Skulpturer

Porslins- och glasskulpturer för inredning

Som dekorationer och inredning till hemmet finns det skulpturer i olika material att köpa. Här hittar du glasskulpturer och skulpturerna gjorda i porslin, metall eller trä. Vi har valt att visa upp de av högsta klass från de kända varumärkena gjorda av professionella skulptörer.

Populärt inom skulpturer

 • Skulptur Head 3st Sand Stone 15 cm

  Skulptur Head 3st Sand Stone 15 cm
 • Lladro Goodnight My Angel - Skulpturer Mix

  Lladro Goodnight My Angel - Skulpturer Mix
  Goodnight My Angel från Lladro. Skulpturer Mix . Shoppa Skulpturer och mer Dekoration hos Royal Design.
 • Lladro Waters Of The Oasis Gres - Skulpturer Mix

  Lladro Waters Of The Oasis Gres - Skulpturer Mix
  Waters Of The Oasis, Gres från Lladro. Skulpturer Mix . Shoppa Skulpturer och mer Dekoration hos Royal Design.
 • Lladro Camel Gres - Skulpturer Mix

  Lladro Camel Gres - Skulpturer Mix
  Camel, Gres från Lladro. Skulpturer Mix . Shoppa Skulpturer och mer Dekoration hos Royal Design.

Fler tips på skulpturer

 • Byon Big Pug Dekoration - Skulpturer Dolomit Keramik Brun

  Byon Big Pug Dekoration - Skulpturer Dolomit Keramik Brun
  Dekorationen från ByON har en söt design perfekt för hundälskaren. Dekorationen är tillverkad av dolomitkeramik. Den har en blank yta med en beige färg och en brun ansiktsfärg. En perfekt gåva. Om dekorationen från ByON- Big Pug uppskattas för den söta designen.- Kombinera dekorationen med vaser från ByON.- Finns även som ljusstake. Skötselråd för dekorationen- Torka rent med en torr eller lätt fuktig trasa. Shoppa Skulpturer och mer Dekoration hos Royal Design.
 • Cooee Design Olufemi Skulptur Limestone - Skulpturer Betong Kalksten

  Cooee Design Olufemi Skulptur Limestone - Skulpturer Betong Kalksten
  Olufemi Skulptur, Limestone från Cooee Design. Skulpturer Kalksten Betong. Shoppa Skulpturer och mer Dekoration hos Royal Design.
 • Målerås Glasbruk - Floral Fantasy Vide 11 cm Vit

  Målerås Glasbruk - Floral Fantasy Vide 11 cm Vit
  Sandblästrad och målad kvist av videung på gjutet kristallblock. Målad med organiska färger som är skonsammare mot miljön och bör därför inte utsättas för starkt solljus eller starka rengöringsmedel. Handgjord i Målerås samt signerad i botten. Förpackad i presentask. Vikt: 0,42 kg.På Målerås glasbruk skapar formgivare och glashantverkare både konst- och bruksglas av hög kvalitet och unik design. All gjutning sker hantverksmässigt och kräver stor skicklighet och kunskap om temperatur och glasmassa. Skulpturen är handmålad, Målerås konstnärer använder sig av olika tekniker och färgtyper för att ge glaspjäsen rätt uttryck. De använder en exklusivt framtagen kristallmassa som tar upp ljusets speglingar och ger glaset extra klarhet och skönhet.Efter att den gjutna glaspjäsen målats tillför gravören viktiga detaljer och ibland kräver den ytterligare en blästring.Innan gravören får pjäsen i sin hand har den slipats och polerats i flera steg för att få högsta glans. Efter en sista kvalitetskontroll läggs den i sin presentförpackning och är nu redo för att hitta sin ägare någonstans i världen.Äger du ett föremål från Målerås är du garanterad en helsvensk skapelse i kristall!
 • Kay Bojesen - Zebra Trä

  Kay Bojesen - Zebra Trä
  En av Kay Bojesens första exotiska djur är nu en designklassiker. Den har samma ikoniska form som resten av familjen, och är handmålad. Perfekt att ge bort till brudparet, som doppresent eller varför inte till dig själv?
 • Cooee Design Dreamer Skulptur - Skulpturer Cement Svart

