Ljusstakar

Här kan du hitta massor av fina ljusstakar från de stora varumärkena och duktiga formgivare. Vi listar stakarna för året-runt-bruk och adventsljusstakar för juletid.

Populärt inom ljusstakar

 • Carolina Gynning Ljusstake Fjäril 33 Cm - Ljusstakar Stål Silver

  Carolina Gynning Ljusstake Fjäril 33 Cm - Ljusstakar Stål Silver
  Denna ljustake har en stilren design med en fjäril som blir en fin detalj på ljusstaken. Finns i flera storlekar och färger. Shoppa Ljusstakar och mer Ljusstakar & Ljuslyktor hos Royal Design.
 • Bjørn Wiinblad Eva Ljusstake 0,5 cm. Terracotta

  Bjørn Wiinblad Eva Ljusstake 0,5 cm. Terracotta
  Hälsa våren välkommen in i stugan med hjälp av Eva ljusstaken med sina terracotta-färgade nyanser och röda kinder. Ljusstaken är gjord av keramik och är en nytolkning av Bjørn Wiinblads tidigare illustrationer. Eva är 9,5 cm. hög och 8 cm. i diameter. Ljusstaken kan inte rengöras i disk
 • Bjørn Wiinblad Eva Ljusstake 9,5 cm, Ljusgrön

  Bjørn Wiinblad Eva Ljusstake 9,5 cm, Ljusgrön
  Släpp in och välkomna våren tidigare än vanligt med den vackra ljusstaken från Bjørn Wiinblad, som med sina fina ljusgröna nyanser skapar en trevlig stämning. Du känner säkert till original-ljusstaken Eva, som här nytolkats med friska färger och finurliga mönster. Ljusstaken mäter 9,5
 • Elljusstake 4 Ljus Brun

  Elljusstake 4 Ljus Brun
  Stilren, modern variant av den klassiska elljusstaken. Tillverkad i mörkbetsat trä med 4 ljus. De utbytbara LED-lamporna lyser med ett varmt vitt sken. Ljusstaken är lika snygg i fönstret som i rummet! Kontakt på sladden, sladden mäter 170 cm. Mått: L16 B50 H42 cm.

Fler tips på ljusstakar

 • Aytm Angui Ljusstake / Guld H34 Cm - Ljusstakar Järn Svart

  Aytm Angui Ljusstake / Guld H34 Cm - Ljusstakar Järn Svart
  Ljusstaken från AYTM har en elegant design i järn med en asymmetrisk form för att addera en extra dimension till designen och guldfärgade detaljer. Välj mellan olika storlekar. Kombinera med andra delar i serien och skapa din personliga look. Endast för inomhusbruk. Om ljusstaken från AYTM- Den här ljusstaken är en del av AYTMs kollektion Angui.- Asymmetrisk design.- Tillverkad av järn.- Guldfärgade detaljer.- Ljusstaken kommer i olika storlekar. Shoppa Ljusstakar och mer Ljusstakar & Ljuslyktor hos Royal Design.
 • Iittala - Iittala Festivo Ljusstake 21,5 cm

  Iittala - Iittala Festivo Ljusstake 21,5 cm
  Festivo ljusstake från finska varumärket Iittala. Iittala Festivo Ljusstake 21,5 cm är formgiven av Timo Sarpaneva. Ljushållaren är tillverkad i klart glas och har en isliknande grovbelagd glasyta. En elegant och mångsidig ljusstake för kronljus. Kandelabern är lika vacker att stå för sig själv som att kombinera med fler ljusstakar från Iittala Festivo serien i olika storlekar som också finns att köpa på Cervera!
 • Nappula Ljusstake Puder 10,7 cm

  Nappula Ljusstake Puder 10,7 cm
 • Ljusstake Nordic Light Carl Larsson

  Ljusstake Nordic Light Carl Larsson
  Ljusstake från Design House Stockholm formgiven av Jonas Grundell i samarbete med Carl Larsson Gården
 • Skultuna Liljan Ljusstake - Ljusstakar pläterad Mässing Silver

  Skultuna Liljan Ljusstake - Ljusstakar pläterad Mässing Silver
  Liljan ljusstake designades för världsutställningen i New York 1939 och är en vacker skapelse som inte går ur tiden. Ljusstaken är designad av Ivar Ålenius Björk och har blivit en designfavorit i många hem, och är dessutom vacker likt en blomma. Tillsammans med ett kronljus skapas en välkommande och mysig känsla. Förvandla ljusstaken till en vas genom att lägga till en glasvas, nämligen "Vas till liljan ljusstake", vilket passar perfekt till denna ljusstake. Den klassiska ljusstaken finns i både mässing och silver och är en populär gåva, då den passar i de flesta hem med sin eleganta men ändå enkla design. Shoppa Ljusstakar och mer Ljusstakar & Ljuslyktor hos Royal Design.
 • Skultuna Ljusstake Adolf Fredrik Marmor - Ljusstakar Mässing Svart - 113-1

