Kruka med ansikte

När man planterar blommor i hemmet kan det bli lite extra roligt om det är i en kruka med ansikte. I en ansiktskruka blir blomman håret och genom att välja olika krukväxter kan du styla håret som du vill.

Stor kruka ansikte utomhus

En del krukor och blomvaser har mänskliga ansikten medan andra är hämtade från djurens rike som gorillaansikte eller leopardansikte.

Tips på krukor med ansikte

 • Kruka Ansikte - Antik Guld

  Kruka Ansikte - Antik Guld
  Läcker kruka i form av ett ansikte i snygg antikguld! Mått: 10 x 15 cm
 • Kruka Statue Ansikte Grå

  Kruka Statue Ansikte Grå
 • Vas Ansikte Blå

  Vas Ansikte Blå
 • Vas Picasso Ansikte

  Vas Picasso Ansikte
  Om Vasen Med Picasso AnsikteDen här vasen i abstrakt stil från danska Madam Stoltz adderar en gnutta lekfullhet, stil och karaktär till hemmet. Med sin glaserade yta full av små bruna och svarta partiklar är den en riktigt unik och lite udda inredningsdetalj där hemma. Vi har döpt den till just Picasso för att den påminner oss om de välkända abstrakta målningarna av den gode mannen.Med måtten 15 x 7 x 16 centimeter ger den här vasen ditt hem en sådär härligt unik prick över i:et som passar perfekt på exempelvis soffbordet, sängbordet eller i bokhyllan!Varför Vi Tror Du Kommer Älska Den Här Unika Vasen Med PicassomotivDen här något mystiska och udda vasen är en garanterad ögonfångare - vart du än väljer att placera den i hemmet adderar den en rejäl dos karaktär och personlighet. Med dess abstrakta design, som ju är en så populär konststil just nu, kommer den svartbruna färgen passa perfekt i nästan alla omgivningar. Var Du Kan Inreda Med Den Svarta Picasso VasenAtt inreda med en riktigt snygg vas behöver inte vara så komplicerat - vilket sidobord, hallbord eller bokhylla som helst i hemmet kan bara bli ännu lite finare med den här ögonfångaren till vas. I dess snygga, nästan konstnärliga stil, adderar du enkelt en abstrakt mittpunkt till inredningen som tack vare sin mörka färg dessutom poppar ännu mer om du matchar den med något riktigt färggrant och djärvt. Mått: 15 x 7 x 16 cmMaterial: Keramik

Lisa Larson ansiktskruka för Gustavsberg

En klassiker av krukor med huvud är den som Lisa Larson gjorde åt Gustavsberg. Den tillverkas inte längre så vill du skaffa en sån får du leta på auktion eller begagnatsiter. En äkta sådan ska ha "LISA L MADE IN SWEDEN" signatur.

Måla ansikte själv på blomkrukan

Ett annat, mycket billigare sätt är ju att ta en gammal kruka och måla dit ett ansikte.

Ansikten målade på blomkrukor