Ljusstakar

Här kan du hitta massor av fina ljusstakar från de stora varumärkena och duktiga formgivare. Vi listar stakarna för året-runt-bruk och adventsljusstakar för juletid.

Populärt inom ljusstakar

 • Carolina Gynning Ljusstake Fjäril 33 Cm - Ljusstakar Stål Silver

  Carolina Gynning Ljusstake Fjäril 33 Cm - Ljusstakar Stål Silver
  Denna ljustake har en stilren design med en fjäril som blir en fin detalj på ljusstaken. Finns i flera storlekar och färger. Shoppa Ljusstakar och mer Ljusstakar & Ljuslyktor hos Royal Design.
 • Orrefors - SÅLD Ljusstakar i Glas 3 st

  Orrefors - SÅLD Ljusstakar i Glas 3 st
  3 st ljusstakar gjord i kristall från Orrefors.Produkterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Orrefors - SÅLD Vintage Ljusstake Celeste 3 st

  Orrefors - SÅLD Vintage Ljusstake Celeste 3 st
  3 st ljusstakar i olika höjder ur serien Celeste i blå glas med grafitgrå dekor av ränder och prickar. Formgiven av Anne Nilsson för Orrefors.Produkterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Orrefors - SÅLD Celeste Ljusstake Blå med prickar

  Orrefors - SÅLD Celeste Ljusstake Blå med prickar
  Ljusstake ur serien Celeste formgiven av Anne Nilsson för Orrefors.BruksslitageProdukterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.

Fler tips på ljusstakar

 • Freemover Rolf Ljusstake Brun ek Medium

  Freemover Rolf Ljusstake Brun ek Medium
  33 cm
 • Tenderflame - Café Raw Lykta 14 cm Grå

  Tenderflame - Café Raw Lykta 14 cm Grå
  TenderFlame Café Raw 14 cm är den mindre varianten från TenderFlame serie Café Raw. Ljuslyktan är konstruerad med en massiv bas i lava & porslin och glas som skyddar lågan från vind. TenderFlame Café Raw brinner säker i cirka 4 timmar på en fyllning. Dessutom så släpper inte TenderFlame Café Raw ifrån sig några giftiga partiklar, sot eller rök vid användningen. Lyktan från TenderFlame Café Raw används endast ihop med det miljövänliga bränslet TenderFuel som köps separat.En sak att tänka på: vid vattenkontakt på veken kommer det ”sprätta” gnistor från lågan tills veken är torr igen. Så viktigt att inte använda denna lykta utomhus vid regn och att ta in den om det börjar regna.
 • Cooee - Candlestick Ljusstake 13 cm Mässing

  Cooee - Candlestick Ljusstake 13 cm Mässing
  Ljusstaken ur serien Candlestick från Cooee blir ett vackert tillskott till inredningen som hjälper till att lysa upp mörka kvällar. Ljusstaken har en minimalistisk och tidlös design som gör sin fin till alla inredningsstilar. Den eleganta ljusstaken står lika fint för sig självt som den gör i grupp. Den finns i flera storlekar och färger som är fantastiska att kombinera för ett varierat och dynamiskt uttryck. Tillverkad i pulverlackerat rostfritt stål.
 • By Wirth Belt 4 Ljusstake - Ljusstakar Läder Svart

  By Wirth Belt 4 Ljusstake - Ljusstakar Läder Svart
  Vill du skapa en personlig känsla i ditt hem så är denna unika ljusstake perfekt. Belt 4 ljusstake kommer från By Wirth och blir garanterat en iögonfallande detalj i ditt hem. Den bältesliknande läderremmen lägger sig snyggt på bordet och skapar ett tufft och samtidigt hemtrevligt uttryck. Dra ut läderremmen över bordet eller slingra den som en orm, oavsett blir ljusstaken en fin dekoration. Läderremmen har plats för fyra kronljus eller avlånga glasvaser. Det fina lädret åldras vackert och får en fin patina med tiden. Ljus ingår ej. Shoppa Ljusstakar och mer Ljusstakar & Ljuslyktor hos Royal Design.
 • Carat Ljusstake 2-pack, Mässing

