Skulpturer

Porslins- och glasskulpturer för inredning

Som dekorationer och inredning till hemmet finns det skulpturer i olika material att köpa. Här hittar du glasskulpturer och skulpturerna gjorda i porslin, metall eller trä. Vi har valt att visa upp de av högsta klass från de kända varumärkena gjorda av professionella skulptörer.

Populärt inom skulpturer

 • Skulptur Head 3st Sand Stone 15 cm

  Skulptur Head 3st Sand Stone 15 cm
 • Lladro Goodnight My Angel - Skulpturer Mix

  Lladro Goodnight My Angel - Skulpturer Mix
  Goodnight My Angel från Lladro. Skulpturer Mix . Shoppa Skulpturer och mer Dekoration hos Royal Design.
 • Gynning Design - Byst/Vas 25 cm Vit

  Gynning Design - Byst/Vas 25 cm Vit
  Vasen från Gynning design i form av en kvinnobyst har en vacker design och feminin känsla. Den är tillverkad i matt porslin och passar utmärkt för små buketter eller kvistar. Oavsett om vasen får stå för sig själv eller bära blommor blir den en vacker inredningsdetalj som drar ögonen till sig. Vasen är 25 cm hög och är även fin tillsammans med den större modellen, 45 cm.
 • Gynning Design - Byst/Vas 25 cm Svart

  Gynning Design - Byst/Vas 25 cm Svart
  Vasen från Gynning design i form av en kvinnobyst har en vacker design och feminin känsla. Den är tillverkad i matt porslin och passar utmärkt för små buketter eller kvistar. Oavsett om vasen får stå för sig själv eller bära blommor blir den en vacker inredningsdetalj som drar ögonen till sig. Vasen är 25 cm hög och är även fin tillsammans med den större modellen, 45 cm.

Fler tips på skulpturer

 • Rörstrand - SÅLD Säl Figur Gunnar Nylund

  Rörstrand - SÅLD Säl Figur Gunnar Nylund
  Figurin i form av en säl av Gunnar Nylund. Sockel inkluderad, studiomärkt. Proveniens Albin Kristensson.Produkterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Iittala - Birds by Toikka Flugsnappare Koppar-citron

  Iittala - Birds by Toikka Flugsnappare Koppar-citron
  Birds by Toikka flugsnappare från Iittala är en vacker glasfågel tillverkad i munblåst glas, designad av Oiva Toikka. Den ursprungliga designen är från 1972 och återlanseras här i flera nya härliga färger. Ett fantastiskt konstverk munblåst av skickliga glasblåsare i Finland. En härlig inredningsdetalj eller dyrbar gåva.
 • Normann Copenhagen - Little Bird Fågel 4,5 cm Valnöt

  Normann Copenhagen - Little Bird Fågel 4,5 cm Valnöt
  Little Bird från Normann Copenhagen är en serie träfigurer som med sina runda enkla linjer passar in i alla typer av hem. Fågeln är tillverkad av valnöt och finns i olika former. Ställ Little Bird i bokhyllan, barnrummet eller i fönstret - den är lika fin för sig själv som i grupp! Perfekt att ge bort till födelsedagsbarnen, som doppresent eller varför inte köpa en till dig själv?
 • Kay Bojesen Monkey Medium

  Kay Bojesen Monkey Medium
  Höjd: 26 cm
 • Kosta Boda - Paprika Glasfigur av Gunnel Sahlin

  Kosta Boda - Paprika Glasfigur av Gunnel Sahlin
  Glasfigurin ur serien Paprika formgiven av Gunnel Sahlin för Kosta Boda.BruksslitageProdukterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Kay Bojesen - Figurines Fanbärare Jubileum Liten 29,5 cm Röd/Blå/Vit

