Ljusstakar

Här kan du hitta massor av fina ljusstakar från de stora varumärkena och duktiga formgivare. Vi listar stakarna för året-runt-bruk och adventsljusstakar för juletid.

Populärt inom ljusstakar

 • Carolina Gynning Ljusstake Fjäril 33 Cm - Ljusstakar Stål Silver

  Carolina Gynning Ljusstake Fjäril 33 Cm - Ljusstakar Stål Silver
  Denna ljustake har en stilren design med en fjäril som blir en fin detalj på ljusstaken. Finns i flera storlekar och färger. Shoppa Ljusstakar och mer Ljusstakar & Ljuslyktor hos Royal Design.
 • Ljusstake Flow 17x13cm Varmgrå

  Ljusstake Flow 17x13cm Varmgrå
  Stilren och snygg ljusstake på tre ben. Matcha med fördel med den mindre varianten för en snygg kombination. Finns i flera färger! Mått: H17 B3,4 L 13 cm.
 • Bjørn Wiinblad Eva Ljusstake 0,5 cm. Terracotta

  Bjørn Wiinblad Eva Ljusstake 0,5 cm. Terracotta
  Hälsa våren välkommen in i stugan med hjälp av Eva ljusstaken med sina terracotta-färgade nyanser och röda kinder. Ljusstaken är gjord av keramik och är en nytolkning av Bjørn Wiinblads tidigare illustrationer. Eva är 9,5 cm. hög och 8 cm. i diameter. Ljusstaken kan inte rengöras i disk
 • Orrefors - SÅLD Ljusstakar i Glas 3 st

  Orrefors - SÅLD Ljusstakar i Glas 3 st
  3 st ljusstakar gjord i kristall från Orrefors.Produkterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.

Fler tips på ljusstakar

 • Klong Constella Ljusstake Liten - Ljusstakar Aluminium - 30203

  Klong Constella Ljusstake Liten - Ljusstakar Aluminium - 30203
  Constella ljusstake från Klong, är formgiven av Eva Schildt. En ljusstake som har blivit en designklassiker och är både modern och klassisk i sin formgivning. Ljusstaken går att forma till den form man själv önskar, på en linje, i zig-zag, i en ring eller som en stjärna. Constella är mycket lättplacerad och passar perfekt som bordsdekoration på matbordet! Ljusstaken passar för värmeljus men med Constella insats passar den även för stearinljus. Vi har valt ut Aluminium Ljusstakar i Aluminium från Klong med stor omsorg.
 • Skultuna Rosen Ljusstake - Ljuslyktor Polerad Mässing - 755

  Skultuna Rosen Ljusstake - Ljuslyktor Polerad Mässing - 755
  Rosen är en vacker ljusstake i mässing från Skultuna. Den finns i polerad mässing och silverpläterad mässing. Rosen är formgiven med inspiration av ett sigill från 1291 i Västerås domkyrka. Ljusstakens design tillkom under 1980-talet, men den hade inte varit i produktion under många år när den åter började tillverkas år 2021.Designad av Studio Skultuna. Rosen ljusstake från Skultuna - Design inspirerad av ett sigill med en Mariaros daterat till 1291.- Tillverkad av mässing.- Diameter: 95 mm.- Förpackningsantal: 1. Vi har valt ut Mässing Ljuslyktor i Polerad mässing från Skultuna med stor omsorg.
 • Andersen Furniture Create me ljusstake 7,5 cm Oak

  Andersen Furniture Create me ljusstake 7,5 cm Oak
  Stilren och autentisk ljusstake från Andersen! Tillverkad i ek och med en naturlig färg utstrålar denna ljusstake en unik personlighet och stark karaktär. I över 100 år har Andersen tillverkat otroligt skickligt och detaljerat hantverk med målet att låta dig bestämma över ditt hems in
 • Iittala Nappula Ljusstake 107 Mm Puder - Ljusstakar Lackerat Stål Puder - 1051661

