Glastallrikar & glasassietter

En del av de stora glasbruken tillverkar glastallrikar och glasassietter. Kosta Boda, iittala, Bitz och Kähler är några av märkena som gör tallrikar av glas i full storlek eller mindre som glasassiett.

Assietter och tallrikar i klarglas eller färgat glas

Glaset i tallrikarna kan antingen vara helt transparent, klarglas, men några är i färgat glas som gröna, blåa, gråa eller bärnstensfärgade. Färger på en tallrik kan förstärka smaken av vissa maträtter.

Broste Copenhagen glastallrikar

 • Broste Copenhagen Tallrik Glas/Grå 22 cm

  Broste Copenhagen Tallrik Glas/Grå 22 cm
  Duka både elegant och praktiskt!Med denna vackra tallrik från Broste Copenhagen kommer du garanterat att imponera på gästerna. Med en stor uppläggningsyta kan du servera allt från ris- till potatisrätter och samtidigt garantera en vacker servering. Den unika designen i serien Smoke präglas a
 • Broste Copenhagen STOR PLATTA 'SMOKE' GLAS 2stk

  Broste Copenhagen STOR PLATTA 'SMOKE' GLAS 2stk
  KLAR / GRÅ KOL. KOMMER VARIERA Ø32,5XH2CM

Reijmyre Glasbruk glastallrikar

 • Reijmyre Glasbruk - SÅLD Hummertallrik Glas 6-pack

  Reijmyre Glasbruk - SÅLD Hummertallrik Glas 6-pack
  Sex ovala tallrikar i grönt glas, formgivna av Josef Frank (1885–1967) för Svenskt Tenn, producerade av Reijmyre Glasbruk. Underlägg i rotting medföljer.Produkterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.

Vintage glastallrikar

 • Vintage - SÅLD Tallrik Glas 6+6 delar Grön

  Vintage - SÅLD Tallrik Glas 6+6 delar Grön
  Set med tolv glastallrikar från Nybro Glasbruk, producerade tidigt 1900-tal. I setet ingår sex tallrikar och sex assietter.Produkterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Vintage - SÅLD Tallrikar och Fat 11 delar Svart Glasyr

  Vintage - SÅLD Tallrikar och Fat 11 delar Svart Glasyr
  Tallrikar, 10 st, och uppläggningsfat. Modell W av Arthur Percy för Upsala-Ekeby/Gefle. Svartglaserat stengods. Tillverkade 1933-55.Produkterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Vintage - SÅLD Glastallrikar med Reliefmotiv 4 st

  Vintage - SÅLD Glastallrikar med Reliefmotiv 4 st
  4 glastallrikar med ryttarmotiv i relief.Produkterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Vintage - SÅLD Assietter i glas 7 st Pukeberg

  Vintage - SÅLD Assietter i glas 7 st Pukeberg
  7 stycken assietter i glas av Pukeberg BruksslitageProdukterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Vintage - SÅLD Mattallrikar i Glas Pukeberg 10 st

  Vintage - SÅLD Mattallrikar i Glas Pukeberg 10 st
  Tio Mattallrikar i glas av PukebergBruksslitageProdukterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Vintage - Glas Assietter 8 st

  Vintage - Glas Assietter 8 st
  8 st glass assietter i pressat glas.BruksslitageProdukterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Vintage - SÅLD Glastallrikar med Kräftmotiv 12 st

  Vintage - SÅLD Glastallrikar med Kräftmotiv 12 st
  Glastallrikar med kräftmotiv 12 st.Produkterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Vintage - Glastallrikar med ryttarmotiv 12 st

  Vintage - Glastallrikar med ryttarmotiv 12 st
  11 st glastallrikar med ryttarmotiv.BruksslitageProdukterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.

