Ljuslyktor

I höstmörkret och på vintern är det fint att kunna tända upp ljuslyktor och ha mysiga sköna stunder hemma. Här hittar du ljuslyktorna som du kan köpa på nätet. Vi har samlat ihop bilder och länkar till allt från hängande ljuslyktor till stora och små lyktor du ställer på bordet.

Välj ditt favoritmärke ifall du har något. Här finns t.ex. Iittala, Orrefors och Skultuna. Lyktorna kan vara gjorda av glas, mässing och koppar. Med de olika materialvalen kan du skapa rätt känsla till just ditt rum.

Populärt inom ljuslyktor

 • Carolina Gynning Piece Of Me Ljushållare - Ljuslyktor Glas Matt Svart

  Carolina Gynning Piece Of Me Ljushållare - Ljuslyktor Glas Matt Svart
  Ljushållaren från Carolina Gynning har en feminin design med ett vackert, gyllene motiv. Den är tillverkad av glas med en matt finish som sprider ett diffust och omgivande ljus. Om ljushållaren från Carolina Gynning- Passar bra med värmeljus.- Ljushållaren kommer i olika färger.- Från kollektionen Piece Of Me.- Finns även som ett glasunderlägg. Shoppa Ljuslyktor och mer Ljusstakar & Ljuslyktor hos Royal Design.
 • Hänglykta Flaska Svart

  Hänglykta Flaska Svart
  Härlig ljuslykta för värmeljus i glas med hållare i svart metall. Måste hängas upp för att ljuset skall få syre och brinna. Kedja i metall finns att köpa till.
 • Carolina Gynning Butterfly Ljushållare - Ljuslyktor Metall Guld

  Carolina Gynning Butterfly Ljushållare - Ljuslyktor Metall Guld
  Ljushållaren från Carolina Gynning är perfekt för sovrummet och har ett elegant uttryck med ett handgjort fjärilsmotiv. Den är tillverkad av metall i två olika färger att välja mellan med en cylinder i glas. Om ljushållaren från Carolina Gynning- Finns även som en spegel.- Det är möjligt att ta bort cylindern.- Butterfly uppskattas för den handgjorda designen. Skötselråd för ljushållaren- Handdisk rekommenderas. Shoppa Ljuslyktor och mer Ljusstakar & Ljuslyktor hos Royal Design.
 • Rund Lykta Galvaniserad Plåt Låg

  Rund Lykta Galvaniserad Plåt Låg

Fler tips på ljuslyktor

 • Höfats SPIN 90 eldlykta silver

  Höfats SPIN 90 eldlykta silver
  Skapa mys och en samlingspunktför familjen med denna SPIN 90 eldlykta. Lyktan från Höfats kan användas som bordslykta eller omvandlas till en trädgårdslykta. SPIN 90 lyktan kan användas både inomhus och utomhus. Den kan endast användas inomhus om det används Höfats egna bioetanol (ingår
 • Voluspa Maison Classic Boxed Doftljus Suede Blanc - Doftljus

  Voluspa Maison Classic Boxed Doftljus Suede Blanc - Doftljus
  Doftljuset från Voluspa har en varm, mjuk känsla för att skapa en harmonisk atmosfär i rummet med träiga, rökelseaktiga dofter i läder och cederträ. Det har ett sött inslag i patchouli. Det har 60h brinntid. Om doftljuset från Voluspa- Träig, läderlik doft med en varm känsla.- Använd i upp till 240 minuter.- Brinntid: 60 timmar.- Vikt: 269 g. Skötselråd för doftljuset- Låt ljuset brinna tills hela vaxytan blir blöt vid första användning.- Håll alltid ljuset under uppsikt.- Placera på värmetålig yta. Soft leather, Cedarwood, Amber, Sandalwood, Patchouli, Tonka bean. Shoppa Doftljus och mer Ljusstakar & Ljuslyktor hos Royal Design.
 • L:a Bruket 255 Hinoki Doftljus 260 g - Doftljus Munblåst Glas Bärnsten

