Prydnadssaker i fin design

Här hittar du prydnadssaker och dekorationer i fin design från flera av de stora inredningsbutikerna på nätet. Vi ger dig allt från höga vaser och krukor till ljuslyktor och figurer från kända designers och varumärken. Detta är vår stora översikt med prydnadssaker i glas och porslin.

Typer av prydnadssaker & dekorationer: Vaser | Krukor | Ljuslyktor | Glas- & Porslinsfigurer | Skulpturer | Ljusstakar

Populära prydnadssaker

 • Carolina Gynning Piece Of Me Ljushållare Matt Svart - Ljuslyktor Glas Mattsvart

  Carolina Gynning Piece Of Me Ljushållare Matt Svart - Ljuslyktor Glas Mattsvart
  Ljushållaren från Carolina Gynning har en feminin design med ett vackert, gyllene motiv. Den är tillverkad av glas med en matt finish som sprider ett diffust och omgivande ljus. Om ljushållaren från Carolina Gynning- Passar bra med värmeljus.- Ljushållaren kommer i olika färger.- Från kollektionen Piece Of Me.- Finns även som ett glasunderlägg. Shoppa Ljuslyktor och mer Ljusstakar & Ljuslyktor hos Royal Design.
 • Rosti Örtkruka Självvattnande Dia 13 cm Melamin Vit

  Rosti Örtkruka Självvattnande Dia 13 cm Melamin Vit
  Självvattnande kruka i vit melamin. Perfekt sätt att hålla dina färska örter vid liv.Diameter 13 cm.
 • Alessi Prespe Porslinsfigurer grupp guld

  Alessi Prespe Porslinsfigurer grupp guld
  En härlig julkrubba med porslinsfigurer från Alessi. Tillsammans bildar de välkända figurer, så som de tre vise männen, Jesus, Maria och Josef, ett trevligt litet julspel som förgyller juldekorationen hemma. Alessis julfigurer av porslin har varit en tradition från företaget sedan 2007. Var
 • Orrefors Sofiero Vas H200 mm

  Orrefors Sofiero Vas H200 mm
  Gunnar Cyrén är formgivaren bakom serien Sofiero för Orrefors. Vasen har djupa slipningar och när ljuset når vasen gnistrar den som en diamant.  Specifikationer: Höjd: 20 cm. Bredd: 11 cm. Vikt: 2,66 Kg.  

Fler tips på inredning

 • Ro Blomkruka Ø30 cm Grön

  Ro Blomkruka Ø30 cm Grön
 • Ferm Living Spun Alu Vas Svart - Vaser Aluminium Svart - 1104267337

  Ferm Living Spun Alu Vas Svart - Vaser Aluminium Svart - 1104267337
  Spun Alu är en vas från Ferm Living tillverkad helt i aluminium med en svart metallfinish. Den är perfekt för att visa upp snittblommor och grenar med sin eleganta, smala form och lätta vikt. Bra att veta om Spun Alu vas - Spun Alu uppskattas för den eleganta designen.- Tillverkad av aluminium. Vi har valt ut Svart Vaser i Aluminium från Ferm Living med stor omsorg.
 • Lyngby Porcelæn Rhombe Color Vas - Vaser Porslin Blå

  Lyngby Porcelæn Rhombe Color Vas - Vaser Porslin Blå
  Vasen från Lyngby Porcelæn har en nytolkad design i högkvalitativt porslin med ett karakteristiskt mönster och en färgglad glasering perfekt för färska och torkade blommor. Välj mellan olika färger. Om vasen från Lyngby Porcelæn- Från serien Rhombe Color.- Tillverkad av porslin.- Karakteristiskt mönster.- Höjd: 200 mm.- Vikt: 870 g.- Vasen kommer i olika färger.- Tillverkad i Thailand Shoppa Vaser och mer Dekoration hos Royal Design.
 • Nybro Crystal Kaveldun Vas 20 Cm - Vaser Glas Vit

