Kruka med bubblor

Keramik, porslin och glas är material som alla går att forma på olika sätt. Det märks på alla de fina krukorna med bubblor utanpå som ger krukan en fin textur. En bubblig kruka blir en lekfull inredningsdetalj och det finns att köpa såna i olika storlekar och färger.

Bubblig kruka i keramik och vas med bubblor i glas

Keramiska krukor kan formas och ges en ytlig textur med bubblig karaktär. ByOn Celeste är ett bra exempel på det och Hanna Wessmans Cloudy kruka likaså.

Glas har egenskaper som gör att man kan få in luftbubblor inuti glaset som sedan stelnar och låser in bubblorna. Man kan också blåsa vasen till en enda stor bubbla. Vi har letat fram bubbliga glasvaser och lagt till de i översikten här nedanför.

Tips på krukor och vaser med bubblor

 • Bloomingville Bendine Vas Ø15 Cm - Vaser Glas Brun

  Bloomingville Bendine Vas Ø15 Cm - Vaser Glas Brun
  Vasen från Bloomingville har en sofistikerad design i glas med en skulpturell känsla. Elegant känsla perfekt för färska och torkade blommor. Om vasen från Bloomingville- Elegant design.- Tillverkad av glas.- Bubblig yta.- Höjd: 120 mm.- Diameter: 150 mm.- Vikt: 670 g. Shoppa Vaser och mer Dekoration hos Royal Design.
 • PEBBLES vas - stor

  PEBBLES vas - stor
  Handgjord dekorationsvas av glaserad keramik med en livfull, vackert bubblig glasyr och oregelbunden form. Även insidan är glaserad. Viss avvikelse kan förekomma eftersom vasen är handgjord. Keramik kan släppa igenom fukt. Material: Keramik.
 • Byon Celeste Pot Xs Kruka Grön - Krukor Stengods Grön - 5295303212

  Byon Celeste Pot Xs Kruka Grön - Krukor Stengods Grön - 5295303212
  Celeste kruka från ByON med en himmelsk, underbar design som passar bra som en inredningsdetalj i sig själv, men även med din favoritväxt. Krukan är tillverkad av stengods med en bubblig yta. Bra att veta om Celeste kruka - Uppskattas för den skulpturala designen.- Krukan kommer i olika färger.- Kombinera krukan med andra dekorationer från ByON. Hur bör du ta hand om krukan?- Tål endast handdisk. Vi har valt ut Grön Krukor i Stengods från ByON med stor omsorg.
 • Byon Celeste Vas 26 Cm - Vaser Stengods Svart

  Byon Celeste Vas 26 Cm - Vaser Stengods Svart
  Celeste vas från ByOn har ett lekfullt formspråk med en maffig struktur av böljande bubblor. Var den än placeras blir vasen ett uttrycksfullt blickfång som tillför en tvist till inredningen. Den samtidigt stilrena designen gör att den passar in i de flesta hem och inredningsstilar. Välj mellan flera olika färger. Shoppa Vaser och mer Dekoration hos Royal Design.
 • House Doctor - Vas, Bubble, Klar

  House Doctor - Vas, Bubble, Klar
  Subtila detaljer kan förvandla din heminredning. Denna lilla cylindervas från House Doctor smälter in tack vare sin klara färg och diskreta design. Denna vas är tillverkad för hand med ett diamantliknande mönster, vilket är en detalj som avrundar designen när den placeras tillsammans med andra material. Håll dig till liknande nyanser eller kombinera Bubble med silver eller grå föremål, eller gör diamantmönstret till en utmärkande detalj bland snygga och eleganta ljusstakar. Finns även i en större version.
 • Aytm Arura Vas Svart Låg - Vaser Munblåst Glas Svart - 506770050085

  Aytm Arura Vas Svart Låg - Vaser Munblåst Glas Svart - 506770050085
  Arura vas från AYTM med en iögonfallande design i munblåst glas med en bubblig, vacker yta och en elegant look. Bra att veta om Arura vas - Tillverkad av munblåst glas.- Vacker yta med en bubblig textur.- Vasen finns i olika utföranden.- Glaset är munblåst, vilket gör varje produkt unik. Vi har valt ut Svart Vaser i Munblåst glas från AYTM med stor omsorg.
 • Byon Celeste Vas 26 Cm Svart - Vaser Stengods Svart - 953-014blc

