Ljuslyktor

I höstmörkret och på vintern är det fint att kunna tända upp ljuslyktor och ha mysiga sköna stunder hemma. Här hittar du ljuslyktorna som du kan köpa på nätet. Vi har samlat ihop bilder och länkar till allt från hängande ljuslyktor till stora och små lyktor du ställer på bordet.

Välj ditt favoritmärke ifall du har något. Här finns t.ex. Iittala, Orrefors och Skultuna. Lyktorna kan vara gjorda av glas, mässing och koppar. Med de olika materialvalen kan du skapa rätt känsla till just ditt rum.

Populärt inom ljuslyktor

 • Carolina Gynning Piece Of Me Ljushållare Matt Svart - Ljuslyktor Glas Mattsvart

  Carolina Gynning Piece Of Me Ljushållare Matt Svart - Ljuslyktor Glas Mattsvart
  Ljushållaren från Carolina Gynning har en feminin design med ett vackert, gyllene motiv. Den är tillverkad av glas med en matt finish som sprider ett diffust och omgivande ljus. Om ljushållaren från Carolina Gynning- Passar bra med värmeljus.- Ljushållaren kommer i olika färger.- Från kollektionen Piece Of Me.- Finns även som ett glasunderlägg. Shoppa Ljuslyktor och mer Ljusstakar & Ljuslyktor hos Royal Design.
 • Hänglykta Flaska Svart

  Hänglykta Flaska Svart
  Härlig ljuslykta för värmeljus i glas med hållare i svart metall. Måste hängas upp för att ljuset skall få syre och brinna. Kedja i metall finns att köpa till.
 • Carolina Gynning Butterfly Ljushållare - Ljuslyktor Metall Guld

  Carolina Gynning Butterfly Ljushållare - Ljuslyktor Metall Guld
  Ljushållaren från Carolina Gynning är perfekt för sovrummet och har ett elegant uttryck med ett handgjort fjärilsmotiv. Den är tillverkad av metall i två olika färger att välja mellan med en cylinder i glas. Om ljushållaren från Carolina Gynning- Finns även som en spegel.- Det är möjligt att ta bort cylindern.- Butterfly uppskattas för den handgjorda designen. Skötselråd för ljushållaren- Handdisk rekommenderas. Shoppa Ljuslyktor och mer Ljusstakar & Ljuslyktor hos Royal Design.
 • Rund Lykta Galvaniserad Plåt Låg

  Rund Lykta Galvaniserad Plåt Låg

Fler tips på ljuslyktor

 • Cooee Design Heavy Ljuslykta Carrara - Ljuslyktor Marmor Mässing

  Cooee Design Heavy Ljuslykta Carrara - Ljuslyktor Marmor Mässing
  Ljuslykta med innovativ design som har formgivits av Hans-Christian Bauer för Cooee Design. Tillverkad av marmor och mässingbelagt rostfritt stål. Shoppa Ljuslyktor och mer Ljusstakar & Ljuslyktor hos Royal Design.
 • By Lassen Adventsljus 6x12 Cm - Ljus Stearin Vit

  By Lassen Adventsljus 6x12 Cm - Ljus Stearin Vit
  Adventsljus, 6x12 Cm från by Lassen. Ljus Vit Stearin. Shoppa Ljus och mer Ljusstakar & Ljuslyktor hos Royal Design.
 • Ljuslykta Ljus Ek

  Ljuslykta Ljus Ek
 • Kastehelmi ljuslykta 64 mm mossgrön

  Kastehelmi ljuslykta 64 mm mossgrön
 • Voluspa Maison Mini Tin Doftljus Saijo Persimmon - Doftljus

  Voluspa Maison Mini Tin Doftljus Saijo Persimmon - Doftljus
  Doftljuset från Voluspa har en fruktig, söt doft med ett blommigt inslag för att skapa en harmonisk atmosfär i rummet. Det har 25h brinntid. Om doftljuset från Voluspa- Fruktig doft med blommigt inslag.- Jasmin.- Använd i upp till 240 minuter.- Brinntid: 25 timmar.- Vikt: 113 g. Skötselråd för doftljuset- Låt ljuset brinna tills hela vaxytan blir blöt vid första användning.- Håll alltid ljuset under uppsikt.- Placera på värmetålig yta. Persimmon, Nectarine, White jasmine, Peach, Currant. Shoppa Doftljus och mer Ljusstakar & Ljuslyktor hos Royal Design.
 • Skultuna Kin Ljushållare 3-pack - Ljuslyktor Polerad Mässing Beige