  Cooee Design Dreamer Skulptur - Skulpturer Cement Svart
  Skulpturen från Cooee Design har en elegant, stilren design i cement perfekt för att göra ditt hem mer personligt. Den har en matt finish med en len känsla perfekt för att skapa ett statement i inredningen och som en dekorativ inredningsdetalj. Den har en inspirerande form som skapar en lugn och harmonisk känsla. Välj mellan olika färger. Formgiven av Kristiina Engelin. Om skulpturen från Cooee Design- Den här skulpturen är en del av Cooee Designs kollektion Cooee X Kristiina.- Tillverkad av cement.- Vacker, slät yta.- Matt finish.- Inspirerande form.- Kombinera skulpturen med Lion Of Judah skulptur från Cooee Design.- Skulpturen kommer i olika färger.- Bredd: 160 mm.- Höjd: 220 mm.- Vikt: 1.05 kg.- Tillverkad i Kina Shoppa Skulpturer och mer Dekoration hos Royal Design.
 • Vintage - SÅLD Katt Maja av Lisa Larson

  Vintage - SÅLD Katt Maja av Lisa Larson
  Kattfigurin Maja i glaserat stengods, formgiven av Lisa Larson från K-Studion Gusavsberg. Märkt Lisa L, Made in Sweden.Produkterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Mitt & ditt - Mumin och Snorkfröken Ljusstake True Love 13 cm

  Mitt & ditt - Mumin och Snorkfröken Ljusstake True Love 13 cm
  Ljuvlig ljusstake föreställande Mumintrollet och Snorkfröken som kramas från Mitt & ditt!En stilren figurin föreställande Tove Janssons mest älskade muminfigur tillverkad i vit polystone.Polystone är en konststen som utgörs av en blandning av krossad sten och polymer (plast).Mumin och Snorkfröken gör ofta saker tillsammans och är både kära och bästa vänner. Det symboliseras i denna muminskulptur genom att de kramar varandra och håller i ett hjärtaAnvänd mumintrollen som ljusstake eller som en statyett tillsammans med andra fina
 • Hay - Trähand S 13,5 cm

  Hay - Trähand S 13,5 cm
  Wooden Hand från HAY är en rolig inredningsdetalj som kan ändras efter humör eftersom handens fingrar går att böja i tre leder och på så vis kan formas som du vill och därmed skapa olika uttryck. Wooden hand är gjort i björk och finns i tre olika storlekar – small, medium och large.
 • Mitt & ditt - Mumin Snusmumriken 20 cm

  Mitt & ditt - Mumin Snusmumriken 20 cm
  Här har vi Snusmumriken med sin pipa och stora hatt. Snusmumriken är en vagabond och stor äventyrare men också lite utav en filosof. Låt honom få sällskap av de andra fina figurinerna från Mitt och ditt och bli en vacker dekoration i ditt hem att glädjas åt i många år. En charmig och stilren figurin, 20 cm hög och tillverkad i polystone. Polystone är en konststen som utgörs av en blandning av krossad sten och polymer (plast). En perfekt present till babyshowern, dopet eller till någon som helt enkelt bara älskar Mumintrollen.
 • Kay Bojesen - Panda Liten 15 cm Svart/Vit

  Kay Bojesen - Panda Liten 15 cm Svart/Vit
  Nu har Kay Bojesens älskade djurfamilj utökats med en liten panda! Trots sin ringa storlek på 15 cm så kan pandan böja på både ben och armar för att placeras där den passar bäst - i bokhyllan, på skrivbordet, i fönstret. Pandan är tillverkad av målad björk och håller självklart lika god kvalitet som de andra djuren. Perfekt doppresent eller som gåva till nyblivna ettåringen!
 • Kay Bojesen - Studentmössa till Apa 28 cm Blå

  Kay Bojesen - Studentmössa till Apa 28 cm Blå
  Studentmössa i bokträ som passar till Kay Bojesens populära medium apa 28 cm, perfekt till den nyblivna studenten! De klassiska träfigurerna är populära presenter och uppskattade designklassiker som följer med hela livet. Mössan levereras i en liten presentask och hålls på plats med hjälp av ett resårband.
 • Kay Bojesen - Marinsoldat Mörkblå/Vit