  Byon Celeste Vas 26 Cm Svart - Vaser Stengods Svart - 953-014blc
  Tillför en tvist till inredningen med den uttrycksfulla vasen Celeste från ByOn. Vasen är tillverkad av stengods och utmärks av en bubblig yta. När vasen inte har några blommor i sig blir den en spännande inredningsdetalj som får rummet att kännas lekfullt och innovativt.Välj mellan flera olika färger. Vi har valt ut Svart Vaser i Stengods från ByON med stor omsorg.
 • House Doctor Bubble Vas 25 Cm Grå - Vaser Glas Grå - 202100990

  House Doctor Bubble Vas 25 Cm Grå - Vaser Glas Grå - 202100990
  Bubble vas från House Doctor. En vacker vas i mörkgrå nyans helt i glas. Den här vasen blir en härlig detalj till din heminredning, ha den ståendes på matbordet med en härlig bukett eller ställ den på fönsterkarmen och låt solens sken dansa genom vasen. Vasen finns i flera utföranden så du kan välja att kombinera hur du vill för att få en oslagbar kombination som passar dig och ditt hem bäst. Med små enkla knep kan du förvandla hela ditt hem. Vi har valt ut Grå Vaser i Glas från House Doctor med stor omsorg.
 • House Doctor - Vas, Srina, Klar, h: 6 cm, ø: 7.7 cm

  House Doctor - Vas, Srina, Klar, h: 6 cm, ø: 7.7 cm
  Srina är en transparent vas med böljande, organisk design. House Doctor har skapat den nätta vasen med små luftbubblor, vilket ger den textur och djup. Tack vare storleken och dess kompakta mått passar vasen perfekt i unika stilleben med olika material, proportioner och texturer. Du kan till och med använda vasen istället för en burk eller bricka för att förvara vardagens småsaker. Srinas transparenta färg och mångsidiga form gör att vasen passar in var som helst. OBS! Under rådande Corona-tider kan leveranstiderna ibland variera, vänligen maila oss på info@shophome.se så kan vi snabbt kika upp den estimerade leveranstiden på den produkten du är intresserad av och återkomma till dig.
 • House Doctor - Vas, Bubble, Grå, S

  House Doctor - Vas, Bubble, Grå, S
  Hoppa på den nuvarande trenden och använd färgat glas i din inredning. Med Bubble från House Doctor från får du en dekorativ vas som tillför en vacker och elegant touch till din inredning. Vasen är gjord av glas och har en vacker genomskinlig look med ett grått sken som ger vasen ett enkelt och exklusivt uttryck. Vasens organiska formspråk ger en vacker och naturlig elegans i hemmet och är den perfekta detaljen på matbordet eller på fönsterbrädan. Använd vasen tillsammans med färska blommor eller med några fina grenar från trädgården för en fin look i inredningen. Mått: Dia.: 17,5 cm, h.: 25 cm. OBS! Under rådande Corona-tider kan leveranstiderna ibland variera, vänligen maila oss på info@shophome.se så kan vi snabbt kika upp den estimerade leveranstiden på den produkten du är intresserad av och återkomma till dig.
 • Vas Bubbly höjd 18 cm

  Vas Bubbly höjd 18 cm
  • Vas i glas • Bubblig struktur
 • PEBBLES vas - stor

  PEBBLES vas - stor
  Handgjord dekorationsvas av glaserad keramik med en livfull, vackert bubblig glasyr och oregelbunden form. Även insidan är glaserad. Viss avvikelse kan förekomma eftersom vasen är handgjord. Keramik kan släppa igenom fukt. Material: Keramik.
 • House Doctor - Vas, Bubble, Klar, L

  House Doctor - Vas, Bubble, Klar, L
  Hoppa på den nuvarande trenden och använd klart glas i din inredning. Med Bubble från House Doctor från får du en dekorativ vas som tillför en vacker och elegant touch till din inredning. Vasen är gjord av glas och har en vacker genomskinlig look som ger vasen ett enkelt och exklusivt uttryck. Vasens organiska formspråk ger en vacker och naturlig elegans i hemmet och är den perfekta detaljen på matbordet eller på fönsterbrädan. Använd vasen tillsammans med färska blommor eller med några fina grenar från trädgården för en fin look i inredningen. Mått: dia.: 17,5 cm, h.: 35 cm. OBS! Under rådande Corona-tider kan leveranstiderna ibland variera, vänligen maila oss på info@shophome.se så kan vi snabbt kika upp den estimerade leveranstiden på den produkten du är intresserad av och återkomma till dig.
 • DAPHNE kruka ø 23,5 cm

