Ugnsformar

Här har vi samlat ihop förslag på ugnsformar för matlagning och bakning i ugnen. Formarna finns att beställa från de olika varumärkenas återförsäljare direkt på nätet.

De flesta formarna är i storlek för att rymma en gratäng, blandade grönsaker och kanske en efterrättspaj. Några är av mindre storlek och lagom som portionsform för 1-2 personer.

Bläddra i vår översikt och klicka på den ugnssäkra form du är intresserad av. Läs mer på produktsidan hos den återförsäljande butiken.

Populärt inom ugnsformar

 • Pyrex Ugnsform Cook and Heat med lock, 1 liter

  Pyrex Ugnsform Cook and Heat med lock, 1 liter
  Under en hektisk vardag kan det vara svårt att hinna förbereda hälsosamma och goda måltider, det är då som Pyrex-familjen kommer till undsättning. Med denna matlåda i borosilikatglas med patenterat lock kan du smidigt värma upp hemmagjorda måltider så att de blir lika goda som när de var
 • Pyrex - Inspiration Ugnsform 20x30 cm 2,6 L

  Pyrex - Inspiration Ugnsform 20x30 cm 2,6 L
  Ugnsfast glasform från franska Pyrex, tillverkat av ultraresistent borosilikatglas som tål både diskmaskin och mikrovågsugn. Formen klarar ugnstemperatur upp till 300°C och frystemperatur ner till -20°C. Glaset absorberar ingen lukt eller smak och tål dessutom vassa redskap i metall utan att repa. Volym 2,6 liter. Finns i olika storlekar.
 • Pyrex Essentials Ugnsform 35x24 cm 3 l

  Pyrex Essentials Ugnsform 35x24 cm 3 l
  Hur skulle det smaka med en saftig bit kött, ugnsstekta grönsaker och kanske lite bakad lök ikväll? "Less is more" som bekant, och med den här rejäla ugnsformen från Pyrex krävs inga krångligheter för att trolla fram en riktigt god middag! Satsa på riktigt bra råvaror och säsongens grö
 • Swedish Grace Ugnsform 20x28 cm Snö

  Swedish Grace Ugnsform 20x28 cm Snö

Fler tips på ugnsformar

 • Appolia Ugnsformset 25+32 cm Grå & Vit

  Appolia Ugnsformset 25+32 cm Grå & Vit
 • Peugeot - Appolia Ugnsform rund 27 cm Svart

  Peugeot - Appolia Ugnsform rund 27 cm Svart
  Appolia ugnsform från Peugeot är en tålig rund ugnsfast form tillverkad av keramik, perfekt att laga paj i. Formen har en klassisk design och tål både höga och låga temperaturer, vilket gör att du kan ta den från frysen och direkt värma den i ugnen. Finns i olika färger och storlekar, och tål mikrovågsugn, ugn, frys och diskmaskin.
 • Dutchdeluxes - Ugnsform 27x24 cm 2 delar Mässing

  Dutchdeluxes - Ugnsform 27x24 cm 2 delar Mässing
  Rustika ugnsformar i keramik i 2 delar från Dutchdeluxes. Laga en god lasagne, ugnsrostade grönsaker eller använd det medföljande locket och låt en gryta puttra i ugnsformen. Det medföljer även ett underlägg i kork som både blir en snygg detalj på middagsbordet samtidigt som det är format för att passa perfekt ovanpå locket. Formarna skyddas därför mot repor och skav vid stapling i varandra.De ugnssäkra formarna är handgjorda och tål mikrovågsugn samt maskindisk. Välj mellan olika färger och flera olika storlekar.
 • Anders Petter - Stenfors Ugnsform Lasagne 37,5x22 cm Svart