  Skultuna Kin Ljushållare 3-pack - Ljuslyktor Polerad Mässing Beige
  Ljushållarna från Skultuna har en stilren design med en praktisk funktion och tre olika former perfekta för att skapa en mysig stämning i vilket rum som helst. Placera på värmetålig yta. Håll alltid ljuset under uppsikt. Formgiven av Rune Koivisto Claesson. Om ljushållarna från Skultuna- Stilren design.- Praktisk funktion.- Tre olika former.- Höjd: 45 mm.- Diameter: 120 mm. Shoppa Ljuslyktor och mer Ljusstakar & Ljuslyktor hos Royal Design.
 • Aytm Uno Ljushållare / Vas Ø25,9 Cm - Ljusstakar Glas Svart

  Aytm Uno Ljushållare / Vas Ø25,9 Cm - Ljusstakar Glas Svart
  Ljushållaren från AYTM är perfekt för att få hallen att se mer välkomnande ut och för vardagsrummet och har en enkel design som aldrig går ur tiden med en stilren, svart nyans för en sofistikerad och elegant touch. Tillgänglig i olika storlekar. Kombinera olika storlekar för att skapa din egna personliga look. Om ljushållaren från AYTM- Tidlös design.- Tillverkad av glas.- Svart nyans.- Kan även användas som vas.- Finns även som bärnstensfärgad ljushållare.- Ljushållaren kommer i olika storlekar. Shoppa Ljusstakar och mer Ljusstakar & Ljuslyktor hos Royal Design.
 • Amas Lykta 30 cm Natur

  Amas Lykta 30 cm Natur
 • Iittala Valkea ljuslykta 60 mm klar

  Iittala Valkea ljuslykta 60 mm klar
  Med inspiration från Lappland!Vi beger oss långt norrut i den mörka finska vintern. Ljuslyktan Valkea hittar all sin inspiration i de vackra finländska landskapen, de snöklädda bergen och i de gröna skogsområden. Lyktan skapar värme med en accent av en livlig skugga som ger liv åt dina vä
 • Karlskrona Lampfabrik Koholmen Fotogenlampa - Fotogen- & Oljelampor Mässing Jadegrön

  Karlskrona Lampfabrik Koholmen Fotogenlampa - Fotogen- & Oljelampor Mässing Jadegrön
  Koholmen är en traditionell fotogenlampa från sent 1800-tal som har kommit att bli en väldigt uppskattad dekorationsbelysning i moderna hem. Lampan har ett vackert oljehus i munblåst klarglas i ett flertal olika färger att välja mellan som garanterat kommer att tillföra ytterligare elegans i ditt hem. Rundbrännaren är tillverkad av blank mässing, med undantag för lampan med rökfärgat klarglas som har detaljer i förnicklad mässing. Ljusstyrkan som fotogenlampan avger motsvarar ungefär samma ljusstyrka som från sex stycken stearinljus. Den unika dekorationslampan finns även i två större varianter från Karlskrona Lampfabrik som kallas Skeppsholmen och Kungsholmen. Skapa dig din egna lampfamilj med flera olika storlekar och färgkombinationer. Information Oljehus i munblåst klarglas Finns i åtta olika färger Brännare i blank mässing (förnicklad mässing med rökfärgat klarglas) 6''' rundbrännare Paraffinolja ingår ej Höjd 24 cm Designad av Karlskrona Lampfabrik Shoppa Fotogen- & Oljelampor och mer Ljusstakar & Ljuslyktor hos Royal Design.
 • Ernst Ljushållare 5 Cm - Ljusstakar Stengods Svart

