Barnserviser

Att äta mat från en tallrik med bestick är något som tar tid att lära sig. För de allra minsta finns det många fina barnserviser med fina motiv. Här hittar du bland annat motiv från de fina sagorna av Elsa Beskow och Tove Jansons sköna troll Mumin.

Barnservis i reptålig melamin

Att ha speciella tallrikar till det lilla barnet är viktigt om du vill ha ditt fina porslin intakt. Det är lätt hänt att det blir repor och skador när barnet ska lära sig använda kniv och gaffel.

Det är just därför som melamin är ett populärt material. Det är en reptålig plast som håller för hårdare tag. Tallrikar och muggar som tappas i golvet håller. De släpper heller inte ifrån sig någon farlig BPA som är skadligt för våra kroppar.

Barntallrikar, muggar och barnbestick

Nu kommer vi att visa några tips på barnserviser med set om några till många delar. Klicka på bilderna för att läsa mer specifikt om ett barnservisset.

Populärt inom barnserviser

 • Barnservis 3 delar Olles skidfärd

  Barnservis 3 delar Olles skidfärd
  Söt barnservis som gör det roligt även för barnen att samlas kring det dukade bordet.
 • Barnservis 3 delar Blomsterbarn

  Barnservis 3 delar Blomsterbarn
  Reptålig barnservis i tre delar(mugg, flattallrik och djup tallrik) tillverad i melaminplast. Praktisk antiglidring under muggen och den flata tallriken. Djup tallrik med sugkopp och mugg med lättdiskad spill-ej funktion. Den perfekta presenten på dop, födelsedagar, namnsdagar eller andra dagar du vill uppmärksamma.
 • Design Letters barnservis 3 delar Rosa

  Design Letters barnservis 3 delar Rosa
 • Kay Bojesen barnservis melamin danskt alfabet (A-Ø)

  Kay Bojesen barnservis melamin danskt alfabet (A-Ø)

Fler tips på barnserviser

 • Barnservis 3 delar Pingu 2.0

  Barnservis 3 delar Pingu 2.0
  Reptålig barnservis i melaminplast med motiv av Pingu. Praktisk antiglidring under muggen och den flata tallriken. Djup tallrik med sugkopp och spillsäker mugg med handtag.
 • WMF barnservis 6 delar Jungle Book

  WMF barnservis 6 delar Jungle Book
 • Barnservis i 3-delar, Putte i Blåbärsskogen

  Barnservis i 3-delar, Putte i Blåbärsskogen
  Barnservis i tre delar tillverkad av reptålig melaminplast. Barnservisen innehåller: Pipmugg med spillsäkert lock där spillsäkringen är lätt att hålla ren, och även går att ta bort när barnet lär sig hantera en pipmugg. Även utan lock är muggen mycket snygg, och kan användas i många år. Muggen har silikonglidring under för att stå stabilt. Praktisk sugkoppstallrik med lagom skålade sidor för att underlätta för små barn att äta själva Flat tallrik med silikongridring under för att den ska stå stabiltHela servisen tål maskindisk (50°C, på övre hyllan) och uppvärmning i mikrovågsugn (max 1 min, 80W)Servisen är tillverkad av reptålig malaminplast och PVC-fri sugkoppsring, den är fri från pftalater och Bisfenol A (BPA)Produkten är tillverkad i en mycket fin fabrik som är certifierad av BSCI för goda och säkra arbetsförhållanden. Fabriken är certifierad enligt kvalitetsledningssystemet ISO 9001 för att säkerställa god hantering av produkter som skall användas med mat.
 • Design Letters barnservis 3 delar Pastellgrön

  Design Letters barnservis 3 delar Pastellgrön
 • Meet & Eat Matset Happy Dots Rosa

  Meet & Eat Matset Happy Dots Rosa
  Meet & Eat matset från Done By Deer gör det lite roligare att äta! I setet ingår tallrik med praktiska fack för uppdelning av maten, mugg med öra (220 ml), och bestick, alla med illustrationer ur gulliga mönstret Happy Dots. Alla delar i servisen är helt fria från PVC, BPA, PMD och ftalater. Material: Tallrik och mugg: 100% melamin Bestick: plast, 18/8 rostfritt stål
 • Mumin Figur mini Pappa

  Mumin Figur mini Pappa
  Dekorera med Tove Janssons älskvärda Mumin-karaktärer i bokhyllan eller i fönstret i barnrummet. Tove Slotte har formgivit serien med de små keramikfigurerna, vilka gör sig lika fina ensamma som i grupp.
 • Eat & Learn Gåvoset 3 delar Rosa

