Ljuslyktor

I höstmörkret och på vintern är det fint att kunna tända upp ljuslyktor och ha mysiga sköna stunder hemma. Här hittar du ljuslyktorna som du kan köpa på nätet. Vi har samlat ihop bilder och länkar till allt från hängande ljuslyktor till stora och små lyktor du ställer på bordet.

Välj ditt favoritmärke ifall du har något. Här finns t.ex. Iittala, Orrefors och Skultuna. Lyktorna kan vara gjorda av glas, mässing och koppar. Med de olika materialvalen kan du skapa rätt känsla till just ditt rum.

Populärt inom ljuslyktor

 • Carolina Gynning Piece Of Me Ljushållare Matt Svart - Ljuslyktor Glas Mattsvart

  Carolina Gynning Piece Of Me Ljushållare Matt Svart - Ljuslyktor Glas Mattsvart
  Ljushållaren från Carolina Gynning har en feminin design med ett vackert, gyllene motiv. Den är tillverkad av glas med en matt finish som sprider ett diffust och omgivande ljus. Om ljushållaren från Carolina Gynning- Passar bra med värmeljus.- Ljushållaren kommer i olika färger.- Från kollektionen Piece Of Me.- Finns även som ett glasunderlägg. Shoppa Ljuslyktor och mer Ljusstakar & Ljuslyktor hos Royal Design.
 • Hänglykta Flaska Svart

  Hänglykta Flaska Svart
  Härlig ljuslykta för värmeljus i glas med hållare i svart metall. Måste hängas upp för att ljuset skall få syre och brinna. Kedja i metall finns att köpa till.
 • Ljuslykta 20 cm Vit

  Ljuslykta 20 cm Vit
 • Rund Lykta Galvaniserad Plåt Låg

  Rund Lykta Galvaniserad Plåt Låg

Fler tips på ljuslyktor

 • Urbania Ljuslykta Glassalen Vit

  Urbania Ljuslykta Glassalen Vit
 • Skultuna Infinity Ljushållare Stor - Ljuslyktor Polerad Mässing Mörkgrön

  Skultuna Infinity Ljushållare Stor - Ljuslyktor Polerad Mässing Mörkgrön
  Infinity ljushållare med en hållare för ett värmeljus och två skärmar att placera runt ljuset, reflekterar och leker med ljuset utifrån hur du fritt väljer att placera delarna. Polerad mässing ger ett vackert sken.Designerduon Bernadotte & Kylberg inspirerades av idén om "En oändlig lek med ljus" när de skapade Infinity för Skultuna. Shoppa Ljuslyktor och mer Ljusstakar & Ljuslyktor hos Royal Design.
 • Sagaform Signe Ljushållare 2-pack - Ljusstakar pläterad Mässing Silver

  Sagaform Signe Ljushållare 2-pack - Ljusstakar pläterad Mässing Silver
  Ljushållaren från Sagaform är perfekt för att skapa en mysig stämning i vilket rum som helst och har en svensk, elegant design i försilvrad mässing. Den har en härlig tyngd med naturinspirerade, böljande former. Produkten är vacker som den är men även fin att kombinera flera stycken i ett kluster. En perfekt gåva. Om ljushållaren från Sagaform- Naturinspirerad design med härlig tyngd.- Vacker färg i silver.- Tillverkad av pläterad mässing.- Diameter: 60 mm.- Höjd: 10 mm.- Kombinera ljushållaren med vackra servettringar från Sagaform.- Designad i Sverige Skötselråd för ljushållaren- Torka rent med en torr eller lätt fuktig trasa.- Handdisk rekommenderas. Shoppa Ljusstakar och mer Ljusstakar & Ljuslyktor hos Royal Design.
 • Kähler Hammershøi Ljuslykta 10 Cm - Ljuslyktor Keramik Vit

  Kähler Hammershøi Ljuslykta 10 Cm - Ljuslyktor Keramik Vit
  Denna ljuslykta har en skandinavisk design som med dess runda kanter skapar ett mjukt uttryck. En perfekt ljuslykta till det moderna hemmet. I serien ingår även vaser i olika storlekar som är fina att kombinera med lyktan. Den räfflade designen är genomgående för hela serien Hammershøi. Shoppa Ljuslyktor och mer Ljusstakar & Ljuslyktor hos Royal Design.
 • Ferm Living Avant Kandelaber - Kandelabrar Pulverlackerad Metall Svart

