Matlagningskärl

Typer av kärl: Ugnsformar | Pajformar | Grytor | Mortel

Populärt inom matlagningskärl

 • Pyrex Ugnsform Cook and Heat med lock, 1 liter

  Pyrex Ugnsform Cook and Heat med lock, 1 liter
  Under en hektisk vardag kan det vara svårt att hinna förbereda hälsosamma och goda måltider, det är då som Pyrex-familjen kommer till undsättning. Med denna matlåda i borosilikatglas med patenterat lock kan du smidigt värma upp hemmagjorda måltider så att de blir lika goda som när de var nylagade. Locket är designat med en teknik som gör att det stänger ute all fukt, vilket gör att den värma maten blir oerhört mycket godare.Matlådan tål extrema temperaturer från -40°C till 300°C. Locket tål dock inte användning i vanlig ugn, så se till att plocka av detta i tid. Både matlådan och locket tål maskindisk.
 • Skeppshult - Järnlock till oval Gryta 4 L

  Skeppshult - Järnlock till oval Gryta 4 L
  Järnlock som passar till Skeppshults ovala 4-litersgryta av gjutjärn.
 • Pyrex - Inspiration Ugnsform 20x30 cm 2,6 L

  Pyrex - Inspiration Ugnsform 20x30 cm 2,6 L
  Ugnsfast glasform från franska Pyrex, tillverkat av ultraresistent borosilikatglas som tål både diskmaskin och mikrovågsugn. Formen klarar ugnstemperatur upp till 300°C och frystemperatur ner till -20°C. Glaset absorberar ingen lukt eller smak och tål dessutom vassa redskap i metall utan att repa. Volym 2,6 liter. Finns i olika storlekar.
 • Anders Petter - Stenfors Gjutjärnsgryta oval 6,3 L Röd

  Anders Petter - Stenfors Gjutjärnsgryta oval 6,3 L Röd
  Stenfors Gjutjärnsgryta från Anders Petter är en stor och robust gryta som passar till alla hushåll, små som stora. Den ovala grytan är tillverkad i emaljerat gjutjärn och ger en jämn värmefördelning som bevarar värmen ända upp till kanten. Tack vare den emaljerade insidan kan du på ett säkert sätt förvara maten i grytan över natten utan att grytan rostar. Emaljen gör även grytan enkel att rengöra. Knopparna i locket gör att kondens inte lägger sig runt kanterna, utan istället rinner direkt tillbaka ner i kärlet. Ett måste för dig som älskar att laga mat!Stenfors är serien för dig som ställer höga krav på materialval, hållbarhet och prestanda. Helt enkelt köksserien med en känsla för detaljer.Anders Petter Stenfors Gjutjärnsgryta rymmer 6.3 liter och passar perfekt till långkoket och är även fin att ställa fram på matbordet vid servering.Stenfors är en serie i Cerveras eget varumärke Anders Petter. Stenfors är framtagen för dig som vill ha köksprodukter av hög kvalité, med genomtänkta material och snygga detaljer.

Fler tips på matlagningskärl

 • Vintage - SÅLD Mortel i Trä från 1800-talet

  Vintage - SÅLD Mortel i Trä från 1800-talet
  Mortel i Trä från 1800-taletBruksslitageProdukterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Pajform m lös botten Ø10 cm

  Pajform m lös botten Ø10 cm
 • Kitchen Craft Masterclass Gryta Svart 5 L - Grytor Gjuten Aluminium

  Kitchen Craft Masterclass Gryta Svart 5 L - Grytor Gjuten Aluminium
  Grytan från Kitchen Craft är tillverkad av slitstark gjuten aluminium med en lättviktig design för optimal användarupplevelse. Den har en 2-lagers non-stick beläggning med reptåliga, starka egenskaper för enkel rengöring. Grytan har handtag på sidorna med ett medföljande, fuktbevarande lock med en dekorativ knopp. Fungerar på alla hällar, inklusive induktionshäll. Livslång garanti. Om grytan från Kitchen Craft- Starkt, pålitligt material.- Snabb, jämn värmefördelning.- Slitstark non-stick beläggning.- Fuktbevarande lock.- Gjord av gjuten aluminium.- Behaglig, grå färg.- Grytan finns i olika storlekar.- Ugnsfast upp till 200 °C. Skötselråd för grytan- Tål diskmaskin. Shoppa Grytor och mer Pannor & Kokkärl hos Royal Design.
 • Dutchdeluxes - Ugnsform 20x13,5 cm Mässing

  Dutchdeluxes - Ugnsform 20x13,5 cm Mässing
  Ungsform från Dutchdeluxes i mindre storlek. Perfekt när du vill laga flera mindre rätter eller tillbehör till maten som ugnsrostade grönsaker. Eller varför inte låta varje middagsgäst få maten serverad ur egen form? De rustika ugnsformarna i keramik har varsitt medföljande lock samt underlägg i kork som blir en snygg detalj på middagsbordet.Formarna finns i olika storlekar och färger att välja bland och de kan smidigt staplas i varandra med underlägget emellan som skydd mot repor och skav. De ugnssäkra formarna är handgjorda och tål såväl mikrovågsugn samt att diskas i diskmaskin.
 • Mareld Mortel Granit 12 cm