  Ernst Ljushållare 5 Cm - Ljusstakar Stengods Svart
  Ljushållaren från Ernst Kirchsteiger har en dekorativ, stilren design perfekt för alla hem. Den är tillverkad av stengods med en rå, matt struktur. Om ljushållaren från Ernst Kirchsteiger- Ljushållaren kommer i olika färger.- Kombinera ljushållaren med inredningsdetaljer från Ernst Kirchsteiger. Skötselråd för ljushållaren- Rengör med en torr trasa. Shoppa Ljusstakar och mer Ljusstakar & Ljuslyktor hos Royal Design.
 • Star Trading Flamme Rustic Led Blockljus 15 Cm - Ljus Vax Silver

  Star Trading Flamme Rustic Led Blockljus 15 Cm - Ljus Vax Silver
  Blockljuset från Star Trading har en klassisk design i vax med en varmvit låga och en inbyggd timer perfekt för att skapa en mysig stämning i vilket rum som helst. Välj mellan olika storlekar. Om blockljuset från Star Trading- Klassisk design.- Tillverkat av vax.- Varmvit låga.- Inbyggd timer.- Built-In Led- Blockljuset passar bra i vardagsrummet.- Batteri: 2 X AA- Diameter: 75 mm.- Brinntid: 200.0 timmar.- Timerfunktion 6 timmar.- Batteri ingår inte. Shoppa Ljus och mer Ljusstakar & Ljuslyktor hos Royal Design.
 • Orrefors Precious Ljuslykta - Ljuslyktor Klar - 6569262

  Orrefors Precious Ljuslykta - Ljuslyktor Klar - 6569262
  Precious Ljuslykta från Orrefors ingår i Precious-serien som är designad av formgivaren Malin Lindahl. Som de dyrbaraste ögonstenar pryder Malin Lindahls juveler i Precious det moderna hemmet. De glittriga fasetterna och den asymmetriska formen ger den handslipade, gnistrande Orreforskristallen ett nytt spännande uttryck. Vi har valt ut Klar Ljuslyktor från Orrefors med stor omsorg.
 • Tell Me More Lyric Ljuslykta M Mörkgrå - Ljuslyktor Glas Mörkgrå - 173227

  Tell Me More Lyric Ljuslykta M Mörkgrå - Ljuslyktor Glas Mörkgrå - 173227
  Lyric ljuslykta från Tell Me More i färgat glas med vackra, unika skiftningar. Den är perfekt att tända sena kvällar för att göra det lite extra mysigt och har en jordnära, harmonisk färg som ger ett behagligt och spridande ljus. Produkten är vacker som den är men även fin att kombinera flera stycken i ett kluster. Varje artikel är unik tack vare den handgjorda designen. Välj mellan olika färger och storlekar. Bra att veta om Lyric ljuslykta - Jordnära, harmonisk färg med vackra skiftningar.- Perfekt för att skapa en mysig stämning i vilket rum som helst.- Handgjord.- Tillverkad av glas.- Välj mellan olika färger och storlekar. Hur bör du ta hand om ljuslyktan?- Tål diskmaskin. Vi har valt ut Mörkgrå Ljuslyktor i Glas från Tell Me More med stor omsorg.
 • Skultuna Opaque Objects Ljushållare Liten - Ljusstakar Stål

  Skultuna Opaque Objects Ljushållare Liten - Ljusstakar Stål
  Ljushållaren från Skultuna har en rymdinspirerad design i pläterad stål med en rundad, ojämn form perfekt för att skapa en mysig stämning i vilket rum som helst. Välj mellan olika färger. Om ljushållaren från Skultuna- Rymdinspirerad design.- Tillverkad av pläterad stål.- Rundad, ojämn form.- Passar för värmeljus .- Höjd: 43 mm.- Diameter: 66 mm.- Förpackningsantal: 1. Shoppa Ljusstakar och mer Ljusstakar & Ljuslyktor hos Royal Design.
 • Leaves Vas/Ljuslykta Glas Large

  Leaves Vas/Ljuslykta Glas Large
 • Sally ljuslykta stor vit

  Sally ljuslykta stor vit
  Vacker ljuslykta från Wikholm
 • Kastehelmi Ljuslykta 64mm Grå

  Kastehelmi Ljuslykta 64mm Grå
 • Menu Cast Tea Ljuslykta - Ljuslyktor Stål Svart

  Menu Cast Tea Ljuslykta - Ljuslyktor Stål Svart
  Cast Tea från Menu är en dekorativ ljuslykta med innovativ design. Genom att placera ett värmeljus i lyktan kan du på ett enkelt sätt hålla ditt te eller glögg varm längre vid servering. Både snyggt och praktiskt! Shoppa Ljuslyktor och mer Ljusstakar & Ljuslyktor hos Royal Design.
 • Fyr Ljuslykta

