Krukor

En kruka med blommor i hemmet gör det mer hemtrevligt och dessutom får du friska luft inomhus. Blommorna behöver en bra blomkruka att stå i. Gör inte bara krukan till förvaring utan köp en som är snygg och kan bli en detalj i din inredning.

Köpa blomkruka billigare online

Här hittar du krukor online från flera nätbutiker med ledande varumärken. Du kan hitta kruka på fot, höga krukor, avlånga krukor och i olika material som keramik och mässing.

Det finns också en och annan hängkruka och väggkruka. Ibland är det rea och då kan du fynda billigt. Vi har märkt upp sänkta priser med en röd knapp.

Populärt inom krukor

 • Rosti Örtkruka Självvattnande Dia 13 cm Melamin Vit

  Rosti Örtkruka Självvattnande Dia 13 cm Melamin Vit
  Självvattnande kruka i vit melamin. Perfekt sätt att hålla dina färska örter vid liv.Diameter 13 cm.
 • Bjørn Wiinblad Eva Ytterkruka

  Bjørn Wiinblad Eva Ytterkruka
  Piffa till hemmet med en touch av retro i form av Eva blomkruka från Bjørn Wiinblad. Den färgglada vasen passar perfekt till att ha en växt i, och ger enkelt lite extra liv till inredningen. Det är den välkända blomkrukan från Bjørn Wiinblad som har tolkats om som Eva-vasen med sina fina
 • Glaskruka 0,5 liter Ernst

  Glaskruka 0,5 liter Ernst
 • Ernst Förvaringsburk 17 cm Grå

  Ernst Förvaringsburk 17 cm Grå
  ERNST förvaringsburk i stengods. Perfekt för förvaring av kaffe, müsli, ris eller dylikt.ERNST skapar vackra produkter med sitt enkla och rena formspråk där funktionen blir en del av designen. Skandinavisk design när den är som bäst. Burken med sin stilrena matta yta matchar övrigt stengod

Fler tips på krukor

 • PRINCESS kruka i mässing & nysilver

  PRINCESS kruka i mässing & nysilver
  Princess är en fin ytterkruka i försilvrad mässing formad som en krona, från Mr Fredrik. Krukan är dragen i ett stycke metall och är därför helt säker som ytterkruka (alltså inga svetsfogar som&hellip:
 • Broste Copenhagen - Polaris Kruka med Fat 20x21 cm Blågrå

  Broste Copenhagen - Polaris Kruka med Fat 20x21 cm Blågrå
  Dags att plantera om? Vacker kruka i stengods från Broste Copenhagen. Att byta ut krukor och växter är ett enkelt sätt att få en ny känsla i hemmet, och denna kruka är lika fin ute som inne (men kom ihåg att ta in den under vinterhalvåret). Polaris kommer i flera härliga färger och olika storlekar. Denna mäter 20 cm i diameter, och 21 cm hög.
 • Bitz - Skjuler Kruka med fat 12,5 cm Mörkblå/Svart

  Bitz - Skjuler Kruka med fat 12,5 cm Mörkblå/Svart
  Danske Christian Bitz har designat denna eleganta ytterkruka och tillhörande fat. Gjorda i stengods med läckert färgad glasyr på utsidan och en praktiskt matt, svart glasyr på insidan. Krukan Skjulerfinns i två olika storlekar och i flera härliga färger. Eftersom krukorna är handgjorda förekommer små skillnader i färg, form och storlek mellan olika exemplar.
 • Kruka Braydon

  Kruka Braydon
  Materialet terrazzo är väldigt trendigt just nu och riktar uppmärksamhet till krukan Braydon. Perfekt att använda på uteplatsen, eftersom den är väderbeständig, eller i vardagsrummet, eftersom designen passar in i ekotrenden att ta in naturen
 • Umbra - Bolo Kruka Hängande Vit

  Umbra - Bolo Kruka Hängande Vit
  Krukan Bolo från Umbra är en fin rund kruka som enkelt hängs upp på väggen eller i taket. Krukan är perfekt för alla små och mellanstora växter och ger hemmet ytterligare en dimension med dess runda, mjuka former.
 • Hay - Flower Pot XXL Grå

