Muminmuggar 2021

Samlar du på muminmuggar och vill utöka din samling med årets muggar för år 2021? Här har vi redan lagt upp de som släppts hittills under året och även kommande årsmuggar för 2021.

Tillsammans

Muminfamiljen åker på semester till Rivieran. Motivet är från serien som kom ut 1955 där Snorkfröken har vunnit pengar på casino, familjen sover under en båt på stranden och Muminpappan stiftar bekantskap med Marquis Mongaga.

Filifjonkan

På denna muminmugg lanserad 2021 kan vi följa Filifjonkan som kommer gåendes med en rykande gryta i ena handen och en sopkvast i den andra. Vart är hon på väg?

 • Mumin Mugg 30 cl Filifjonkan Grå

  Mumin Mugg 30 cl Filifjonkan Grå
 • Filifjonkan Muminmugg Grå

  Filifjonkan Muminmugg Grå
 • Arabia - Muminmugg Filifjonkan

  Arabia - Muminmugg Filifjonkan
  Det nya motivet på Filifjonkan grundar sig på boken Sent i november (1970) och serien Klåttdjurets frieri (1959).Alla behöver en Mumin! Både barn och vuxna älskar Tove Jansons sympatiska karaktärer från Mumindalen. Arabias designer Tove Slotte-Elevanta har formgivit de underbara produkterna med Muminteckningar i original. De härliga figurerna finns tryckta på muggar, skålar, kannor m.m. Samla hela serien och du har en hel mumindal i ditt köksskåp. Välkommen till Mumindalen!Precis som övriga delar ur Arabias Muminserie tål muggen diskmaskin, mikrovågsugn, frys och ugnstemperatur upp till 250°C.
 • Arabia Mumin mugg Filifjonkan

  Arabia Mumin mugg Filifjonkan
  De fina och färgglada porslinsmuggarna från Arabia berättar sin unika historia om barnens favoritfigurer som gång på gång gör roliga och skojiga saker. Muggen är perfekt för en varm kopp te eller varmsaft. Möt Filifjonkan, som har tre barn, och hon älskar ordning. Muggen tål diskmaskin.

Muminmamman marmelad

Motivet på denna mugg är Muminmamman sittandes i sin gungstol med en god kopp kaffe eller te. Kanske sitter hon där och vilar ut efter trädgårdsarbetet som är motivet på baksidan av muminmuggen.

Månsken i snön - vintermugg 2021

Motivet på denna vintermugg för vintern 2021 här hämtat från Tove Janssons Trollvinter från 1957. Mumintrollet, Lilla My och deras nyfunna vän Too-Ticki står på stranden och tittar på Snöhästen.

Normalt sover ju Mumintrollen på vintern men i denna saga väcks han av månskenet som lyser honom rakt i ansiktet. Han kan inte somna om och tar på sig en morgonrock för att gå ut en stund.

Tove Slotte har sammanställt bilder och anpassat de till Arabias servis. Muggen rymmer som vanligt 30 cl och kan köpas styckvis. Arabia lanserar även denna i som 4-pack mini-mugg.

 • Månsken i snön Muminmugg 2021 30 cl

  Månsken i snön Muminmugg 2021 30 cl
 • Mumin minimugg-set, Månsken i snön

  Mumin minimugg-set, Månsken i snön
 • Arabia - Muminmugg Mini 4-pack Månsken i snön

  Arabia - Muminmugg Mini 4-pack Månsken i snön
  Ett fint set om 4 minimuggar för vintern 2021 - Månsken i snön från Moomin by Arabia. På muggarna syns Mumintrollet som har vaknat av att månen skiner rakt i ansiktet. Invirad i sin morgonrock ser Mumintrollet Snöhästen som vaknar till liv och galopperar iväg, långt bort. Illustrationerna av Tove Slotte med inspiration från berättelserna om Mumintrollet och hans vänner av Tove Jansson har sedan 1990 prytt Arabiamuggar. Kombinera de olika motiven för att skapa din egen muminvärld hemma. Serien Månsken i snön finns även som mugg, skål och kaffesked. Minimuggarna säljs i 4-pack och rymmer cirka 1 matsked.
 • Månsken i snön Mumin minimuggar 2021 4-pack Multi

  Månsken i snön Mumin minimuggar 2021 4-pack Multi
 • Arabia - Muminmugg Månsken i snön

  Arabia - Muminmugg Månsken i snön
  En ny muminmugg för vintern 2021 från Moomin by Arabia - Månsken i snön är här! Illustrationen visar mumintrollet som vaknar av att månen lyser rakt in i ansiktet och han kan inte somna om. Invirad i sin morgonrock tittar Mumintrollet, Lilla My och Too-Ticki på när Snöhästen galopperar bort i snön. Muminmuggar från Arabia finns i flera vackra illustrationer av Tove Slotte med inspiration från de älskade berättelserna om Mumintrollet och hans vänner av Tove Jansson. Serien Månsken i Snön består av en mugg, skål, minimugg-set och kaffesked. Precis som övriga delar ur Arabias Muminserie tål muggen maskindisk, mikrovågsugn, frys och ugnstemperatur upp till 250°C.
 • Muminmugg 0,3L Månsken i snön

  Muminmugg 0,3L Månsken i snön
 • Mumin Mugg 30 cl, Månsken I Snön

  Mumin Mugg 30 cl, Månsken I Snön
  Mumin Mugg 30 cl, Månsken I Snön från Arabia

» Missade du någon muminmugg 2020?

Kan du inte få nog av Mumin och vill ha söta små inredningsdetaljer på mumintema, ja då kan vi tipsa dig om Arabias fina muminfigurer.