  Nybro Crystal Kaveldun Vas 20 Cm - Vaser Glas Vit
  Vasen från Nybro Crystal har en unik design med ett naturinspirerat, handmålat motiv. Den är tillverkad av glas i olika färger att välja mellan med en bred öppning perfekt för färska och torkade blommor. Är fin tillsammans med andra produkter från samma kollektion. Formgiven av Lena Sonesson. Om vasen från Nybro Crystal- Från kollektionen Kaveldun.- Tillverkad av glas.- Handmålat motiv.- Vasen kommer i olika färger.- Finns även som en större vas. Skötselråd för vasen- Handdisk rekommenderas. Shoppa Vaser och mer Dekoration hos Royal Design.
 • Limelight Äppelgrön Rosvas

  Limelight Äppelgrön Rosvas
 • Iittala Alvar Aalto Vas 16 Cm Tranbär - Vaser Glas Röd - 1014338

  Iittala Alvar Aalto Vas 16 Cm Tranbär - Vaser Glas Röd - 1014338
  Aalto vas från Iittala, formgiven av Alvar Aalto. Alvar Aalto gjorde designen redan 1936 och 1937 presenterades den för första gången på världsutställningen i Paris och gjorde succé. Den mystiska formen är både snygg och fyller funktion. Idag är Aalto vasen en designklassiker och är en perfekt vas för snittblommor eller som skål till lördagsgodiset. Vi har valt ut Röd Vaser i Glas från Iittala med stor omsorg.
 • Muuto Ridge Vas H48,5 Terracotta - Vaser Lergods Terrakotta - 14140

  Muuto Ridge Vas H48,5 Terracotta - Vaser Lergods Terrakotta - 14140
  Ridge Vas gör sig lika väl med eller utan blommor tack vare sin skulpturella design. Handtaget som är placerat på vasens utsida gör det enkelt att flytta vasen från det ena rummet till det andra. Tanken bakom vasens design var att kunna placera växter i en linjär formation snarare än en klassisk rund bukett. Vi har valt ut Terrakotta Vaser i Lergods från Muuto med stor omsorg.
 • Swirl Ljusstake 26,5 cm Grön

  Swirl Ljusstake 26,5 cm Grön
 • Louise Roe Balloon 08 Vas 30 Cm - Vaser Munblåst Glas Opalvit

  Louise Roe Balloon 08 Vas 30 Cm - Vaser Munblåst Glas Opalvit
  Vasen från Louise Roe har en klassisk design med en gammaldags tillverkningsteknik i munblåst glas, vackra, rundade former som aldrig går ur tiden och en elegant fot för att addera en extra dimension till designen. Kombinera olika modeller och färger för att skapa din egna fina blandning. Om vasen från Louise Roe- Balloon 08 uppskattas för den genuina tillverkningstekniken.- Tillverkad av munblåst glas.- Elegant design som aldrig går ur tiden.- Den här vasen är en del av Louise Roes kollektion Balloon.- Glaset är munblåst, vilket gör varje produkt unik.- Välj mellan olika färger och storlekar. Shoppa Vaser och mer Dekoration hos Royal Design.
 • Kruka Köpenhamn 18 cm gul inkl. fat

  Kruka Köpenhamn 18 cm gul inkl. fat
  Handgjord lerkruka med en elegant glasyr. Krukan tillverkas för hand enligt Toscansk tradition. Det går bra att plantera direkt i krukan eftersom den har dräneringshål i botten och ett fat som samlar&hellip:
 • Stelton Elton LED-lampa svart / mässing

  Stelton Elton LED-lampa svart / mässing
  Underhåll Använd en mjuk, torr trasa för att torka bort damm. Tål inte vatten. Material: Rostfritt stål, plast. 3.7V - 1A - LED: 6W Höjd: 26 cm Diameter: 8 cm Design: Rasmus Halfdan Breck, 2020 Designfamilj: nordisk
 • Louise Roe Pirout 01 Vas 25 Cm - Vaser Keramik Raw White

  Louise Roe Pirout 01 Vas 25 Cm - Vaser Keramik Raw White
  Vasen från Louise Roe har en vacker, svepande design i keramik. På ett stilfullt och elegant sätt ger vasen liv till interiören genom att betona blommor och växter. Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination. Välj mellan olika färger. Om vasen från Louise Roe- Höjd: 250 mm.- Diameter: 70 mm. Shoppa Vaser och mer Dekoration hos Royal Design.
 • Dahlia Vas Lila alex