Kosta Boda glastallrikar

 • Kosta Boda Mine Assiett - Assietter Glas Vit

  Kosta Boda Mine Assiett - Assietter Glas Vit
  Ulrica Hydman-Valliens succéserie Mine finns i många olika levande färger och passar till alla tillfällen! Dessa assietter har sitt eget individuella uttryck tack vare de svepande oregelbundna färgstråken. Servera gärna assietterna tillsammans med övriga produkter från Mine-servisen, och varför inte blanda med olika färger för att liva upp bordsdukningen lite extra. Shoppa Assietter och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Kosta Boda Mine Assiett - Assietter Glas Svart

  Kosta Boda Mine Assiett - Assietter Glas Svart
  Ulrica Hydman-Valliens succéserie Mine finns i många olika levande färger och passar till alla tillfällen! Dessa assietter har sitt eget individuella uttryck tack vare de svepande oregelbundna färgstråken. Servera gärna assietterna tillsammans med övriga produkter från Mine-servisen, och varför inte blanda med olika färger för att liva upp bordsdukningen lite extra. Shoppa Assietter och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Kosta Boda - SÅLD Grape Glasservis av Ann Wärff 8 delar

  Kosta Boda - SÅLD Grape Glasservis av Ann Wärff 8 delar
  Glasservis på 8 delar ur serien Grape formgivna av Ann Wärff för Kosta Boda. Bestående av 1 st skål, 1 st fat och 6 st tallrikar.BruksslitageProdukterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Kosta Boda Limelight Assiett 19,5 Cm 2-pack - Assietter Glas Klar

  Kosta Boda Limelight Assiett 19,5 Cm 2-pack - Assietter Glas Klar
  Den här assietten från Kosta Boda tillhör serien Limelight, som är en tidlös klassiker som har formgivits av Göran Wärff. De små bubblorna i designen ger liv åt glaset, eftersom de fångar upp och reflekterar ljuset. Assiettens storlek gör att den passar perfekt att servera både förrätt och efterrätt på. Säljs i 2-pack. Shoppa Assietter och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Kosta Boda - SÅLD Glastallrikar Tulipa 3 st

  Kosta Boda - SÅLD Glastallrikar Tulipa 3 st
  3 st glastallrikar i originalförpackning ur serien Tulipa formgiven av Ulrica Hydman Vallien för Kosta Boda.BruksslitageProdukterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.

Iittala glastallrikar

 • Iittala - Aqua Glasassietter 5 st

  Iittala - Aqua Glasassietter 5 st
  5 st glasassietter ur serien Aqua från Iittala.NyskickProdukterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Iittala Sarpaneva stål glassbrikker 4-pk

  Iittala Sarpaneva stål glassbrikker 4-pk
  .
 • Iittala Aino Aalto Tallrik 17,5 Cm - Assietter Glas Klar

  Iittala Aino Aalto Tallrik 17,5 Cm - Assietter Glas Klar
  Aino Aalto Tallrik från Iittala. Den här vackra tallriken har fått sin inspiration av ringarna som bildas i vattnet. Det är en perfekt kombination av skönhet och funktion, och passar perfekt att servera förrätter eller andra mindre rätter i. Den formgavs redan år 1932 av Aino Aalto. Tål diskmaskin. Shoppa Assietter och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Iittala Kastehelmi Tallrik Klar 24,8 Cm - Assietter Glas Klar - 1007057

  Iittala Kastehelmi Tallrik Klar 24,8 Cm - Assietter Glas Klar - 1007057
  Kastehelmi serie från Iittala, designad av Oiva Toikka.Denna glasserien formgavs redan 1964 och tanken bakom serien var att använda droppar av glas som dekoration som gör att glasen ser mer levande- och spännande ut. Vi har valt ut Klar Assietter i Glas från Iittala med stor omsorg.
 • Iittala Kastehelmi Assiett 17 Cm Linne - Assietter Glas Linne - 1051169

  Iittala Kastehelmi Assiett 17 Cm Linne - Assietter Glas Linne - 1051169
  Kastehelmi assiett från Iittala med en ikonisk design med ett droppformat mönster för att reflektera ljuset vackert. Den är tillverkad av glas i olika färger att välja mellan med en behändig storlek perfekt för olika förrätter och desserter. Kombinera med andra delar i serien och skapa din personliga stil. Design av Oiva Toikka. Bra att veta om Kastehelmi assiett - Droppformat mönster.- Assietten finns i olika färgval.- Ingår i serien Kastehelmi.- Tillverkad i Finland.- Ikonisk design.- Tillverkad av glas. Hur bör du ta hand om assietten?- Tål diskmaskin. Vi har valt ut Linne Assietter i Glas från Iittala med stor omsorg.
 • Iittala Kastehelmi Assiett 17 Cm Seablue - Assietter Glas Havsblå