  Carat Ljusstake 2-pack, Mässing
  Ljusstaken Carat från Orrefors är vackert skapad med inspiration från juveler och ädelstenar av Lena Bergström. Ljusstaken är gjord av slipad kristall och mässing. Man får känslan av slipade diamanter&hellip:
 • Ernst Ljusstake 42 Cm - Ljusstakar Metall Beige

  Ernst Ljusstake 42 Cm - Ljusstakar Metall Beige
  Ljusstaken från Ernst Kirchsteiger har en stilren känsla med fyra hållare för att lysa upp rummet. Den har en mångsidig design perfekt för vardagen och perfekt till jul. Om ljusstaken från Ernst Kirchsteiger- Ljusstaken kommer i olika färger.- Kombinera ljusstaken med tallrikar från Ernst Kirchsteiger. Skötselråd för ljusstaken- Rengör med en fuktig trasa. Shoppa Ljusstakar och mer Ljusstakar & Ljuslyktor hos Royal Design.
 • Pols Potten Twiggy Ljusstake L - Ljusstakar Förnicklad Metall Silver

  Pols Potten Twiggy Ljusstake L - Ljusstakar Förnicklad Metall Silver
  Twiggy ljusstake från Pols Potten. Denna vackra grenformade ljusstake är inspirerad av naturen. Den har sex stycken ljushållare för kronljus och är gjord i nickel. Passar perfekt till kalla myskvällar eller när du vill addera något extra till dukningen. Shoppa Ljusstakar och mer Ljusstakar & Ljuslyktor hos Royal Design.
 • Crystal Art Ball Ljusstake Large Beige

  Crystal Art Ball Ljusstake Large Beige
 • Freemover Rolf Ljusstake Laxrosa Stor

  Freemover Rolf Ljusstake Laxrosa Stor
  38 cm
 • Hay - Ljus randigt 24 cm Bordeaux/Röd

  Hay - Ljus randigt 24 cm Bordeaux/Röd
  HAY Stripe är ljus med fantastisk design. Det randiga ljuset förvandlar vilken ljusstake som helst till en kreativ och livlig detalj i alla rum. Bjud in färgerna till hemmet och skapa ditt eget uttryck genom att mixa och matcha ljus i olika färger. Låt lågan brinna under mörka kvällar och njut av ett mysigt och behagligt sken.Ljuset är Svanenmärkt, tillverkad av stearin och har en brinntid på ca 9 timmar.
 • Cobra Ljusstake Mellan 2pack Rostfritt Stål

  Cobra Ljusstake Mellan 2pack Rostfritt Stål
 • Lyngby Porselen Curve Lysestake H7 hvit

  Lyngby Porselen Curve Lysestake H7 hvit
  Serie Curve Designer Lyngby Varenummer 200545 Farve Hvid Materiale Porcelæn Diameter 6,5 cm Højde 7 cm
 • Gense Dorotea Ljusstake 23,5 Cm - Ljusstakar Rostfritt Stål

  Gense Dorotea Ljusstake 23,5 Cm - Ljusstakar Rostfritt Stål
  Ljusstaken från Gense har ett minimalistiskt utseende med mjuka, böljande former för att skapa en härlig känsla i hemmet. Den är tillverkad av 91% återvunnet rostfritt stål med slitstarka egenskaper för att hålla i många år framöver. Designen är inspirerad av naturen runt den lilla byn Dorotea i Sverige - gjord för dem som uppskattar tidlös, minimalistisk och funktionell design. Formgivning av Monica Förster. Om ljusstaken från Gense- Tillverkad av rostfritt stål.- Ljusstaken finns i olika storlekar.- Från serien Dorotea.- Minimalistiskt utseende.- Mjuka, böljande former. Skötselråd för ljusstaken- Handdisk rekommenderas. Shoppa Ljusstakar och mer Ljusstakar & Ljuslyktor hos Royal Design.
 • Klong Constella Ljusstake Liten - Ljusstakar Aluminium

