Picknick porslin från Rörstrand

På 1950-talet formgav Marianne Westman serien Picknick med hela 87 delar porslin. Serien var i produktion mellan 1956-69 och hör till riktiga klassiker ur svensk designhistoria. Eftersom porslinsserien inte längre är i produktion hos Rörstrand är det på secondhand, auktioner och antikhandlare man får leta efter delar ur Picknick porslinsservis.

 • Rörstrand - SÅLD Picknick Äggkoppar 2 st

  Rörstrand - SÅLD Picknick Äggkoppar 2 st
  2 st äggkoppar från serien Picknick formgivna av Marianne Westman för Rörstrand.Produkterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Rörstrand - SÅLD Picknick 2 st Mattallrikar

  Rörstrand - SÅLD Picknick 2 st Mattallrikar
  2 st tallrikar ur serien Picknick fromgivna av Marianne Westman för RörstrandBruksslitageProdukterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Rörstrand - Picknick 4 st Djupa tallrikar

  Rörstrand - Picknick 4 st Djupa tallrikar
  4 st djupa tallrikar ur serien Picknick av Marianne Westman för Rörstrand. En av tallrikarna har ett nagg på undersidan av kanten.BruksslitageProdukterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Rörstrand - SÅLD Picknick 6 st Mattallrikar

  Rörstrand - SÅLD Picknick 6 st Mattallrikar
  6 st mattallrikar ur serien Picknick av Marianne Westman för Rörstrand BruksslitageProdukterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Rörstrand - SÅLD Picknick Uppläggningsfat 2 delar

  Rörstrand - SÅLD Picknick Uppläggningsfat 2 delar
  Set om två serveringsfat ur serien Picknick, formgiven av Marianne Westman för Rörstrand, producerad 1956-71. Tillverkade av flintgods.Produkterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.

Stigande värde på Picknick porslinsdelar

Värdet på delar ur serien har stigit då många internationellt verksamma samlare letar efter produkterna. Ett exempel är den trekantiga salladsskålen som gick på cirka 100 kr under 1990-talet men idag går för ibland 10x det priset.