Italienskt Porslin

Köp ditt nya italienska porslin på nätet. Vi visar dig porslinet som tillverkas i Italien och är formgiven för flärd och lyx.

Italienska skålar i porslin

 • Hay Italian Glassbägare - Serveringsskålar Rostfritt Stål

  Hay Italian Glassbägare - Serveringsskålar Rostfritt Stål
  En klassisk glassbägare på fot med en italiensk design från HAY som är tillverkad i rostfritt stål. Bägaren har en praktisk rund kupa som är perfekt för att servera desserten till dina gäster. Shoppa Serveringsskålar och mer Skålar & Uppläggningsfat hos Royal Design.
 • Skål Spruzzi 9cm grön

  Skål Spruzzi 9cm grön
  Underbar liten skål i italiensk keramik, som lämpar sig perfekt för tilltugg eller som vacker behållare för flingsalt på bordet. Skålen är tillverkad i materialet ?majolika? (en mycket tålig&hellip:
 • Hay Italian Glassbägare - Serveringsskålar Rostfritt Stål - 506707

  Hay Italian Glassbägare - Serveringsskålar Rostfritt Stål - 506707
  Italian ice cup glassbägare från Hay. Klassisk glassbägare i italiensk design tillverkad i rostfritt stål på fot. Fin att servera desserten till gästerna i. Vi har valt ut Rostfritt Stål Serveringsskålar i Rostfritt stål från HAY med stor omsorg.
 • Pastaskål Spruzzi 20cm grön

  Pastaskål Spruzzi 20cm grön
  Dessa vackra, italiensktillverkade pastaskålar i majolikakeramik lämpar sig perfekt för allt ifrån sallader till soppor och pastarätter. Alla skålar är stänkmålade för hand vilket gör varje&hellip:
 • Skål Spruzzi 12cm grön

  Skål Spruzzi 12cm grön
  Vackert stänkmålad skål i italiensk keramik, perfekt som dessertskål eller att servera tilltugg i. Skålen är gjord i en mycket tålig typ av keramik och stänkmålad för hand vilket gör varje exemplar&hellip:
 • Salladsskål Spruzzi 25cm grön

  Salladsskål Spruzzi 25cm grön
  Vackert stänkmålad skål i robust majolikakeramik från Italien, perfekt som salladsskål, fruktskål eller att servera pasta i. Det karaktäristiska gröna mönstret på ljusbeige bakgrund är målat&hellip:
 • Skål Spruzzi 34cm grön

  Skål Spruzzi 34cm grön
  Denna enastående skål i stänkmålad keramik, är tillverkad i Italien och ett resultat av genuint hantverk. Passar utmärkt som en iögonfallande och dekorativ skål för frukt, sallad eller pasta.&hellip:
 • Skål Spruzzi 12 cm beige

  Skål Spruzzi 12 cm beige
  Vackert stänkmålad skål i italiensk keramik, perfekt som dessertskål eller att servera tilltugg i. Skålen är gjord i en mycket tålig typ av keramik och stänkmålad för hand vilket gör varje exemplar&hellip:

Italienska koppar & muggar

 • Kartell Jellies Family Kaffekopp Med Fat Klar - Kaffekoppar Pmma Klar - 01582B4

  Kartell Jellies Family Kaffekopp Med Fat Klar - Kaffekoppar Pmma Klar - 01582B4
  Jellies Family kaffekopp från Kartell med en originell design i PMMA med organiska former med ett fint ljusspel. Greppvänlig yta för optimal användarupplevelse med en lång livslängd perfekt för varma drycker som kaffe och te. Tillverkad i Italien. Design av Patricia Urquiola. Bra at
 • Kartell Jellies Family Kaffekopp Med Fat - Kaffekoppar Pmma Klar

  Kartell Jellies Family Kaffekopp Med Fat - Kaffekoppar Pmma Klar
  Kaffekoppen från Kartell har en elegant, originell look i PMMA med organiska former med ett fint ljusspel. Den har praktiska egenskaper med en lång livslängd och en greppvänlig yta perfekt för varma drycker som kaffe och te. Tillverkad i Italien. Formgivning av Patricia Urquiola. Om k
 • Kaffekopp Spruzzi 7cm grön

  Kaffekopp Spruzzi 7cm grön
  Vacker kaffekopp i tålig italiensk keramik. Det vackra stänkmålade mönstret i grönt med beige bakgrund är gjort för hand. Tål maskindisk
 • Kaffemugg Spruzzi 10 cm grön med öra rak

  Kaffemugg Spruzzi 10 cm grön med öra rak
  Vacker kaffekopp i rak modell utan öra i tålig italiensk keramik. Det vackra stänkmålade mönstret i grönt med beige bakgrund är gjort för hand.
 • Espressokopp Spruzzi 5cm grön

  Espressokopp Spruzzi 5cm grön
  Vacker espressokopp i mycket tålig italiensk keramik. Det vackra stänkmålade mönstret i grönt på ljusbeige bakgrund är gjort för hand, vilket innebär att varje exemplar är unikt. Koppen passar&hellip:
 • Mugg utan öra grön rak 10 cm

  Mugg utan öra grön rak 10 cm
  Vacker kaffekopp i rak modell utan öra i tålig italiensk keramik. Det vackra stänkmålade mönstret i grönt med beige bakgrund är gjort för hand.

Tallrikar från Italien

 • Assiett Classic Spruzzi 19 cm grön

  Assiett Classic Spruzzi 19 cm grön
  Vackert stänkmålad assiett, tillverkad i italiensk keramik. Unikt mönster i grönt på ljusbeige botten gör dessa tallrikar till otroligt vackra detaljer på det dukade bordet. Då varje tallrik är&hellip:
 • Assiett Elegance Spruzzi 20cm grön

  Assiett Elegance Spruzzi 20cm grön
  Underbar assiett i mycket tålig italiensk keramik. Det vackra stänkmålade mönstret i grönt på ljusbeige bakgrund är gjort för hand, vilket innebär att varje exemplar är unikt. Assietten pryds&hellip:
 • Tallrik Classic Spruzzi 29cm grön

  Tallrik Classic Spruzzi 29cm grön
  Denna otroligt vackra mattallrik tillverkad i italiensk keramik, är en produkt som vi verkligen älskar. Det karaktäristiska stänkmålade mönstret i grönt på ljusbeige bakgrund ger ett genuint italienskt&hellip:
 • Assiett Classic Spruzzi 19 cm beige

  Assiett Classic Spruzzi 19 cm beige
  Vacker assiett i mycket tålig italiensk keramik. Det vackra stänkmålade mönstret i beige på ljusbeige bakgrund är gjort för hand, vilket innebär att varje exemplar är unikt. Assietten tål maskindisk,&hellip:
 • Tallrik Elegance Spruzzi 28cm grön

  Tallrik Elegance Spruzzi 28cm grön
  Underbar tallrik i mycket tålig italiensk keramik. Det vackra stänkmålade mönstret i grönt på ljusbeige bakgrund är gjort för hand, vilket innebär att varje exemplar är unikt. Tallriken pryds&hellip:
 • Tallrik Classic Spruzzi 24cm grön

  Tallrik Classic Spruzzi 24cm grön
  Vackert stänkmålad mattallrik, tillverkad i italiensk keramik. Unikt mönster i grönt på ljusbeige botten gör dessa tallrikar till otroligt vackra detaljer på det dukade bordet. Då varje tallrik&hellip: