Glashängare

Ett fint och praktiskt sätt att förvara vinglas, ölglas och andra finare glas på är med glashängare. Denna typ av hängare består av skenor och spår som man hänger glasen i uppåner. Det är så man brukar se att barer och restauranger förvarar sina glas på.

Glashängarna med 1 till 6 spår (rader)

Beroende på hur många glas man vill få plats med kan man köpa hängare med 1 till 6 rader, spår på vilka man trär glasets fot i. Hur många glas som får plats i glashängaren beror såklart på hur glasets utformning är, hur djup spåret är och hur många glasrader du har.

Populärt inom glashängare

 • Hahn Bar Glas Hängare Svart 3 Rader

  Hahn Bar Glas Hängare Svart 3 Rader
  Söker du efter ett snyggt inslag i din köksinredning? Då är Hahns glashängare perfekt. Det gör inte bara att dina glas blir betydligt mer lättillgängliga utan de ger en snygg detalj i ditt kök. Specifikationer- Längd: 32 cm- Rader: 3- Färg: svart
 • Hahn Glashängare till taket med 3 rader, svart

  Hahn Glashängare till taket med 3 rader, svart
  Denna glashängaren från Hahn innefattar 3 rader och har plats för totalt 9 glas. Med en glashängare som denna kan du förvara dina glas framme i rummet på samma sätt som caféer och barer och gör dem till en elegant och modern inredning. Fungerar båda till tak och väg.
 • Hahn Bar Glas Hängare Krom 3 Rader

  Hahn Bar Glas Hängare Krom 3 Rader
  Låt dina fina glas vara en del av köksinredningen med dessa glashängare från Hahn. Det blir både lättillgängligt och snyggt! Specifikationer:- Längd: 34 cm- Höjd: 5 cm- Bredd: 32 cm- 3 rader- Material: krom
 • Hippie de Luxe Glashängare till vägg 15 glas svart

  Hippie de Luxe Glashängare till vägg 15 glas svart
  Stilren och praktiskt glashängaren från populära Hippie de Luxe. Förkomad glashängare i stångmodell som har plats för 15 glas på de 5 hängrännorna och den kan enkelt monteras på väggen.

Fler tips på glashängare

 • String Stringhylla Spjut Glashängare 20 Cm 2-pack Svart - Hyllor & Hyllsystem Stål Svart - SHR20-13-2

  String Stringhylla Spjut Glashängare 20 Cm 2-pack Svart - Hyllor & Hyllsystem Stål Svart - SHR20-13-2
  Spjut glashängare 20cm, 2-pack från String. Nu finns en fantastisk lösning och möjlighet att visa upp dina snyggaste glas på din stringhylla med Spjut! Passar till glas med fot, såsom öl-, vin- eller champagneglas, där du enkelt trär på glasfoten. Glashängaren monteras på undersidan av ett metallhyllplan på stringhyllan. Den här versionen passar till stringhyllor som är 20cm djupa och kommer om set i två, 14cm bred per glashängare. Till ett 58cm plan kan du ha 3st medan det går att ha 4st till ett plan på 78cm. Finns i flera färger att välja mellan så att du kan hitta den som passar din stringhylla bäst. Vi har valt ut Svart Hyllor & Hyllsystem i Stål från String med stor omsorg.
 • Hahn Glas Hängare 3 Rader

  Hahn Glas Hängare 3 Rader
  Snygg kromad glashängare för enkel upphängning av dina favoritglas, snyggt och praktiskt med Hahns glasupphängare. Specifikationer - Längd: 32 cm- Rader: 3- Färg: Krom 
 • String Stringhylla Spjut Glashängare 30 Cm 2-pack Vit - Hyllor & Hyllsystem Stål Vit - SHR30-12-2

  String Stringhylla Spjut Glashängare 30 Cm 2-pack Vit - Hyllor & Hyllsystem Stål Vit - SHR30-12-2
  2-pack spjut glashängare 30cm 2-pack från String. Nu finns en fantastisk lösning och möjlighet att visa upp dina snyggaste glas på din stringhylla med Spjut! Passar till glas med fot, såsom öl-, vin- eller champagneglas, där du enkelt trär på glasfoten. Glashängaren monteras på undersidan av ett metallhyllplan på Stringhyllan.Den här versionen passar till Stringhyllor som är 30 cm djupa och kommer om set i två, 14cm bred per glashängare. Till ett hyllplan à 58 cm kan du ha 3 st medan det går att ha 4 st till ett hyllplan à 78 cm.Finns i flera färger att välja mellan så att du kan hitta den som passar din Stringhylla bäst. Vi har valt ut Vit Hyllor & Hyllsystem i Stål från String med stor omsorg.
 • Hippie de Luxe Glashängare till tak 20 glas silver

