Glasunderlägg

Ett glasunderlägg skyddar ditt fina bord eller duk från fläckar och märken. Underläggen kan också ha en ljuddämpande effekt om de är tillverkade i mjukt material. Har du glasbord eller bord i marmor kommer du uppleva stor skillnad. Om du vill kan glasunderlägget också bli en fin inredningsdetalj.

Underlägg för glas på bord

När vi säger glasunderlägg menar vi underlägg för dricksglas eller muggar. Små underlägg som kan vara gjorda i silikon, aluminium, läder, mässing eller gummi. De säljs ofta i flerpack och finns hos de flesta välsorterade inredningsbutiker. Glasunderläggen i marmor ger en känsla av lyx. Här nedan ser du ett utbud av drinkunderlägg som finns online.

Populärt inom glasunderlägg

 • Gynning Design - Glasunderlägg Slice of Life 4-pack

  Gynning Design - Glasunderlägg Slice of Life 4-pack
  Färgglada glasunderlägg ur Carolina Gynnings serie Slice of Life, perfekt att liva upp dukningen med. Underläggen är svensktillverkade och har en skyddande blank melaminyta och tillverkas av individuella ark av FSC-märkt björkfanér som värmepressas under högt tryck till formen av en bricka. Tål Maskindisk.Carolina Gynnings motiv är frilagda från hennes populära konstverk, vilka speglar kvinnor hon mött eller som lever inom henne. Alla verk är namngivna, vilket vittnar om Carolinas personliga engagemang i målningarna. Bruksföremålen med hennes konst gör sig perfekt till bjudningar eller till vardags, och kommer bli en stor favorit. Perfekta presenten att köpa till studenten, födelsedagen eller andra stora tillfällen.
 • Gynning Design - Glasunderlägg Looking For You 4-pack

  Gynning Design - Glasunderlägg Looking For You 4-pack
  Svartvita glasunderlägg ur Carolina Gynnings serie Looking For You, sätt att ge dukningen en elegant touch. Underläggen är svensktillverkade och har en skyddande blank melaminyta och tillverkas av individuella ark av FSC-märkt björkfanér som värmepressas under högt tryck till formen av en bricka. Tål Maskindisk.Carolina Gynnings motiv är frilagda från hennes populära konstverk, vilka speglar kvinnor hon mött eller som lever inom henne. Alla verk är namngivna, vilket vittnar om Carolinas personliga engagemang i målningarna. Bruksföremålen med hennes konst gör sig perfekt till bjudningar eller till vardags, och kommer bli en stor favorit. Perfekta presenten att köpa till studenten, födelsedagen eller andra stora tillfällen.
 • Gynning Design - Glasunderlägg Piece of Me 4-pack Vit

  Gynning Design - Glasunderlägg Piece of Me 4-pack Vit
  Eleganta glasunderlägg ur Carolina Gynnings serie Piece of Me, perfekt sätt att lyfta din dukning med. Underläggen är tillverkade av konstläder med ett nedsänkt motiv. Säljs i 4-pack.Carolina Gynnings motiv är frilagda från hennes populära konstverk, vilka speglar kvinnor hon mött eller som lever inom henne. Alla verk är namngivna, vilket vittnar om Carolinas personliga engagemang i målningarna. Bruksföremålen med hennes konst gör sig perfekt till bjudningar eller till vardags, och kommer bli en stor favorit. Perfekta presenten att köpa till studenten, födelsedagen eller andra stora tillfällen.
 • Carolina Gynning Looking For You Glasunderlägg 4-pack - Bordstabletter & Glasunderlägg Trä Multi

  Carolina Gynning Looking For You Glasunderlägg 4-pack - Bordstabletter & Glasunderlägg Trä Multi
  Glasunderlägg i 4-pack med motivet Looking For You av Carolina Gynning som går i mörka svartvita färger. Shoppa Bordstabletter & Glasunderlägg och mer Serveringstillbehör hos Royal Design.