  Iittala Kastehelmi Assiett 17 Cm Seablue - Assietter Glas Havsblå
  Assietten från Iittala har en ikonisk design med ett droppformat mönster för att reflektera ljuset vackert. Den är tillverkad av glas i olika färger att välja mellan med en behändig storlek perfekt för olika förrätter och desserter. Kombinera med andra delar i serien och skapa din personliga stil. Formgivning av Oiva Toikka. Om assietten från Iittala- Droppformat mönster.- Ikonisk design.- Tillverkad av glas.- Assietten finns i olika färger.- Tillverkad i Finland.- Från serien Kastehelmi. Skötselråd för assietten- Tål diskmaskin. Shoppa Assietter och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Iittala Kastehelmi Assiett 17 Cm blå - Assietter Glas Ultramarin

  Iittala Kastehelmi Assiett 17 Cm blå - Assietter Glas Ultramarin
  Assietten från Iittala har en ikonisk design med ett droppformat mönster för att reflektera ljuset vackert. Den är tillverkad av glas i olika färger att välja mellan med en behändig storlek perfekt för olika förrätter och desserter. Kombinera med andra delar i serien och skapa din personliga stil. Formgivning av Oiva Toikka. Om assietten från Iittala- Droppformat mönster.- Ikonisk design.- Tillverkad av glas.- Assietten finns i olika färger.- Tillverkad i Finland.- Från serien Kastehelmi. Skötselråd för assietten- Tål diskmaskin. Shoppa Assietter och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Iittala Kastehelmi Assiett 17 Cm 6-pack - Assietter Glas Klar

  Iittala Kastehelmi Assiett 17 Cm 6-pack - Assietter Glas Klar
  Den här assietten i glas tillhör den populära serien Kastehelmi från Iittala, och den påminner om dagg som glittrar i gräset på morgonen. Perfekt att servera din favoritfika på, eller som en inredningsdetalj med ett ljus på. Formgiven av Oiva Toikka år 1964. Säljs i 6-pack. Shoppa Assietter och mer Tallrikar hos Royal Design.

Nordal glastallrikar

 • Nordal - Glass plate, clear

  Nordal - Glass plate, clear
  The plate is made of clear glass. Dishwasher safe.
 • Nordal - Glass plate, light green

  Nordal - Glass plate, light green
  The plate is made of transparent solid coloured glass. Dishwasher safe.

Leonardo glastallrikar

 • Leonardo - Bambini Set 3 delar Glas, Tallrik, Skål

  Leonardo - Bambini Set 3 delar Glas, Tallrik, Skål
  Set i tre delar med glas, tallrik och skål för barnen, med roliga motiv av söta djur. BAMBINI är en färgglad serie med stöttåliga glas, tallrikar och skålar som passar vardagen såväl som barnkalaset. Kan diskas i diskmaskinen och tål mikrovågsugn. Material: Tempererat glas som är mycket hållbart och stöttåligt
 • Leonardo - Bambini Set 3 delar Glas, Tallrik, Skål

  Leonardo - Bambini Set 3 delar Glas, Tallrik, Skål
  Set i tre delar med glas, tallrik och skål för barnen, med roliga motiv av söta djur. BAMBINI är en färgglad serie med stöttåliga glas, tallrikar och skålar som passar vardagen såväl som barnkalaset. Kan diskas i diskmaskinen och tål mikrovågsugn. Material: Tempererat glas som är mycket hållbart och stöttåligt

Aida glastallrikar

 • Harvey Glassassiett 4 St 16 cm

  Harvey Glassassiett 4 St 16 cm
 • Aida - Raw Creative Glass Glastallrik 22,5 cm Klar

  Aida - Raw Creative Glass Glastallrik 22,5 cm Klar
  Glastallrik ur Aidas serie Raw Creative Glass, perfekt till förrätt eller som mindre lunchtallrik. De små bubblorna i glaset gör varje exemplar unikt. Matcha gärna med andra delar ur samma serie, där både glas och stengods ingår. Tål diskmaskin.
 • Aida - Raw Creative Glass Glastallrik 22,5 cm Rökfärgad

  Aida - Raw Creative Glass Glastallrik 22,5 cm Rökfärgad
  Glastallrik ur Aidas serie Raw Creative Glass, perfekt till förrätt eller som mindre lunchtallrik. De små bubblorna i glaset gör varje exemplar unikt. Matcha gärna med andra delar ur samma serie, där både glas och stengods ingår. Tål diskmaskin.
 • Aida - Raw Creative Glass Glastallrik 16 cm Klar

