Matlagningskärl

Typer av kärl: Ugnsformar | Pajformar | Grytor | Mortel

Populärt inom matlagningskärl

 • Pyrex Ugnsform Cook and Heat med lock, 1 liter

  Pyrex Ugnsform Cook and Heat med lock, 1 liter
  Under en hektisk vardag kan det vara svårt att hinna förbereda hälsosamma och goda måltider, det är då som Pyrex-familjen kommer till undsättning. Med denna matlåda i borosilikatglas med patenterat lock kan du smidigt värma upp hemmagjorda måltider så att de blir lika goda som när de var
 • Skeppshult - Järnlock till oval Gryta 4 L

  Skeppshult - Järnlock till oval Gryta 4 L
  Järnlock som passar till Skeppshults ovala 4-litersgryta av gjutjärn.
 • Pyrex - Inspiration Ugnsform 20x30 cm 2,6 L

  Pyrex - Inspiration Ugnsform 20x30 cm 2,6 L
  Ugnsfast glasform från franska Pyrex, tillverkat av ultraresistent borosilikatglas som tål både diskmaskin och mikrovågsugn. Formen klarar ugnstemperatur upp till 300°C och frystemperatur ner till -20°C. Glaset absorberar ingen lukt eller smak och tål dessutom vassa redskap i metall utan att repa. Volym 2,6 liter. Finns i olika storlekar.
 • Anders Petter - Stenfors Gjutjärnsgryta oval 6,3 L Röd

  Anders Petter - Stenfors Gjutjärnsgryta oval 6,3 L Röd
  Stenfors Gjutjärnsgryta från Anders Petter är en stor och robust gryta som passar till alla hushåll, små som stora. Den ovala grytan är tillverkad i emaljerat gjutjärn och ger en jämn värmefördelning som bevarar värmen ända upp till kanten. Tack vare den emaljerade insidan kan du på ett säkert sätt förvara maten i grytan över natten utan att grytan rostar. Emaljen gör även grytan enkel att rengöra. Knopparna i locket gör att kondens inte lägger sig runt kanterna, utan istället rinner direkt tillbaka ner i kärlet. Ett måste för dig som älskar att laga mat!Stenfors är serien för dig som ställer höga krav på materialval, hållbarhet och prestanda. Helt enkelt köksserien med en känsla för detaljer.Anders Petter Stenfors Gjutjärnsgryta rymmer 6.3 liter och passar perfekt till långkoket och är även fin att ställa fram på matbordet vid servering.Stenfors är en serie i Cerveras eget varumärke Anders Petter. Stenfors är framtagen för dig som vill ha köksprodukter av hög kvalité, med genomtänkta material och snygga detaljer.

Fler tips på matlagningskärl

 • Diamond XR Logic Gryta 3 liter 20 cm

  Diamond XR Logic Gryta 3 liter 20 cm
 • Garonne Mini Gryta gjutjärn 0,7 liter

  Garonne Mini Gryta gjutjärn 0,7 liter
 • Staub Rund Gryta 30 cm 8,35 liter Röd

  Staub Rund Gryta 30 cm 8,35 liter Röd
  Staub gjutjärnsgryta röd 30 cm, 8,35 liter  Staub- En smak för kvalité Staub strävar efter perfektion och utformar köksartiklar i emaljerat gjutjärn genom att kombinera tradition och innovation. Staubs resa började i Alsace-regionen i Frankrike som är välkänd för sin rika historia, h
 • Dorre Betsy Gryta 3 L - Grytor Gjutjärn Röd

  Dorre Betsy Gryta 3 L - Grytor Gjutjärn Röd
  Grytan från Dorre är tillverkad av gjutjärn med en emaljerad insida och greppvänliga handtag med ett värmetåligt glaslock för optimal användarupplevelse. Den har en generös storlek perfekt för middagsbjudningar. Välj mellan två olika färger. Om grytan från Dorre- Greppvänliga handtag.- Värmetåligt lock.- Grytan finns i 2 olika färger. Skötselråd för grytan- Handdisk rekommenderas. Shoppa Grytor och mer Pannor & Kokkärl hos Royal Design.
 • Rund Gryta 24 cm Volcanic