  Ferm Living Avant Kandelaber - Kandelabrar Pulverlackerad Metall Svart
  Avant Kandelaber från Ferm Living är en elegant och luftig ljusstake.Den har en härlig cylinderformad bas som är en kontrast till de tunnare armarna. Den är tillverkad i pulverlackerad metall och finns att få i tre olika färger.Se även andra ljusstakar i från Ferm Living. Shoppa Kandelabrar och mer Ljusstakar & Ljuslyktor hos Royal Design.
 • SNÖBOLL Ljuslykta 3-Pack

  SNÖBOLL Ljuslykta 3-Pack
 • Byon Calore Ljuslykta Xs - Ljusstakar Glas Vit

  Byon Calore Ljuslykta Xs - Ljusstakar Glas Vit
  Ljuslyktan från ByON har en stilren design i glas perfekt för alla hem, oavsett stil och smak. Kombinera med andra delar i serien och skapa din personliga stil. Om ljuslyktan från ByON- Tillverkad av glas.- Bredd: 100 mm.- Höjd: 100 mm.- Längd: 100 mm. Shoppa Ljusstakar och mer Ljusstakar & Ljuslyktor hos Royal Design.
 • Uyuni Led Blockljus Nordic White 7,8x10,1 Cm - LED-ljus Abs-plast Vit

  Uyuni Led Blockljus Nordic White 7,8x10,1 Cm - LED-ljus Abs-plast Vit
  Blockljuset från Uyuni har en klassisk design i virgin paraffin wax och ABS-plast med ett varmvitt ljus och en inbyggd timer. Batteri ingår ej. Välj mellan olika storlekar. Om blockljuset från Uyuni- Tillverkat av virgin paraffin wax och ABS-plast.- Patenterad låga.- Inbyggd timer.- Diameter: 78 mm.- Brinntid: 1000 timmar.- Batteri: 2xC- Batteri ingår inte. Shoppa LED-ljus och mer Ljusstakar & Ljuslyktor hos Royal Design.
 • Ljuslykta Tabia 45 cm

  Ljuslykta Tabia 45 cm
 • Mette Ditmer Art Piece Ljushållare 100 Mm - Ljusstakar Stenharts Sand

  Mette Ditmer Art Piece Ljushållare 100 Mm - Ljusstakar Stenharts Sand
  Ljushållaren från Mette Ditmer har en unik design i stenharts med en organisk form. Varje artikel är unik och kan variera något i utseendet. Håll alltid ljuset under uppsikt. Om ljushållaren från Mette Ditmer- Passar bra med små 12 mm ljus.- Unik design.- Ljushållaren kommer i olika färger.- Ljushållaren kommer i olika storlekar.- Organisk form.- Tillverkad av stenharts. Skötselråd för ljushållaren- Handdisk rekommenderas.- Rengör med en fuktig trasa. Shoppa Ljusstakar och mer Ljusstakar & Ljuslyktor hos Royal Design.
 • Star Trading Flamme Swirl Led Blockljus 7,5 Cm 2-pack - LED-ljus Vax Beige

  Star Trading Flamme Swirl Led Blockljus 7,5 Cm 2-pack - LED-ljus Vax Beige
  Blockljuset från Star Trading har en vacker design i vax med en tvinnad look, en varmvit låga och en inbyggd timer perfekt för att skapa en mysig stämning i vilket rum som helst. Om blockljuset från Star Trading- Vacker design.- Tillverkat av vax.- Tvinnad look.- Varmvit låga.- Inbyggd timer.- Built-In Led- Blockljuset passar bra i vardagsrummet.- Höjd: 75 mm.- Batteri: CR2032- Diameter: 50 mm.- Brinntid: 80.0 timmar.- Timerfunktion 6 timmar.- Batteri ingår. Shoppa LED-ljus och mer Ljusstakar & Ljuslyktor hos Royal Design.
 • Nordal - Vas/ljuslykta sand, M

  Nordal - Vas/ljuslykta sand, M
  A lovely candle holder with grain of sand under a lacquered surface. Dark red rim. Can also be used a flower pot. The glass vase is a part of a series in same finish.
 • Theo Ljuslykta Ljusgrå

