Ljusstakar

Här kan du hitta massor av fina ljusstakar från de stora varumärkena och duktiga formgivare. Vi listar stakarna för året-runt-bruk och adventsljusstakar för juletid.

Populärt inom ljusstakar

 • Carolina Gynning Ljusstake Fjäril 33 Cm - Ljusstakar Stål Silver

  Carolina Gynning Ljusstake Fjäril 33 Cm - Ljusstakar Stål Silver
  Denna ljustake har en stilren design med en fjäril som blir en fin detalj på ljusstaken. Finns i flera storlekar och färger. Shoppa Ljusstakar och mer Ljusstakar & Ljuslyktor hos Royal Design.
 • Bjørn Wiinblad Eva Ljusstake 0,5 cm. Terracotta

  Bjørn Wiinblad Eva Ljusstake 0,5 cm. Terracotta
  Hälsa våren välkommen in i stugan med hjälp av Eva ljusstaken med sina terracotta-färgade nyanser och röda kinder. Ljusstaken är gjord av keramik och är en nytolkning av Bjørn Wiinblads tidigare illustrationer. Eva är 9,5 cm. hög och 8 cm. i diameter. Ljusstaken kan inte rengöras i disk
 • Bjørn Wiinblad Eva Ljusstake 9,5 cm, Ljusgrön

  Bjørn Wiinblad Eva Ljusstake 9,5 cm, Ljusgrön
  Släpp in och välkomna våren tidigare än vanligt med den vackra ljusstaken från Bjørn Wiinblad, som med sina fina ljusgröna nyanser skapar en trevlig stämning. Du känner säkert till original-ljusstaken Eva, som här nytolkats med friska färger och finurliga mönster. Ljusstaken mäter 9,5
 • Orrefors - SÅLD Ljusstakar i Glas 3 st

  Orrefors - SÅLD Ljusstakar i Glas 3 st
  3 st ljusstakar gjord i kristall från Orrefors.Produkterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.

Fler tips på ljusstakar

 • Värmeljusstake Amroha Brun 8 cm

  Värmeljusstake Amroha Brun 8 cm
 • Dorre Heda Ljusstake - Ljusstakar Järn Svart

  Dorre Heda Ljusstake - Ljusstakar Järn Svart
  Det här ljusstaken från Dorre är tillverkad i järn, och har formen av ett hjärta. Den sprider ett härligt sken, och blir samtidigt en fin inredningsdetalj i fönstret eller på bordet. Passar med värmeljus. Shoppa Ljusstakar och mer Ljusstakar & Ljuslyktor hos Royal Design.
 • Klong Cirkus Ljusstake Medium H30 Cm - Ljusstakar Mässing Svart

  Klong Cirkus Ljusstake Medium H30 Cm - Ljusstakar Mässing Svart
  Ljusstaken från Klong har en lekfull design i mässing med justerbara halvcirklar för att skapa din egen vackra design. Tillgänglig i olika stilar. Elegant look med en fantasifull funktion. Formgiven av Eva Schildt. Om ljusstaken från Klong- Tillverkad av mässing.- Justerbara halvcirklar.- Välj mellan olika färger och storlekar.- Tillverkad i Indien Skötselråd för ljusstaken- Putsa produkten regelbundet för att behålla den ursprungliga finishen. Shoppa Ljusstakar och mer Ljusstakar & Ljuslyktor hos Royal Design.
 • Layered Circles Ljusstake 16 cm Faded Pink

  Layered Circles Ljusstake 16 cm Faded Pink
 • Sway Ljusstake 30,2 cm Cashmere

  Sway Ljusstake 30,2 cm Cashmere
 • Born in Sweden - Puzzle Ljusstake 14 cm Silver

  Born in Sweden - Puzzle Ljusstake 14 cm Silver
  Ljusstake Puzzle är en asymmetrisk ljushållare med lekfull design, formgiven av David Olschewski för Born in Sweden. Ljusstaken finns i olika färger och storlekar, och kan kombineras för att passa just din inredning.Med ljusstaken följer en plastring som du kan placera på toppen av ljushållaren för att undvika droppande stearin.
 • Ljusstake M/Hantag Rotting/Silver

