Skulpturer

Porslins- och glasskulpturer för inredning

Som dekorationer och inredning till hemmet finns det skulpturer i olika material att köpa. Här hittar du glasskulpturer och skulpturerna gjorda i porslin, metall eller trä. Vi har valt att visa upp de av högsta klass från de kända varumärkena gjorda av professionella skulptörer.

Populärt inom skulpturer

 • Skulptur Head 3st Sand Stone 15 cm

  Skulptur Head 3st Sand Stone 15 cm
 • Lladro Goodnight My Angel - Skulpturer Mix

  Lladro Goodnight My Angel - Skulpturer Mix
  Goodnight My Angel från Lladro. Skulpturer Mix . Shoppa Skulpturer och mer Dekoration hos Royal Design.
 • Gynning Design - Byst/Vas 45 cm Vit

  Gynning Design - Byst/Vas 45 cm Vit
  Vasen från Gynning design i form av en kvinnobyst har en vacker design och feminin känsla. Den är tillverkad i matt porslin och passar utmärkt för små buketter eller kvistar. Oavsett om vasen får stå för sig själv eller bära blommor blir den en vacker inredningsdetalj som drar ögonen till sig. Vasen är 45 cm hög och är även fin tillsammans med den mindre modellen, 25 cm.
 • Gynning Design - Byst/Vas 25 cm Vit

  Gynning Design - Byst/Vas 25 cm Vit
  Vasen från Gynning design i form av en kvinnobyst har en vacker design och feminin känsla. Den är tillverkad i matt porslin och passar utmärkt för små buketter eller kvistar. Oavsett om vasen får stå för sig själv eller bära blommor blir den en vacker inredningsdetalj som drar ögonen till sig. Vasen är 25 cm hög och är även fin tillsammans med den större modellen, 45 cm.

Fler tips på skulpturer

 • Byon - Leoni Skulptur Leopard 40 cm

  Byon - Leoni Skulptur Leopard 40 cm
  Skulptur i form av en leopard från svenska By On. Som hämtad direkt från djungeln ger den ditt hem en mäktig attityd. Inget man bara går förbi.Handgjord och kan därför variera i utseende.
 • Normann Copenhagen - Shorebird Fågel Liten 7,5 cm Svart

  Normann Copenhagen - Shorebird Fågel Liten 7,5 cm Svart
  Den isländska designern Sigurjón Pálsson har skapat en rad karaktäristiska träfåglar. Tillverkade i massiv ek och deras enkla siluett gör dem lätta att placera.
 • Cooee Design The Genesis Shell Skulpturer 3-pack - Skulpturer Cement Charcoal

  Cooee Design The Genesis Shell Skulpturer 3-pack - Skulpturer Cement Charcoal
  Skulpturerna från Cooee Design har snäckformad design i cement med stilrent utseende i olika färger att välja mellan. Produkten är vacker som den är men även fin att kombinera flera stycken i ett kluster. Formgiven av Kristiina Engelin. Om skulpturerna från Cooee Design- Från serien Cooee X Kristiina.- 3 olika, snäckskalsformade skulpturer.- Tillverkade av cement.- Bredd: 50 mm.- Längd: 50 mm.- Höjd: 40 mm.- Kombinera skulpturerna med inredningsdetaljer från Cooee Design.- Skulpturerna kommer i olika modeller. Shoppa Skulpturer och mer Dekoration hos Royal Design.
 • Lladro Take Me Home! - Skulpturer Mix

  Lladro Take Me Home! - Skulpturer Mix
  Take Me Home! från Lladro. Skulpturer Mix . Shoppa Skulpturer och mer Dekoration hos Royal Design.
 • Cooee - Woody Bird Large Ek

  Cooee - Woody Bird Large Ek
  Liten träfågel i omålad eller svartlackerad ek, formgiven av Eddie Gustafsson för Cooee. Fågelns avskalade konturer bildar en vacker siluett på bordet, i hyllan eller i fönstret och är lika fin ensam som tillsammans med andra fåglar. Finns i olika storlekar.
 • Iittala - Birds by Toikka Flugsnappare Regn-röd

