villeroy & Boch- Två tallrikar: 21 cm.- Två skålar: 16 cm.- Två muggar: 35 cl.- Den här servisen är en del av Villeroy & Bochs kollektion Crafted Blueberry.- Tillverkad av porslin.- Rustik design.- Reaktiv glasering.- Handgjord look. Skötselråd för servisen- Handdisk rekommenderas.- Denna produkt tål inte mikrovågsugn. Shoppa Serviser & Startset och mer Tallrikar hos Royal Design.
  • Fålhagen Porslinsset 16 delar Blå

    Fålhagen Porslinsset 16 delar Blå
  • Maze Porslinsset 12 delar Mörkgrå

    Maze Porslinsset 12 delar Mörkgrå
  • Rörstrand Swedish Grace Startset 8 Delar Snö - Serviser & Startset Porslin Vit

    Rörstrand Swedish Grace Startset 8 Delar Snö - Serviser & Startset Porslin Vit
    Ett startset med åtta delar i färgen Snö som tillhör den populära serien Swedish Grace från Rörstrand. Designen är klassisk, och det vackra mönstret har fått sin inspiration från veteax som svajar i sommarvinden. Det är den perfekt present till den som precis har flyttet hemifrån eller till den som vill påbörja sin Swedish Grace-samling. I setet ingår: 2 Tallrikar, 27 cm 2 Tallrikar, 21 cm 2 Skålar, 60 cl 2 Muggar, 30 cl Shoppa Serviser & Startset och mer Tallrikar hos Royal Design.
  • Iittala Teema Servering Mini 3 Set Linne - Serviser & Startset Stengods Linen

    Iittala Teema Servering Mini 3 Set Linne - Serviser & Startset Stengods Linen
    Teema Serveringsset från Iittala. Det här serveringssetet med tre delar passar perfekt för dig som vill påbörja eller fylla på din Iittala-samling. Den klassiska designen med enkla former togs fram av Kaj Franck redan år 1952, men är lika populär nu som då. Passar perfekt att använda varje dag, då porslinet tål diskmaskin, ugn, mikrovågsugn och frys. Shoppa Serviser & Startset och mer Tallrikar hos Royal Design.
  • Design Letters Tritan Servis 4-del, Z

    Design Letters Tritan Servis 4-del, Z
    Här kommer Classics in a Suitcase - en perfekt dopgåva eller födelsedagspresent. Du får en söt barnservis i tre delar; en tallrik, en mugg och en skål - allt i en lekfull förpackning i form av en resväska. När servisen är uppackad kan barnet använda väskan som leksak. Den vita servisen h
  • Servis 20 delar Matt Svart

    Servis 20 delar Matt Svart
  • Åviken Diamond Värmeplatta - Serviser & Startset Rostfritt Stål Svart

    Åviken Diamond Värmeplatta - Serviser & Startset Rostfritt Stål Svart
    Värmeplattan från Åviken har tidlös design i rostfritt stål med indikationslampa perfekt för middagsbjudningar. Den har automatisk värmekontroll. Den har avtagbar sladd för enkel användning. Om värmeplattan från Åviken- Tidlös design.- Avtagbar sladd.- Värmetåliga handtag.- Automatisk värmekontroll.- Håller värme upp till 1 timmar.- Sladdlängd: 1500 mm.- 850 Watt- Värmeplatta: 17x44 cm.- Bredd: 250 mm.- Höjd: 590 mm. Skötselråd för värmeplattan- Rengör med en fuktig trasa.- Värmeplattan tål temperaturer på upp till 100°C. Shoppa Serviser & Startset och mer Tallrikar hos Royal Design.
  • Design Letters Mini Favourite Skedar 4 Delar Lavendel / - Serviser & Startset Tritan Beige