  Kay Bojesen - Figurines Fanbärare Jubileum Liten 29,5 cm Röd/Blå/Vit
  Figurines Fanbärare Jubileum Liten 29,5 cm är speciellt framtagen till 80-års jubileet av de små träfigurerna av Kay Bojesen. För att fira det på bästa sätt finns det nu en speciell jubileumsutgåva av fanbäraren som pryds av ett rött och gyllene emblem med Kay Bojesens logotyp och en specialdesignad 80-årsjubileumslogotyp på andra sidan.Idag är fanbäraren en given gäst på bordet hos många födelsedagsfirare och jubilarer. Jubileumsfanbäraren är 29,5 cm hög och tillverkad av FSC-certificerat bokträ med stor precision och omsorg för den höga hantverksmässiga kvaliteten som är kärnan i Kay Bojesens verk.Kay Bojesen skapade den stora slottsvakten för första gången 1940 med anledning av kung Christian X:s 70-årsdag som en hyllning till den danske kungen. Den gången stod slottsvakterna som en meter höga figurer utanför Kay Bojesens butik på Bredgade i Köpenhamn. 1942 designade han de mindre figurerna i en storlek som gav oss alla möjlighet att fira födelsedagar och jubileum med stil – och göra Kay Bojesens originalberättelser i trä till våra egna.
 • Kay Bojesen - Kay Bojesen Apa liten 20 cm Rökt ek

  Kay Bojesen - Kay Bojesen Apa liten 20 cm Rökt ek
  Kay Bojesen Apa liten är 20 cm hög. Den lekfulla apan i trä är en krabat för både stora och små, och är lika fin i barnrummet som i vardagsrummet. Därför har den blivit populär att ge bort som både doppresent och bröllopspresent, eller varför inte till dig själv? Den älskade designikonen var från början menad att användas som hängare för barnens kläder, där apans armar och ben skulle fungera som krokar för mössa och halsduk. Så blev det inte – och idag får vi glädjas åt apan som en vacker inredningsdetalj i hemmets alla rum. Apan har hängt med ända sedan 1950-talet och är här för att stanna. Formgivaren Kay Bojesen är känd för att kunna ge liv åt trä och blev med tiden världskänd för sina trädjur, där apan med sin starka personlighet är en av hans allra mest älskade figurer. Kay Bojesens apa är tillverkad i Danmark och varje apa är helt unik i sina färgskiftningar – men självklart alltid av den goda kvalitet som utmärker Kay Bojesen. Apan i liten storlek på 20 cm finns i tre varianter av olika färger och träslag: teak/limba, rökt ek och ek/lönn.
 • Älg i lackerad mässing

  Älg i lackerad mässing
  Älg i mattlackerad mässing från Mr Fredrik. Snygg som inredningsdetalj på fönsterbrädan, sidobordet, sängbordet eller byrån!Färg: SvartMaterial: MässingStorlek: 21 x 6 x 23 cm (höjd,&hellip:
 • Kay Bojesen Car Sedan Oak 27 cm

  Kay Bojesen Car Sedan Oak 27 cm
  Den ursprungliga Sedan är gjord av vacker, obehandlad ek och skapades ursprungligen 1937 av Kay Bojesen. Den mäter 27 cm och kommer i originalstorlek med aerodynamiska linjer, som leder sinnet till en riktig superhjältebil.
 • Kay Bojesen Monkey Medium

  Kay Bojesen Monkey Medium
  Höjd: 26 cm
 • Mitt & ditt - Moomin Tofslan & Vifslan 6,5 cm

  Mitt & ditt - Moomin Tofslan & Vifslan 6,5 cm
  De söta Tofslan och Vifslan ur Mitt & Ditts Muminkollektion.I Muminberättelserna är Tofslan och Vifslan oskiljaktiga, var den ena är finns också den andre. De är så lika att man kan tro att de är tvillingar men man kan skilja dem åt genom att Tofslan har alltid bär sin röd mössa på huvudet. De har ett eget språk som de övriga i Mumindalen hade svårt att förstå till en början, det var bara Hemulen som förstod dom.Polystone är en konststen som utgörs av en blandning av krossad sten och plast vilket gör figurerna tåliga samtidigt som de får en vacker finish.Ur Mitt & Ditts Muminkollektion hittar du i stort sett hela härliga Muminfamiljen och deras vänner som figurer eller ljusstakar, bara att välja ut din favorit eller varför inte ge bort till någon Muminälskare av rang?
 • Hoptimist Snøkule Santa Hvit 10 cm

