Glas & Porslinsfigurer

Vackra glasfigurer är något som många använder för att dekorera sina hem med. En del är gamla som gått i arv och andra är helt nya små porslinsfigurer. Bland de stora varumärkena med toppdesigners finns Hummel, Nao och Orrefors.

Vanligt förekommande motiv för porslinsfigurer är människor, gudar och såklart djur. En del är säsongsbetonade som Lisa Larssons populära luciatåg i serien med prydnadsfigurer som kallas för Adventsbarn. Här på sidan har vi samlat ihop massor av fina glasfigurer och porslinsfiguriner från de stora varumärkena.

Populärt inom glas & porslinsfigurer

 • Alessi Prespe Porslinsfigurer grupp guld

  Alessi Prespe Porslinsfigurer grupp guld
  En härlig julkrubba med porslinsfigurer från Alessi. Tillsammans bildar de välkända figurer, så som de tre vise männen, Jesus, Maria och Josef, ett trevligt litet julspel som förgyller juldekorationen hemma. Alessis julfigurer av porslin har varit en tradition från företaget sedan 2007. Varje år har de sedan kommit med nya figurer som kan komplettera samlingen. Porslinsfigurerna och krubban är målade för hand. Designer: Massimo Giacon
 • Alessi Porslinsfigur Handmålad

  Alessi Porslinsfigur Handmålad
  En mycket vacker porslinsfigur från Alessi. Handmålad i en härlig guldfärg. Figuren heter: Stella Stellina och vill gärna vara en del av ditt hem.Längd: 9 cm.Bredd: 4 cm.
 • Alessi Porslinsfigurer Amir och Kamelen

  Alessi Porslinsfigurer Amir och Kamelen
  Amir & Camelus är två underbara porslinsfigurer som tillhör julfamiljen Presepe från Alessi.  Alessi julkrubba Presepe kom till 2007 och har sedan dess utökats med nya söta figurer varje år. Alla figurer är tillverkade av vitt porslin och sen målade för hand med ljusa och glänsande färger. Alla figurer från Alessi passar underbart tillsammans.
 • Rörstrand Adventsbarn Tärna 10,5 cm

  Rörstrand Adventsbarn Tärna 10,5 cm
  Porslinsfiguren Tärnan är en otroligt vacker och stämningsfull porslinsstatyett från designern Lisa Larsson. Lisa är en artist som är känd för sina vackra och charmiga statyetter. Matcha med flera olika statyetter från denna juliga porslinsserie, som till exempel Stjärngossen, Lucia eller Tomten.

Fler tips på glas & porslinsfigurer

 • Fågel vit i trä

  Fågel vit i trä
  En rolig inredningsdetalj.
 • Kay Bojesen - Figurines Fanbärare Jubileum Liten 29,5 cm Röd/Blå/Vit

  Kay Bojesen - Figurines Fanbärare Jubileum Liten 29,5 cm Röd/Blå/Vit
  Figurines Fanbärare Jubileum Liten 29,5 cm är speciellt framtagen till 80-års jubileet av de små träfigurerna av Kay Bojesen. För att fira det på bästa sätt finns det nu en speciell jubileumsutgåva av fanbäraren som pryds av ett rött och gyllene emblem med Kay Bojesens logotyp och en specialdesignad 80-årsjubileumslogotyp på andra sidan.Idag är fanbäraren en given gäst på bordet hos många födelsedagsfirare och jubilarer. Jubileumsfanbäraren är 29,5 cm hög och tillverkad av FSC-certificerat bokträ med stor precision och omsorg för den höga hantverksmässiga kvaliteten som är kärnan i Kay Bojesens verk.Kay Bojesen skapade den stora slottsvakten för första gången 1940 med anledning av kung Christian X:s 70-årsdag som en hyllning till den danske kungen. Den gången stod slottsvakterna som en meter höga figurer utanför Kay Bojesens butik på Bredgade i Köpenhamn. 1942 designade han de mindre figurerna i en storlek som gav oss alla möjlighet att fira födelsedagar och jubileum med stil – och göra Kay Bojesens originalberättelser i trä till våra egna.
 • Gunghäst silver