  Iittala - Birds by Toikka Flugsnappare Regn-röd
  Birds by Toikka flugsnappare från Iittala är en vacker glasfågel tillverkad i munblåst glas, designad av Oiva Toikka. Den ursprungliga designen är från 1972 och återlanseras här i flera nya härliga färger. Ett fantastiskt konstverk munblåst av skickliga glasblåsare i Finland. En härlig inredningsdetalj eller dyrbar gåva.
 • & klevering - Sphere Brevpress Glas 9 cm Aqua

  & klevering - Sphere Brevpress Glas 9 cm Aqua
  Färgsprakande brevpress i glas, en snygg inredningsdetalj på skrivbordet eller i hyllan. Matcha gärna med andra inredningsdetaljer från Klevering.
 • Vintage - Glasfisk av Ture Berglund

  Vintage - Glasfisk av Ture Berglund
  Fisk av Ture Berglund vid Stockholms Glasbruk Skansen.BruksslitageProdukterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Bloomingville Nowa Lykta 8x7 Cm - Skulpturer Stengods Natur

  Bloomingville Nowa Lykta 8x7 Cm - Skulpturer Stengods Natur
  Lyktan från Bloomingville har en skulpturell design i stengods med en dekorerad yta och en naturfärgad glasering perfekt för att skapa en mysig stämning i vilket rum som helst. Varje artikel är unik tack vare den handgjorda designen. Om lyktan från Bloomingville- Handgjord design.- Tillverkad av stengods.- Dekorerad yta.- Bredd: 80 mm.- Höjd: 70 mm.- Vikt: 250 g. Shoppa Skulpturer och mer Dekoration hos Royal Design.
 • Gustavsberg - SÅLD Lilla Zoo Katt Lisa Larson

  Gustavsberg - SÅLD Lilla Zoo Katt Lisa Larson
  Katt i stengods ur serien Lilla Zoo formgiven av Lisa Larson för Gustavsberg.BruksslitageProdukterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Cooee - The Clam Shell Skulptur Coal

  Cooee - The Clam Shell Skulptur Coal
  Skulptur The Clam Shell från Cooee Design, Cooee X Kristiina kollektionen skapar harmoni mellan den levande ytan på skulpturerna och den matta, lena ytan på Cooees andra produkter. Kollektionens färger, form och storlekar är anpassade för Cooees övriga produkter, så att man enkelt kan skapa fina grupper.
 • Cooee - Fågel Keramik 8 cm Sand

  Cooee - Fågel Keramik 8 cm Sand
  Bird från Cooee Design är en dekorativ keramikfågel i matt och mjuk finish med en glaserad näbb. Finns i två storlekar. Komplettera gärna med andra former och färger från Cooee. Cooee Design erbjuder vaser, krukor, ljusstakar och brickor i en tidlös men modern design. Det svenska designvarumärket kommer med en innovativ design och skandinaviskt formspråk som kommit att ta världen med storm. Familjeföretaget grundades 2005 och finns idag världen över i många framstående designbutiker.
 • Kay Bojesen - Mobil Mås 18 cm

  Kay Bojesen - Mobil Mås 18 cm
  Mobil mås i målat bokträ från Kay Bojesen. Måsen är upphängd på en fjäder, vilket ger den en lugn och försiktigt gungande rörelse.
 • Spring Copenhagen - Emojiboll Ek 11 cm Big Care

  Spring Copenhagen - Emojiboll Ek 11 cm Big Care
  Heart Eyes är en rolig present till någon du känner, som kanske behöver något uppmuntrande att titta på. Emojibollen Heart Eyes är fylld med energi och bra vibrationer. Bollen är tillverkad i ek och designen står mencke&vagnby för. Spring Emotions är en del av samarbetet med Plant a Tree, där överskottet går till att plantera träd i Danmark. Spring Emotion Emojibollar är handgjorda. Ej en leksak. Mått: Ø 11,2 cm Material: Ek
 • Kay Bojesen - Sångfågel 15,1 cm Grön/Silver