  Hoptimist Snøkule Santa Hvit 10 cm
  Merke: Hoptimist Serie: Hoptimist Christmas Produkttype: pyntefigur, julefigur Diameter: 10 cm
 • Lucie Kaas Mus till Stk Lønn / Kastanj.

  Lucie Kaas Mus till Stk Lønn / Kastanj.
  H: 5,5 cm Kastanje Lønn Trä är ett levande material och övertid kommer träets färg att förändras. För att minimera ojämn missfärgning rekommenderas att du inte sätter trädjur i kontakt med direkt solljus och byter plats i hemmet då och då. Träkorn och färgvariationer anses inte vara kvalitetsfel utan naturliga egenskaper hos produkten.
 • Cooee - Woody Bird Medium Ek

  Cooee - Woody Bird Medium Ek
  Träfågel i omålad eller svartlackerad ek, formgiven av Eddie Gustafsson för Cooee. Fågelns avskalade konturer bildar en vacker siluett på bordet, i hyllan eller i fönstret och är lika fin ensam som tillsammans med andra fåglar. Finns i olika storlekar.
 • Hoptimist Reinsdyr Rød 14 cm

  Hoptimist Reinsdyr Rød 14 cm
  Merke: Hoptimist Serie: Hoptimist Christmas Produkttype: pyntefigur, julefigur Høyde: 14 cm
 • Kosta Boda - Brains Karolina blå 7,5 cm

  Kosta Boda - Brains Karolina blå 7,5 cm
  Brains glashuvud från Kosta Boda, formgivet av Beril Vallien. Till formen är de janushuvuden - huvud med två ansikten. Det ena blickar in i framtiden och det andra ser in i det förgångna.
 • Kosta Boda - Make up Nagellack 12,4 cm Beige

  Kosta Boda - Make up Nagellack 12,4 cm Beige
  Nagellack Make up från Kosta Boda är en serie ikoniska skönhetsprodukter skapade som en mini version av Åsa Jungnelius konstinstallation ”Vad fin du är i håret!”. Produkterna i pressat glas är ett feministiskt statement, precis som många av Jungnelius konstverk.
 • Mette Ditmer Art Piece Skål - Skulpturer Stenharts Sand

  Mette Ditmer Art Piece Skål - Skulpturer Stenharts Sand
  Skålen från Mette Ditmer har en konstnärlig design i stenharts med unika detaljer. Den har en karakteristisk stil med ett flätat uttryck. Varje artikel är unik och kan variera något i utseendet. En perfekt detalj som tar in naturen i ditt hem. Om skålen från Mette Ditmer- Kan även användas som en kruka.- Konstnärlig design.- Flätat uttryck.- Slitstarkt material.- Skålen kommer i olika färger.- Höjd: 125 mm.- Diameter: 190 mm.- Tillverkad av stenharts. Skötselråd för skålen- Handdisk rekommenderas.- Rengör med en fuktig trasa. Shoppa Skulpturer och mer Dekoration hos Royal Design.
 • Hoptimist Soft Bumble Aske Medium

  Hoptimist Soft Bumble Aske Medium
  Merke: Hoptimist Produkttype: pyntefigur Materiale: Plast Mål: 8,5 x 7,4 x 10 cm (LxBxH)
 • Vintage - Dahl Jensen Figurin