  Gunghäst silver
  Vacker inredningsdetalj att pryda hemmet med.
 • Kay Bojesen - Polisman 18,5 cm

  Kay Bojesen - Polisman 18,5 cm
  En fin polisman i målat bokträ från Kaj Bojesen. Den stiliga och charmerande polismannen i svart uniform är en tidlös inredningsdetalj som passar till alla hem. En vacker gåva till dig själv eller till någon som älskar design och som kan uppskatta konstnärskapet och polismannens originalitet. Polismannen är 18,5 cm hög och sprider designglädje oavsett var han får ta plats. Den här polismannen är en del av Kaj Bojesens uniformkollektion i vilken Vaktmannen och Brevbäraren ingår. Hans unika och förtjusande träfigurer är älskade av många och hittas i de flesta hem i Danmark. Inspirerad av samhällets uniformerade yrken skapar Kaj Bojesen tidlösa och underbara träfigurer i olika formgivningar som är ljuvliga att dekorera hemmet med.
 • Kay Bojesen - Björn Jubileum Mixed Wood Medium

  Kay Bojesen - Björn Jubileum Mixed Wood Medium
  Kay Bojesens Björn Jubileum Mixed Wood Medium är en unik och vacker träfigur som är perfekt för att fånga uppmärksamhet i ditt hem. Designen är inspirerad av Kay Bojesens ikoniska trädekorationer och har ett mjukt och stilrent utseende med trädetaljer som ger den en modern och autentisk känsla. Den är handgjord av trä från en blandning av löv- och barrträd, vilket ger den ett varmt och naturligt utseende. Denna träfigur är ett perfekt tillägg till din inredning och ger ett lugnande och stilfullt intryck. Låt den här träbjörnen vara en del av ditt hem och skapa en plats för att njuta av naturen. Kay Bojesens Björn Jubileum Mixed Wood Medium är det perfekta valet för att förhöja din inredning och skapa en unik och stilren miljö i ditt hem.
 • Kähler - Astro Pisces 13 cm Vit

  Kähler - Astro Pisces 13 cm Vit
  Astro Pisces 13 cm, skapad av den danska skulptören Malene Bjelke för Kähler, är en av de 12 stjärnteckenskulpturer som på ett stilrent sätt för vidare designarvet från Kählers historiska keramikverkstad in i vår moderna tid. Tillverkade av vitt oglaserat stengods där det råa uttrycket bidrar till att skapa dynamik i figurerna. Varje Astro-skulptur har skapats med ett beskrivande ord baserat på de värden som förknippas med vart och ett av de 12 olika stjärntecknen, och energin från stjärntecknens särskilda egenskaper har förmedlats genom formgivningen av figurerna. För skulpturen Astro Fiskarna det ordet Intuition som kommer till uttryck i karaktärens pose och bidrar till att beskriva de unika karaktärsdragen hos detta stjärntecken. Fiskarnas stjärntecken är drömmaren bland zodiakens tecken. Det är en intiutiv, känslig, människa med mycket energi och passion.
 • Yoga trädet

  Yoga trädet
  Trendiga yogafigurer är alltid rätt.
 • Kay Bojesen - Sångfågel 15,1 cm Svart

  Kay Bojesen - Sångfågel 15,1 cm Svart
  Serien Songbirds formgavs av Kay Bojesen på 50-talet, och är idag populärare än någonsin. Med åren har de små träfåglarna fått nya färger, men den stilrena runda formen har bestått. Fågeln är perfekt att ge bort till brudparet, som doppresent eller varför inte till dig själv? Matcha gärna med andra träfigurer från Kay Bojesen.
 • Kay Bojesen - Sångfågel Korp 20,5 cm Svart

  Kay Bojesen - Sångfågel Korp 20,5 cm Svart
  Serien Songbirds formgavs av Kay Bojesen på 50-talet, och är idag populärare än någonsin. Med åren har träfåglarna fått nya färger, men den stilrena runda formen har bestått. Nu kommer den i ett större format!Fågeln är perfekt att ge bort till brudparet, som doppresent eller varför inte till dig själv? Matcha gärna med andra träfigurer från Kay Bojesen.
 • Kay Bojesen - Sångfågel 15,1 cm Grå

  Kay Bojesen - Sångfågel 15,1 cm Grå
  Serien Songbirds formgavs av Kay Bojesen på 50-talet, och är idag populärare än någonsin. Med åren har de små träfåglarna fått nya färger, men den stilrena runda formen har bestått. Fågeln är perfekt att ge bort till brudparet, som doppresent eller varför inte till dig själv? Matcha gärna med andra träfigurer från Kay Bojesen.
 • Vintage - Figuriner i Form av Strykjärn 2 st

  Vintage - Figuriner i Form av Strykjärn 2 st
  2 st figuriner i form av strykjärn gjorda i porslin med flerfärgad dekor.BruksslitageProdukterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Rörstrand - Säl Figur Gunnar Nylund

  Rörstrand - Säl Figur Gunnar Nylund
  Figur i form av säl formgiven av Gunnar Nylund för Rörstrand.BruksslitageProdukterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Cooee - Snowy Julgran 20 cm Vit

  Cooee - Snowy Julgran 20 cm Vit
  Julgranen Snowy är perfekt för dig som vill inreda med en egen skog av härligt bulliga granar. Placera dom på middagsbordet eller som ett stilleben för att förhöja stämningen inför julen.Snowy finns i tre storlekar och kommer i fyra olika färger. Snowy är handgjord och handmålad vilket gör varje objekt unikt. Den handmålade granen har en matt, mjuk yta som har blivit ett kännetecken för Cooees produkter.
 • Cooee - Fungi Vas 18 cm Sand

  Cooee - Fungi Vas 18 cm Sand
  Fungi har diagonala ränder som skapar en känsla av rörelse, som omsluter vasen och dina blommor på ett vackert sätt. Vasen finns i kulörerna svart, Sand och Linne samt i en mindre och en större modell.Tillsammans med formgivare Hanna Heino har Cooee Design tagit fram en collection skulpturer som för tankarna till skogen och naturen. De organiska formerna kompleteras med den silkeslena ytan Cooee gjort sig kända för.Att vandra i naturen genom att samla grenar och stenar och få intryck av renhet och lugn återspeglas i subtila svampskulpturer. Skulpturen kretsar kring förändrade organiska former. Dialogen mellan olika - Hanna Heino
 • Kosta Boda - SÅLD Glögglas Oktav 2 st

  Kosta Boda - SÅLD Glögglas Oktav 2 st
  2 st glögglas ur serien Oktav formgivna av Bertil Vallien för Kosta Boda.Produkterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Kay Bojesen - Hund Tim ek Rökt

  Kay Bojesen - Hund Tim ek Rökt
  Bedårande träfigurer från Kay Bojesen. Perfekta att ge bort till brudparet, som doppresent eller varför inte till dig själv?
 • Lladro Fragrant Bouquet - Porslinsfigurer Mix

  Lladro Fragrant Bouquet - Porslinsfigurer Mix
  Fragrant Bouquet från Lladro. Porslinsfigurer Mix . Shoppa Porslinsfigurer och mer Dekoration hos Royal Design.
 • Kanin vädur

  Kanin vädur
  Vacker inredningsdetalj att förgylla hemmet med.
 • &klevering - Sphere Brevpress Glas 9 cm Lila

  &klevering - Sphere Brevpress Glas 9 cm Lila
  Färgsprakande brevpress i glas, en snygg inredningsdetalj på skrivbordet eller i hyllan. Matcha gärna med andra inredningsdetaljer från Klevering.
 • Spring Copenhagen - Emoji Nyckelring 3 cm Cool