  Hay - Flower Pot XXL Grå
  Flower Pot från HAY är en serie minimalistiska blomkrukor med matchande fat. De är gjorda av lätt och slitstark polystone och har en invändig beläggning för extra skydd. Dräneringshålet i botten gör att överflödigt vatten kan rinna ut i fatet. Lämplig för både inomhus- och utomhusbruk, men är inte frosttålig, så kom ihåg att ta in dem innan vintern. Flower Pot finns i flera olika storlekar och färger.
 • Hanja Kruka 51cm Weathered rusty

  Hanja Kruka 51cm Weathered rusty
 • Hay Botanical Kruka Med Fat Antracit 13,5 Cm - Krukor Keramik Antracit - 541100

  Hay Botanical Kruka Med Fat Antracit 13,5 Cm - Krukor Keramik Antracit - 541100
  Botanical kruka från Hay med en stilren design som adderar det lilla extra till omgivningen. Den är tillverkad av hållbar keramik med en blank, vacker finish. Välj mellan olika färger och storlekar. Bra att veta om Botanical kruka - Krukan kommer i olika storlekar.- Krukan kommer i olika färger.- Raka linjer med en minimalistisk look.- Dekorativ design. Hur bör du ta hand om krukan?- Endast handdisk. Vi har valt ut Antracit Krukor i Keramik från HAY med stor omsorg.
 • Dekorkruka Pon

  Dekorkruka Pon
  Pon dekorkruka från Creative Collection är gjord av kejsarträ i vacker design. Blomkrukorna är handsnidade med fantastiska detaljer, vilket gör varje blomkruka personlig och unik. Perfekt som dekoration på ditt favoritskrivbord - ställ en lite
 • Kruka på fot 28cm Naturvit

  Kruka på fot 28cm Naturvit
 • JACE kruka 26x23 cm

  JACE kruka 26x23 cm
  JACE är unik och lika mycket skulptur som kruka. Med vacker grönska kommer det glada ansiktet att dra blickarna till sig. Material: Polyresin. Storlek: Höjd 27 cm, bredd 26 cm, djup 23 cm. Kruka ø 10,5 cm upptill. Beskrivning: Kruka i polyresi
 • Eva Blomkruka på fot gul Ø15,5 cm

  Eva Blomkruka på fot gul Ø15,5 cm
 • Ferm Living Esca Kruka 21x19 Cm - Krukor Porslin Svart - 1104265645

  Ferm Living Esca Kruka 21x19 Cm - Krukor Porslin Svart - 1104265645
  Esca kruka från Ferm Living i porslin med en rustik design och en organisk, mjuk form för en sofistikerad och elegant touch perfekt för växter och blommor. Elegant, svart färg med en glaserad finish för att elegant smälta in i olika inredningsstilar. Tillgänglig i olika storlekar. Endast för inomhusbruk. Bra att veta om Esca kruka - Gjord av porslin.- Glaserad.- Krukan kommer i olika storlekar.- Organisk form.- Tre ben med en lätt känsla. Hur bör du ta hand om krukan?- Handdisk rekommenderas. Vi har valt ut Svart Krukor i Porslin från Ferm Living med stor omsorg.
 • CASTLE kruka ø 30,5 cm

  CASTLE kruka ø 30,5 cm
  Modern kruka av järn. Krukan har en avskalad design som ger en stilfull känsla till ditt rum. Material: Järn. Storlek: Höjd 30 cm, ø 30,5 cm.
 • By Lassen Kubus Skål Small Svart - Krukor Stål Svart - 20001

  By Lassen Kubus Skål Small Svart - Krukor Stål Svart - 20001
  Kubus Skål Small, Svart från by Lassen. Vi har valt ut Svart Krukor i Stål från by Lassen med stor omsorg.
 • Dbkd Post Kruka Small Mole Dot - Krukor Keramik Mole Dot - 202062md