  Dahlia Vas Lila alex
 • Hanja Kruka 51cm Weathered rusty

  Hanja Kruka 51cm Weathered rusty
 • By Lassen Kubus Blomkruka 14 Vit - Krukor Metall - 24012

  By Lassen Kubus Blomkruka 14 Vit - Krukor Metall - 24012
  Kubus blomkruka från By Lassen har tilldelats att funktionellt formspråk som gör det möjligt att använda krukan både för växter och förvaring. Det stilrena och minimalistiska uttrycket gör föremålet lättplacerat i olika rum och sammanhang. Krukan finns i tre olika storlekar i färgerna vit och svart. Kompletteras föremålet med anordningen Kubus Wall kan krukan med fördel hängas upp på väggen.Krukan är ett tillskott till By Lassens befintliga serie Kubus, en omtyckt familj som består av krukor, vaser och förvaringsföremål i olika storlekar och former. Kombinera gärna flera olika föremål från kollektionen och skapa en unik och personlig mix som passar just dina behov och preferenser. Vi har valt ut Krukor i Metall från by Lassen med stor omsorg.
 • Eva Solo Acorn Vas 16,5 Cm - Vaser Munblåst Glas Stone

  Eva Solo Acorn Vas 16,5 Cm - Vaser Munblåst Glas Stone
  Vasen från Eva Solo har ett enkelt, organiskt formspråk med en böjd kant perfekt för torkade blommor och kvistar. Den är tillverkad av munblåst glas som gör varje exemplar unikt. Kombinera med andra delar i serien och skapa din personliga stil. Om vasen från Eva Solo- Gjord av munblåst glas.- Enkelt, organiskt formspråk.- Finns även som en ljuslykta.- Välj mellan olika färger och storlekar. Skötselråd för vasen- Tål diskmaskin. Shoppa Vaser och mer Dekoration hos Royal Design.
 • Vas Metal L

  Vas Metal L
  Stilfull, rund vas Av aluminium Den smala halsen ger vackra blomsterarrangemang H 36 x Ø 30 cm De vackraste blommorna och dekorativa grenarna kan ordnas vackert i vasen Metal L, stjälkarna hålls fint samman av den smala halsen. Vasen Metal L, ur
 • Metro Ljusstake Stjärna 12 cm Guld

  Metro Ljusstake Stjärna 12 cm Guld
 • Hay Splash Vas Rund L Ø18.5 Cm Gul/ljusrosa - Vaser Glas Gul - 541360

  Hay Splash Vas Rund L Ø18.5 Cm Gul/ljusrosa - Vaser Glas Gul - 541360
  Modern, handgjord vas med dekorativt mönster perfekt för färska och torkade blommor. Välj mellan olika färger. Det omsorgsfulla hantverket gör varje produkt unik och innebär att små variationer kan förekomma. Bra att veta om Splash vas - Vacker design.- Unikt, virvlande mönster.- Perfekt för färska och torkade blommor.- Varje artikel är unik tack vare den handgjorda designen.- Finns även som fat.- Handgjord vas.- Tillverkad av glas.- Ingår i serien Splash.- Höjd: 300 mm.- Diameter: 185 mm.- Vasen finns i olika färgval.- Tillverkad i Kina Hur bör du ta hand om vasen?- Handdisk rekommenderas. Vi har valt ut Gul Vaser i Glas från HAY med stor omsorg.
 • Magnor Boblen Envelope vas 1-pack

  Magnor Boblen Envelope vas 1-pack
 • Royal Copenhagen Blue Fluted Mega Öppen Vas 11 Cm - Vaser Porslin Vit