  Ljusstake M/Hantag Rotting/Silver
 • Knot Double Ljusstake Keramik Brun

  Knot Double Ljusstake Keramik Brun
 • Ljusstake Marble - Grå

  Ljusstake Marble - Grå
 • Georg Jensen Cobra Ljusstake i 3 Delar Inkl. Ljus - Ljusstakar Rostfritt Stål

  Georg Jensen Cobra Ljusstake i 3 Delar Inkl. Ljus - Ljusstakar Rostfritt Stål
  Sedan kollektionen presenterades år 2008 har serien Cobra blivit en storfavorit. De välsvarvade formerna skapar en känsla av elegans och är en modern variant av den klassiska markanta och raka ljusstaken. Cobra ljusstake har ett iögonfallande uttryck och blir extra snygg tillsammans i grupp om tre. Med den blanka ytan och de fantastiska kurvorna, blir ljusstakarna svåra att hålla ögonen ifrån. Tillsammans med dessa tre ljusstakar kan du skapa ett arrangemang som lyfter rummet till en ny nivå. Ljus ingår. Shoppa Ljusstakar och mer Ljusstakar & Ljuslyktor hos Royal Design.
 • By Wirth Belt 4 Ljusstake Svart - Ljusstakar Läder Svart - 2

  By Wirth Belt 4 Ljusstake Svart - Ljusstakar Läder Svart - 2
  Belt 4 ljusstake från by Wirth. En läcker och innovativ ljusstake med skandinavisk design tillverkad av ett läderband. Ett bälte i natur blev en ljusstake! Ljusstaken har plast för fyra stearinljus och i kartongen medföljer även en glasvas för att kunna ha en blomma i. Slingra den som en orm eller dra ut den över hela bordet, lika snyggt vilket som. Vi har valt ut Svart Ljusstakar i Läder från by Wirth med stor omsorg.
 • Notice Ljusstake Antikmässing 25cm

  Notice Ljusstake Antikmässing 25cm
 • Star Trading Novum ljusstake 10 ljuskällor, mässing

  Star Trading Novum ljusstake 10 ljuskällor, mässing
  Denna eleganta ljusstake från Star Trading sprider med sina 10 ljuskällor en trevlig julkänsla. Ljusstaken finns i två färger: mässing och krom. Lampor ingår (387-55), sockel E5).
 • Haida Ljusstake L Rose Marmor

  Haida Ljusstake L Rose Marmor
 • Ljusstake Rolin

  Ljusstake Rolin
 • Orrefors Carat Ljusstake H 24,2 Cm 2-pack Anthracite - Ljusstakar Mässing Antracit

  Orrefors Carat Ljusstake H 24,2 Cm 2-pack Anthracite - Ljusstakar Mässing Antracit
  Carat ljusstakar förmedlar en lyxig känsla med asymmetriska slipningar som gnistrar likt diamanter. Dessa två ljusstakar är fina att ställa bredvid varandra men kan även placeras på olika platser i hemmet. Shoppa Ljusstakar och mer Ljusstakar & Ljuslyktor hos Royal Design.
 • Architectmade Gemini Ljusstake Rostfritt Stål - Ljusstakar Rostfritt Stål - 100

  Architectmade Gemini Ljusstake Rostfritt Stål - Ljusstakar Rostfritt Stål - 100
  Gemini ljusstake från ArchitectMade, designad av Peter Karpf.Vad kan vara bättre än ett ljus? Två ljus såklart. Peter Karpf har alltid varit fascinerad av den levande lågan och därför utformat en ljusstake med inte en utan två ljus innehavare. Ljusstaken är formad i rostfritt stål som en halvmåne, och staken ger ett vackert, neutralt och harmoniskt sken. Här finns friheten att kombinera många Gemini tillsammans för en mäktigare känsla. Vi har valt ut Rostfritt Stål Ljusstakar från ArchitectMade med stor omsorg.
 • Rörstrand - SÅLD Ljusstakar Ostindia 2 st

  Rörstrand - SÅLD Ljusstakar Ostindia 2 st
  2 st ljusstakar, Ostindia, från Rörstrand.Produkterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Moebe Candlelight Ljusstake Svart - Ljusstakar Svart - CLBL