  Anders Petter - Stenfors Ugnsform Lasagne 37,5x22 cm Svart
  Tålig ugnsform specifikt gjord för lasagne från Anders Petters Stenfors-serie. Laga till en riktigt bra lasagne al forno med denna ugnsfasta form som är specialutvecklad för tillagning av denna italienska favoriträtt. Ugnsformen är tillverkad av extra starkt porslin som tål höga temperaturer på upp till 260 °C och finns i flera olika storlekar och färger. Formen kan användas i mikrovågsugn, ugn, frys och diskmaskin.I serien Stenfors från Anders Petter ingår en rad köksverktyg- och produkter som har tagits fram med både hållbarhet och prestanda i åtanke för att kunna erbjuda prisvärda alternativ med en design som gör att de passar in i både moderna såväl som i klassiskt utformade kök. Stenfors är helt enkelt en köksserie med en skarp känsla för detaljer!
 • Staub Minipumpa Skål 0,7 L - Ugnsformar Stengods Svart

  Staub Minipumpa Skål 0,7 L - Ugnsformar Stengods Svart
  Skål från Staub i form av en liten pumpa. Tillverkad av tåligt stengods i en vacker kanelbrun färg. Kan användas som dekorativ servering till förrätter, efterrätter, såser med mera. Säker för tillagning i ugn upp till 300°C. Tål maskindisk och mikrovågsugn. Shoppa Ugnsformar och mer Pannor & Kokkärl hos Royal Design.
 • Donut Ugnsform

  Donut Ugnsform
 • Le Creuset - Ugnsformset Stengods 25+32 cm Vulkan

  Le Creuset - Ugnsformset Stengods 25+32 cm Vulkan
  Set med 2 ugnsformar från Le Creusets stengodsserie, perfekt till ugnsrostade grönsaker, kyckling eller fisk. Faten har en klassisk design med en emaljerad sandfärgad insida som gör dem lätta att rengöra och förhindrar att lukt och smak absorberas. Precis som Le Creusets övriga sortiment finns ugnsformarna i en mängd färger och former som garanterat kommer att liva upp dukningen.Ugnsformarna klarar temperaturer från -18°C till +260°C, och tål även mikrovågsugn, ugn, frys, kyl och maskindisk. Kort sagt är detta formar som klarar matlagning både till vardags och fest, och kommer hålla livet ut!
 • Ostindia Ugnsform 28 cm

  Ostindia Ugnsform 28 cm
 • Anders Petter - Stenfors Ugnsform 25x14x5,5 cm Grå

  Anders Petter - Stenfors Ugnsform 25x14x5,5 cm Grå
  Tålig ugnsform från Anders Petters Stenfors-serie. Laga till en smaskig potatisgratäng eller lasagne med denna ugnsfasta gratängform. Ugnsformen är tillverkad av extra starkt porslin som tål höga temperaturer på upp till 260 °C och finns i flera olika storlekar och färger. Formen har en rad möjliga användningsområden och tål mikrovågsugn, ugn, frys och diskmaskin.I serien Stenfors från Anders Petter ingår en rad köksverktyg- och produkter som har tagits fram med både hållbarhet och prestanda i åtanke för att kunna erbjuda prisvärda alternativ med en design som gör att de passar in i både moderna såväl som i klassiskt utformade kök. Stenfors är helt enkelt en köksserie med en skarp känsla för detaljer!
 • Staub Rektangulär Ugnsform 34 x 24 cm Vit

  Staub Rektangulär Ugnsform 34 x 24 cm Vit
  Staubs rektangulära ugnsform är både funktionell och modern. Den tåliga formen har rejäla handtag och kan användas i ugn, mikrovågsugn, frys och tål diskmaskin.
 • Peugeot Apolia ugnsform 40cm röd

  Peugeot Apolia ugnsform 40cm röd
 • Potteryjo Daria Ugnsform 35 Cm Clean Grey - Ugnsformar Lergods Grå