  Vintage - Dahl Jensen Figurin
  figurin gjord i porslin från Dahl Jensen märkt Dahl Jensen Copenhagen Denmark 1311.BruksslitageProdukterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Mitt & ditt - Mumin Mårran 20 cm

  Mitt & ditt - Mumin Mårran 20 cm
  Mårran är en dyster och gåtfull varelse. Fast egentligen är hon nog bara ensam. Så låt henne få sällskap av de andra fina figurinerna från Mitt och ditt och bli en vacker dekoration i ditt hem att glädjas åt i många år. En spännande och stilren figurin, 20 cm hög och tillverkad i polystone. Polystone är en konststen som utgörs av en blandning av krossad sten och polymer (plast). En perfekt present till den som älskar Mumintrollen.
 • Kay Bojesen - Boje Mobil Uro 47 cm

  Kay Bojesen - Boje Mobil Uro 47 cm
  Färgglad mobil att hänga över skötbordet eller pryda barnrummet, från Kay Bojesen. Med sina fina vackra sångfåglar och träkulor i olika färger är den vacker för både små och stora att titta på. Låt den följa med under flera år, dess design som kommer hålla i flera generationer. En perfekt present till den nyfödde, vid dopet, babyshower eller namngivningen.
 • Hay - Trähand L 22 cm

  Hay - Trähand L 22 cm
  Wooden Hand från HAY är en rolig inredningsdetalj som kan ändras efter humör eftersom handens fingrar går att böja i tre leder och på så vis kan formas som du vill och därmed skapa olika uttryck. Wooden hand är gjort i björk och finns i tre olika storlekar – small, medium och large.
 • Kay Bojesen - Bil Limousin Svart Liten

  Kay Bojesen - Bil Limousin Svart Liten
  Liten strömlinjeformad limousin i svartmålad bok i samma anda som Kay Bojesens andra klassiska träbilar, vilka han tog fram tillsammans med Ole Wanscher. Taket går att lyfta av och ger limousinen en riktig sportbilskänsla. En designklassiker som passar perfekt som doppresent eller till nyblivna studenten!
 • Reijmyre Glasbruk - Bonbonjär av Monica Bratt

  Reijmyre Glasbruk - Bonbonjär av Monica Bratt
  Bonbonjär formgiven av Monica Bratt från Reijmyre.BruksslitageProdukterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Spring Copenhagen - The Snowman Trädekoration 9,4 cm Bok/Ek

  Spring Copenhagen - The Snowman Trädekoration 9,4 cm Bok/Ek
  Skapa en stämningsfull jul med julpynt i naturliga färgtoner av bok- och ekträ. The Snowman är tillverkad av FSC-certifierad bok- och ekträ där detaljerna i ek är infärgade för att skapa vackra kontraster. Vem kan motstå en snögubbe i cylinderhatt och ett avväpnande leende? The Snowman kommer bli en vackert julpynt hemma eller en uppsakttad gåva som aldrig kommer bli omodern.The Snowman är ingen leksak och får inte användas av barn. Det är en unik handgjord och handmonterad produkt i trä och det kan därför förekomma mindre variationer från produkt till produkt.
 • Iittala - Birds by Toikka Flugsnappare Laxrosa-blå

  Iittala - Birds by Toikka Flugsnappare Laxrosa-blå
  Birds by Toikka flugsnappare från Iittala är en vacker glasfågel tillverkad i munblåst glas, designad av Oiva Toikka. Den ursprungliga designen är från 1972 och återlanseras här i flera nya härliga färger. Ett fantastiskt konstverk munblåst av skickliga glasblåsare i Finland. En härlig inredningsdetalj eller dyrbar gåva.
 • Cooee - Olufemi Skulptur Kalksten

  Cooee - Olufemi Skulptur Kalksten
  Ollie är en lekfull skulptur designad av den svenska konstnären Kristiina Haataja i samarbete med Cooee Design. Skulpturen har en rå yta som skapar vackra kontraster med Cooees andra matta produkter. Namnet Olufemi kommer från språket Yoruba och betyder ”Gud älskar mig”.
 • Lucie Kaas Little Rabbit Smoked Oak