  DAPHNE kruka ø 23,5 cm
  Handgjord kruka i keramik med bubblig yta. Insidan är glaserad. Viss avvikelse kan förekomma eftersom vasen är handgjord. Keramik kan släppa igenom fukt. Material: Keramik. Storlek: Höjd 22,5 cm, ø 23,5 cm. Tips/råd: Enhetliga krukor ger en l
 • House Doctor Organi Vas 24x35 Cm Amber - Vaser Glas Amber - 202100578

  House Doctor Organi Vas 24x35 Cm Amber - Vaser Glas Amber - 202100578
  Skulpturell vas i bärnstensfärgad glas perfekt för alla typer av sidobord och konsolbord. Små luftbubblor för att addera en extra dimension till designen. På ett stilfullt och elegant sätt ger vasen liv till interiören genom att betona blommor och växter. Bra att veta om Organi vas - Tillverkad av glas.- Vacker, skulpturell form.- Små luftbubblor.- Perfekt för färska och torkade blommor.- Diameter: 240 mm.- Höjd: 350 mm.- Tillverkad i Kina Hur bör du ta hand om vasen?- Inte anpassad för diskmaskin.- Endast handdisk. Vi har valt ut Amber Vaser i Glas från House Doctor med stor omsorg.
 • House Doctor - Vas, Organi, Grön, L

  House Doctor - Vas, Organi, Grön, L
  Organi från House Doctor är en vas som kombinerar skulpturala former och tidlös design. Ta en närmare titt så ser du små luftbubblor i glaset, vilket ger ytan en extra dimension. Organi har designats för att användas som vas med blommor, eller som prydnadssak. Om du väljer att visa upp blommor i Organi passar ett par väl utvalda blommor i den smalnande halsen. Utan blommor gör sig Organi fint som stilren, elegant prydnadssak i vardagsrummet eller i kombination med den större Organi-vasen. OBS! Under rådande Corona-tider kan leveranstiderna ibland variera, vänligen maila oss på info@shophome.se så kan vi snabbt kika upp den estimerade leveranstiden på den produkten du är intresserad av och återkomma till dig.
 • ZIO vas - höjd 27 cm

  ZIO vas - höjd 27 cm
  Handgjord vas av keramik med bubblig yta. Vasens vackra form har skapats för hand och och varje vas är unik. Vasen är vacker som den är och du kan också dekorera den med torkade kvistar. Tänk på att keramik kan släppa igenom fukt. Material:
 • House Doctor - Vas, Organi, Grön, S

  House Doctor - Vas, Organi, Grön, S
  En grön glasvas med skulptural design. Om du tar en närmare titt kan du se små glasbubblor i vasen som ger dess yta ett vackert djup. Organi har designats av House Doctor och passar perfekt i vardagsrummet – med en fin bukett eller som prydnadssak. Eftersom vasen smalnar av vid halsen visar den vackert upp ett par utvalda blommor, och gör sig fint som en elegant touch i hemmet även utan blommor. Du kan även kombinera vasen med den mindre Organi-modellen för att skapa ett luftigt, modernt stilleben. OBS! Under rådande Corona-tider kan leveranstiderna ibland variera, vänligen maila oss på info@shophome.se så kan vi snabbt kika upp den estimerade leveranstiden på den produkten du är intresserad av och återkomma till dig.
 • House Doctor Foam Vas 26x30 Cm - Vaser Glas Grön

  House Doctor Foam Vas 26x30 Cm - Vaser Glas Grön
  Vasen från House Doctor har en design med en bubblig yta för att addera en extra dimension till designen och en generös volym för blommor och växter som bidrar till en dekorativ och harmonisk känsla. Om vasen från House Doctor- Den här vasen är en del av House Doctors kollektion Foam.- Tillverkad av glas.- Bubblig yta.- Generös volym.- Perfekt för snittblommor och grenar.- Diameter: 260 mm.- Höjd: 300 mm.- Tillverkad i Kina Skötselråd för vasen- Inte anpassad för diskmaskin.- Endast handdisk. Shoppa Vaser och mer Dekoration hos Royal Design.
 • PEBBLES vas - stor