  Potteryjo Daria Ugnsform 35 Cm Clean Grey - Ugnsformar Lergods Grå
  Ugnsformen från Potteryjo har vacker, tidlös design i lergods med handtag perfekt för långa middagar runt matbordet. Välj mellan olika färger. Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination. Varje artikel är unik tack vare den handgjorda designen. Om ugnsformen från Potteryjo- Handgjord.- Tillverkad av lergods.- Vacker design.- Djup: 250 mm.- Bredd: 350 mm.- Höjd: 60 mm.- Ugnsformen kommer i olika storlekar.- Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination.- Tillverkad i Portugal Skötselråd för ugnsformen- Denna produkt tål diskmaskin och mikrovågsugn. Shoppa Ugnsformar och mer Pannor & Kokkärl hos Royal Design.
 • Ugnsform med lock Cerise 33x23 cm

  Ugnsform med lock Cerise 33x23 cm
 • Staub Gratängform 34 x 24 Cm Körsbär - Ugnsformar Röd

  Staub Gratängform 34 x 24 Cm Körsbär - Ugnsformar Röd
  Kan användas i ugnen, mikrovågsugnen, i frysen, i diskmaskin. Sprider och fördelar värmen på ett optimalt sätt. Staubs keramiska formar har ett hårt, hållbart och slitstarkt ytskikt av blank emalj. De emaljerade ytorna är av naturligt non-stick material vilket hindrar maten från att bränna fast samt att bakterier ska tränga igenom. Helt fri från bly och kadmium. Shoppa Ugnsformar och mer Pannor & Kokkärl hos Royal Design.
 • Staub Ugnsform Pumpa Kanel 0,5 liter

  Staub Ugnsform Pumpa Kanel 0,5 liter
  Vacker design, unikt uttryck och högsta kvalité - denna ugnsform från Saub Mini kommer garanterat att förgylla ditt kök. Formen är tillverkad i tåligt stengods och kan användas i ugn på upp till 300 grader C. Tack vare den läckra designen passar den utmärkt på matbordet och gör serverin
 • Iittala Tools Ugnsform 36x24x6 Cm - Ugnsformar

  Iittala Tools Ugnsform 36x24x6 Cm - Ugnsformar
  En ugnsform med olika sammansatta material som är perfekt för matlagning. Formgivaren Björn Dahlström har kombinerat funktion med form genom att skapa en ugnsform med en inre aluminiumkärna och yttre skikt av stål med en satin finish. Detta säkerställer att maten värms jämnt och snabbt. Lämplig för alla hällar och ugnar. Shoppa Ugnsformar och mer Pannor & Kokkärl hos Royal Design.
 • Staub Rektangulär Ugnsform 34 x 24 cm Blå

  Staub Rektangulär Ugnsform 34 x 24 cm Blå
  Rektangulär ugnsform med handtag på kortsidorna.Den funktionella och tåliga ugnsformen från Staub är lika perfekt till fiskgratängen som till lasagnen eller smarriga brownies.
 • Toulouse Ugnsform 29x24 cm Vit

  Toulouse Ugnsform 29x24 cm Vit
 • Rosendahl Copenhagen Grand Cru Ugnsfast Skål 19 Cm - Ugnsformar Blyfritt Glas Klar

  Rosendahl Copenhagen Grand Cru Ugnsfast Skål 19 Cm - Ugnsformar Blyfritt Glas Klar
  Grand Cru Ugnsfast Skål kommer från Rosendahl och har en diameter på 19 cm. Skålen passar även bra till servering av exempelvis sallad. Shoppa Ugnsformar och mer Pannor & Kokkärl hos Royal Design.
 • Peugeot - Appolia Ugnsform 25x16 cm Röd

  Peugeot - Appolia Ugnsform 25x16 cm Röd
  Appolia ugnsform från Peugeot är en liten tålig ugnsfast form tillverkad av keramik. Formen har en klassisk design och tål både höga och låga temperaturer, vilket gör att du kan ta den från frysen och direkt värma den i ugnen. Finns i olika färger och storlekar, och tål mikrovågsugn, ugn, frys och diskmaskin.
 • Le Creuset - Ugnsformset 23+13 cm Deep Teal