  Rund Gryta 24 cm Volcanic
 • Anders Petter - Stenfors Gryta 3 L matt Rostfri

  Anders Petter - Stenfors Gryta 3 L matt Rostfri
  Gryta i mattborstat stål med lock från Anders Petters serie Stenfors. Grytan har en tydlig måttskala på insidan och värmetåligt glaslock som gör det möjligt att se maten under tillagning. En stålinkapslad botten med aluminiumkärna ger snabb och effektiv värmefördelning. Fungerar på alla värmekällor.Stenfors är serien för dig som ställer höga krav på materialval, hållbarhet och prestanda. Helt enkelt köksserien med en känsla för detaljer.
 • Staub La Mer Gryta 32 Cm Petrol - Serviser & Startset Gjutjärn Blå

  Staub La Mer Gryta 32 Cm Petrol - Serviser & Startset Gjutjärn Blå
  Grytan från Staub har klassisk, tidlös design i gjutjärn med genomtänkt, vackert lock perfekt för att tillaga flera olika rätter och för fisk, kött och grönt. Den har ergonomiska handtag på sidorna för att enkelt flytta runt i hemmet. Den har högkvalitativt, reptåligt lager med emaljbeläggning för vardaglig användning. Om grytan från Staub- Tillverkad av gjutjärn.- Högkvalitativt, reptåligt material.- Vacker design.- Ergonomiska handtag.- Ugnssäker upp till 260 °C.- Fungerar på alla hällar, inklusive induktionshäll.- Silver knopp.- Diameter: 32 mm. Skötselråd för grytan- Tål diskmaskin. Shoppa Serviser & Startset och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • PotteryJo Daria 35 cm Ugnsform, Clean Grey

  PotteryJo Daria 35 cm Ugnsform, Clean Grey
  Med denna ugnsform från PotteryJos serie Daria kan du laga god mat i ugnen till dina gäster. Du kan även servera maten direkt på bordet. Serien Daria är skapad av Johanna Hampf år 2017 och har en tidlös men elegant design.Denna ugnsform är 35 cm. i diameter och tål både mikrovågsugn oc
 • Blomsterbergs Pajform m/lös botten Ø28 cm

  Blomsterbergs Pajform m/lös botten Ø28 cm
  Söta pajer med frukter och bär är alltid en säker hit. Med pajformarna från Blomsterbergs kan du baka dina pajer i hela 6 olika storlekar, som spänner från en diameter på 7 cm till 28 cm. De är alla utrustade med en praktisk lös botten, som gör dem lättare att arbeta med. Formarna är ti
 • Gryta Amandine 3,3 L Gryta Rostfritt stål

  Gryta Amandine 3,3 L Gryta Rostfritt stål
 • Stekgryta med Glaslock 8,3 l

  Stekgryta med Glaslock 8,3 l
 • Tefal Air oval gryta, 5,7 liter, 30 cm, grå

  Tefal Air oval gryta, 5,7 liter, 30 cm, grå
  Tefal Air gryta är gjord av gjuten aluminium som är tre gånger lättare än gjutjärn men lättare att rengöra tack vare keramisk beläggning som tål diskmaskin. Grytan är kompatibel med alla spishällar: gas, el, keramik och induktionshällar. Du kan även tillaga i ugnen.Kondenslocket är de
 • Rörstrand - SÅLD Liten Gryta med Lock Dinera

  Rörstrand - SÅLD Liten Gryta med Lock Dinera
  Liten gryta med lock ur serien Dinera formgiven av Marianne Westman för Rörstrand.Produkterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Staub Oval Form i Gjutjärn 32 Cm - Ugnsformar Svart

  Staub Oval Form i Gjutjärn 32 Cm - Ugnsformar Svart
  Gjutjärn är det material som leder och håller värmen bäst. Formen är emaljerad på både insidan och utsidan. Passar alla värmekällor, och speciellt för induktion. Tål ugn, gasspisar, grill, halogen och maskindisk. Mycket lämplig för skonsam och hälsosam matlagning. Idealisk för servering på bordet. Hållbar och reptålig. Shoppa Ugnsformar och mer Pannor & Kokkärl hos Royal Design.
 • Denby Pomegranate sgryta Ø24 Cm - Grytor Gjutjärn Röd

