Muminmuggar 2021

Samlar du på muminmuggar och vill utöka din samling med årets muggar för år 2021? Här har vi redan lagt upp de som släppts hittills under året och även kommande årsmuggar för 2021.

Tillsammans

Muminfamiljen åker på semester till Rivieran. Motivet är från serien som kom ut 1955 där Snorkfröken har vunnit pengar på casino, familjen sover under en båt på stranden och Muminpappan stiftar bekantskap med Marquis Mongaga.

Filifjonkan

På denna muminmugg lanserad 2021 kan vi följa Filifjonkan som kommer gåendes med en rykande gryta i ena handen och en sopkvast i den andra. Vart är hon på väg?

 • Mumin Mugg 30 cl Filifjonkan Grå

  Mumin Mugg 30 cl Filifjonkan Grå
 • Filifjonkan Muminmugg Grå

  Filifjonkan Muminmugg Grå
 • Arabia - Muminmugg Filifjonkan

  Arabia - Muminmugg Filifjonkan
  Det nya motivet på Filifjonkan grundar sig på boken Sent i november (1970) och serien Klåttdjurets frieri (1959). Alla behöver en Mumin! Både barn och vuxna älskar Tove Jansons sympatiska karaktärer från Mumindalen. Arabias designer Tove Slotte-Elevanta har formgivit de underbara produkterna med Muminteckningar i original. De härliga figurerna finns tryckta på muggar, skålar, kannor m.m. Samla hela serien och du har en hel mumindal i ditt köksskåp. Välkommen till Mumindalen! Precis som övriga delar ur Arabias Muminserie tål muggen diskmaskin, mikrovågsugn, frys och ugnstemperatur upp till 250°C.
 • Arabia Mumin mugg Filifjonkan

  Arabia Mumin mugg Filifjonkan
  De fina och färgglada porslinsmuggarna från Arabia berättar sin unika historia om barnens favoritfigurer som gång på gång gör roliga och skojiga saker. Muggen är perfekt för en varm kopp te eller varmsaft. Möt Filifjonkan, som har tre barn, och hon älskar ordning. Muggen tål diskmaskin.

Muminmamman marmelad

Motivet på denna mugg är Muminmamman sittandes i sin gungstol med en god kopp kaffe eller te. Kanske sitter hon där och vilar ut efter trädgårdsarbetet som är motivet på baksidan av muminmuggen.

» Missade du någon muminmugg 2020?