  Moebe Candlelight Ljusstake Svart - Ljusstakar Svart - CLBL
  Candlelight ljusstake från MOEBE. Med sin filosofi om att skapa designer i deras simplaste former så kommer denna vackra ljusstake med ett simpelt koncept. Tillverkad av en liten stålbit som har böjts och formats så fiffigt att den blir en ljusstake. En design som verkligen framhäver MOEBEs vision om att ta fram klassiska designer som skalats bort till deras simplaste form. Vi har valt ut Svart Ljusstakar från MOEBE med stor omsorg.
 • Ernst Ljusstake H8 Cm - Ljusstakar Metall Svart

  Ernst Ljusstake H8 Cm - Ljusstakar Metall Svart
  Unik ljusstake från Ernst tillverkad av metall med ett stilrent uttryck tack vare sitt enkla formspråk. Shoppa Ljusstakar och mer Ljusstakar & Ljuslyktor hos Royal Design.
 • Design House Stockholm Nordic Light Ljusstake 4 armar Vit

  Design House Stockholm Nordic Light Ljusstake 4 armar Vit
  En oslagbar kombination av matt trä och lackade ytor. Denna vackra ljusstake heter Nordic Light och är designad av Jonas Grundell. Den har blivit en mycket populär designikon på grund av sin enkelhet som gör att den passar perfekt i alla hem. Den finns i fler färger och storlekar.4-armar Vit:
 • Ljusstake Cylo Antik zink

  Ljusstake Cylo Antik zink
 • Swirl Ljusstake 17 cm Brun

  Swirl Ljusstake 17 cm Brun
 • Ljusstake Spik

  Ljusstake Spik
 • Flores Ljusstake Svart Large

  Flores Ljusstake Svart Large
 • Metro Ljusstake 18 cm Guld

  Metro Ljusstake 18 cm Guld
 • Byon Space Ljusstake 29 Cm - Ljusstakar Polyresin Silver

  Byon Space Ljusstake 29 Cm - Ljusstakar Polyresin Silver
  Space ljusstake leder tankarna till universum – som en bit av rymden att lysa upp ditt middagsbord med. En unik ljusstake från ByOn som ger en personlig touch till ditt hem. Finns i två olika längder, mycket fina att kombinera. Shoppa Ljusstakar och mer Ljusstakar & Ljuslyktor hos Royal Design.
 • Crystal Art Ljusstake Medium Svart

  Crystal Art Ljusstake Medium Svart
 • House Doctor - Värmeljusstake, Tinka, Mörkgrön

  House Doctor - Värmeljusstake, Tinka, Mörkgrön
  När du vill skapa en mysig atmosfär är det dags att ställa fram minst en värmeljushållare. Den här versionen från House Doctor är tillverkad i glas som har sprejmålats på utsidan, vilket skapar en vacker grön nyans. Värmeljushållarens glas har vertikala ränder som lyfter dess design och skapar vacker textur. Kombinera flera olika värmeljushållare och skapa en mysig känsla på fönsterblecket eller på soffbordet i vardagsrummet. Värmeljushållaren gör sig även fint på en bricka med vaser och värmeljushållare i olika färger. OBS! Under rådande Corona-tider kan leveranstiderna ibland variera, vänligen maila oss på info@shophome.se så kan vi snabbt kika upp den estimerade leveranstiden på den produkten du är intresserad av och återkomma till dig.
 • Skultuna Vas Till Liljan Ljusstake - Vaser Glas Klar

  Skultuna Vas Till Liljan Ljusstake - Vaser Glas Klar
  Liljan är en ljusstake som har blivit en modern klassiker och syns bland flera internationella inredningsstilar. Till ljusstaken finns att köpa denna fina vas, som med en tjusig blomma blir en vacker skapelse i ditt hem. Observera att ljusstake ej ingår. Shoppa Vaser och mer Dekoration hos Royal Design.
 • By Lassen Kubus 4 Ljusstake - Ljusstakar Stål Mässing