  Kay Bojesen - Sångfågel 15,1 cm Grön/Silver
  Serien Songbirds formgavs av Kay Bojesen på 50-talet, och är idag populärare än någonsin. Med åren har de små träfåglarna fått nya färger, men den stilrena runda formen har bestått. Fågeln är perfekt att ge bort till brudparet, som doppresent eller varför inte till dig själv? Matcha gärna med andra träfigurer från Kay Bojesen.
 • Lladro Pomegranate - Skulpturer Mix

  Lladro Pomegranate - Skulpturer Mix
  Pomegranate från Lladro. Skulpturer Mix . Shoppa Skulpturer och mer Dekoration hos Royal Design.
 • Spring Copenhagen - Emojiboll Ek 7 cm Kiss

  Spring Copenhagen - Emojiboll Ek 7 cm Kiss
  Dela dina känslor! Känslor finns överallt och vi kan inte leva utan dem. Vi älskar, vi gråter, vi blir överraskade och ibland arga. Även digitalt använder vi figurer, emojis, för att visa hur vi mår, när orden inte räcker till. Med Spring Emotions tar vi dessa välkända digitala ikoner in i våra vardagsliv. Träfigurerna är tillverkade enligt traditionellt hantverkskunnande och har en mycket hög kvalitet. Genom att köpa Spring Emotions bidrar du till att plantera mangroveträd, i samarbete med Global Climate Institute. Mangroveskog ger biologisk mångfald, binder mycket CO2 och är effektiv i kampen för ett hållbart klimat. Mått: Ø 7 cm Material: Ek Design: mencke&vagnby
 • Iittala - Birds by Toikka Hornuggla 11x17,5 cm

  Iittala - Birds by Toikka Hornuggla 11x17,5 cm
  Dessa vackra glasfåglar är munblåsta. Liksom de naturliga fåglar de representerar är det de små skillnaderna som ger varje glasfågel dess personlighet. En ny fågel har adderats till kollektionen varje år sedan Toikkas lilla Flycatcher först flög iväg 1972. Det finns för närvarande mer än 400 fåglar i kollektionen. Denna fågel är den perfekta gåvan och ett vackert inslag i varje hem.
 • Mette Ditmer Art Piece Sitting Woman Dekoration Vit - Skulpturer Stenharts Off-White

  Mette Ditmer Art Piece Sitting Woman Dekoration Vit - Skulpturer Stenharts Off-White
  Dekorationen från Mette Ditmer är perfekt för att göra ditt hem mer personligt och har en feminin, vacker design. Den har tåligt, naturligt material. Det omsorgsfulla hantverket gör varje produkt unik och innebär att små variationer kan förekomma. Om dekorationen från Mette Ditmer- Handgjord.- Tåligt material.- Feminint uttryck.- Dekorationen passar bra i hallen.- Dekorationen passar bra i vardagsrummet.- Bredd: 90 mm.- Höjd: 140 mm.- Längd: 130 mm. Skötselråd för dekorationen- Rengör endast med en trasa, och en liten mängd diskmedel om det behövs. Shoppa Skulpturer och mer Dekoration hos Royal Design.
 • Spring Copenhagen - Svanen 19 cm Vit

  Spring Copenhagen - Svanen 19 cm Vit
 • Målerås Glasbruk - Nordic Icons Oden 22 cm Guld