  Mareld Mortel Granit 12 cm
  Morteln i granit från Mareld är inte bara praktisk till kryddor och örter, utan passar även som dekoration på köksbordet. Morteln är tillverkad i hållbar, slittålig granit med en elegant finish. Den finns att välja på i två olika storlekar, en liten och en som är extra stor. Den mindre morteln har en diameter på 12 cm och den större har en diameter på 20 cm. För att på bästa sätt ta hand om din mortel bör den diskas för hand.
 • Pillivuyt - Toulouse Kvadratfat 17,5 cm Vit

  Pillivuyt - Toulouse Kvadratfat 17,5 cm Vit
  Kvadratiskt fat med handtag som mäter 17,5x17,5 cm. Perfekt till ugnsrätter samt till servering.Porslinet är inte bara mycket slag- och stöttåligt utan tål också snabba temperaturväxlingar från -30 °C till +350 °C. Du kan därför utan problem förbereda en paj, en lasagne eller annat och frysa ner fatet, för att sedan ställa in det i den uppvärmda ugnen när helst det passar dig.
 • Le Creuset - Signature Gjutjärnsgryta rund 26 cm 5,3 L Vulkan

  Le Creuset - Signature Gjutjärnsgryta rund 26 cm 5,3 L Vulkan
  Signature gjutjärnsgryta rund 26 cm från Le Creuset är en oumbärlig klassiker i köket. Sedan 1925 har en rund gryta från Le Creuset tillverkats på Le Creusets eget gjuteri i Frankrike. Dessa emaljerade gjutjärnsgrytor från Le Creuset är tillverkade i högsta kvalitet.Gjutjärn är känt för att vara ett av de bästa materialen till matlagning då värmen fördelas jämnt i grytan. Detta gör den perfekt till exempelvis grytor eller grytbröd.Tack vare den emaljerade insidan kan du på ett säkert sätt förvara maten i grytan över natten utan att grytan rostar. Emaljen gör även grytan enkel att rengöra.Gjutjärnsgrytan håller sig varm långt efter att plattan stängts av vilket ger bra förutsättningar för energisnål matlagning. Samtidigt är detta en optimal egenskap vid servering av den färdiglagade maten som håller sig varm på bordet.Hos oss på Cervera hittar du ett brett urval av gjutjärnsgrytor från Le Creuset. Grytorna finns i många av Le Creusets välbekanta färger så att den matchar köket och dukningen. Denna Gjutjärnsgryta kan användas på induktionshäll och i ugnen och tål dessutom att användas på grillen och att diskas i diskmaskin. Denna Le Creuset Signature Gjutjärnsgryta är rund i formen och är 26 cm i diameter. Grytan rymmer 5.3 liter.Livstidsgaranti mot uppvisande av kvitto.
 • Pillivuyt - Fat 17 cm

  Pillivuyt - Fat 17 cm
  Frankrikes mest populära serveringsfat som finns på alla de klassiska bistroerna i måtten 17x11,5 cm. Denna storlek passar som fat till den klassiska såssnipan med handtag.
 • Sabor - Sabor Gjutjärnsgryta 6,7 L Grå

  Sabor - Sabor Gjutjärnsgryta 6,7 L Grå
  En fantastisk gjutjärnsgryta i hög kvalité från Sabor. Den här underbara gjutjärnsgrytan rymmer 6,7 liter och är perfekt att använda till grytor, soppor, grytbröd och andra läckra rätter. Denna gryta är en investering till ditt kök och din matlagning som kan ärvas vidare i generationer framöver! Gjutjärnsgrytan är fenomenal att använda till mat som ska stekas eller kokas under en längre tid på grund av dess otroliga förmåga att både behålla värmen och fördela den jämnt. Den går även utmärkt att använda till en stek eller biff bryn råvaran i grytan en liten stund, när den har fått en stekyta är det bara att ställa in grytan i ugnen och låta den stekas vidare. En viktig sak att komma ihåg gällande gjutjärn är att det blir väldigt varmt så att höja värmen till högsta effekt är inte nödvändigt, att börja på medelvärme är att rekommendera. Rengör grytan för hand först när den har svalnat och använd redskap i trä, silikon eller plast. Sabors gjutjärnsgryta passar alla typer av induktionshällar, ugnar, grillar och värmekällor inklusive gas-, keramik-, och elhällar. Den finns även i fler ljuvliga färger att välja mellan. Ställ fram den vackra gjutjärnsgrytan direkt på bordet och låt den spela huvudrollen!
 • Le Creuset - Heritage Ugnsform Rektangulär 32 cm Meringue