  Le Creuset - Ugnsformset 23+13 cm Deep Teal
  Set med 2 kvadratiska ugnsformar från Le Creusets stengodsserie, perfekt till pajer eller ugnsrostade rotsaker. Faten har en klassisk design med en emaljerad sandfärgad insida som gör dem lätta att rengöra och förhindrar att lukt och smak absorberas. Precis som Le Creusets övriga sortiment finns ugnsformarna i en mängd färger och former som garanterat kommer att liva upp dukningen.Ugnsformarna klarar temperaturer från -18°C till +260°C, och tål även mikrovågsugn, ugn, frys, kyl och maskindisk. Kort sagt är detta formar som klarar matlagning både till vardags och fest, och kommer hålla livet ut!
 • Eva Solo Legio Nova Ugnsform 32x20 Cm - Ugnsformar Porslin Vit

  Eva Solo Legio Nova Ugnsform 32x20 Cm - Ugnsformar Porslin Vit
  Ugnsformen från Eva Solo har stilren design i porslin perfekt för både matlagning och bakning. Den har högkvalitativt material för vardaglig användning. Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination. Om ugnsformen från Eva Solo- Tillverkad av porslin.- Från serien Legio Nova.- Elegant, räfflad design.- Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination.- Djup: 320 mm.- Bredd: 200 mm.- Höjd: 60 mm. Skötselråd för ugnsformen- Tål diskmaskin. Shoppa Ugnsformar och mer Pannor & Kokkärl hos Royal Design.
 • Royal Doulton Maze Light Grey Ugnsform - Ugnsformar Stengods Ljusgrå

  Royal Doulton Maze Light Grey Ugnsform - Ugnsformar Stengods Ljusgrå
  Ugnsformen från Royal Doulton har en stilren, modern design för alla tillfällen. Ugnsformen har en ljusgrå, neutral färg med en rektangulär form. Den är tillverkad av slitstarkt glaserat stengods perfekt för vardagsbruk. En perfekt gåva. Formgiven av Gordon Ramsay. Om ugnsformen från Royal Doulton- Ugnsformen är designad till Royal Doultons 10-års jubileum.- Den här ugnsformen är en del av Royal Doultons kollektion Maze.- Maze uppskattas för den höga kvaliteten.- Levereras i presentförpackning. Skötselråd för ugnsformen- Denna produkt tål diskmaskin och mikrovågsugn. Shoppa Ugnsformar och mer Pannor & Kokkärl hos Royal Design.
 • Non-Stick Ugnsform 35x25x2cm

  Non-Stick Ugnsform 35x25x2cm
 • Eva Solo Legio Ugnsfast Form 17x24x4 Cm - Ugnsformar Porslin Vit

  Eva Solo Legio Ugnsfast Form 17x24x4 Cm - Ugnsformar Porslin Vit
  Ugnsfast form i helglaserat porslin av hög kvalitet som klarar av både låga och höga temperaturer, allt från -30 °C till +350 °C. Detta innebär att du kan ta en förberedd rätt från frysen och lägga in den direkt i ugnen, så länge hela bottnen är täckt med vätska eller fett.Servisserien Legio finns i ett stort utbud av olika delar, såsom tallrikar, skålar, muggar m.m. Alla delar tål mikrovågsugn, frys och ugn samt maskindisk. Shoppa Ugnsformar och mer Pannor & Kokkärl hos Royal Design.
 • Arabia - SÅLD Ruska Ugnsform med Lock och Bambuställning

  Arabia - SÅLD Ruska Ugnsform med Lock och Bambuställning
  Ugnsform med lock och bambuställning ur serien Ruska formgiven av Ulla Procopé för Arabia.BruksslitageProdukterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Staub Oval Form i Gjutjärn 21 Cm Svart - Ugnsformar Grå