  Fyr Ljuslykta
 • Star Trading Flamme Dot Blockljus Led - Ljus Vax Beige

  Star Trading Flamme Dot Blockljus Led - Ljus Vax Beige
  Blockljuset från Star Trading har en inbyggd LED för optimal användarupplevelse. Ljuset har en fyrkantig form. Det är tillverkat av vax och har en bubblig yta och en dekorativ design med en mysig känsla. Det har en funktionell timerfunktion för enkel användning och ett ej medföljande batteri. En perfekt detalj för varje rum i ditt hem. Endast för inomhusbruk. Om blockljuset från Star Trading- Dekorativ design.- Inbyggd LED.- Tillverkat av vax.- Funktionell timerfunktion.- Ljuskälla ingår.- Batteri ingår inte. Blockljusets tekniska egenskaper:- Djup: 75 mm.- Bredd: 75 mm.- Höjd: 95 mm.- Batteri: 2 X Aaa- IP-klassificering: IP20.- 0.03 Watt- Brinntid: 150.0 timmar.- Timerfunktion: 6 timmar.- 3 V. Shoppa Ljus och mer Ljusstakar & Ljuslyktor hos Royal Design.
 • Globus Lykta 40cm Bambu/Glas Natur

  Globus Lykta 40cm Bambu/Glas Natur
 • Iittala Alvar Aalto Ljuslykta 6 Cm - Ljuslyktor Glas Linne

  Iittala Alvar Aalto Ljuslykta 6 Cm - Ljuslyktor Glas Linne
  Den här ljuslyktan från Iittala har fått sin inspiration från Alvar Aaltos kända vågformer. Formen har vunnits designpriser, och återfinns även på bland annat vaser och skålar. Egenskaper: Bör diskas för hand Är tillverkad av glas Perfekt som present till någon du tycker om Shoppa Ljuslyktor och mer Ljusstakar & Ljuslyktor hos Royal Design.
 • Ljuslykta 3st Pillar Mässing

  Ljuslykta 3st Pillar Mässing
 • Ljuslykta blad i smide

  Ljuslykta blad i smide
  Rolig detalj från Different Design!
 • Kastehelmi Ljuslykta Linne 6,4 cm

  Kastehelmi Ljuslykta Linne 6,4 cm
 • Fatboy Flamtastique Xs Oljelampa Ø10,5x22,5 Cm - Ljuslyktor & Marschallhållare Bomull Desert

  Fatboy Flamtastique Xs Oljelampa Ø10,5x22,5 Cm - Ljuslyktor & Marschallhållare Bomull Desert
  Oljelampan från Fatboy är perfekt för långa middagar runt matbordet och har en klassisk design med ett modernt, lekfullt uttryck för att skapa en mysig atmosfär. Den har en smart bas med en transparent, synlig del. Den har en tålig utsida i matt silikon och en reglerbar låga med ett praktiskt, lätthanterligt handtag. Går att använda både inom- och utomhus. Välj mellan olika färger. Om oljelampan från Fatboy- Klassisk design med en modern touch.- Gjord av pulverlackerad aluminium, silikon och borosilikatglas.- Passar med fotogen- eller paraffinbaserad lampolja.- Bränsle ingår inte.- Höjd: 225 mm.- Diameter: 105 mm.- Vikt: 370 g.- Oljelampan kommer i olika färger.- Från serien Flamtastique.- Finns även som större oljelampa.- För både inomhus och utomhusbruk. Skötselråd för oljelampan- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel.- Rengör med en fuktig trasa.- Torkas noggrant.- Ta in produkten när det regnar. Shoppa Ljuslyktor & Marschallhållare och mer Trädgård hos Royal Design.
 • Karlskrona Lampfabrik Koholmen Fotogenlampa Rök - Fotogen- & Oljelampor Mässing Rökgrå