  L:a Bruket 255 Hinoki Doftljus 260 g - Doftljus Munblåst Glas Bärnsten
  Doftljuset från L:a Bruket är perfekt för att skapa en mysig stämning i vilket rum som helst och har en fantastisk, träig doft i ekologiskt sojavax. En perfekt gåva till dig själv eller någon du tycker om. Välj mellan olika storlekar. Praktiskt, värmeskyddande lock. Om doftljuset från L:a Bruket- Träig, ceder doft.- Tillverkat av sojavax.- Ekologiskt.- Munblåst, bärnstensfärgad glasburk med lock.- Doftljuset kommer i olika storlekar. Shoppa Doftljus och mer Ljusstakar & Ljuslyktor hos Royal Design.
 • Jonathan Adler Muse Votive Doftljus 3 Delar - Ljus Porslin Mix

  Jonathan Adler Muse Votive Doftljus 3 Delar - Ljus Porslin Mix
  Doftljusen från Jonathan Adler har dekorativa behållare i porslin med lyxiga dofter för att skapa en harmonisk atmosfär i rummet. Levereras i presentförpackning. Om doftljusen från Jonathan Adler- Tillverkade av vax.- Behållare i porslin.- Muse Noir: svart behållare med en elegant, djup doft.- Muse D'Or: metallic, gyllene behållare med en kryddig, glamorös doft.- Muse Blanc: glaserad, vit behållare med en blommig doft.- Höjd: 57 mm.- Diameter: 79 mm.- Brinntid: 12 timmar.- Levereras i presentförpackning. Skötselråd för doftljusen- Håll alltid ljuset under uppsikt. Muse Noir: bergamotte/black plum/amber/vetiver. Muse D'Or: pink peppr/sage balsam. Muse Blanc: fresh cut flowers. Shoppa Ljus och mer Ljusstakar & Ljuslyktor hos Royal Design.
 • Kähler Urbania Ljuslykta Little Tower - Ljuslyktor Keramik Vit - 691069

  Kähler Urbania Ljuslykta Little Tower - Ljuslyktor Keramik Vit - 691069
  Urbania ljuslykta litet torn från Kähler, formgiven av Mette Bache och Barbara Bendix Becker. Urbania-ljuslyktorna är alla arkitektoniskt inspirerade av dåtidens, nutidens och framtidens arkitektur. Det lilla tornet med de många fina små handutskurna fönstren i varierande storlekar skapar vackra och betagande ljussilhuetter och är en mindre version av det större tornet i serien. Skapa ett personligt och fint stilleben med de andra ljuslyktorna eller låt det lilla tornet skina på egen hand. Vi har valt ut Vit Ljuslyktor i Keramik från Kähler med stor omsorg.
 • Valkea ljuslykta 60 mm klar

  Valkea ljuslykta 60 mm klar
 • Ljuslykta Glas Burgundy Ø6,7 cm

  Ljuslykta Glas Burgundy Ø6,7 cm
 • Meraki Doftljus 8x10,5 Cm Sandalwood & Jasmine - Doftljus Vit

  Meraki Doftljus 8x10,5 Cm Sandalwood & Jasmine - Doftljus Vit
  Meraki doftljus med doften Sandalwood & Jasmine. Ljuset är gjort av olja från sojabönor och ger dig ett rent ljus som sotar betydligt mindre än ett vanligt ljus. Doftljuset kommer i ett snyggt semi-transparent vitt glas med texten ”meraki” och ”sandalwood + jasmine” stilrent tryckt i svart på utsidan. Finns i två olika storlekar. Shoppa Doftljus och mer Ljusstakar & Ljuslyktor hos Royal Design.
 • Fröhus Ljuslykta Låg Teracotta

  Fröhus Ljuslykta Låg Teracotta
 • Lyngby Porcelæn Ljuslykta, glas liten, burgundy

  Lyngby Porcelæn Ljuslykta, glas liten, burgundy
  Gör ditt hem extra mysigt med levande ljus. Den vackra ljuslyktan från Lyngby Porslin har snabbt blivit en erkänd designklassiker i det nordiska hemmet. På samma sätt som porslinet alltid varit ett bärande element hos Lyngby Porslin har också glas och glaskonst funnits med  på kortsidan. D
 • House Doctor Mirr Ljushållare Frost Grey H7,5 Cm - Ljusstakar Glas Grå