    Design Letters Mini Favourite Skedar 4 Delar Lavendel / - Serviser & Startset Tritan Beige
    Skedarna från Design Letters har charmig design med välkänt, klassiskt typsnitt perfekt för småbarn. De har fyra medföljande skedar. De har återvunnet, tåligt material för vardaglig användning. Välj mellan två olika färger. Fri från BPA och ftalater. Livslång garanti. Formgiven av Arne Jacobsen. Om skedarna från Design Letters- BPA- och BPS-fria.- Livslång garanti.- Återvunnet, tåligt material.- Välkänt typsnitt med bokstäver.- Delar: 4.- Små skedar: 2.- Stora skedar: 2.- Tillverkade av tritan.- Skedarna kommer i olika färger. Skötselråd för skedarna- Tål diskmaskin. Shoppa Serviser & Startset och mer Tallrikar hos Royal Design.
  • Porslinsset 24 Delar Cinnamon Rak Kant

    Porslinsset 24 Delar Cinnamon Rak Kant
  • Royal Doulton Maze Grey Middagsservis 12-pack - Serviser & Startset Stengods Grå

    Royal Doulton Maze Grey Middagsservis 12-pack - Serviser & Startset Stengods Grå
    Maze Grey Matservis med 12 delar från Royal Doulton. Det här matservisen har tagits fram genom ett nära samarbete med den världsberömde kocken Gordon Ramsay. Inspirationen kommer från den coola inredningen på hans restaurang Maze, där formerna är moderna och har dekorativa cirklar. Servisen är tillverkad i stengods och tål diskmaskin och mikrovågsugn. I matservisen ingår: 4 Tallrikar, 28 cm 4 Tallrikar, 22 cm 4 Skålar, 18 cm Shoppa Serviser & Startset och mer Tallrikar hos Royal Design.
  • Aida Atelier Startkit 30 Delar - Serviser & Startset Porslin Vit

    Aida Atelier Startkit 30 Delar - Serviser & Startset Porslin Vit
    Startkitet från Aida har tidlös, klassisk design i porslin perfekt för att liva upp bordsdukningen. Det har högkvalitativt, slitstarkt material för vardaglig användning. Det har trettio delar perfekta för en familjesammankomst. Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination. Om startkitet från Aida- Tillverkat av porslin.- Tidlös design.- Från serien Atelier.- Produkten tål ugn, mikrovågsugn, grill, frys och diskmaskin.- Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination.- Delar: 30.- Kaffekopp: 6.- Assiett: 6.- Middagstallrik: 6.- Sopptallrik: 6.- Tillverkat i Portugal Skötselråd för startkitet- Tål diskmaskin. Shoppa Serviser & Startset och mer Tallrikar hos Royal Design.
  • Villeroy & Boch Crafted Blueberry Servis 4 Delar - Serviser & Startset Porslin Turkos

    Villeroy & Boch Crafted Blueberry Servis 4 Delar - Serviser & Startset Porslin Turkos
    Servisen från Villeroy & Boch har ett handgjort, rustikt utseende i högkvalitativt porslin med en reaktiv glasering för att göra varje produkt unik. Den har en personlig känsla perfekt för att liva upp bordsdukningen. Är fin tillsammans med andra produkter från samma kollektion. Om servisen från Villeroy & Boch- Två middagstallrikar: 26 cm.- Två djupa tallrikar: 21,5 cm.- Den här servisen är en del av Villeroy & Bochs kollektion Crafted Blueberry.- Tillverkad av porslin.- Rustik design.- Reaktiv glasering.- Handgjord look. Skötselråd för servisen- Handdisk rekommenderas.- Denna produkt tål inte mikrovågsugn. Shoppa Serviser & Startset och mer Tallrikar hos Royal Design.
  • Porslinsset 24 Delar Grå Rundad Kant

    Porslinsset 24 Delar Grå Rundad Kant
  • Fålhagen Porslinsset 16 delar Ljusgrå

    Fålhagen Porslinsset 16 delar Ljusgrå
  • Design Letters Mini Favourite Startset - Serviser & Startset Tritan Beige

