Krukor

En kruka med blommor i hemmet gör det mer hemtrevligt och dessutom får du friska luft inomhus. Blommorna behöver en bra blomkruka att stå i. Gör inte bara krukan till förvaring utan köp en som är snygg och kan bli en detalj i din inredning.

Köpa blomkruka billigare online

Här hittar du krukor online från flera nätbutiker med ledande varumärken. Du kan hitta kruka på fot, höga krukor, avlånga krukor och i olika material som keramik och mässing.

Det finns också en och annan hängkruka och väggkruka. Ibland är det rea och då kan du fynda billigt. Vi har märkt upp sänkta priser med en röd knapp.

Populärt inom krukor

 • Rosti Örtkruka Självvattnande Dia 13 cm Melamin Vit

  Rosti Örtkruka Självvattnande Dia 13 cm Melamin Vit
  Självvattnande kruka i vit melamin. Perfekt sätt att hålla dina färska örter vid liv.Diameter 13 cm.
 • Bjørn Wiinblad Eva Ytterkruka

  Bjørn Wiinblad Eva Ytterkruka
  Piffa till hemmet med en touch av retro i form av Eva blomkruka från Bjørn Wiinblad. Den färgglada vasen passar perfekt till att ha en växt i, och ger enkelt lite extra liv till inredningen. Det är den välkända blomkrukan från Bjørn Wiinblad som har tolkats om som Eva-vasen med sina fina
 • Kruka Wet Pot XS

  Kruka Wet Pot XS
  Smarta krukan Wet Pot är en självvattnande kruka av munblåst glas och lergods. Med sitt enkla formspråk pryder den sin plats i hemmet, samtidigt som den ser till att dina växter alltid får rätt mängd vatten. Fyll på med vatten mellan glas och kruka, så tränger sedan vattnet långsamt in till jorden och ger växten vatten. Krukan finns i tre storlekar. Glaskrukan diskas i maskin, lergodskrukan diskas för hand.
 • Glaskruka 0,5 liter Ernst

  Glaskruka 0,5 liter Ernst

Fler tips på krukor

 • Iittala Nappula Kruka 26x15 Cm Vit - Krukor Keramik Vit - 1051520

  Iittala Nappula Kruka 26x15 Cm Vit - Krukor Keramik Vit - 1051520
  Kruka med modern design som är formgiven av Matti Klenell för Iittala. Vi har valt ut Vit Krukor i Keramik från Iittala med stor omsorg.
 • Dbkd Cube Kruka Stor H25 Cm Vit - Krukor Keramik Vit - 20220101w

  Dbkd Cube Kruka Stor H25 Cm Vit - Krukor Keramik Vit - 20220101w
  Stor kruka med en minimalistisk design och en fyrkantig form med rundade hörn för att elegant smälta in i olika inredningsstilar. Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination. Välj mellan olika färger. Bra att veta om Cube kruka - Ingår i serien Cube.- Stilren design.- Tillverkad av keramik.- Höjd: 250 mm.- Bredd: 130 mm.- Djup: 130 mm.- Krukan finns i olika färgval. Vi har valt ut Vit Krukor i Keramik från DBKD med stor omsorg.
 • Ferm Living Plant Box Kruka Cashmere - Krukor Pulverlackerad Metall Cashmere - 100023693

  Ferm Living Plant Box Kruka Cashmere - Krukor Pulverlackerad Metall Cashmere - 100023693
  Plant Box Kruka från danska Ferm Living i pulverlackerad metall som används tillsammans med Plant Box för extra förvaring. Med denna kruka kan du plantera något eller använda som förvaring och samtidigt kunna använda resterande Plant Box till annan förvaring. Vi har valt ut Cashmere Krukor i Pulverlackerad Metall från Ferm Living med stor omsorg.
 • &Tradition Collect Sc70 Kruka Ø15x18 Cm Milk - Krukor Polystone Milk - 25050084