  Theo Ljuslykta Ljusgrå
 • Aalto Ljuslykta Pomerans 6 cm

  Aalto Ljuslykta Pomerans 6 cm
 • Voluspa Maison 3-wick Tin Doftljus Suede Blanc - Doftljus

  Voluspa Maison 3-wick Tin Doftljus Suede Blanc - Doftljus
  Doftljuset från Voluspa har en varm, mjuk känsla för att skapa en harmonisk atmosfär i rummet med träiga, rökelseaktiga dofter i läder och cederträ. Det har ett sött inslag i patchouli. Det har 40h brinntid. Om doftljuset från Voluspa- Träig, läderlik doft med en varm känsla.- Använd i upp till 240 minuter.- Brinntid: 40 timmar.- Vikt: 340 g. Skötselråd för doftljuset- Låt ljuset brinna tills hela vaxytan blir blöt vid första användning.- Håll alltid ljuset under uppsikt.- Placera på värmetålig yta. Soft leather, Cedarwood, Amber, Sandalwood, Patchouli, Tonka bean. Shoppa Doftljus och mer Ljusstakar & Ljuslyktor hos Royal Design.
 • Bloomingville Sanga Ljushållare Med Bricka - Ljusstakar Glas Brun

  Bloomingville Sanga Ljushållare Med Bricka - Ljusstakar Glas Brun
  Ljushållarna från Bloomingville är tillverkade av spraymålat glas med olika storlekar och texturer perfekt för vardagsrummet eller sovrummet. De har en dekorativ bricka i trä för att addera en extra dimension till designen. Om ljushållarna från Bloomingville- 8 ljushållare i glas.- Spraymålad färg med stilrena, varma nyanser.- Lång bricka i trä. Setets mått:- Längd: 540 mm.- Bredd: 140 mm.- Höjd: 130 mm. Skötselråd för ljushållarna- Handdisk rekommenderas. Shoppa Ljusstakar och mer Ljusstakar & Ljuslyktor hos Royal Design.
 • Kosta Boda Brick Ljuslykta - Ljuslyktor Svart

  Kosta Boda Brick Ljuslykta - Ljuslyktor Svart
  Brick Ljuslykta har ett alldeles eget uttryck som gör den speciell. Lyktans form påminner om en tegelsten och de svävande färgeffekterna får glaset att kännas unikt och vackert. Den finns i flera fina färger, bland annat i färgerna svart, vit, grön, lila och blå. Välj den kulör som passar dig bäst och låt lyktan skapa en mysig atmosfär tillsammans med ett levande ljus. Shoppa Ljuslyktor och mer Ljusstakar & Ljuslyktor hos Royal Design.
 • NFG - AVATAR Ljuslykta frostad, orange

  NFG - AVATAR Ljuslykta frostad, orange
 • Bruk Orange Ljuslykta

  Bruk Orange Ljuslykta
 • Stoff Nagel Nagel Vas - Tillbehör ljusstakar & ljuslyktor Förad Metall Krom

  Stoff Nagel Nagel Vas - Tillbehör ljusstakar & ljuslyktor Förad Metall Krom
  Nagel Vas är en ny del ur serien från Stoff, som du kan bygga ihop i valfri formation med andra delar ur Stoff Nagels serie med de kända ljusstakarna.Nagel Ljusstake från Stoff är en reproduktion av Hans Nagels klassiska modulljusstake från 1965, formgiven av Werner Stoff. Varje ljusstake är en byggbar modul och kan byggas ihop i valfri formation och höjd. Bygg samman din egen unika Nagel ljusstake med tillbehör som skål och vas.Originalet tillverkades av tyska BMF (Bayerische Metallen Fabrik) under 1960- och 70-talet, och är idag ett uppskattat samlarobjekt världen över. Nyproduktionen av Nagelljusstakarna sker under licens med Nagel Gmbh. Shoppa Tillbehör ljusstakar & ljuslyktor och mer Ljusstakar & Ljuslyktor hos Royal Design.
 • Bloomingville Live Lanterne Terrakotta 24x22 cm

  Bloomingville Live Lanterne Terrakotta 24x22 cm
  Merke: Bloomingville Produkttype: lanterne Materiale: terrakotta Mål: D24 x H22 cm Info: Ikke frostsikker
 • Nobili Ljuslykta 30 cm Olivgrön