  Skultuna Ljusstake Adolf Fredrik Marmor - Ljusstakar Mässing Svart - 113-1
  Jubileumsljusstaken från Skultuna, design av Peder Lamm. Ljusstaken var designad och tillägnad åt Skultunas 400-årsjubileum under 2007. Detta är en enastående ljusstake som ger en härlig vardagslyx och kommer att definitivt komma upp som samtalsämne där hemma. Vi har valt ut Svart Ljusstakar i Mässing från Skultuna med stor omsorg.
 • Hay Arcs Ljusstake h:13 Cm - Ljuslyktor Zinklegering Mirror

  Hay Arcs Ljusstake h:13 Cm - Ljuslyktor Zinklegering Mirror
  Ljusstaken från Hay har en vacker design med eleganta, lätt rundade bågar i zinklegering perfekta som en dekorativ inredningsdetalj. Välj mellan olika färger. Formgiven av Muller Van Severen. Om ljusstaken från Hay- Ljusstaken kommer i olika modeller.- Ljusstaken kommer i olika färger.- Kombinera ljusstaken med en Arcs vas från Hay.- Höjd: 130 mm.- Diameter: 55 mm.- Tillverkad i Kina Skötselråd för ljusstaken- Rengör med en fuktig trasa.- Torkas noggrant. Shoppa Ljuslyktor och mer Ljusstakar & Ljuslyktor hos Royal Design.
 • Georg Jensen Cobra Ljusstake Stor

  Georg Jensen Cobra Ljusstake Stor
  Den klassiska ljusstaken från Georg Jensen, designad av Constantin Wortmann. Ljusstakens mjuka linjer ger ett flytande uttryck och skapar på det viset ett dynamiskt inslag på middagsbordet. En harmonisk symbios av elegans och funktionalitet som enkelt passar in i moderna hem. Den flytan
 • Fungi Ljusstake Offwhite

  Fungi Ljusstake Offwhite
 • Hilke - Como Ljusstake 40 cm Mässing

  Hilke - Como Ljusstake 40 cm Mässing
  Handgjord ljusstake med moderna och strama linjer, tillverkad i mässing eller förnicklad mässing. Ljusstaken är lika vacker ensam som i grupp och är framtagen av Hilke och formgivaren och inredaren Åsa Ingrosso. Kommer i en presentbox och är en perfekt gåva!Små ojämnheter kan förekomma eftersom alla Hilke Collections produkter är handgjorda.
 • Ljusstake Cirkel Metall Stor Svart

  Ljusstake Cirkel Metall Stor Svart
  Stilren minimalistisk ljusstake i matt, svartlackerad metall. Modellen finns i två storlekar och passar till standardljus. Mått: H 26 B 11,8 L 17,8 cm.
 • Tulipán Ljusstake 20 cm Citron

  Tulipán Ljusstake 20 cm Citron
 • Robert Welch - Arden Ljusstake 24 cm

  Robert Welch - Arden Ljusstake 24 cm
 • Ljusstake i metall - 35 cm

  Ljusstake i metall - 35 cm
 • Hilke - Livelli Ljushållare Mässing

  Hilke - Livelli Ljushållare Mässing
  Kvadratisk handgjord ljusstake i förnicklad eller blankpolerad mässing som garanterat kommer att bli ett blickfång var den än placeras. Livelli betyder nivåer på italienska och tanken bakom denna är en pjäs i modern Art Deco. Ett fint samarbete mellan Hilke Collection och formgivaren och inredaren Åsa Ingrosso. Ljusstaken passar till både kronljus och värmeljus.Små ojämnheter kan förekomma eftersom alla Hilke Collections produkter är handgjorda.
 • FINCA, Väggljusstake

  FINCA, Väggljusstake
  FINCA Snygg ljuslykta monterad på väggVägghängd ljushållare med inkluderat ljus. Snygg design i rostfritt stål med klart glas samt polystone. Hög kvalité som alltid från Blomus.Design: Flöz IndustriedesignHöjd: 52cmBredd: 21cmDjup: 19cm
 • Ljusstake i metall