  Royal Copenhagen Blue Fluted Mega Öppen Vas 11 Cm - Vaser Porslin Vit
  Vasen från Royal Copenhagen har en öppen design för blomsterarrangemang med ett handmålat, grafiskt blommönster med skarpa linjer. Den är tillverkad av porslin med en räfflad yta för en sofistikerad och elegant touch. Är fin tillsammans med andra produkter från samma kollektion. Formgivning av Karen Kjældgård-Larsen. Om vasen från Royal Copenhagen- Handmålat, grafiskt blommönster med skarpa linjer.- Tillverkad av porslin.- Vasen finns i olika storlekar.- Från serien Blue Fluted Mega. Skötselråd för vasen- Tål diskmaskin. Shoppa Vaser och mer Dekoration hos Royal Design.
 • Lyngby Porcelæn Rhombe Color Vas Blå - Vaser Porslin Blå - 201924

  Lyngby Porcelæn Rhombe Color Vas Blå - Vaser Porslin Blå - 201924
  Vacker vas i porslin med en nytolkad design och ett ikoniskt mönster perfekt för snittblommor och grenar. Högkvalitativt material. Välj mellan olika färger. Bra att veta om Rhombe Color vas - Ingår i serien Rhombe Color.- Tillverkad av porslin.- Karakteristiskt mönster.- Höjd: 200 mm.- Vikt: 870 g.- Vasen finns i olika färgval.- Tillverkad i Thailand Vi har valt ut Blå Vaser i Porslin från Lyngby Porcelæn med stor omsorg.
 • Höfats SPIN 90 eldlykta guld

  Höfats SPIN 90 eldlykta guld
  Skapa mys och en samlingspunktför familjen med denna SPIN 90 eldlykta. Lyktan från Höfats kan användas som bordslykta eller omvandlas till en trädgårdslykta. SPIN 90 lyktan kan användas både inomhus och utomhus. Den kan endast användas inomhus om det används Höfats egna bioetanol (ingår
 • Bowl Ljusstake Single Blackened Aluminium

  Bowl Ljusstake Single Blackened Aluminium
 • Bitz vas 20 cm blå

  Bitz vas 20 cm blå
  I utvecklingsprocessen har Bitz både dragit nytta av strukturer och färger i olika material och skapat en design som gör det lättare att få kontroll över maten - tanken är kort och söt att det ska vara roligare och lättare att vara frisk i vardagsliv!
 • Ester & Erik Lackade Ljus 32 Cm 4-pack - Ljus Paraffin Warm Amber

  Ester & Erik Lackade Ljus 32 Cm 4-pack - Ljus Paraffin Warm Amber
  Handstöpta ljus med en elegant avsmalnad topp från Ester & Erik. Passar de flesta ljusstakar och kandelabrar. Ljusen brinner med stadig låga och är självsläckande.Fyra ljus fint förpackade.Finns även i större förpackning samt i många olika färger. Shoppa Ljus och mer Ljusstakar & Ljuslyktor hos Royal Design.
 • Hoptimist Ladybird Rød

  Hoptimist Ladybird Rød
  Merke: Hoptimist Produkttype: pyntefigur Materiale: Plast Mål: 5 x 5 x 6,7 cm (LxBxH)
 • Vas Omaggio Nuovo H14.5

  Vas Omaggio Nuovo H14.5
  Ända sedan 2007 kan man inte säga Kähler utan att nämna Omaggio. Och vasen Omaggio Nuovo ger den ikoniska Omaggio-vasen en elegant uppdatering som har tagit Norden med storm i åratal. Designduon Stilleben har skapat en ny tolkning som i form och
 • Hoptimist Reinsdyr Eik Brun 15 cm

  Hoptimist Reinsdyr Eik Brun 15 cm
  Merke: Hoptimist Serie: Hoptimist Christmas Produkttype: pyntefigur, julefigur Høyde: 15 cm
 • Fotogenlampa Skeppsholmen rosa 35cm

  Fotogenlampa Skeppsholmen rosa 35cm
  Skeppsholmen fotogenlampa i mässing och rosa glas från Karlskrona Lampfabrik. Fotogenlampan har en klassisk utformning och ger en ombonad känsla till rummet. Lampan är tillverkad i munblåst glas med&hellip:
 • Haze Vas Orange