    Design Letters Mini Favourite Startset - Serviser & Startset Tritan Beige
    Startsetet från Design Letters har charmig, BPA- och BPS-fri design med välkänt, klassiskt typsnitt perfekt för småbarn. Det har avtagbart handtag för enkel användning. Formgiven av Arne Jacobsen. Om startsetet från Design Letters- BPA- och BPS-fri.- En skål: H 4,3 cm, Ø11,1 cm.- En kopp: H 7,5 cm, Ø7,5 cm.- En djup tallrik: H 3,3 cm, Ø15,5 cm.- En liten sked: 12 cm.- En stor sked: 15 cm.- Ett lock: H 3,2 cm, Ø7,5 cm.- Charmig design.- Avtagbart handtag.- Tillverkat av tritan. Skötselråd för startsetet- Samtliga delar tål diskmaskin. Shoppa Serviser & Startset och mer Tallrikar hos Royal Design.
  • Royal Doulton Maze Blue Matservis 12 Delar - Serviser & Startset Stengods Blå

    Royal Doulton Maze Blue Matservis 12 Delar - Serviser & Startset Stengods Blå
    Maze Blue Matservis med 12 delar från Royal Doulton. Det här matservisen har tagits fram genom ett nära samarbete med den världsberömde kocken Gordon Ramsay. Inspirationen kommer från den coola inredningen på hans restaurang Maze, där formerna är moderna och har dekorativa cirklar. Servisen är tillverkad i stengods och tål diskmaskin och mikrovågsugn. I matservisen ingår: 4 Tallrikar, 28 cm 4 Tallrikar, 22 cm 4 Skålar, 18 cm Shoppa Serviser & Startset och mer Tallrikar hos Royal Design.
  • Denby Kiln 12pc Tableware Set Servis 12 Delar - Serviser & Startset Stengods Beige

    Denby Kiln 12pc Tableware Set Servis 12 Delar - Serviser & Startset Stengods Beige
    Servisen från Denby har en klassisk design i stengods med en prickig glasering för att göra varje produkt unik perfekt både till vardags och finare tillfällen. Den har en jordnära färg. Den har en rund form. Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination. Om servisen från Denby- Från serien Kiln.- Tillverkad av stengods.- Unik glasering.- 4x middagstallrik: Ø26 cm.- 4x assiett: Ø17 cm.- 4x frukostskål: Ø16,5 cm.- 10 års garanti.- Tillverkad i England Skötselråd för servisen- Tål diskmaskin. Shoppa Serviser & Startset och mer Tallrikar hos Royal Design.
  • Iittala Teema Servering Mini 3 Set - Serviser & Startset Stengods Vit

    Iittala Teema Servering Mini 3 Set - Serviser & Startset Stengods Vit
    Teema Serveringsset från Iittala. Det här serveringssetet med tre delar passar perfekt för dig som vill påbörja eller fylla på din Iittala-samling. Den klassiska designen med enkla former togs fram av Kaj Franck redan år 1952, men är lika populär nu som då. Passar perfekt att använda varje dag, då porslinet tål diskmaskin, ugn, mikrovågsugn och frys. Shoppa Serviser & Startset och mer Tallrikar hos Royal Design.
  • Design Letters Mini Favourite Startset - Serviser & Startset Tritan Ljusblå

    Design Letters Mini Favourite Startset - Serviser & Startset Tritan Ljusblå
    Startsetet från Design Letters har charmig, BPA- och BPS-fri design med välkänt, klassiskt typsnitt perfekt för småbarn. Det har avtagbart handtag för enkel användning. Formgiven av Arne Jacobsen. Om startsetet från Design Letters- BPA- och BPS-fri.- En skål: H 4,3 cm, Ø11,1 cm.- En kopp: H 7,5 cm, Ø7,5 cm.- En djup tallrik: H 3,3 cm, Ø15,5 cm.- En liten sked: 12 cm.- En stor sked: 15 cm.- Ett lock: H 3,2 cm, Ø7,5 cm.- Charmig design.- Avtagbart handtag.- Tillverkat av tritan. Skötselråd för startsetet- Samtliga delar tål diskmaskin. Shoppa Serviser & Startset och mer Tallrikar hos Royal Design.
  • Design Letters Tritan Servis 4-del, G

