Ugnsformar

Här har vi samlat ihop förslag på ugnsformar för matlagning och bakning i ugnen. Formarna finns att beställa från de olika varumärkenas återförsäljare direkt på nätet.

De flesta formarna är i storlek för att rymma en gratäng, blandade grönsaker och kanske en efterrättspaj. Några är av mindre storlek och lagom som portionsform för 1-2 personer.

Bläddra i vår översikt och klicka på den ugnssäkra form du är intresserad av. Läs mer på produktsidan hos den återförsäljande butiken.

Populärt inom ugnsformar

 • Pyrex Ugnsform Cook and Heat med lock, 1 liter

  Pyrex Ugnsform Cook and Heat med lock, 1 liter
  Under en hektisk vardag kan det vara svårt att hinna förbereda hälsosamma och goda måltider, det är då som Pyrex-familjen kommer till undsättning. Med denna matlåda i borosilikatglas med patenterat lock kan du smidigt värma upp hemmagjorda måltider så att de blir lika goda som när de var
 • Pyrex - Inspiration Ugnsform 20x30 cm 2,6 L

  Pyrex - Inspiration Ugnsform 20x30 cm 2,6 L
  Ugnsfast glasform från franska Pyrex, tillverkat av ultraresistent borosilikatglas som tål både diskmaskin och mikrovågsugn. Formen klarar ugnstemperatur upp till 300°C och frystemperatur ner till -20°C. Glaset absorberar ingen lukt eller smak och tål dessutom vassa redskap i metall utan att repa. Volym 2,6 liter. Finns i olika storlekar.
 • Pyrex Essentials Ugnsform 35x24 cm 3 l

  Pyrex Essentials Ugnsform 35x24 cm 3 l
  Hur skulle det smaka med en saftig bit kött, ugnsstekta grönsaker och kanske lite bakad lök ikväll? "Less is more" som bekant, och med den här rejäla ugnsformen från Pyrex krävs inga krångligheter för att trolla fram en riktigt god middag! Satsa på riktigt bra råvaror och säsongens grö
 • Swedish Grace Ugnsform 20x28 cm Snö

  Swedish Grace Ugnsform 20x28 cm Snö

Fler tips på ugnsformar

 • Peugeot Appolia Ugnsform 36x36 Cm - Ugnsformar Keramik Ecru

  Peugeot Appolia Ugnsform 36x36 Cm - Ugnsformar Keramik Ecru
  Ugnsformen från Peugeot har en användarvänlig, robust design med praktiska handtag på sidorna med smarta egenskaper för att hålla värmen länge. Den har en behaglig färg som smälter harmoniskt in i hemmet. Den är tillverkad av exklusiv keramik med en slitstark emalj med rundade kanter för enkel rengöring. Välj från ett brett utbud av olika modeller och storlekar. Ett måste i varje kök. Om ugnsformen från Peugeot- Ugnsformen kommer i olika färger.- 100% naturligt material.- Den här ugnsformen är en del av Peugeots kollektion Appolia.- Tillverkad i Frankrike Skötselråd för ugnsformen- Ugn-, micro-, frys- och diskmaskinssäker.- Tål temperaturer på upp till -20°C - +250°C. Shoppa Ugnsformar och mer Pannor & Kokkärl hos Royal Design.
 • Malus Ugnsform Small Svart

  Malus Ugnsform Small Svart
 • Staub Oval Form i 15 Cm - Ugnsformar Gjutjärn Grå

  Staub Oval Form i 15 Cm - Ugnsformar Gjutjärn Grå
  Rund form 15 cm i gjutjärn från varumärket Staub. Gjutjärn är det material som leder och håller värmen bäst. Alla långpannor och former är emaljerad på insidan och utsidan. Grytan kan användas på alla värmekällor, även induktion. Tål maskindisk, men handdisk är att rekommendera. Shoppa Ugnsformar och mer Pannor & Kokkärl hos Royal Design.
 • Verbena Square Ugnsform S Svart

  Verbena Square Ugnsform S Svart
 • Pyrex Asimetria Ugnsform Kolstål Macadamia 35x27 cm