  Haze Vas Orange
 • Comet ljusstake Raw old brass 100cm

  Comet ljusstake Raw old brass 100cm
 • Ljuslykta Pure Nordic L - Grå

  Ljuslykta Pure Nordic L - Grå
 • Robert Welch - RW Arden Ljusstake 24 cm

  Robert Welch - RW Arden Ljusstake 24 cm
  Vacker ljusstake i Arden serien från Robert Welch.En elegant och klassisk ljushållare tillverkad i rostfritt stål.Ljusstaken från Robert Welch är 24 cm hög och som med de flesta produkter från samma varumärke är det en klassiskt designad dekoration med en modern touch.Robert Welch är en av Storbritanniens mest kända formgivare och varumärken. Från början designade och tillverkade Robert Welch bestick i rostfritt stål och tanken bakom produkterna har alltid varit att designen på produkten ska hålla lika länge som produkten själv. Idag producerar även Robert Welch rostfria produkter inom matlagning, badrumstillbehör och dukning. Till den senare kategorin hör dessa vackra ljusstakar i Arden serien. Med dess mjuka kurvor och skinande finish kommer denna ljushållare från Robert Welch lysa upp ditt hem på många sätt. Till dessa ljusstakar passar ljus som har en diameter på ca 22 mm. Exempel på sådana ljus är klassiska kronljus från ICA, kronljus från IKEA eller Liljeholmens kronljus.Denna ljusstake är 24 cm hög och den minsta i Arden kollektion. I samma Arden serie finns även liknande ljusstakar som är 29 cm och 35 cm höga som också finns att köpa på Cervera för att få en fin komposition av matchande Robert Welch ljusstakar i olika format.
 • Villa Collection Bubble Vase 25 x 27,5 Klar

  Villa Collection Bubble Vase 25 x 27,5 Klar
  Produkttype: Kurv Materiale: Glass Farge: Klar Høyde: 27,5 cm Diameter: 25 cm
 • Dbkd Cloudy Kruka Medium Vit Matt - Krukor Keramik Mattvit - 20150803W

  Dbkd Cloudy Kruka Medium Vit Matt - Krukor Keramik Mattvit - 20150803W
  Cloudy kruka från DBKD. Krukan som du kan ha både utomhus och inomhus, som garanterat kommer att förgylla ditt hem samt bli en snygg och modern inredningsdetalj. Hanna Wessman är designern bakom serien Cloudy. Hanna är en designer och stylist som är känd för sin blogg "Hannasroom" och för sina snygga stylingar i tv-rutan och samarbeten med flertal stora företag. Cloudy är en serier krukor i keramik som skapas i naturnära färger. Plantera dina kryddor i krukan och ställ i köksfönstret eller på balkongen. Ett annat tips är att sätta i din finaste kaktus och placera krukan på soffbordet i vardagsrummet. Vi har valt ut Mattvit Krukor i Keramik från DBKD med stor omsorg.
 • Georg Jensen Henning Koppel Vas Small - Vaser Rostfritt Stål

  Georg Jensen Henning Koppel Vas Small - Vaser Rostfritt Stål
  Henning Koppel Vas Small, Rostfritt Stål från Georg Jensen. Vaser Rostfritt Stål . Shoppa Vaser och mer Dekoration hos Royal Design.
 • Duck Kruka Coffee

  Duck Kruka Coffee
 • Klong Trio Square Kruka Mörkröd Ø18 Cm / Medium - Krukor Mässing Mörkröd - 31701R

  Klong Trio Square Kruka Mörkröd Ø18 Cm / Medium - Krukor Mässing Mörkröd - 31701R
  Trio Square kruka från Klong med en stilren, enfärgad design i rostfritt stål med ett fyrkantigt mönster och en härlig, mörkröd färg som adderar det lilla extra till omgivningen. Den har en rund form med en inre kruka och en yttre kruka och ett dekorativt fat i mässing med en lackerad, vattentålig finish. Kombinera olika modeller och färger för att skapa din egen fina mix. Tillgänglig i olika storlekar. Endast för inomhusbruk. Bra att veta om Trio Square kruka - Tillverkad av rostfritt stål.- Vacker, mörkröd färg.- Vattentåligt fat.- Inre kruka med en matchande, enfärgad look.- Yttre kruka med ett fyrkantigt mönster.- Krukan kommer i olika storlekar.- Tillverkad i Indien Hur bör du ta hand om krukan?- Endast för inomhusbruk.- Endast handdisk.- Inte anpassad för diskmaskin. Vi har valt ut Mörkröd Krukor i Mässing från Klong med stor omsorg.
 • Artwood - AMAZON Ljuslykta S