  Målerås Glasbruk - Nordic Icons Oden 22 cm Guld
  Sandblästrat och handmålat motiv av asaguden Oden på gjutet kristallblock. Målad med organiska färger som är skonsammare mot miljön och bör därför inte utsättas för starkt solljus eller starka rengöringsmedel. Handgjord i Målerås samt signerad i botten. Förpackad i presentask. Vikt: 2,1 kg.På Målerås glasbruk skapar formgivare och glashantverkare både konst- och bruksglas av hög kvalitet och unik design. All gjutning sker hantverksmässigt och kräver stor skicklighet och kunskap om temperatur och glasmassa. Skulpturen är handmålad, Målerås konstnärer använder sig av olika tekniker och färgtyper för att ge glaspjäsen rätt uttryck. De använder en exklusivt framtagen kristallmassa som tar upp ljusets speglingar och ger glaset extra klarhet och skönhet.Efter att den gjutna glaspjäsen målats tillför gravören viktiga detaljer och ibland kräver den ytterligare en blästring.Innan gravören får pjäsen i sin hand har den slipats och polerats i flera steg för att få högsta glans. Efter en sista kvalitetskontroll läggs den i sin presentförpackning och är nu redo för att hitta sin ägare någonstans i världen.Äger du ett föremål från Målerås är du garanterad en helsvensk skapelse i kristall!
 • Vintage - SÅLD Sköldpadda Figurin Söholm

  Vintage - SÅLD Sköldpadda Figurin Söholm
  Sköldpadda figurin i glaserad stengods märkt Bornholmsk Söholm Denmark.BruksslitageProdukterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Spring Copenhagen - Emojiboll Ek 7 cm Heart eyes

  Spring Copenhagen - Emojiboll Ek 7 cm Heart eyes
  Dela dina känslor! Känslor finns överallt och vi kan inte leva utan dem. Vi älskar, vi gråter, vi blir överraskade och ibland arga. Även digitalt använder vi figurer, emojis, för att visa hur vi mår, när orden inte räcker till. Med Spring Emotions tar vi dessa välkända digitala ikoner in i våra vardagsliv. Träfigurerna är tillverkade enligt traditionellt hantverkskunnande och har en mycket hög kvalitet. Genom att köpa Spring Emotions bidrar du till att plantera mangroveträd, i samarbete med Global Climate Institute. Mangroveskog ger biologisk mångfald, binder mycket CO2 och är effektiv i kampen för ett hållbart klimat. Mått: Ø 7 cm Material: Ek Design: mencke&vagnby
 • Målerås Glasbruk - Wildlife Häst 8,5x14 cm

  Målerås Glasbruk - Wildlife Häst 8,5x14 cm
  På Målerås glasbruk skapar formgivare och glashantverkare både konst- och bruksglas av hög kvalitet och unik design. All gjutning sker hantverksmässigt och kräver stor skicklighet och kunskap om temperatur och glasmassa. Skulpturen är handmålad, Målerås konstnärer använder sig av olika tekniker och färgtyper för att ge glaspjäsen rätt uttryck. De använder en exklusivt framtagen kristallmassa som tar upp ljusets speglingar och ger glaset extra klarhet och skönhet.Efter att den gjutna glaspjäsen målats tillför gravören viktiga detaljer och ibland kräver den ytterligare en blästring.Innan gravören får pjäsen i sin hand har den slipats och polerats i flera steg för att få högsta glans. Efter en sista kvalitetskontroll läggs den i sin presentförpackning och är nu redo för att hitta sin ägare någonstans i världen.Äger du ett föremål från Målerås är du garanterad en helsvensk skapelse i kristall!
 • House Doctor - Skulptur, Nauji, Mässing finish

  House Doctor - Skulptur, Nauji, Mässing finish
  Nauji är ett lekfullt och annorlunda alternativ till din heminredning. Den unika skulpturen är tillverkad i aluminium och har behandlats med en vacker och skinande mässingsfinish. Nauji passar perfekt in tillsammans med andra dekorativa detaljer, men är också vacker att ha ståendes på en byrå där den kommer dra till sig blickar och ge inredningen en exklusiv look. Den fina skulpturen är vriden och knyter nästan en knut på sig själv. Nauji är 38 cm lång, 19 cm bred och 13 cm hög. OBS! Under rådande Corona-tider kan leveranstiderna ibland variera, vänligen maila oss på info@shophome.se så kan vi snabbt kika upp den estimerade leveranstiden på den produkten du är intresserad av och återkomma till dig.
 • Hästhuvud 30 cm högt

