Bubblig vas och kruka med bubblor

Keramik, porslin och glas är material som alla går att forma på olika sätt. Det märks på alla de fina krukorna med bubblor utanpå som ger krukan en fin textur. En bubblig kruka blir en lekfull inredningsdetalj och det finns att köpa såna i olika storlekar och färger.

Bubblig kruka i keramik och bubblig vas i glas

Keramiska krukor kan formas och ges en ytlig textur med bubblig karaktär. ByOn Celeste är ett bra exempel på det och Hanna Wessmans Cloudy kruka likaså.

Glas har egenskaper som gör att man kan få in luftbubblor inuti glaset som sedan stelnar och låser in bubblorna. Man kan också blåsa vasen till en enda stor bubbla. Vi har letat fram bubbliga glasvaser och lagt till de i översikten här nedanför.

Tips på krukor och vaser med bubblor

 • Bloomingville Bendine Vas Ø15 Cm - Vaser Glas Brun

  Bloomingville Bendine Vas Ø15 Cm - Vaser Glas Brun
  Vasen från Bloomingville har en sofistikerad design i glas med en skulpturell känsla. Elegant känsla perfekt för färska och torkade blommor. Om vasen från Bloomingville- Elegant design.- Tillverkad av glas.- Bubblig yta.- Höjd: 120 mm.- Diameter: 150 mm.- Vikt: 670 g. Shoppa Vaser och mer Dekoration hos Royal Design.
 • Byon Celeste Vas 26 Cm - Vaser Stengods Svart

  Byon Celeste Vas 26 Cm - Vaser Stengods Svart
  Celeste vas från ByOn har ett lekfullt formspråk med en maffig struktur av böljande bubblor. Var den än placeras blir vasen ett uttrycksfullt blickfång som tillför en tvist till inredningen. Den samtidigt stilrena designen gör att den passar in i de flesta hem och inredningsstilar. Välj mellan flera olika färger. Shoppa Vaser och mer Dekoration hos Royal Design.
 • Byon Celeste Vas 26 Cm Vit - Vaser Stengods Vit - 953-014w

  Byon Celeste Vas 26 Cm Vit - Vaser Stengods Vit - 953-014w
  Tillför en tvist till inredningen med den uttrycksfulla vasen Celeste från ByOn. Vasen är tillverkad av stengods och utmärks av en bubblig yta. När vasen inte har några blommor i sig blir den en spännande inredningsdetalj som får rummet att kännas lekfullt och innovativt.Välj mellan flera olika färger. Vi har valt ut Vit Vaser i Stengods från ByON med stor omsorg.
 • Byon Celeste Vas 26 Cm Brun - Vaser Stengods Brun - 5295301404

  Byon Celeste Vas 26 Cm Brun - Vaser Stengods Brun - 5295301404
  Tillför en tvist till inredningen med den uttrycksfulla vasen Celeste från ByOn. Vasen är tillverkad av stengods och utmärks av en bubblig yta. När vasen inte har några blommor i sig blir den en spännande inredningsdetalj som får rummet att kännas lekfullt och innovativt.Välj mellan flera olika färger. Vi har valt ut Brun Vaser i Stengods från ByON med stor omsorg.
 • Louise Roe Balloon 04 Vas 32 Cm - Vaser Munblåst Glas Opalvit

  Louise Roe Balloon 04 Vas 32 Cm - Vaser Munblåst Glas Opalvit
  Vasen från Louise Roe har en skulptural design med en gammaldags tillverkningsteknik i munblåst glas och en vacker färg som aldrig går ur tiden. Bubblig form perfekt för snittblommor och grenar. Om vasen från Louise Roe- Balloon 04 uppskattas för den genuina tillverkningstekniken.- Gjord av munblåst glas.- Tålig färg som aldrig går ur tiden.- Vasen finns i olika storlekar.- Glaset är munblåst, vilket gör varje produkt unik.- Öppning: 100 mm.- Den här vasen är en del av Louise Roes kollektion Balloon. Shoppa Vaser och mer Dekoration hos Royal Design.
 • Broste Copenhagen - Ada Dot Vas 37 cm Blå/Vit

