Arabia Huvila

Som barn spenderade Heini Riitahuhta tid hos sin mormor i hennes trädgårdsvilla. Där växte allt möjligt vackert men framförallt en vildros som Heine hämtat inspiration från till rosa blomdekoren Huvila åt Arabia porslin.

Heini gillar att teckna på frihand, en passion verkligen kommer till sin rätt i Huvila-dekoren. Detaljerna är talrika inte bara på tallrikar utan även på muggar, kannor och skålar i hennes porslin från Arabia.

Huvila skålar

 • Arabia - Huvila Skål 13 cm

  Arabia - Huvila Skål 13 cm
  Förgyll ditt matbord och duka med denna vackra skål från Arabia. Passar fint till frukostfilen eller som liten serveringsskål. Heini Riitahuhta är en finsk formgivare och keramiker som tog fram denna fina serie Huvila, vilket betyder villa på finska. Riitahuhta har skapat många blommönster för Arabia med sin distinkta stil, Huvila kom ut 2017. Heini fick inspiration från sin barndoms somrar när hon besökte sin farmor och inspirerades av känslan av hennes lusthus. I trädgården där fanns en massa blommor, men framförallt en vildros som Heine hämtat inspiration från till detta vackra rosa blommönstret. Det handritade mönstret skickar tankarna tillbaka till 1920-talet och är inbjudande och romantiskt.

Huvila muggar och koppar

 • Arabia Huvila Mugg 30 Cl - Kaffekoppar Porslin Rosa

  Arabia Huvila Mugg 30 Cl - Kaffekoppar Porslin Rosa
  Den här muggen från Arabia tillhör serien Huvila som har designats av Heini Riitahuhta. Mönstret har målats för hand, och har fått sin inspiration från mormors lusthus. Det är baserat på en vildros vilket ger känslan av 1920 och gamla Arabia. Den är tillverkad i porslin och tål både diskmaskin och mikrovågsugn. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Arabia - Huvila Mugg 30 cl

  Arabia - Huvila Mugg 30 cl
  Jättefin mugg från Arabia och serien Huvila. Det vackra blommönstret klär ytan och dyker också upp som en liten detalj på insidan, när du druckit lite av ditt te eller kaffe. Heini Riitahuhta är en finsk formgivare och keramiker som tog fram denna fina serie Huvila, vilket betyder villa på finska. Riitahuhta har skapat många blommönster för Arabia med sin distinkta stil, Huvila kom ut 2017. Heini fick inspiration från sin barndoms somrar när hon besökte sin farmor och inspirerades av känslan av hennes lusthus. I trädgården där fanns en massa blommor, men framförallt en vildros som Heine hämtat inspiration från till detta vackra rosa blommönstret. Det handritade mönstret skickar tankarna tillbaka till 1920-talet och är inbjudande och romantiskt.
 • Huvila Äggkopp 4cl 2-pack Vit/Röd

  Huvila Äggkopp 4cl 2-pack Vit/Röd
 • Arabia - Huvila Äggkopp 4 cl 2-pack Rosa/vit

  Arabia - Huvila Äggkopp 4 cl 2-pack Rosa/vit
  Äggkopp 2-pack från Arabia gör frukosten till en härlig stund. Komplettera gärna med andra delar från Arabia.Huvila har inspirerats av designern Heini Riitahuhtas mormors hem och den varma atmosfären hemma hos henne. Inspirationen till blommönstret är vildrosen, med en gnutta av gamla Finland och välbekanta, gamla Arabia. De moderna formerna tillsammans med ett fint mönster gör att servisen sticker ut i dukningen. Marimekko är ett finskt designhus som grundades år 1951 med en vision att tillsätta färg och glädje till liv och hem världen över, och på så sätt uppmuntra människor att vara lyckliga - precis som de är. Marimekkos designfilosofi är rotat i en optimistisk livsstil och en genuin strävan mot att kunna inspirera med tidlösa och funktionella designer som håller genom åren.

Tallrikar och assietter med blomdekoren Huvila

 • Arabia - Huvila Tallrik 24 cm

  Arabia - Huvila Tallrik 24 cm
  Förgyll ditt matbord och duka med denna vackra tallrik från Arabia.Heini Riitahuhta är en finsk formgivare och keramiker som tog fram denna fina serie Huvila, vilket betyder villa på finska. Riitahuhta har skapat många blommönster för Arabia med sin distinkta stil, Huvila kom ut 2017. Heini fick inspiration från sin barndoms somrar när hon besökte sin farmor och inspirerades av känslan av hennes lusthus. I trädgården där fanns en massa blommor, men framförallt en vildros som Heine hämtat inspiration från till detta vackra rosa blommönstret. Det handritade mönstret skickar tankarna tillbaka till 1920-talet och är inbjudande och romantiskt.
 • Huvila tallrik 24 cm