  Hästhuvud 30 cm högt
  Hästhuvud från Mr Fredrik. Denna eleganta skulptur passar perfekt som inredning i fönstret, på byrån eller sidobordet i hemmets alla rum!Höjd: 30 cmLängd: 34 cmBredd: 11 cmLeveranstid:&hellip:
 • Cooee - Ollie Skulptur Kalksten

  Cooee - Ollie Skulptur Kalksten
  Ollie är en lekfull skulptur designad av den svenska konstnären Kristiina Haataja i samarbete med Cooee Design. Skulpturen har en rå yta som skapar vackra kontraster med Cooees andra matta produkter. Namnet Ollie kommer från olivträdet. Det kan överleva långa torrperioder och ändå vara starkt och vackert i alla fall.
 • Kay Bojesen - Midsommarkrans till Lilla Apan/trädjur

  Kay Bojesen - Midsommarkrans till Lilla Apan/trädjur
  Färgsprakande krans i filt som passar till Kaj Bojesens klassiska lilla apa, 20 cm. Midsommarkransen passar även till flera andra av trädjuren som till exempel lilla pandan, lilla björnen, kaninen, sångfåglarna, och lilla elefanten. Kransen hålls på plats med hjälp av ett resårband.
 • Normann Copenhagen - Shorebird Fågel Stor 14 cm Valnöt/Mässing

  Normann Copenhagen - Shorebird Fågel Stor 14 cm Valnöt/Mässing
  Den isländska designern Sigurjón Pálsson har skapat en rad karaktäristiska träfåglar. Tillverkade i massiv ek och deras enkla siluett gör dem lätta att placera.
 • RBA Sweden - Glasskulptur Hjärta 28 cm Rosa

  RBA Sweden - Glasskulptur Hjärta 28 cm Rosa
  Säg det med ett hjärta! Den här handgjorda glasskulpturen ställer du på en ljussockel så att glaset lyser upp och sprider kärlek i rummet. Sockel säljs separat.
 • Mette Ditmer Art Piece Skål Skulpterad - Skulpturer Stenharts Svart

  Mette Ditmer Art Piece Skål Skulpterad - Skulpturer Stenharts Svart
  Skålen från Mette Ditmer är perfekt för sovrummet och för vardagsrummet och har en skulpterad, vacker design i stenharts perfekt för alla hem. Välj mellan olika färger. Det omsorgsfulla hantverket gör varje produkt unik och innebär att små variationer kan förekomma. Om skålen från Mette Ditmer- Skålen kommer i 2 olika färger.- Tåligt material.- Tillverkad av stenharts.- Keramiskt hantverk.- Den här skålen är en del av Mette Ditmers kollektion ART PIECE.- Skulpterad form.- Skålen passar bra i hallen.- Skålen passar bra i vardagsrummet.- Skålen passar bra i badrummet.- Bredd: 90 mm.- Höjd: 70 mm.- Längd: 120 mm. Skötselråd för skålen- Inte anpassad för diskmaskin.- Rengör med en fuktig trasa.- Handtvätt. Shoppa Skulpturer och mer Dekoration hos Royal Design.
 • Cooee Design Olufemi Skulptur - Skulpturer Betong Mud

  Cooee Design Olufemi Skulptur - Skulpturer Betong Mud
  Olufemi Skulptur, Mud från Cooee Design. Skulpturer Mud Betong. Shoppa Skulpturer och mer Dekoration hos Royal Design.
 • RBA Sweden - Glasskulptur Hjärta 12,5 cm Vit

  RBA Sweden - Glasskulptur Hjärta 12,5 cm Vit
  Säg det med ett hjärta! Den här handgjorda glasskulpturen ställer du på en ljussockel så att glaset lyser upp och sprider kärlek i rummet. Sockel säljs separat.
 • Kähler Design - Character Skulptur The Attentive One 13 cm