  &Tradition Collect Sc70 Kruka Ø15x18 Cm Milk - Krukor Polystone Milk - 25050084
  Collect SC70 kruka från &tradition med en tidlös design. Den är tillverkad av polystone med en matt, handpolerad utsida och en glaserad, blank insida och har mjuka linjer med ett generöst utrymme för blommor och växter som bidrar till en dekorativ och harmonisk känsla. Välj mellan olika färger och storlekar. Designad av Space Copenhagen. Bra att veta om Collect SC70 kruka - Handpolerad utsida.- För inomhus- och utomhusbruk.- Diameter: 150 mm.- Höjd: 180 mm.- Vikt: 1 kg.- För mer information ladda ned PDF. Hur bör du ta hand om krukan?- Ej frosttålig.- Rengör med en fuktig trasa. Vi har valt ut Milk Krukor i Polystone från &Tradition med stor omsorg.
 • Bergs Potter - Daisy Kruka 30 cm Rosa

  Bergs Potter - Daisy Kruka 30 cm Rosa
  Kruka ur serien Daisy från Bergs Potter, som passar både för inomhus- och utomhusbruk. Serien har fått sitt namn från Drottning Margrethe, vars smeknamn är just Daisy. Krukans eleganta form symboliserar och hyllar drottningens elegans och styrka.Daisy är en serie tillverkad av italiensk lera med eller utan glasyr i, flera storlekar och nyanser. Dessa anrika krukor från Bergs Potter är inte bara trendiga utan är tillverkade under högsta möjliga standard och ekotänk.Obs! De oglaserade krukorna har ett poröst ytterskikt och kommer med tiden att få en vacker patinerad yta med färgskiftningar. Detta beror på att ämnen i jorden, vatten och även själva växten filtreras genom krukan. Denna process skapar unika färgändringar på krukans utsida som blir en reflektion av samspelet mellan krukan och naturen. Kom ihåg att skydda känsliga ytor från kondensen som kan förkomma på undersidan av krukorna.Den rosa krukan har ett hål i botten och säljs med fat. Den grönglaserade krukan har inget hål i botten och säljs utan fat.
 • Bergs Potter - Köpenhavner Kruka/Fat 21 cm Grön emerald

  Bergs Potter - Köpenhavner Kruka/Fat 21 cm Grön emerald
  Kruka ur serien Köpenhavner från Bergs Potter, som passar både för inomhus- och utomhusbruk. Den kungliga formen och klara färgerna är inspirerade av miljön runtom Dragør - krukan kommer att bli en iögonfallande inredningsdetalj var den än placeras.Köpenhavner är en serie tillverkad av italiensk lera med eller utan glasyr i, flera storlekar och nyanser. Dessa anrika krukor från Bergs Potter är inte bara trendiga utan är tillverkade under högsta möjliga standard och ekotänk.Obs! De oglaserade krukorna har ett poröst ytterskikt och kommer med tiden att få en vacker patinerad yta med färgskiftningar. Detta beror på att ämnen i jorden, vatten och även själva växten filtreras genom krukan. Denna process skapar unika färgändringar på krukans utsida som blir en reflektion av samspelet mellan krukan och naturen. Kom ihåg att skydda känsliga ytor från kondensen som kan förkomma på undersidan av krukorna.
 • Blomkruka Muria H96cm

  Blomkruka Muria H96cm
 • Hay - Botanical Family Fat XL 22 cm Mässing

  Hay - Botanical Family Fat XL 22 cm Mässing
  Botanical Family från HAY är en härlig serie bestående av keramik- och mässingsfat som passar till krukorna i samma serie. Faten finns i olika färger och storlekar som kan kombineras med krukorna för att kontrastera de olika materialen.Krukor och fat säljs separat.
 • Muubs Echo 100 Dekorativ Kruka 100x56 Cm - Krukor Terrakotta Rostgrå - 8470000179

  Muubs Echo 100 Dekorativ Kruka 100x56 Cm - Krukor Terrakotta Rostgrå - 8470000179
  Rustik kruka i terrakotta med en handgjord design för att göra varje produkt unik och en rökt effekt perfekt som en dekorativ inredningsdetalj. Varje artikel är unik tack vare den handgjorda designen. Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination. Välj mellan olika storlekar.Ledning med sokkel solgt separat. Bra att veta om Echo dekorativ kruka - Ingår i serien Echo.- Rustik design.- Rökt effekt.- Tillverkad av terrakotta.- Handgjord.- Perfekt för torkade blommor och kvistar.- Endast för inomhusbruk.- Den dekorativa krukan kommer i olika storlekar. Hur bör du ta hand om den dekorativa krukan? - Plantera ej växter och blommor direkt i krukan. Vi har valt ut Rostgrå Krukor i Terrakotta från Muubs med stor omsorg.
 • Bergs Potter - Köpenhavner Kruka/fat 10 cm Grön emerald