  Kay Bojesen - Marinsoldat Mörkblå/Vit
  Marinsoldat i bokträ designad av Kay Bojesen. Marinsoldaten är klädd i den traditionella blåa sjömansdräkten med hatten på sned och tillsammans med den randiga scarfen skapas ett vackert, nautiskt uttryck. Den här marinsoldaten blir en fin och charmig detalj till hemmet som förnimmer om livet till sjöss och vänskap. Kay Bojesen blev inspirerad till att skapa denna eleganta marinsoldat efter att han själv seglade på det ryska lastfartyget Minsk som den enda registrerade passageraren. Efter resan beskrev han sjömännen som sina vänner och fartyget som hans hem, denna marinsoldat är en hyllning till resan, hans nyfunna vänner och hem.Kay Bojesen har skapat flera uniformsklädda dekorationer som utger ett charmerande och trovärdigt uttryck, alla med sin egna historia. Detta kan vi se i bland annat fanbäraren, polisen och soldaten med gevär. Den här marinsoldaten blir ett fint tillskott till både samlingen och hemmet.
 • Mitt & ditt - Mumin Pappa Ljusstake 11 cm

  Mitt & ditt - Mumin Pappa Ljusstake 11 cm
  Jättefin ljusstake föreställande muminpappan från Mitt & ditt!En stilren figurin med en av Tove Janssons mest älskade muminfigur tillverkad i vit polystone.Polystone är en konststen som utgörs av en blandning av krossad sten och polymer (plast).Muminpappan älskar att filosofera och vill gärna vara med när det händer något i mumindalen. Han tycker själv att han kan och vet en väldig massa saker, och han kommer gärna med goda råd. Pappa moomin är även känd för sin hatt han alltid har på sig. Så givetvis även på denna muminskulptur.Använd mumins pappa som ljusstake eller som en statyett tillsammans med andra fina
 • Mette Ditmer Art Piece Skål Skulpterad - Skulpturer Stenharts Svart

  Mette Ditmer Art Piece Skål Skulpterad - Skulpturer Stenharts Svart
  Skålen från Mette Ditmer är perfekt för sovrummet och för vardagsrummet och har en skulpterad, vacker design i stenharts perfekt för alla hem. Välj mellan olika färger. Det omsorgsfulla hantverket gör varje produkt unik och innebär att små variationer kan förekomma. Om skålen från Mette Ditmer- Skålen kommer i 2 olika färger.- Tåligt material.- Tillverkad av stenharts.- Keramiskt hantverk.- Den här skålen är en del av Mette Ditmers kollektion ART PIECE.- Skulpterad form.- Skålen passar bra i hallen.- Skålen passar bra i vardagsrummet.- Skålen passar bra i badrummet.- Bredd: 90 mm.- Höjd: 70 mm.- Längd: 120 mm. Skötselråd för skålen- Inte anpassad för diskmaskin.- Rengör med en fuktig trasa.- Handtvätt. Shoppa Skulpturer och mer Dekoration hos Royal Design.
 • Dorre - Helia Skulptur Dubbelhjärta 43 cm Guld

  Dorre - Helia Skulptur Dubbelhjärta 43 cm Guld
  Säg det med ett hjärta! Den här kärleksfulla skulpturen kommer garanterat att pryda sin plats, oavsett var den placeras. Hjärtana är tillverkade i guld- eller silverfärgad aluminium och står stadigt tack vare sin fot av trä.
 • Normann Copenhagen - Shorebird Fågel Mellan 11 cm Svart

  Normann Copenhagen - Shorebird Fågel Mellan 11 cm Svart
  Den isländska designern Sigurjón Pálsson har skapat en rad karaktäristiska träfåglar. Tillverkade i massiv ek och deras enkla siluett gör dem lätta att placera.
 • Kay Bojesen - Kay Boyesen Apa Jubileum 27 cm Blandade träslag