  Broste Copenhagen - Ada Dot Vas 37 cm Blå/Vit
  Ada Dot Vas, från Broste Copenhagen, är ett vackert hantverk i munblåst glas. Den har vita ovala fält och är droppformad, och ett levande avslut på toppen. Den är livfull och ger hemmet en ljus känsla. Låt den pryda ett sidobord eller en bänk, där den får utrymme att synas, eller använd den på matbordet, som en del av ett större arrangemang. Den är fin även som ett objekt som man gärna har framme i bokhyllan. Glaset är munblåst och kan därför skifta lite i bubblor och tjocklek, vilket bara gör den mer unik. Vasen kommer i flera färger och två storlekar. Kombinera de olika storlekarna för ett fint set. Denna är 37 cm hög.
 • Dbkd Waterbubble Självvattnare Klar - Krukor Glas Klar - FDG1051

  Dbkd Waterbubble Självvattnare Klar - Krukor Glas Klar - FDG1051
  Waterbubble självvattnare från DBKD med en klassisk stil i glas med en smart funktion perfekt för att underlätta i vardagen. Tillverkad i Kina. Bra att veta om Waterbubble självvattnare - Waterbubble uppskattas för den klassiska designen.- Gjord av glas.- Höjd: 250 mm.- Diameter: 65 mm. Vi har valt ut Klar Krukor i Glas från DBKD med stor omsorg.
 • Vas Maze. Höjd 15 cm

  Vas Maze. Höjd 15 cm
  Mysig vas i stone-finish, passar även bra som ljuslykta. Glaset är handblåst och därför är varje vas unik. Luftbubblor och ojämnheter i glaset kan förekomma, vilket gör det lite extra personligt. Diameter 16 cm. Höjd 15 cm.
 • House Doctor Foam Vas H40 Cm - Vaser Glas Amber

  House Doctor Foam Vas H40 Cm - Vaser Glas Amber
  Vasen från House Doctor har en cylindrisk design i bärnstensfärgad glas med en bubblig yta för att addera en extra dimension till designen och en elegant känsla perfekt som en dekorativ inredningsdetalj. Tillgänglig i olika storlekar. Om vasen från House Doctor- Den här vasen är en del av House Doctors kollektion Foam.- Kombinera vasen med Foam ljushållare från House Doctor.- Tillverkad av glas.- Bubblig yta.- Bärnstensfärgad nyans.- Perfekt för färska och torkade blommor.- Vasen kommer i olika storlekar.- Tillverkad i Kina Skötselråd för vasen- Inte anpassad för diskmaskin.- Endast handdisk. Shoppa Vaser och mer Dekoration hos Royal Design.
 • Byon Celeste Vas 26 Cm Svart - Vaser Stengods Svart - 953-014blc

  Byon Celeste Vas 26 Cm Svart - Vaser Stengods Svart - 953-014blc
  Tillför en tvist till inredningen med den uttrycksfulla vasen Celeste från ByOn. Vasen är tillverkad av stengods och utmärks av en bubblig yta. När vasen inte har några blommor i sig blir den en spännande inredningsdetalj som får rummet att kännas lekfullt och innovativt.Välj mellan flera olika färger. Vi har valt ut Svart Vaser i Stengods från ByON med stor omsorg.
 • House Doctor Bubble Vas, 35 cm

  House Doctor Bubble Vas, 35 cm
  Den danskägda familjeverksamheten House Doctor har sedan 2001 tillverkat vackra designer med en stilren, skandinavisk estetik. Den eleganta Bubble-vasen i denna grå variant är bara ett exempel på House Doctors kompromisslösa, enkla uttryck, och vasen passar utmärkt både med och utan blommor. Den finns i två olika varianter som båda har en diameter på 17,5 cm. Den mindre vasen är 25 cm hög och den större har en längre hals och mäter totalt 35 cm på höjden.
 • House Doctor - Bole Vas 25,5 cm Mörkgrön