  Staub Oval Form i Gjutjärn 21 Cm Svart - Ugnsformar Grå
  Gjutjärn är det material som leder och håller värmen bäst. Formen är emaljerad på både insidan och utsidan. Passar alla värmekällor, och speciellt för induktion. Tål ugn, gasspisar, grill, halogen och maskindisk. Mycket lämplig för skonsam och hälsosam matlagning. Idealisk för servering på bordet. Hållbar och reptålig. Shoppa Ugnsformar och mer Pannor & Kokkärl hos Royal Design.
 • PRO ugnsform 24x34 cm

  PRO ugnsform 24x34 cm
 • Denby Halo Ugnsform Stor - Ugnsformar Mix

  Denby Halo Ugnsform Stor - Ugnsformar Mix
  En samling mångsidiga ugnsformar, skålar och pajformar i stengods från Denby. Ett bra komplement till Denbys gjutjärnsprodukter. Produkterna är gjorda för att arbeta hårt i köket men även för att se bra ut på bordet. Lämplig för alla ugnar. Lätt att rengöra och tål maskindisk. Resistent mot repor, missfärgning och krackelering. Shoppa Ugnsformar och mer Pannor & Kokkärl hos Royal Design.
 • Pyrex - Inspiration Ugnsform 27x18 cm 2 L

  Pyrex - Inspiration Ugnsform 27x18 cm 2 L
  Ugnsfast glasform från franska Pyrex, tillverkat av ultraresistent borosilikatglas som tål både diskmaskin och mikrovågsugn. Formen klarar ugnstemperatur upp till 300°C och frystemperatur ner till -20°C. Glaset absorberar ingen lukt eller smak och tål dessutom vassa redskap i metall utan att repa. Volym 2 liter. Finns i olika storlekar.
 • Staub Ugnsform 3 Delar - Ugnsformar Lergods Turkos

  Staub Ugnsform 3 Delar - Ugnsformar Lergods Turkos
  Ugnsformen från Staub har klassisk, tidlös design i lergods med praktiskt handtag på sidorna perfekt för att tillaga flera olika rätter. Den har högkvalitativt, slitstarkt material för vardaglig användning. Om ugnsformen från Staub- Tillverkad av lergods.- Högkvalitativt material.- Klassisk design.- Praktiska handtag.- Produkten tål ugn, mikrovågsugn, grill, frys och diskmaskin.- Ugnsformen kommer i olika färger.- Upp till 300 °C.- Delar: 3.- Ugnsform: 16x20 cm.- Ugnsform: 20x27 cm.- Ugnsform: 24x34 cm. Skötselråd för ugnsformen- Tål diskmaskin. Shoppa Ugnsformar och mer Pannor & Kokkärl hos Royal Design.
 • Kitchenaid Bakeware Bakform / Ugnsform 33x22,5x5,5 Cm - Ugnsformar Stål Grå

  Kitchenaid Bakeware Bakform / Ugnsform 33x22,5x5,5 Cm - Ugnsformar Stål Grå
  Bakformen från KitchenAid har en rektangulär design i aluminiserat stål med en generös kapacitet och effektiv non-stick beläggning perfekt för att ta sig an olika utmaningar i köket. Den har praktiska handtag på kortsidorna för bättre grepp med en diskret logotyp. Om bakformen från KitchenAid - Den här bakformen är en del av KitchenAids kollektion Bakeware.- Praktisk non-stick beläggning för enkel använding.- Kan även användas som en ugnsform.- Ugnssäker upp till 230 °C.- Storlek: 33x22,5x5,5 cm. Skötselråd för bakformen - Tål diskmaskin. Shoppa Ugnsformar och mer Pannor & Kokkärl hos Royal Design.
 • Eva Solo Legio Nova Ugnsfast Form 37x30x6,5 Cm - Ugnsformar Porslin Vit