  Bergs Potter - Köpenhavner Kruka/fat 10 cm Grön emerald
  Kruka ur serien Köpenhavner från Bergs Potter, som passar både för inomhus- och utomhusbruk. Den kungliga formen och klara färgerna är inspirerade av miljön runtom Dragør - krukan kommer att bli en iögonfallande inredningsdetalj var den än placeras.Köpenhavner är en serie tillverkad av italiensk lera med eller utan glasyr i, flera storlekar och nyanser. Dessa anrika krukor från Bergs Potter är inte bara trendiga utan är tillverkade under högsta möjliga standard och ekotänk.Obs! De oglaserade krukorna har ett poröst ytterskikt och kommer med tiden att få en vacker patinerad yta med färgskiftningar. Detta beror på att ämnen i jorden, vatten och även själva växten filtreras genom krukan. Denna process skapar unika färgändringar på krukans utsida som blir en reflektion av samspelet mellan krukan och naturen. Kom ihåg att skydda känsliga ytor från kondensen som kan förkomma på undersidan av krukorna.
 • Kawau Blomkruka Grå Small

  Kawau Blomkruka Grå Small
 • Kruka med lock Hazel Brun Terracotta 24x25cm

  Kruka med lock Hazel Brun Terracotta 24x25cm
 • Bloomingville Abas Deco Kruka Ø12 Cm Brun - Krukor Terrakotta Brun - 82051136

  Bloomingville Abas Deco Kruka Ø12 Cm Brun - Krukor Terrakotta Brun - 82051136
  Rundad Abas Deco kruka från Bloomingville. Den har en stilren design i terrakotta med en mörk glasering och mjuka, dekorativa linjer för att addera en extra dimension till designen. Varje artikel är unik tack vare den handgjorda designen. Smälter elegant in i olika inredningsstilar. Bra att veta om Abas Deco kruka - Tillverkad av terrakotta.- Mörk glasering.- Abstrakta, mjuka linjer.- Diameter: 120 mm.- Höjd: 120 mm.- Eftersom produkten är handgjord kan vi inte garantera att den är 100% vattentät.- Vikt: 750 g. Vi har valt ut Brun Krukor i Terrakotta från Bloomingville med stor omsorg.
 • Aytm Globe Blomkruka Ø37 Cm Taupe - Krukor Järn Taupe - 504670044014

  Aytm Globe Blomkruka Ø37 Cm Taupe - Krukor Järn Taupe - 504670044014
  Globe Blomkruka Ø37 cm, Taupe från AYTM. Vi har valt ut Taupe Krukor i Järn från AYTM med stor omsorg.
 • Somma kruka 31 cm

  Somma kruka 31 cm
  Somma har en iögonfallande design med sin kvadratiska bas och runda topp. Gjord av keramik i matt färg. Den här versionen mäter 31 cm i höjd är tillverkad i Europa. Bredd 27 cm och djup 29 cm. Designad av Emelie Grönvall
 • CASTLE kruka ø 30,5 cm

  CASTLE kruka ø 30,5 cm
  Modern kruka av järn. Krukan har en avskalad design som ger en stilfull känsla till ditt rum. Material: Järn. Storlek: Höjd 30 cm, ø 30,5 cm.
 • Bergs Potter - Köpenhavner Kruka/fat 12 cm Grå