  Iittala Nappula Ljusstake 107 Mm Puder - Ljusstakar Lackerat Stål Puder - 1051661
  Nappula ljusstake från Iittala med en berömd design med en underbar siluett perfekt för att liva upp bordsdukningen. Smal stjälk med en rund bas och ett kraftfullt intryck perfekt för alla stilar. Är fin tillsammans med andra produkter från samma kollektion. Design av Matti Klenell. Bra att veta om Nappula ljusstake - Nappula uppskattas för den välkända designen.- Nappula är också omtyckt för den vackra siluetten.- Ljusstaken finns i olika färger.- Ljusstaken finns i olika storlekar.- Passar med ljus med en avsmalnande fot.- Bredd: 89 mm.- Höjd: 107 mm. Hur bör du ta hand om ljusstaken?- Handdisk rekommenderas. Vi har valt ut Puder Ljusstakar i Lackerat stål från Iittala med stor omsorg.
 • Georg Jensen Cobra Golvljusstake Medium 50 Cm - Ljusstakar Rostfritt Stål - 3586632

  Georg Jensen Cobra Golvljusstake Medium 50 Cm - Ljusstakar Rostfritt Stål - 3586632
  Cobra ljusstake från Georg Jensen, formgiven av Constantin Wortmann. Ljusstaken har varit en stor succé ända sedan de introducerades 2008. Vikten känns tydligt när du håller din Cobra. Designern ville skapa en traditionell ljusstake till de moderna hemmet och han har inspirerats av den mystiska orm, som också är svår att ta ögonen ifrån. Golvljusstaken började med en vision till bordet och har nu vuxit sig till en hel serie tack vare de tre golvlamporna. Vi har valt ut Rostfritt Stål Ljusstakar i Rostfritt stål från Georg Jensen med stor omsorg.
 • Layered Circles Ljusstake 16 cm Grön

  Layered Circles Ljusstake 16 cm Grön
 • 101 Copenhagen Tube Ljusstake 350 Mm Kaffe - Ljusstakar Keramik Coffee - 223073

  101 Copenhagen Tube Ljusstake 350 Mm Kaffe - Ljusstakar Keramik Coffee - 223073
  Tube ljusstake från 101 Copenhagen med en dekorativ design i keramik med ett skulpturalt uttryck med inspiration från 70-talet och en handglaserad yta för ett unikt uttryck. Design av Kristian Sofus Hansen & Tommy Hyldahl. Bra att veta om Tube ljusstake - Tube uppskattas för den skulpturala designen.- Tube är också omtyckt för den handglaserade ytan.- Ljusstaken finns i olika storlekar.- Ljusstaken finns i olika färgval. Hur bör du ta hand om ljusstaken?- Använd en torr trasa. Vi har valt ut Coffee Ljusstakar i Keramik från 101 Copenhagen med stor omsorg.
 • Cooee Design Ljusstake 21 Cm - Ljusstakar Rostfritt Stål Svart

  Cooee Design Ljusstake 21 Cm - Ljusstakar Rostfritt Stål Svart
  Ljusstaken från Cooee Design har en elegant design i rostfritt stål med en lång fot perfekt för att skapa en mysig stämning i vilket rum som helst. Välj mellan olika färger. Om ljusstaken från Cooee Design- Elegant design.- Tillverkad av rostfritt stål.- Lång fot.- Höjd: 210 mm.- Diameter: 90 mm. Shoppa Ljusstakar och mer Ljusstakar & Ljuslyktor hos Royal Design.
 • Georg Jensen - Season Ljusstake 4-armad 26 cm Rostfri matt

  Georg Jensen - Season Ljusstake 4-armad 26 cm Rostfri matt
  Georg Jensen ljusstake Season är ljusstaken som bjuder in till kreativitet. Den 4-armade ljusstaken från Georg Jensen designades 2012 av Maria Berntsen. Den avskalade eleganta designen är karaktäristiskt dansk och brukar uppskattas av många. Ljusstaken kan användas året runt och anpassas efter olika säsonger och högtider, därav namnet. Låt ljusstaken lysa upp en mörk augustikväll, eller använd den som adventsljusstake. Den runda formen påminner på många sätt om en traditionell julkrans. Ljusstaken i rostfritt stål kommer i både blankt och matt rostfritt stål, samt guldpläterat rostfritt stål. George Jensen Season Ljusstake 4-armad är 26 cm lång och går att variera med Season ställning och Season läderrem, som båda säljs separat. På så sätt får ljusstaken snabbt en annan karaktär.
 • Mille Moi Ljusstake Art Litet silver

