Glas och porslin » Glas » Cocktailglas

Märken på cocktailglas:

Leonardo cocktailglas

 • Leonardo Cheers Cocktailglas 33 cl

  Leonardo Cheers Cocktailglas 33 cl från Leonardo
 • Leonardo Cocktailglas Djup Spiritii 200 ml Klar

  Djupt cocktailglas från Leonardos serie Spiritii. Glaset har en klassisk design och är facettslipad, finns i flera olika modeller och storlekar. Glaset rymmer 20 cl.
 • Leonardo Cocktailglas Hög Spiritii 180 ml Klar

  Högt cocktailglas från Leonardos serie Spiritii. Glaset har en klassisk design och är facettslipad, finns i flera olika modeller och storlekar. Glaset rymmer 18 cl.
 • Leonardo Cheers Cocktailglas 33 cl

  Leonardo Cheers Cocktailglas 33 cl från Leonardo
 • LEONARDO Cocktailglas 270ml Daily

  LEONARDO270 ml cocktailglas från serien DailyUnna dig Exklusiva Cocktailglas som är gjorda för att servera för utsökta drinkar i. När tillfället kräver det lilla extra och du vill visa ditt sällskap vad du går för - då är dessa rätt!Glasens kvaliteUtsökt designRätt lyx-känslaSköna att dricka urRätt prisMed dessa glas är du alltid redo för att bjuda på det lilla extra hemma. Glasen är inte bara gjorda i snygg, klassisk design, de är av utsökt kvalite också. Vill du visa dina gäster att du vet hur man serverar klassiska drinkar är dessa glas ett måste. Ett bra mingel kan bli ihågkommet länge - låt dessa cocktailglas bana väg för många goda minnen!Om du vill ha rätter glas hemma så har du kommit rätt. Dessutom får du inte bara justa produkter till bra priser. Leveransen är gratis för beställningar över 500 kronor. Beställ nu och du har glasen hemma hos dig inom några dagar oavsett var du bor i Sverige. Nästa bjudning blir hos dig!
 • LEONARDO Cocktailglas höga 180ml Spiritii

  LEONARDOHöga 180 ml coctailglas från serien Spiritii
 • LEONARDO Cocktailglas djupa 200ml Spiritii

  LEONARDODjupa 200 ml coctailglas från serien SpiritiiTill vilken festlig tillställning du än har i åtanke kommer du kunna njuta av att servera bubbel i perfekta cocktailglas från Leonardo. Skål och välkomna!Känslan att dricka ur demKänslan att hålla demInsikten att de även tål efterfesterGemenskapen tillsammans med andraVetskapen att de tål maskindisk.De bästa glasen du kan ha hemma är sådana som du kan servera bubbel i. Alla tillställningar blir festligare när korken poppat iväg och bubblorna ska hällas upp. Lyxigt material, klassisk och tidlös design. När du vill visa dina gäster att du vet vad som gäller och du vill bjuda på det allra bästa - få är det i glas som dessa som njutningen serveras i.Glasen är gjorda i glas och tål både efterfester och maskindisk. Dessutom rymmer de hela 200 ml! Med sådana i barskåpet blir festen garanterat lyckad. Även om utseendet inte är viktigast utan innehållet så vet vi ju alla att presentationen och det första intrycket är det som stannar kvar hos andra. Njut av livet!
 • Leonardo Cheers Cocktailglas 33 cl

  Leonardo Cheers Cocktailglas 33 cl från Leonardo
 • Leonardo Cocktailglas Daily 270 ml Klar

  Stilrent cocktailglas från Leonardos serie Daily som har klassisk former och rena linjer. Glaset har hög tålighet och tål maskindisk men handdisk rekommenderas. Passar till vardag som fest. Glaset rymmer 27 cl.