  By Lassen Kubus 4 Ljusstake - Ljusstakar Stål Mässing
  Den klassiska ljusstaken Kubus designades av Mogans Lassen år 1962 och är tillverkad i Danmark. Ljusstaken är stilren, elegant och trendig. Med sin raka och enkla design gör den sig fin i alla hem och är älskad världen över. Ljusstaken har fyra armar med plats för fyra kronljus och finns i flera fantastiska färger. Shoppa Ljusstakar och mer Ljusstakar & Ljuslyktor hos Royal Design.
 • Star Trading Buzz Ljusstake 60 Cm - Advents- & Julbelysning Metall Vit

  Star Trading Buzz Ljusstake 60 Cm - Advents- & Julbelysning Metall Vit
  Ljusstaken från Star Trading har en modern stil i trä med nio rör i metall och ljuskällor med ett stämningsfullt sken perfekta för att skapa en mysig stämning i jultider. Om ljusstaken från Star Trading- Buzz uppskattas för den moderna designen.- Buzz är också omtyckt för det stämningsfulla ljuset.- Ljusstaken passar bra i vardagsrummet.- Från serien Buzz. Ljusstakens tekniska egenskaper:- Sockel: E5- Djup: 60 mm.- Bredd: 230 mm.- Höjd: 600 mm.- Brinntid: 6000.0 timmar.- Sladdlängd: 1800 mm. Shoppa Advents- & Julbelysning och mer Lampor hos Royal Design.
 • Iittala Nappula Ljusstake 11 Cm Puder - Ljusstakar Stål Powder

  Iittala Nappula Ljusstake 11 Cm Puder - Ljusstakar Stål Powder
  Känn dig fram och ordna gärna flera av Nappulas ljusstakar och kandelabrar tillsammans i olika storlekar och kanske även blandade färger.Till denna ljusstake rekommenderas standard Kronljus.Nappulas ljusstakar är designade av Matti Klenell, en svensk formgivare född 1972, välkänd för sitt utforskande av den nordiska designfilosofin och begreppen form och funktion. Matti Klenell strävar efter att föra sina kreationer till liv genom att ge dem karaktär och personlighet. Shoppa Ljusstakar och mer Ljusstakar & Ljuslyktor hos Royal Design.
 • Nightskye Ljusstake 34 cm Svart

  Nightskye Ljusstake 34 cm Svart
 • Layered Circles Ljusstake 16 cm Brun

  Layered Circles Ljusstake 16 cm Brun
 • Orrefors - SÅLD Gabriel Ljusstake Glas

  Orrefors - SÅLD Gabriel Ljusstake Glas
  Gabriel ljusstake i klarglas, formgiven av Nils Landberg för Orrefors.Nyskick. Produkterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Iittala - SÅLD Ljusstakar Festivo 2 st

  Iittala - SÅLD Ljusstakar Festivo 2 st
  2 st Festivo ljusstakar formgivna av Timo Sarpaneva för Iittala. Signerade TS.
 • Vintage - SÅLD Tennljusstakar Haugrud

  Vintage - SÅLD Tennljusstakar Haugrud
  Tennljusstakar ett par, märkt Pewter Haugrud Norway 332. Från Arne Haugrud AS. 60-70-talet.Produkterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Ljusstake Glas Rosa/Orange

  Ljusstake Glas Rosa/Orange
 • Hay - Ljus Pillar 25 cm Mint

  Hay - Ljus Pillar 25 cm Mint
  Lex Pott har använt slående färgkombinationer och förskjutna dimensioner när han har skapat ljuset Pillar för HAY. Ljuset har en mycket distinkt och lekfull design med en brinntid på 95 timmar.
 • Glas Art Ljusstake Grön Large

  Glas Art Ljusstake Grön Large
 • Georg Jensen Cobra Golvljusstake Large 60 Cm - Ljusstakar Rostfritt Stål - 3586633

  Georg Jensen Cobra Golvljusstake Large 60 Cm - Ljusstakar Rostfritt Stål - 3586633
  Cobra ljusstake från Georg Jensen, formgiven av Constantin Wortmann. Ljusstaken har varit en stor succé ända sedan de introducerades 2008. Vikten känns tydligt när du håller din Cobra. Designern ville skapa en traditionell ljusstake till de moderna hemmet och han har inspirerats av den mystiska orm, som också är svår att ta ögonen ifrån. Golvljusstaken började med en vision till bordet och har nu vuxit sig till en hel serie tack vare de tre golvlamporna. Vi har valt ut Rostfritt Stål Ljusstakar i Rostfritt stål från Georg Jensen med stor omsorg.
 • A Simple Mess Ljusstake Amat 19x12x13 cm Mässing