  Kay Bojesen - Kay Boyesen Apa Jubileum 27 cm Blandade träslag
  Kay Boyesen Apa Jubileum 27 cm är en jubileumsutgåva av den älskade träapan som varit en perfekt gåva och doppresent i generationer.Kay Boyesens berömda träapa finns tillgänglig i flera storlekar och här har vi jubileumsutgåvan för 2021, året då apan firar sin 70-årsdag. Specialutgåvan består av återvunnet trä, som sammanfogats till en vacker mosaik och ger den tidlösa Bojesen-klassikern ett nytt uttryck. Den är handtillverkad i Danmark av Brdr Krüger, vilket gör varje apa helt unik och speciell. Armar, ben och huvud kan vridas och därmed förändra utseende och den har en speciell jubileumsprägling på undersidan. Apan såg dagens ljus för första gången 1951 och historien berättar att Kay Bojesen ursprungligen skapade apan som en krok för barnens sovrum. Med sina långa, flexibla armar skulle apan få ner denna funktionalitet till barnets höjd och dess korta ben skulle ge en plats att hänga kläder och andra saker på. Men verkligheten hade mer i åtanke och nu fungerar den som en uppskattad inredningsdetalj i många hem över hela världen. Apan är perfekt som en present till dop, födelsedagar, konfirmationer, gymnasieexamen, bröllop, årsdagar - en oemotståndlig krabat som passar alla åldrar.
 • Pols Potten - Sparrows Fåglar 4-pack

  Pols Potten - Sparrows Fåglar 4-pack
  En söt liten grupp med fåglar tillverkade i oglaserat porslin, från designstudion Pols Potten. De fyra sparvarna sitter på olika sätt, och är i verklig storlek – ca 8 x 5 cm stora. Placera dem tillsammans, eller sprid ut dem i hemmet – i bokhyllan, på fönsterbrädan, på en hög hylla som om ditflugen. Eller kombinera dem med Pols pottens andra fåglar i olika material. Oavsett var du placerar dem kommer de ge liv till inredningen.
 • Målerås Glasbruk - Safari Sculptures Uggla 24 cm Brun

  Målerås Glasbruk - Safari Sculptures Uggla 24 cm Brun
  Munblåst glasskulptur i kristall i form av en uggla. Handmålad med sandblästrade detaljer. Handgjord och signerad i Målerås. Passar fint ihop med den mindre glasskulpturen Uggleunge i samma serie. Vikt: 2 kgPå Målerås glasbruk skapar formgivare och glashantverkare både konst- och bruksglas av hög kvalitet och unik design. All gjutning sker hantverksmässigt och kräver stor skicklighet och kunskap om temperatur och glasmassa. Skulpturen är handmålad, Målerås konstnärer använder sig av olika tekniker och färgtyper för att ge glaspjäsen rätt uttryck. De använder en exklusivt framtagen kristallmassa som tar upp ljusets speglingar och ger glaset extra klarhet och skönhet.Efter att den gjutna glaspjäsen målats tillför gravören viktiga detaljer och ibland kräver den ytterligare en blästring.Innan gravören får pjäsen i sin hand har den slipats och polerats i flera steg för att få högsta glans. Efter en sista kvalitetskontroll läggs den i sin presentförpackning och är nu redo för att hitta sin ägare någonstans i världen.Äger du ett föremål från Målerås är du garanterad en helsvensk skapelse i kristall!
 • Målerås Glasbruk - Nordic Icons Fyrklöver Grön

  Målerås Glasbruk - Nordic Icons Fyrklöver Grön
  Handmålad fyrklöver på gjutet kristallblock. Handgjord i Målerås samt signerad i botten. Förpackad i presentask. Vikt: 0,55 kg. Design Robert Ljubez. Robert Ljubez kom till Sverige från krigets Bosnien 1992. Erfarenheter av gravering och teckning i kombination med konstnärlig begåvning gav honom 1996 anställning på glasbruket i Målerås. Först som gravör, men han blev snart formgivaren Mats Jonassons högra hand. Denna tid har givit honom viktig kunskap om glasets oanade möjligheter. En lyckad kombination av nyfikenhet, nytänkande och stor respekt för hantverket har inspirerat honom till att skapa sina egna föremål i kristall. På Målerås glasbruk skapar formgivare och glashantverkare både konst- och bruksglas av hög kvalitet och unik design. All gjutning sker hantverksmässigt och kräver stor skicklighet och kunskap om temperatur och glasmassa. Skulpturen är handmålad, Målerås konstnärer använder sig av olika tekniker och färgtyper för att ge glaspjäsen rätt uttryck. De använder en exklusivt framtagen kristallmassa som tar upp ljusets speglingar och ger glaset extra klarhet och skönhet.Efter att den gjutna glaspjäsen målats tillför gravören viktiga detaljer och ibland kräver den ytterligare en blästring.Innan gravören får pjäsen i sin hand har den slipats och polerats i flera steg för att få högsta glans. Efter en sista kvalitetskontroll läggs den i sin presentförpackning och är nu redo för att hitta sin ägare någonstans i världen.Äger du ett föremål från Målerås är du garanterad en helsvensk skapelse i kristall!
 • Målerås Glasbruk - Wildlife Pingvin 20,5 cm Svart