  Eat & Learn Gåvoset 3 delar Rosa
  Stilrent set för de allra minsta som just börjat träna på att äta själva. Alla delar i barnservisen är tillverkade av melamin och har samma snygga formspråk som övriga produkter från Design Letters. Typografin ritades av Arne Jacobsen redan 1937, och 2013 designade hans barnbarn Tobias Jacobsen dessa skålar och tallrikar. Setet kommer i en fin presentförpackning, perfekt som dopgåva eller födelsedagspresent. Setet innehåller en tallrik, en skål och en kopp. Tål diskmaskin.
 • Safari Barnservis

  Safari Barnservis
  Ett fint melaminset i 3 delar. Setet innehåller en skål, en tallrik samt en mugg med vilda djur.Kan diskas i diskmaskin, tål ej mikrovågsugn.
 • Babblarna Serveringsset 3 delar

  Babblarna Serveringsset 3 delar
  Låt Bibbi, Bobbo och de andra kompisarna i Babblarna hålla dig sällskap vid matbordet! Babblarna melaminset i tre delar passar barn från ca 1 år. I setet ingår en flat tallrik och en skål, båda med silikon på undersidan, samt en öppen mugg. Alla delar är tillverkade av BPA-fri melamin och tål diskmaskin. CE-märkt.
 • Pingo barnservis 3 delar

  Pingo barnservis 3 delar
 • WMF barnservis 6 delar Safari

  WMF barnservis 6 delar Safari
 • Mumin barnservis Snorkfröken lila

  Mumin barnservis Snorkfröken lila
 • Kay Bojesen barnservis melamin svenskt alfabet (A-Ö)

  Kay Bojesen barnservis melamin svenskt alfabet (A-Ö)
 • Hungry as a Bear barnservis 3 delar

  Hungry as a Bear barnservis 3 delar
 • Design Letters barnservis set K

  Design Letters barnservis set K
 • Barnservis 3 delar Melamin

  Barnservis 3 delar Melamin
  En barnservis i tre delar, tillverkad av melamin. Ett perfekt redskap för att blanda lärande med kreativitet och lek. Setet innehåller en flat tallrik på 22 cm, en djup tallrik på 18,4 cm och en mugg på 22 cl. Den här barnservisen är utformad i enlighet med Kay Bojesens önskan om att uppmuntra barn att kombinera lärande med lek och kreativitet. Plötsligt kan man använda bestick som händer, tallriken förvandlas till en klocka och den djupa skålen blir en stavningsplatta du kan äta på.
 • Bamboo Melamin Barnservis 4 Delar, Singing Birds

  Bamboo Melamin Barnservis 4 Delar, Singing Birds
  Bamboo melaminset från Sebra. Ett set med två tallrikar, en skål och en mugg som är gjorda i melamin. Setet är designat med mindre barn i åtanke då man vill göra måltiderna till en rolig och lärorik stund. Melamin är ett tåligt material som tål stötar och smällar, något som kan förekomma hos nyfikna och utforskande barn. Kombinera gärna setet med besticken från Sebra.
 • Barnservis

  Barnservis
  BABYBJÖRN Barnservis är ett smart set som är anpassat för små händer och gör det enklare för ditt barn att äta själv. De glada färgerna på servisen piggar upp vilken måltid som helst. Setet innehåller mugg, tallrik, sked och gaffel. De genomtänkta detaljerna på delarna gör barnservisen till ett perfekt val när ditt barn ska börja äta själ
 • Meet & Eat Snack Box 3-pack Contour Grå

  Meet & Eat Snack Box 3-pack Contour Grå
  3-pack matlådor från Done By Deer, perfekt till utflykten med skolan eller picknicken med familjen. I de små djurens pratbubblor kan du skriva barnets namn för att göra de mer personliga. Matlådorna är tillverkade av BPA-fri plast och tål diskmaskin (ej locken). Bör ej användas i mikrovågsugn. Storlek matlådor - Stor: 500 ml, 11,8 x 11,8 x 5,5 cm - Mellan: 330 ml, 10,3 x 10,3 x 5,1 cm - Liten: 240 ml, 8,9 x 8,9 x 4,5 cm
 • Barnservis Ida

  Barnservis Ida
 • Meet & Eat Haklapp Contour med kardborre Grå

  Meet & Eat Haklapp Contour med kardborre Grå
  Praktisk haklapp från Done By Deer, utrustad med ficka på magen, perfekt för den som just börjat äta själv! Haklappen fästs med kardborre och kan tvättas i maskin. Mönstret Contour består av djuren Elphee, Ozzo och Nozo, och finns som matchade matset. Oeko-tex-certifierad textil.
 • Babblarna Bestick 2 delar

  Babblarna Bestick 2 delar
  Greppvänliga bestick med motiv av Bibbi, Bobbo och de andra kompisarna i Babblarna. Setet består av en gaffel och en sked. Matcha gärna med andra delar ur samma serie! Tål diskmaskin. CE-märkt.
 • Babblarna Bricka 27x21,5 cm