  Kähler Design - Character Skulptur The Attentive One 13 cm
  I samarbete med Kähler har formgivaren Malene Bjelke tagit fram denna uttrycksfulla skulptur vid namn The Attentive One. Skulpturen är en av fem skulpturer från serien Character och föreställer en tillbakalutad ung kvinna. Malene vill med sin skulptur hedra de omtänksamma och uppmärksamma människor som är omhändertagande av andra människor och finns där för dem. Skulpturen förmedlar ett lugn och en avslappnad känsla och är samtidigt mycket vacker. Ställ den på en fin plats i ditt hem och låt den lysa upp med sin charm och sitt sköna uttryck. Varje skulptur är handgjord och tillverkad i keramik som fått behålla sin ojämna yta. Denna unika vackra statyett är den perfekta presenten till en omtänksam mamma, en osjälvisk vän eller någon som förtjänar en extra kärleksfull tanke.
 • Bloomingville Rhea Skulptur Metall 3 Delar - Skulpturer Järn Svart

  Bloomingville Rhea Skulptur Metall 3 Delar - Skulpturer Järn Svart
  Skulpturen från Bloomingville har en antik design i järn med en svart färg perfekt för att skapa ett statement i inredningen. Bohemisk look för en sofistikerad och elegant touch. Om skulpturen från Bloomingville- 3 skulpturer.- Tillverkad av järn.- Svart färg.- En perfekt gåva till dig själv eller någon du tycker om.- Mindre skulptur: H8 cm.- Medium skulptur: H10,5 cm.- Större skulptur: H14,5 cm. Shoppa Skulpturer och mer Dekoration hos Royal Design.
 • Målerås Glasbruk - Sweden Dalahäst stor Röd

  Målerås Glasbruk - Sweden Dalahäst stor Röd
  Unik skulptur med fin detaljrikedom. Perfekt gåva till någon du tycker om! All gjutning sker hantverksmässigt och kräver stor skicklighet och kunskap om temperatur och glasmassa. Skulpturen är handmålad, våra målare använder sig av olika tekniker och färgtyper för att ge glaspjäsen rätt uttryck. Formgivare och glashantverkare på Målerås skapar både konst- och bruksglas av hög kvalitet och unik design. Äger du ett föremål från oss är du garanterad en helsvensk skapelse i kristall!
 • Cooee Design Eve Ii Skulptur Limestone - Skulpturer Betong Kalksten

  Cooee Design Eve Ii Skulptur Limestone - Skulpturer Betong Kalksten
  Skulpturen från Cooee Design har en minimalistisk design i betong med härliga former. En perfekt detalj som ger dig glädje i vardagen. Välj mellan olika färger. Formgiven av Kristiina Engelin. Om skulpturen från Cooee Design- Minimalistisk design.- Tillverkad av betong.- Härliga former.- Bredd: 100 mm.- Höjd: 245 mm.- Längd: 150 mm. Shoppa Skulpturer och mer Dekoration hos Royal Design.
 • Målerås Glasbruk - Floral Fantasy Liljekonvalj 13,5 cm Grön

  Målerås Glasbruk - Floral Fantasy Liljekonvalj 13,5 cm Grön
  Motiv av liljekonvalj vackert inramad i gjutet kristallblock. Handmålade samt sandblästrade detaljer. Målad med organiska färger som är skonsammare mot miljön och bör därför inte utsättas för starkt solljus eller starka rengöringsmedel. Handgjord i Målerås samt signerad i botten. Förpackad i presentask. Vikt: 0,4 kg.På Målerås glasbruk skapar formgivare och glashantverkare både konst- och bruksglas av hög kvalitet och unik design. All gjutning sker hantverksmässigt och kräver stor skicklighet och kunskap om temperatur och glasmassa. Skulpturen är handmålad, Målerås konstnärer använder sig av olika tekniker och färgtyper för att ge glaspjäsen rätt uttryck. De använder en exklusivt framtagen kristallmassa som tar upp ljusets speglingar och ger glaset extra klarhet och skönhet.Efter att den gjutna glaspjäsen målats tillför gravören viktiga detaljer och ibland kräver den ytterligare en blästring.Innan gravören får pjäsen i sin hand har den slipats och polerats i flera steg för att få högsta glans. Efter en sista kvalitetskontroll läggs den i sin presentförpackning och är nu redo för att hitta sin ägare någonstans i världen.Äger du ett föremål från Målerås är du garanterad en helsvensk skapelse i kristall!
 • Kay Bojesen - Reparationsset till Kay Bojesens Apa