  Pyrex Asimetria Ugnsform Kolstål Macadamia 35x27 cm
  Blir ni lite fler till middagen ikväll? Inga problem, den här här moderna ugnsformen från Pyrex Asimetria är nämligen inte bara snygg och slitstark utan rymmer även rejäla portioner. Den rektangulära formen lämpar sig lika väl för pastagratängen som köttfärslimpan eller smulpajen till
 • Nordic Ware Ugnsform 10.8x41.6x21.6 Cm - Ugnsformar Gjuten Aluminium Koppar

  Nordic Ware Ugnsform 10.8x41.6x21.6 Cm - Ugnsformar Gjuten Aluminium Koppar
  Ugnsformen från Nordic Ware har tidlös design i gjuten aluminium med praktiska handtag perfekta för både matlagning och bakning. Den har en non-stick beläggning för enkel användning. Enkel att använda och enkel att rengöra. Välj mellan olika storlekar. Om ugnsformen från Nordic Ware- Tillverkad av gjuten aluminium.- Praktiskt handtag.- Non-stick beläggning.- 10 års garanti.- Ugnsformen kommer i olika storlekar. Skötselråd för ugnsformen- Endast handdisk. Shoppa Ugnsformar och mer Pannor & Kokkärl hos Royal Design.
 • Ernst Ugnsform Sand 34 Cm - Ugnsformar Stengods Vit

  Ernst Ugnsform Sand 34 Cm - Ugnsformar Stengods Vit
  Ugnsformen från Ernst Kirchsteiger har en rustik design i stengods med mjuka former i olika storlekar och en vit, stilren färg. Den har två dekorativa öron på kortsidorna för bättre grepp. Tillgänglig i olika storlekar. Tål diskmaskin. Om ugnsformen från Ernst Kirchsteiger- Tillverkad av stengods.- Stilren, vit färg.- Ugnsformen kommer i olika storlekar.- Finns även som svart ugnsform. Skötselråd för ugnsformen- Tål diskmaskin. Shoppa Ugnsformar och mer Pannor & Kokkärl hos Royal Design.
 • Rosendahl Copenhagen Grand Cru Ugnsform Ø28 Cm - Ugnsformar Porslin Grå

  Rosendahl Copenhagen Grand Cru Ugnsform Ø28 Cm - Ugnsformar Porslin Grå
  Ugnsformen från Rosendahl har tidlös, ugnsfast design i porslin perfekt för att tillaga flera olika rätter. Den har högkvalitativt material för vardaglig användning. Den har värmetåligt glas med stapelbar funktion för snygg förvaring. Välj mellan olika storlekar. Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination. Om ugnsformen från Rosendahl- Tillverkad av porslin.- Högkvalitativt, värmetåligt material.- Ugnsfast ugnsform.- Tidlös design.- Stapelbar funktion.- Ugnsformen kommer i olika storlekar.- Från serien Grand Cru.- Diameter: 280 mm.- Perfekt för att tillaga flera olika rätter.- Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination. Skötselråd för ugnsformen- Ugnsformen tål temperaturer på upp till 250°C.- Produkten tål ugn, mikrovågsugn, grill, frys och diskmaskin. Shoppa Ugnsformar och mer Pannor & Kokkärl hos Royal Design.
 • Staub Gratängform 20 x 16 Cm Mörk - Ugnsformar Blå

  Staub Gratängform 20 x 16 Cm Mörk - Ugnsformar Blå
  Kan användas i ugnen, mikrovågsugnen, i frysen, i diskmaskin. Sprider och fördelar värmen på ett optimalt sätt. Staubs keramiska formar har ett hårt, hållbart och slitstarkt ytskikt av blank emalj. De emaljerade ytorna är av naturligt non-stick material vilket hindrar maten från att bränna fast samt att bakterier ska tränga igenom. Helt fri från bly och kadmium. Shoppa Ugnsformar och mer Pannor & Kokkärl hos Royal Design.
 • Staub Gratängform 34 x 24 Cm Mörk - Ugnsformar Blå

  Staub Gratängform 34 x 24 Cm Mörk - Ugnsformar Blå
  Kan användas i ugnen, mikrovågsugnen, i frysen, i diskmaskin. Sprider och fördelar värmen på ett optimalt sätt. Staubs keramiska formar har ett hårt, hållbart och slitstarkt ytskikt av blank emalj. De emaljerade ytorna är av naturligt non-stick material vilket hindrar maten från att bränna fast samt att bakterier ska tränga igenom. Helt fri från bly och kadmium. Shoppa Ugnsformar och mer Pannor & Kokkärl hos Royal Design.
 • Nordic Ware Ugnsform 11.4x45.7x23.5 Cm - Ugnsformar Gjuten Aluminium Koppar