  Mille Moi Ljusstake Art Litet silver
  10x11,5x11,5 cm
 • Muubs Aion Ljusstake S - Ljusstakar Gjutjärn Svart - 9280000101

  Muubs Aion Ljusstake S - Ljusstakar Gjutjärn Svart - 9280000101
  Aion ljusstake från Muubs i handgjort gjutjärn med en naturlig, unik look för att skapa en mjuk, hemtrevlig atmosfär. Välj mellan olika storlekar. Bra att veta om Aion ljusstake - Kombinera olika storlekar för att skapa din egen personliga look.- Aion uppskattas för den naturliga, skulpturala looken och den handgjorda designen.- Ljusstaken finns i olika storlekar. Hur bör du ta hand om ljusstaken?- Rengör med en fuktig trasa. Vi har valt ut Svart Ljusstakar i Gjutjärn från Muubs med stor omsorg.
 • Ljusstake Mist Brun 19,5 cm

  Ljusstake Mist Brun 19,5 cm
 • Forest Ljusstake Mässing

  Forest Ljusstake Mässing
 • Swirl Ljusstake 17 cm Brun

  Swirl Ljusstake 17 cm Brun
 • Bowl Ljusstake Medium Aluminium

  Bowl Ljusstake Medium Aluminium
 • Charlotte Amalie Ljusstake klar 24cm

  Charlotte Amalie Ljusstake klar 24cm
 • Muubs Aion Ljusstake Xl - Ljusstakar Gjutjärn Svart - 9280000103

  Muubs Aion Ljusstake Xl - Ljusstakar Gjutjärn Svart - 9280000103
  Aion ljusstake från Muubs i handgjort gjutjärn med en naturlig, unik look för att skapa en mjuk, hemtrevlig atmosfär. Välj mellan olika storlekar. Bra att veta om Aion ljusstake - Kombinera olika storlekar för att skapa din egen personliga look.- Aion uppskattas för den naturliga, skulpturala looken och den handgjorda designen.- Ljusstaken finns i olika storlekar. Hur bör du ta hand om ljusstaken?- Rengör med en fuktig trasa. Vi har valt ut Svart Ljusstakar i Gjutjärn från Muubs med stor omsorg.
 • REX Ljusstake Blank Krom

  REX Ljusstake Blank Krom
 • House Doctor - Daca Ljusstake 35 cm Brun

  House Doctor - Daca Ljusstake 35 cm Brun
  Stilrena ljusstaken Daca från House Doctor är både vacker och mångsidig. Du kan variera utseendet efter smak och årstid. Till hösten är det vackert att fylla den med dignande rönnbärsklasar, närmre mot jul blir den vacker med mossa och dekorativa kottar. Ljusstakens minimalistiska stil skapar oändliga variationsmöjligheter.Tillverkad i polystone, en konststen som utgörs av en blandning av krossad sten och polymer som ger materialet en känsla av vulkanisk sten eller cement. Så med Daca kan du ge din julpyntning en lite industriell touch. Daca kommer bli ett fint centerpiece på julens alla bord, pryd den med några små kvistar av gran eller järnek som kommer kontrastera fint mot den lite ruffa ytan på ljusstaken.
 • Egadi Ljusstake M Grå

  Egadi Ljusstake M Grå
 • Star Trading Luciakör Adventsljusstake Vit - Advents- & Julbelysning Trä Svart

  Star Trading Luciakör Adventsljusstake Vit - Advents- & Julbelysning Trä Svart
  Härlig ljusstake med Lucia, två tärnor och två stjärngossar. En vacker ljusstake med målade detaljer och fem stycken ljuskällor. Bra att veta: Ljuskällor medföljer. Sladd med strömbrytare medföljer. Shoppa Advents- & Julbelysning och mer Lampor hos Royal Design.
 • Orrefors Carat ljusstake antracit 24,2 cm. 2 pack