  Lucie Kaas Little Rabbit Smoked Oak
  Kanin i rökt ek
 • Kay Bojesen Gyngehest

  Kay Bojesen Gyngehest
  Gunghäst, bok Designer: Kay Bojesen Serie: Kay Bojesen Artikelnummer: 39200 Höjd: 57,7 cm Bredd: 24 cm Djup: 86,5 cm
 • Volta - Dallas Bordsmobil 46x41 cm

  Volta - Dallas Bordsmobil 46x41 cm
  Dallas är en färgsprakande mobil på fot från Volta, som med balans och precision tillför en nätt rörelse till rummet. Mobilen ser ut att trotsa tyngdlagen men står stadigt på sin fot och blir en iögonfallande skulptur oavsett om den placeras i ett fönster, i hyllan eller mitt på bordet. Alla Voltas mobiler är handtillverkade i Spanien. Tillverkad av stål och aluminium.
 • Kay Bojesen - Kay Bojesen Apa mini 9,5 cm Mörkbetsad Ek

  Kay Bojesen - Kay Bojesen Apa mini 9,5 cm Mörkbetsad Ek
  Denna älskade Kay Bojesen Apa är en designklassiker och har varit en uppskattad present för dop och högtider i generationer.Kay Bojesens klassiska apa, som är 9,5 cm hög, kommer nu i en mörkfärgad version. Det är en färg som är snygg, modern och elegant. Kroppen, armarna, benen och huvudet är mörkfärgade, så ekens ven skiljer sig vackert ut medan ansiktet, buken, händerna och fötterna fortfarande har ekens naturliga färg. Det skapar en vacker kontrast mellan apans enskilda delar och betonar Kay Bojesens grafiska och minimalistiska design. Elegant, och perfekt i modern inredning.Den unika hantverksfinishen som kännetecknar Kay Bojesens produkter är tydlig i denna mörkfärgade mini-apa, där träet är huvudrollen och behandlas med ömhet och respekt. Den färgade ytan ger träet djup och liv, och de vackra hantverksdetaljerna tillsammans med den svarta färgen skapar ett exklusivt uttryck. En perfekt gåva för designälskaren som har ett antal Kay Bojesen apor och vill ha denna exklusiva version av träapan eller som doppresent eller bröllopspresent.
 • Cooee Design Fungi Skulptur 18 Cm - Skulpturer Keramik Sand

  Cooee Design Fungi Skulptur 18 Cm - Skulpturer Keramik Sand
  Skulpturen från Cooee Design har en naturinspirerad formgivning i keramik med en svampform med en silkeslen yta perfekt som en dekorativ inredningsdetalj. Formgivning av Hanna Heino. Om skulpturen från Cooee Design- Fungi uppskattas för den naturinspirerade designen.- Fungi är också omtyckt för det enkla materialet.- Skulpturen finns i olika färger.- Skulpturen finns i olika storlekar.- Från serien Fungi. Shoppa Skulpturer och mer Dekoration hos Royal Design.
 • Andersen Furniture My Dog Medium Eik 9 cm

  Andersen Furniture My Dog Medium Eik 9 cm
  9 x 11 x 5 cm
 • Hoptimist Bumble Gul Liten

  Hoptimist Bumble Gul Liten
  Merke: Hoptimist Produkttype: pyntefigur Materiale: Plast Mål: 5,8 x 5 x 8 cm (LxBxH)
 • Magnor Unik Skulptur Brun 240mm

  Magnor Unik Skulptur Brun 240mm
  Skulptur kunstglass brun 240 mm Designer: Camilla Prytz
 • Kosta Boda BV Brains I See You.