  Nordic Ware Ugnsform 11.4x45.7x23.5 Cm - Ugnsformar Gjuten Aluminium Koppar
  Ugnsformen från Nordic Ware har tidlös design i gjuten aluminium med praktiska handtag perfekta för både matlagning och bakning. Den har en non-stick beläggning för enkel användning. Enkel att använda och enkel att rengöra. Välj mellan olika storlekar. Om ugnsformen från Nordic Ware- Tillverkad av gjuten aluminium.- Praktiskt handtag.- Non-stick beläggning.- 10 års garanti.- Ugnsformen kommer i olika storlekar. Skötselråd för ugnsformen- Endast handdisk. Shoppa Ugnsformar och mer Pannor & Kokkärl hos Royal Design.
 • Heritage Rektangulär Ugnsform Stengods Shell Pink 19 cm

  Heritage Rektangulär Ugnsform Stengods Shell Pink 19 cm
 • Kockums - Ugnsform 31x20 cm Vit

  Kockums - Ugnsform 31x20 cm Vit
  Kockums stilrena ugnsform i tidlös design är tillverkad av högkvalitativ emalj. Formen är ett mångsidigt och funktionellt köksredskap som passar bra till matlagning, bakning eller som uppläggningsfat vid tillställningar. Med ett bevarat formspråk blir den ett såväl funktionellt köksredskap som en smakfull designdetalj i köket och på det dukade bordet.Kockums emaljerade ugnsform har dubbla lager högkvalitativ emalj som står effektivt emot smuts och fläckar och är lätt att rengöra. Formen fungerar på alla sorters spisar, inklusive induktions- och gashällar men kan också ställas direkt i ugnen (ej mikro). Produkterna tillverkas med omsorg och noggrannhet, med största möjliga hänsyn till människa och miljö, därför består varje ugnsform av naturliga råvaror. Varje produkt är helt unik då emaljering är ett hantverk som kan medföra små färgskiftningar och ojämnheter.
 • Peugeot Appolia Rektangulär Ugnsform 32 Cm Skiffer - Ugnsformar Keramik Skiffergrå

  Peugeot Appolia Rektangulär Ugnsform 32 Cm Skiffer - Ugnsformar Keramik Skiffergrå
  Appolia Rektangulär Ugnsform 32 Cm, Skiffer från Peugeot. Ugnsformar Skiffergrå Keramik. Shoppa Ugnsformar och mer Pannor & Kokkärl hos Royal Design.
 • Denby Heritage Pavilion Ugnsform Liten - Ugnsformar Mix

  Denby Heritage Pavilion Ugnsform Liten - Ugnsformar Mix
  En samling mångsidiga ugnsformar, skålar och pajformar i stengods från Denby. Ett bra komplement till Denbys gjutjärnsprodukter. Produkterna är gjorda för att arbeta hårt i köket men även för att se bra ut på bordet. Lämplig för alla ugnar. Lätt att rengöra och tål maskindisk. Resistent mot repor, missfärgning och krackelering. Shoppa Ugnsformar och mer Pannor & Kokkärl hos Royal Design.
 • Iittala - Tools Ugnsform 41x37 cm

  Iittala - Tools Ugnsform 41x37 cm
  Tools Ugnsform finns i två storlekar med praktiska handtag för enkel hantering.Iittalas serie Tools är framtagen av designern Björn Dahlström i samarbete med internationella stjärnkockar. Kockarnas professionella insikter och kunskaper om material har bidragit till att skapa en mängd kok- och stekkärl i generösa storlekar med höga krav för de mest passionerade hemmakockarna. Tools förenklar arbetet i köket och ser fantastiska ut under både tillagning och servering. En aluminiumkärna gör att det blir en jämn värmefördelning och det rostfria stålet underlättar rengöring.
 • Ugnsform 13x29x6 cm Svart