  Artwood - AMAZON Ljuslykta S
  Deep brown. ø 23 x h 36 cm
 • Shadow Ljusstake Vit

  Shadow Ljusstake Vit
 • Hay Splash Roll Vas Ø14.5 Cm White Dot - Vaser Glas White Dot - 508223

  Hay Splash Roll Vas Ø14.5 Cm White Dot - Vaser Glas White Dot - 508223
  Modern, handgjord vas från HAY med dekorativt mönster perfekt för färska och torkade blommor. Välj mellan olika färger. Det omsorgsfulla hantverket gör varje produkt unik och innebär att små variationer kan förekomma. Bra att veta om Splash vas - Vacker design.- Unikt, virvlande mönster.- Perfekt för färska och torkade blommor.- Varje artikel är unik tack vare den handgjorda designen.- Finns även som fat.- Handgjord vas.- Tillverkad av glas.- Ingår i serien Splash.- Höjd: 225 mm.- Diameter: 145 mm.- Vasen finns i olika färgval.- Tillverkad av glas.- Tillverkad i Kina Hur bör du ta hand om vasen?- Handdisk rekommenderas. Vi har valt ut White Dot Vaser i Glas från HAY med stor omsorg.
 • Stoff Nagel - Stoff Nagel Reflect Ljusstake 3,2x5,5 cm Krom

  Stoff Nagel - Stoff Nagel Reflect Ljusstake 3,2x5,5 cm Krom
  Ljusstaken Reflect från Stoff Nagel - den större modellen ur serien.Reflect är fortsättningen på Stoff Nagels vision om att skapa tidlösa ljusstakar med en stilren design. Ljusstaken har precis som de andra modellerna en enkelhet i designen som i kombination med de geometriska formerna blir något av Soff Nagels signum.De räta vinklarna skapar ett stramt utseende samtidigt som de släta ytorna reflekterar ljuset på ett lekfullt sätt. Ljusstaken finns i en liten och i en större modell, i tre olika färger, vilket gör det möjligt för dig att att skapa effektfulla kombinationer helt efter tycke och smak.
 • Kay Bojesen Santa Hat for Little Monkey (Only Santa Hat)

  Kay Bojesen Santa Hat for Little Monkey (Only Santa Hat)
  Diameter: 4,7 cm Höjd: 5,6 cm Målad bok
 • Elha Vas/Ytterkruka 29,5cm Ballad Blue

  Elha Vas/Ytterkruka 29,5cm Ballad Blue
 • Oasis Blomkruka Stor Mörkbrun

  Oasis Blomkruka Stor Mörkbrun
 • Tom Dixon Carved Vas Small - Vaser Handblåst Glas Svart

  Tom Dixon Carved Vas Small - Vaser Handblåst Glas Svart
  Carved är en serie vaser gjorda av handblåst och dubbelskiktat glas från Tom Dixon. Shoppa Vaser och mer Dekoration hos Royal Design.
 • HAZE glasvas - höjd 24 cm

  HAZE glasvas - höjd 24 cm
  Glasvas med stilren och retroinspirerad form. HAZE är en lika snygg dekoration utan, som med blommor. Material: Glas. Storlek: Höjd 24 cm, mitten ø 14 cm, topp ø 9 cm. Tips/råd: Glasvaser i olika storlek och färg bildar ett vackert stilleben t

Möbler som dekoration

Dekorativa detaljer i hemmet behöver inte bara vara små eller stora prydnadssaker. Det finns många möbler som ger både funktion och dekoration på en gång. Vi tänker till exempel på färgstarka Tiffanylampor eller fluffig fåtölj i teddy.

Om man har neutrala färger på väggarna och en ganska minimalistisk möblering kan man skapa personlig touch genom att matcha en möbel med en dekorativ inredningsdetalj eller prydnad i samma mönster eller färg.

ilead