  Le Creuset - Heritage Ugnsform Rektangulär 32 cm Meringue
  Heritage från Le Creuset är tillverkad i stengods och är emaljerat för att bli reptåligt och enkelt att rengöra. Med snäckformade handtag som är lätta att greppa, vilket gör att du säkert och enkelt kan hantera den. Finns i flera olika praktiska storlekar.Ugnsformen tål maskindisk, mikrovågsugn, ugn samt kyl och frys. Klarar från -18°C upp till 260°C. Undvik snabba temperaturskillnader. Placera aldrig en varm form direkt i frysen eller en fryst form direkt i ugnen.
 • Skeppshult Oval Gryta 4 Liter Gjutjärn Järnlock

  Skeppshult Oval Gryta 4 Liter Gjutjärn Järnlock
  Oval gryta 4 liter med gjutjärnslock. Skeppshults gjutjärnsprodukter är alltid förbehandlade med kravmärkt rapsolja från Carlshamns. Detta ger produkterna en fin svart färg och ger produkten ett sk. Natural non-stick skydd, utan tillsats av några kemikalier. Skeppshults gjutjärnsprodukter tillverkas av noggrant kontrollerat råmaterial i form av rent tackjärn, man använder inget skrot i tillverkningen vilket borgar för ett rent hälsosamt gjutjärn. När man tillagar mat i en gjutjärnsgryta eller stekpanna avger kokkärlet en liten mängd hälsosamt järn till maten. Gjutjärn kan användas på alla typer av värmekällor inklusive öppen eld. Skeppshults Gjuteri är det enda kvarvarande gjuteriet i Skandinavien som tillverkar hushållsprodukter i gjutjärn. Många moment i tillverkningen är fortfarande ett rent hantverk och är beroende av stor yrkesskicklighet. Skötselråd:- Diska alltid dina Skeppshult pannor och grytor för hand med varmt vatten utan diskmedel.- När du ska grovrengöra din panna: Täck botten på pannan med grovsalt. Värm sedan upp pannan på hög temperatur i 1-2 minuter. Häll bort saltet och torka ur pannan med papper. Efter detta får din produkt en grå nyans, detta betyder att du nu kan bränna in din produkt med ny rapsolja:- Torka produkten och häll på några droppar rapsolja så att det blir ett tunt lager.- Ställ produkten på hög värme på spisen.- Efter 10-15 minuter har oljan bränts in och produkten är återigen svart.- Om matrester bränns fast kan pannorna rengöras med svinto eller liknande, varefter man bör bränna in stekpannan igen. Samma behandling gäller vid eventuell rost. 
 • Pajform nr. 2 Serie Originale 13,5 x 2,5 cm Vit

  Pajform nr. 2 Serie Originale 13,5 x 2,5 cm Vit
 • Staub Rund Gryta 28 cm 6,7 liter Svart

  Staub Rund Gryta 28 cm 6,7 liter Svart
  Staub gjutjärnsgryta svart 28 cm, 6,7 liter  Staub- En smak för kvalité Staub strävar efter perfektion och utformar köksartiklar i emaljerat gjutjärn genom att kombinera tradition och innovation. Staubs resa började i Alsace-regionen i Frankrike som är välkänd för sin rika historia, hantverk och gastronomi. Grundaren Francis Staubs filosofi var att skapa de ultimata kokkärlen och genom att kombinera teknologi och tradition utformade han 1974 sin första gjutjärnsgryta. Resultatet har blivit ett brett sortiment av väldesignade produkter, som kvalitetsmässigt är i absolut toppklass.  Staubs unika gjutjärnsgrytor Grytorna håller värmen fantastiskt bra och locken är helt täta och försluter ångan väl. Man uppnår energisnålare matlagning då gjutjärn är otroligt värmeledande, alltså kan maten värmas upp snabbt och sjuda på låg värme.  Dess patenterade lösning med små ”spikes” på insidan av locket gör att kondenserad ånga öser ner jämnt fördelat över maten. Detta fenomen gör maten mer smakrik och saftig. Man blandar i ingredienserna och sedan sköter grytan resten, enklare kan det inte bli! Grytornas specialutvecklade svarta emalj-interiör medför högre temperaturtålighet och gör grytan mer slitstark och reptålig. Emaljen medför även praktiska fördelar- att grytan är lätt att rengöra och underhålla. De kulinariska fördelarna är bättre bräsering, karamellisering och stekning.  Grytorna har 2-3 lager kvalitetsemalj utvändigt och den unika glansen och färgerna uppnås genom Staubs speciella Majolica teknik.  Mässingknoppen på locken tål upp till 250°C i ugnen.  Kan användas på alla värmekällor, även induktion.  Produkterna är mycket dekorativa och pryder alla bord, oavsett om du gillar minimalistiska eller storslagna bordsdekorationer.  SkötselrådHanddisk rekommenderas Bra att vetaStaub är ett varumärke som är välkänt och respekterat av många stora kockar i världen, bland de franska Paul Bocuse som använder Staub både privat och i sina prestigefulla michelinrestauranger.
 • Tefal Jamie Oliver Cook's Classic Gryta 24 Cm / 5,2 L - Grytor Aluminium Rostfritt Stål