  Ljusstake i metall
 • Iittala Nappula ljusstake 183 mm Mörkgrå

  Iittala Nappula ljusstake 183 mm Mörkgrå
  En ljusstake i stål och mässing från finska Iittala med lekfulla former. Ljusstaken är lite av en modern designklassiker, inte minst i hemlandet Finland, men designen ligger däremot svenska Matti Klenell bakom. Idéen till ljusstaken fick han när han såg ett bord som var format på ett sätt
 • Kähler Omaggio Ljusstake Medium Pärlemor - Ljusstakar Keramik Mother of Pearl - 692431

  Kähler Omaggio Ljusstake Medium Pärlemor - Ljusstakar Keramik Mother of Pearl - 692431
  Omaggio ljusstake från Kähler, formgiven av Stilleben. En ljusstake med de klassiska ränderna tillverkad i keramik. Varje rand är noggrant handmålad för att skapa just din ljusstake. Ljusstaken kommer i tre olika storlekar och flera färger som kan kombineras till ett fint arrangemang. Vi har valt ut Mother of Pearl Ljusstakar i Keramik från Kähler med stor omsorg.
 • Ljusstake Pearl Antik metallisk

  Ljusstake Pearl Antik metallisk
 • Born in Sweden - Puzzle Ljusstake 14 cm Silver

  Born in Sweden - Puzzle Ljusstake 14 cm Silver
  Ljusstake Puzzle är en asymmetrisk ljushållare med lekfull design, formgiven av David Olschewski för Born in Sweden. Ljusstaken finns i olika färger och storlekar, och kan kombineras för att passa just din inredning.Med ljusstaken följer en plastring som du kan placera på toppen av ljushållaren för att undvika droppande stearin.
 • Ljusstake - PICCOLO NO.1

  Ljusstake - PICCOLO NO.1
  Söt liten ljushållare i 100% mässing. Namnet Piccolo kommer från Italien och betyder liten. Trots sin storlek så sprider denna ljushållare harmoni och kärlek och älskar att sprida ljus tillsammans med Piccolo No.2Skötselråd: putsas med metallputs för förnicklade produkter. Observera: Låt inte ljuset brinna ner ända ner i ljushållaren, då detta kan göra så ljushållaren blir varm.Material: Förnicklad Mässing.Handgjord.Mått: D3,5 x 2cmDesigner: Giovanna Hilke.
 • Mahe Ljusstake Vit Small

  Mahe Ljusstake Vit Small
 • Iittala Nappula Ljusstake 107 mm Vit

  Iittala Nappula Ljusstake 107 mm Vit
  Ljusstaken Nappula från Iittala är designad av Matti Klenell. Matti blev inspirerad av ett litet pittoreskt glasmuseum i den finska byn Nuutajärvi. Den inspirationen tog han sedan med sig och skapade ljusstakens kombinerade stil av vintage och moderna former. Ljusstaken har en
 • Notice Ljusstake Råkoppar 40cm

  Notice Ljusstake Råkoppar 40cm
 • Ljusstake Kluster

  Ljusstake Kluster
  Ljusstake tillverkad i aluminium och mässing. Den blankpolerade ytan ger en illusion avatt blicken tränger genom ytan. Ljusen står i ett oregelbundet sammanhang men bildartillsammans ett kluster. Resultatet ett uttryck som är spontant och samtidigt elegant.
 • Cooee - Candlestick Ljusstake 13 cm Svart

  Cooee - Candlestick Ljusstake 13 cm Svart
  Ljusstaken ur serien Candlestick från Cooee blir ett vackert tillskott till inredningen som hjälper till att lysa upp mörka kvällar. Ljusstaken har en minimalistisk och tidlös design som gör sin fin till alla inredningsstilar. Den eleganta ljusstaken står lika fint för sig självt som den gör i grupp. Den finns i flera storlekar och färger som är fantastiska att kombinera för ett varierat och dynamiskt uttryck. Tillverkad i pulverlackerat rostfritt stål.
 • Georg Jensen - Cobra Ljusstake 16 cm 2-pack Rostfri

  Georg Jensen - Cobra Ljusstake 16 cm 2-pack Rostfri
  Cobra ljusstake från Georg Jensen, designad av Constantin Wortmann. Designen ger en modern twist till en klassisk dukning. Lika vackra att placera i grupp på middagsbordet som på var sitt håll. Finns i flera olika storlekar, även som golvljusstake. Säljs i 2-pack. Ljus säljs separat.
 • Ernst Ljusstake H30 Cm - Ljuslyktor Aluminium Borstad Aluminium