  House Doctor - Bole Vas 25,5 cm Mörkgrön
  Bole Vas 25,5 cm från House Doctor i en härligt mörkgrön färg och ett klassiskt formspråk.Bole är tillverkad i tjockt grönt glas med luftbubblor i vilka bidrar med extra detaljrikedom och gör att ingen vas är den andra helt lik. Fyll den med nyplockade blommor eller kvistar, klargul Mimosa om våren och mustigt röda nypon på hösten. Placera vasen på fönsterbrädan eller ett på sidobord för att få ett enkel men slående blickfång. Du kan självallet även använda vasen utan blommor, som en mer skulpturell dekoration, exempelvis tillsammans med smala ljusstakar eller ljuslyktor i ett stilleben.
 • Louise Roe Balloon 04 Vas 32 Cm - Vaser Munblåst Glas Svart

  Louise Roe Balloon 04 Vas 32 Cm - Vaser Munblåst Glas Svart
  Vasen från Louise Roe har en skulptural design med en gammaldags tillverkningsteknik i munblåst glas och en vacker färg som aldrig går ur tiden. Bubblig form perfekt för snittblommor och grenar. Om vasen från Louise Roe- Balloon 04 uppskattas för den genuina tillverkningstekniken.- Gjord av munblåst glas.- Tålig färg som aldrig går ur tiden.- Vasen finns i olika storlekar.- Glaset är munblåst, vilket gör varje produkt unik.- Öppning: 100 mm.- Den här vasen är en del av Louise Roes kollektion Balloon. Shoppa Vaser och mer Dekoration hos Royal Design.
 • House Doctor Bubble Vas 35cm - Vaser Grå

  House Doctor Bubble Vas 35cm - Vaser Grå
  Bubble Vas 35cm, Grå från House Doctor. Vaser Grå . Shoppa Vaser och mer Dekoration hos Royal Design.
 • Lyngby Glasrör Vas Amber 40 cm

  Lyngby Glasrör Vas Amber 40 cm
  Det blir bubblor i glaset. Vas Tube 40 cm Amber Glas
 • House Doctor Organi Vas 24x35 Cm - Vaser Glas Grön

  House Doctor Organi Vas 24x35 Cm - Vaser Glas Grön
  Vasen från House doctor har en elegant, skulpturell form i glas med en tidlös look. Den har en härlig, grön färg med ett unikt uttryck perfekt för att göra ditt hem mer personligt. Den har pyttesmå luftbubblor för att addera en extra dimension till designen. Om vasen från House doctor- Från serien Organi.- Vasen kommer i olika modeller.- Organi uppskattas för den vackra formen.- Kan även användas som en inredningsdetalj. Skötselråd för vasen- Rengör med en torr trasa. Shoppa Vaser och mer Dekoration hos Royal Design.
 • Byon Celeste Vas 26 Cm - Vaser Stengods Brun

  Byon Celeste Vas 26 Cm - Vaser Stengods Brun
  Celeste vas från ByOn har ett lekfullt formspråk med en maffig struktur av böljande bubblor. Var den än placeras blir vasen ett uttrycksfullt blickfång som tillför en tvist till inredningen. Den samtidigt stilrena designen gör att den passar in i de flesta hem och inredningsstilar. Välj mellan flera olika färger. Shoppa Vaser och mer Dekoration hos Royal Design.
 • House Doctor - Bubble Vas 35 cm

  House Doctor - Bubble Vas 35 cm
  Du kan aldrig få för många vaser. Bubble från House Doctor har en elegant och samtidigt lekfull stil bidrar till en kreativ look i ditt hem. Bubble är gjord av stilfullt grått glas och har en spännande form som passar både till mer klassiska buketter men även till mer nyskapande kreationer.
 • House Doctor Foam Vas 15x19 Cm - Vaser Glas Brun