  PEBBLES vas - stor
  Handgjord dekorationsvas av glaserad keramik med en livfull, vackert bubblig glasyr och oregelbunden form. Även insidan är glaserad. Viss avvikelse kan förekomma eftersom vasen är handgjord. Keramik kan släppa igenom fukt. Material: Keramik.
 • House Doctor Farida Vas 17x22 Cm Grön - Vaser Glas Olive Green

  House Doctor Farida Vas 17x22 Cm Grön - Vaser Glas Olive Green
  Vasen från House Doctor har en klassisk design med en bred öppning för blommor och växter som bidrar till en dekorativ och harmonisk känsla och vackra luftbubblor för att addera en extra dimension till designen. Om vasen från House Doctor- Tillverkad av glas.- Bred öppning.- Vackra luftbubblor.- Perfekt för snittblommor och grenar.- Diameter: 170 mm.- Höjd: 220 mm.- Tillverkad i Kina Skötselråd för vasen- Inte anpassad för diskmaskin.- Endast handdisk. Shoppa Vaser och mer Dekoration hos Royal Design.
 • Byon Celeste Vas 26 Cm - Vaser Stengods Grön

  Byon Celeste Vas 26 Cm - Vaser Stengods Grön
  Celeste vas från ByOn har ett lekfullt formspråk med en maffig struktur av böljande bubblor. Var den än placeras blir vasen ett uttrycksfullt blickfång som tillför en tvist till inredningen. Den samtidigt stilrena designen gör att den passar in i de flesta hem och inredningsstilar. Välj mellan flera olika färger. Shoppa Vaser och mer Dekoration hos Royal Design.
 • Vas Bubbly höjd 24 cm

  Vas Bubbly höjd 24 cm
  • Vas i glas • Bubblig struktur • Diameter som störst: 23 cm • Diameter upptill: 15 cm
 • House Doctor - Vas, Organi

  House Doctor - Vas, Organi
  Ett skulpturellt utseende och subtila detaljer samspelar i denna glasvas från House Doctor. Om du tar en närmare titt kommer du att märka små luftbubblor som tillför karaktär och en ljus känsla i designen, särskilt när solskenet träffar den ljusgröna färgen. Den smala öppningen passar perfekt för höga blommor, oavsett om det är en nyplockad bukett eller torkade blommor. Utan blommor blir Organi en övertygande och elegant inredningsdetalj som höjer ditt vardagsrum. Passar också bra i en ljus och luftig display med de andra Organi-vaserna.
 • Vas Maze. Höjd 15 cm

  Vas Maze. Höjd 15 cm
  Mysig vas i stone-finish, passar även bra som ljuslykta. Glaset är handblåst och därför är varje vas unik. Luftbubblor och ojämnheter i glaset kan förekomma, vilket gör det lite extra personligt. Diameter 16 cm. Höjd 15 cm.
 • House Doctor - Vas, Nature, Sand

  House Doctor - Vas, Nature, Sand
  Vasen Nature ger inredningen intressant textur och form. Nature har designats av House Doctor och har små hål och bubblor i den vita lasyren. Det skapar en rå textur som kompletterar de vågiga kanterna som kontrasterar mot den runda formen. Skapa en iögonfallande display med vaser i andra neutrala färger, i olika former och storlekar. Eller ställ Nature på fönsterblecket, jämte ljushållare, krukor och prydnadssaker för en luftig, hemtrevlig känsla.Obs: Finishen på denna produkt kan variera. OBS! Under rådande Corona-tider kan leveranstiderna ibland variera, vänligen maila oss på info@shophome.se så kan vi snabbt kika upp den estimerade leveranstiden på den produkten du är intresserad av och återkomma till dig.
 • Byon Celeste Vas 26 Cm Brun - Vaser Stengods Brun - 5295301404