  Bergs Potter - Köpenhavner Kruka/fat 12 cm Grå
  Kruka ur serien Köpenhavner från Bergs Potter, som passar både för inomhus- och utomhusbruk. Den kungliga formen och klara färgerna är inspirerade av miljön runtom Dragør - krukan kommer att bli en iögonfallande inredningsdetalj var den än placeras.Köpenhavner är en serie tillverkad av italiensk lera med eller utan glasyr i, flera storlekar och nyanser. Dessa anrika krukor från Bergs Potter är inte bara trendiga utan är tillverkade under högsta möjliga standard och ekotänk.Obs! De oglaserade krukorna har ett poröst ytterskikt och kommer med tiden att få en vacker patinerad yta med färgskiftningar. Detta beror på att ämnen i jorden, vatten och även själva växten filtreras genom krukan. Denna process skapar unika färgändringar på krukans utsida som blir en reflektion av samspelet mellan krukan och naturen. Kom ihåg att skydda känsliga ytor från kondensen som kan förkomma på undersidan av krukorna.
 • Iittala Nappula kruka 230x155mm., vit

  Iittala Nappula kruka 230x155mm., vit
  Med vasen från Nappula-serien får du en unik och elegant vas med en signaturform som har sin helt egna historia. Signaturformen är nämligen inspirerad av bordsben från ett gammalt bord, särskilt den något tjockare och rundare formen av ben. Formen utstrålar ett helt unikt uttryck vilket gör
 • House Doctor Ground Kruka Mörkgrå Ø18 Cm H20 Cm - Krukor Cement Mörkgrå Betong - 205420071

  House Doctor Ground Kruka Mörkgrå Ø18 Cm H20 Cm - Krukor Cement Mörkgrå Betong - 205420071
  Ground kruka från House Doctor i cement med en rustik känsla och diskreta linjer för att skapa en mjuk, hemtrevlig atmosfär. Den har en mångsidig design perfekt för växter och blommor. Tillgänglig i olika storlekar. Bra att veta om Ground kruka - Tillverkad av cement.- Kombinera krukan med inredningsdetaljer från House Doctor.- Krukan kommer i olika storlekar.- Finns även som vit kruka. Hur bör du ta hand om krukan?- Rengör med en fuktig trasa. Vi har valt ut Mörkgrå Betong Krukor i Cement från House Doctor med stor omsorg.
 • Kruka Gard 2st Ø 50cm

  Kruka Gard 2st Ø 50cm
 • Ferm Living - Mus Kruka 19 cm Sand

  Ferm Living - Mus Kruka 19 cm Sand
  Denna söta kruka Mus gör skäl för sitt namn med sin spetsiga lilla näsa och handtagen som öron. Från danska Ferm Living, med en lite hemgjord känsla och glaserad insida för att tåla vatten, blir den en charmig och lekfull prydnad på skrivbordet, fönsterbänken eller hyllan. Sätt i en vacker växt eller förvara pennor eller andra småsaker i den. Köp gärna flera stycken och ställ tillsammans.
 • Eva Blomkruka på fot gul Ø15,5 cm

  Eva Blomkruka på fot gul Ø15,5 cm
 • By Lassen Väggkonsol För Kubus Svart - Krukor Lackerad Metall Svart - 11003

  By Lassen Väggkonsol För Kubus Svart - Krukor Lackerad Metall Svart - 11003
  Häng upp dina krukor och vaser från By Lassen med hjälp av Kubus Wall. Anordningen är framtagen för att passa serien Kubus. Välj mellan svart och vitt väggfäste. Vi har valt ut Svart Krukor i Lackerad metall från by Lassen med stor omsorg.
 • House Doctor - Jang Kruka 15 cm

  House Doctor - Jang Kruka 15 cm
  Med den stiliga svarta krukan Jang från House Doctor kan du ge dina växter en snygg inramning. Jang är tillverkad av aluminium med en oxiderad finish och står på tre ben. Oavsett var du väljer att placera den kommer den att bli en snygg och lite annorlunda detalj i ditt hem.
 • Kubus Blomkruka 14 cm Svart

  Kubus Blomkruka 14 cm Svart
 • Vintage - SÅLD Ytterfoder Upsala-Ekeby/Gefle

  Vintage - SÅLD Ytterfoder Upsala-Ekeby/Gefle
  Ytterfoder av modell Percy Upsala-Ekeby/Gefle. Märkt med Svenska Slöjdföreningens kvalitetsstämpel SSF. 1920-tal. Tillverkningsdefekt på mynningen.Produkterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Bergs Potter Köpenhamn Kruka Gul 25 Cm - Krukor Keramik Gul - KCY25S