  House Doctor Foam Vas 15x19 Cm - Vaser Glas Brun
  Vasen från House Doctor har en cylindrisk design i brun glas med en bubblig yta för att addera en extra dimension till designen och diskreta detaljer för att addera en extra dimension till designen. Om vasen från House Doctor- Den här vasen är en del av House Doctors kollektion Foam.- Kombinera vasen med Foam ljushållare från House Doctor.- Tillverkad av glas.- Bubblig yta.- Brun färg.- Perfekt för färska och torkade blommor.- Diameter: 150 mm.- Höjd: 190 mm.- Tillverkad i Kina Skötselråd för vasen- Inte anpassad för diskmaskin.- Endast handdisk. Shoppa Vaser och mer Dekoration hos Royal Design.
 • Klimchi - Hobnail Vas 25 cm Dark Green

  Klimchi - Hobnail Vas 25 cm Dark Green
  Hobnail vasen från Klimchi är djärv till sin form och resultatet av det perfekta mötet mellan modern design och traditionellt hantverk. Denna läckra vas kommer bli ett iögonfallande objekt i hemmet och visar vackert upp en bukett. Vasen är tillverkad för hand i blyfri kristall och är ett enastående exemplar av skickligt hantverk och nyskapande design. Glasets unika mönstergivning reflekterar ljuset vackert och förskönar dess innehåll. Hobnail-vasen är tillverkad av munblåst böhmisk kristall som är känt för sin klarhet och glans. Alla Klimchis glaskreationer är handgjorda i den tjeckiska staden Kamenický Šenov som är världsberömt för sin glastillverkning och formgivning. Glaset kan innehålla bubblor och skifta i nyans vilket gör varje produkt unik en vacker påminnelse om det skickliga hantverket och tillverkningsprocessen för hand. Denna eleganta vas blir en mittpunkt i hemmet oavsett var den placeras och den finns i flera färger att välja mellan. En perfekt gåva till bröllopsparet på deras speciella dag, till personen som fyller jämnt eller som present till personen som uppskattar design och hantverk. Vasen tål maskindisk.
 • Broste Copenhagen - Ada Dot Vas 26 cm Blå/VIt

  Broste Copenhagen - Ada Dot Vas 26 cm Blå/VIt
  Från Broste Copenhagen kommer denna vackra vas i munblåst glas. Den är formad som en droppe, med ovala fält i vitt, mot dess färgade yta. Ada Dot har en organisk form, som är mycket livfull och vacker. Låt den pryda en bänk eller sidobord, där den får utrymme att skina i sin glans. Eller skapa ett blomsterarrangemang med den till matbordet. Den är också fin att ha framme, även utan blommor. Då glaset är munblåst kan det förkomma skiftningar i bubblor och tjocklek, vilket bara gör den än mer unik. Ada Dot kommer i två storlekar och flera färger. Kombinera olika storlekar för ett fint set. Denna är 26 cm hög.
 • Klimchi - Hobnail Vas 25 cm Rosaline

  Klimchi - Hobnail Vas 25 cm Rosaline
  Hobnail vasen från Klimchi är djärv till sin form och resultatet av det perfekta mötet mellan modern design och traditionellt hantverk. Denna läckra vas kommer bli ett iögonfallande objekt i hemmet och visar vackert upp en bukett. Vasen är tillverkad för hand i blyfri kristall och är ett enastående exemplar av skickligt hantverk och nyskapande design. Glasets unika mönstergivning reflekterar ljuset vackert och förskönar dess innehåll. Hobnail-vasen är tillverkad av munblåst böhmisk kristall som är känt för sin klarhet och glans. Alla Klimchis glaskreationer är handgjorda i den tjeckiska staden Kamenický Šenov som är världsberömt för sin glastillverkning och formgivning. Glaset kan innehålla bubblor och skifta i nyans vilket gör varje produkt unik en vacker påminnelse om det skickliga hantverket och tillverkningsprocessen för hand. Denna eleganta vas blir en mittpunkt i hemmet oavsett var den placeras och den finns i flera färger att välja mellan. En perfekt gåva till bröllopsparet på deras speciella dag, till personen som fyller jämnt eller som present till personen som uppskattar design och hantverk. Vasen tål maskindisk.
 • Aytm Arura Vas Svart Medium - Vaser Munblåst Glas Svart - 506780050083