  Orrefors Carat ljusstake antracit 24,2 cm. 2 pack
  Carat ljusstakarna från Orrefors är designade av Lena Bergström och är en nutida tolkning av slipad kristall. Ljusstakarna ger en lyxig känsla och metallhållaren på toppen skyddar inte bara glaset mot det varma stearinet, utan det ger även en vacker kontrast mot kristallen.
 • Kähler Hammershøi Poppy Ljusstake 7,5 Cm - Ljusstakar Porslin Vit - 693017

  Kähler Hammershøi Poppy Ljusstake 7,5 Cm - Ljusstakar Porslin Vit - 693017
  Hammershøi Poppy ljusstake från Kähler i vitt porslin med ikoniska räfflor och ett handmålat blomstermotiv. Den har en elegant känsla med en färgkombination som aldrig går ur tiden. Kombinera med andra delar i serien och skapa din personliga look. Formgiven av Rikke Jacobsen & Hans-Christian Bauer. Bra att veta om Hammershøi Poppy ljusstake - Från kollektionen Hammershøi Poppy.- Handmålat blomstermotiv.- Finns även som en vas. Vi har valt ut Vit Ljusstakar i Porslin från Kähler med stor omsorg.
 • Gynning Design - Ljusstake Butterfly 23 cm Mässing

  Gynning Design - Ljusstake Butterfly 23 cm Mässing
  Ljusstake Butterfly signerad allkonstnären Carolina Gynning. På foten av ljusstaken sitter en fjäril. Ljusstaken finns i olika storlekar och är lika fin ensam som i grupp.
 • Byon Globe Ljusstake Svart - Ljusstakar Keramik Svart - 953-031blc

  Byon Globe Ljusstake Svart - Ljusstakar Keramik Svart - 953-031blc
  Ge ditt hem lite extra personlighet med ljusstaken Globe. Tillverkad i keramik och passar för ett kronljus. Vi har valt ut Svart Ljusstakar i Keramik från ByON med stor omsorg.
 • Architectmade Gemini Ljusstake Rostfritt Stål - Ljusstakar Rostfritt Stål - 100

  Architectmade Gemini Ljusstake Rostfritt Stål - Ljusstakar Rostfritt Stål - 100
  Gemini ljusstake från ArchitectMade, designad av Peter Karpf.Vad kan vara bättre än ett ljus? Två ljus såklart. Peter Karpf har alltid varit fascinerad av den levande lågan och därför utformat en ljusstake med inte en utan två ljus innehavare. Ljusstaken är formad i rostfritt stål som en halvmåne, och staken ger ett vackert, neutralt och harmoniskt sken. Här finns friheten att kombinera många Gemini tillsammans för en mäktigare känsla. Vi har valt ut Rostfritt Stål Ljusstakar från ArchitectMade med stor omsorg.
 • Värmeljusstake Jeema Ljusgrön

  Värmeljusstake Jeema Ljusgrön
 • Petra Ljusstake Ø10cm Indian Tan

  Petra Ljusstake Ø10cm Indian Tan
 • Ljusstake D11 x 11 cm Vit Stengods

  Ljusstake D11 x 11 cm Vit Stengods
 • Jonathan Adler Berlin Ljusstake Small Stål/ - Ljusstakar Mässing

  Jonathan Adler Berlin Ljusstake Small Stål/ - Ljusstakar Mässing
  Ljusstake i krom och mässing från Jonathan Adler. Blanda gärna med olika storlekar av Berlin ljushållare för att skapa en arkitektonisk skyline.Finns i 3 olika storlekar. Shoppa Ljusstakar och mer Ljusstakar & Ljuslyktor hos Royal Design.
 • Savi Adventsljusstake Midnight Blå

