Champagneglas i plast

Ett champagneglas i plast, polykarbonat, kombinerar elegans med hållbarhet. Det är idealiskt för utomhusevenemang som bröllop eller strandfester, där ömtåligt glas kan vara en risk.

Polykarbonat är nästan okrossbart och kan enkelt rengöras för återanvändning. Även om det inte helt kan matcha champagneglas i äkta glasutseende eller känsla, erbjuder det en praktisk och stilfull lösning.

 • Sagaform Picknick Glas Högt Med Fot Akryl 4-pack - Champagneglas Akrylglas Klar

  Sagaform Picknick Glas Högt Med Fot Akryl 4-pack - Champagneglas Akrylglas Klar
  Dessa fyra picknickglas från Sagaform är tillverkade i akrylplast och är perfekta att ta med ut på balkongen eller picknicken. Glasen känns lyxiga, samtidigt som de är slitstarka och tål att användas. Passar bra för all typ av dryck – från vatten till champagne. Shoppa Champagnegl
 • Champagne Luce - Polykarbonat

  Champagne Luce - Polykarbonat
  Vacker och splittrad Champagne Luce - Polykarbonat Splittrande champagneglas i extra slitstarkt material. Glasögonen är gjorda av lätt plast och är både miljövänliga och 100% återvinningsbara. Du kommer definitivt att älska dessa läckra glasögon, som är u
 • Bellini Coupe, Champagneglas - Poly

  Bellini Coupe, Champagneglas - Poly
  Bellini Coupe, Champagneglas 23 cl - Poly Splittrande plastcocktail & champagneglas Lämplig för t.ex. restauranger, kaféer, barer och nattklubbar. Men även matsalar, buffébord och James Bond.
 • Champagneglas 16 Cl - Premium

  Champagneglas 16 Cl - Premium
  Beskrivning Krossbart Akvila lyxigt champagneglas 16 cl av krossat polykarbonatplast. Modell: Akvila 153S Mått: H: 210 - Ø: 58 mm Vikt: 159 g Lämplig för champagne och vin - ser ut och känns som ett riktigt glas. ✓ Produkten tillverkas i Finland och är
 • CHEERS Champagneglas - OH LA LA - 6-pack

  CHEERS Champagneglas - OH LA LA - 6-pack
  CHEERS Champagneglas, plastglas / superglas - OH LA LA, 6-pack i giftfri plast, från det tyska kvalitetsmärket Koziol.Champagneglas med inskription "OH LA LA" i 100 % återvinningsbar, giftfri termoplast.&hellip:
 • CHEERS Champagneglas - Grl pwr - 6-pack

  CHEERS Champagneglas - Grl pwr - 6-pack
  CHEERS champagneglas med texten "Grl pwr" på i giftfri plast i 6-pack från det tyska kvalitetsmärket Koziol. Detta är ett så kallat superglas av absolut högsta kvalitet och design!Låt korkarna&hellip:
 • CHEERS Champagneglas - Love you to the moon - 6-pack

  CHEERS Champagneglas - Love you to the moon - 6-pack
  CHEERS Champagneglas, plastglas / superglas - Love you to the moon, 6-pack i giftfri plast, från det tyska kvalitetsmärket Koziol.Champagneglas med inskriptionen "Love you to the moon". Vackert champagneglas,&hellip:
 • CHEERS Champagneglas - Make dreams happen - 6-pack

  CHEERS Champagneglas - Make dreams happen - 6-pack
  CHEERS Champagneglas, plastglas / superglas - Make dreams happen, 6-pack i giftfri plast, från det tyska kvalitetsmärket Koziol.Vackert champagneglas i plast med fin inskription, perfekt för utefester&hellip:
 • Champagne Glas Klar 15 Cl

  Champagne Glas Klar 15 Cl
  Champagneglaset på 15 cl, tillverkat av brudsäker polycarbonatplast, är det idealiska valet för att njuta av champagne utan oro för kross eller skador. Denna champagnemugg är designad för att ge dig en autentisk glasupplevelse samtidigt som den är hållbar
 • CHEERS Champagneglas - Staycation - 6-pack

  CHEERS Champagneglas - Staycation - 6-pack
  CHEERS Champagneglas, plastglas / superglas - Staycation, 6-pack i giftfri plast, från det tyska kvalitetsmärket Koziol.Champagneglas med inskriptionen "Staycation". Vackert champagneglas, perfekt&hellip:
 • CHEERS Champagneglas - Welcome Baby - 6-pack

  CHEERS Champagneglas - Welcome Baby - 6-pack
  CHEERS Champagneglas, plastglas / superglas - Welcome Baby, 6-pack i giftfri plast, från det tyska kvalitetsmärket Koziol.Champagneglas med inskriptionen "Welcome Baby". Vackert champagneglas, perfekt&hellip:
 • Champagneglas Grön Plast 22,5 Cl

  Champagneglas Grön Plast 22,5 Cl
  Champagneglas grön plast Återanvändbar Str. 22,5 cl.

Engångs champagneplastglas

Sedan finns det såklart också champagneglasen som är i enklare plast och som bara är engångs. Såna hittar du säkert billigt på nån lokal kedjebutik som rusta, biltema eller öob.