  Aytm Arura Vas Svart Medium - Vaser Munblåst Glas Svart - 506780050083
  Arura vas från AYTM med en iögonfallande design i munblåst glas med en bubblig, vacker yta och en elegant look. Bra att veta om Arura vas - Tillverkad av munblåst glas.- Vacker yta med en bubblig textur.- Vasen finns i olika utföranden.- Glaset är munblåst, vilket gör varje produkt unik. Vi har valt ut Svart Vaser i Munblåst glas från AYTM med stor omsorg.
 • Byon - Babbly Vas Rund L 27 cm Klar

  Byon - Babbly Vas Rund L 27 cm Klar
  Babbly från Byon är som en stor såpbubbla med härligt ojämn och strukturerad yta.Handgjord i klarglas med ett läckert strukturerat mönster som skapar en livfullhet trots vasens strama modell är Babbly perfekt att sätta ett rejält fång blommor i och inbjuder till en brokig och spretig bukett utan tillrättalagd känsla. I serien Babbly finns även en ljuskykta som självklart även den kan användas som vas.
 • House Doctor Bubble Vas 25 Cm - Vaser Glas Grå

  House Doctor Bubble Vas 25 Cm - Vaser Glas Grå
  Bubble vas har en elegant formgivning och blir en fin detalj i hemmet tillsammans med ett par tjusiga blommor. Ställ fram vasen med en bukett blommor på matbordet eller fönsterbrädan för att skapa en hemtrevlig atmosfär. Vasen finns i flera utföranden. Shoppa Vaser och mer Dekoration hos Royal Design.
 • Olivia vas. Höjd 17 cm

  Olivia vas. Höjd 17 cm
  Vacker glasvas med riktiga blad ingjutet i glaset, löven kan variera i storlek mellan lyktorna så alla är unika. Glaset är handblåst vilket gör att luftbubblor och ojämnheter i glaset kan förekomma, vilket gör det lite extra personligt. Diameter 14
 • ZIO vas - höjd 27 cm

  ZIO vas - höjd 27 cm
  Handgjord vas av keramik med bubblig yta. Vasens vackra form har skapats för hand och och varje vas är unik. Vasen är vacker som den är och du kan också dekorera den med torkade kvistar. Tänk på att keramik kan släppa igenom fukt. Material: Keramik.
 • Dorre - Elegant Vas Kristallglas Konisk 24,5 cm

  Dorre - Elegant Vas Kristallglas Konisk 24,5 cm
  Vasen Elegant från Dorre är en stilren vas tillverkad i finaste kristallglas.Vasen är handgjord så ingen vas är den andra helt lik och luftbubblor kan förekomma i glaset.
 • House Doctor - Bubble Vas Klarglas

  House Doctor - Bubble Vas Klarglas
  House Doctor Bubble Vas. Vacker cylindervas i munblåst glas. Låt denna inredningsdetalj bidra till ett ombonat och välkomnande hem. Fyll den med en fin bukett blommor och ställ den på hallbordet.Vasen är vackert formgiven med ett elegant diamantliknande mönster runt sidorna.- Höjd 30 cm- Bredd 13 cm
 • House Doctor Organi Vas 12x15 Cm - Vaser Glas Grön

  House Doctor Organi Vas 12x15 Cm - Vaser Glas Grön
  Vasen från House doctor har en elegant, skulpturell form i glas med en tidlös look. Den har en härlig, grön färg med ett unikt uttryck perfekt för att göra ditt hem mer personligt. Den har pyttesmå luftbubblor för att addera en extra dimension till designen. Om vasen från House doctor- Från serien Organi.- Vasen kommer i olika modeller.- Organi uppskattas för den vackra formen.- Kan även användas som en inredningsdetalj. Skötselråd för vasen- Rengör med en torr trasa. Shoppa Vaser och mer Dekoration hos Royal Design.
 • Klimchi - Hobnail Vas 25 cm Crystal