  Målerås Glasbruk - Wildlife Pingvin 20,5 cm Svart
  Handmålad pingvin på gjutet kristallblock. Handgjord i Målerås samt signerad i botten. Förpackad i presentask. Vikt: 1,8 kg.På Målerås glasbruk skapar formgivare och glashantverkare både konst- och bruksglas av hög kvalitet och unik design. All gjutning sker hantverksmässigt och kräver stor skicklighet och kunskap om temperatur och glasmassa. Skulpturen är handmålad, Målerås konstnärer använder sig av olika tekniker och färgtyper för att ge glaspjäsen rätt uttryck. De använder en exklusivt framtagen kristallmassa som tar upp ljusets speglingar och ger glaset extra klarhet och skönhet.Efter att den gjutna glaspjäsen målats tillför gravören viktiga detaljer och ibland kräver den ytterligare en blästring.Innan gravören får pjäsen i sin hand har den slipats och polerats i flera steg för att få högsta glans. Efter en sista kvalitetskontroll läggs den i sin presentförpackning och är nu redo för att hitta sin ägare någonstans i världen.Äger du ett föremål från Målerås är du garanterad en helsvensk skapelse i kristall!
 • Iittala - Birds by Toikka Tjäder 27,5x18 cm

  Iittala - Birds by Toikka Tjäder 27,5x18 cm
  Tjäder ur Iittalas Birds by Toikka-kollektion är en fantastisk och färgskiftande fågel med skimrande kropp, gröna vingar och en gyllenbrun näbb. som ger ett sobert och elegant uttryck.Den finska designpionjären Oiva Toikkas ikoniska kollektion Birds by Toikka skapades i nära samarbete med glasblåsarna vid Nuutajärvi glasbruk 1972. Glasfåglarna kombinerar Toikkas passion för naturen och munblåst glaskonst. 2014 flyttades produktionen av serien till Iittala glasbruk där Toikka fortsatte sitt nära samarbete med glasblåsarna. Birds by Toikka är en kreativ fusion av olika glastillverkningstraditioner. Varje handgjord och munblåst glasfågel är ett unikt konstobjekt med en egen personlighet.
 • Spring Copenhagen - Spring Copenhagen Emojiboll Ek 7 cm Winking

  Spring Copenhagen - Spring Copenhagen Emojiboll Ek 7 cm Winking
  Dela dina känslor! Känslor finns överallt och vi kan inte leva utan dem. Vi älskar, vi gråter, vi blir överraskade och ibland arga. Även digitalt använder vi figurer, emojis, för att visa hur vi mår, när orden inte räcker till. Med Spring Emotions tar vi dessa välkända digitala ikoner in i våra vardagsliv. Träfigurerna är tillverkade enligt traditionellt hantverkskunnande och har en mycket hög kvalitet. Genom att köpa Spring Emotions bidrar du till att plantera mangroveträd, i samarbete med Global Climate Institute. Mangroveskog ger biologisk mångfald, binder mycket CO2 och är effektiv i kampen för ett hållbart klimat. Mått: Ø 7 cm Material: Ek Design: mencke&vagnby
 • Kähler Design - Christmas Tales Figur Joy 5,5 cm Vit/Grön

  Kähler Design - Christmas Tales Figur Joy 5,5 cm Vit/Grön
  Porslinsfiguren Joy ur kollektionen Christmas Tales från Kähler Design sprider glädje och värme i hemmet oavsett var den får ta plats. Den fina julpojken sitter och tar det lugnt, lutandes mot en detaljrik grön kotte och påminner om att varva ner och njuta under juletid. De fina porslinsdekorationerna i kollektionen Christmas Tales sprider härlig julkänsla och har skapats med inspiration från forntida sagor och nordisk natur. Var och en av dem med sin egen berättelse att förtälja. Stockarna i stengods är gjutna från äkta trädstockar vilket ger en mycket fin kontrast till de stilistiska, enhetliga porslinsfigurerna. Låt julens magi ta plats i hemmet med dessa vackra kreationer.
 • Cooee - Knot Table Skulptur 9 x 19 x 15 cm Sand