  House Doctor Mirr Ljushållare Frost Grey H7,5 Cm - Ljusstakar Glas Grå
  Värmeljuslyktan från House Doctor har en handgjord design i glas och cement med ett mosaikmönster och en grå färg som harmoniskt smälter in i hemmet. Varje artikel är unik tack vare den handgjorda designen. Kombinera olika storlekar för att skapa din egna personliga look. Om värmeljuslyktan från House Doctor- Handgjord design.- Tillverkad av glas.- Mosaikmönster.- Vacker, grå nyans.- Värmeljuslyktan kommer i olika storlekar.- Varje artikel är unik tack vare den handgjorda designen.- Tillverkad i Kina Shoppa Ljusstakar och mer Ljusstakar & Ljuslyktor hos Royal Design.
 • Snöboll Ljuslykta 7 cm

  Snöboll Ljuslykta 7 cm
 • Nybro Crystal Vågig Ljusmanschett Guldkant - Tillbehör ljusstakar & ljuslyktor Glas Klar

  Nybro Crystal Vågig Ljusmanschett Guldkant - Tillbehör ljusstakar & ljuslyktor Glas Klar
  Ljusmanschett från Nybro Crystal är tillverkad av glas och har fina rundade kanter. Glaset är transparant och har en snygg guldkant som pryder ljusmanschetten. Hålet har en diameter på 2,5 cm. Shoppa Tillbehör ljusstakar & ljuslyktor och mer Ljusstakar & Ljuslyktor hos Royal Design.
 • Sagaform Hold Ljuslykta Liten - Ljuslyktor Metall Guld

  Sagaform Hold Ljuslykta Liten - Ljuslyktor Metall Guld
  Ljuslyktan Hold från Sagaform har en stilren design som passar i alla hem. Den är tillverkad av munblåst glas, och omges av ett metallhölje som reflekterar ljusets låga på ett vackert sätt. Välj mellan silver och guld. Shoppa Ljuslyktor och mer Ljusstakar & Ljuslyktor hos Royal Design.
 • Tell Me More Lyric Ljuslykta Xs - Ljusstakar Munblåst Glas Brun

  Tell Me More Lyric Ljuslykta Xs - Ljusstakar Munblåst Glas Brun
  Ljuslyktan från Tell Me More har färgad, elegant design i munblåst glas med vackra skiftningar perfekta för att skapa en mysig stämning i vilket rum som helst. Välj mellan olika färger. Det omsorgsfulla hantverket gör varje produkt unik och innebär att små variationer kan förekomma. Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination. Om ljuslyktan från Tell Me More- Elegant design.- Tillverkad av munblåst glas.- Från serien Lyric.- Ljuslyktan kommer i olika storlekar.- Ljuslyktan kommer i olika färger.- Endast för inomhusbruk.- Det omsorgsfulla hantverket gör varje produkt unik och innebär att små variationer kan förekomma.- Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination.- Bredd: 80 mm.- Höjd: 80 mm.- Längd: 80 mm. Skötselråd för ljuslyktan- Endast handdisk. Shoppa Ljusstakar och mer Ljusstakar & Ljuslyktor hos Royal Design.
 • Meraki Shadow Lake Doftljus - Doftljus

  Meraki Shadow Lake Doftljus - Doftljus
  Doftljuset från Meraki har en blommig, varm doft för att skapa en harmonisk atmosfär i rummet perfekt för badrummet. Det har en transparent glasburk med en dekorativ, typografisk logotyp på framsidan. Om doftljuset från Meraki- Tillverkat av sojavax och paraffin.- Transparent glasburk.- Varm, blommig doft.- Brinntid: 60 timmar.- Höjd: 105 mm.- Diameter: 96 mm.- Tillverkat i Kina Skötselråd för doftljuset- Håll alltid ljuset under uppsikt.- Låt ljuset brinna tills hela vaxytan blir blöt vid första användning. Fragr Linalool, hexyl Salicylate, Dipentene, 2-(4-tert-butylbenzyl)propionaldehyde. May produce an allergic reaction.Harmful to aquatic life with long lasting effects. Shoppa Doftljus och mer Ljusstakar & Ljuslyktor hos Royal Design.
 • Ljuslykta 3st - Röd