  Kosta Boda BV Brains I See You.
  Höjd: 7,5 cm Längd: 4,5 cm Bredd: 5,5 cm Vikt: 0,5 kg
 • Kähler - Astro Leo 30 cm Vit

  Kähler - Astro Leo 30 cm Vit
  Astro Leo 30 cm är en av Malene Bjelkes vackra Astro-skulpturer, alla skapade för att föra designarvet från Kählers historiska keramikverkstad in i vår moderna tid. Tillverkad oglaserat stengods där det råa uttrycket bidrar till att skapa dynamik i figurerna.Varje Astro-skulptur har skapats med ett beskrivande ord baserat på de värden som förknippas med vart och ett av de 12 olika stjärntecknen, för skulpturen Astro Lejonet är det ordet Styrka. För lejonet är det väldigt viktigt att må bra och ett Lejon som gör det strålar till sin omgivning. Lejonet har ett stort hjärta, har humor, är generös och ställer upp och beskyddar sina närmaste. Lejonen har också en stor skaparkraft, karisma och självklara ledaregenskaper.
 • Cooee - Fungi Vas 12 cm Sand

  Cooee - Fungi Vas 12 cm Sand
  Den mindre modellen av Fungi med ränder som skapar en känsla av rörelse, som omsluter vasen och dina blommor på ett vackert sätt. Vasen finns i kulörerna svart, Sand och Linne samt i en mindre och en större modell.Tillsammans med formgivare Hanna Heino har Cooee Design tagit fram en collection skulpturer som för tankarna till skogen och naturen. De organiska formerna kompleteras med den silkeslena ytan Cooee gjort sig kända för.Att vandra i naturen genom att samla grenar och stenar och få intryck av renhet och lugn återspeglas i subtila svampskulpturer. Skulpturen kretsar kring förändrade organiska former. Dialogen mellan olika - Hanna Heino
 • Lucie Kaas Bordfolk Bride

  Lucie Kaas Bordfolk Bride
  Handmålad och bör endast rengöras med en fuktig trasa.
 • Kay Bojesen - Elefant Liten 12,6 cm Ek

  Kay Bojesen - Elefant Liten 12,6 cm Ek
  En ikonisk elefant med rörliga ben kommer förgylla varje rum, från barnsben till vuxen ålder. Kay Bojesen skapade ekfiguren första gången på 50-talet, och 60 år senare är den lika nytänkande. Perfekt att ge bort till brudparet, som doppresent eller varför inte till dig själv?
 • Kay Bojesen Kokkepike

  Kay Bojesen Kokkepike
  Vit Målad bok Artikelnummer: 39436 Bredd 7,5 cm Höjd 17,5 cm Djup 6,5 cm
 • Cooee Design Lion Of Judah Skulptur Limestone - Skulpturer Betong Kalksten

  Cooee Design Lion Of Judah Skulptur Limestone - Skulpturer Betong Kalksten
  Skulpturen från Cooee Design har en vacker, djurinspirerad design i cement perfekt för att göra ditt hem mer personligt. Den har en imponerande vikt. Den har en slät finish med en len känsla perfekt för att skapa ett statement i inredningen och som en dekorativ inredningsdetalj. Välj mellan olika färger. Formgiven av Kristiina Engelin. Om skulpturen från Cooee Design- Den här skulpturen är en del av Cooee Designs kollektion Cooee X Kristiina.- Tillverkad av cement.- Vacker, taktil yta.- Djurinspirerad form.- Kombinera skulpturen med Dreamer skulptur från Cooee Design.- Skulpturen kommer i olika färger.- Bredd: 195 mm.- Höjd: 255 mm.- Vikt: 5.2 kg.- Tillverkad i Kina Shoppa Skulpturer och mer Dekoration hos Royal Design.
 • Lucie Kaas Bunny Eik H9 cm