  Cooee - Knot Table Skulptur 9 x 19 x 15 cm Sand
  Knot Table är ett vackert objekt i form av en evighetsknut.Produktionen av Knot-samlingen är en mycket teknisk tillverkningsprocess och varje bit kräver manuellt arbete. Knot Table finns i två storlekar och fyra färger.
 • Kosta Boda - Brains Jimenez 7,5 cm Blå/Silver

  Kosta Boda - Brains Jimenez 7,5 cm Blå/Silver
  Brains glashuvud från Kosta Boda, formgivet av Beril Vallien. Till formen är de janushuvuden - huvud med två ansikten. Det ena blickar in i framtiden och det andra ser in i det förgångna.
 • Kähler Character The Dreamer Skulptur - Skulpturer Keramik Vit

  Kähler Character The Dreamer Skulptur - Skulpturer Keramik Vit
  Skapa en personlig inredning med denna skulptur som har tagits fram vid ett samarbete mellan Kähler och skulptören Malene Bjelke. Formspråket är organiskt, oglaserat och tidlöst, och du kan ha med den hela livet. Skulpturen The Dreamer inspirerar oss om att göra verklighet av djärva drömmar. Perfekt present till dopet, konfirmationen eller studenten. Shoppa Skulpturer och mer Dekoration hos Royal Design.
 • Lladro Christus - Skulpturer Mix

  Lladro Christus - Skulpturer Mix
  Basen inkluderad. Design: Juan Huerta Shoppa Skulpturer och mer Dekoration hos Royal Design.
 • Lladro Little Ballerina I - Skulpturer Mix

  Lladro Little Ballerina I - Skulpturer Mix
  Little Ballerina I från Lladro. Skulpturer Mix . Shoppa Skulpturer och mer Dekoration hos Royal Design.
 • Kähler Design - Character Skulptur The Dreamer 21,5 cm

  Kähler Design - Character Skulptur The Dreamer 21,5 cm
  I samarbete med Kähler har formgivaren Malene Bjelke tagit fram denna uttrycksfulla skulptur vid namn The Dreamer. Skulpturen är en av fem skulpturer från serien Character och föreställer en liten pojke som sitter och funderar. Malene vill med sin skulptur påminna oss om att våga drömma och förvandla drömmar till verklighet. Ställ den på en fin plats i ditt hem och låt den lysa upp med sin charm och sitt sköna uttryck. Skulpturen förmedlar ett lugn och en avslappnad känsla och är samtidigt mycket vacker.Varje skulptur är handgjord och tillverkad i keramik som fått behålla sin ojämna yta. En perfekt present till flera av livets högtidsstunder, exempelvis dop eller födelsedag.
 • Spring Copenhagen - Spring Copenhagen Emojiboll Ek 7 cm Cool

  Spring Copenhagen - Spring Copenhagen Emojiboll Ek 7 cm Cool
  Dela dina känslor! Känslor finns överallt och vi kan inte leva utan dem. Vi älskar, vi gråter, vi blir överraskade och ibland arga. Även digitalt använder vi figurer, emojis, för att visa hur vi mår, när orden inte räcker till. Med Spring Emotions tar vi dessa välkända digitala ikoner in i våra vardagsliv. Träfigurerna är tillverkade enligt traditionellt hantverkskunnande och har en mycket hög kvalitet. Genom att köpa Spring Emotions bidrar du till att plantera mangroveträd, i samarbete med Global Climate Institute. Mangroveskog ger biologisk mångfald, binder mycket CO2 och är effektiv i kampen för ett hållbart klimat. Mått: Ø 7 cm Material: Ek Design: mencke&vagnby
 • Vintage - Fågel i keramik

  Vintage - Fågel i keramik
  Fågel i keramik från Bing & Gröndal.BruksslitageProdukterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Spring Copenhagen - Spring Copenhagen Hunden Happy 38 cm Ek