  Spring Copenhagen - Emoji Nyckelring 3 cm Cool
 • Cooee - Snowy Julgran 10 cm Oliv

  Cooee - Snowy Julgran 10 cm Oliv
  Allt julpynt behöver inte vara rött! Skapa dig en egen skog av härligt bulliga granar. Placera dom på middagsbordet eller som ett stilleben för att förhöja stämningen inför julen.Snowy finns i tre storlekar och kommer i fyra olika färger. Snowy är handgjord och handmålad vilket gör varje objekt unikt. Den handmålade granen har en matt, mjuk yta som har blivit ett kännetecken för Cooees produkter.
 • Alessi Porslinsfigurer Två Små Får 2 st

  Alessi Porslinsfigurer Två Små Får 2 st
  Tiny Little Sheep från Alessi. Passar perfekt till den mysiga julkrubban som förhöjer ditt julpynt!  Alessi julkrubba Presepe kom till 2007 och har sedan dess utökats med nya söta figurer varje år. Alla figurer är tillverkade av vitt porslin och sen målade för hand med ljusa och glänsande färger. Alla figurer från Alessi passar underbart tillsammans. Storlek: 3,8 cm
 • Kay Bojesen - Figurines Sandman 21 cm Blå/Ljusblå

  Kay Bojesen - Figurines Sandman 21 cm Blå/Ljusblå
  Figurines Sandman 21 cm eller John Blund, kärt barn har många namn, står med ett vänligt leende och försäkrat om en natt med fina drömmar. Iförd sin ljusblå nattskjorta och mörkblå pyjamasbyxor med tofflor och en liten hatt står han med sina två paraplyer och väntar på att du ska somna.John Blund är tillverkad för hand i svarvad i FSC®-certifierad bok. Formen är baserad på de ursprungliga Ole-figurinerna från Kay Bojesens arkiv, karaktäriserade av det enkla och minimalistiska, men fulla av liv och själ.
 • Kay Bojesen - Elefant Reworked Anniversary mini Mix wood

  Kay Bojesen - Elefant Reworked Anniversary mini Mix wood
  2023 firar Kay Bojesens ikoniska och älskade elefant 70-årsjubileum. Perfekt present till födelsedagar, dop eller bröllop. Elefanten har en 70-årsjubileumsstämpel under ena foten. Med hänsyn till miljön är den omarbetade elefanten tillverkad av restträ, vilket innebär att varje elefant ser olika ut beroende på vilka träslag som blir över den dag den tillverkas.
 • Kosta Boda - SÅLD Glasfigurin Vindruva av Gunnel Sahlin

  Kosta Boda - SÅLD Glasfigurin Vindruva av Gunnel Sahlin
  Glasfigurin ur serien Vindruva formgiven av Gunnel Sahlin för Kosta Boda.BruksslitageProdukterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Iittala - Birds by Toikka Rubinfågel 21x13 cm

  Iittala - Birds by Toikka Rubinfågel 21x13 cm
  Ur Birds by Toikka för Iittala hamnar Rubinfågel i uppmärksamhetens centrum var hon än landar. Tillverkad i ett halvgenomskinligt djuprött glas dekorerat med skimrande prickar som fångar upp ljuset på ett vackert sätt och ger henne en majestätisk skepnad Designlegenden Oiva Toikkas ikoniska Iittala-serie med glasfåglar såg dagens ljus redan 1972. Toikkas passion för naturen och blåst glas gör att varje fågel får en egen personlighet och blir ett unikt konstverk. Serien tillverkas för hand och munblåses vid Iittalas glasbruk, och är resultatet av en kreativ fusion av glastillverkningstraditioner och Toikkas samarbete med sitt team av glasblåsare.
 • Gustavsberg - SÅLD Sittande Katt av Lisa Larson

  Gustavsberg - SÅLD Sittande Katt av Lisa Larson
  Sittande katt figurin ur serien Lilla Zoo av Lisa Larson för Gustavsberg.BruksslitageProdukterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Gustavsberg - SÅLD Björn Lisa Larson