    Design Letters Tritan Servis 4-del, G
    Skäm bort din lilla älskling med en egen servis i söt design. Här kommer en ljuvlig liten resväska med en mugg, en tallrik och en skål i. Det finns alltså något för varje måltid. Den vita servisen får tack vare de enkla och stilrena bokstäverna en personlig känsla vilket gör det till e
  • Design Letters Mini Favourite Skedar 4 Delar Ljusblå / - Serviser & Startset Tritan Beige

    Design Letters Mini Favourite Skedar 4 Delar Ljusblå / - Serviser & Startset Tritan Beige
    Skedarna från Design Letters har charmig design med välkänt, klassiskt typsnitt perfekt för småbarn. De har fyra medföljande skedar. De har återvunnet, tåligt material för vardaglig användning. Välj mellan två olika färger. Fri från BPA och ftalater. Livslång garanti. Formgiven av Arne Jacobsen. Om skedarna från Design Letters- BPA- och BPS-fria.- Livslång garanti.- Återvunnet, tåligt material.- Välkänt typsnitt med bokstäver.- Delar: 4.- Små skedar: 2.- Stora skedar: 2.- Tillverkade av tritan.- Skedarna kommer i olika färger. Skötselråd för skedarna- Tål diskmaskin. Shoppa Serviser & Startset och mer Tallrikar hos Royal Design.
  • Fålhagen Porslinsset 16 delar Sand

    Fålhagen Porslinsset 16 delar Sand
  • Porslinsset 24 Delar Terracotta Rak Kant

    Porslinsset 24 Delar Terracotta Rak Kant
  • Villeroy & Boch Iconic La Boule Serveringsset 7 Delar - Serviser & Startset Porslin Svart

    Villeroy & Boch Iconic La Boule Serveringsset 7 Delar - Serviser & Startset Porslin Svart
    Serveringssetet från Villeroy & Boch har en platssparande, stapelbar design med ett iögonfallande utseende med sju olika delar. Det har fyra skålar i olika storlekar med två tallrikar med ett serveringsfat perfekt för att servera både middag och frukost. Ett måste för den designintresserade. Om serveringssetet från Villeroy & Boch- Två skålar: 62 cl.- Två skålar: 50 cl.- Två tallrikar: 24 cm.- Ett serveringsfat: 23,9 cm.- Originaldesign från 1971.- Serveringssetet kommer i olika färger. Skötselråd för serveringssetet- Tål diskmaskin.- Tål mikrovågsugn. Shoppa Serviser & Startset och mer Tallrikar hos Royal Design.
  • Villeroy & Boch Manufacture Rock Startset 6 Delar - Serviser & Startset Porslin Svart

    Villeroy & Boch Manufacture Rock Startset 6 Delar - Serviser & Startset Porslin Svart
    Startsetet från Villeroy & Boch har sex olika delar i högkvalitativt, matt porslin med en vacker textur. Det har en slitstark design med en stapelbar form perfekt för vardagsbruk. Perfekt gåva till dig själv eller någon du tycker om. Om startsetet från Villeroy & Boch- 2 x tallrikar- 2 x djupa tallrikar- 2 x skålar- Startsetet kommer i 2 olika färger.- Från kollektionen Manufacture Rock. Skötselråd för startsetet- Tål mikrovågsugn.- Tål diskmaskin. Shoppa Serviser & Startset och mer Tallrikar hos Royal Design.
  • Royal Doulton Gordon Ramsay Bestickset 16-pack - Serviser & Startset Rostfritt Stål