  Tefal Jamie Oliver Cook's Classic Gryta 24 Cm / 5,2 L - Grytor Aluminium Rostfritt Stål
  Grytan från Tefal har en elegant design i rostfritt stål med praktisk måttindikator på insidan, två ergonomiska handtag på sidorna och matchande lock perfekt för soppor eller grytor. Fungerar på alla hällar, inklusive induktionshäll. Välj mellan olika storlekar. Om grytan från Tefal- Den här grytan är en del av Tefals kollektion Jamie Oliver Cook's Classic.- Grytan kommer i olika storlekar.- Tillverkad av rostfritt stål.- Nitat handtag.- Praktisk måttindikator på insidan.- Tjock botten för att sprida värmen jämnt och effektivt.- Ugnssäker upp till 210 °C. Skötselråd för grytan- Tål diskmaskin.- Handdisk rekommenderas för att vidhålla produktens livslängd. Shoppa Grytor och mer Pannor & Kokkärl hos Royal Design.
 • Kockums Jernverk Emaljerad gjutjärnsgryta 4 liter, vit

  Kockums Jernverk Emaljerad gjutjärnsgryta 4 liter, vit
  Tillaga spännande gryträtter eller baka läckert bröd i gjutjärnsgrytan från Kockums Jernverk. Grytan är tillverkad av 100 % återvunnet gjutjärn med en insida belagd med svart emalj, vilket gör den både reptålig och otroligt hållbar. Därtill har grytan en högre temperaturbeständighet, vilket passar perfekt till när ingredienserna ska brynas eller karamelliseras. Gjutjärnsgrytan har en kapacitet på 4 liter och finns i tre olika färger: grå, creme och vit.   Här ingår ett tätt sittande lock, som med knoppar samlar upp ånga från maten för att därefter fördela den jämnt över maten, vilket resulterar i en extra mör maträtt med mängder av arom och smak. Den utvändiga emaljen i dubbla lager håller hög kvalité och varje produkt är unik då de tillverkas för hand. Det rekommenderas att du diskar grytan för hand.
 • Heritage Ugnsform 32 cm Bamboo green

  Heritage Ugnsform 32 cm Bamboo green
 • Eva Trio Black Line gryta, 4,8 Liter. 20 cm.

  Eva Trio Black Line gryta, 4,8 Liter. 20 cm.
  Denna stora Black Line-gryta har en kapacitet på 4,8 liter och en diameter på 20 cm.
 • Skeppshult Minigryta 0,1 liter

  Skeppshult Minigryta 0,1 liter
  Skeppshult Grytor är en serie gjutjärnsgrytor i en stilren och klassisk design, de finns i rund eller oval form samt i varierande storlek. Minirytan är minstingen i familjen och passar bra att servera det skirade smöret ur men formatet lämpar sig också väl att bjuda den varma förrätten i. Förslagsvis Ugnssufflé eller varför inte Heta räkor i vitlök endast fantasin sätter stopp.Diameter: 7,5 cm.Volym 0,1 liter.Vikt 250 g.Skeppshults gjutjärnsprodukter tillverkas av noggrant kontrollerat råmaterial i form av rent tackjärn, man använder inget skrot i tillverkningen vilket borgar för ett rent hälsosamt gjutjärn. När man tillagar mat i en gjutjärnsgryta eller stekpanna avger kokkärlet en liten mängd hälsosamt järn till maten.Gjutjärn kan användas på alla typer av värmekällor inklusive öppen eld.Skeppshults Gjuteri är det enda kvarvarande gjuteriet i Skandinavien som tillverkar hushållsprodukter i gjutjärn. Många moment i tillverkningen är fortfarande ett rent hantverk och är beroende av stor yrkesskicklighet. Skötselråd:- Diska alltid dina Skeppshult pannor och grytor för hand med varmt vatten utan diskmedel.- När du ska grovrengöra din panna: Täck botten på pannan med grovsalt. Värm sedan upp pannan på hög temperatur i 1-2 minuter. Häll bort saltet och torka ur pannan med papper. Efter detta får din produkt en grå nyans, detta betyder att du nu kan bränna in din produkt med ny rapsolja:- Torka produkten och häll på några droppar rapsolja så att det blir ett tunt lager.- Ställ produkten på hög värme på spisen.- Efter 10-15 minuter har oljan bränts in och produkten är återigen svart.- Om matrester bränns fast kan pannorna rengöras med svinto eller liknande, varefter man bör bränna in stekpannan igen. Samma behandling gäller vid eventuell rost. 
 • Staub Oval Gryta i 6,7 L Mörk - Grytor Gjutjärn Blå