  Klimchi - Hobnail Vas 25 cm Crystal
  Hobnail vasen från Klimchi är djärv till sin form och resultatet av det perfekta mötet mellan modern design och traditionellt hantverk. Denna läckra vas kommer bli ett iögonfallande objekt i hemmet och visar vackert upp en bukett. Vasen är tillverkad för hand i blyfri kristall och är ett enastående exemplar av skickligt hantverk och nyskapande design. Glasets unika mönstergivning reflekterar ljuset vackert och förskönar dess innehåll. Hobnail-vasen är tillverkad av munblåst böhmisk kristall som är känt för sin klarhet och glans. Alla Klimchis glaskreationer är handgjorda i den tjeckiska staden Kamenický Šenov som är världsberömt för sin glastillverkning och formgivning. Glaset kan innehålla bubblor och skifta i nyans vilket gör varje produkt unik en vacker påminnelse om det skickliga hantverket och tillverkningsprocessen för hand. Denna eleganta vas blir en mittpunkt i hemmet oavsett var den placeras och den finns i flera färger att välja mellan. En perfekt gåva till bröllopsparet på deras speciella dag, till personen som fyller jämnt eller som present till personen som uppskattar design och hantverk. Vasen tål maskindisk.
 • Kosta Boda Kappa vas 21 cm.

  Kosta Boda Kappa vas 21 cm.
  Kappa är en munblåst vas som är skapad av svenska Mimmi Blomqvist. Vasen från Kosta Boda är tillverkad av glas och skiftar mellan blå, grå och grön då varje vas är unik. Vasens form för tankarna till en bubbla som håller på att rinna över formens kant under tillverkningen.Konstnären Mimmi Blomqvist gillar att arbeta med cirkulära råmaterial och därför är vasen tillverkad av spillglas från produktionen. Resultatet är ett modernt designobjekt som kommer att dekorera varje hem. Den stilrena designen gör att vasen ser extra vacker ut i hem med skandinavisk och minimalistisk inredningsstil.
 • Louise Roe Balloon 04 Vas 32 Cm Svart - Vaser Munblåst Glas Svart - 10515-7-77

  Louise Roe Balloon 04 Vas 32 Cm Svart - Vaser Munblåst Glas Svart - 10515-7-77
  Balloon 04 vas från Louise Roe med en skulptural design med en gammaldags tillverkningsteknik i munblåst glas och en vacker färg som aldrig går ur tiden. Bubbligt utseende perfekt för snittblommor och grenar. Bra att veta om Balloon 04 vas - Balloon 04 uppskattas för den genuina tillverkningstekniken.- Gjord av munblåst glas.- Tålig färg som aldrig går ur tiden.- Vasen finns i olika storlekar.- Glaset är munblåst, vilket gör varje produkt unik.- Öppning: 100 mm.- Den här vasen ingår i Louise Roes serie Balloon. Vi har valt ut Svart Vaser i Munblåst glas från Louise Roe med stor omsorg.
 • House Doctor - Vas Aran Klarglas

  House Doctor - Vas Aran Klarglas
  House Doctor Vas Aran. Vacker vas av återvunnet glas. Fyll den med blommor, dekorationsgräs eller några enkla kvistar. De runda formerna och det klara glaset ger en luftig känsla vilket gör vasen lätt att matcha med övrig inredning.Ett vackert karaktärsdrag hos återvunnet glas är de små bubblorna som kan finnas inkapslade i glaset.
 • Broste Copenhagen - Ada Dot Vas 26 cm Gul/Vit

  Broste Copenhagen - Ada Dot Vas 26 cm Gul/Vit
  Från Broste Copenhagen kommer denna vackra vas i munblåst glas. Den är formad som en droppe, med ovala fält i vitt, mot dess färgade yta. Ada Dot har en organisk form, som är mycket livfull och vacker. Låt den pryda en bänk eller sidobord, där den får utrymme att skina i sin glans. Eller skapa ett blomsterarrangemang med den till matbordet. Den är också fin att ha framme, även utan blommor. Då glaset är munblåst kan det förkomma skiftningar i bubblor och tjocklek, vilket bara gör den än mer unik. Ada Dot kommer i två storlekar och flera färger. Kombinera olika storlekar för ett fint set. Denna är 26 cm hög.
 • Vas Bubblor Vit 18 cm