  Ljuslykta 3st - Röd
 • Nybro Crystal Ljusmanschett Djup Guldkant - Tillbehör ljusstakar & ljuslyktor Glas Klar

  Nybro Crystal Ljusmanschett Djup Guldkant - Tillbehör ljusstakar & ljuslyktor Glas Klar
  Ljusmanschett från Nybro Crystal är tillverkad i glas. Glaset är transparant och har en snygg guldkant som pryder ljusmanschetten. Hålet har en diameter på 2,5 cm. Shoppa Tillbehör ljusstakar & ljuslyktor och mer Ljusstakar & Ljuslyktor hos Royal Design.
 • By Lassen Light'in Ljuslykta Svart Stor - Ljuslyktor Glas Svart - 25004

  By Lassen Light'in Ljuslykta Svart Stor - Ljuslyktor Glas Svart - 25004
  Tillverkad av svartlackerat metallram och klart glas.Passar för både utomhus och inomhusbruk. Vi har valt ut Svart Ljuslyktor i Glas från by Lassen med stor omsorg.
 • Hilke Collection Herrgårdsljus 6-pack - Ljus Paraffin Eucalyptus

  Hilke Collection Herrgårdsljus 6-pack - Ljus Paraffin Eucalyptus
  Herrgårdsljus av hög kvalitet Tillverkade av fint stearin och paraffin. Brinner med stor och klar låga utan att ryka eller rinna. Välj mellan många fina färger. Levereras i en fin förpackning, perfekt att ge bort i present. 6 stycken ljus. 30 cm långa. Brinntid omkring 9 timmar. Shoppa Ljus och mer Ljusstakar & Ljuslyktor hos Royal Design.
 • Fermob Cuub Ljuslykta 3-pack Röd - Ljuslyktor & Marschallhållare Aluminium Röd - 308001

  Fermob Cuub Ljuslykta 3-pack Röd - Ljuslyktor & Marschallhållare Aluminium Röd - 308001
  Den här ljuslyktan är designad av Tristan Lohner för Fermob, och har fått namnet Cuub. Precis som namnet antyder är den formad som en kub, där de rundade kanterna gör den till en hemtrevlig detalj på bordet. Ljuslyktan är UV-resistent, vilket gör att den kan användas såväl inom- som utomhus. Cuub säljs 3-pack, där varje ljuslykta har en unik färg. Vi har valt ut Röd Ljuslyktor & Marschallhållare i Aluminium från Fermob med stor omsorg.
 • Iittala Kastehelmi Ljuslykta 6,4 Cm - Ljuslyktor Glas Frostad

  Iittala Kastehelmi Ljuslykta 6,4 Cm - Ljuslyktor Glas Frostad
  Iittalas vackra ljuslykta inspirerar med sin unika och tilltalande formgivning. Designen påminner om en daggig skandinavisk morgon och har fått inspiration från den nordiska naturen. Lyktan är formgiven av Oiva Toikka och tack vare sitt karaktäristiska mönster, sprider den ett fantastiskt sken. Ett perfekt komplement till varje hem och kan med fördel kombineras med flera ljuslyktor i olika färger från Iittalas Kastehelmi-kollektion. Shoppa Ljuslyktor och mer Ljusstakar & Ljuslyktor hos Royal Design.
 • Cane Ljuslykta Förnicklad Mässing 11 cm

  Cane Ljuslykta Förnicklad Mässing 11 cm
 • Broste Copenhagen Boden Ljuslykta Svart - Ljuslyktor Glas Svart - 14590882

  Broste Copenhagen Boden Ljuslykta Svart - Ljuslyktor Glas Svart - 14590882
  Boden Ljuslykta, Svart från Broste Copenhagen. Vi har valt ut Svart Ljuslyktor i Glas från Broste Copenhagen med stor omsorg.
 • Värmeljuslykta Glas Ø6,5cm