  Denby Pomegranate sgryta Ø24 Cm - Grytor Gjutjärn Röd
  Gjutjärnsgrytan från Denby har en rund design i gjutjärn med en tålig, emaljerad yta och en tidlös look perfekt för soppor eller grytor. Grytan är ugnsfast. Fungerar på alla hällar, inklusive induktionshäll. Levereras i presentförpackning. Välj mellan olika färger. Om gjutjärnsgrytan från Denby- Rund form.- Tillverkad av gjutjärn.- Emaljerad.- Tätslutande lock.- Effektiv värmefördelning.- Lång varmhållningsfunktion.- Ugnsfast upp till 250 °C.- Diameter: 240 mm.- Djup: 180 mm.- Kapacitet: 400 cl.- Vikt: 4.95 kg.- Livstidsgaranti.- Gjutjärnsgrytan kommer i olika färger.- Tillverkad i Kina Skötselråd för gjutjärnsgrytan- Tål diskmaskin. Shoppa Grytor och mer Pannor & Kokkärl hos Royal Design.
 • Heritage Rektangulärt Ugnsform 26 cm Deep Teal

  Heritage Rektangulärt Ugnsform 26 cm Deep Teal
 • Staub Pajform i Keramik 24 Cm Körsbär - Ugnsformar Röd

  Staub Pajform i Keramik 24 Cm Körsbär - Ugnsformar Röd
  Kan användas i ugnen, mikrovågsugnen, i frysen, i diskmaskin. Sprider och fördelar värmen på ett optimalt sätt. Staubs keramiska formar har ett hårt, hållbart och slitstarkt ytskikt av blank emalj. De emaljerade ytorna är av naturligt non-stick material vilket hindrar maten från att bränna fast samt att bakterier ska tränga igenom. Helt fri från bly och kadmium. Shoppa Ugnsformar och mer Pannor & Kokkärl hos Royal Design.
 • Pajform Stengods 28cm Bamboo Green

  Pajform Stengods 28cm Bamboo Green
 • CTX Gryta 3,5L Ø 20 cm

  CTX Gryta 3,5L Ø 20 cm
 • Ernst Ugnsfast Form 28 Cm - Ugnsformar Stengods Mörkgrå

  Ernst Ugnsfast Form 28 Cm - Ugnsformar Stengods Mörkgrå
  Ernst ugnsfasta form är tillverkat av glaserat stengods som finns i tre vackra färger. Ugnsformen passar utmräkt att användas till en paj eller gratäng, och vid servering kan man matcha med Ernst tårtspade i krom. Shoppa Ugnsformar och mer Pannor & Kokkärl hos Royal Design.
 • Mortel Liten

  Mortel Liten
  Mortel i svart massiv granit med ERNST-logga.
 • Kitchen Craft Masterclass Gryta Svart 5 L - Grytor Gjuten Aluminium

  Kitchen Craft Masterclass Gryta Svart 5 L - Grytor Gjuten Aluminium
  Grytan från Kitchen Craft är tillverkad av slitstark gjuten aluminium med en lättviktig design för optimal användarupplevelse. Den har en 2-lagers non-stick beläggning med reptåliga, starka egenskaper för enkel rengöring. Grytan har handtag på sidorna med ett medföljande, fuktbevarande lock med en dekorativ knopp. Fungerar på alla hällar, inklusive induktionshäll. Livslång garanti. Om grytan från Kitchen Craft- Starkt, pålitligt material.- Snabb, jämn värmefördelning.- Slitstark non-stick beläggning.- Fuktbevarande lock.- Gjord av gjuten aluminium.- Behaglig, grå färg.- Grytan finns i olika storlekar.- Ugnsfast upp till 200 °C. Skötselråd för grytan- Tål diskmaskin. Shoppa Grytor och mer Pannor & Kokkärl hos Royal Design.
 • Nabe Gryta Gjutjärn set med Lock Ø 27 cm 3,6L

  Nabe Gryta Gjutjärn set med Lock Ø 27 cm 3,6L
 • Marimekko Unikko mortel

  Marimekko Unikko mortel
  Mortel av brunt stengods från Marimekko. Utsidan har en klar glasyr, med Unikko-mönstret präglat. Insidan av morteln har en naturligt grov yta, med räfflor som hjälper processen medan du mortlar. Mortelstöten är tillverkad av gummi och bör diskas för hand. Själva morteln tål att diskas i
 • Risgryta - Cocotte Every 2 L Cerise