  Byon Celeste Vas 26 Cm Brun - Vaser Stengods Brun - 5295301404
  Tillför en tvist till inredningen med den uttrycksfulla vasen Celeste från ByOn. Vasen är tillverkad av stengods och utmärks av en bubblig yta. När vasen inte har några blommor i sig blir den en spännande inredningsdetalj som får rummet att kännas lekfullt och innovativt.Välj mellan flera olika färger. Vi har valt ut Brun Vaser i Stengods från ByON med stor omsorg.
 • House Doctor - Vas, Srina, Klar, h: 12 cm, ø: 7.2 cm

  House Doctor - Vas, Srina, Klar, h: 12 cm, ø: 7.2 cm
  Srina är en nätt, transparent vas från House Doctor med böljande, organisk design. Om du tittar närmare på Srina kan du se små luftbubblor i glaset som gör vasen vackert unik. Srina passar perfekt på fönsterbrädet, där vasen kan visa upp en vacker torkad blomma eller kanske en liten bukett av handplockade vildblommor. Vasen passar även fint i en lätt och luftig display i kombination med våra andra transparenta vaser. Eller kanske i ett unikt stilleben med andra material, texturer och ytor. Det är bara fantasin som sätter gränser för hur Srina kan ge ditt hem subtil elegans. OBS! Under rådande Corona-tider kan leveranstiderna ibland variera, vänligen maila oss på info@shophome.se så kan vi snabbt kika upp den estimerade leveranstiden på den produkten du är intresserad av och återkomma till dig.
 • House Doctor Organi Vas Grön 24x35 Cm - Vaser Glas Grön - 202100577

  House Doctor Organi Vas Grön 24x35 Cm - Vaser Glas Grön - 202100577
  Organi vas från House doctor med en elegant, skulpturell form i glas med en tidlös look. Den har en härlig, grön färg med ett unikt uttryck perfekt för att göra ditt hem mer personligt och pyttesmå luftbubblor för att addera en extra dimension till designen. Bra att veta om Organi vas - Ingår i serien Organi.- Vasen finns i olika utföranden.- Uppskattas för den vackra formen.- Kan även användas som en inredningsdetalj. Hur bör du ta hand om vasen?- Rengör med en torr trasa. Vi har valt ut Grön Vaser i Glas från House Doctor med stor omsorg.
 • PEBBLES vas - extra stor

  PEBBLES vas - extra stor
  Handgjord dekorationsvas av glaserad keramik med en livfull, vackert bubblig glasyr och oregelbunden form. Även insidan är glaserad. Viss avvikelse kan förekomma eftersom vasen är handgjord. Keramik kan släppa igenom fukt. Material: Keramik.
 • Vas Nature

  Vas Nature
  Vasen Nature ger inredningen intressant textur och form. Nature har designats av House Doctor och har små hål och bubblor i den vita lasyren. Det skapar en rå textur som kompletterar de vågiga kanterna som kontrasterar mot den runda formen. Skapa en iögonfallande display med vaser i andra neutrala färger, i olika former och storlekar. Eller ställ Nature på fönsterblecket, jämte ljushållare, krukor och prydnadssaker för en luftig, hemtrevlig känsla.Obs! Finishen på denna produkt kan variera.• Mått:Höjd 20 cmDiameter 10 cm
 • Vas Maze. Höjd 15 cm

  Vas Maze. Höjd 15 cm
  Mysig vas i stone-finish, passar även bra som ljuslykta. Glaset är handblåst och därför är varje vas unik. Luftbubblor och ojämnheter i glaset kan förekomma, vilket gör det lite extra personligt. Diameter 16 cm. Höjd 15 cm.
 • House Doctor - Vas, Nature, Ljusgrön

  House Doctor - Vas, Nature, Ljusgrön
  Tillför textur och en unik look till inredningen med vasen Nature. House Doctor har designat vasen med dess bubblor och hål. De är inte skavanker, utan en viktig del av vasens design som ger ytan textur. Det kompletterar den höga, cylindriska formen med vågiga kanter. Ställ vasen jämte andra vaser i liknande, naturnära färger för en smakfull display med olika intressanta former och lasyrer. Eller kombinera Nature med ljushållare, skålar och krukor i olika färger för ett personligt stilleben som drar blickarna till sig. Obs: Finishen på denna produkt kan variera. OBS! Under rådande Corona-tider kan leveranstiderna ibland variera, vänligen maila oss på info@shophome.se så kan vi snabbt kika upp den estimerade leveranstiden på den produkten du är intresserad av och återkomma till dig.
 • House Doctor - Vas, Moun, Mörkgrön