  Gustavsberg - SÅLD Björn Lisa Larson
  Figurin i glaserat stengods Björn ur serien Skansen formgiven av Lisa Larson för Gustavsberg 1976 - 1978.BruksslitageProdukterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Spring Copenhagen - Emojiboll Ek 7 cm Tears of joy

  Spring Copenhagen - Emojiboll Ek 7 cm Tears of joy
  Dela dina känslor! Känslor finns överallt och vi kan inte leva utan dem. Vi älskar, vi gråter, vi blir överraskade och ibland arga. Även digitalt använder vi figurer, emojis, för att visa hur vi mår, när orden inte räcker till. Med Spring Emotions tar vi dessa välkända digitala ikoner in i våra vardagsliv.Träfigurerna är tillverkade enligt traditionellt hantverkskunnande och har en mycket hög kvalitet. Genom att köpa Spring Emotions bidrar du till att plantera mangroveträd, i samarbete med Global Climate Institute. Mangroveskog ger biologisk mångfald, binder mycket CO2 och är effektiv i kampen för ett hållbart klimat. Mått: Ø 7 cm Material: Ek Design: mencke&vagnby
 • Oyoy - Björn 12 cm

  Oyoy - Björn 12 cm
  Den gulliga och lekfulla björnen från OYOY kan du antingen ställa i en hylla eller på bordet men även hänga upp i det medföljande lädersnöret. Den är fin ensam i all sin enkelhet men passar även bra att kombinera med ex. Leika dog eller kaninen ur samma serie.
 • Yoga Dansaren

  Yoga Dansaren
  omåttligt populära yoga-figurer.
 • Spring Copenhagen - Haren Jumper 19 cm Ek

  Spring Copenhagen - Haren Jumper 19 cm Ek
  Jumper är designad att vara en nyskapande påskdekoration, men kan såklart användas året runt, på bokhyllan eller i barnrummet. Den söta haren är handgjord i de finaste materialen, därför kan varje hare skilja sig något i utseende och färg. Mått: 16,4 x 7,5 x 7 cm Material: Ek/Valnöt
 • Giraff small

  Giraff small
  En häftig inredningsdetalj.
 • Kay Bojesen - Monkey Apa Reworked Mini 9,5 cm Mixed wood

  Kay Bojesen - Monkey Apa Reworked Mini 9,5 cm Mixed wood
  Monkey Apa Reworked Mini 9,5 cm är som ett vackert lapptäcke, sammansatt av en härlig blandning olika träslag exempelvis teak, valnöt, ek, ask och lönn som alla är överskotts- och restved som annars skulle ha gått till spillo. Reworked Apa Mini är med andra ord helt rätt i tiden.Den klassiska apan från Kay Bojesen är en folkkär favorit bland hans många fina träfigurer. Reworked Apan tillför en hållbar dimension till hantverket, den inte bara blickar bakåt i tiden utan även framåt, ett ansvar i tillverkningsprocessen eftersom materialet som används helt och hållet är tillgänglig restved. Det betyder att varje Reworked Apa är unik och ingen är den andra helt lik, beroende på vilka träslag som blir över just den dagen då de tillverkas.Kay Bojesens träapa är en älskad designikon som först skapades på 1950-talet. Den blir en kär vän för resten av livet, och är lika fin i barnrummet som vardagsrummet. Perfekt att ge bort till brudparet, som doppresent eller varför inte till dig själv?
 • Katt i hamrad plåt large

  Katt i hamrad plåt large
  Omåttligt populär katt i plåt.
 • Gymnast Häng

  Gymnast Häng
  Omåttligt populär inredningsdetalj!
 • Kay Bojesen - Björn Jubileum Mixed Wood Liten