  Staub Oval Gryta i 6,7 L Mörk - Grytor Gjutjärn Blå
  Oval gryta 6,7 liter i gjutjärn från varumärket Staub. Gjutjärn är det material som leder och håller värmen bäst. Alla långpannor och former är emaljerad på insidan och utsidan. Locken är helt täta och försluter ångan väl. Mässingknoppen på locken tål upp till 250°C i ugnen. Grytan kan användas på alla värmekällor, även induktion. Tål maskindisk, men handdisk är att rekommendera. Shoppa Grytor och mer Pannor & Kokkärl hos Royal Design.
 • Pillivuyt - Ramekin hög 9 cm 21 cl

  Pillivuyt - Ramekin hög 9 cm 21 cl
  Vacker ramekin i vitt, tåligt porslin som är utmärkt att servera både varma och kalla efterrätter i. Det vita blanka porslinet skapar ett elegant och proffsigt intryck nästan oavsett vad du serverar. Porslinet är härdat vid höga temperaturer och således både tåligt och enkelt att diska.
 • Modern Look Lergryta 4 pers 3 liter 32x23 cm Brun

  Modern Look Lergryta 4 pers 3 liter 32x23 cm Brun
 • Demeyere Apollo Hög Gryta med lock 24cm 8L

  Demeyere Apollo Hög Gryta med lock 24cm 8L
  Demeyere är en belgisk tillverkare som sedan starten 1908 har blivit världskända för sin produktion av köksredskap i rostfritt stål, vilka står för funktionalitet, effektivitet och hållbarhet. Demeyere utvecklar sina produkter med den moderna, professionella kockens behov i fokus. Det tekniska konceptet justeras från produkt till produkt för att se till att de klarar de specifika processer och krav som just deras användningsområde ställer. Detta gör att du får bästa möjliga resultat i din matlagning. Demeyeres specialiserade produkter är tillverkade med strikt kvalitetsstandard. Med normal användning och minimalt underhåll kommer de tillgodose dina köksbehov i många, många år. Kokkärlen har en fantastisk värmeledningsförmåga tack vare sin sandwichkonstruktion med rostfritt och aluminium varvat i 7 lager.Vi rekommenderar att du inte diskar grytan i maskin utan endast för hand.  Fungerar på alla typer av värmekällor. Går att ha i ugn. Storlek: 24 cm. Volym: 8 liter.
 • Concept Gryta 3,4 liter 20 cm

  Concept Gryta 3,4 liter 20 cm
 • Eva Solo - Eva Trio Legio Nova Ungsform 24x17 cm

  Eva Solo - Eva Trio Legio Nova Ungsform 24x17 cm
  Ugnsfast form från Eva Solo och den klassiska serien Legio Nova, med sina karaktäristiska räfflor - lika elegant som praktisk.Ungsformen har många användningsmöjligheter, från ugns- och grillrätter till frukt och sallad. Formen har platta kanter som ger ett bra grepp när du ska flytta den eller servera. Med sin eleganta stil låter man gärna formen så framme på bordet. Tillverkad i tåligt porslin som till och med kan tas från frysen och ställas i ugnen eller direkt på grillen.Legio Nova har 10 års porslinsgaranti och tål både ugn, mikrovågsugn, frys och maskindisk.
 • Heritage Rektangulärt Ugnsform 26 cm Marseille

  Heritage Rektangulärt Ugnsform 26 cm Marseille
 • Peugeot Appolia Ugnsform 23 Cm - Ugnsformar Keramik Röd

  Peugeot Appolia Ugnsform 23 Cm - Ugnsformar Keramik Röd
  Ugnsformen från Peugeot har en användarvänlig, robust design med praktiska handtag på sidorna med smarta egenskaper för att hålla värmen länge. Den har en behaglig färg som smälter harmoniskt in i hemmet. Den är tillverkad av exklusiv keramik med en slitstark emalj med rundade kanter för enkel rengöring. Välj från ett brett utbud av olika modeller och storlekar. Ett måste i varje kök. Om ugnsformen från Peugeot- Ugnsformen kommer i olika färger.- 100% naturligt material.- Den här ugnsformen är en del av Peugeots kollektion Appolia.- Tillverkad i Frankrike Skötselråd för ugnsformen- Ugn-, micro-, frys- och diskmaskinssäker.- Tål temperaturer på upp till -20°C - +250°C. Shoppa Ugnsformar och mer Pannor & Kokkärl hos Royal Design.
 • Lodge Gjutjärnsgryta 4,73 liter