  Spring Copenhagen - Spring Copenhagen Hunden Happy 38 cm Ek
  Big Happy är den stora varianten av den populära dekorationshunden Happy. Den kan allt som Happy kan - bara i ett större, gladare och busigare format. Big Happy är handgjord, designad av Chresten Sommer och tillverkad i fina material.Mått och vikt: H 37,8 cm, L 37,3 cm, 4,6 kgMaterial: Ek/Valnöt/Ask/Koläder
 • Spring Copenhagen - Spring Copenhagen Katten Lucky 38 cm Ek/Lönn

  Spring Copenhagen - Spring Copenhagen Katten Lucky 38 cm Ek/Lönn
  Big Lucky är den stora varianten av den populära dekorationskatten Lucky. Den är lika söt och dekorativ som Lucky - bara i ett större, gladare och gulligare format. Big Lucky är handgjord, designad av Chresten Sommer och tillverkad i ek och lönn. Mått: H 37,5 cm, L 22 cm
 • Kay Bojesen - Flodhäst Svart Bok

  Kay Bojesen - Flodhäst Svart Bok
  Kay Bojesens flodhäst är ett måste på varje skrivbord. I den öppna munnen kan du enkelt placera din favoritpenna, och med en vit krita kan du skriva viktiga meddelanden eller påminnelser på själva kroppen! Perfekt att ge bort till brudparet, som doppresent eller varför inte till dig själv?
 • Kay Bojesen - Sångfågel Korp 20,5 cm Svart

  Kay Bojesen - Sångfågel Korp 20,5 cm Svart
  Serien Songbirds formgavs av Kay Bojesen på 50-talet, och är idag populärare än någonsin. Med åren har träfåglarna fått nya färger, men den stilrena runda formen har bestått. Nu kommer den i ett större format!Fågeln är perfekt att ge bort till brudparet, som doppresent eller varför inte till dig själv? Matcha gärna med andra träfigurer från Kay Bojesen.
 • Målerås Glasbruk - Hjärta litet

  Målerås Glasbruk - Hjärta litet
  Unik skulptur som sätter personlig prägel på hemmet. Perfekt gåva till någon du tycker om! All gjutning sker hantverksmässigt och kräver stor skicklighet och kunskap om temperatur och glasmassa. Skulpturen är handmålad, våra målare använder sig av olika tekniker och färgtyper för att ge glaspjäsen rätt uttryck. Formgivare och glashantverkare på Målerås skapar både konst- och bruksglas av hög kvalitet och unik design. Äger du ett föremål från oss är du garanterad en helsvensk skapelse i kristall!
 • Vintage - SÅLD Vintage Fiskfiguriner Fischer 2 st

  Vintage - SÅLD Vintage Fiskfiguriner Fischer 2 st
  Figuriner föreställande fiskar. Fischer, Tyskland. 1 par. Produkterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Bloomingville Skulptur - Skulpturer Trä Natur

  Bloomingville Skulptur - Skulpturer Trä Natur
  Skulptur i form av ett ansikte. Varje exemplar är helt unikt och tillverkas för hand av återvunnet trä. Shoppa Skulpturer och mer Dekoration hos Royal Design.
 • Bloomingville Rhea Skulptur Metall 2 Delar - Skulpturer Järn Brun

  Bloomingville Rhea Skulptur Metall 2 Delar - Skulpturer Järn Brun
  Skulpturen från Bloomingville har en antik design i järn med en jordnära färg perfekt för att skapa ett statement i inredningen. Bohemisk look för en sofistikerad och elegant touch. Om skulpturen från Bloomingville- 2 skulpturer.- Tillverkad av järn.- Brun färg.- En perfekt gåva till dig själv eller någon du tycker om.- Mindre skulptur: H11 cm.- Högre skulptur: H12 cm. Shoppa Skulpturer och mer Dekoration hos Royal Design.
 • Pols Potten Parrot /guld - Skulpturer Vit

  Pols Potten Parrot /guld - Skulpturer Vit
  Parrot staty från Pols Potten. Statyn är tillverkad i porslin och doppad i guld. En iögonfallande inredningsdetalj som passar in likabra i det djurvänligaste hem som i det modernaste. Papegojan kan även komma att bli barnens favorit då den passar perfekt in i ett lekfullt barnrum. Shoppa Skulpturer och mer Dekoration hos Royal Design.
 • Gustavsberg - SÅLD Spökmusen Lisa Larson

  Gustavsberg - SÅLD Spökmusen Lisa Larson
  Spökmusen, ur serien Menageri, formgiven av Lisa Larson, för Gustavsberg.Produkterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Spring Copenhagen - Spring Copenhagen Haren Jumper 19 cm Ek