  Bergs Potter Köpenhamn Kruka Gul 25 Cm - Krukor Keramik Gul - KCY25S
  Glazed by Bergs Köpenhamn kruka från Bergs Potter. Glazed by Bergs är en exklusiv serie med mättade glasyrer över krukor och vaser. Resultaten är otroligt vackert med dessa intensiva och tidlösa färgval. En kvalité och stil som är en given klassiker. En magnifik kruka som bär smeknamnet ”Slottskruka” eftersom inspiration är hämtad ifrån det kungliga slottet i Fredensborg, men designens huvudinspiration kom en dag för många år sedan då Steffen Berg hittade en vacker kruka i en nedlagd plantskola. Krukorna är tillverkade i italiensk lera för hand i Italien enligt Toscansk tradition. Kombinationen av glasyren och krukans modell gör den till en oerhört vacker kruka vart den än placeras i ditt hem; på fönsterbrädan, på en bänk eller på din balkong förslagsvis. Finns i flera storlekar och färger i och utanför serien Glazed by Bergs. Vi har valt ut Gul Krukor i Keramik från Bergs Potter med stor omsorg.
 • Design House Stockholm - Grow Växthus Large 32 cm

  Design House Stockholm - Grow Växthus Large 32 cm
  Grow är ett växthus för naturens minsta växter och sticklingar, formgiven av Caroline Wetterling för Design House Stockholm. Växthuset är tillverkat av munblåst glas och består av två delar, där den övre delen har en pip och kan användas för att vattna plantan i den undre delen. Pipen fungerar också som ventil och släpper in luft och reglerar fukt och temperatur inne i växthuset. Grow finns i tre storlekar. Tål maskindisk.
 • Mira Kruka Holder Knit Svart

  Mira Kruka Holder Knit Svart
 • Rosendahl - Blomkruka 12 cm Grön

  Rosendahl - Blomkruka 12 cm Grön
  Med den smarta krukan från danska Rosendahl tillför även krukan ett grönt tänk till dina planteringar. Krukan är tillverkad av 100% återvunnen PET-plast och ingår i Rosendahls serie RO, en serie som fokuserar på återanvändning. Den återvunna plasten kommer från danska hushåll och krukan är helt tillverkad i Danmark.Det går lika bra att använda krukan inomhus som utomhus då den är frosttålig samt har markeringar i botten om du önskar göra dräneringshål. Krukan som är designad av Signe Wenneberg finns i flera färger och storlekar och har en dekorativt marmorerad yta. När krukan inte längre är brukbar kan du återvinna den till 100%.
 • Kruka Grå Glas 14 cm

  Kruka Grå Glas 14 cm
 • Kruka Biodegradable Ø30cm Grå

  Kruka Biodegradable Ø30cm Grå
  Miljövänlig kruka i biologiskt nedbrytbart material (bambu, halm och biprodukter från kaffeodling). Krukan finns i flera färger och storlekar och kan användas både ute och inne. Om du borrar ett hål i botten kan den användas ute i upp till -20 grader. UV-beständig och frosttålig. Storlek: H 28,5cm, Ø30cm.
 • Dbkd Front Blomkruka Round Mole - Krukor Mullvad - 202032m

  Dbkd Front Blomkruka Round Mole - Krukor Mullvad - 202032m
  Kommer i två olika färger. Vi har valt ut Mullvad Krukor från DBKD med stor omsorg.
 • Blomkruka 2st Gard Ø 50x55cm Grå

  Blomkruka 2st Gard Ø 50x55cm Grå
 • Cooee Design Seedpod Kruka 14 Cm Pepper - Krukor Keramik Pepper - AG-05-01-PP

  Cooee Design Seedpod Kruka 14 Cm Pepper - Krukor Keramik Pepper - AG-05-01-PP
  Elegant kruka i keramik med en grov yta för att göra varje produkt unik. Glaserad insida. Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination. Välj mellan olika färger och storlekar. Designad av Anders Pfeffer Gjengedal. Bra att veta om Seedpod kruka - Ingår i serien Seedpod.- Tillverkad av keramik.- Grov, kornig yta.- Glaserad insida.- Varje artikel är unik och kan variera något i utseendet.- Diameter: 140 mm.- Höjd: 140 mm.- Vattentät.- Krukan finns i olika färgval.- Krukan kommer i olika storlekar.- Vikt: 560 g.- Designad i Norge Hur bör du ta hand om krukan?- Rengör med en torr trasa. Vi har valt ut Pepper Krukor i Keramik från Cooee Design med stor omsorg.
 • Hängande Blomkruka Ilda