  House Doctor - Vas, Moun, Mörkgrön
  Liten, asymmetrisk vas i grön färg. Istället för att använda färgat glas har färgen sprayats på utsidan medan små luftbubblor i glaset skapar en extra dimension till formen. Tack vare dess asymmetri och detaljer skapar denna vas, Moun, från House Doctor en balans bland materialen i ditt hem. Placera den på en dekorativ bricka med objekt i keramik eller metall för att skapa en personlig och unik heminredning. OBS! Under rådande Corona-tider kan leveranstiderna ibland variera, vänligen maila oss på info@shophome.se så kan vi snabbt kika upp den estimerade leveranstiden på den produkten du är intresserad av och återkomma till dig.
 • Byon Celeste Vas 26 Cm Vit - Vaser Stengods Vit - 953-014w

  Byon Celeste Vas 26 Cm Vit - Vaser Stengods Vit - 953-014w
  Tillför en tvist till inredningen med den uttrycksfulla vasen Celeste från ByOn. Vasen är tillverkad av stengods och utmärks av en bubblig yta. När vasen inte har några blommor i sig blir den en spännande inredningsdetalj som får rummet att kännas lekfullt och innovativt.Välj mellan flera olika färger. Vi har valt ut Vit Vaser i Stengods från ByON med stor omsorg.
 • Kosta Boda Kappa vas 21 cm.

  Kosta Boda Kappa vas 21 cm.
  Kappa är en munblåst vas som är skapad av svenska Mimmi Blomqvist. Vasen från Kosta Boda är tillverkad av glas och skiftar mellan blå, grå och grön då varje vas är unik. Vasens form för tankarna till en bubbla som håller på att rinna över formens kant under tillverkningen.Konstnären M
 • Louise Roe Balloon #4 Vas 24x32 Cm - Vaser Munblåst Glas Opalvit

  Louise Roe Balloon #4 Vas 24x32 Cm - Vaser Munblåst Glas Opalvit
  Vasen från Louise Roe har en skulpturell design med en gammaldags tillverkningsteknik i munblåst glas och en vacker färg som aldrig går ur tiden. Bubblig form perfekt för snittblommor och grenar. Om vasen från Louise Roe- Den här vasen är en del av Louise Roes kollektion Balloon.- Tillverkad av munblåst glas.- Tålig färg som aldrig går ur tiden.- Diameter: 240 mm.- Öppning: 100 mm.- Höjd: 320 mm.- Balloon #4 uppskattas för den genuina tillverkningstekniken.- Glaset är munblåst, vilket gör varje produkt unik.- Vasen kommer i olika storlekar.- Tillverkad i Polen Shoppa Vaser och mer Dekoration hos Royal Design.
 • House Doctor - Vas, Srina, Klar, h: 11 cm, ø: 7.4 cm

  House Doctor - Vas, Srina, Klar, h: 11 cm, ø: 7.4 cm
  Med den transparenta vasen Srina från House Doctor får du en tidlös inredningsdetalj med organisk form och små livliga bubblor. Det här är en stilren vas som passar in var som helst i hemmet. Dess smalnande övre passar perfekt för att visa upp en enstaka, vacker blomma. Eller så kan du skapa ett unikt arrangemang med andra prydnadssaker och värmeljushållare. Möjligheterna är oändliga med en klassisk, transparent vas som Srina. OBS! Under rådande Corona-tider kan leveranstiderna ibland variera, vänligen maila oss på info@shophome.se så kan vi snabbt kika upp den estimerade leveranstiden på den produkten du är intresserad av och återkomma till dig.
 • House Doctor - Vas/flaska, Aran, Klar

  House Doctor - Vas/flaska, Aran, Klar
  Använd en vas i en klar färg så att dina blommor sticker ut. Aran från House Doctor är gjord av återvunnet glas i en klar färg som smälter in i din heminredning. Den skulpturella designen med smal hals och ballongformad botten ger volym till din inredning medan den klara färgen ger den övergripande designen en lätt känsla. Placera den tillsammans med andra glasvaser, metallljusstakar och din favoritinredning i en tidlös och unik design. Aran ger dig en design som är tillräckligt mångsidig för att göra antingen proportioner, material eller texturer till ett dominerande inslag i din inredning. Tillverkad av återvunnet glas, små bubblor kan uppstå.
 • House Doctor Bubble Vas, 25 cm