  Kay Bojesen - Björn Jubileum Mixed Wood Liten
  Kay Bojesen Björn Jubileum Mixed Wood Liten är en träfigur som är tillverkad av naturliga trämaterial och har en unik design som gör att den sticker ut. Den har en charmig finish som är perfekt för att förhöja din inredning. De olika träslagen som används ger den här björnen en unik färg som kommer att lysa upp vilket rum som helst. Den är ett perfekt sätt att lägga till något extra till din inredning och kommer att bli ett älskat minne för hela familjen. Kay Bojesen Björn Jubileum Mixed Wood Liten är ett måste för alla som älskar att dekorera med träfigurer.
 • Alessi Prespe Porslinsfigurer grupp

  Alessi Prespe Porslinsfigurer grupp
  En guldig julkrubba från italienska Alessi, gjord i porslin och målad för hand. I krubban återfinns några av de karaktärer som vi förknippar med en klassisk julkrubba, dock i en lite mer lekfull och modern tappning. 2007 föddes Alessis tradition med söta porslinsfigurer till julen. Haka på traditionen du också och börja samla Alessis julfigurer. Design: Massimo GiaconStorlek: 16 x 13 x 13,5 cm
 • Vintage - Glasfisk av Ture Berglund

  Vintage - Glasfisk av Ture Berglund
  Fisk av Ture Berglund vid Stockholms Glasbruk Skansen.BruksslitageProdukterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Gustavsberg - SÅLD Kattfigurin av Lisa Larson

  Gustavsberg - SÅLD Kattfigurin av Lisa Larson
  Katt formgiven av Lisa Larson från Gustavsbergs porslinsfabrik.Produkterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Målerås Glasbruk - Icons Björk 21 cm Grön

  Målerås Glasbruk - Icons Björk 21 cm Grön
  Handmålat motiv av björk på gjutet kristallblock. Handgjord i Målerås samt signerad i botten. Förpackad i presentask. Finns i två storlekar. Vikt: 1,15 kg. Design Robert Ljubez. Robert Ljubez kom till Sverige från krigets Bosnien 1992. Erfarenheter av gravering och teckning i kombination med konstnärlig begåvning gav honom 1996 anställning på glasbruket i Målerås. Först som gravör, men han blev snart formgivaren Mats Jonassons högra hand. Denna tid har givit honom viktig kunskap om glasets oanade möjligheter. En lyckad kombination av nyfikenhet, nytänkande och stor respekt för hantverket har inspirerat honom till att skapa sina egna föremål i kristall. På Målerås glasbruk skapar formgivare och glashantverkare både konst- och bruksglas av hög kvalitet och unik design. All gjutning sker hantverksmässigt och kräver stor skicklighet och kunskap om temperatur och glasmassa. Skulpturen är handmålad, Målerås konstnärer använder sig av olika tekniker och färgtyper för att ge glaspjäsen rätt uttryck. De använder en exklusivt framtagen kristallmassa som tar upp ljusets speglingar och ger glaset extra klarhet och skönhet.Efter att den gjutna glaspjäsen målats tillför gravören viktiga detaljer och ibland kräver den ytterligare en blästring.Innan gravören får pjäsen i sin hand har den slipats och polerats i flera steg för att få högsta glans. Efter en sista kvalitetskontroll läggs den i sin presentförpackning och är nu redo för att hitta sin ägare någonstans i världen.Äger du ett föremål från Målerås är du garanterad en helsvensk skapelse i kristall!
 • Cooee - Snowy Julgran 15 cm Svart

  Cooee - Snowy Julgran 15 cm Svart
  Granen hör ju julen till - skapa dig en egen skog av härligt bulliga granar. Placera dom på middagsbordet eller som ett stilleben för att förhöja stämningen inför julen.Snowy finns i tre storlekar och kommer i fyra olika färger. Snowy är handgjord och handmålad vilket gör varje objekt unikt. Den handmålade granen har en matt, mjuk yta som har blivit ett kännetecken för Cooees produkter.
 • Båtsman med Stina

  Båtsman med Stina
  Söt juldekoration i polystone.Mått: 13 x 15 x 12 cm
 • Gustavsberg - SÅLD Kosack Alla Världens Barn Lisa Larson