  Hippie de Luxe Glashängare till tak 20 glas silver
  Skapa en mycket trevlig stämning i ditt kök med denna glashängare från Hippie de Luxe. Hållaren har plats för 20 glas på de 5 hängrännorna och hängaren är lätt att att skruva fast i taket.
 • Hahn Glas Hängare

  Hahn Glas Hängare
  Få lyxig restaurangkänsla i ditt egna hem med Hahn glashängare. Glasen blir lättillgängliga plus att det blir en snygg inredningsdetalj i ditt kök. Specifikationer - Längd: 32 cm- Rader: 6- Färg: krom 
 • String Stringhylla Spjut Glashängare 30 Cm 2-pack Grå - Hyllor & Hyllsystem Stål Grå - SHR30-61-2

  String Stringhylla Spjut Glashängare 30 Cm 2-pack Grå - Hyllor & Hyllsystem Stål Grå - SHR30-61-2
  2-pack spjut glashängare 30cm 2-pack från String. Nu finns en fantastisk lösning och möjlighet att visa upp dina snyggaste glas på din stringhylla med Spjut! Passar till glas med fot, såsom öl-, vin- eller champagneglas, där du enkelt trär på glasfoten. Glashängaren monteras på undersidan av ett metallhyllplan på Stringhyllan.Den här versionen passar till Stringhyllor som är 30 cm djupa och kommer om set i två, 14cm bred per glashängare. Till ett hyllplan à 58 cm kan du ha 3 st medan det går att ha 4 st till ett hyllplan à 78 cm.Finns i flera färger att välja mellan så att du kan hitta den som passar din Stringhylla bäst. Vi har valt ut Grå Hyllor & Hyllsystem i Stål från String med stor omsorg.
 • Hippie de Luxe Glashängare till tak 20 glas svart

  Hippie de Luxe Glashängare till tak 20 glas svart
  Skapa en mycket trevlig stämning i ditt kök med denna glashängare från Hippie de Luxe. Hållaren har plats för 20 glas på de 5 hängrännorna och hängaren är lätt att att skruva fast i taket.
 • String Stringhylla Spjut Glashängare 20 Cm 2-pack Vit - Hyllor & Hyllsystem Stål Vit - SHR20-12-2

  String Stringhylla Spjut Glashängare 20 Cm 2-pack Vit - Hyllor & Hyllsystem Stål Vit - SHR20-12-2
  Spjut glashängare 20cm, 2-pack från String. Nu finns en fantastisk lösning och möjlighet att visa upp dina snyggaste glas på din stringhylla med Spjut! Passar till glas med fot, såsom öl-, vin- eller champagneglas, där du enkelt trär på glasfoten. Glashängaren monteras på undersidan av ett metallhyllplan på stringhyllan. Den här versionen passar till stringhyllor som är 20cm djupa och kommer om set i två, 14cm bred per glashängare. Till ett 58cm plan kan du ha 3st medan det går att ha 4st till ett plan på 78cm. Finns i flera färger att välja mellan så att du kan hitta den som passar din stringhylla bäst. Vi har valt ut Vit Hyllor & Hyllsystem i Stål från String med stor omsorg.
 • Hahn Kitchenware - Glashängare 3 rader Krom

  Hahn Kitchenware - Glashängare 3 rader Krom
  Kromad glashängare som kan fästas på vägg, i tak eller under ett köksskåp. Hängaren har tre spår och passar de flesta glas på fot.
 • Hippie de Luxe Glashängare till vägg 15 glas silver

  Hippie de Luxe Glashängare till vägg 15 glas silver
  Stilren och praktiskt glashängaren från populära Hippie de Luxe. Förkomad glashängare i stångmodell som har plats för 15 glas på de 5 hängrännorna och den kan enkelt monteras på väggen.
 • Hippie de Luxe Glashängare till tak 15 glas

  Hippie de Luxe Glashängare till tak 15 glas
  Förvara dina glas på ett enkelt och praktiskt sätt. Förkromad glashängare i stångmodell från Hippie de Luxe. Hållaren har plats för 15 glas på de 5 hängrännorna och den kan enkelt monteras i taket.
 • Hahn Kitchenware - Glashängare 6 rader Krom