  Klong Constella Ljusstake Liten - Ljusstakar Aluminium
  Constella Liten, ljusstake formgiven av Eva Schildt för Klong. Den vackra ljusstaken Constella finns i mässing och aluminium och för fem eller tio ljus. Constellas armar är vridbara och ljusstakens form kan ändras efter tycke och smak. En elegant stilren inredningsdetalj vars utseende enkelt kan förnyas genom att byta form. Constella går att forma på flera olika vis, exempelvis som ett zickzackmönster eller som en cirkel.Det går att komplettera ljusstaken med insatser för höga ljus och med vaser samt ljusmanschetter. Insatserna säljs separat i pack om fem. Shoppa Ljusstakar och mer Ljusstakar & Ljuslyktor hos Royal Design.
 • UYUNI Matrix 2-Armad Ljusstake Mini - Matt Svart

  UYUNI Matrix 2-Armad Ljusstake Mini - Matt Svart
  UYUNI Matrix 2-Armad Ljusstake Mini från danska, populära Uyuni Lighting.Dessa unika pjäser fungerar vackert ensamma eller perfekt sammankopplade i kombinationer, för att skapa en konstellation av&hellip:
 • Vio Ljusfabrik - Kronljus 20 cm 4-pack Röd

  Vio Ljusfabrik - Kronljus 20 cm 4-pack Röd
  Komplettera din favoritljusstake med klassiska kronljus från Vio ljusfabrik. Ljusen är tillverkade av 100% doftfri stearin som brinner med stor klar låga utan att rinna eller sota. Tillverkning sker i svenska Vedum enligt gamla hantverkstraditioner och av de bästa råvarorna. Säljs i 4-pack. Brinntid ca 7 timmar.
 • Bowl Ljusstake Medium Aluminium

  Bowl Ljusstake Medium Aluminium
 • Petra Ljusstake Ø8cm Klar

  Petra Ljusstake Ø8cm Klar
 • Ljusstake The Water Lily

  Ljusstake The Water Lily
  Ta in en mysig atmosfär i ett rum med The Water Lilys enkla design. De vackra linjerna och den böjda botten kapslar in några av samma karaktärsdrag som vi känner från naturens näckros. Det är precis innan du kan föreställa dig att ljusstaken elegant flyter över vattnet. Precis som den eleganta vattenväxten ser vi flyta i sjöar och dammar. Ljusstakens bas representerar en liten skål, som du kan ge en dekorativ touch. Du kan bland annat inspireras av The Water Lilys namn och fylla skålen med fina blommor och vatten. Begränsad endast av fantasi. Sätt din unika touch på ljusstaken och se den vackra designen lysa upp med ljus när mörkret faller i ditt hem. Mått: Ø15 cm / H8,2 cm Material: Pulverlackerat rostfritt stål
 • Wik & Walsøe Alv ljusstake set, 2 delar

  Wik & Walsøe Alv ljusstake set, 2 delar
 • Skultuna - Office Kontorsljusstake 11 cm Mässing

  Skultuna - Office Kontorsljusstake 11 cm Mässing
  Denna numera ikoniska ljusstake är den perfekta presenten till dig själv eller någon du tycker om.Kontorsljusstaken är något som kännetecknar Skultuna och har varit oavbrutet i produktion sedan grundandet av Skultuna Messingsfabrik under 1600-talet. Den är precis lika modern nu som den var då, och passar till alla hushåll och tillställningar.
 • Irona Ljusstake 4 Candles Svart

  Irona Ljusstake 4 Candles Svart
 • Crystal Art Bowl Ljusstake Small Svart

  Crystal Art Bowl Ljusstake Small Svart
 • Mateus Stripes Ljusstake 8 Cm Blå - Ljusstakar Keramik Blå - EO08ST

  Mateus Stripes Ljusstake 8 Cm Blå - Ljusstakar Keramik Blå - EO08ST
  Stripes ljusstake från Mateus med ett mönster av organiska linjer som dekorerar den glaserade ytan och ger den ett tidlöst och sofistikerat uttryck. Den finns i olika färger, välj din favoritfärg eller mixa och matcha för att skapa din egen unika stil. Det omsorgsfulla hantverket gör varje produkt unik och innebär att små variationer kan förekomma. Bra att veta om Stripes ljusstake - Ingår i serien Stripes.- Handgjord design.- Tillverkad av keramik.- Ljusstaken finns i olika färgval.- Mönster med organiska linjer. Vi har valt ut Blå Ljusstakar i Keramik från Mateus med stor omsorg.
 • Skultuna Rosen Ljusstake - Ljuslyktor pläterad Mässing Silver - S755