  House Doctor Bubble Vas, 25 cm
  Den danskägda familjeverksamheten House Doctor har sedan 2001 tillverkat vackra designer med en stilren, skandinavisk estetik. Den eleganta Bubble-vasen i denna grå variant är bara ett exempel på House Doctors kompromisslösa, enkla uttryck, och vasen passar utmärkt både med och utan blommor.
 • House Doctor Organi Vas 24x35 Cm - Vaser Glas Grön

  House Doctor Organi Vas 24x35 Cm - Vaser Glas Grön
  Vasen från House doctor har en elegant, skulpturell form i glas med en tidlös look. Den har en härlig, grön färg med ett unikt uttryck perfekt för att göra ditt hem mer personligt. Den har pyttesmå luftbubblor för att addera en extra dimension till designen. Om vasen från House doctor- Från serien Organi.- Vasen kommer i olika modeller.- Organi uppskattas för den vackra formen.- Kan även användas som en inredningsdetalj. Skötselråd för vasen- Rengör med en torr trasa. Shoppa Vaser och mer Dekoration hos Royal Design.
 • Nordal - VASA vas, S, Bärnsten

  Nordal - VASA vas, S, Bärnsten
  A unique vase with air bubbles in the glass, beautiful for cut flowers. Also available in a larger size.
 • Byon Celeste Vas 26 Cm - Vaser Stengods Brun

  Byon Celeste Vas 26 Cm - Vaser Stengods Brun
  Celeste vas från ByOn har ett lekfullt formspråk med en maffig struktur av böljande bubblor. Var den än placeras blir vasen ett uttrycksfullt blickfång som tillför en tvist till inredningen. Den samtidigt stilrena designen gör att den passar in i de flesta hem och inredningsstilar. Välj mellan flera olika färger. Shoppa Vaser och mer Dekoration hos Royal Design.
 • House Doctor Bubble Vas 35cm Grå - Vaser Grå - 202100991

  House Doctor Bubble Vas 35cm Grå - Vaser Grå - 202100991
  Bubble vas från House Doctor. En vacker vas i mörkgrå nyans helt i glas. Den här vasen blir en härlig detalj till din heminredning, ha den ståendes på matbordet med en härlig bukett eller ställ den på fönsterkarmen och låt solens sken dansa genom vasen. Vasen finns i flera utföranden så du kan välja att kombinera hur du vill för att få en oslagbar kombination som passar dig och ditt hem bäst. Med små enkla knep kan du förvandla hela ditt hem. Vi har valt ut Grå Vaser från House Doctor med stor omsorg.
 • Louise Roe Balloon #4 Vas 24x32 Cm Opalvit - Vaser Munblåst Glas Opalvit - 10515-11-77

  Louise Roe Balloon #4 Vas 24x32 Cm Opalvit - Vaser Munblåst Glas Opalvit - 10515-11-77
  Balloon #4 vas från Louise Roe med en skulpturell design med en gammaldags tillverkningsteknik i munblåst glas och en vacker färg som aldrig går ur tiden. Bubbligt utseende perfekt för snittblommor och grenar. Bra att veta om Balloon #4 vas - Den här vasen ingår i Louise Roes kollektion Balloon.- Tillverkad av munblåst glas.- Tålig färg som aldrig går ur tiden.- Diameter: 240 mm.- Öppning: 100 mm.- Höjd: 320 mm.- Uppskattas för den genuina tillverkningstekniken.- Glaset är munblåst, vilket gör varje produkt unik.- Vasen kommer i olika storlekar.- Tillverkad i Polen Vi har valt ut Opalvit Vaser i Munblåst glas från Louise Roe med stor omsorg.
 • Byon Celeste Vas 26 Cm - Vaser Stengods Vit