  Nobili Ljuslykta 30 cm Olivgrön
 • Kastehelmi Ljuslykta 64 mm Havsblå

  Kastehelmi Ljuslykta 64 mm Havsblå
 • Polar Votive Ljuslykta 330mm Vit

  Polar Votive Ljuslykta 330mm Vit
 • Aytm Ora Ljuslykta Ø15.5x28.2 Cm - Ljuslyktor & Marschallhållare Stål Ginger Bread

  Aytm Ora Ljuslykta Ø15.5x28.2 Cm - Ljuslyktor & Marschallhållare Stål Ginger Bread
  Ljuslyktan från AYTM har en enkel, rundad design i stål med en insats i glas. Perfekt för att skapa en mysig stämning på uteplatsen under sena sommarkvällar. Produkten tål utomhusmiljö. Om ljuslyktan från AYTM - Tillverkad av stål och insats i glas.- Storlek: Ø15.5 x H28.2 cm.- Vackert ljus för att skapa en mysig atmosfär.- Perfekt för utomhusbruk.- Ljuslyktan kommer i olika färger. Shoppa Ljuslyktor & Marschallhållare och mer Trädgård hos Royal Design.
 • Menu Olfacte Doftljus 80 Gr Midnight Soak - Doftljus Glas

  Menu Olfacte Doftljus 80 Gr Midnight Soak - Doftljus Glas
  Doftljusen från Menu är tillverkade av naturligt sojavax med eteriska oljor. De har fruktiga, träiga, blommiga dofter perfekta för att skapa en mysig stämning i vilket rum som helst. Doftljusen har ett rökgrått, elegant, värmetåligt glas. Om doftljusen från Menu- För mer information ladda ned PDF.- Gjorda av sojavax.- Finns även som en större storlek.- Doftljusen finns i 5 olika modeller.- Tillverkade i USA.- Brinntid: 15 timmar.- Från serien Olfacte. Ljusens dofter:- Chapter: zesty lemon, spicy cardamon- Wet Ink: grapefruit, fresh mint, cedarwood- En Passant: hyacinth, jasmine petals, geranium- Private View: vanilla, madarin zest, smoky palo- Midnight Soak: fig, lavender, bitter orange Shoppa Doftljus och mer Ljusstakar & Ljuslyktor hos Royal Design.
 • LITO Lanterna - Steel Gray Small

  LITO Lanterna - Steel Gray Small
  LITO Lanterna från tyska kvalitetsmärket Blomus.LITO Lanterna ger ett strålande, vackert ljus tack vare designen, samtidigt som den skapar en varm och mysig atmosfär. De slanka, pulverlackerade stängerna&hellip:
 • Voluspa 3-wick Doftljus French Cade & Lavender Ltd 60 Tim - Doftljus Mix

  Voluspa 3-wick Doftljus French Cade & Lavender Ltd 60 Tim - Doftljus Mix
  Doftljus Voluspa French Cade & Lavender har en utsökt mjuk doft av nytvättat och en stänk av mild lavendel. Brinntid: 60 timmar. Doftfamilj: trä. Limited Edition. Shoppa Doftljus och mer Ljusstakar & Ljuslyktor hos Royal Design.
 • Kivi ljuslykta 60mm turkos Presentförpackning

  Kivi ljuslykta 60mm turkos Presentförpackning
 • Fritz Hansen Jaime Hayon Candleholder Ljushållare Single No2 H:13 Cm - Ljusstakar Mässing

  Fritz Hansen Jaime Hayon Candleholder Ljushållare Single No2 H:13 Cm - Ljusstakar Mässing
  Ljushållaren från Fritz Hansen har en experimentell, spännande design perfekt för att skapa en mysig stämning i vilket rum som helst. Vacker finish med en stilren, elegant look. Formgiven av Jaime Hayon. Om ljushållaren från Fritz Hansen- Ljushållaren kommer i olika färger.- Ljushållaren kommer i olika modeller.- Elegant, exklusiv design.- Gediget, massivt material.- En perfekt gåva.- Höjd: 130 mm.- Diameter: 40 mm. Skötselråd för ljushållaren- Rengör med en torr trasa. Shoppa Ljusstakar och mer Ljusstakar & Ljuslyktor hos Royal Design.
 • Vas/Ljuslykta Calore Vit h: 12 cm