  Värmeljuslykta Glas Ø6,5cm
 • Ljuslykta/Vas Kristall Brun/Gul

  Ljuslykta/Vas Kristall Brun/Gul
 • Ljuslykta Auria 23 cm Svart

  Ljuslykta Auria 23 cm Svart
 • Carat Ljuslykta Ø 9,5 cm

  Carat Ljuslykta Ø 9,5 cm
 • Nybro Crystal Ljusmanschett Ø 5,5 Cm Silverkant - Tillbehör ljusstakar & ljuslyktor Glas Klar

  Nybro Crystal Ljusmanschett Ø 5,5 Cm Silverkant - Tillbehör ljusstakar & ljuslyktor Glas Klar
  Ljusmanschetten från Nybro Crystal har en snygg silverkant som ramar in och ger det lilla extra. Hålet är 2,5 cm i diameter. Finns i flera storlekar och färger. Shoppa Tillbehör ljusstakar & ljuslyktor och mer Ljusstakar & Ljuslyktor hos Royal Design.
 • Tell Me More Lyric Ljuslykta Xs Lila / Grå - Ljusstakar Munblåst Glas Purple Grey - 3677109

  Tell Me More Lyric Ljuslykta Xs Lila / Grå - Ljusstakar Munblåst Glas Purple Grey - 3677109
  Lyric ljuslykta från Tell Me More med färgad, elegant design i munblåst glas med vackra skiftningar perfekta för att skapa en mysig stämning i vilket rum som helst. Välj mellan olika färger. Det omsorgsfulla hantverket gör varje produkt unik och innebär att små variationer kan förekomma. Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination. Vacker ljuslykta perfekt att tända sena kvällar för att göra det lite extra mysigt. Bra att veta om Lyric ljuslykta - Elegant design.- Tillverkad av munblåst glas.- Ingår i serien Lyric.- Ljuslyktan kommer i olika storlekar.- Ljuslyktan finns i olika färgval.- Endast för inomhusbruk.- Det omsorgsfulla hantverket gör varje produkt unik och innebär att små variationer kan förekomma.- Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination.- Bredd: 80 mm.- Höjd: 80 mm.- Längd: 80 mm. Hur bör du ta hand om ljuslyktan?- Endast handdisk. Vi har valt ut Purple Grey Ljusstakar i Munblåst glas från Tell Me More med stor omsorg.
 • Hallon Frost Ljuslykta Ø 9 cm

  Hallon Frost Ljuslykta Ø 9 cm
 • Hammershøi Ljuslykta H9 vit (16137)

  Hammershøi Ljuslykta H9 vit (16137)
 • Fröhus Ljuslykta Hög Lav

  Fröhus Ljuslykta Hög Lav
 • Ljuslykta på träfat pappa

  Ljuslykta på träfat pappa
  Rolig produkt från Different Design
 • Aytm Tota Ljuslykta Large /forest - Ljuslyktor Glas Svart

  Aytm Tota Ljuslykta Large /forest - Ljuslyktor Glas Svart
  Tota ljuslykta blir ett vackert inslag i din inredning och skapar mysig atmosfär i såväl vardagsrummet som på det dukade bordet. Glaset med olika färgtoner som möts ger en unik karaktär och levande sken när ett ljus är tänt i lyktan.Tota är en glaslykta från AYTM som finns i flera färgnyanser och storlekar.Ljuslyktorna blir även fina att använda till kaktusar och suckulenter. Shoppa Ljuslyktor och mer Ljusstakar & Ljuslyktor hos Royal Design.
 • Floe Ljuslykta Turkos

  Floe Ljuslykta Turkos
 • Tell Me More Lyric Ljuslykta S - Ljuslyktor Glas Mörkgrå

