Blind Tasting glas för blindat smaktest

Om man vill göra ett smaktest utan att synen ska vara inblandad i testet kan man använda dessa typer av blind tasting glas. De är helt svarta och visar inte drycken.

Våra tips på svarta glas för blindtest

 • Stölzle Vinglas - Blindprovning Svart - 32 Cl

  Stölzle Vinglas - Blindprovning Svart - 32 Cl
  Spiegelau vinglas - sort smakprovning - 32 cl Höjd - 19 cm Diameter - 7,6 cm Volym - 32 cl Material - Glas Färg Svart
 • Riedel Sommelier Blindtest Vinglas 38 cl

  Riedel Sommelier Blindtest Vinglas 38 cl
  Tradition och innovation - Riedel kan stolt se tillbaka på sin 250-åriga framgångssaga. Från starten i norra Böhmen fram tills idag. Riedel har i 11 generationer stått för den fina konsten att tillverka exklusiva och tidlösa vinglas, whiskyglas, cocktailglas, karaffer och ölglas.1673, när
 • Spiegelau Authentis Blind Tasting 32 Cl 4-pack - Vinglas Svart

  Spiegelau Authentis Blind Tasting 32 Cl 4-pack - Vinglas Svart
  4-pack med Authentis Blind Testing Glas från Spiegelau. Dessa vinglas passar perfekt till blindtester av viner. Testet blir ännu mer spännande eftersom glaset är svart, och man har inte möjlighet att se vinets nyanser. Det passar bra för båda röda och vita viner. Bör diskas för hand. Shoppa Vinglas och mer Glas hos Royal Design.
 • Spiegelau - Authentis Blind Tasting Vinprovarglas 32 cl 4-pack

  Spiegelau - Authentis Blind Tasting Vinprovarglas 32 cl 4-pack
  Förhöj din vinprovning med ett par vinglass i svart färg. Gör enkelt blindtester med detta unika glas eller använd för en iögonfallande effekt till dukningen. Authentis är en storfavorit från Spiegelau. Kupans design och form säkerställer att vinets arom och bouquet överförs på ett autentiskt sätt och kommer bidra till många härliga kvällar! Glasen i serien gör sig utmärkt till vardag som fest och kan enkelt maskindiskas.