  Dbkd Post Kruka Small Mole Dot - Krukor Keramik Mole Dot - 202062md
  Post kruka från DBKD i keramik med en skandinavisk design som passar bra som en inredningsdetalj i sig själv, men även med din favoritväxt. Krukan har en dekorativ design perfekt i vilket rum som helst och perfekt för alla hem. Bra att veta om Post kruka - Den här krukan är en del av DBKDs kollektion Post.- Krukan kommer i olika färger.- Krukan kommer i olika storlekar.- Kombinera krukan med en matchande, stor Post kruka från DBKD.- Post uppskattas för den lyxiga känslan och den rustika looken.- Produkten är vattentät. Hur bör du ta hand om krukan?- Tål diskmaskin. Vi har valt ut Mole Dot Krukor i Keramik från DBKD med stor omsorg.
 • Somma kruka 14 cm

  Somma kruka 14 cm
  Somma har en iögonfallande design med sin kvadratiska bas och runda topp. Gjord av keramik i matt färg. Den här versionen mäter 14 cm i höjd är tillverkad i Europa. Bredd 14 cm och djup 16 cm. Designad av Emelie Grönvall.
 • Vas/Blomkruka Arti 8x12,5 cm

  Vas/Blomkruka Arti 8x12,5 cm
 • Skultuna - Ytterfoder i Mässing 2 st, Skultuna

  Skultuna - Ytterfoder i Mässing 2 st, Skultuna
  2 st ytterfoder i mässing med krans dekor från Skultuna.BruksslitageProdukterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Luna Kruka Grå Terracotta 40x32cm

  Luna Kruka Grå Terracotta 40x32cm
 • Ferm Living Plant Box Large Bricka Rökt Ek - Krukor Ekfanér Rökt Ek - 110222316

  Ferm Living Plant Box Large Bricka Rökt Ek - Krukor Ekfanér Rökt Ek - 110222316
  Plant Box Large bricka från Ferm Living med en PU beläggning i ekfanér med olika finishar. Brickan har en platt yta perfekt för praktisk förvaring. Bra att veta om Plant Box Large brickan - Brickan i ekfanér finns i olika finishar.- Kombinera brickan med en Plant Box Large kruka från Ferm Living.- Brickan kan användas som vackert förvaringsutrymme.- För inomhusbruk. Hur bör du ta hand om brickan?- Rengör med en fuktig trasa.- Torkas noggrant. Vi har valt ut Rökt Ek Krukor i Ekfanér från Ferm Living med stor omsorg.
 • Nordal - YUDA kruka, Grå

  Nordal - YUDA kruka, Grå
  Glaze inside for planting Flowerpots and vases in a modern and stylish interpretation. Available in more shapes and in 3 colours.
 • Vintage - SÅLD Kruka med Fat, Svenskt Tenn

  Vintage - SÅLD Kruka med Fat, Svenskt Tenn
  Kruka i glaserat stengods med tillhörande mässingfat, formgiven av Erika Pekkari för Firma Svenskt Tenn.Produkterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Upsala-Ekeby - SÅLD Ytterfoder med dekor av Vinranka

  Upsala-Ekeby - SÅLD Ytterfoder med dekor av Vinranka
  Ytterfoder med dekor av vinranka från Upsala-Ekeby.BruksslitageProdukterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Bitz Örtkruka 10 cm Grön

  Bitz Örtkruka 10 cm Grön
  Odla egen persilja, basilika, timjan eller liknande i denna eleganta örtkruka från Bitz för att göra matlagningen ännu mer intressant och smakfull. Du kan med fördel kombinera flera krukor i olika färger och skapa din egen inomhusodling i köksfönstret. Nu har du alltid kryddorna nära till
 • DBKD Mist Oval kruka, small, dust

  DBKD Mist Oval kruka, small, dust
  Brun kruka av modellen Mist Oval från DBKD. Krukan är gjord av keramik med matt yta i färgen Dust, och är designad av Saša Antić. Den har en lekfull form som känns både grafisk och organisk. Fin att ha krukväxter i, men även som vas eller bara som dekoration. Finns i flera storlekar och f
 • Dbkd Cloudy Blomkruka S Ockra - Krukor Ockra - 20150802o