  Hängande Blomkruka Ilda
  Hängande blomkruka med vacker, grön glasering och läderremmar.
 • Nordal - Keramisk kruka med lock

  Nordal - Keramisk kruka med lock
  Handtillverkade krukor, därav kan storlek & färg skilja sig något.
 • Lene Bjerre Precious Blomkruka Small - Krukor Keramik Vit

  Lene Bjerre Precious Blomkruka Small - Krukor Keramik Vit
  Placera dina favoritblommor eller växter i denna stilfulla kruka och skapa en autentisk atmosfär i ditt hem. Ställ krukan prydligt på fönsterkarmen, på byrån eller sidobordet för en hemtrevlig känsla. Krukan finns i olika färger. Shoppa Krukor och mer Dekoration hos Royal Design.
 • Ground Kruka 28 cm Betong

  Ground Kruka 28 cm Betong
 • Hay - Botanical Family Kruka XL 22x20 cm Mässing

  Hay - Botanical Family Kruka XL 22x20 cm Mässing
  Botanical Family från HAY är en härlig serie bestående av keramik- och mässingskrukor med matchande fat. Krukorna finns i olika färger och storlekar och kan kombineras med faten för att kontrastera de olika materialen.Krukor och fat säljs separat.
 • Hay Botanical Kruka Med Fat Ljusgrå 22 Cm - Krukor Keramik Ljusgrå - 541111

  Hay Botanical Kruka Med Fat Ljusgrå 22 Cm - Krukor Keramik Ljusgrå - 541111
  Botanical kruka från Hay med en stilren design som adderar det lilla extra till omgivningen. Den är tillverkad av hållbar keramik med en blank, vacker finish. Välj mellan olika färger och storlekar. Bra att veta om Botanical kruka - Krukan kommer i olika storlekar.- Krukan kommer i olika färger.- Raka linjer med en minimalistisk look.- Dekorativ design. Hur bör du ta hand om krukan?- Endast handdisk. Vi har valt ut Ljusgrå Krukor i Keramik från Hay med stor omsorg.
 • Kruka Tunna 50cm

  Kruka Tunna 50cm
  Schysst kruka för utomhusbruk tillverkad i mangoträ. Krukan har formen av en tunna och blir särskilt fin på uteplatsen tillsammans med andra krukor. Krukan finns i två storlekar.Tänk på att tunnan inte är 100% vattentät så skydda underlaget om det inte tål väta. Krukan saknar dräneringshål i botten. Mått: H35 cm, Ø50 cm.
 • &Tradition Collect Kruka Ø12x13 Cm Sage - Krukor Polystone Salvia - 25050054

  &Tradition Collect Kruka Ø12x13 Cm Sage - Krukor Polystone Salvia - 25050054
  Collect SC69 kruka från &tradition med en tidlös design. Den är tillverkad av polystone med en matt, handpolerad utsida och en glaserad, blank insida och har mjuka linjer med ett generöst utrymme för blommor och växter som bidrar till en dekorativ och harmonisk känsla. Välj mellan olika färger och storlekar. Designad av Space Copenhagen. Bra att veta om Collect SC69 kruka - Handpolerad utsida.- För inomhus- och utomhusbruk.- Höjd: 130 mm.- Diameter: 120 mm.- Vikt: 400 g.- För mer information ladda ned PDF. Hur bör du ta hand om krukan?- Ej frosttålig.- Rengör med en fuktig trasa. Vi har valt ut Salvia Krukor i Polystone från &Tradition med stor omsorg.
 • Nappula Kruka Vit 26 cm

  Nappula Kruka Vit 26 cm
 • Kruka/Fat Polystone Liten Vit

  Kruka/Fat Polystone Liten Vit
  Låt allt grönt bli skönt i frosttåliga cylinderformade krukor med fat av polystone. Mixa och blanda olika storlekar och placera i grupp!
 • Dbkd Paper Vas/kruka Large Svart - Krukor Papier-mâché Svart - MZN837B