  Ugnsform 13x29x6 cm Svart
 • Iittala Tools Ugnsform 41x37x6 Cm - Ugnsformar

  Iittala Tools Ugnsform 41x37x6 Cm - Ugnsformar
  En ugnsform med olika sammansatta material som är perfekt för matlagning. Formgivaren Björn Dahlström har kombinerat funktion med form genom att skapa en ugnsform med en inre aluminiumkärna och yttre skikt av stål med en satin finish. Detta säkerställer att maten värms jämnt och snabbt. Lämplig för alla hällar och ugnar. Shoppa Ugnsformar och mer Pannor & Kokkärl hos Royal Design.
 • Arabia - Uunikokki Ugnsform 2 L

  Arabia - Uunikokki Ugnsform 2 L
  En vinklad ugnsform som är perfekt för att laga ugnsbakade grönsaker och bröd. Med sin generösa storlek blir bjudningen en succé! Lika funktionell som dekorativ, och gör sig utmärkt att även använda för servering. Uunikokki är en tidlös, klassisk serie med ugnsformar för dig som älskar att laga mat. Formen har en veckad utsida som säkerställer en jämn värmefördelning och är lämplig för höga temperaturer. Nostalgisk design som ger mervärde såväl som minnen till matstunder. Designad av Tapio Yli-Viikari.
 • Verbenis Long Ugnsform S Svart

  Verbenis Long Ugnsform S Svart
 • Staub Ugnsform 2 Delar Ivory White - Ugnsformar Lergods Vit

  Staub Ugnsform 2 Delar Ivory White - Ugnsformar Lergods Vit
  Ugnsformen från Staub har klassisk, tidlös design i stengods med praktiskt handtag på sidorna perfekt för att tillaga flera olika rätter. Den har högkvalitativt, slitstarkt material för vardaglig användning. Om ugnsformen från Staub- Stengods.- Högkvalitativt material.- Klassisk design.- Praktiska handtag.- Produkten tål ugn, mikrovågsugn, grill, frys och diskmaskin.- Ugnsformen kommer i olika färger.- Upp till 300 °C.- Delar: 2.- Ugnsform: 16x20 cm.- Ugnsform: 20x27 cm. Skötselråd för ugnsformen- Tål diskmaskin. Shoppa Ugnsformar och mer Pannor & Kokkärl hos Royal Design.
 • Staub Rund Form i Gjutjärn 20 Cm Körsbär - Ugnsformar Röd

  Staub Rund Form i Gjutjärn 20 Cm Körsbär - Ugnsformar Röd
  Gjutjärn är det material som leder och håller värmen bäst. Formen är emaljerad på både insidan och utsidan. Passar alla värmekällor, och speciellt för induktion. Tål ugn, gasspisar, grill, halogen och maskindisk. Mycket lämplig för skonsam och hälsosam matlagning. Idealisk för servering på bordet. Hållbar och reptålig. Shoppa Ugnsformar och mer Pannor & Kokkärl hos Royal Design.
 • Alice Ugnsformar Small Set om 2 Ljusrosa

  Alice Ugnsformar Small Set om 2 Ljusrosa
 • Non-Stick Ugnsform 39x27x2cm

  Non-Stick Ugnsform 39x27x2cm
 • Staub Rund Form i Gjutjärn 20 Cm - Ugnsformar Svart

  Staub Rund Form i Gjutjärn 20 Cm - Ugnsformar Svart
  Gjutjärn är det material som leder och håller värmen bäst. Formen är emaljerad på insidan och utsidan. Passar alla värmekällor, och speciellt för induktion. Tål ugn, gasspisar, grill, halogen och maskindisk. Mycket lämplig för skonsam och hälsosam matlagning. Idealisk för servering på bordet. Hållbar och reptålig. Shoppa Ugnsformar och mer Pannor & Kokkärl hos Royal Design.
 • Le Creuset - Ugnsformset Stengods 25+32 cm Vulkan

  Le Creuset - Ugnsformset Stengods 25+32 cm Vulkan
  Set med 2 ugnsformar från Le Creusets stengodsserie, perfekt till ugnsrostade grönsaker, kyckling eller fisk. Faten har en klassisk design med en emaljerad sandfärgad insida som gör dem lätta att rengöra och förhindrar att lukt och smak absorberas. Precis som Le Creusets övriga sortiment finns ugnsformarna i en mängd färger och former som garanterat kommer att liva upp dukningen.Ugnsformarna klarar temperaturer från -18°C till +260°C, och tål även mikrovågsugn, ugn, frys, kyl och maskindisk. Kort sagt är detta formar som klarar matlagning både till vardags och fest, och kommer hålla livet ut!
 • Peugeot Apolia ugnsform 25 cm röd