  Vas Bubblor Vit 18 cm
  Vacker vas i vit keramik med stora fina "bubblor" på. Jättefin med färska blommor i men också väldigt vacker med kvistar, torkade blommor eller vippor av gräs. Mått: 9x9x18 cm
 • Dorre - Elegant Vas Kristall Rak 24,5 cm Klar

  Dorre - Elegant Vas Kristall Rak 24,5 cm Klar
  Vasen Elegant från Dorre är en stilren vas tillverkad i finaste kristallglas.Vasen är handgjord så ingen vas är den andra helt lik och luftbubblor kan förekomma i glaset.
 • Aytm Arura Vas Svart Hög - Vaser Munblåst Glas Svart - 506790050083

  Aytm Arura Vas Svart Hög - Vaser Munblåst Glas Svart - 506790050083
  Arura vas från AYTM med en iögonfallande design i munblåst glas med en bubblig, vacker yta och en elegant look. Bra att veta om Arura vas - Tillverkad av munblåst glas.- Vacker yta med en bubblig textur.- Vasen finns i olika utföranden.- Glaset är munblåst, vilket gör varje produkt unik. Vi har valt ut Svart Vaser i Munblåst glas från AYTM med stor omsorg.
 • Lyngby Glasrör Vas Mörkblå 40 cm

  Lyngby Glasrör Vas Mörkblå 40 cm
  Det blir bubblor i glaset. Vas Tube 30 cm mörkblått Glas
 • House Doctor Bubble Vas 17,5cm - Vaser Klar

  House Doctor Bubble Vas 17,5cm - Vaser Klar
  Bubble Vas 17,5cm, Klar från House Doctor. Vaser Klar . Shoppa Vaser och mer Dekoration hos Royal Design.
 • Lyngby Glasrör Vas Rök 30 cm

  Lyngby Glasrör Vas Rök 30 cm
  Det blir bubblor i glaset. Vas Tube 30 cm Rökglas
 • Broste Copenhagen - Ada Dot Vas 26 cm Brun/VIt

  Broste Copenhagen - Ada Dot Vas 26 cm Brun/VIt
  Från Broste Copenhagen kommer denna vackra vas i munblåst glas. Den är formad som en droppe, med ovala fält i vitt, mot dess färgade yta. Ada Dot har en organisk form, som är mycket livfull och vacker. Låt den pryda en bänk eller sidobord, där den får utrymme att skina i sin glans. Eller skapa ett blomsterarrangemang med den till matbordet. Den är också fin att ha framme, även utan blommor. Då glaset är munblåst kan det förkomma skiftningar i bubblor och tjocklek, vilket bara gör den än mer unik. Ada Dot kommer i två storlekar och flera färger. Kombinera olika storlekar för ett fint set. Denna är 26 cm hög.
 • Magnor Bubble Milk Vas Vit Mini 7 cm

  Magnor Bubble Milk Vas Vit Mini 7 cm
  Bubble Milk kuvert vas vit Diameter 9 cm Höjd 7 cm Som sett på "Varje gång vi träffas" Levereras i mitten av april!
 • House Doctor Bubble Vas, 25 cm

  House Doctor Bubble Vas, 25 cm
  Den danskägda familjeverksamheten House Doctor har sedan 2001 tillverkat vackra designer med en stilren, skandinavisk estetik. Den eleganta Bubble-vasen i denna grå variant är bara ett exempel på House Doctors kompromisslösa, enkla uttryck, och vasen passar utmärkt både med och utan blommor. Den finns i två olika varianter som båda har en diameter på 17,5 cm. Den mindre vasen är 25 cm hög och den större har en längre hals och mäter totalt 35 cm på höjden.
 • Broste Copenhagen - Ada Dot Vas 37 cm Brun/Vit