  Karlskrona Lampfabrik Koholmen Fotogenlampa Rök - Fotogen- & Oljelampor Mässing Rökgrå
  Koholmen är en traditionell fotogenlampa från sent 1800-tal som har kommit att bli en väldigt uppskattad dekorationsbelysning i moderna hem. Lampan har ett vackert oljehus i munblåst klarglas i ett flertal olika färger att välja mellan som garanterat kommer att tillföra ytterligare elegans i ditt hem. Rundbrännaren är tillverkad av blank mässing, med undantag för lampan med rökfärgat klarglas som har detaljer i förnicklad mässing. Ljusstyrkan som fotogenlampan avger motsvarar ungefär samma ljusstyrka som från sex stycken stearinljus. Den unika dekorationslampan finns även i två större varianter från Karlskrona Lampfabrik som kallas Skeppsholmen och Kungsholmen. Skapa dig din egna lampfamilj med flera olika storlekar och färgkombinationer. Information Oljehus i munblåst klarglas Finns i åtta olika färger Brännare i blank mässing (förnicklad mässing med rökfärgat klarglas) 6''' rundbrännare Paraffinolja ingår ej Höjd 24 cm Designad av Karlskrona Lampfabrik Shoppa Fotogen- & Oljelampor och mer Ljusstakar & Ljuslyktor hos Royal Design.
 • Calore Vas/Ljuslykta Grön M

  Calore Vas/Ljuslykta Grön M
 • Meraki Forest Rain Doftljus - Doftljus Vit

  Meraki Forest Rain Doftljus - Doftljus Vit
  Doftljuset från Meraki har en fräsch, blommig doft för att skapa en harmonisk atmosfär i rummet perfekt för badrummet. Det har en transparent glasburk med en dekorativ, typografisk logotyp på framsidan. Om doftljuset från Meraki- Tillverkat av sojavax och paraffin.- Transparent glasburk.- Blommig, fräsch doft.- Brinntid: 60 timmar.- Höjd: 105 mm.- Diameter: 96 mm.- Tillverkat i Kina Skötselråd för doftljuset- Håll alltid ljuset under uppsikt.- Låt ljuset brinna tills hela vaxytan blir blöt vid första användning. Fragrance: 1-(1,2,3,4,5,6,7,8-octahydro-2,3,8,8-tetramethyl- 2-naphthyl)ethan-1-one, linalool, 4-tert-butylcyclohexyl acetate. May produce an allergic reaction.Harmful to aquatic life with long lasting effects. Shoppa Doftljus och mer Ljusstakar & Ljuslyktor hos Royal Design.
 • Nordal - BAMBOO ljuslykta i glas, medium

  Nordal - BAMBOO ljuslykta i glas, medium
  A medium size hurricane for t-lights, pillar candles or flowers. With handles so that they can be hung up, for instance at the garden party. Also available in 2 other sizes.
 • Urbania Ljuslykta Town house Vit

  Urbania Ljuslykta Town house Vit
 • Bruk Ljuslykta Grå 3-pack

  Bruk Ljuslykta Grå 3-pack
 • Höfats SPIN 120 hängande eldlykta, silver

  Höfats SPIN 120 hängande eldlykta, silver
  Med en SPIN 120 hängande ljuslykta från Höfats är det enkelt att skapa en gemytlig lägereldskänsla. Lyktan har en smart design med ett luftflöde som skapar en vackert dansande flamma. Den ger dessutom ifrån sig en härlig värme, och är säker att placera varhelst du önskar – inomhus, p
 • Skultuna Opaque Objects Ljushållare Stor - Ljusstakar pläterat Stål Guld

  Skultuna Opaque Objects Ljushållare Stor - Ljusstakar pläterat Stål Guld
  Ljushållaren från Skultuna har en rymdinspirerad design i pläterad stål med en rundad, ojämn form perfekt för att skapa en mysig stämning i vilket rum som helst. Välj mellan olika färger. Om ljushållaren från Skultuna- Rymdinspirerad design.- Tillverkad av pläterad stål.- Rundad, ojämn form.- Passar för värmeljus .- Höjd: 43 mm.- Diameter: 66 mm.- Förpackningsantal: 1. Shoppa Ljusstakar och mer Ljusstakar & Ljuslyktor hos Royal Design.
 • Kivi ljuslykta 60mm havsblå Presentförpackning

  Kivi ljuslykta 60mm havsblå Presentförpackning
 • Born In Sweden Puzzle Ljusstakar 2-pack - Ljusstakar Pulverlackat Stål Vit

  Born In Sweden Puzzle Ljusstakar 2-pack - Ljusstakar Pulverlackat Stål Vit
  Puzzle ljusstake från Born in Sweden finns i tre olika storlekar och flera färger, med en form som gör att de passar perfekt att arrangera tillsammans till en både vacker och personlig enhet.Här inkluderas en liten och en mellanstor, men Puzzle finns även i en större modell.Säljs som singelpack, tvåpack och trepack.Till varje ljusstake medföljer en silikonring, som kan användas för att undvika droppande vax.Design: David Olschewski Shoppa Ljusstakar och mer Ljusstakar & Ljuslyktor hos Royal Design.
 • Tell Me More Boule ljuslykta, black, large

  Tell Me More Boule ljuslykta, black, large
  Den handsmidda ljusstaken Boule från Tell Me More blir en vacker prydnad till ditt hem. Då smidet görs enligt gamla traditioner ur ett enda stycke, så blir också varje produkt unik i utseende och form. Ljusstaken finns i tre olika storlekar: small, medium och Large och är lika vacker ensam som
 • Flow Ljuslykta blå Ø10 cm

  Flow Ljuslykta blå Ø10 cm
 • Valkea ljuslykta 60 mm regn

  Valkea ljuslykta 60 mm regn
 • Bruk Brun Ljuslykta

  Bruk Brun Ljuslykta
 • Stoff Nagel Nagel Ljus 12-pack - Ljus Paraffin Vit

  Stoff Nagel Nagel Ljus 12-pack - Ljus Paraffin Vit
  Nagel Ljus från Stoff. Ett 12-pack ljus särskilt anpassade för Stoff Nagel ljusstake. Ljusen är tillverkade av paraffin vax och färgade rakt igenom för högre kvalitet och ett mer rustikt utseende. Shoppa Ljus och mer Ljusstakar & Ljuslyktor hos Royal Design.
 • Ljuslykta Star Mug

  Ljuslykta Star Mug
 • Lyngby Porcelæn 2 st. Rhombe ljuslykta

  Lyngby Porcelæn 2 st. Rhombe ljuslykta
  Om du vill höja-mysfaktorn i hemmet finns det inget bättre sätt än att tända levande  ljus. De vackra Rhombe-ljuslyktorna från Lyngby Porslin är tillverkade i handgjort porslin och har det klassiska rhombe-mönstret. Designen och mönstret såg ljuset första gången redan 1961, och har funn
 • Iittala Valkea Ljuslykta 6 Cm - Ljuslyktor Glas Linne

  Iittala Valkea Ljuslykta 6 Cm - Ljuslyktor Glas Linne
  Valkea ljuslykta är formgiven av Harri Koskinen. Finns i flera olika färger som är vackra att kombinera med varandra. Shoppa Ljuslyktor och mer Ljusstakar & Ljuslyktor hos Royal Design.
 • Solstickan Antikljus 6-pack + Tändstickor - Ljus Paraffin Vit

  Solstickan Antikljus 6-pack + Tändstickor - Ljus Paraffin Vit
  Vackra, handstöpta antikljus av hög kvalitet och en designad tändsticksask som är fin att ha liggande framme. Fint paketerade i en exklusiv presentlåda blir det här en perfekt gå bort-present.Antikljus, svenska handstöpta: 6 stycken Stearin och paraffin ger en stor och stabil låga, som inte sotar. 30 cm. Brinntid ca 9 timmar. Tändsticksask, vit och designad: Stilfullt emblem på framsidan och repeterande mönster på baksidan med avbildning av den klassiska Solstickepojken skapad av Einar Nerman 1936. Mått: 110 x 65 x 20 mm. Ca 50 extra långa tändstickor i en ask. Shoppa Ljus och mer Ljusstakar & Ljuslyktor hos Royal Design.
 • Nybro Crystal Ljusmanschett Ø 5,5 Cm Guldkant - Tillbehör ljusstakar & ljuslyktor Glas Klar