  Risgryta - Cocotte Every 2 L Cerise
 • Pajform Hedda vit

  Pajform Hedda vit
  Vacker pajform i magiska Hedda-serien
 • Rund gryta 22 Black

  Rund gryta 22 Black
 • Pajform 28 cm Volcanic

  Pajform 28 cm Volcanic
 • Kitchen Craft Masterclass Gryta Hunter Green 5 L - Grytor Gjuten Aluminium Grön

  Kitchen Craft Masterclass Gryta Hunter Green 5 L - Grytor Gjuten Aluminium Grön
  Grytan från Kitchen Craft är tillverkad av slitstark gjuten aluminium med en lättviktig design för optimal användarupplevelse. Den har en 2-lagers non-stick beläggning med reptåliga, starka egenskaper för enkel rengöring. Grytan har handtag på sidorna med ett medföljande lock med en dekorativ knopp. Fungerar på alla hällar, inklusive induktionshäll. Livslång garanti. Om grytan från Kitchen Craft- Starkt, pålitligt material.- Snabb, jämn matlagning.- Slitstark non-stick beläggning.- Gjord av gjuten aluminium.- Naturinspirerad, grön färg.- Grytan finns i olika storlekar.- Ugnsfast upp till 200 °C. Skötselråd för grytan- Tål diskmaskin. Shoppa Grytor och mer Pannor & Kokkärl hos Royal Design.
 • Vintage - SÅLD Fiskgryta 50x19 cm Aluminium

  Vintage - SÅLD Fiskgryta 50x19 cm Aluminium
  Ovalformad fiskgryta i aluminium med ändhandtag och perforerad insats för pochering. Tillverkad av Bourgeat, Frankrike.Produkterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Surface Gryta 5,5l Emaljerat Gjutjärn Camo Green

  Surface Gryta 5,5l Emaljerat Gjutjärn Camo Green
 • Mauviel M’150s minigryta med lock, 30 cl.

  Mauviel M’150s minigryta med lock, 30 cl.
  Den fina minigrytan från Mauviels M’150s-kollektion är med sin lilla storlek perfekt till portionsservering eller tillbehör. Grytan kan användas på spisen och i ugnen, och med dess eleganta och klassiska design passar den även utmärkt till servering.
 • Sabor - Sabor Gjutjärnsgryta 6,7 L Blå

  Sabor - Sabor Gjutjärnsgryta 6,7 L Blå
  En fantastisk gjutjärnsgryta i hög kvalité från Sabor. Den här underbara gjutjärnsgrytan rymmer 6,7 liter och är perfekt att använda till grytor, soppor, grytbröd och andra läckra rätter. Denna gryta är en investering till ditt kök och din matlagning som kan ärvas vidare i generationer framöver! Gjutjärnsgrytan är fenomenal att använda till mat som ska stekas eller kokas under en längre tid på grund av dess otroliga förmåga att både behålla värmen och fördela den jämnt. Den går även utmärkt att använda till en stek eller biff bryn råvaran i grytan en liten stund, när den har fått en stekyta är det bara att ställa in grytan i ugnen och låta den stekas vidare. En viktig sak att komma ihåg gällande gjutjärn är att det blir väldigt varmt så att höja värmen till högsta effekt är inte nödvändigt, att börja på medelvärme är att rekommendera. Rengör grytan för hand först när den har svalnat och använd redskap i trä, silikon eller plast. Sabors gjutjärnsgryta passar alla typer av induktionshällar, ugnar, grillar och värmekällor inklusive gas-, keramik-, och elhällar. Den finns även i fler ljuvliga färger att välja mellan. Ställ fram den vackra gjutjärnsgrytan direkt på bordet och låt den spela huvudrollen!
 • Skeppshult Rund Gryta 5,5 Liter Gjutjärn Glaslock

  Skeppshult Rund Gryta 5,5 Liter Gjutjärn Glaslock
  Rund gryta 5,5 liter med glaslock Skeppshults gjutjärnsprodukter är alltid förbehandlade med kravmärkt rapsolja från Carlshamns. Detta ger produkterna en fin svart färg och ger produkten ett sk. Natural non-stick skydd, utan tillsats av några kemikalier. Skeppshults gjutjärnsprodukter tillve
 • Heritage Ugnsform 32 cm Soleil