  Huvila tallrik 24 cm
 • Huvila tallrik 24 cm

  Huvila tallrik 24 cm
 • Arabia - Huvila Tallrik 19 cm

  Arabia - Huvila Tallrik 19 cm
  Förgyll ditt matbord och duka med denna vackra lilla tallrik från Arabia. Perfekt för att servera smörgås, en sidorätt eller t.ex. sallad till maten. Heini Riitahuhta är en finsk formgivare och keramiker som tog fram denna fina serie Huvila, vilket betyder villa på finska. Riitahuhta har skapat många blommönster för Arabia med sin distinkta stil, Huvila kom ut 2017. Heini fick inspiration från sin barndoms somrar när hon besökte sin farmor och inspirerades av känslan av hennes lusthus. I trädgården där fanns en massa blommor, men framförallt en vildros som Heine hämtat inspiration från till detta vackra rosa blommönstret. Det handritade mönstret skickar tankarna tillbaka till 1920-talet och är inbjudande och romantiskt.

Arabia kannor med Huvila dekor

 • Arabia - Huvila Kanna 1 L

  Arabia - Huvila Kanna 1 L
  Kanna från Arabia och serien Huvila. Man drömmer sig lätt bort till trädgårdsbersån om sommaren när man ser denna vackra kanna. Rosa blommönster klär dess yta och handtaget är ordentligt tilltaget och ger bra hjälp att hälla. Kannan är inte bara vacker, den är stabil och praktisk också. Heini Riitahuhta är en finsk formgivare och keramiker som tog fram denna fina serie Huvila, vilket betyder villa på finska. Riitahuhta har skapat många blommönster för Arabia med sin distinkta stil, Huvila kom ut 2017. Heini fick inspiration från sin barndoms somrar när hon besökte sin farmor och inspirerades av känslan av hennes lusthus. I trädgården där fanns en massa blommor, men framförallt en vildros som Heine hämtat inspiration från till detta vackra rosa blommönstret. Det handritade mönstret skickar tankarna tillbaka till 1920-talet och är inbjudande och romantiskt.
 • Arabia Huvila Kanna 1 L - Vattenkaraffer & Vattenkannor Porslin Vit - 1027478

  Arabia Huvila Kanna 1 L - Vattenkaraffer & Vattenkannor Porslin Vit - 1027478
  Huvila Kanna, 1 L från Arabia. Vi har valt ut Vit Vattenkaraffer & Vattenkannor i Porslin från Arabia med stor omsorg.
 • Huvila Kanna 35 cl Vit/Röd

  Huvila Kanna 35 cl Vit/Röd
 • Huvila Kanna 35 cl Vit/Röd

  Huvila Kanna 35 cl Vit/Röd

Huvila vaser

 • Arabia Huvila Vas 13 Cm - Vaser Porslin Vit - 1051307

  Arabia Huvila Vas 13 Cm - Vaser Porslin Vit - 1051307
  Huvila Vas, 13 cm från Arabia. Vi har valt ut Vit Vaser i Porslin från Arabia med stor omsorg.
 • Arabia Huvila Vas 19 Cm - Vaser Porslin Vit

  Arabia Huvila Vas 19 Cm - Vaser Porslin Vit
  Den här vasen från Arabia tillhör serien Huvila som har designats av Heini Riitahuhta. Mönstret har målats för hand, och har fått sin inspiration från mormors lusthus. Det är baserat på en vildros vilket ger känslan av 1920 och gamla Arabia. Den är tillverkad i porslin och finns i två olika storlekar. Shoppa Vaser och mer Dekoration hos Royal Design.
 • Arabia Huvila Vas 13 Cm - Vaser Porslin Vit

  Arabia Huvila Vas 13 Cm - Vaser Porslin Vit
  Den här vasen från Arabia tillhör serien Huvila som har designats av Heini Riitahuhta. Mönstret har målats för hand, och har fått sin inspiration från mormors lusthus. Det är baserat på en vildros vilket ger känslan av 1920 och gamla Arabia. Den är tillverkad i porslin och finns i två olika storlekar. Shoppa Vaser och mer Dekoration hos Royal Design.
 • Arabia Huvila Vas 19 cm

  Arabia Huvila Vas 19 cm
  Dekorerar vardagsrummet med denna vackra och unika vas från finska Arabia. Vasen är en del av Huvila-serien, som är designad av Heini Riitahuhta. Vasen finns i två olika storlekar: 13 cm och 19 cm.Det fina rosa mönstret är baserat på en vild ros, vilket skickar tankarna tillbaka till 1920 och