  Lodge Gjutjärnsgryta 4,73 liter
  En rejäl gjutjärnsgryta med lock från Lodge Cast Iron.Denna gjutjärnsgryta är en favorit bland kockar i alla åldrar. Det högkvalitativa gjutjärnet sprider värmen utmed hela grytan, så tillagningen alltid blir så jämn som möjligt, och bevarar tillsammans med det medföljande locket värmen under en lång tid. Fungerar på alla värmekällor inklusive induktion, öppen eld och ugn. Formen levereras instekt och färdig för dig att använda.Material: Gjutjärn.Volym: 4,73 liter.Diameter: 26 cm.Höjd: 11,6 cm.Skötselråd- Diska alltid dina gjutjärnsprodukter från Lodge Cast Iron för hand med varmt vatten utan diskmedel.Hjälp! Min panna har rostat!?!När en gjutjärnsprodukt inte har stekts in korrekt kan det uppkomma rost. Det är väldigt enkelt att fixa. Skrubba bort den värsta rosten, diska sedan rejält (eventuellt med milt diskmedel), torka hela produkten, täck sedan produkten med ett tunt lager rapsolja på hela stekytan och ställ den på hög värme på plattan i 10-15 minuter. Om problemet kvarstår måste du återupprepa diskningen och sedan genomföra en ny instekning (Instruktioner nedan). Hur steker man in en produkt?- Skrubba produkten med stålull för att få bort matrester eller rost, diska sedan med borste och eventuellt milt diskmedel.- Torka av hela produkten och häll på några droppar rapsolja och smörj in så att det blir ett tunt lager på hela stekytan.- Ställ in produkten vänd i ugnen på 180° C. Det kan vara bra att lägga ett lager med aluminiumfolie under produkten för att slippa spill av oljan. - Låt produkten brännas i ugnen i ca 1 timme och sedan svalna av sig själv i ugnen.
 • Le Creuset - Toughened Ugnsform 35 cm

  Le Creuset - Toughened Ugnsform 35 cm
  Toughened ugnsform från Le Creuset, utmärkt till stekning, bakning och pochering. De höga sidorna minimerar stänk och son-stickbeläggningen gör att maten inte bränner fast. Ugnsformen passar till alla värmekällor – inklusive induktion och gas. Perfekt om man t ex vill göra sås av stekskyn direkt i pannan efter stekning i ugn. Alla delar i serien Toughened är tillverkad av aluminium som effektivt leder värmen, perfekt för tillagning av snabba rätter. Kärlen har non stick-beläggning både in- och utvändigt vilket minimerar behovet av att använda matfett, motverkar att maten bränner fast och underlättar rengöringen.
 • Gryta 7,0 liter

  Gryta 7,0 liter
  Praktiskt, tåligt och prisvärt husgeråd från Kökskungen.
 • Alice Ugnsformar Small Set om 2 Vit

  Alice Ugnsformar Small Set om 2 Vit
 • Staub Minigryta 4 st. vit

  Staub Minigryta 4 st. vit
  Med detta set från Staub får du fyra minigrytor, särskilt lämpliga till uppläggning av individuella portioner, tillbehör eller desserter. Setet består av fyra keramiska grytor med lock, så alla i familjen kan fås in egen servering av middag eller dessert. Detta gör även att du smidigt kan ta grytorna direkt från ugnen till middagsbordet.Därutöver är minigrytorna lätta att rengöra tack vare den emaljerade ytan. Grytorna är tillverkade i keramik av hög kvalitet och mäter 10 cm i diameter, de har även kapacitet på 200 ml. De mångsidiga grytorna kan användas i både mikrovågsugn och ugn, och de ser till att fördela värmen jämnt under användning.
 • Pajform med lös botten Ø25 cm

  Pajform med lös botten Ø25 cm
 • Demeyere Atlantis Gryta med lock 22 cm 4L

  Demeyere Atlantis Gryta med lock 22 cm 4L
  Stilren gryta med lock 4 l i serien Atlantis från Demeyere. Atlantis är en lyxig serie med tidlös design och högklassig kvalité. Med Atlantis blir du ett proffs i köket och matlagningen blir en fröjd.  Demeyere är en belgisk tillverkare som är världskända för sin produktion av rostfria köksredskap i världsklass. Med den moderna, professionella kockens behov i fokus tar Demeyere fram sina produkter som står för funktionalitet, effektivitet och hållbarhet. Det tekniska konceptet justeras från produkt till produkt för att se till att de klarar de specifika processer och krav som just deras användningsområde ställer. Detta gör att du får bästa möjliga resultat i din matlagning. Demeyeres specialiserade produkter är tillverkade med strikt kvalitetsstandard. Med normal användning och minimalt underhåll kommer de tillgodose dina köksbehov i många, många år. Tack vare den fantastiska sandwichkonstruktionen med rostfritt och aluminium varvat i 7 lager har kokkärlen en fantastisk värmeledningsförmåga.  Demeyeres affärsidé är att tillverka världens bästa stek- och kokkärl i rostfritt stål. Detta har bidragit till att produkterna håller en mycket hög kvalitet och Demeyere lämnar därför en garanti som gäller i 30 år.   Fungerar på alla typer av spishällar. Kapacitet: 4 l. Dia: 22 cm.   Höjd: 11 cm.
 • Kockums Jernverk Ugnsform 31,5x20 Cm - Ugnsformar Stål Cream Lux

