Gjutjärnstallrikar

Minska risken för att maten kallnar genom att servera den på en förvärmd gjutjärnstallrik. Se bara till att du ställer tallriken av gjutjärn på ett underlag som tål hög värme. Vissa gjutjärnstallrikar och fat har medföljande formskurna underlägg som tallrikarna passar i.

Tallrikar av gjutjärn

 • Holm Tallrik

  Holm Tallrik
  Fin tallrik i gjutjärn från Holm som är bra till servering och att tillaga mat i grill eller ugn. Det medföljer ett underlägg i lönn, som den kan placeras på.Det rekommenderas att diska gjutjärnstallriken för hand.
 • Holm Fat/ tallrik gjutjärn 21x15x4 cm.

  Holm Fat/ tallrik gjutjärn 21x15x4 cm.
  Smart fat/ tallrik i gjutjärn från Holm som är otroligt bra till servering och tillagning i både grill och ugn. Den fördelar även värmen jämnt och effektivt, så du får goda resultat i din matlagning.Gjutjärnet ska diskas för hand. Det medföljer ett fint grytunderlägg i lönn.
 • Dangrill Tallrik med bambufat

  Dangrill Tallrik med bambufat
  Duka ett vackert bord med gjutjärnstallrikarna från Dangrill. Denna stora grilltallrik är tillverad av rustikt gjutjärn som håller värmen bra och tål höga temperaturer. Därför kan tallriken också användas som serveringsfat till varma rätter och ställas på det medföljande bordsskyddet av bambu.
 • Gjutjärnstallrik med underlägg 4-pack & Gaffel Svart/Trä

  Gjutjärnstallrik med underlägg 4-pack & Gaffel Svart/Trä
 • Morsø Stektallrik 32 cm

  Morsø Stektallrik 32 cm
  Denna praktiska stektallrik från Morsø låter dig tillaga mat på grillen eller över elden, samtidigt som du enkelt använder samma tallrik till servering. Tallrikarna är tillverkade i gjutjärn med svart emalj, vilket innebär att du uppnår en god stekskorpa. Kom ihåg att placera tallrikarna på ett brandsäkert material när du tar den från värmen.Stektallrikarna är extra lätta att hantera med hjälp av stålgreppet från Morsø. Därutöver är tallrikarna lätta att rengöra med varmt vatten, men den bör vara helt torr innan du lägger undan den. Tallrikarna mäter 32 cm i diameter och kan med fördel oljas in då och då.
 • Gjutjärnstallrik med underlägg 4-pack & Gaffel Svart/Trä

  Gjutjärnstallrik med underlägg 4-pack & Gaffel Svart/Trä
 • Vintage - SÅLD Snigeltallrikar 5 st

  Vintage - SÅLD Snigeltallrikar 5 st
  5 st snigeltallrikar, i färgen vit, ugnsfast gjutjärn.Produkterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Morsø Grilltallrik 2 st

  Morsø Grilltallrik 2 st
  Tillaga maten direkt på de smarta grilltallrikarna från Morsø som passar extra bra till matlagning på grill eller över eld. När maten är klar kan du ta tallrikarna direkt från grillen och placera på middagsbordet, tack vare att de även passar utmärkt till servering.Grilltallrikarna är tillverkade i emaljerat gjutjärn i svart, vilket ger en optimal stekskorpa. Därutöver har tallrikarna en oval form med höga kanter på ena sidan, så saft från kött eller liknande inte rinner av. Här får du ett set bestående av två tallrikar, som mäter 29,8 x 19,8 cm. Dessutom är tallrikarna enkla att hantera med hjälp av Morsø-greppet i stål. Det rekommenderas att rengöra tallrikarna med varmt vatten och sedan låta gjutjärnet torka helt. Du kan även olja in tallrikarna då och då.

Handtag till gjutjärnstallrikar