  Heritage Ugnsform 32 cm Soleil
 • Kitchen Craft Master Class Crusty Non-stick Pajform 25 Cm - Pajformar Svart

  Kitchen Craft Master Class Crusty Non-stick Pajform 25 Cm - Pajformar Svart
  Egenskaper Quantum II non-stick beläggning Perforerade hål cirkulerar luft under tillagning för perfekt gyllene, krispig pajdeg Löstagbar botten Ugnssäker Tål förvaring i frys och kyl Fri från BPA, PFOA och PFTE Tål maskindisk 20 års garanti Shoppa Pajformar och mer Köksformar hos Royal Design.
 • Gryta 0,7L Cream Lux

  Gryta 0,7L Cream Lux
 • Staub Rund Gryta 24 Cm 3,8 L - Grytor Gjutjärn Mörkblå

  Staub Rund Gryta 24 Cm 3,8 L - Grytor Gjutjärn Mörkblå
  Rund gryta i mörkblått från Staub av emaljerat gjutjärn som tillverkats i Frankrike, ett riktig hantverk. Emaljen är mycket tålig och motståndskraftig mot repor. Grytorna har två lager kvalitativ blank emalj på utsidan och matt svart emaljering på insidan.Grytan har även ett praktiskt självösande lock med piggar på undersidan som gör att den kondenserade ångan dropparna jämnt fördelat över maten istället för att rinna längs sidan av grytan. Det platta lockets form och vikt sluter in ångan perfekt och bevarar matens smaker och vitaminer.Grytan rostar inte, tar inte smak av olika råvaror och är mycket lättskött. Kan användas på alla värmekällor. Den emaljerade undersidan skyddar hällen från repor.Handdisk rekommenderas för längre livslängd på produkten.Egenskaper Optimal för att bryna och göra långkok med stekar och hela kycklingar Saftigt och mört resultat tack vare lockets särskilda droppstruktur Insidans matta, svarta emaljeringen är slitstark och optimal för krispig bryning Passar alla hällar, inklusive induktion samt ugn/grill Shoppa Grytor och mer Pannor & Kokkärl hos Royal Design.
 • MasterClass - Pajform med löstagbar botten 25 cm

  MasterClass - Pajform med löstagbar botten 25 cm
  Gör läckra pajer, flans och tårtor med denna pajform från MasterClass med non-stickbeläggning. Räfflade sidor och en lös botten utgör denna runda pajform en del av MasterClass prisbelönta bakverkskollektion som garanterar många år av tillfredsställande matlagning och bakning. - Tål diskmaskin, ugn, kyl och frys - Kolstål - Rostbeständig - 20 års garanti - 5 års non-stick garanti
 • Le Creuset - 3Ply Gryta Låg med lock 24 cm 5,3 L

  Le Creuset - 3Ply Gryta Låg med lock 24 cm 5,3 L
  Denna funktionella gryta från Le Creuset är gjord med 3-ply teknik i tre skikt, rostfritt stål och aluminium av högsta kvalitet binds samman och bildar ett material i tre skikt som sprider värmen jämnt över hela grytan. Det tillhörande locket sluter tätt och bevarar fukt, smak, alla näringsämnen och grytans material snabba och jämna värmefördelning gör att att grytan passar perfekt i varje kök. Grytan i rostfritt stål passar perfekt för att tillaga alla möjliga utsökta rätter, allt ifrån såser till stuvningar, grytor eller koka ris, grytan har även en smart hällpip så du lätt kan hälla utan spill.Vid matlagning utan fett, förvärm grytan på medelhög temperatur i cirka två minuter. Sedan kan du tillsätta maten. Lämna inte grytan utan uppsyn, låt inte non-stick ytan bli för varm då det kan skada grytan. Innan första användningen: Diska din Le Creuset gryta i varmt vatten med diskmedel, skölj sedan och torka noggrant. Förbered den invändiga non-stick ytan genom att smörja in den med vegetabilisk olja med hjälp av en mjuk trasa och skölj sedan ur överbliven olja.Fyll grytan med vegetabilisk olja så botten täcks. Värm upp oljan försiktigt och rotera din gryta så oljan täcker även väggarna på grytan. Ta av den från värmen och låten kallna innan du torkar av oljan med pappershanddukar. Nu är grytan redo att användas.
 • Mauviel M’150b minigryta med lock i koppar