  Kockums Jernverk Ugnsform 31,5x20 Cm - Ugnsformar Stål Cream Lux
  Ugnsformen från Kockums Jernverk har ett tidlöst utseende i stål med dubbla, högkvalitativa emaljbeläggningar för enkel användning. Den har en funktionell, mångsidig design perfekt för både matlagning och bakning. Variationer i utseendet kan förekomma. Om ugnsformen från Kockums Jernverk- Charmig retrostil.- Funktionell, mångsidig design.- Emaljerad stål.- Ugnsformen finns i olika färger.- Lätt att rengöra och underhålla. Skötselråd för ugnsformen- Kan diskas i maskin men handdisk rekommenderas. Shoppa Ugnsformar och mer Pannor & Kokkärl hos Royal Design.
 • Mace Ugnsform med rottingkorg Oval

  Mace Ugnsform med rottingkorg Oval
 • Pajform 28 cm Soleil

  Pajform 28 cm Soleil
 • Staub Rektangulär Ugnsform 34 x 24 cm Blå

  Staub Rektangulär Ugnsform 34 x 24 cm Blå
  Rektangulär ugnsform med handtag på kortsidorna.Den funktionella och tåliga ugnsformen från Staub är lika perfekt till fiskgratängen som till lasagnen eller smarriga brownies.
 • Vintage - SÅLD Kopparkastrull Nils Johan

  Vintage - SÅLD Kopparkastrull Nils Johan
  Kopparkastrull med lock från Nils Johan.BruksslitageProdukterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Staub Rund Gryta 24 cm 3,8 liter Basilikagrön

  Staub Rund Gryta 24 cm 3,8 liter Basilikagrön
  Staub gjutjärnsgryta blå 24 cm, 3,8 liter  Staub- En smak för kvalité Staub strävar efter perfektion och utformar köksartiklar i emaljerat gjutjärn genom att kombinera tradition och innovation. Staubs resa började i Alsace-regionen i Frankrike som är välkänd för sin rika historia, hantverk och gastronomi. Grundaren Francis Staubs filosofi var att skapa de ultimata kokkärlen och genom att kombinera teknologi och tradition utformade han 1974 sin första gjutjärnsgryta. Resultatet har blivit ett brett sortiment av väldesignade produkter, som kvalitetsmässigt är i absolut toppklass.  Staubs unika gjutjärnsgrytor-Grytorna håller värmen fantastiskt bra och locken är helt täta och försluter ångan väl. Man uppnår energisnålare matlagning då gjutjärn är otroligt värmeledande, alltså kan maten värmas upp snabbt och sjuda på låg värme.  -Dess patenterade lösning med små ”spikes” på insidan av locket gör att kondenserad ånga öser ner jämnt fördelat över maten. Detta fenomen gör maten mer smakrik och saftig. Man blandar i ingredienserna och sedan sköter grytan resten, enklare kan det inte bli! -Grytornas specialutvecklade svarta emalj-interiör medför högre temperaturtålighet och gör grytan mer slitstark och reptålig. Emaljen medför även praktiska fördelar- att grytan är lätt att rengöra och underhålla. De kulinariska fördelarna är bättre bräsering, karamellisering och stekning.  -Grytorna har 2-3 lager kvalitetsemalj utvändigt och den unika glansen och färgerna uppnås genom Staubs speciella Majolica teknik.  -Mässingknoppen på locken tål upp till 250°C i ugnen.  -Kan användas på alla värmekällor, även induktion.  -Produkterna är mycket dekorativa och pryder alla bord, oavsett om du gillar minimalistiska eller storslagna bordsdekorationer.  Designer-Staub Skötselråd -Handdisk rekommenderas Bra att veta-Staub är ett varumärke som är välkänt och respekterat av många stora kockar i världen, bland de franska Paul Bocuse som använder Staub både privat och i sina prestigefulla michelinrestauranger.
 • AMT Gastroguss Gryta 24 cm 6,5 L

  AMT Gastroguss Gryta 24 cm 6,5 L
  En gryta på 6,5 liter från AMT Gastroguss. Grytan som är tillverkad i aluminium är fantastiskt tålig tack vare en ytbehandling som innefattar 4 lager med keramiska partiklar. Grytan är lättskött och korrosionsfri. Grytan fungerar på alla spisar, även induktion.-24 cm Ø-6,5 liter-Aluminium
 • Royal Copenhagen Blue Fluted Mega Ugnsform 25x25 Cm - Ugnsformar Porslin Vit - 1065429