  Hahn Kitchenware - Glashängare 6 rader Krom
  Kromad glashängare som kan fästas på vägg, i tak eller under ett köksskåp. Hängaren har sex spår och passar de flesta glas på fot.
 • Hahn Glashängare till 5 rader glas, svart

  Hahn Glashängare till 5 rader glas, svart
  Med denna fina glashängaren från Hahn kan du förvara dina glas hemma precis på som på en restaurang eller bar. Hängaren har plats till glas i fem rader á 2 st., och du kan hänga allt från martini- till bourgogneglas i den. Hängaren fästs i väggen, taket eller under köksbänken med skruv
 • String Stringhylla Spjut Glashängare 30 Cm 2-pack Svart - Hyllor & Hyllsystem Stål Svart - SHR30-13-2

  String Stringhylla Spjut Glashängare 30 Cm 2-pack Svart - Hyllor & Hyllsystem Stål Svart - SHR30-13-2
  2-pack spjut glashängare 30cm 2-pack från String. Nu finns en fantastisk lösning och möjlighet att visa upp dina snyggaste glas på din stringhylla med Spjut! Passar till glas med fot, såsom öl-, vin- eller champagneglas, där du enkelt trär på glasfoten. Glashängaren monteras på undersidan av ett metallhyllplan på Stringhyllan.Den här versionen passar till Stringhyllor som är 30 cm djupa och kommer om set i två, 14cm bred per glashängare. Till ett hyllplan à 58 cm kan du ha 3 st medan det går att ha 4 st till ett hyllplan à 78 cm.Finns i flera färger att välja mellan så att du kan hitta den som passar din Stringhylla bäst. Vi har valt ut Svart Hyllor & Hyllsystem i Stål från String med stor omsorg.
 • String Stringhylla Spjut Glashängare 20 Cm 2-pack Grå - Hyllor & Hyllsystem Stål Grå - SHR20-61-2

  String Stringhylla Spjut Glashängare 20 Cm 2-pack Grå - Hyllor & Hyllsystem Stål Grå - SHR20-61-2
  Spjut glashängare 20cm, 2-pack från String. Nu finns en fantastisk lösning och möjlighet att visa upp dina snyggaste glas på din stringhylla med Spjut! Passar till glas med fot, såsom öl-, vin- eller champagneglas, där du enkelt trär på glasfoten. Glashängaren monteras på undersidan av ett metallhyllplan på stringhyllan. Den här versionen passar till stringhyllor som är 20cm djupa och kommer om set i två, 14cm bred per glashängare. Till ett 58cm plan kan du ha 3st medan det går att ha 4st till ett plan på 78cm. Finns i flera färger att välja mellan så att du kan hitta den som passar din stringhylla bäst. Vi har valt ut Grå Hyllor & Hyllsystem i Stål från String med stor omsorg.
 • Hippie de Luxe Glashängare till tak 15 glas

  Hippie de Luxe Glashängare till tak 15 glas
  Förvara dina glas på ett enkelt och praktiskt sätt. Förkromad glashängare i stångmodell från Hippie de Luxe. Hållaren har plats för 15 glas på de 5 hängrännorna och den kan enkelt monteras i taket.
 • Hahn Bar Glas Hängare Krom 1 Rad

  Hahn Bar Glas Hängare Krom 1 Rad
  Med denna glashängaren från Hahn kan du enkelt hänga dina glas i köket. Inte nog med att det är praktiskt och lättillgängligt så kan du låta dina fina glas hänga framme och vara en del av inredningen. Specifikaioner- Mått: 32 cm- Rader: 1- Materal: krom  
 • Hahn Glas Hängare 6 Rader

  Hahn Glas Hängare 6 Rader
  Nu kan du enkelt och snyggt få plats med alla dina favoritglas i köket. Häng dina glas i Hahn glashängare så får du både smidig åtkomst till dina glas men också en snygg detalj i din köksinredning. Specifikationer- Längd: 32 cm- Rader:6- Färg: krom 

Hänga glas under en hylla

vinglas hänger under hylla

När vi menar att man monterar glashängaren i taket behöver det naturligtvis inte vara i rummets egentliga tak. Det kan ju lika gärna vara under en hylla på vilken man förvarar andra saker i köket eller baren.

Spåren i en vinglashängare eller för ölglas kan gå som en lång enspårig tågräls längs med hyllan. Det går även att montera kortare spår vinkelrätt och sätta flera hängare bredvid varandra. Då får man lättare plats med alla sina glas.