  Eva Solo Legio Nova Ugnsfast Form 37x30x6,5 Cm - Ugnsformar Porslin Vit
  Ugnsfast form med Legio Nova-servisens utmärkande räfflade kanter och platta handtag för ett bra grepp. Tillverkat i helglaserat porslin av hög kvalitet som klarar av både låga och höga temperaturer, allt från -30 °C till +350 °C. Detta innebär att du kan ta en förberedd rätt från frysen och lägga in den direkt i ugnen, så länge hela bottnen är täckt med vätska eller fett.Servisserien Legio Nova finns i ett stort utbud av olika delar, såsom tallrikar, skålar, muggar m.m. Alla delar tål mikrovågsugn, frys och ugn samt maskindisk. Shoppa Ugnsformar och mer Pannor & Kokkärl hos Royal Design.
 • Peugot Apolia ugnsform 32cm blå

  Peugot Apolia ugnsform 32cm blå
 • Staub Gratängform 27 x 20 Cm - Ugnsformar Vit

  Staub Gratängform 27 x 20 Cm - Ugnsformar Vit
  Kan användas i ugnen, mikrovågsugnen, i frysen, i diskmaskin. Sprider och fördelar värmen på ett optimalt sätt. Staubs keramiska formar har ett hårt, hållbart och slitstarkt ytskikt av blank emalj. De emaljerade ytorna är av naturligt non-stick material vilket hindrar maten från att bränna fast samt att bakterier ska tränga igenom. Helt fri från bly och kadmium. Shoppa Ugnsformar och mer Pannor & Kokkärl hos Royal Design.
 • Ugnsfast glasform 1,45 liter

  Ugnsfast glasform 1,45 liter
  Praktiskt, tåligt och prisvärt husgeråd från Kökskungen.
 • Ugnsform 2,6 L 34x24 cm Svart

  Ugnsform 2,6 L 34x24 cm Svart
 • Iittala - Tools Ugnsform 36x24 cm

  Iittala - Tools Ugnsform 36x24 cm
  Tools Ugnsform finns i två storlekar med praktiska handtag för enkel hantering.Iittalas serie Tools är framtagen av designern Björn Dahlström i samarbete med internationella stjärnkockar. Kockarnas professionella insikter och kunskaper om material har bidragit till att skapa en mängd kok- och stekkärl i generösa storlekar med höga krav för de mest passionerade hemmakockarna. Tools förenklar arbetet i köket och ser fantastiska ut under både tillagning och servering. En aluminiumkärna gör att det blir en jämn värmefördelning och det rostfria stålet underlättar rengöring.
 • Vintage - NilsJohan Ugnsform 24 cm

  Vintage - NilsJohan Ugnsform 24 cm
  Ugnsform från Nilsjohan formgiven av Rolf Sinnemark. Ställ i koppar och mässing, glas Pyrex.BruksslitageProdukterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Ugnsform Medium i Koppar

  Ugnsform Medium i Koppar
 • Alice Ugnsformar Small Set om 2 Ljusrosa

  Alice Ugnsformar Small Set om 2 Ljusrosa
 • Skeppshult Gratängform 26 Cm - Ugnsformar Gjutjärn Svart

  Skeppshult Gratängform 26 Cm - Ugnsformar Gjutjärn Svart
  Gratängformen från Skepphult är gjuten i Småland och har en helt naturlig non-stick-yta tack vare den inbrända rapsoljan. Ugnsformen i gjutjärn har en tjock, konkav botten på 5 mm som ger en järmn värmefördelningen och en fin stekyta. En anna fördel med den här ugnsformen är att den kan användas på alla typer av värmekällor, inklusive induktion, ugn och öppen eld. Gjutjärnet kräver minimal underhållning då det bara blir bättre med åren, och det tål alla köksredskap inklusive metallredskap. Shoppa Ugnsformar och mer Pannor & Kokkärl hos Royal Design.
 • Heirol Ugnsform Anodiserat 38x32.5 Cm - Ugnsformar Aluminium

