Glas och porslin » Burkar » Glasbehållare med tappkran

Märken på glasbehållare med tappkran:

Glasbehållare med tappkran

Blanda din egen goda lemonad, bål eller annan läskande dryck. Genom att servera den i en genomskinlig glasbehållare låter du dryckens färg och innehåll synas och verka läskande. Om behållaren dessutom har en tappkran blir det dessutom både funktionellt och elegant.

Tappkransbehållare du kan köpa online

Det finns flera märken som tillverkar och säljer den här typen av tappkransbehållare. Här har vi letat fram några vi tycker är snygga. Hoppas att du hittar en favorit bland dessa att köpa.

Populärt inom glasbehållare med tappkran

 • IB Laursen Glasbehållare med Tappkran 2 Liter

  En snygg och rymlig glasbehållare med en praktisk tappkran, perfekt för sommarfesten. Fyll behållaren med favoritdrinken eller en härligt läskande lemonad och låt gästerna servera sig själva.Material: Glas, Rostfritt Stål.Volym: 2 liter.Höjd: 25,
 • Bloomingville dryckesburk med tapp 30 cm

 • Kilner Kylskåpsbehållare Tappkran 3 L Klar

  Denna snygga tappkran från Kilner är perfekt för dig som vill hålla saften, juicen eller vattnet kallt och fräscht. Den kompakta designen gör behållaren enkel att förvara i kylskåpet utan att den tar upp för mycket plats, samtidigt som den funktionella kranen gör att du inte behöver lyfta ut den för att fylla på ditt glas. Perfekt en varm sommardag för att hålla exempelvis en hemmagjord lemonad kall och redo att släcka din törst!   Med hjälp av den praktiska mätskalan på sidan av behållaren kan du dessutom kontrollera hur mycket vätska du dricker under dagen. Idealt för dig som undrar hur mycket vätska du dricker per dag eller som vill börja dricka mer.   
 • House Doctor Ice Cold Glasbehållare Med Tappkran 8.5 L Grå

  Dryckesbehållaren Ice Cold från House Doctor är en vacker behållare i glas och med den stilfulla gråa färgen får den en extra touch. En perfekt behållare för sommarens varma fester eller till lugna dagar på terrassen. Behållaren har en diameter på 20 cm, en höjd av 30 cm och rymmer upp till 8.5 liter.

Fler tips på glasbehållare med tappkran

 • Kilner Tappkransbehållare 5 liter

  Tappkransbehållare 5 liter Kilner
 • Kilner Tappkran behållare Vintage

  Tappkran behållare Vintage Kilner
 • Kilner Reserv del kran till Tappkransbehållare Original 8 liter

  Reserv del kran till Tappkransbehållare Original 8 liter Kilner
 • Kilner Glasbehållare med Tappkran 8 Liter

  Handgjord glasbehållare med clipslock och tappkran, gör läskande lemonader och servera till många, behållaren rymmer 8 Liter. Höjd: 36 cmDiameter: 28 cm 
 • Nordal Tappkransbehållare 7 L

  Tappkransbehållare 7 L Nordal
 • Kilner Glasbehållare med Tappkran 5 Liter

  Handgjord glasbehållare med clipslock och tappkran, gör läskande lemonader och servera till många, behållaren rymmer 5 Liter. Höjd: 31 cmDiameter: 20 cm 
 • Tappkransbehållare 4 L Svart

  Sommarens måste är en tappkransbehållare. Servera läsk, lemonad eller bål till vardags eller fest i denna stilrena behållare. Det medföljer kritor för att enkelt kunna markera vad innehållet är, samt en svart ställning.
 • Kilner Kylskåps tappkrans behållare KILNER

  Kylskåps tappkrans behållare KILNER Kilner
 • Kilner Behållare Med Tappkran Medium 5 l Klar

  En funktionell glasbehållare med tappkran som rymmer 5 liter som passar för alla typer av drycker. Blanda din egen lemonad och bjud släkten på fika eller använd glasbehållaren i vardagen.
 • Kilner Behållare Med Tappkran 8 l Klar

  En funktionell glasbehållare med tappkran som rymmer 8 liter som passar för alla typer av drycker. Blanda din egen lemonad och bjud släkten på fika eller använd glasbehållaren i vardagen.
 • IB Laursen Glasbehållare med Tappkran 4 Liter

  Glasbehållare med tappkran, perfekt för varma sommardagar eller buffebordet, fyll den med härliga drinkmixar eller läskande hemmagjord lemonad, enkelt för gästerna att servera sig själva.Bredd: 17 cm. Höjd: 32 cm.Längd: 14 cm.
 • Kilner Tappkransbehållare Original 8 liter

  Tappkransbehållare Original 8 liter Kilner

Recept på frisk hemmagjord lemonad

Kanske en av de godaste dryckerna du kan servera i din glasbehållare. Öppna tappkranen och låt denna goda lemonad fylla ditt glas.

En god lemonad ska ha färskpressad citron
En god lemonad ska ha färskpressad citron

Du behöver (6 glas):
- 3 dl färskpressad citronjuice (cirka 8 citroner)
- 1 liter vatten
- 1 kruka färsk mynta
- 2,5 dl strösocker
- 1 citron i skivor

Blanda ihop alla ingredienser och låt stå i cirka 30 minuter. Rör om då och då tills allt socker löst sig.