  Ernst Ljusstake H30 Cm - Ljuslyktor Aluminium Borstad Aluminium
  Ljusstaken från Ernst Kirchsteiger har en harmonisk design i borstad aluminium med en elegant siluett perfekt för långa middagar runt matbordet och för att skapa en mysig stämning i vilket rum som helst. Om ljusstaken från Ernst Kirchsteiger- Stilren känsla.- Tillverkad av borstad aluminium.- Elegant stam.- Produkten är vacker som den är men även fin att kombinera flera stycken i ett kluster.- Ljusstaken kommer i olika storlekar. Skötselråd för ljusstaken- Håll alltid ljuset under uppsikt. Shoppa Ljuslyktor och mer Ljusstakar & Ljuslyktor hos Royal Design.
 • Georg Jensen Cobra Ljusstake 2-pack 16 Cm - Ljusstakar Rostfritt Stål Silver

  Georg Jensen Cobra Ljusstake 2-pack 16 Cm - Ljusstakar Rostfritt Stål Silver
  Cobra är en klassisk ljusstake med en elegant formgivning. De svängda kurvorna ger en känsla av rörelse. Formen har delvis inspirerats av smältande vax och ljusstakens kurvor påminner om en ljusstake som börjat smälta. Med dess blanka yta i rostfritt stål kombinerat med designen, skapas ett dramatiskt och inspirerande uttryck. Dessa ljusstakar finns i flera storlekar och säljs i 2-pack. Matchande ljus säljs separat. Shoppa Ljusstakar och mer Ljusstakar & Ljuslyktor hos Royal Design.
 • Ljusstake Notice Råmässing

  Ljusstake Notice Råmässing
 • Kähler Hammershøi Christmas 2021 ljusstake 12 cm.

  Kähler Hammershøi Christmas 2021 ljusstake 12 cm.
  Sprid trevlig julstämning med den vackra ljusstaken från Kähler, som har en slank siluett och en stilren design. Ljusstaken är en del av Hammershøi Christmas-serien, som varje år kommer med nya julmotiv. De nostalgiska julelementen i kombinationen med den gröna lärkgrenen ger designen en ko
 • Cooee - Lu Ljusstake 3 armar Mässing

  Cooee - Lu Ljusstake 3 armar Mässing
  Med Lu ljusstake från Cooee välkomnar vi höstens och vinterns mörka årstider! Med den här ljusstaken har formgivaren Lars Tornøe kombinerat formerna för bokstäverna L och U, samt blandat skarpa och mjuka linjer. Tillsammans med den matta finishen kommer ljusstaken garanterat att dra blickarna till sig. Passar för kronljus.
 • Nappula ljusstake 107 mm Vit

  Nappula ljusstake 107 mm Vit
 • Nightskye Ljusstake 34 cm Svart

  Nightskye Ljusstake 34 cm Svart
 • Björn Wiinblad - Tulip Ljusstake 25,5 cm Smoke

  Björn Wiinblad - Tulip Ljusstake 25,5 cm Smoke
  Tulip ljusstake från Bjørn Wiinblad, inspirerad av Bjørn Wiinblads egna tulpanljusstakar. Tillverkad i munblåst glas. Ljusstaken finns i tre olika höjder och kommer göra sig perfekt i ditt hem på fönsterbrädan, matsalsbordet vid dukning eller på soffbordet.
 • ByOn - Space Ljusstake 4 ljus 19x21 cm

  ByOn - Space Ljusstake 4 ljus 19x21 cm
  Mäktig ljusstake från By On med plats för fyra ljus. Ytan är ojämn och underbar, den får oss att vilja känna och utforska. Det här är en ljusstake som ögat inte kan få nog av. Perfekt att kombinera i grupp med övriga ljusstakar i samma serie för en stämningshöjande detalj på bjudningen.
 • Klong Cirkus Ljusstake Medium H30 Cm - Ljusstakar Mässing

  Klong Cirkus Ljusstake Medium H30 Cm - Ljusstakar Mässing
  Ljusstaken från Klong har en lekfull design i mässing med justerbara halvcirklar för att skapa din egen vackra design. Tillgänglig i olika stilar. Elegant look med en fantasifull funktion. Formgiven av Eva Schildt. Om ljusstaken från Klong- Tillverkad av mässing.- Justerbara halvcirklar.- Välj mellan olika färger och storlekar.- Tillverkad i Indien Skötselråd för ljusstaken- Putsa produkten regelbundet för att behålla den ursprungliga finishen. Shoppa Ljusstakar och mer Ljusstakar & Ljuslyktor hos Royal Design.
 • Nordal - CIRCLES ljusstake, ljusbrun metall

  Nordal - CIRCLES ljusstake, ljusbrun metall
  A candleholder in a trendy, beige colour. Can be mixed with the t-light candleholder in the same colour. For candles with ø: 21mm
 • Angelica Ljusstake Krom 4 delar