  Aida - Raw Creative Glass Glastallrik 16 cm Klar
  Liten glastallrik ur Aidas serie Raw Creative Glass, perfekt till dessert eller förrätt. De små bubblorna i glaset gör varje exemplar unikt. Matcha gärna med andra delar ur samma serie, där både glas och stengods ingår. Tål diskmaskin.
 • Harvey Glassassiett 4 St 16 cm

  Harvey Glassassiett 4 St 16 cm
 • Aida - Raw Creative Glass Glastallrik 16 cm Rökfärgad

  Aida - Raw Creative Glass Glastallrik 16 cm Rökfärgad
  Liten glastallrik ur Aidas serie Raw Creative Glass, perfekt till dessert eller förrätt. De små bubblorna i glaset gör varje exemplar unikt. Matcha gärna med andra delar ur samma serie, där både glas och stengods ingår. Tål diskmaskin.
 • Aida RAW glastallrik, 27 cm, smoke

  Aida RAW glastallrik, 27 cm, smoke
  Vacker glastallrik i serien RAW från danska Aida. Karaktäristiskt för serien RAW är det enkla, vackra och skandinaviska uttrycket. Ett perfekt tillskott i den rustika dukningen, antingen till vardagsmiddagen eller till fest. Finns i två olika färger.Tallriken har en diameter på 27 centimeter
 • Harvey Glassassiett 4 St 16 cm

  Harvey Glassassiett 4 St 16 cm

Normann Copenhagen glastallrikar

 • Normann Copenhagen Cosmic Tallrik Ø27 Cm Brun - Mattallrikar Glas Brun - 605912

  Normann Copenhagen Cosmic Tallrik Ø27 Cm Brun - Mattallrikar Glas Brun - 605912
  Cosmic tallrik i frostat, munblåst glas från Normann Copenhagen med ett galaxinspirerat, virvlande mönster med ett lekfullt uttryck. Kombinera med andra delar i serien och skapa din personliga stil. Bra att veta om Cosmic tallrik - Tillverkad i Europa.- Glaset är munblåst, vilket gör varje produkt unik.- Välj mellan olika färger och storlekar.- Den här tallriken ingår i Normann Copenhagens serie Cosmic. Hur bör du ta hand om tallriken?- Tål diskmaskin. Vi har valt ut Brun Mattallrikar i Glas från Normann Copenhagen med stor omsorg.
 • Normann Copenhagen Cosmic Tallrik Ø27 Cm Blå - Mattallrikar Glas Blå - 605911

  Normann Copenhagen Cosmic Tallrik Ø27 Cm Blå - Mattallrikar Glas Blå - 605911
  Cosmic tallrik i frostat, munblåst glas från Normann Copenhagen med ett galaxinspirerat, virvlande mönster med ett lekfullt uttryck. Kombinera med andra delar i serien och skapa din personliga stil. Bra att veta om Cosmic tallrik - Tillverkad i Europa.- Glaset är munblåst, vilket gör varje produkt unik.- Välj mellan olika färger och storlekar.- Den här tallriken ingår i Normann Copenhagens serie Cosmic. Hur bör du ta hand om tallriken?- Tål diskmaskin. Vi har valt ut Blå Mattallrikar i Glas från Normann Copenhagen med stor omsorg.
 • Normann Copenhagen Cosmic Tallrik Ø27 Cm Vit - Mattallrikar Glas Vit - 605910

  Normann Copenhagen Cosmic Tallrik Ø27 Cm Vit - Mattallrikar Glas Vit - 605910
  Cosmic tallrik i frostat, munblåst glas från Normann Copenhagen med ett galaxinspirerat, virvlande mönster med ett lekfullt uttryck. Kombinera med andra delar i serien och skapa din personliga stil. Bra att veta om Cosmic tallrik - Tillverkad i Europa.- Glaset är munblåst, vilket gör varje produkt unik.- Välj mellan olika färger och storlekar.- Den här tallriken ingår i Normann Copenhagens serie Cosmic. Hur bör du ta hand om tallriken?- Tål diskmaskin. Vi har valt ut Vit Mattallrikar i Glas från Normann Copenhagen med stor omsorg.
 • Normann Copenhagen Cosmic Tallrik Ø22 Cm Brun - Mattallrikar Glas Brun - 605918