  Dbkd Cloudy Blomkruka S Ockra - Krukor Ockra - 20150802o
  Finns i fyra olika storlekar. Vi har valt ut Ockra Krukor från DBKD med stor omsorg.
 • Rosendahl Blomkruka 15 cm. mörkgrön

  Rosendahl Blomkruka 15 cm. mörkgrön
  Modern och stilren blomkruka från Rosendahl från deras populära Sendahl Reduce kollektion. Kollektionen är en hållbar design med en lätt marmorerad ytstruktur. Blomkrukan från Rosendahl är tillverkad av 100% återvunnenplast. Krukan är både gjord för utomhus och inomhusbruk.
 • Mira Kruka Holder Knit Rusty Red

  Mira Kruka Holder Knit Rusty Red
 • Muubs Echo 28 Dekorativ Kruka 28x45 Cm - Krukor Terrakotta Rostgrå - 8470000183

  Muubs Echo 28 Dekorativ Kruka 28x45 Cm - Krukor Terrakotta Rostgrå - 8470000183
  Rustik kruka i terrakotta med en handgjord design för att göra varje produkt unik och en rökt effekt perfekt som en dekorativ inredningsdetalj. Varje artikel är unik tack vare den handgjorda designen. Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination. Välj mellan olika storlekar.Ledning med sokkel solgt separat. Bra att veta om Echo dekorativ kruka - Ingår i serien Echo.- Rustik design.- Rökt effekt.- Tillverkad av terrakotta.- Handgjord.- Perfekt för torkade blommor och kvistar.- Endast för inomhusbruk.- Den dekorativa krukan kommer i olika storlekar. Hur bör du ta hand om den dekorativa krukan? - Plantera ej växter och blommor direkt i krukan. Vi har valt ut Rostgrå Krukor i Terrakotta från Muubs med stor omsorg.
 • Kruka Rustik Terracotta m fat 22x21 cm

  Kruka Rustik Terracotta m fat 22x21 cm
 • Nordal - Jute kruka av rep, S

  Nordal - Jute kruka av rep, S
  A nice simple flower pot in natural jute. Also available in a larger size.
 • NEYTIRI kruka 22,3x19 cm

  NEYTIRI kruka 22,3x19 cm
  Kruka i polyresin föreställande ett huvud med tittande ögon. Ytan påminner om kalksten och ger en lite använd känsla med härlig patina. Material: Polyresin. Storlek: Höjd 20 cm, bredd 22,3 cm, djup 19 cm. Tips/råd: kombinera med MOAT, en ma
 • Bergs Potter Köpenhamn Kruka Grön 14 Cm - Krukor Keramik Grön - KCG14S

  Bergs Potter Köpenhamn Kruka Grön 14 Cm - Krukor Keramik Grön - KCG14S
  Den här smaragdgröna glaserade krukan från Bergs Potter tillhör serien Glazed by Bergs, en exklusiv serie lerkrukor med mättade glasyrer som omfattar krukor och vaser. Glazed by Bergs är en exklusiv serie lerkrukor med mättade glasyrer som omfattar krukor och vaser. Lerkrukorna tillverkas för hand i Toscana där resultatet blir otroligt vackra krukor med intensiva och tidlösa färger som håller högsta kvalitet. Dessa krukor bär smeknamnet slottskruka då formspråket har hämtat sin inspiration från det kungliga slottet i Fredensborg. Kombinationen av glasyren och den traditionella lerkrukan gör den till en vacker klassiker som håller länge och som alltid kommer dra blickarna till sig oavsett var den placeras. Glazed by Bergs finns i många storlekar och färger. Alla färger är fina i sig själv, men passar också väldigt bra tillsammans. Vi har valt ut Grön Krukor i Keramik från Bergs Potter med stor omsorg.
 • Dbkd Airy Kruka Klar Small - Krukor Glas Klar - 20210706

  Dbkd Airy Kruka Klar Small - Krukor Glas Klar - 20210706
  Airy kruka från DBKD med en modern design i glas med en avlång form och en strukturerad yta perfekt för växter och blommor. Välj mellan olika storlekar. Bra att veta om Airy kruka - Modern design.- Avlång form.- Strukturerad yta.- Tillverkad av glas. Vi har valt ut Klar Krukor i Glas från DBKD med stor omsorg.
 • Dbkd Mist Kruka Small Dust - Krukor Keramik Dust - 2019001d