  Nybro Crystal Ljusmanschett Ø 5,5 Cm Guldkant - Tillbehör ljusstakar & ljuslyktor Glas Klar
  Ljusmanschetten från Nybro Crystal har en snygg guldkant som ramar in och ger det lilla extra. Hålet är 2,5 cm i diameter. Shoppa Tillbehör ljusstakar & ljuslyktor och mer Ljusstakar & Ljuslyktor hos Royal Design.
 • Holmegaard Design With Light Lykta 25 Cm Smoke - Ljuslyktor Munblåst Glas Grå

  Holmegaard Design With Light Lykta 25 Cm Smoke - Ljuslyktor Munblåst Glas Grå
  Denna supermysiga lykta har designats av Maria Berntsen och är den perfekta lyktan för mysbelysning. Lyktan har en grå nyans som gör att ljuset som tänds ger ett extra behagligt sken genom glaset. Använd ljuslyktan utomhus under härliga sommarkvällar eller inomhus i vardagsrummet under mörka vinterdagar. Under julen kan lyktan dekoreras med kvistar, kanelstänger eller kottar i botten på lyktan. Detta skapar en fin och unik julkänsla. Shoppa Ljuslyktor och mer Ljusstakar & Ljuslyktor hos Royal Design.
 • Nordal - LEAVES, Glasvas/ljuslykta, M

  Nordal - LEAVES, Glasvas/ljuslykta, M
  A medium size clear vase with light brown leaves for t-lights etc.With a rounded edge in dark brown colour.#Available in 2 more sizes.
 • Nybro Crystal Ljusmanschett Med Pärlkant/guld - Tillbehör ljusstakar & ljuslyktor Glas Klar

  Nybro Crystal Ljusmanschett Med Pärlkant/guld - Tillbehör ljusstakar & ljuslyktor Glas Klar
  En svensktillverkad ljusmanschett i glas som gör ljusstaken extra fin och skyddar bordet från rinnande stearin. Hålet har en diameter på 2,5 cm. Shoppa Tillbehör ljusstakar & ljuslyktor och mer Ljusstakar & Ljuslyktor hos Royal Design.
 • Ateljé Lyktan Ofir Värmeljuslykta - Ljuslyktor Glas Röd

  Ateljé Lyktan Ofir Värmeljuslykta - Ljuslyktor Glas Röd
  Värmeljuslyktan från ateljé Lyktan har en elegant design i glas med en ovandel i handblåst glas och en ljushållare i aluminium perfekt för att skapa en mysig stämning i vilket rum som helst. Välj mellan olika färger. Formgiven av Hans Bergström. Om värmeljuslyktan från ateljé Lyktan- Elegant ovandel i handblåst glas.- Varje artikel är unik tack vare den handgjorda designen.- Ljushållare i aluminium.- Höjd: 135 mm.- Diameter: 75 mm.- Värmeljuslyktan kommer i olika färger. Skötselråd för värmeljuslyktan- Håll alltid ljuset under uppsikt. Shoppa Ljuslyktor och mer Ljusstakar & Ljuslyktor hos Royal Design.
 • Gejst Molekyl Värmeljuslykta Svart - Ljusstakar Stål Svart - 10050

  Gejst Molekyl Värmeljuslykta Svart - Ljusstakar Stål Svart - 10050
  Molekyl värmeljuslykta från Gejst med en minimalistisk design med 50 löstagbara, magnetiska kulor i olika storlekar för att skapa din egen vackra design. Produkten är vacker som den är och även fin att kombinera flera stycken i ett kluster. Välj mellan olika färger. Bra att veta om Molekyl värmeljuslykta - Tillverkad av stål.- Löstagbara kulor i olika storlekar med magnetisk funktion för att skapa din egen vackra design.- Ljushållare: Ø4.3 x 3 cm.- Kulor: Ø1.5 cm + Ø0.6 cm..- Finns även som ljusstake. Hur bör du ta hand om värmeljuslyktan?- Håll alltid ljuset under uppsikt. Vi har valt ut Svart Ljusstakar i Stål från Gejst med stor omsorg.

Ljusstakar med unik design

Lyktor och ljusstakar skapar stämning och kan användas i alla hemmets rum. Det finns så mycket fint designade ljusstakar att köpa. En favorit hos oss är Stumpastaken designad av Jonas Torstensson.

ileadilead