  Broste Copenhagen - Ada Dot Vas 37 cm Brun/Vit
  Ada Dot Vas, från Broste Copenhagen, är ett vackert hantverk i munblåst glas. Den har vita ovala fält och är droppformad, och ett levande avslut på toppen. Den är livfull och ger hemmet en ljus känsla. Låt den pryda ett sidobord eller en bänk, där den får utrymme att synas, eller använd den på matbordet, som en del av ett större arrangemang. Den är fin även som ett objekt som man gärna har framme i bokhyllan. Glaset är munblåst och kan därför skifta lite i bubblor och tjocklek, vilket bara gör den mer unik. Vasen kommer i flera färger och två storlekar. Kombinera de olika storlekarna för ett fint set. Denna är 37 cm hög.
 • Vas Maze. Höjd 15 cm

  Vas Maze. Höjd 15 cm
  Mysig vas i stone-finish, passar även bra som ljuslykta. Glaset är handblåst och därför är varje vas unik. Luftbubblor och ojämnheter i glaset kan förekomma, vilket gör det lite extra personligt. Diameter 16 cm. Höjd 15 cm.
 • Aytm Arura Vas Hög - Vaser Munblåst Glas Svart

  Aytm Arura Vas Hög - Vaser Munblåst Glas Svart
  Vasen från AYTM har en iögonfallande design i munblåst glas med en bubblig, vacker yta och en elegant look. Om vasen från AYTM- Tillverkad av munblåst glas.- Vacker yta med en bubblig textur.- Vasen kommer i olika modeller.- Glaset är munblåst, vilket gör varje produkt unik. Shoppa Vaser och mer Dekoration hos Royal Design.
 • Louise Roe Balloon 04 Vas 32 Cm Opalvit - Vaser Munblåst Glas Opalvit - 10515-11-77

  Louise Roe Balloon 04 Vas 32 Cm Opalvit - Vaser Munblåst Glas Opalvit - 10515-11-77
  Balloon 04 vas från Louise Roe med en skulptural design med en gammaldags tillverkningsteknik i munblåst glas och en vacker färg som aldrig går ur tiden. Bubbligt utseende perfekt för snittblommor och grenar. Bra att veta om Balloon 04 vas - Balloon 04 uppskattas för den genuina tillverkningstekniken.- Gjord av munblåst glas.- Tålig färg som aldrig går ur tiden.- Vasen finns i olika storlekar.- Glaset är munblåst, vilket gör varje produkt unik.- Öppning: 100 mm.- Den här vasen ingår i Louise Roes serie Balloon. Vi har valt ut Opalvit Vaser i Munblåst glas från Louise Roe med stor omsorg.
 • Lyngby Glasrör Vas Amber 30 cm

  Lyngby Glasrör Vas Amber 30 cm
  Det blir bubblor i glaset. Vas Tube 30 cm Amber Glas
 • Lyngby Glasrör Vas Mörkblå 30 cm

  Lyngby Glasrör Vas Mörkblå 30 cm
  Det blir bubblor i glaset. Vas Tube 30 cm mörkblått Glas
 • Aytm Arura Vas Medium - Vaser Munblåst Glas Svart

  Aytm Arura Vas Medium - Vaser Munblåst Glas Svart
  Vasen från AYTM har en iögonfallande design i munblåst glas med en bubblig, vacker yta och en elegant look. Om vasen från AYTM- Tillverkad av munblåst glas.- Vacker yta med en bubblig textur.- Vasen kommer i olika modeller.- Glaset är munblåst, vilket gör varje produkt unik. Shoppa Vaser och mer Dekoration hos Royal Design.
 • House Doctor Farida Vas 17x22 Cm Grön - Vaser Glas Olive Green

  House Doctor Farida Vas 17x22 Cm Grön - Vaser Glas Olive Green
  Vasen från House Doctor har en klassisk design med en bred öppning för blommor och växter som bidrar till en dekorativ och harmonisk känsla och vackra luftbubblor för att addera en extra dimension till designen. Om vasen från House Doctor- Tillverkad av glas.- Bred öppning.- Vackra luftbubblor.- Perfekt för snittblommor och grenar.- Diameter: 170 mm.- Höjd: 220 mm.- Tillverkad i Kina Skötselråd för vasen- Inte anpassad för diskmaskin.- Endast handdisk. Shoppa Vaser och mer Dekoration hos Royal Design.