  Spring Copenhagen - Spring Copenhagen Haren Jumper 19 cm Ek
  Jumper är designad att vara en nyskapande påskdekoration, men kan såklart användas året runt, på bokhyllan eller i barnrummet. Den söta haren är handgjord i de finaste materialen, därför kan varje hare skilja sig något i utseende och färg. Mått: 16,4 x 7,5 x 7 cm Material: Ek/Valnöt
 • Gynning Design - Byst/Vas 25 cm Vit

  Gynning Design - Byst/Vas 25 cm Vit
  Vasen från Gynning design i form av en kvinnobyst har en vacker design och feminin känsla. Den är tillverkad i matt porslin och passar utmärkt för små buketter eller kvistar. Oavsett om vasen får stå för sig själv eller bära blommor blir den en vacker inredningsdetalj som drar ögonen till sig. Vasen är 25 cm hög och är även fin tillsammans med den större modellen, 45 cm.
 • Kosta Boda - SÅLD Boda Zoo Flodhäst Bertil Vallien

  Kosta Boda - SÅLD Boda Zoo Flodhäst Bertil Vallien
  Flodhästfigur ur serien Boda Zoo formgiven av Bertil Vallien för Kosta Boda.BruksslitageProdukterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Gustavsberg - SÅLD Räv Lilla Zoo Lisa Larson

  Gustavsberg - SÅLD Räv Lilla Zoo Lisa Larson
  Räv i brun chamotte stengods delvis glaserad från serien Lilla Zoo formgiven av Lisa Larson för Gustavsberg.Produkterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Cooee Design Eve Ii Skulptur - Skulpturer Betong Earth

  Cooee Design Eve Ii Skulptur - Skulpturer Betong Earth
  Skulpturen från Cooee Design har en minimalistisk design i betong med härliga former. En perfekt detalj som ger dig glädje i vardagen. Välj mellan olika färger. Formgiven av Kristiina Engelin. Om skulpturen från Cooee Design- Minimalistisk design.- Tillverkad av betong.- Härliga former.- Bredd: 100 mm.- Höjd: 245 mm.- Längd: 150 mm. Shoppa Skulpturer och mer Dekoration hos Royal Design.
 • Iittala - Birds by Toikka Rubinfågel 21x13 cm

  Iittala - Birds by Toikka Rubinfågel 21x13 cm
  Ur Birds by Toikka för Iittala hamnar Rubinfågel i uppmärksamhetens centrum var hon än landar. Tillverkad i ett halvgenomskinligt djuprött glas dekorerat med skimrande prickar som fångar upp ljuset på ett vackert sätt och ger henne en majestätisk skepnad Designlegenden Oiva Toikkas ikoniska Iittala-serie med glasfåglar såg dagens ljus redan 1972. Toikkas passion för naturen och blåst glas gör att varje fågel får en egen personlighet och blir ett unikt konstverk. Serien tillverkas för hand och munblåses vid Iittalas glasbruk, och är resultatet av en kreativ fusion av glastillverkningstraditioner och Toikkas samarbete med sitt team av glasblåsare.
 • Vintage - SÅLD Smörhöna av Lisa Larson

  Vintage - SÅLD Smörhöna av Lisa Larson
  Smörhöna formgiven av Lisa Larson.BruksslitageProdukterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Gejst - Arkis Skulptur Marmor 17 cm Svart

  Gejst - Arkis Skulptur Marmor 17 cm Svart
  Arkis Skulptur i marmor från danska Gejst i tre delar är både vacker och funktionell. Designen är inte bara skapad för att vara en dekorativ inredningsdetalj utan fungerar även som bokstöd. Inspirationen är hämtad från de vackra valv som ofta användes inom klassicismens och neoklassicismens uttryck. I synnerhet har det vackra Palazzo della Civiltà Italiana i Rom varit stilförebild för dessa stilfulla detaljer. Storleksskillnaden mellan de tre objekten är i proportion till det gyllene snittet, vilket adderar ytterligare ett djup i designen. Välj mellan svart och vitt, eller varför inte kombinera båda färgerna för ett häftigt uttryck? Placera skulpturerna ihop som en enskild dekoration eller isär.
ilead