  Dbkd Mist Kruka Small Dust - Krukor Keramik Dust - 2019001d
  Mist kruka från DBKD formgiven av Saša Antić är en visuell kruka med organiska former som gör att krukan sticker ut med stil. Mixa och matcha efter behag, gruppera eller ställ dem var för sig - oavsett blir det iögonfallande snyggt med denna lekfulla kruka. Plantera stora fina blommor eller granna bladväxter runtom i ditt hem.Finns i flera storlekar och färger. Vi har valt ut Dust Krukor i Keramik från DBKD med stor omsorg.
 • GUNNEBO kruka ø 14 cm

  GUNNEBO kruka ø 14 cm
  Kruka av pläterad metall. Glödande nyanser som tillför värme i inredningen. Material: Metall. Storlek: Höjd 13 cm, ø 14 cm. Tips & råd: Ta in naturen! Vilken fantastisk kombination med gröna växter och metall.
 • Nappula kruka 230x155 mm brun

  Nappula kruka 230x155 mm brun
 • Bergs Potter - Köpenhavner Kruka/fat 16 cm Grå

  Bergs Potter - Köpenhavner Kruka/fat 16 cm Grå
  Kruka ur serien Köpenhavner från Bergs Potter, som passar både för inomhus- och utomhusbruk. Den kungliga formen och klara färgerna är inspirerade av miljön runtom Dragør - krukan kommer att bli en iögonfallande inredningsdetalj var den än placeras.Köpenhavner är en serie tillverkad av italiensk lera med eller utan glasyr i, flera storlekar och nyanser. Dessa anrika krukor från Bergs Potter är inte bara trendiga utan är tillverkade under högsta möjliga standard och ekotänk.Obs! De oglaserade krukorna har ett poröst ytterskikt och kommer med tiden att få en vacker patinerad yta med färgskiftningar. Detta beror på att ämnen i jorden, vatten och även själva växten filtreras genom krukan. Denna process skapar unika färgändringar på krukans utsida som blir en reflektion av samspelet mellan krukan och naturen. Kom ihåg att skydda känsliga ytor från kondensen som kan förkomma på undersidan av krukorna.
 • Holmegaard Arc Blomkruka - Krukor Munblåst Glas Mörkgrön

  Holmegaard Arc Blomkruka - Krukor Munblåst Glas Mörkgrön
  Blomkrukan från Holmegaard har en stilren design i munblåst glas. Formgivning av Sebastian Holmbäck. Om blomkrukan från Holmegaard- Gjord av munblåst glas.- Höjd: 135 mm.- Diameter: 145 mm. Shoppa Krukor och mer Dekoration hos Royal Design.
 • Strat Ytterkruka 28,5cm Sand

  Strat Ytterkruka 28,5cm Sand
 • Calbe Ytterkruka Gorilla 22 cm Svart

  Calbe Ytterkruka Gorilla 22 cm Svart
 • Ferm Living Bau Kruka Small Cashmere - Krukor Galvaniserat Stål Cashmere - 1104263535

  Ferm Living Bau Kruka Small Cashmere - Krukor Galvaniserat Stål Cashmere - 1104263535
  Bau är en rund kruka från danska Ferm Living i pulverlackerat galvaniserat stål med rena linjer som ger din balkong en industriell look. Skapa olika nivåer och dimensioner med denna vackra kruka för att skapa liv på din balkong. Undertill finns dräneringshål. Vi har valt ut Cashmere Krukor i Galvaniserat stål från Ferm Living med stor omsorg.
 • DutchDeluxes Dented förvaringskruka, platinum matt

  DutchDeluxes Dented förvaringskruka, platinum matt
  Förvara alla dina köksredskap nära till hands och i prydlig ordning med den handgjorda förvaringskrukan från Dutchdeluxes. Ett pålitligt och väldigt enkelt sätt för en optimal köksorganisation. Pricken över i:et är den unika formgivningen som här omdefinierar utseendet på keramik me
 • Molde Vas/Ytterkruka 29 cm Ballad