  Peugeot Apolia ugnsform 25 cm röd
 • Scanpan Fusion 5 Långpanna Roaster 35x24 Cm - Ugnsformar Rostfritt Stål

  Scanpan Fusion 5 Långpanna Roaster 35x24 Cm - Ugnsformar Rostfritt Stål
  Fusion 5 är en riktigt tålig långpanna i rostfritt stål från Scanpan. Den är försedd med två stabila handtag som gör den enkelt att hantera och förflytta. Den är ugnssäker och tål temperaturer upp till 260 °C och går även att använda på alla typer av spishällar, inklusive induktion. Shoppa Ugnsformar och mer Pannor & Kokkärl hos Royal Design.
 • Royal Doulton Maze Light Grey Ugnsform - Ugnsformar Stengods Ljusgrå

  Royal Doulton Maze Light Grey Ugnsform - Ugnsformar Stengods Ljusgrå
  Ugnsformen från Royal Doulton har en stilren, modern design för alla tillfällen. Ugnsformen har en ljusgrå, neutral färg med en rektangulär form. Den är tillverkad av slitstarkt glaserat stengods perfekt för vardagsbruk. En perfekt gåva. Formgiven av Gordon Ramsay. Om ugnsformen från Royal Doulton- Ugnsformen är designad till Royal Doultons 10-års jubileum.- Den här ugnsformen är en del av Royal Doultons kollektion Maze.- Maze uppskattas för den höga kvaliteten.- Levereras i presentförpackning. Skötselråd för ugnsformen- Denna produkt tål diskmaskin och mikrovågsugn. Shoppa Ugnsformar och mer Pannor & Kokkärl hos Royal Design.
 • Anders Petter - Stenfors Ugnsform 19x11x4 cm Vit

  Anders Petter - Stenfors Ugnsform 19x11x4 cm Vit
  Tålig ugnsfast form tillverkad av extra starkt porslin, som tål både höga och låga temperaturer. Gratängformen finns i olika storlekar och tål mikrovågsugn, ugn, frys och diskmaskin.Stenfors är serien för dig som ställer höga krav på materialval, hållbarhet och prestanda. Helt enkelt köksserien med en känsla för detaljer.
 • Staub Rektangulär Ugnsform 27 x 20 cm Röd

  Staub Rektangulär Ugnsform 27 x 20 cm Röd
  För dig som gillar färger har Staub rektangulära ugnsformar av mycket hög kvalitet i flera fantastiska färger. Här en härlig röd ugnsform som är både funktionell och moderne.
 • Le Creuset - Ugnsformset 23+13 cm Vulkan

  Le Creuset - Ugnsformset 23+13 cm Vulkan
  Set med 2 kvadratiska ugnsformar från Le Creusets stengodsserie, perfekt till pajer eller ugnsrostade rotsaker. Faten har en klassisk design med en emaljerad sandfärgad insida som gör dem lätta att rengöra och förhindrar att lukt och smak absorberas. Precis som Le Creusets övriga sortiment finns ugnsformarna i en mängd färger och former som garanterat kommer att liva upp dukningen.Ugnsformarna klarar temperaturer från -18°C till +260°C, och tål även mikrovågsugn, ugn, frys, kyl och maskindisk. Kort sagt är detta formar som klarar matlagning både till vardags och fest, och kommer hålla livet ut!
 • Rosendahl Grand Cru Hållare Medium Ugnsform

  Rosendahl Grand Cru Hållare Medium Ugnsform
  Låt din mat hålla värmen i formen och samtidigt få till en riktigt elegant dukning vid bordet. Denna eleganta och stilrena hållare från Rosendahl Grand Cru gör att du kan ta din form direkt från ugnen och till bordet, det blir enkelt fokus på maten med den snygga, enkla och stilrena designe
 • Heirol Ugnsform 23x23 Cm - Ugnsformar Aluminium