  Mauviel M’150b minigryta med lock i koppar
  Denna vackra minigryta i koppar är en del av Mauviels M’150b-kollektion. Mauviel är grundades i byn Villedieu-Les-Poêles i Normandie och som historiskt sett varit kända för produktionen av flera olika redskap i koppar. Minigrytan är med andra ord ett stycke fransk historia och den bjuder i
 • Rörstrand - SÅLD Gryta med lock Dinera

  Rörstrand - SÅLD Gryta med lock Dinera
  Gryta med lock ur serien Dinera formgiven av Marianne Westman för Rörstrand.Produkterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Le Creuset - Signature Gjutjärnsgryta Rund 22 cm Svart Blank

  Le Creuset - Signature Gjutjärnsgryta Rund 22 cm Svart Blank
  Den runda grytan i gjutjärn från Le Creuset är en oumbärlig klassiker i köket. Sedan 1925 har grytan tillverkats i högsta kvalitet på Le Creusets eget gjuteri i Frankrike. Gjutjärn är känt för att vara ett av de bästa materialen till matlagning då värmen fördelas jämnt i grytan. Detta gör den perfekt till exempelvis grytor eller grytbröd.Tack vare den emaljerade insidan kan du på ett säkert sätt förvara maten i grytan över natten utan att grytan rostar. Emaljen gör även grytan enkel att rengöra.Gjutjärnsgrytan håller sig varm långt efter att plattan stängs av, vilket ger bra förutsättningar för energisnål matlagning. Samtidigt är detta en optimal egenskap vid servering av den färdiglagade maten som håller sig varm på bordet.Grytan finns i ett brett urval av Le Creusets välbekanta färger så att den matchar köket och dukningen. Gjutjärnsgrytan kan användas på alla värmekällor inklusive induktion och tål dessutom både grill, ugn och att diskas i diskmaskin. Livstidsgaranti mot uppvisande av kvitto. Volym 3,3 liter.
 • Le Creuset - Signature Minigryta Stengods 0,25 L Soleil

  Le Creuset - Signature Minigryta Stengods 0,25 L Soleil
  Med denna mini-stengodsgryta från Le Creuset kan du göra charmerande individuella portioner. Prova till exempel att göra gratäng, suffléer, muffins eller chokladmousse i grytan, och överraska dina gäster med en elegant portionsrätt. Grytan har även den perfekta storleken för servering av ost, salsa och dipp. Locket gör det möjligt att värma såser i mikrovågsugn eller att hålla ditt snacks fräscht.Klarar temperaturer från -18 °C upp till 260 °C.
 • Rund Gryta 28 cm Cerise

  Rund Gryta 28 cm Cerise
 • Ugnsform m/beläggning 35x27 cm

  Ugnsform m/beläggning 35x27 cm
 • Anders Petter - Stenfors Ugnsform 31x18x6 cm Grå

  Anders Petter - Stenfors Ugnsform 31x18x6 cm Grå
  Tålig ugnsform från Anders Petters Stenfors-serie. Laga till en smaskig potatisgratäng eller lasagne med denna ugnsfasta gratängform. Ugnsformen är tillverkad av extra starkt porslin som tål höga temperaturer på upp till 260 °C och finns i flera olika storlekar och färger. Formen har en rad möjliga användningsområden och tål mikrovågsugn, ugn, frys och diskmaskin.I serien Stenfors från Anders Petter ingår en rad köksverktyg- och produkter som har tagits fram med både hållbarhet och prestanda i åtanke för att kunna erbjuda prisvärda alternativ med en design som gör att de passar in i både moderna såväl som i klassiskt utformade kök. Stenfors är helt enkelt en köksserie med en skarp känsla för detaljer!
 • Snöstjärna Glögggryta 1,2 L med ställning Svart/Klar

  Snöstjärna Glögggryta 1,2 L med ställning Svart/Klar
ileadilead