  Savi Adventsljusstake Midnight Blå
 • Ljusstake 4 Ljus Beige Metall

  Ljusstake 4 Ljus Beige Metall
 • Krystals Ljusstake Klar Glas

  Krystals Ljusstake Klar Glas
 • Ljusstake Repeat Ø 16x4 cm Svart

  Ljusstake Repeat Ø 16x4 cm Svart
 • Freemover Rolf Ljusstake Ocean Green Large

  Freemover Rolf Ljusstake Ocean Green Large
  38 cm
 • Hui Ljusstake Svart

  Hui Ljusstake Svart
 • Cooee Design Ljusstake, 13 cm, black

  Cooee Design Ljusstake, 13 cm, black
  Svart ljusstake i minimalistisk utformning från svenska Cooee Design. Ljusstaken har en tidlös design som ger ett elegant uttryck och passar i många typer av rum. Enkel att kombinera i par eller i en grupp av tre. Finns i tre olika storlekar och flera färger.
 • Chiros Ljusstake M Ljusrosa

  Chiros Ljusstake M Ljusrosa
 • Holmegaard - Design with Light Blockljusstake 17 cm Klar

  Holmegaard - Design with Light Blockljusstake 17 cm Klar
  Design With Light-serien är känd och populär för sin strama och stilrena design. Med det klara glaset och handtaget i naturläder som en fin detalj har serien blivit till ett begrepp inom skandinavisk designtradition. Blockljusstaken passar självklart till standardljusen på marknaden med en diameter på 5 cm. För att sätta pricken över i när ljuset som fenomen ska firas har Maria Berntsen skapat en elegant kägelformat julljus i vitt stearin som passar perfekt till stakens omkrets och på ett fint sätt räknar ner dagarna fram till jul under hela december.
 • Ljusstake Diamant Medium Svart

  Ljusstake Diamant Medium Svart
 • Tulipán Ljusstake 15 cm Turquoise

  Tulipán Ljusstake 15 cm Turquoise
 • Maria Berntsen Season Förlängning för Ljusstake Blank Stål

  Maria Berntsen Season Förlängning för Ljusstake Blank Stål
 • Lyric Ljusstake Xs Oliv

  Lyric Ljusstake Xs Oliv
 • Värmeljusstake North Klar 8,5 cm

  Värmeljusstake North Klar 8,5 cm
 • Star Trading Krubba Ljusstake 33 Cm - Advents- & Julbelysning Trä Multi - 652-85

  Star Trading Krubba Ljusstake 33 Cm - Advents- & Julbelysning Trä Multi - 652-85
  Krubba ljusstake från Star Trading i trä med fem vackra ljuskällor. Ljusstaken har ett mysigt, varmt ljus perfekt till jul. Bra att veta om Krubba ljusstaken - För inomhusbruk.- Kombinera ljusstaken med ljusslingor från Star Trading. Vi har valt ut Multi Advents- & Julbelysning i Trä från Star Trading med stor omsorg.
 • Swirl Bubbles Ljusstake Large Klar

  Swirl Bubbles Ljusstake Large Klar
 • Kähler Design - Hammershøi Christmas Ljusstake 20 cm Vit

  Kähler Design - Hammershøi Christmas Ljusstake 20 cm Vit
  Den här härliga ljusstaken i lergods med säsongsenligt motiv från Kähler Designs kollektion Hammershøi Christmas förgyller bordet, fönsterbrädan eller byrån. En vacker ljusstake prydd med en slingrande tallgren i vilken en nötknäppare hänger, ett klassiskt julmotiv med en modern prägel. Ljusstaken är designad av Hans-Christian Bauer och Rikke Jacobsen och finns i flera storlekar med andra motiv som sprider härlig julstämning. Låt ljusstaken stå fint för sig själv eller kombinera med kollektionens andra ljusstakar för ett varierat uttryck.
 • Ljusstake Block Metall 42cm Svart

  Ljusstake Block Metall 42cm Svart
 • Me Ljusstake Ljuslykta Rosa/Gul

  Me Ljusstake Ljuslykta Rosa/Gul
 • Vintage - Kandelaber Guldkroken 5-Armad

  Vintage - Kandelaber Guldkroken 5-Armad
  5-armad kandelaber från Guldkroken i brun keramik.BruksslitageProdukterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Lyric Ljusstake Xs Vit

  Lyric Ljusstake Xs Vit
 • Ljusstake Nami Järn Chocolate

  Ljusstake Nami Järn Chocolate
ileadilead