  A Simple Mess Ljusstake Amat 19x12x13 cm Mässing
  Vacker och dekorativ ljusstake som är designad av Louise Dorph och är en nytolkning av den klassiska mässingstaken. Den är väldigt fin på egen hand men passar även bra bredvid en vas med blommor i fönstret. Specifikationer:- Material: rostfritt stål- Design av Louise Dorph- Mått: 19 x
 • Star Trading Anno 5 Ljusstake Mullvad - Advents- & Julbelysning Trä - 220-12

  Star Trading Anno 5 Ljusstake Mullvad - Advents- & Julbelysning Trä - 220-12
  Anno 5 ljusstake från Star Trading med en traditionell design i trä med dekorativa brickor upptill och fem armar med en stämningsfull känsla perfekt för att skapa en mysig stämning i jultider. Bra att veta om Anno 5 ljusstake - Anno 5 uppskattas för den traditionella designen.- Anno 5 är också omtyckt för den stämningsfulla känslan.- Ljusstaken finns i olika färgval.- Finns även med sju armar. Ljusstakens tekniska egenskaper:- Sockel: E10- 3.0 Watt- Djup: 85 mm.- Bredd: 350 mm.- Höjd: 590 mm.- Ljuskälla ingår. Vi har valt ut Advents- & Julbelysning i Trä från Star Trading med stor omsorg.
 • Cooee - Ball Ljusstake 10 cm Mörkgrön

  Cooee - Ball Ljusstake 10 cm Mörkgrön
  Ball ljusstake från Cooee Design är en klotrund ljusstake i trä, lika fin som solitär som i grupp. Komplettera gärna med andra former och färger från Cooee. Finns i olika storlekar. Cooee Design erbjuder vaser, krukor, ljusstakar och brickor i en tidlös men modern design. Det svenska designvarumärket kommer med en innovativ design och skandinaviskt formspråk som kommit att ta världen med storm. Familjeföretaget grundades 2005 och finns idag världen över i många framstående designbutiker.
 • Nappula ljusstake 107 mm Vit

  Nappula ljusstake 107 mm Vit
 • Cobra Ljusstake Mellan 2pack Rostfritt Stål

  Cobra Ljusstake Mellan 2pack Rostfritt Stål
 • Cooee Design Lykke One ljusstake, dark silver

  Cooee Design Lykke One ljusstake, dark silver
  Ljusstaken Lykke One har en skulptural känsla och är designad av Tim Torp Hansen för svenska Cooee Design. Namnet Lykke kommer från det danska ordet för knut. Den eleganta designen gör att ljusstaken passar som dekoration i de flesta typer av rum, både med eller utan ljus. Finns i två olika
 • Notice Ljusstake Råkoppar 25cm

  Notice Ljusstake Råkoppar 25cm
 • Ferm Living Dito Ljusstake 11,5x12 Cm Klarblå - Ljusstakar Stengods Bright Blue

  Ferm Living Dito Ljusstake 11,5x12 Cm Klarblå - Ljusstakar Stengods Bright Blue
  Ljusstaken från Ferm Living har en handgjord design i glaserat stengods med en matt finish i olika färger att välja mellan med ett dekorativt öra på ena sidan. Den har en taktil yta med en unik look perfekt för att skapa en mysig stämning i vilket rum som helst. Om ljusstaken från Ferm Living- Från serien Dito.- Handgjord design.- Gjord av glaserat stengods.- Matt finish.- Unik, taktil yta.- Passar med 22 mm ljus.- Ljusstaken kommer i olika färger. Ljusstakens mått:- Höjd: 120 mm.- Bredd: 115 mm.- Djup: 65 mm. Shoppa Ljusstakar och mer Ljusstakar & Ljuslyktor hos Royal Design.
 • Ljusstake i metall - 60 cm

  Ljusstake i metall - 60 cm
 • Glas Art Ljusstake Medium Beige

  Glas Art Ljusstake Medium Beige
ilead