Gjutjärnstallrikar

Minska risken för att maten kallnar genom att servera den på en förvärmd gjutjärnstallrik. Se bara till att du ställer tallriken av gjutjärn på ett underlag som tål hög värme. Vissa gjutjärnstallrikar och fat har medföljande formskurna underlägg som tallrikarna passar i.

Tallrikar av gjutjärn

 • Holm Tallrik

  Holm Tallrik
  Fin tallrik i gjutjärn från Holm som är bra till servering och att tillaga mat i grill eller ugn. Det medföljer ett underlägg i lönn, som den kan placeras på.Det rekommenderas att diska gjutjärnstallriken för hand.
 • Holm Fat/ tallrik gjutjärn 21x15x4 cm.

  Holm Fat/ tallrik gjutjärn 21x15x4 cm.
  Smart fat/ tallrik i gjutjärn från Holm som är otroligt bra till servering och tillagning i både grill och ugn. Den fördelar även värmen jämnt och effektivt, så du får goda resultat i din matlagning.Gjutjärnet ska diskas för hand. Det medföljer ett fint grytunderlägg i lönn.
 • Dangrill Tallrik med bambufat

  Dangrill Tallrik med bambufat
  Duka ett vackert bord med gjutjärnstallrikarna från Dangrill. Denna stora grilltallrik är tillverad av rustikt gjutjärn som håller värmen bra och tål höga temperaturer. Därför kan tallriken också användas som serveringsfat till varma rätter och ställas på det medföljande bordsskyddet
 • Le Creuset Signature Djup Tallrik 16cm Volcanic

  Le Creuset Signature Djup Tallrik 16cm Volcanic
  Elegant tallrik i klassisk färg!  Le Creuset har tillverkat hållbart stengods och gjutjärn sedan 1925 och den klassiska färgen Volcanic var den första färg de presenterade. Le Creuset står för en gammal tradition av äkta hantverk och en kompromisslös kvalité som ser till att pro
 • Vintage - SÅLD Snigeltallrikar 5 st

  Vintage - SÅLD Snigeltallrikar 5 st
  5 st snigeltallrikar, i färgen vit, ugnsfast gjutjärn. Produkterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.

Handtag till gjutjärnstallrikar