  Tell Me More Lyric Ljuslykta S - Ljuslyktor Glas Mörkgrå
  Ljuslyktan från Tell Me More är perfekt att tända sena kvällar för att göra det lite extra mysigt och gjord av färgat glas med vackra, unika skiftningar. Den har en jordnära, harmonisk färg som ger ett behagligt och spridande ljus. Produkten är vacker som den är men även fin att kombinera flera stycken i ett kluster. Varje artikel är unik tack vare den handgjorda designen. Välj mellan olika färger och storlekar. Om ljuslyktan från Tell Me More- Jordnära, harmonisk färg med vackra skiftningar.- Perfekt för att skapa en mysig stämning i vilket rum som helst.- Handgjord.- Tillverkad av glas.- Välj mellan olika färger och storlekar. Skötselråd för ljuslyktan- Tål diskmaskin. Shoppa Ljuslyktor och mer Ljusstakar & Ljuslyktor hos Royal Design.
 • Nybro Crystal Vågig Ljusmanschett Ø 6,5 Cm - Tillbehör ljusstakar & ljuslyktor Glas Klar

  Nybro Crystal Vågig Ljusmanschett Ø 6,5 Cm - Tillbehör ljusstakar & ljuslyktor Glas Klar
  Ljusmanschetten är tillverkad av glas och har en öppning på 25 millimeter. Används både som dekoration och som skydd för att inte stearin ska rinna ner på bordet. Egenskaper Vågig ljusmanschett från Nybro Crystal Tillverkad av glas Öppning på 25 millimeter Skyddar bordet mot stearin Dekorativt Shoppa Tillbehör ljusstakar & ljuslyktor och mer Ljusstakar & Ljuslyktor hos Royal Design.
 • Klong Patina Oljelampa Stor - Fotogen- & Oljelampor Glas Blå

  Klong Patina Oljelampa Stor - Fotogen- & Oljelampor Glas Blå
  Oljelampa i modern design med fransk kvalitetsbrännare. Patinas formspråk har gjort den klassiska oljelampan till en trendig klassiker. Oljelampan finns i tre olika storlekar designade av Broberg & Ridderstråle. Både Liten och Stor har brännare samt veke av bomull. Det som skiljer Liten och Stor åt är storleken på behållaren.Den minsta modellen Mini saknar brännare och har en glasfiberveke, vilket ger ett sken motsvarande ett stearinljus. Shoppa Fotogen- & Oljelampor och mer Ljusstakar & Ljuslyktor hos Royal Design.
 • Design House Stockholm Lotus Ljuslykta - Ljuslyktor Stål Svart

  Design House Stockholm Lotus Ljuslykta - Ljuslyktor Stål Svart
  Lotus ljuslykta från Design House Stockholm, designad av Kristina Stark. Lotuslyktan är den perfekta ljuskällan för mörka vinterkvällar hemma eller till ljusa sommarnätter i stugan. Använd tillsammans med ett block- eller värmeljus och välj mellan att hänga upp den på en krok eller att ha den ståendes på bordet. Finns i olika färger.EgenskaperTillverkad av glas, stål och metallDiameter på 12 cm och höjd på 44 cmFinns även i en mindre storlek Shoppa Ljuslyktor och mer Ljusstakar & Ljuslyktor hos Royal Design.
 • Iittala Kivi Ljuslykta 60mm Frostad

  Iittala Kivi Ljuslykta 60mm Frostad
  Denna fina ljuslykta i frostat glas ger ett vackert och rogivande ljus i ditt hem. Heikka Orvola designade Kivi ljuslyktor för Iittala. Du hittar dem i regnbågens alla färger, mixa och matcha så att det passar dig och ditt hem perfekt. Lyktan kommer i en mycket lyxig presentförpackning.
 • Nobili Ljuslykta 19 cm Olivgrön

  Nobili Ljuslykta 19 cm Olivgrön
 • Byon Calore Ljushållare / Vas M / Beige - Ljusstakar Glas Grön

  Byon Calore Ljushållare / Vas M / Beige - Ljusstakar Glas Grön
  Ljushållaren från ByON har en stilren design perfekt för alla hem, oavsett stil och smak. Ljushållaren är tillverkad av glas för att ge ett varmt och stämningsfullt ljus. Kombinera med andra delar i serien och skapa din personliga look. Det omsorgsfulla hantverket gör varje produkt unik och innebär att små variationer kan förekomma. Om ljushållaren från ByON- Den här ljushållaren är en del av ByONs kollektion Calore.- Ljushållaren kommer i olika färger.- Ljushållaren kommer i olika storlekar.- Kan även användas som en vas. Skötselråd för ljushållaren- Tål endast handdisk.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel. Shoppa Ljusstakar och mer Ljusstakar & Ljuslyktor hos Royal Design.
 • Karlskrona Lampfabrik Nattlampan Fotogenlampa - Fotogen- & Oljelampor Förkopprad Mässing Koppar