  Angelica Ljusstake Krom 4 delar
 • Comet ljusstake Raw black nickel 65c

  Comet ljusstake Raw black nickel 65c
 • Tube Ljusstake S

  Tube Ljusstake S
  Tube Candleholder är tillverkad i lergods med en halvtransparent glasyr och kombinerar en minimalistisk rörformad design med en dämpad palett. Ljusstaken är utformad för att användas med HAY -ljus och har en cirkulär bas som balanserar designen och fångar upp droppande vax. Finns i olika höjder och färger, ljusstakarna kan användas individuellt eller grupperas i kontrasterande mönster.Färger:S: Citrus Lila MidnattsblåM: Lavender Mint PeachMått:S: Ø5,5 x H5M: Ø5,5 x H10
 • CURVE Ljusstake TRAY modul Förgyllt

  CURVE Ljusstake TRAY modul Förgyllt
  TRAY är en allsidig produkt som på ett fint vis öppnar upp för nya konstnärliga möjligheter med LIND CURVE kollektionen. Med sin multifunktionella design erbjuder TRAY i 24K förgyllt stål oändliga möjligheter genom att själv kunna välja typ av ljus - blockljus, klotljus eller andra dekorativa element i uppställningen av LIND CURVE ljusstaken. TRAY kan inte stå för sig själv. • Mått:Höjd 2,7 cmBredd 7,9x7,9 cm
 • Iittala - Nappula Ljusstake 10,7 cm Stål

  Iittala - Nappula Ljusstake 10,7 cm Stål
  Ljusstaken Nappula föddes när formgivaren Matti Klenell besökte Nuutajärvis glasmuseum och blev förälskad i ett ovanligt format bord. Inspirerad av bordets utmärkande form skapade han ett urval av moderna ljusstakar. Ljusstakarna finns i mässing och i pulverlackerat stål med utvalda färger. De kombinerar hans kärlek till både vintage och moderna former. Förutom att vara otroligt praktiska är de redan på väg mot ikonstatus.
 • Symphony Magic Ljusstake Mörkgrön H18 cm

  Symphony Magic Ljusstake Mörkgrön H18 cm
 • Comet ljusstake Raw old brass 100cm

  Comet ljusstake Raw old brass 100cm
 • Amat Ljusstake 28,5 cm Guld

  Amat Ljusstake 28,5 cm Guld
 • House Doctor Bejo Ljusstake Antik Brun 8x7x8 Cm - Ljusstakar Järn Brun - 203660091

  House Doctor Bejo Ljusstake Antik Brun 8x7x8 Cm - Ljusstakar Järn Brun - 203660091
  Bejo ljusstake från House Doctor med en industriell design i järn med antik yta. Den är perfekt till kommande säsong och har tre stabila metallben med en fin, brun färg som bara blir vackrare med åren. Produkten är vacker som den är men även fin att kombinera flera stycken i ett kluster. Bra att veta om Bejo ljusstake - Industriell design med en antik finish.- Perfekt till kommande säsong.- Tillverkad av järn.- Ljusstaken kommer i 2 olika storlekar.- Liten ljushållare: Ø20 mm (95x82).- Ljushållare med blockljus: Ø60 mm (82x70).- Ljus ingår inte.- Kombinera ljusstaken med en julig krans från House Doctor. Hur bör du ta hand om ljusstaken?- Rengör med en torr trasa. Vi har valt ut Brun Ljusstakar i Järn från House Doctor med stor omsorg.
 • Ljusstake Blomma Keramik - Grön

  Ljusstake Blomma Keramik - Grön
  Läcker ljusstake i färggrann keramik som passar perfekt för kronljusen! Passar perfekt för att placeras på matbordet under härliga sena sommarkvällar med dess form av en vacker blomma. Mått: 2,6&hellip:
 • Rhombe Ljusstake Vit Ø10,5 cm

  Rhombe Ljusstake Vit Ø10,5 cm
 • Table Top Stories - Celebration Ljusstake Glas 9 cm

  Table Top Stories - Celebration Ljusstake Glas 9 cm
  Ljusstake på fot i klarglas som passar till både klassiska kronljus och blockljus. Matcha gärna med andra ljusstakar och fat i samma serie för att skapa en riktigt härlig mysbelysning i höst och vinter!
 • Table Top Stories - Rumours Ljusstake 2-armad Silver

  Table Top Stories - Rumours Ljusstake 2-armad Silver
  Elegant tvåarmad ljusstake med lekfull design från Table Top Stories serie Rumours. Ljusstaken är lika fin ensam som sammankopplad med andra och blir en perfekt present till bröllopsparet.
ileadileadilead