  Vas/Ljuslykta Calore Vit h: 12 cm
 • Calore XS Ljuslykta Blå

  Calore XS Ljuslykta Blå
 • Sagaform Hold Ljuslykta Liten - Ljuslyktor Metall Silver

  Sagaform Hold Ljuslykta Liten - Ljuslyktor Metall Silver
  Ljuslyktan Hold från Sagaform har en stilren design som passar i alla hem. Den är tillverkad av munblåst glas, och omges av ett metallhölje som reflekterar ljusets låga på ett vackert sätt. Välj mellan silver och guld. Shoppa Ljuslyktor och mer Ljusstakar & Ljuslyktor hos Royal Design.
 • Ljuslykta Valkea, 6 Cm

  Ljuslykta Valkea, 6 Cm
  En klassisk ljushållare från serien Valkea. Ljuslyktan är designad att bringa ljus under mörka höst- och vinterkvällar då det kan behövas lite extra värme. Designad av Harri Koskinen.Mått: 6 cm.
 • Tell Me More Lyric Ljuslykta M Mörkgrå - Ljuslyktor Glas Mörkgrå - 173227

  Tell Me More Lyric Ljuslykta M Mörkgrå - Ljuslyktor Glas Mörkgrå - 173227
  Lyric ljuslykta från Tell Me More i färgat glas med vackra, unika skiftningar. Den är perfekt att tända sena kvällar för att göra det lite extra mysigt och har en jordnära, harmonisk färg som ger ett behagligt och spridande ljus. Produkten är vacker som den är men även fin att kombinera flera stycken i ett kluster. Varje artikel är unik tack vare den handgjorda designen. Välj mellan olika färger och storlekar. Bra att veta om Lyric ljuslykta - Jordnära, harmonisk färg med vackra skiftningar.- Perfekt för att skapa en mysig stämning i vilket rum som helst.- Handgjord.- Tillverkad av glas.- Välj mellan olika färger och storlekar. Hur bör du ta hand om ljuslyktan?- Tål diskmaskin. Vi har valt ut Mörkgrå Ljuslyktor i Glas från Tell Me More med stor omsorg.
 • Voluspa Maison Mini Tin Doftljus Pink Citron Grapefruit - Doftljus

  Voluspa Maison Mini Tin Doftljus Pink Citron Grapefruit - Doftljus
  Doftljuset från Voluspa har en uppfriskande känsla med citrusdoft och blommiga inslag för att skapa en harmonisk atmosfär i rummet. Det har 25h brinntid. Om doftljuset från Voluspa - Uppfriskande doft.- Ros.- Citrus.- Använd i upp till 240 minuter.- Brinntid: 25 timmar.- Vikt: 113 g. Skötselråd för doftljuset - Låt ljuset brinna tills hela vaxytan blir blöt vid första användning.- Håll alltid ljuset under uppsikt.- Placera på värmetålig yta. Star fruit, Juicy red grapefruit, Currant, Wild rose. Shoppa Doftljus och mer Ljusstakar & Ljuslyktor hos Royal Design.
 • Magnor Iglo Lykta 9 Cm - Ljusstakar Glas Warm Cognac

  Magnor Iglo Lykta 9 Cm - Ljusstakar Glas Warm Cognac
  Lyktan från Magnor har en unik, uttrycksfull design i munblåst glas. Designad av KNUT & KJARTAN. Om lyktan från Magnor- Gjord av glas.- Kan användas som en ljuslykta eller en vas.- Diameter: 100 mm.- Höjd: 90 mm. Shoppa Ljusstakar och mer Ljusstakar & Ljuslyktor hos Royal Design.
 • Calore Vas/Ljuslykta M

  Calore Vas/Ljuslykta M
 • Aytm Tota Ljuslykta Small /forest - Ljuslyktor Glas Svart