  Royal Copenhagen Blue Fluted Mega Ugnsform 25x25 Cm - Ugnsformar Porslin Vit - 1065429
  Blue Fluted Mega ugnsform med en elegant design i porslin med ett handmålat mönster och högkvalitativt material för vardaglig användning. Kombinera med andra delar i serien och skapa din personliga stil. Design av Karen Kjaeldgård-Larsen. Bra att veta om Blue Fluted Mega ugnsform - Blue Fluted Mega uppskattas för den handmålade designen.- Blue Fluted Mega är också omtyckt för det högkvalitativa materialet.- Gjord av porslin.- Ingår i serien Blue Fluted Mega. Hur bör du ta hand om ugnsformen?- Denna produkt tål diskmaskin och mikrovågsugn. Vi har valt ut Vit Ugnsformar i Porslin från Royal Copenhagen med stor omsorg.
 • Pyrex - Cook & Freeze Form med lock 1,5 L

  Pyrex - Cook & Freeze Form med lock 1,5 L
  Ugnsfast glasform med lock från franska Pyrex, tillverkat av ultraresistent borosilikatglas som tål både diskmaskin och mikrovågsugn. Formen klarar ugnstemperatur upp till 300°C (ej lock) och frystemperatur ner till -20°C. Glaset absorberar ingen lukt eller smak och tål dessutom vassa redskap i metall utan att repa. Volym 1,5 liter. Finns i olika storlekar.
 • Tradition Gryta Oval 31 cm 5,2 l Gjutjärn

  Tradition Gryta Oval 31 cm 5,2 l Gjutjärn
 • Demeyere Apollo Gryta med lock 16 cm 1,5L

  Demeyere Apollo Gryta med lock 16 cm 1,5L
  Demeyere är en belgisk tillverkare som sedan starten 1908 har blivit världskända för sin produktion av köksredskap i rostfritt stål, vilka står för funktionalitet, effektivitet och hållbarhet. Demeyere utvecklar sina produkter med den moderna, professionella kockens behov i fokus. Det tekniska konceptet justeras från produkt till produkt för att se till att de klarar de specifika processer och krav som just deras användningsområde ställer. Detta gör att du får bästa möjliga resultat i din matlagning. Demeyeres specialiserade produkter är tillverkade med strikt kvalitetsstandard. Med normal användning och minimalt underhåll kommer de tillgodose dina köksbehov i många, många år. Kokkärlen har en fantastisk värmeledningsförmåga tack vare sin sandwichkonstruktion med rostfritt och aluminium varvat i 7 lager.Vi rekommenderar att du inte diskar grytan i maskin utan endast för hand.  Fungerar på alla typer av värmekällor. Går att ha i ugn. Storlek: 16 cm. Volym: 1,5 liter.
 • MasterClass - Crusty Bake Pajform 30 cm lös botten

  MasterClass - Crusty Bake Pajform 30 cm lös botten
  Pajform med löstagbar botten från Master Class.
 • Staub Gryta Tomat Mini 47cl - Grytor Stengods Röd

  Staub Gryta Tomat Mini 47cl - Grytor Stengods Röd
  En oval tomatgryta tillverkad i stengods. Shoppa Grytor och mer Pannor & Kokkärl hos Royal Design.
 • Sabor sgryta 9,5 L - Grytor Gjutjärn Röd

  Sabor sgryta 9,5 L - Grytor Gjutjärn Röd
  Gjutjärnsgrytan från Sabor har en robust design med en hög kvalitet för att hålla i många år framöver. Den är tillverkad av slitstarkt gjutjärn perfekt för både matlagning och bakning. Den har ett dekorativt lock med en praktisk knopp på ovansidan. Produkten är kompatibel med alla värmekällor, inklusive induktion. Ett måste i varje kök. Om gjutjärnsgrytan från Sabor - Fungerar på alla hällar, inklusive induktionshäll.- Välj mellan olika färger.- Tillgänglig i olika storlekar.- 3 lager av Tomatce emalj- Ugnsfast. Skötselråd för gjutjärnsgrytan - Handdisk rekommenderas.- Använd endast med köksredskap i trä eller mjuka material. Shoppa Grytor och mer Pannor & Kokkärl hos Royal Design.
 • Staub Rund gryta 24 cm

  Staub Rund gryta 24 cm
  Imponera på gästerna med denna vackra gjutjärnsgryta från Staub. Nu kan du servera allt från gratänger till fantastiska chokladsuffléer direkt på middagsbordet, grytans design gör nämligen att den passar utmärkt på bordets mitt. Staub har tillverkat gjutjärnsprodukter under lång tid och deras grytor kan användas på alla värmekällor, inklusive induktion, du kan också ställa in den i ugnen vid behov. Den nya White Truffle-grytan ingår i en elegant serie inspirerad av världens lyxigaste delikatess och är försedd med två stabila handtag samt ett lock med silverknopp. En perfekt kombination mellan funktionalitet och design.Grytan tål maskindisk men handdisk rekommenderas för längre livslängd.
ilead