  Heirol Ugnsform Anodiserat 38x32.5 Cm - Ugnsformar Aluminium
  Ugnsformen från Heirol har en klassisk, högkvalitativ design i anodiserat aluminium med en generös storlek perfekt för vardagsbruk. Endast handdisk. Välj mellan olika storlekar. Om ugnsformen från Heirol- Tidlös design i anodiserat aluminium.- Kan användas vid både bakning och matlagning.- Ugnssäker upp till 230 °C.- Ugnsformen kommer i olika storlekar. Skötselråd för ugnsformen- Endast handdisk.- Smöra och bröa formen vid användning. Shoppa Ugnsformar och mer Pannor & Kokkärl hos Royal Design.
 • Le Creuset - Ugnsformset 23+13 cm Vulkan

  Le Creuset - Ugnsformset 23+13 cm Vulkan
  Set med 2 kvadratiska ugnsformar från Le Creusets stengodsserie, perfekt till pajer eller ugnsrostade rotsaker. Faten har en klassisk design med en emaljerad sandfärgad insida som gör dem lätta att rengöra och förhindrar att lukt och smak absorberas. Precis som Le Creusets övriga sortiment finns ugnsformarna i en mängd färger och former som garanterat kommer att liva upp dukningen.Ugnsformarna klarar temperaturer från -18°C till +260°C, och tål även mikrovågsugn, ugn, frys, kyl och maskindisk. Kort sagt är detta formar som klarar matlagning både till vardags och fest, och kommer hålla livet ut!
 • Ugnsform Vit 13x29x6 cm

  Ugnsform Vit 13x29x6 cm
 • Ernst Ugnsform Sand 15 Cm - Ugnsformar Stengods Vit

  Ernst Ugnsform Sand 15 Cm - Ugnsformar Stengods Vit
  Ugnsformen från Ernst Kirchsteiger har en rustik design i stengods med mjuka former i olika storlekar och en vit, stilren färg. Den har två dekorativa öron på kortsidorna för bättre grepp. Tillgänglig i olika storlekar. Tål diskmaskin. Om ugnsformen från Ernst Kirchsteiger- Tillverkad av stengods.- Stilren, vit färg.- Ugnsformen kommer i olika storlekar.- Finns även som svart ugnsform. Skötselråd för ugnsformen- Tål diskmaskin. Shoppa Ugnsformar och mer Pannor & Kokkärl hos Royal Design.
 • Rosendahl Grand Cru Ugnsform i glas Stor

  Rosendahl Grand Cru Ugnsform i glas Stor
  Den stora ugnsfasta glasformen har ett enkelt och lätt utseende och kan ställas fram på det dukade bordet direkt från ugnen. Den kan även användas till att servera snacks, färsk frukt och små sallader i. Med Grand Cru-seriens enkla design hamnar fokus på maten. Formarna finns i tre storleka
 • Rosendahl Copenhagen Grand Cru Ugnsfast Form Liten - Ugnsformar Blyfritt Glas Klar

  Rosendahl Copenhagen Grand Cru Ugnsfast Form Liten - Ugnsformar Blyfritt Glas Klar
  Grand Cru Ugnsfast Form kommer från varumärket Rosendahl. Formen kan även användas till att servera snacks, färsk frukt och sallader i. Den ugnsfasta formen finns i tre storlekar och kan staplas på varandra så att de tar så lite plats som möjligt. Shoppa Ugnsformar och mer Pannor & Kokkärl hos Royal Design.
 • Peugeot Appolia Ugnsform 30 Cm - Ugnsformar Keramik Röd