  Molde Vas/Ytterkruka 29 cm Ballad
 • Eva Solo - Självvattnande Kruka Hängande Clay White

  Eva Solo - Självvattnande Kruka Hängande Clay White
  En stilren kruka som är en vacker hängande inredningsdetalj med en smart bevattningsfunktion. Med en vattenreservoar i botten kan växten själv suga upp så mycket vatten som behövs, och du behöver endast fylla på då och då. Växten vattnar sig själv!
 • Dbkd Paper Vas/kruka Xl Black - Krukor Papier-mâché Svart - MZN872B

  Dbkd Paper Vas/kruka Xl Black - Krukor Papier-mâché Svart - MZN872B
  Paper vas från DBKD, formgiven av Halina Fritsch. En unik vas i papper mache som är 100% vattentät! Tänkvärd design där materialet har varit ledande i formgivningen för att få strukturen och känslan av tyngd och massa. Använd som vas försedd med några kvistar eller blommor, eller som en kruka och plantera en grön härlig bladväxt. Vi har valt ut Svart Krukor i Papier-mâché från DBKD med stor omsorg.
 • House Doctor - Pho Krukor 2-pack Nougat

  House Doctor - Pho Krukor 2-pack Nougat
  Set med 2 glaserade krukor ur House Doctors serie Pho, tillverkade i frosttålig keramik. Att plantera i krukor är ett enkelt sätt att skapa en grön oas på terrassen, din balkong eller framför ytterdörren. Eftersom krukorna är laserade förekommer det skillnader både i färg och mönster, ingen kruka är den andra helt lik. Genom att plantera i olika nivåer skapar du både djup och en effektfull komposition av de gröna växterna. S:, h: 45 cm, dia: 35 cm M:, h: 55 cm, dia: 45 cmKrukorna har ett hål i botten och är frostsäkra till -20 grader.
 • Inka Kana Kruka Liten Rose

  Inka Kana Kruka Liten Rose
 • Blomkruka RO Ø30 cm

  Blomkruka RO Ø30 cm
  Återvinning som begrepp växer på Rosendahl. Denna vackra och funktionella blomkruka är designad av Signe Wenneberg och är en del av Rosendahl Reduce, som består av produkter som tagits fram med fokus på cirkuläritet och koldioxidreduktion. Bl
 • Aytm Globe Blomkruka Ø30 Cm Svart - Krukor Järn Svart - 504670050013

  Aytm Globe Blomkruka Ø30 Cm Svart - Krukor Järn Svart - 504670050013
  Globe Blomkruka Ø30 cm, Svart från AYTM. Vi har valt ut Svart Krukor i Järn från AYTM med stor omsorg.
 • Klong - Kruka Trio Drop 18 cm Beige

  Klong - Kruka Trio Drop 18 cm Beige
  Denna populära kruka Trio Drop från KLONG ger din blomma eller växt ett vackert och modernt hem. Krukans perforerade mönster låter skuggor skapas mellan den inre och yttre krukan vilket i sin tur ger en effekt av djup. Den matta ytan i kombination med den neutrala, varma färgen gör att denna kruka passar in i alla hem, oavsett inredningsstil. Krukan finns i fler storlekar och mönster som är fina att kombinera. De inre och yttre krukorna är tillverkade av rostfritt stål och fatet i mässing.

Terrakottakrukor som åldras med vacker patina

Ett populärt lermaterial är terrakotta och det mycket för att terrakottakrukor åldras med vacker patina. En funktionell fördel är att terrakottakrukan andas, vilket gör det svårare att övervattna sin blomplanta.

Populära tillverkare av krukor

Det finns många märken bland tillverkare av krukor. Några av våra favoriter och som är populära hos många är:

Speciella typer av blomkrukor

En del blomkrukor är väldigt speciella i sin funktion eller design. Vi tänker till exempel på ansiktskrukor eller självvattnande kruka för örter eller blomlådor.

ilead