  Lucie Kaas Bunny Eik H9 cm
  MATERIALE Røkt eik eller eik STØRRELSE H 9 cm PLEIE Tre er et levende materiale som over tid vil endre farge. For å minimere ujevn misfarging anbefaler vi at du unngår tredyret i direkte sollys og også endrer tredyrets plassering i hjemmet regelmessig. Forskjellig struktur og farge på treet er ikke sett på som en kvalitetsfeil, men snarere en naturlig del av treet. Designet av Esben Gravlev
 • Kay Bojesen Seagull Unrest Great

  Kay Bojesen Seagull Unrest Great
  Målad bok H: 7,8 W: 42,4 D: 36,4 cm
 • Bloomingville Rhea Skulptur Metall 2 Delar - Skulpturer Järn Brun

  Bloomingville Rhea Skulptur Metall 2 Delar - Skulpturer Järn Brun
  Skulpturen från Bloomingville har en antik design i järn med en jordnära färg perfekt för att skapa ett statement i inredningen. Bohemisk look för en sofistikerad och elegant touch. Om skulpturen från Bloomingville- 2 skulpturer.- Tillverkad av järn.- Brun färg.- En perfekt gåva till dig själv eller någon du tycker om.- Mindre skulptur: H11 cm.- Högre skulptur: H12 cm. Shoppa Skulpturer och mer Dekoration hos Royal Design.
 • Hoptimist Soft Bimble Marmor Liten

  Hoptimist Soft Bimble Marmor Liten
  Merke: Hoptimist Produkttype: pyntefigur Materiale: Plast Mål: 5,8 x 5 x 6,7 cm (LxBxH)
 • Mette Ditmer Art Piece Skål - Skulpturer Stenharts Off-White

  Mette Ditmer Art Piece Skål - Skulpturer Stenharts Off-White
  Skålen från Mette Ditmer har en vacker, tålig design i stenharts perfekt för alla hem, oavsett stil och smak. Välj mellan olika färger. Det omsorgsfulla hantverket gör varje produkt unik och innebär att små variationer kan förekomma. Om skålen från Mette Ditmer- Kastanj form.- Skålen kommer i 2 olika färger.- Tåligt material.- Tillverkad av stenharts.- Keramiskt hantverk.- Den här skålen är en del av Mette Ditmers kollektion ART PIECE.- Unik form.- Skålen passar bra i vardagsrummet.- Höjd: 10 mm.- Diameter: 20 mm. Skötselråd för skålen- Handtvätt.- Inte anpassad för diskmaskin.- Rengör med en fuktig trasa. Shoppa Skulpturer och mer Dekoration hos Royal Design.
 • Unik Skulptur Medium 24 cm Kristallglas Blå

  Unik Skulptur Medium 24 cm Kristallglas Blå
 • Hoptimist Snømann m/ nisselue Hvit 7 cm

  Hoptimist Snømann m/ nisselue Hvit 7 cm
  Merke: Hoptimist Serie: Hoptimist Christmas Produkttype: pyntefigur, julefigur Høyde: 7 cm
 • Cooee - Snowy Julgran 10 cm Sand

  Cooee - Snowy Julgran 10 cm Sand
  Allt julpynt behöver inte vara rött! Skapa dig en egen skog av härligt bulliga granar. Placera dom på middagsbordet eller som ett stilleben för att förhöja stämningen inför julen.Snowy finns i tre storlekar och kommer i fyra olika färger. Snowy är handgjord och handmålad vilket gör varje objekt unikt. Den handmålade granen har en matt, mjuk yta som har blivit ett kännetecken för Cooees produkter.
 • Lucie Kaas Sketch.inc Ruth

  Lucie Kaas Sketch.inc Ruth
  MATERIALE Schima superba STØRRELSE H 14,8 cm PLEIE & PLEIE Kokeshi-dukkene er håndmalte. Derfor kan det oppleves små forskjeller, noe som er typisk for håndlaget arbeid. Dette er ikke en feil, tvert imot, det gjør hver dukke unik. Designet av Becky Kemp
ilead