  Peugeot Appolia Ugnsform 30 Cm - Ugnsformar Keramik Röd
  Ugnsformen från Peugeot har en användarvänlig, robust design med praktiska handtag på sidorna med smarta egenskaper för att hålla värmen länge. Den har en behaglig färg som smälter harmoniskt in i hemmet. Den är tillverkad av exklusiv keramik med en slitstark emalj med rundade kanter för enkel rengöring. Välj från ett brett utbud av olika modeller och storlekar. Ett måste i varje kök. Om ugnsformen från Peugeot- Ugnsformen kommer i olika färger.- 100% naturligt material.- Den här ugnsformen är en del av Peugeots kollektion Appolia.- Tillverkad i Frankrike Skötselråd för ugnsformen- Ugn-, micro-, frys- och diskmaskinssäker.- Tål temperaturer på upp till -20°C - +250°C. Shoppa Ugnsformar och mer Pannor & Kokkärl hos Royal Design.
 • Eva Solo Långpanna Med Galler 30x22 Cm - Ugnsformar Grå

  Eva Solo Långpanna Med Galler 30x22 Cm - Ugnsformar Grå
  Slitstark långpanna med galler och upprättstående handtag som gör den lätt att lyfta. Jämn värmespridning med mycket bra värmeledningsförmåga. Lätt att använda och rengöra tack vare den PFOA-fria Slip-Let®-beläggningen.Eva Trio är ett komplett utbud av funktionella produkter för att förbereda, ordna och servera mat och dryck. Produkterna är resultatet av mer än 35 års arbete av design, funktion och material. Shoppa Ugnsformar och mer Pannor & Kokkärl hos Royal Design.
 • PotteryJo - Daria Ugnsform 26 cm Cotton white

  PotteryJo - Daria Ugnsform 26 cm Cotton white
  Vacker ugnsform från PotteryJo. Vacker att ställa fram på bordet där den förgyller med sin unika charm. Formen är avlång och mäter 26 cm på längden vilket gör den lagom till ett par personer eller till att servera en sidorätt. Serien Daria från svenska PotteryJo skapades 2017 av Johanna Hampf. Nu kommer en nylansering av serien som kallas Daria Stoneware, eftersom den är tillverkad i stengods. Stengods är lite tyngre men mycket tåligt och klarar av höga temperaturer i ugn, samt snabba temperaturväxlingar. Serien är tillverkad i Portugal av återvunnen lera och bränd i hög temperatur. Det som påverkar Johanna mest i hennes skapande är människor, naturen och livet. Och naturen med grönsakslandet som inspiration syns med tydlighet på Darias vackra kant som pryds av ett ärtliknande mönster. Med sina dova jordfärger vill Johanna med denna fina serie få oss att uppskatta en lugnare och mer harmonisk livsstil, välbehövligt i vår stressade tillvaro. Så duka med Daria och njut av dess mjuka uttryck och ömma omfamning av maten.
 • Peugeot Appolia Ugnsform Terracotta 20x32 Cm - Ugnsformar Keramik Terrakotta

  Peugeot Appolia Ugnsform Terracotta 20x32 Cm - Ugnsformar Keramik Terrakotta
  Ugnsformen från Peugeot har en användarvänlig design med höga kanter med praktiska, små handtag på sidorna och smarta egenskaper för att sprida värmen jämnt och effektivt. Den är tillverkad av exklusiv keramik med en slitstark emalj med rundade kanter för enkel rengöring. Välj från ett brett utbud av olika modeller och storlekar. Ett måste i varje kök. Om ugnsformen från Peugeot- 100% naturligt material.- Ugnsformen kommer i olika storlekar.- Den här ugnsformen är en del av Peugeots kollektion Appolia.- 10 års garanti.- Tillverkad i Frankrike Skötselråd för ugnsformen- Ugn-, micro-, frys- och diskmaskinssäker.- Tål temperaturer på upp till -20°C - +250°C. Shoppa Ugnsformar och mer Pannor & Kokkärl hos Royal Design.

Relaterade matlagningskärl
» Pajform
» Grytor

ilead