  Skultuna Rosen Ljusstake - Ljuslyktor pläterad Mässing Silver - S755
  Rosen är en vacker ljusstake i mässing från Skultuna. Den finns i polerad mässing och silverpläterad mässing. Rosen är formgiven med inspiration av ett sigill från 1291 i Västerås domkyrka. Ljusstakens design tillkom under 1980-talet, men den hade inte varit i produktion under många år när den åter började tillverkas år 2021.Designad av Studio Skultuna. Rosen ljusstake från Skultuna - Design inspirerad av ett sigill med en Mariaros daterat till 1291.- Tillverkad av mässing.- Diameter: 95 mm.- Förpackningsantal: 1. Vi har valt ut Silver Ljuslyktor i Silverpläterad mässing från Skultuna med stor omsorg.
 • PIFFANY COPENHAGEN - AAAA-batteri 4-pack

  PIFFANY COPENHAGEN - AAAA-batteri 4-pack
  Batterier i 4-pack från Uyuni. Passar utmärkt till LED-ljusen i Uyuni-serien från Piffany Copenhagen.
 • String Stringhylla Museum Ljusstake Vit - Ljusstakar Pulverlackerad Aluminium Vit - MUSEUM-CH-118

  String Stringhylla Museum Ljusstake Vit - Ljusstakar Pulverlackerad Aluminium Vit - MUSEUM-CH-118
  Museum ljusstake från String med ett elegant, sofistikerat uttryck och en innovativ, höj- och sänkbar design. Perfekt för det moderna hemmet. Den är tillverkad av pulverlackerat aluminium med en finstrukturerad yta i olika färger att välja mellan. Bra att veta om Museum ljusstake - Höj- och sänkbar funktion.- Den här ljusstaken ingår i Strings serie Museum.- Erbjuds i flera vackra färger.- Tillverkad av pulverlackerad aluminium.- Kombinera ljusstaken med ett Museum sidobord från String.- Bredd: 130 mm.- Djup: 150 mm.- Höjd: 400 mm.- Garanti: 2 år. Hur bör du ta hand om ljusstaken?- Rengör med en fuktig trasa.- Torkas noggrant. Vi har valt ut Vit Ljusstakar i Pulverlackerad aluminium från String med stor omsorg.
 • Andersen Spinn Ljusstake Medium 20 Cm - Ljusstakar Ek

  Andersen Spinn Ljusstake Medium 20 Cm - Ljusstakar Ek
  Ljusstaken från Andersen är perfekt som en gåva och har en stilren look i ek som harmoniskt smälter in i hemmet. Den har en kurvig form med vågräta räfflor i mitten för att addera en extra dimension till designen. Produkten är vacker som den är men även fin att kombinera flera stycken i ett kluster. Formgivning av Philip Bro. Om ljusstaken från Andersen- Stilren look med horisontella räfflor i mitten.- Gjord av massiv ek.- Ljusstaken kommer i 2 olika storlekar.- En perfekt gåva. Shoppa Ljusstakar och mer Ljusstakar & Ljuslyktor hos Royal Design.
 • Nosa Ljusstake 4 Candles Mässings Finish

  Nosa Ljusstake 4 Candles Mässings Finish
 • Iittala Nappula kandelaber, mörkgrå.