  Normann Copenhagen Cosmic Tallrik Ø22 Cm Brun - Mattallrikar Glas Brun - 605918
  Cosmic tallrik i frostat, munblåst glas från Normann Copenhagen med ett galaxinspirerat, virvlande mönster med ett lekfullt uttryck. Kombinera med andra delar i serien och skapa din personliga stil. Bra att veta om Cosmic tallrik - Tillverkad i Europa.- Glaset är munblåst, vilket gör varje produkt unik.- Välj mellan olika färger och storlekar.- Den här tallriken ingår i Normann Copenhagens serie Cosmic. Hur bör du ta hand om tallriken?- Tål diskmaskin. Vi har valt ut Brun Mattallrikar i Glas från Normann Copenhagen med stor omsorg.
 • Normann Copenhagen Cosmic Tallrik Ø22 Cm Vit - Mattallrikar Glas Vit - 605916

  Normann Copenhagen Cosmic Tallrik Ø22 Cm Vit - Mattallrikar Glas Vit - 605916
  Cosmic tallrik i frostat, munblåst glas från Normann Copenhagen med ett galaxinspirerat, virvlande mönster med ett lekfullt uttryck. Kombinera med andra delar i serien och skapa din personliga stil. Bra att veta om Cosmic tallrik - Tillverkad i Europa.- Glaset är munblåst, vilket gör varje produkt unik.- Välj mellan olika färger och storlekar.- Den här tallriken ingår i Normann Copenhagens serie Cosmic. Hur bör du ta hand om tallriken?- Tål diskmaskin. Vi har valt ut Vit Mattallrikar i Glas från Normann Copenhagen med stor omsorg.
 • Normann Copenhagen Cosmic Tallrik Ø16 Cm Brun - Assietter Glas Brun - 605921

  Normann Copenhagen Cosmic Tallrik Ø16 Cm Brun - Assietter Glas Brun - 605921
  Cosmic tallrik i frostat, munblåst glas från Normann Copenhagen med ett galaxinspirerat, virvlande mönster med ett lekfullt uttryck. Kombinera med andra delar i serien och skapa din personliga stil. Bra att veta om Cosmic tallrik - Tillverkad i Europa.- Glaset är munblåst, vilket gör varje produkt unik.- Välj mellan olika färger och storlekar.- Den här tallriken ingår i Normann Copenhagens serie Cosmic. Hur bör du ta hand om tallriken?- Tål diskmaskin. Vi har valt ut Brun Assietter i Glas från Normann Copenhagen med stor omsorg.
 • Normann Copenhagen Cosmic Tallrik Ø22 Cm Blå - Mattallrikar Glas Blå - 605917

  Normann Copenhagen Cosmic Tallrik Ø22 Cm Blå - Mattallrikar Glas Blå - 605917
  Cosmic tallrik i frostat, munblåst glas från Normann Copenhagen med ett galaxinspirerat, virvlande mönster med ett lekfullt uttryck. Kombinera med andra delar i serien och skapa din personliga stil. Bra att veta om Cosmic tallrik - Tillverkad i Europa.- Glaset är munblåst, vilket gör varje produkt unik.- Välj mellan olika färger och storlekar.- Den här tallriken ingår i Normann Copenhagens serie Cosmic. Hur bör du ta hand om tallriken?- Tål diskmaskin. Vi har valt ut Blå Mattallrikar i Glas från Normann Copenhagen med stor omsorg.
 • Normann Copenhagen Cosmic Tallrik Ø16 Cm Vit - Assietter Glas Vit - 605919

  Normann Copenhagen Cosmic Tallrik Ø16 Cm Vit - Assietter Glas Vit - 605919
  Cosmic tallrik i frostat, munblåst glas från Normann Copenhagen med ett galaxinspirerat, virvlande mönster med ett lekfullt uttryck. Kombinera med andra delar i serien och skapa din personliga stil. Bra att veta om Cosmic tallrik - Tillverkad i Europa.- Glaset är munblåst, vilket gör varje produkt unik.- Välj mellan olika färger och storlekar.- Den här tallriken ingår i Normann Copenhagens serie Cosmic. Hur bör du ta hand om tallriken?- Tål diskmaskin. Vi har valt ut Vit Assietter i Glas från Normann Copenhagen med stor omsorg.