  Karlskrona Lampfabrik Nattlampan Fotogenlampa - Fotogen- & Oljelampor Förkopprad Mässing Koppar
  Nattlampan är en traditionell fotogenlampa från sent 1800-tal med en modern tappning som har kommit att bli en väldigt uppskattad dekorationsbelysning i moderna hem. Lampan har ett vackert oljehus i metall i tre olika färger att välja mellan som garanterat kommer att tillföra en stämningsfull atmosfär i ditt hem. Rundbrännaren är tillverkad av blank mässing, med undantag för lampan i förnicklad mässing.Skapa dig din egna lampfamilj med flera olika storlekar och färgkombinationer.Information Oljehus i metall Finns i tre olika utföranden Brännare i blank mässing och förnicklad mässing Ljuskälla 6''' rundbrännare Paraffinolja ingår ej Höjd 24 cm Designad av Karlskrona Lampfabrik Shoppa Fotogen- & Oljelampor och mer Ljusstakar & Ljuslyktor hos Royal Design.
 • Fröhus Ljuslykta Låg Havre

  Fröhus Ljuslykta Låg Havre
 • Holmegaard Primula Ljushållare Smoked Grey - Ljuslyktor Glas Rökgrå

  Holmegaard Primula Ljushållare Smoked Grey - Ljuslyktor Glas Rökgrå
  Ljushållaren från Holmegaard är tillverkad av vackert, vågigt glas för att ge ett behagligt ljus. Ljushållaren har en stilren design för alla hem och stilar. Om ljushållaren från Holmegaard- Från kollektionen Primula.- Ljushållaren kommer i 3 olika färger.- Finns även som vas. Skötselråd för ljushållaren- Handtvätt. Shoppa Ljuslyktor och mer Ljusstakar & Ljuslyktor hos Royal Design.
 • Ljuslykta porslin 'I det enkla'

  Ljuslykta porslin 'I det enkla'
 • Fröhus Ljuslykta Rund Bladis

  Fröhus Ljuslykta Rund Bladis
 • Ljuslykta Shell

  Ljuslykta Shell
  Designad år av Magnus Löfgren.
 • Hallon Frost Ljuslykta Ø 9 cm

  Hallon Frost Ljuslykta Ø 9 cm
 • Skandinavisk Hav Doftljus Med Lock 65g - Doftljus Bok Havsblå

  Skandinavisk Hav Doftljus Med Lock 65g - Doftljus Bok Havsblå
  HAV Doftljus från Skandinavisk. Doftljuset kommer i en målad glasburk med graverat lock i bokträ. Ljuset är tillverkat av en blandning av vegetabiliskt, svensk rapsvax och parfym och har en veke i 100% bomull. Välj mellan två storlekar. HAV doftar av Skandinaviens ändlösa kuster, omgivna av det kalla vattnet från Nordatlanten, Östersjön och Arktis. Med noter saltvattenspray, havstång, hagtorn och strandros. Shoppa Doftljus och mer Ljusstakar & Ljuslyktor hos Royal Design.
 • Tell Me More Boule ljuslykta, black, medium

  Tell Me More Boule ljuslykta, black, medium
  Den handsmidda ljusstaken Boule från Tell Me More blir en vacker prydnad till ditt hem. Då smidet görs enligt gamla traditioner ur ett enda stycke, så blir också varje produkt unik i utseende och form. Ljusstaken finns i tre olika storlekar: small, medium och Large och är lika vacker ensam som

Ljusstakar med unik design

Lyktor och ljusstakar skapar stämning och kan användas i alla hemmets rum. Det finns så mycket fint designade ljusstakar att köpa. En favorit hos oss är Stumpastaken designad av Jonas Torstensson.

ileadileadilead