    Royal Doulton Gordon Ramsay Bestickset 16-pack - Serviser & Startset Rostfritt Stål
    Besticksetet från Royal Doulton är perfekt för vardagsbruk och har en stilren, elegant design. Setet är tillverkat av slitstarkt rostfritt stål med en blankpolerad yta. Levereras i presentförpackning. Formgiven av Gordon Ramsay. Om besticksetet från Royal Doulton- Kniv: 4-pack.- Gaffel: 4-pack.- Dessertsked: 4-pack.- Tesked: 4-pack.- 25 års garanti. Skötselråd för besticksetet- Tål diskmaskin. Shoppa Serviser & Startset och mer Tallrikar hos Royal Design.
  • Design Letters Tritan Servis 4-del, F

    Design Letters Tritan Servis 4-del, F
    Med den här söta och personliga lilla servisen kan ditt barn njuta av en god frukost i skålen, en läcker middag på tallriken och ett gott glas mjölk i muggen. Det går att köpa till ett piplock och handtag till muggen så kan den användas ända från bebisstadiet. Materialet är av högsta k
  • Porslinsset 24 Delar Terracotta Rak Kant

    Porslinsset 24 Delar Terracotta Rak Kant
  • Denby Impression Servis 12 delar, Charcoal

    Denby Impression Servis 12 delar, Charcoal
    Det perfekta middagssetet från Denby som låter dig skapa en vacker och funktionell dukning. Setet är en del av Impression-serien och består av 12 delar: fyra större middagstallrikar på 26 cm, fyra mindre tallrikar på 17 cm, och fyra stycken skålar på 10,5 cm.Tallrikssetet har en vacker desi
  • Fålhagen Porslinsset 16 delar Vit

    Fålhagen Porslinsset 16 delar Vit

Enkelt att köpa ny matservis online

Serviser är en produkt som traditionella inredningsbutiker kan ha svårt att hålla i lager. De tvingas ofta välja ut och begränsa sitt sortiment i butiken. Av den anledningen kan det vara lättare att hitta servisen man vill ha online.

Sen är tiden en viktig faktor som också talar för att nätshoppa din matserviser och ditt matporslin. Det går i regel fortare, såvida du inte är en sån som får svårt att välja när det finns alltför många val och möjligheter.

Komplettera din servis

Ibland är olyckan framme. Vi råkar ställa ner en kopp för hastigt i diskmaskinen eller stöter emot något annat porslin och krasch...så gick en del av servisen sönder. Var det en vanlig billig IKEA-servis kanske man inte bryr sig så mycket. Är det däremot en exklusiv svårtillgänglig servis som t.ex. Gröna Anna från Rörstrands Porslinsfabrik - ja, då har säkert en och annan brustit ut i gråt.

Var servisen nyligt inköpt kanske butiken där du köpte den har några reservdelar. Ibland händer det att något går sönder under transporter och butiken kan inte sälja en okomplett servis. Därför kan det hända att de har extra delar på sitt lager utifall att olyckan är framme. Kolla där först!

Om du har en gammal porslinsservis som inte finns i produktion längre, då blir det genast svårare. Då får du försöka leta på andra ställen. Här följer några tips på hur du kan jobba i ditt sökande:

Blocket, sök efter namnet på din servis i Hela Sverige. Om det inte finns någon annons just nu, skapa ett konto och lägg in en Bevakning. Då får du mail så fort det dyker upp en ny annons med de sökord du lagt in.

Auktioner, många äldre matserviser med värde säljs på auktioner. Oftast säljs ju hela serviser där och du kanske bara vill ha en assiett, men tänk på att det säkert är fler än du som saknar delar till sin servis. Varför inte investera och sälja de andra delarna styckvis. Det finns personer som tjänat ganska bra på det.

Barnebys, här hittar du nätauktioner på flera olika serviser ur kända serier.

 

ilead