  Babblarna Bricka 27x21,5 cm
  Låt Bibbi, Bobbo och de andra kompisarna i Babblarna hålla dig sällskap med den här brickan! Babblarna-brickan har rundade kanter och är lagom stor att bära för små händer. Använd brickan till måltiden eller fikat, eller för att samla ihop pysselsaker eller andra ting på. Matcha gärna med andra delar ur samma serie. Tillverkad av BPA-fri melamin och tål diskmaskin. CE-märkt.
 • Elefant Haklapp Blå

  Elefant Haklapp Blå
  Jättefin haklapp med spillficka med elefantmotiv. Haklappen är vattenavvisande och knäpps med kardborreband. Tillverkad i 100 % Öko-Texcerfierad polyester.
 • Design Letters barnservis set Z

  Design Letters barnservis set Z
 • Barnservis 3 delar Putte

  Barnservis 3 delar Putte
  Reptålig barnservis i melaminplast. Praktisk antiglidring under mugg och flat tallrik. Djup tallrik med sugkopp och mugg med lättdiskad spill-ej funktion. Presentkartong 3-delar
 • Design Letters barnservis set A

  Design Letters barnservis set A
 • Design Letters barnservis set W

  Design Letters barnservis set W
 • Mumin barnservis Gräsgrön

  Mumin barnservis Gräsgrön
 • Meet & Eat Yummy Tallrik Elphee Grå

  Meet & Eat Yummy Tallrik Elphee Grå
  Yummy mattallrik är en tålig tallrik med antihalk-silikongrepp, perfekt för dig som tränar på att äta själv! Helt fri från PVC, BPA och ftalater och tål diskmaskin. Material 100% melamin, silikon
 • Babblarna Serveringsset 5 delar

  Babblarna Serveringsset 5 delar
  Låt Bibbi, Bobbo och de andra kompisarna i Babblarna hålla dig sällskap vid matbordet! Babblarna melaminset i fem delar passar barn från 6 månader. I setet ingår en flat tallrik och en skål, båda med silikon på undersidan, en pipmugg, samt ett bestickset bestående av en gaffel och en sked. Tallrik, skål och mugg är tillverkade av BPA-fri melamin och tål diskmaskin (ej locket till muggen). Besticken är tillverkade av rostfritt stål och BPA-fri plast. CE-märkt.
 • Design Letters barnservis set N

  Design Letters barnservis set N
 • Melamineset 3 Delar, Arktiska Djur

  Melamineset 3 Delar, Arktiska Djur
  Melaminset från Sebra. Ett set med en tallrik, skål och en mugg som är gjorda i melamin. Setet har ett tema med olika arktiska djur som pryder tallriken, skålen och muggen. Setet är designat med mindre barn i åtanke då man vill göra måltiderna till en rolig och lärorik stund. Melamin är ett tåligt material som tål stötar och smällar, något som kan förekomma hos nyfikna och utforskande barn. Muggens lock kan tas av om man istället vill ha en vanlig mugg. Kombinera gärna setet med besticken från Sebra.
 • Ivy Skedar 3 st, Multi

  Ivy Skedar 3 st, Multi
  Ivy är ett trepack silverinspirerade skedar från Garbo & Friends som är formade med en liten S-kurva för att göra det enkelt att mata barnen. Skedarna tål diskmaskin och mikrovågsugn och blir ett härligt komplement till din vanliga dukning. Fria från BPA, PVC, Ftalater och bly och etiskt tillverkade i Sverige.
 • Djungelboken barnservis-set 6 delar

  Djungelboken barnservis-set 6 delar
 • Barnservis Kanin

  Barnservis Kanin
 • Babblarna Pipmugg

  Babblarna Pipmugg
  Pipmugg med motiv av Bibbi, Bobbo och de andra kompisarna i Babblarna. Muggen har greppvänliga stora handtag och ett spillsäkert lock för att underlätta för små barn. Matcha gärna med andra delar ur samma serie! Tillverkad av BPA-fri melamin och tål diskmaskin (ej locket). CE-märkt.
 • Meet & Eat Matset Contour Blå

  Meet & Eat Matset Contour Blå
  Meet & Eat matset från Done By Deer gör det lite roligare att äta! Det här startsetet för den som just börjat träna på att äta själv består av tallrik och skål med antislip-silikonbotten, mugg (160 ml) och sked, alla med illustrationer av elefanten Elphee och Elphees vänner. Alla delar i servisen är helt fria från PVC, BPA, PMD och ftalater. Material 100% melamin, lock 100% silikon
 • Design Letters The Numbers Barnset 3 delar, Grön