  Kay Bojesen - Reparationsset till Kay Bojesens Apa
  Kay Bojesens apa är en älskad designikon som först skapades på 1950-talet. Eftersom den lätt blir en kär vän för resten av livet måste du ju kunna laga den om olyckan skulle vara framme, då finns detta lilla reparationskit som en räddare i nöden.Reparationskitet innehåller instruktioner, ett snöre, två gummiringar och fyra spikar. Passar till Apa Mini, Liten och Mellan.
 • Cooee Design Wire Ruth Skulptur - Skulpturer Rostfritt Stål Svart

  Cooee Design Wire Ruth Skulptur - Skulpturer Rostfritt Stål Svart
  Skulpturen från Cooee Design har en minimalistisk, svart design i rostfritt stål med härliga former. En perfekt detalj som ger dig glädje i vardagen. Formgiven av Kristiina Engelin. Om skulpturen från Cooee Design- Minimalistisk design.- Tillverkad av rostfritt stål.- Härliga former.- Bredd: 150 mm.- Djup: 80 mm.- Höjd: 300 mm. Shoppa Skulpturer och mer Dekoration hos Royal Design.
 • Craft - Skulptur Celadonglasyr Mats Svensson

  Craft - Skulptur Celadonglasyr Mats Svensson
  Skulptur i Celadonglasyr av Mats Svensson. Mats hittar sin inspiration i naturen och har ett intresse för japansk keramik. En balans mellan det kontrollerade och det oförutsedda, beskriver hans arbetssätt.Varje produkt från Cervera Craft är av sin natur unikt och handgjort av formgivaren. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Cooee - The Coral Tree Skulptur Coal

  Cooee - The Coral Tree Skulptur Coal
  Skulptur The Coral Tree från Cooee Design, Cooee X Kristiina kollektionen skapar harmoni mellan den levande ytan på skulpturerna och den matta, lena ytan på Cooees andra produkter. Kollektionens färger, form och storlekar är anpassade för Cooees övriga produkter, så att man enkelt kan skapa fina grupper.
 • Gejst - Arkis Skulptur Marmor 17 cm Vit

  Gejst - Arkis Skulptur Marmor 17 cm Vit
  Arkis Skulptur i marmor från danska Gejst i tre delar är både vacker och funktionell. Designen är inte bara skapad för att vara en dekorativ inredningsdetalj utan fungerar även som bokstöd. Inspirationen är hämtad från de vackra valv som ofta användes inom klassicismens och neoklassicismens uttryck. I synnerhet har det vackra Palazzo della Civiltà Italiana i Rom varit stilförebild för dessa stilfulla detaljer. Storleksskillnaden mellan de tre objekten är i proportion till det gyllene snittet, vilket adderar ytterligare ett djup i designen. Välj mellan svart och vitt, eller varför inte kombinera båda färgerna för ett häftigt uttryck? Placera skulpturerna ihop som en enskild dekoration eller isär.
 • Byon - Leopard Skulptur 32x14 cm

  Byon - Leopard Skulptur 32x14 cm
  Mäktig prydnadsleopard från By On. Redo att attackera blir den den häftig inredningsdetalj i ditt hem. Fin i sina detaljer och naturtrogna uttryck.Handgjord och kan därför variera i utseende.
 • Cooee Design Benedict & Amal Skulptur - Skulpturer Betong Grafit

  Cooee Design Benedict & Amal Skulptur - Skulpturer Betong Grafit
  Vacker skulpturduo i form av en kvinna och man, som är designad av Kristiina Haataja för Cooee Design. Shoppa Skulpturer och mer Dekoration hos Royal Design.
 • Gustavsberg - SÅLD Sköldpadda Jura av Lisa Larson

  Gustavsberg - SÅLD Sköldpadda Jura av Lisa Larson
  Sköldpadda i vit chamotte stengods, delvis glaserad och målad, ur serien Jura formgiven av Lisa Larson 1971 för Gustavsberg.Produkterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • House Doctor Spouses Skulpturer 2 Delar - Skulpturer Mangoträ Svart