  Heirol Ugnsform 23x23 Cm - Ugnsformar Aluminium
  Ugnsformen från Heirol har tidlös design i aluminium perfekt för bakning. Den har non-stick beläggning för enkel användning. Om ugnsformen från Heirol- Tidlös design.- Tillverkad av aluminium.- Non-stick beläggning.- Bredd: 230 mm.- Höjd: 25 mm.- Längd: 230 mm. Skötselråd för ugnsformen- Endast handdisk. Shoppa Ugnsformar och mer Pannor & Kokkärl hos Royal Design.
 • Malus Ugnsform Medium Svart

  Malus Ugnsform Medium Svart
 • Peugeot Apolia Ugnsform 25cm svart

  Peugeot Apolia Ugnsform 25cm svart
 • Verbena Square Ugnsform S Svart

  Verbena Square Ugnsform S Svart
 • Staub Ugnsform Pumpa Kanel 0,7 liter

  Staub Ugnsform Pumpa Kanel 0,7 liter
  Vacker design, unikt uttryck och högsta kvalité - denna ugnsform från Saub Mini kommer garanterat att förgylla ditt kök. Formen är tillverkad i tåligt stengods och kan användas i ugn på upp till 300 grader C. Tack vare den läckra designen passar den utmärkt på matbordet och gör serverin
 • Kockums - Ugnsform 31x20 cm Kräm

  Kockums - Ugnsform 31x20 cm Kräm
  Kockums stilrena ugnsform i tidlös design är tillverkad av högkvalitativ emalj. Formen är ett mångsidigt och funktionellt köksredskap som passar bra till matlagning, bakning eller som uppläggningsfat vid tillställningar. Med ett bevarat formspråk blir den ett såväl funktionellt köksredskap som en smakfull designdetalj i köket och på det dukade bordet.Kockums emaljerade ugnsform har dubbla lager högkvalitativ emalj som står effektivt emot smuts och fläckar och är lätt att rengöra. Formen fungerar på alla sorters spisar, inklusive induktions- och gashällar men kan också ställas direkt i ugnen (ej mikro). Produkterna tillverkas med omsorg och noggrannhet, med största möjliga hänsyn till människa och miljö, därför består varje ugnsform av naturliga råvaror. Varje produkt är helt unik då emaljering är ett hantverk som kan medföra små färgskiftningar och ojämnheter.
 • Peugeot Appolia Rektangulär Ugnsform 32 Cm - Ugnsformar Keramik Blå

  Peugeot Appolia Rektangulär Ugnsform 32 Cm - Ugnsformar Keramik Blå
  Appolia Rektangulär Ugnsform 32 Cm, Blå från Peugeot. Ugnsformar Blå Keramik. Shoppa Ugnsformar och mer Pannor & Kokkärl hos Royal Design.
 • Dutchdeluxes - Ugnsform 27x24 cm 2 delar Svart

  Dutchdeluxes - Ugnsform 27x24 cm 2 delar Svart
  Rustika ugnsformar i keramik i 2 delar från Dutchdeluxes. Laga en god lasagne, ugnsrostade grönsaker eller använd det medföljande locket och låt en gryta puttra i ugnsformen. Det medföljer även ett underlägg i kork som både blir en snygg detalj på middagsbordet samtidigt som det är format för att passa perfekt ovanpå locket. Formarna skyddas därför mot repor och skav vid stapling i varandra.De ugnssäkra formarna är handgjorda och tål mikrovågsugn samt maskindisk. Välj mellan olika färger och flera olika storlekar.
 • Rosendahl Copenhagen Grand Cru Ugnsform 38x25 Cm - Ugnsformar Porslin Grå

  Rosendahl Copenhagen Grand Cru Ugnsform 38x25 Cm - Ugnsformar Porslin Grå
  Ugnsformen från Rosendahl har tidlös, ugnsfast design i porslin perfekt för att tillaga flera olika rätter. Den har högkvalitativt material för vardaglig användning. Den har värmetåligt glas med stapelbar funktion för snygg förvaring. Välj mellan olika storlekar. Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination. Om ugnsformen från Rosendahl- Tillverkad av porslin.- Högkvalitativt, värmetåligt material.- Ugnsfast ugnsform.- Tidlös design.- Stapelbar funktion.- Ugnsformen kommer i olika storlekar.- Från serien Grand Cru.- Längd: 380 mm.- Bredd: 250 mm.- Höjd: 75 mm.- Perfekt för att tillaga flera olika rätter.- Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination. Skötselråd för ugnsformen- Ugnsformen tål temperaturer på upp till 250°C.- Produkten tål ugn, mikrovågsugn, grill, frys och diskmaskin. Shoppa Ugnsformar och mer Pannor & Kokkärl hos Royal Design.
 • Swedish Grace Ugnsform 20x28 cm Snö