  Byon Celeste Vas 26 Cm - Vaser Stengods Vit
  Celeste vas från ByOn har ett lekfullt formspråk med en maffig struktur av böljande bubblor. Var den än placeras blir vasen ett uttrycksfullt blickfång som tillför en tvist till inredningen. Den samtidigt stilrena designen gör att den passar in i de flesta hem och inredningsstilar. Välj mellan flera olika färger. Shoppa Vaser och mer Dekoration hos Royal Design.
 • House Doctor Organi Vas Grön 11x26 Cm - Vaser Glas Grön - 202100011

  House Doctor Organi Vas Grön 11x26 Cm - Vaser Glas Grön - 202100011
  Organi vas från House doctor med en elegant, skulpturell form i glas med en tidlös look. Den har en härlig, grön färg med ett unikt uttryck perfekt för att göra ditt hem mer personligt och pyttesmå luftbubblor för att addera en extra dimension till designen. Bra att veta om Organi vas - Ingår i serien Organi.- Vasen finns i olika utföranden.- Uppskattas för den vackra formen.- Kan även användas som en inredningsdetalj. Hur bör du ta hand om vasen?- Rengör med en torr trasa. Vi har valt ut Grön Vaser i Glas från House Doctor med stor omsorg.
 • House Doctor - Vas, Organi, Amber

  House Doctor - Vas, Organi, Amber
  En skulpturell vas uppgraderar omedelbart ditt vardagsrum. Organi är designad av House Doctor med små luftbubblor i glaset. Detta ger djup och karaktär till den varma bärnstensfärgen och drar uppmärksamhet till glasvasens proportioner. Med eller utan blommor blir denna vas ett elegant tillskott till din hylla, fönsterbräda eller soffbord. Kombinera med andra glasvaser för att skapa en unik dekor av olika volymer och strukturer. Vasen fungerar också bra ensam om du vill låta dess skulpturella dragningskraft tala för sig själv.
 • House Doctor Bubble Vas 35cm - Vaser Grå

  House Doctor Bubble Vas 35cm - Vaser Grå
  Bubble Vas 35cm, Grå från House Doctor. Vaser Grå . Shoppa Vaser och mer Dekoration hos Royal Design.
 • House Doctor Foam Vas Amber H40 Cm - Vaser Glas Amber - 202100571

  House Doctor Foam Vas Amber H40 Cm - Vaser Glas Amber - 202100571
  Modern vas i bärnstensfärgad glas med en cylindrisk form perfekt för färska och torkade blommor. Dekorativ, bubblig yta. På ett stilfullt och elegant sätt ger vasen liv till interiören genom att betona blommor och växter. Bra att veta om Foam vas - Den här vasen ingår i House Doctors kollektion Foam.- Kombinera vasen med Foam ljushållare från House Doctor.- Tillverkad av glas.- Bubblig yta.- Bärnstensfärgad nyans.- Perfekt för färska och torkade blommor.- Vasen kommer i olika storlekar.- Tillverkad i Kina Hur bör du ta hand om vasen?- Inte anpassad för diskmaskin.- Endast handdisk. Vi har valt ut Amber Vaser i Glas från House Doctor med stor omsorg.
 • House Doctor Organi Vas 11x26 Cm - Vaser Glas Grön

  House Doctor Organi Vas 11x26 Cm - Vaser Glas Grön
  Vasen från House doctor har en elegant, skulpturell form i glas med en tidlös look. Den har en härlig, grön färg med ett unikt uttryck perfekt för att göra ditt hem mer personligt. Den har pyttesmå luftbubblor för att addera en extra dimension till designen. Om vasen från House doctor- Från serien Organi.- Vasen kommer i olika modeller.- Organi uppskattas för den vackra formen.- Kan även användas som en inredningsdetalj. Skötselråd för vasen- Rengör med en torr trasa. Shoppa Vaser och mer Dekoration hos Royal Design.
 • Aytm Arura Vas Medium - Vaser Munblåst Glas Svart

  Aytm Arura Vas Medium - Vaser Munblåst Glas Svart
  Vasen från AYTM har en iögonfallande design i munblåst glas med en bubblig, vacker yta och en elegant look. Om vasen från AYTM- Tillverkad av munblåst glas.- Vacker yta med en bubblig textur.- Vasen kommer i olika modeller.- Glaset är munblåst, vilket gör varje produkt unik. Shoppa Vaser och mer Dekoration hos Royal Design.