  Iittala Nappula kandelaber, mörkgrå.
  Designer: Matti Klenell Material: pulverlackerat stål Mått: 25,1x26,3 cm
 • Swirl Bubbles Ljusstake Svart

  Swirl Bubbles Ljusstake Svart
 • Sagaform - Ljusstake Signe 6 cm 2-pack Silver Silver

  Sagaform - Ljusstake Signe 6 cm 2-pack Silver Silver
  En elegant ljushållare från Sagaform i försilvrad mässing.Dessa runda ljusstakar med en härlig tyngd har en naturinspirerad design. Dess böljande former ger samtidigt en exklusiv och nyskapande känsla och den gör sig lika fin ensam som tillsammans med flera andra ljushållare i samma serie. Ljushållaren är 6 cm i diameter och säljs i 2-pack.För en fin enhetlighet kan ljusstakarna med fördel även kombineras på middagsbordet med Sagaforms servettringar Anna i liknande form och utseende som också finns att köpa på Cervera!
 • Ernst Ljusstake, 30 cm, borstad metall

  Ernst Ljusstake, 30 cm, borstad metall
  Skapa en mysig stämning hemma när mörkret har lagt sig med denna stilrena ljusstake för kronljus. Den finns även i andra storlekar som tillsammans blir en snygg inredningsdetalj.Designad och formgiven av Ernst Kirchsteiger & Åsa Astvald.
 • Kattvik - Extraglas Stormljusstake Large 36,5 cm

  Kattvik - Extraglas Stormljusstake Large 36,5 cm
  Om olyckan skulle vara framme - Extraglas till ljusstake Kattvik large.Extraglas tillverkat i starkt och värmetåligt Borosilicatglas som skyddar lågan mot vind och drag, minimerar rinnande stearin och framför allt minskar brandrisken.
 • Hilke - Herrgårdsljus 30 cm 6-pack Pärlvit

  Hilke - Herrgårdsljus 30 cm 6-pack Pärlvit
  Handstöpta herrgårdsljus i regnbågens alla färger, bara att välja din favorit! Ljusen är tillverkade av fint stearin och paraffin, som tillsammans med rätt veke gör att de brinner med en vacker, stor och klar låga utan att varken ryka eller rinna. Trimma veken innan varje användning för bästa resultat.Brinntid ca 9 timmar. Tillverkade i Sverige.
 • Goli Vas/Ljusstake L Oliv

  Goli Vas/Ljusstake L Oliv
 • Lyric Ljusstake S Mörkbrun

  Lyric Ljusstake S Mörkbrun
 • Ljusstake Flow 11x10cm Varmgrå

  Ljusstake Flow 11x10cm Varmgrå
  Stilren och snygg ljusstake på tre ben. Matcha med fördel med de större varianterna för en snygg kombination. Mått: L8,5  B10 H11 cm.
 • Iittala Nappula Ljusstake 183 Mm - Ljusstakar Lackerat Stål Mörkgrå

  Iittala Nappula Ljusstake 183 Mm - Ljusstakar Lackerat Stål Mörkgrå
  Ljusstaken från Iittala har en välkänd formgivning med en vacker siluett perfekt att tända sena kvällar för att göra det lite extra mysigt. Den har en smal, elegant stjälk med en rund bas och ett nordiskt uttryck perfekt för alla hem, oavsett stil och smak. Kan också placeras i grupp. Formgivning av Matti Klenell. Om ljusstaken från Iittala- Nappula uppskattas för den välkända designen.- Nappula är också omtyckt för den vackra siluetten.- Ljusstaken finns i olika färger.- Ljusstaken finns i olika storlekar.- Passar med ljus med en avsmalnande fot.- Bredd: 89 mm.- Höjd: 183 mm. Skötselråd för ljusstaken- Handdisk rekommenderas. Shoppa Ljusstakar och mer Ljusstakar & Ljuslyktor hos Royal Design.
 • Nybro Crystal - Kaveldun Ljuslykta 10x9,5 cm Grå

  Nybro Crystal - Kaveldun Ljuslykta 10x9,5 cm Grå
  Förtjusande ljuslykta från Nybro Crystals av formgivaren och designen Lena Sonesson, följer serien Kaveldun. Ljuslyktan har unikt handmålade motiv. Inspirationen har hon hämtat från den vackra svenska floran. serie Kaveldun. Ljuslyktan tillhör serien Kaveldun som är Estetiskt dekorativ Ljuslyktan ger rummet en härlig känsla av den svenska natur inomhus. Prydlig dekor även utan ljus. - Unik design - Svenskt hantverk sen 1935
 • Tell Me More Interiors - Lyric Ljuslykta Glas 12x14 cm Brun

  Tell Me More Interiors - Lyric Ljuslykta Glas 12x14 cm Brun
  Lyric Ljuslykta Glas 12x14 cm med sina vackra färger och naturliga skiftningar skapar ljuslyktan från Tell Me More Interiors en mysig stämning i alla rum. Glaslyktan är handgjord och skiftningarna i glaset framställs med hjälp av sand vid infärgningen. Varje ljuslykta blir därför unik och får sitt eget vackra sken. Kombinera gärna flera olika färger och storlekar av dessa ljushållare från Tell Me More och låt ett unikt sken växa fram med hjälp av värmeljus.
 • Stripes Ljusstake Ø8 cm Keramik Vit

  Stripes Ljusstake Ø8 cm Keramik Vit
 • Mille Moi Nordic Ljusstake Grå 60 cm

  Mille Moi Nordic Ljusstake Grå 60 cm
 • Cooee Design Ljusstake, 13 cm, black

  Cooee Design Ljusstake, 13 cm, black
  Svart ljusstake i minimalistisk utformning från svenska Cooee Design. Ljusstaken har en tidlös design som ger ett elegant uttryck och passar i många typer av rum. Enkel att kombinera i par eller i en grupp av tre. Finns i tre olika storlekar och flera färger.
 • Chiaro Di Luna Ljusstake 30 cm Förnicklad mässing

  Chiaro Di Luna Ljusstake 30 cm Förnicklad mässing
 • Skultuna - Infinity Ljuslykta 3 delar 10 cm Mörkgrå

  Skultuna - Infinity Ljuslykta 3 delar 10 cm Mörkgrå
  Skultuna har samarbetat med designduon Bernadotte & Kylberg för att skapa Infinity-ljuslyktorna. Lyktorna har två fristående vingar och en ljushållare, och får oändliga möjligheter för kombinationer och stilar då man kan vinkla dom som man vill. Den blankpolerade insidan speglar lågan och kastar vackra skuggor. Ljuslyktan finns i olika storlekar och färger.
 • Ljusstake i Trä mörkbrun d8xh25 cm

  Ljusstake i Trä mörkbrun d8xh25 cm
 • Värmeljusstake Ancient Grå/Brun

  Värmeljusstake Ancient Grå/Brun
 • Broste Copenhagen - Lucille Adventsljus 18 cm Grön

  Broste Copenhagen - Lucille Adventsljus 18 cm Grön
  Lys upp ditt hem med lucille adventsljus från Broste Copenhagen. En unik och tidlös design som blir en underbar detalj till inredningen och mörka adventskvällar. Med ett ljus att tända för varje vecka, blir nedräkningen till julafton en stund att samlas kring. Detta läckra, moderna adventsljus är tillverkat av paraffin och en fin gåva till dig själv eller till någon du håller kär. Broste Copenhagens ljus är tillverkade av de finaste råvarorna vilket gör att de behåller formen och droppar minimalt när de är tända. Adventsljuset Lucille finns i fler färger att välja mellan. Brinntid cirka 15 timmar.
 • Key Ljusstake Svart Marmor

  Key Ljusstake Svart Marmor
 • Mahe Ljusstake Burgundy Small

  Mahe Ljusstake Burgundy Small
 • Cooee Design Lykke Three Ljusstake - Ljusstakar Keramik Guld

  Cooee Design Lykke Three Ljusstake - Ljusstakar Keramik Guld
  Ljusstaken från Cooee Design har en trendig design i keramik med en knutform och tre ljushållare. En perfekt detalj för det dukade bordet. Välj mellan olika färger. Formgiven av Tim Torp Hansen. Om ljusstaken från Cooee Design- Trendig design.- Tillverkad av keramik.- Knutform.- Bredd: 150 mm.- Höjd: 100 mm.- Längd: 180 mm. Shoppa Ljusstakar och mer Ljusstakar & Ljuslyktor hos Royal Design.
ileadileadilead