Glasbehållare med tappkran

Blanda din egen goda lemonad, bål eller annan läskande dryck. Genom att servera den i en genomskinlig glasbehållare låter du dryckens färg och innehåll synas och verka läskande. Om dryckesbehållaren dessutom har en tappkran blir det dessutom både funktionellt och elegant.

Tappkransbehållare du kan köpa online

Det finns flera märken som tillverkar och säljer den här typen av tappkransbehållare. Här har vi letat fram några vi tycker är snygga. Hoppas att du hittar en favorit bland alla dessa att köpa hem.

Populärt inom glasbehållare med tappkran

 • Dorre - Tappkransbehållare 4 L Svart

  Dorre - Tappkransbehållare 4 L Svart
  Sommarens måste är en tappkransbehållare. Servera läsk, lemonad eller bål till vardags eller fest i denna stilrena behållare. Det medföljer kritor för att enkelt kunna markera vad innehållet är, samt en svart ställning. 
 • Kilner Glasbehållare med Tappkran 5 Liter

  Kilner Glasbehållare med Tappkran 5 Liter
  Handgjord glasbehållare med clipslock och tappkran, gör läskande lemonader och servera till många, behållaren rymmer 5 Liter. Höjd: 31 cmDiameter: 20 cm
 • Tappkransbehållare 5 L

  Tappkransbehållare 5 L
 • Kilner Glasbehållare med Tappkran 8 Liter

  Kilner Glasbehållare med Tappkran 8 Liter
  Handgjord glasbehållare med clipslock och tappkran, gör läskande lemonader och servera till många, behållaren rymmer 8 Liter. Höjd: 36 cmDiameter: 28 cm 

Fler tips på glasbehållare med tappkran

 • Serax - Tappkransbehållare 1 L

  Serax - Tappkransbehållare 1 L
  Liten behållare med tappkran som gör det extra roligt att servera dryck på festen. Den breda halsöppningen gör det lätt att fylla på is och frukt i drycken.
 • Dorre Jumbo Glasbehållare med tappkran

  Dorre Jumbo Glasbehållare med tappkran
  Njut av ett kallt glas under en varm sommardag tillsammans med de du håller kär med denna Jumbo glasbehållare med tappkran från Dorre. Glasbehållaren bjuder till fest och gott humör och den är designad med en praktisk svart etikett som du kan skriva på så dina gäster vet vad som serveras.
 • Kilner - Tappkransbehållare 5 L

  Kilner - Tappkransbehållare 5 L
  Tappkransbehållare från Kilner. Med denna tappkransbehållare blir det roligare att servera dryck på festen. Den breda halsöppningen gör det lätt att fylla på is och frukt i drycken. Klipptopplocket med gummiring håller innehållet färskt och getingar borta.

Recept på frisk hemmagjord lemonad

Kanske en av de godaste dryckerna du kan servera i din glasbehållare. Öppna tappkranen och låt denna goda lemonad fylla ditt glas.

En god lemonad ska ha färskpressad citron
En god lemonad ska ha färskpressad citron

Du behöver (6 glas):
- 3 dl färskpressad citronjuice (cirka 8 citroner)
- 1 liter vatten
- 1 kruka färsk mynta
- 2,5 dl strösocker
- 1 citron i skivor

Blanda ihop alla ingredienser och låt stå i cirka 30 minuter. Rör om då och då tills allt socker löst sig.