  Aytm Tota Ljuslykta Small /forest - Ljuslyktor Glas Svart
  Tota ljuslykta blir ett vackert inslag i din inredning och skapar mysig atmosfär i såväl vardagsrummet som på det dukade bordet. Glaset med olika färgtoner som möts ger en unik karaktär och levande sken när ett ljus är tänt i lyktan.Tota är en glaslykta från AYTM som finns i flera färgnyanser och storlekar. Shoppa Ljuslyktor och mer Ljusstakar & Ljuslyktor hos Royal Design.
 • Uyuni Chamber Ljushållare - Ljusstakar Marmor Svart

  Uyuni Chamber Ljushållare - Ljusstakar Marmor Svart
  Ljushållaren från Uyuni har en stilren formgivning i marmor med en unik yta och en hög kvalitet. Produkten är tillverkad av naturligt material, vilket gör varje exemplar unikt. Passar för 5 cm blockljus från Uyuni. Om ljushållaren från Uyuni- Chamber uppskattas för det lyxiga materialet.- Chamber är också omtyckt för den unika ytan.- Tillverkad av marmor.- Produkten är tillverkad av naturligt material, vilket gör varje exemplar unikt. Shoppa Ljusstakar och mer Ljusstakar & Ljuslyktor hos Royal Design.
 • Iittala Kastehelmi Ljuslykta 6,4 Cm Havsblå - Ljuslyktor Glas Havsblå - 1007725

  Iittala Kastehelmi Ljuslykta 6,4 Cm Havsblå - Ljuslyktor Glas Havsblå - 1007725
  Den här ljuslyktan från Iittala tillhör serien Kastehelmi, som är formgiven av Oiva Toikka. Kastehelmi är det finska ordet för daggdroppe, som också har inspirerat till det karaktäristiska droppmönstret. När ett tänt ljus placeras i ljuslyktan framhävs glasets skönhet, och skapar en varm och mysig atmosfär i rummet. Använd ensam eller tillsammans med flera ljuslyktor från samma serie. Vi har valt ut Havsblå Ljuslyktor i Glas från Iittala med stor omsorg.
 • Höfats SPIN 120 eldlykta guld

  Höfats SPIN 120 eldlykta guld
  Eldlykta från Höfats som kan användas både på bordet eller göras om till en trädgårdsfackla. SPIN 120 eldlyktan kan användas både inomhus och utomhus . Den kan endast användas inomhus om det används Höfats egna bioetanol (ingår inte). Den är även glidsäker då den har en massiv bas.
 • Dotti Votive Ljuslykta 10x10 cm Bärnsten

  Dotti Votive Ljuslykta 10x10 cm Bärnsten
 • By Lassen Kubus T Ljuslykta Mässing - Ljuslyktor pläterad Metall Mässing - 10531

  By Lassen Kubus T Ljuslykta Mässing - Ljuslyktor pläterad Metall Mässing - 10531
  Ljuslyktan Kubus T är designad av Sarah Abbondio, och blev år 2018 en del av den populära serien Kubus från by Lassen. Ljuslyktan kännetecknas av sin enkla och grafiska design, och den blir en vacker detalj på exempelvis matbordet, hyllan eller sängbordet. Egenskaper: Finns i flera fina färger Torka av med fuktig trasa Mått: 7x7 cm Vi har valt ut Mässing Ljuslyktor i Mässingpläterad metall från by Lassen med stor omsorg.
 • L:a Bruket 182 Dofttag Tabac - Doftljus Grå

  L:a Bruket 182 Dofttag Tabac - Doftljus Grå
  Dofttagen från L:a Bruket är tillverkad av papper med en parfymerad yta för att skapa en harmonisk atmosfär i rummet perfekt för en walk-in closet, för garderoben och för badrummet. En perfekt detalj för varje rum i ditt hem. Shoppa Doftljus och mer Ljusstakar & Ljuslyktor hos Royal Design.
 • Kosta Boda Polar Ljushållare Medium 20 Cm - Ljuslyktor Munblåst Glas Klar

  Kosta Boda Polar Ljushållare Medium 20 Cm - Ljuslyktor Munblåst Glas Klar
  Ljushållaren från Kosta Boda har en skulpturell design i munblåst glas perfekt för designälskaren. Kan även användas som en inredningsdetalj. Formgiven av Göran Wärff. Om ljushållaren från Kosta Boda- Ljushållaren kommer i olika modeller.- Kombinera ljushållaren med en vas från Kosta Boda.- Från serien Polar. Shoppa Ljuslyktor och mer Ljusstakar & Ljuslyktor hos Royal Design.
 • Tell Me More Lyric Ljuslykta S Mörkgrå - Ljuslyktor Glas Mörkgrå - 163027