Rosendahl glastallrikar

 • Rosendahl Copenhagen Grand Cru Desserttallrik 4-pack - Assietter Glas Klar

  Rosendahl Copenhagen Grand Cru Desserttallrik 4-pack - Assietter Glas Klar
  4-pack med Desserttallrikar från Rosendahl. Dessa desserttallrikar tillhör den klassiska serien Grand Cru som är designad av Erik Bagger. Designen är enkel och tidlös, och eftersom den är tillverkad av glas blir den fin till alla typer av dukningar. Shoppa Assietter och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Rosendahl Copenhagen Grand Cru Dessertfat Ø16 2-pack - Assietter Återvunnet Glas Grön

  Rosendahl Copenhagen Grand Cru Dessertfat Ø16 2-pack - Assietter Återvunnet Glas Grön
  Dessertfatet från Rosendahl har en enkel design i återvunnet glas med en vacker, grön färg och karakteristiska räfflor runt om perfekta både till vardags och finare tillfällen. 2-pack. Formgivning av Erik Bagger. Om dessertfatet från Rosendahl- Gjort av glas.- Från serien Grand Cru.- Höjd: 35 mm.- Diameter: 160 mm.- 100% återvunnet material. Skötselråd för dessertfatet- Tål diskmaskin upp till 55°C. Stapelbart. Shoppa Assietter och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Rosendahl GC Dessertallerken Glass Resirkulert 16 cm 2 stk

  Rosendahl GC Dessertallerken Glass Resirkulert 16 cm 2 stk
  Merke: Rosendahl Serie: Grand Cru Recycled Produkttype: asjett Farge: klar / grønn Materiale: resirkulert glass Diameter: 16 cm Tåler oppvaskmaskin: Ja, maks 55 grader Tåler mikrobølgeovn: Nei

LINDSHAMMAR glastallrikar

 • LINDSHAMMAR - SÅLD Assietter Opalglas 8 st

  LINDSHAMMAR - SÅLD Assietter Opalglas 8 st
  8 st assietter i vit opalglas av Gunnar Ander för Lindshammar.Produkterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.

HAY glastallrikar

 • Hay - Spin Assiett Glas 2-pack Vit/Klar

  Hay - Spin Assiett Glas 2-pack Vit/Klar
  Spin Assiett. En liten tallrik i en otroligt vacker design från HAY. Finns i både klart och färgat glas som pryds av målade linjer i en virvel. Duka fram en god dessert på dessa fat och var beredd på att få frågor om var du köpt dem någonstans.Titta gärna på övriga delar från serien Spin från HAY och upptäck fina kombinationer.- Kommer i 2-pack- Bredd 11 cm- Höjd 1,5 cm
 • Hay - Spin Assiett Glas 2-pack Rosa/Vit

  Hay - Spin Assiett Glas 2-pack Rosa/Vit
  Spin Assiett. En liten tallrik i en otroligt vacker design från HAY. Finns i både klart och färgat glas som pryds av målade linjer i en virvel. Duka fram en god dessert på dessa fat och var beredd på att få frågor om var du köpt dem någonstans.Titta gärna på övriga delar från serien Spin från HAY och upptäck fina kombinationer.- Kommer i 2-pack- Bredd 11 cm- Höjd 1,5 cm
 • Hay Spin Fat 2-pack Klar / Rand - Assietter Borosilikatglas Vit

  Hay Spin Fat 2-pack Klar / Rand - Assietter Borosilikatglas Vit
  Fatet från Hay har ett elegant, sött utseende. Det har ett vackert, virvlande mönster med ljusa toner perfekta för förvaring av godis eller annat smått. Formgiven av HAY. Om fatet från Hay- Förpackningsantal: 2.- Tillverkat av borosilikatglas.- Kombinera fatet med en Spin skål från Hay.- Kan även användas som en inredningsdetalj.- Fatet kommer i olika färger.- Höjd: 15 mm.- Diameter: 110 mm.- Tillverkat i Kina Skötselråd för fatet- Denna produkt tål inte mikrovågsugn.- Handdisk rekommenderas. Shoppa Assietter och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Hay Spin Fat 2-pack Klar / Rand - Assietter Borosilikatglas Rosa