  House Doctor Spouses Skulpturer 2 Delar - Skulpturer Mangoträ Svart
  Skulpturerna från House Doctor har en handgjord design i mangoträ med en stilren look och en naturlig, mörk färg perfekt för att göra ditt hem mer personligt. Varje artikel är unik tack vare den handgjorda designen. Om skulpturerna från House Doctor- Handgjord.- Tillverkade av mangoträ och marmor.- Perfekta som en dekorativ inredningsdetalj.- Varje artikel är unik och kan variera något i utseendet.- Liten skulptur: D10 x W9 x H32 cm.- Stor skulptur: D10 x W9 x H35 cm. Skötselråd för skulpturerna- Rengör med en torr trasa. Shoppa Skulpturer och mer Dekoration hos Royal Design.
 • Cooee Design Dreamer Skulptur - Skulpturer Cement Svart

  Cooee Design Dreamer Skulptur - Skulpturer Cement Svart
  Skulpturen från Cooee Design har en elegant, stilren design i cement perfekt för att göra ditt hem mer personligt. Den har en matt finish med en len känsla perfekt för att skapa ett statement i inredningen och som en dekorativ inredningsdetalj. Den har en inspirerande form som skapar en lugn och harmonisk känsla. Välj mellan olika färger. Formgiven av Kristiina Engelin. Om skulpturen från Cooee Design- Den här skulpturen är en del av Cooee Designs kollektion Cooee X Kristiina.- Tillverkad av cement.- Vacker, slät yta.- Matt finish.- Inspirerande form.- Kombinera skulpturen med Lion Of Judah skulptur från Cooee Design.- Skulpturen kommer i olika färger.- Bredd: 160 mm.- Höjd: 220 mm.- Vikt: 1.05 kg.- Tillverkad i Kina Shoppa Skulpturer och mer Dekoration hos Royal Design.
 • Cooee - Pebble Skupltur 3-pack

  Cooee - Pebble Skupltur 3-pack
  Pebble består av en trio vackra skulpturer vid namn Aaron, Nadab och Abihu, designade av Kristiina Engelin för Cooee. De stenliknande ansiktena klär rum och miljö med en elegant och hoppfull känsla, en iögonfallande detalj till inredningen. Kontrasten mellan det organiska och minimalistiska skapar en harmonisk balans i kreationerna. Pebble kan vackert kombineras med Cooees andra matta och moderna produkter. Skulpturerna är tillverkade i cement och säljes i en uppsättning om tre. ”Låt dessa tre vara symboler för alla fel men också som vi kan göra rätt redan från början”
 • Dacapo Silver - Ståltvål med Tvålkopp

  Dacapo Silver - Ståltvål med Tvålkopp
  Slipp luktande händer! Denna ståltvål från Dacapo är tillverkad av 18/8 rostfritt stål och tar bort lök, fisk och andra starka dofter från dina händer. Perfekt att ha i köket. Gnugga tvålen i händerna under kallt rinnande vatten i några sekunder för att ta bort lukt från huden. Levereras tillsammans med en tvålhållare i plast.Tvålen går att diska i diskmaskin.
 • Lladro Kokeshi I - Skulpturer Mix

  Lladro Kokeshi I - Skulpturer Mix
  Kokeshi I från Lladro. Skulpturer Mix . Shoppa Skulpturer och mer Dekoration hos Royal Design.
 • House Doctor Nauji Skulptur - Skulpturer Aluminium Mässing

  House Doctor Nauji Skulptur - Skulpturer Aluminium Mässing
  Nauji från House Doctor är ett lekfullt och annorlunda sätt att pryda ditt hem. Skulpturen har en unik design som garanterat fångar dina gästers uppmärksamhet, oavsett som du ställer den i fönstret eller på sidobordet. Den är tillverkad i aluminium med en rå mässingfinish. Shoppa Skulpturer och mer Dekoration hos Royal Design.
ilead