  Tell Me More Lyric Ljuslykta S Mörkgrå - Ljuslyktor Glas Mörkgrå - 163027
  Lyric ljuslykta från Tell Me More i färgat glas med vackra, unika skiftningar. Den är perfekt att tända sena kvällar för att göra det lite extra mysigt och har en jordnära, harmonisk färg som ger ett behagligt och spridande ljus. Produkten är vacker som den är men även fin att kombinera flera stycken i ett kluster. Varje artikel är unik tack vare den handgjorda designen. Välj mellan olika färger och storlekar. Bra att veta om Lyric ljuslykta - Jordnära, harmonisk färg med vackra skiftningar.- Perfekt för att skapa en mysig stämning i vilket rum som helst.- Handgjord.- Tillverkad av glas.- Välj mellan olika färger och storlekar. Hur bör du ta hand om ljuslyktan?- Tål diskmaskin. Vi har valt ut Mörkgrå Ljuslyktor i Glas från Tell Me More med stor omsorg.
 • Tell Me More Lou ljuslykta, white

  Tell Me More Lou ljuslykta, white
  Ljusstaken Lou från Tell Me More är en handdrejad ljusstake i stengods med vackert, glaserad yta. Ljusstaken tillverkas för hand och därför kan små skillnader förekomma i. Hantverkarna är certifierade enligt World Fair Trade Organization som aktivt jobbar med arbets- och levnads
 • Ljuslykta Bloomingville 7 cm 2 st, Blå/Vit

  Ljuslykta Bloomingville 7 cm 2 st, Blå/Vit
  Ljuslykta av vit porslin med blått stänk från Bloomingville. Levereras 2 stycken.Ljuslyktor är perfekta att placera på bordet, hyllan eller i fönstret för att skapa en mysig stämning. Lyktor kan&hellip:
 • Bull Lykta 67cm Metall/Glas Svart

  Bull Lykta 67cm Metall/Glas Svart
 • Hilke Collection Herrgårdsljus 6-pack - Ljus Paraffin Blågrå

  Hilke Collection Herrgårdsljus 6-pack - Ljus Paraffin Blågrå
  Herrgårdsljus av hög kvalitet Tillverkade av fint stearin och paraffin. Brinner med stor och klar låga utan att ryka eller rinna. Välj mellan många fina färger. Levereras i en fin förpackning, perfekt att ge bort i present. 6 stycken ljus. 30 cm långa. Brinntid omkring 9 timmar. Shoppa Ljus och mer Ljusstakar & Ljuslyktor hos Royal Design.
 • Hay Ljus 6-pack Lång Lemonade / Sky Blue / Liliac - Ljus Paraffin Mix

  Hay Ljus 6-pack Lång Lemonade / Sky Blue / Liliac - Ljus Paraffin Mix
  Ljusen från Hay är perfekta för att göra ditt hem mer personligt och har skulpturala, iögonfallande former som omedelbart drar till sig uppmärksamheten. De har tre olika, fina färger som adderar det lilla extra till omgivningen. En perfekt gåva till dig själv eller någon du tycker om. Om ljusen från Hay- Iögonfallande, skulptural design.- Ljusen finns i olika färger.- Diameter: 26 mm.- Höjd: 290 mm.- Antal kolli: 6.- Brinntid: 7 timmar.- Tillverkade i Italien Shoppa Ljus och mer Ljusstakar & Ljuslyktor hos Royal Design.

Ljusstakar med unik design

Lyktor och ljusstakar skapar stämning och kan användas i alla hemmets rum. Det finns så mycket fint designade ljusstakar att köpa. En favorit hos oss är Stumpastaken designad av Jonas Torstensson.

Det svenska arvet inom glasbruk förs vidare år efter år genom de varumärken som är kända från glasriket. Därför måste vi såklart lyfta fram Orrefors ljuslyktor med många unika designer av duktiga formgivare.

Mysfarbrorn och mångsysslaren Ernst Kirchsteiger har ljuslyktor som ger värme på många sätt. Hans bevingade ord får en extra dimension när blockljus eller värmeljus brinner i lyktan.

ileadileadilead