  Dbkd Paper Vas/kruka Large Svart - Krukor Papier-mâché Svart - MZN837B
  Paper vas från DBKD, formgiven av Halina Fritsch. En unik vas i papper mache som är 100% vattentät! Tänkvärd design där materialet har varit ledande i formgivningen för att få strukturen och känslan av tyngd och massa. Använd som vas försedd med några kvistar eller blommor, eller som en kruka och plantera en grön härlig bladväxt. Vi har valt ut Svart Krukor i Papier-mâché från DBKD med stor omsorg.
 • Vas/Blomkruka Arti 11x20 cm

  Vas/Blomkruka Arti 11x20 cm
 • Nordal - ISA Kruka, L, Ljusgrå

  Nordal - ISA Kruka, L, Ljusgrå
  ISA pot is made in ceramic with glaze inside and outside. The pot is made with a reactive dye so the colour may vary from item to item. which makes the item unique. Indoor planting only.The items is avaible in other colours.
 • Lene Bjerre Rosalie Blomkruka Small - Krukor Keramik Silver

  Lene Bjerre Rosalie Blomkruka Small - Krukor Keramik Silver
  Låt dina växter eller blommor få den uppmärksamhet de förtjänar i denna Rosalie blomkruka. Den fina krukan är tillverkad i keramik och har ett tidlöst uttryck. Med krukans enkla och stilrena formgivning, passar den in bland de flesta möblemang. Shoppa Krukor och mer Dekoration hos Royal Design.
 • Aytm Globe Blomkruka Ø17 Cm - Krukor Järn Bordeaux

  Aytm Globe Blomkruka Ø17 Cm - Krukor Järn Bordeaux
  Globe blomkruka i dova kulören bordeaux från AYTM i samma utförande som deras populära glasvas är dekorativ att plantera dina favoritblommor och växter i. Passar för utomhusbruk. Shoppa Krukor och mer Dekoration hos Royal Design.
 • Klong Trio Drop Kruka Beige 12 Cm / Small - Krukor Mässing Beige - 31710BG

  Klong Trio Drop Kruka Beige 12 Cm / Small - Krukor Mässing Beige - 31710BG
  Trio Drop kruka från Klong med ett droppformat mönster med en minimalistisk, enfärgad design och en beige färg som harmoniskt smälter in i hemmet. Den har en rund form med en inre kruka och en yttre kruka och ett dekorativt fat i mässing med en lackerad, vattentålig finish. Kombinera olika modeller och färger för att skapa din egen fina mix. Tillgänglig i olika storlekar. Endast för inomhusbruk. Bra att veta om Trio Drop kruka - Tillverkad av rostfritt stål.- Mjuk, beige färg.- Vattentåligt fat i lackerad mässing.- Inre kruka med en matchande, enfärgad look.- Yttre kruka med ett droppformat mönster.- Krukan kommer i olika storlekar.- Tillverkad i Indien Hur bör du ta hand om krukan?- Endast för inomhusbruk.- Endast handdisk.- Inte anpassad för diskmaskin. Vi har valt ut Beige Krukor i Mässing från Klong med stor omsorg.
 • Skagerak Edge Kruka Ø15x15 Burned Red (Indoor)

  Skagerak Edge Kruka Ø15x15 Burned Red (Indoor)
  p.p1 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 12.0px 'Helvetica Neue'; color: #454545} p.p2 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 12.0px 'Helvetica Neue'; color: #454545; min-height: 14.0px} Plantera din favoritväxt eller krydda i denna terrakottavas och låt den bli en vacker inredningsdetalj

Terrakottakrukor som åldras med vacker patina

Ett populärt lermaterial är terrakotta och det mycket för att terrakottakrukor åldras med vacker patina. En funktionell fördel är att terrakottakrukan andas, vilket gör det svårare att övervattna sin blomplanta.

Populära tillverkare av krukor

Det finns många märken bland tillverkare av krukor. Några av våra favoriter och som är populära hos många är:

Speciella typer av blomkrukor

En del blomkrukor är väldigt speciella i sin funktion eller design. Vi tänker till exempel på ansiktskrukor eller självvattnande kruka för örter eller blomlådor.

ileadileadilead