  Swedish Grace Ugnsform 20x28 cm Snö
 • Ugnsform Gjutjärn 34x24cm

  Ugnsform Gjutjärn 34x24cm
 • Peugeot Appolia Rektangulär Ugnsform 40 Cm - Ugnsformar Keramik Röd

  Peugeot Appolia Rektangulär Ugnsform 40 Cm - Ugnsformar Keramik Röd
  Appolia Rektangulär Ugnsform 40 Cm, Röd från Peugeot. Ugnsformar Röd Keramik. Shoppa Ugnsformar och mer Pannor & Kokkärl hos Royal Design.
 • Heritage Rektangulärt Ugnsform 26 cm Shell Pink

  Heritage Rektangulärt Ugnsform 26 cm Shell Pink
 • Le Creuset - Ugnsformset 23+13 cm Meringue

  Le Creuset - Ugnsformset 23+13 cm Meringue
  Set med 2 kvadratiska ugnsformar från Le Creusets stengodsserie, perfekt till pajer eller ugnsrostade rotsaker. Faten har en klassisk design med en emaljerad sandfärgad insida som gör dem lätta att rengöra och förhindrar att lukt och smak absorberas. Precis som Le Creusets övriga sortiment finns ugnsformarna i en mängd färger och former som garanterat kommer att liva upp dukningen.Ugnsformarna klarar temperaturer från -18°C till +260°C, och tål även mikrovågsugn, ugn, frys, kyl och maskindisk. Kort sagt är detta formar som klarar matlagning både till vardags och fest, och kommer hålla livet ut!
 • Heritage Rektangulärt Ugnsform 26 cm Soleil

  Heritage Rektangulärt Ugnsform 26 cm Soleil
 • Peugeot Appolia Ugnsform 21x21 Cm - Ugnsformar Keramik Slate

  Peugeot Appolia Ugnsform 21x21 Cm - Ugnsformar Keramik Slate
  Ugnsformen från Peugeot har en användarvänlig, robust design med praktiska handtag på sidorna med smarta egenskaper för att hålla värmen länge. Den har en behaglig färg som smälter harmoniskt in i hemmet. Den är tillverkad av exklusiv keramik med en slitstark emalj med rundade kanter för enkel rengöring. Välj från ett brett utbud av olika modeller och storlekar. Ett måste i varje kök. Om ugnsformen från Peugeot- Ugnsformen kommer i olika färger.- 100% naturligt material.- Den här ugnsformen är en del av Peugeots kollektion Appolia.- Tillverkad i Frankrike Skötselråd för ugnsformen- Ugn-, micro-, frys- och diskmaskinssäker.- Tål temperaturer på upp till -20°C - +250°C. Shoppa Ugnsformar och mer Pannor & Kokkärl hos Royal Design.
 • Rörstrand Swedish Grace ugnsform 20x28 cm 1,7 L snö

  Rörstrand Swedish Grace ugnsform 20x28 cm 1,7 L snö
  En klassiker bland Rörstrands serviser. Sedan servisen, med den ursprungliga designen av Louise Adelborg, lanserades i början på 30-talet har den kommit i ett antal variationer. Den eleganta dekoren med veteax är en utav Rörstrand mest sålda modeller. Ugnsformen i porslin rymmer 1,7 liter och
 • Non-Stick Ugnsform 39x27x2cm

  Non-Stick Ugnsform 39x27x2cm
 • Peugeot Appolia Rektangulär Ugnsform 25 Cm Skiffer - Ugnsformar Keramik Skiffergrå

  Peugeot Appolia Rektangulär Ugnsform 25 Cm Skiffer - Ugnsformar Keramik Skiffergrå
  Appolia Rektangulär Ugnsform 25 Cm, Skiffer från Peugeot. Ugnsformar Skiffergrå Keramik. Shoppa Ugnsformar och mer Pannor & Kokkärl hos Royal Design.

Relaterade matlagningskärl
» Pajform
» Grytor

ilead