  Design Letters The Numbers Barnset 3 delar, Grön
  Design Letters The Numbers Barnset 3 delar, Grön från Design Letters
 • Cuddle Cute Gosedjur Elphee Blå

  Cuddle Cute Gosedjur Elphee Blå
  Done By Deers mjuka kompisar är perfekt för de allra minsta, och kommer garanterat att bli en favorit i många år framöver. Gosedjuren är tillverkade av mjuk polyester och tål att bitas och dras i. Välj mellan giraffen Raffi med sin långa greppvänliga hals, elefanten Elphee med sina mjuka öron, och krokodilen Croco med sina spännande taggar på ryggen. Alla mjukdjuren har färgglada tygetiketter som uppskattas av små fingrar.
 • Barnservis i 3 delar, Bamse Ballong

  Barnservis i 3 delar, Bamse Ballong
  Bernservis i tre delar. Tallrik, djuptallrik och mugg i fint bamsemönster.
 • Barnservis

  Barnservis
  BABYBJÖRN Barnservis är ett smart set som är anpassat för små händer och gör det enklare för ditt barn att äta själv. De glada färgerna på servisen piggar upp vilken måltid som helst. Setet innehåller mugg, tallrik, sked och gaffel. De genomtänkta detaljerna på delarna gör barnservisen till ett perfekt val när ditt barn ska börja äta själ
 • Barnservis i 3 delar

  Barnservis i 3 delar
  Bamse, Presentkartong, 3-delarTålig barnservis i repsäker melaminplast med motiv av Bamse.Praktisk antiglidring under muggen och den flata tallriken. Djup tallrik med sugkopp och spillsäker mugg med handtag. - Tål maskindisk i övre hyllan (max 50°C). - Tål mikrovågsugn (1 min , 800W)Mått: 180ml, ∅=15,5cm, ∅=21cm
 • Meet & Eat Pipmugg / Snack Box Elphee Grå

  Meet & Eat Pipmugg / Snack Box Elphee Grå
  Praktisk mugg med handtag från Done By Deer. Muggen kommer med två lock, ett piplock som går att dricka ur och ett lock med skåror, perfekt till snacks! Det smarta snackslocket gör att småbitar av till exempel äpple eller bröd håller sig i muggen och inte trillar ur. Material 100% melamin, lock 100% silikon
 • Bamboo Melamin Barnservis 4 Delar, Little Driver

  Bamboo Melamin Barnservis 4 Delar, Little Driver
  Bamboo melaminset från Sebra. Ett set med två tallrikar, en skål och en mugg som är gjorda i melamin. Setet är designat med mindre barn i åtanke då man vill göra måltiderna till en rolig och lärorik stund. Melamin är ett tåligt material som tål stötar och smällar, något som kan förekomma hos nyfikna och utforskande barn. Kombinera gärna setet med besticken från Sebra.
 • Axel Barnservis

  Axel Barnservis
 • Barnservis 3-set

  Barnservis 3-set
  Barnservis 3-set från Kay Bojesen. Ett tredelat set innehållande tallrik, djupt fat och en kopp gjort i tåligt melamin. Skapad för att uppmuntra till lek och lärande är den utformad med bokstäver och siffror. Ett ljuvligt set som doppresent eller till födelsedagsbarnet.
 • Elefant Barnservis 3 delar

  Elefant Barnservis 3 delar
  Reptålig barnservis i tre delar(mugg, flattallrik och djup tallrik) tillverad i melaminplast. Praktisk antiglidring under muggen och den flata tallriken. Djup tallrik med sugkopp och mugg med lättdiskad spill-ej funktion. Den perfekta presenten på dop, födelsedagar, namnsdagar eller andra dagar du vill uppmärksamma.
 • Happy as a Bear barnservis och bestick 7 delar

  Happy as a Bear barnservis och bestick 7 delar
 • Meet & Eat Matset Contour Rosa/Guld

  Meet & Eat Matset Contour Rosa/Guld
  Meet & Eat matset från Done By Deer gör det lite roligare att äta! Det här startsetet för den som just börjat träna på att äta själv består av tallrik och skål med antislip-silikonbotten, mugg (160 ml) och sked, alla med illustrationer av elefanten Elphee och Elphees vänner. Alla delar i servisen är helt fria från PVC, BPA, PMD och ftalater. Material 100% melamin, lock 100% silikon
 • Meet & Eat Yummy Mugg Grå

  Meet & Eat Yummy Mugg Grå
  Liten mugg från Done By Deer, tillverkad av tålig 100% melamin, perfekt för den som just börjat träna på att dricka själv. Matcha gärna med andra delar ur samma serie!

Barntallrikar & muggar med sugpropp

Har du ett barn som är lite ostyrslig med händer och armar vid bordet? Då kanske en tallrik eller mugg med sugpropp är värt att testa.

ileadileadileadilead