  Gustavsberg - SÅLD Kosack Alla Världens Barn Lisa Larson
  Kosack figur ur serien Alla Världens Barn formgiven av Lisa Larson för Gustavsberg. 1 av 8 barn i serien som ursprungligen såldes till förmån för UNICEF. Tillverkades 1974-75.Produkterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Kay Bojesen - Kay Bojesen Apa liten 20 cm Teak/Limba

  Kay Bojesen - Kay Bojesen Apa liten 20 cm Teak/Limba
  Kay Bojesen Apa liten är 20 cm hög. Den lekfulla apan i trä är en krabat för både stora och små, och är lika fin i barnrummet som i vardagsrummet. Därför har den blivit populär att ge bort som både doppresent och bröllopspresent, eller varför inte till dig själv? Den älskade designikonen var från början menad att användas som hängare för barnens kläder, där apans armar och ben skulle fungera som krokar för mössa och halsduk. Så blev det inte – och idag får vi glädjas åt apan som en vacker inredningsdetalj i hemmets alla rum. Apan har hängt med ända sedan 1950-talet och är här för att stanna. Formgivaren Kay Bojesen är känd för att kunna ge liv åt trä och blev med tiden världskänd för sina trädjur, där apan med sin starka personlighet är en av hans allra mest älskade figurer. Kay Bojesens apa är tillverkad i Danmark och varje apa är helt unik i sina färgskiftningar – men självklart alltid av den goda kvalitet som utmärker Kay Bojesen. Apan i liten storlek på 20 cm finns i tre varianter av olika färger och träslag: teak/limba, rökt ek och ek/lönn.
 • Kähler - Astro Aquarius 19 cm Vit

  Kähler - Astro Aquarius 19 cm Vit
  Astro Aquarius 19 cm är en av de nya Astro-skulpturerna Malene Bjelke har skapat för från Kähler.Tillverkade i vitt oglaserat stengods formgiven ur ett beskrivande ord baserat på de egenskaper som förknippas med just det stjärntecknet. För skulpturen Astro Vattumannen är det ordet Originalitet - Frihet och rättvisa är två viktiga saker för lufttecknet Vattumannen, som gärna går sin egen väg och står för sina åsikter.Den danska skulptören Malene Bjelke hittat inspiration till Astro skulpturerna i Kählers mångåriga figurhistoria och skapat 12 olika stjärnteckenskulpturer som på ett vackert sätt för vidare designarvet från Kählers historiska keramikverkstad in i vår moderna tid.
 • Vintage - SÅLD Dalatupp allmoge

  Vintage - SÅLD Dalatupp allmoge
  Dekoration dalatupp med allmogemönster, målad på vit botten. Producent okänd. Produkterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Ekorre antik guld

  Ekorre antik guld
  Vacker inredningsdetalj att förgylla hemmet med.
 • Cooee - Snowy Julgran 20 cm Oliv

  Cooee - Snowy Julgran 20 cm Oliv
  Julgranen Snowy är perfekt för dig som vill inreda med en egen skog av härligt bulliga granar. Placera dom på middagsbordet eller som ett stilleben för att förhöja stämningen inför julen.Snowy finns i tre storlekar och kommer i fyra olika färger. Snowy är handgjord och handmålad vilket gör varje objekt unikt. Den handmålade granen har en matt, mjuk yta som har blivit ett kännetecken för Cooees produkter.
 • Kay Bojesen - Hund Valnöt

  Kay Bojesen - Hund Valnöt
  En designklassiker i valnöt som är ett måste för Kay Bojesen älskaren. Hunden föreställer en Dachshund och designades redan på 30-talet. Perfekt att ge bort till brudparet, som doppresent eller varför inte till dig själv?
 • Kosta Boda - Pumpa Glasfigur av Gunnel Sahlin

  Kosta Boda - Pumpa Glasfigur av Gunnel Sahlin
  Glasfigur i form av pumpa formgiven av Gunnel Sahlin för Kosta BodaBruksslitageProdukterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
ilead