  Hay Spin Fat 2-pack Klar / Rand - Assietter Borosilikatglas Rosa
  Fatet från Hay har ett elegant, sött utseende. Det har ett vackert, virvlande mönster med ljusa toner perfekta för förvaring av godis eller annat smått. Formgiven av HAY. Om fatet från Hay- Förpackningsantal: 2.- Tillverkat av borosilikatglas.- Kombinera fatet med en Spin skål från Hay.- Kan även användas som en inredningsdetalj.- Fatet kommer i olika färger.- Höjd: 15 mm.- Diameter: 110 mm.- Tillverkat i Kina Skötselråd för fatet- Denna produkt tål inte mikrovågsugn.- Handdisk rekommenderas. Shoppa Assietter och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Hay Spin Fat 2-pack Klar / Rosa Rand - Assietter Borosilikatglas Rosa - 541211

  Hay Spin Fat 2-pack Klar / Rosa Rand - Assietter Borosilikatglas Rosa - 541211
  Spin fat från Hay med ett elegant, sött utseende. Det har ett vackert, virvlande mönster med ljusa toner perfekta för förvaring av godis eller annat smått. Formgiven av HAY. Bra att veta om Spin fat - Förpackningsantal: 2.- Tillverkat av borosilikatglas.- Kombinera fatet med en Spin skål från Hay.- Kan även användas som en inredningsdetalj.- Fatet kommer i olika färger.- Höjd: 15 mm.- Diameter: 110 mm.- Tillverkat i Kina Hur bör du ta hand om fatet?- Denna produkt tål inte mikrovågsugn.- Handdisk rekommenderas. Vi har valt ut Rosa Assietter i Borosilikatglas från HAY med stor omsorg.
 • Hay Spin Fat 2-pack Klar / Vit Rand - Assietter Borosilikatglas Vit - 541212

  Hay Spin Fat 2-pack Klar / Vit Rand - Assietter Borosilikatglas Vit - 541212
  Spin fat från Hay med ett elegant, sött utseende. Det har ett vackert, virvlande mönster med ljusa toner perfekta för förvaring av godis eller annat smått. Formgiven av HAY. Bra att veta om Spin fat - Förpackningsantal: 2.- Tillverkat av borosilikatglas.- Kombinera fatet med en Spin skål från Hay.- Kan även användas som en inredningsdetalj.- Fatet kommer i olika färger.- Höjd: 15 mm.- Diameter: 110 mm.- Tillverkat i Kina Hur bör du ta hand om fatet?- Denna produkt tål inte mikrovågsugn.- Handdisk rekommenderas. Vi har valt ut Vit Assietter i Borosilikatglas från HAY med stor omsorg.

HKLiving glastallrikar

Lyngby glastallrikar

 • Lyngby Glass Sorrento Asjett Dia Rosa 16 cm 4 stk.

  Lyngby Glass Sorrento Asjett Dia Rosa 16 cm 4 stk.
  Produkttype: Asjett Diameter:16 Tåler Oppvaskmaskin: Ja Farge: Rosa
 • Lyngby Glass Sorrento Asjett Dia Smoke 16 cm 4 stk.

  Lyngby Glass Sorrento Asjett Dia Smoke 16 cm 4 stk.
  Produkttype: Asjett Diameter:16 Tåler Oppvaskmaskin: Ja Farge: Smoke
 • Lyngby Glass Sorrento Asjett Dia Amber 16 cm 4 stk.

  Lyngby Glass Sorrento Asjett Dia Amber 16 cm 4 stk.
  Produkttype: Asjett Diameter:16 Tåler Oppvaskmaskin: Ja Farge: Amber
 • Lyngby Glass Sorrento Asjett Dia Blå 16 cm 4 stk.

  Lyngby Glass Sorrento Asjett Dia Blå 16 cm 4 stk.
  Produkttype: Asjett Diameter:16 Tåler Oppvaskmaskin: Ja Farge: Blå
 • Lyngby Glass Sorrento Asjett Dia Grønn 16 cm 4 stk.

  Lyngby Glass Sorrento Asjett Dia Grønn 16 cm 4 stk.
  Produkttype: Asjett Diameter:16 Tåler Oppvaskmaskin: Ja Farge: Grønn
 • Lyngby Glass Sorrento Asjett Dia 16 cm 6 stk klar.

  Lyngby Glass Sorrento Asjett Dia 16 cm 6 stk klar.
  Produkttype: Asjett Materiale: Glass Farge: Klar Diameter: 16 cm