Fler tips på glasunderlägg

 • Ørskov Glasunderlägg Rund 6-pack - Bordstabletter & Glasunderlägg Läder Svart

  Ørskov Glasunderlägg Rund 6-pack - Bordstabletter & Glasunderlägg Läder Svart
  Glasunderlägg från Ørskov är tillverkade i läder och sydda med små stygn. Glasunderläggen finns i flera färger och storlekar, vilket gör att de passar det flesta borden och gör det enkelt att kombinera med olika porslin och glas. Shoppa Bordstabletter & Glasunderlägg och mer Serveringstillbehör hos Royal Design.
 • Lind Dna Bear Bordstablett Nupo Light Grey - Bordstabletter & Glasunderlägg Grå

  Lind Dna Bear Bordstablett Nupo Light Grey - Bordstabletter & Glasunderlägg Grå
  Lekfull bordstablett i form av en björn. Underlägget är både ett dekorativt föremål och har också ett funktionellt ändamål på det dukade bordet. Torkas av med fuktig trasa vid en eventuell fläck. Starka rengöringsmedel användes ej. Shoppa Bordstabletter & Glasunderlägg och mer Serveringstillbehör hos Royal Design.
 • Lind Dna Circle M Bordstablett Nupo Ø30 Cm - Bordstabletter & Glasunderlägg Läder Svart

  Lind Dna Circle M Bordstablett Nupo Ø30 Cm - Bordstabletter & Glasunderlägg Läder Svart
  Skapa en snygg och annorlunda dukning med Circle Nupo Bordstablett från Lind DNA. Den har en rund form som passar i hemmets alla rum, oavsett om du använder den som en bordstablett eller underlag till din vas. Circle Nupo är designad och tillverkad i Danmark i återvunnet läder och gummi, vilket gör den slitstark och enkel att rengöra – perfekt för dagligt användande! Kommer i flera olika färger. Shoppa Bordstabletter & Glasunderlägg och mer Serveringstillbehör hos Royal Design.
 • Elin Glasunderlägg 6-pack Ø10,5 cm Jute Vit

  Elin Glasunderlägg 6-pack Ø10,5 cm Jute Vit
 • Dixie Ella Glasunderlägg 10,5 Cm 6-pack - Bordstabletter & Glasunderlägg Jute Beige

  Dixie Ella Glasunderlägg 10,5 Cm 6-pack - Bordstabletter & Glasunderlägg Jute Beige
  Glasunderlägget från Dixie har en bohemisk design i jute med en rund form perfekt när du vill skydda duken eller bordet från fläckar. Om glasunderlägget från Dixie- Bohemisk design.- Tillverkat av jute.- Rund form.- Glasunderlägget passar bra i matsalen.- Glasunderlägget passar bra i vardagsrummet.- Diameter: 105 mm.- Förpackningsantal: 6-pack. Shoppa Bordstabletter & Glasunderlägg och mer Serveringstillbehör hos Royal Design.
 • Lind Dna Circle Xl Double Bordstablett 1-pack /midnight Blue - Bordstabletter & Glasunderlägg Läder Petrol

  Lind Dna Circle Xl Double Bordstablett 1-pack /midnight Blue - Bordstabletter & Glasunderlägg Läder Petrol
  Bordstabletten från Lind DNA har en rund form med en dubbelsidig design och två olika färger perfekta för bordsdukningen. Den är tillverkad av återvunnet läder med inslag i gummi och en mjuk, matt känsla för att addera en extra dimension till designen. Om bordstabletten från Lind DNA- 80% läder.- 20% gummi.- Dubbelsidig design.- Finns även som en oval form.- Bordstabletten finns i 2 olika färger. Skötselråd för bordstabletten- Rengör med en fuktig trasa. Shoppa Bordstabletter & Glasunderlägg och mer Serveringstillbehör hos Royal Design.
 • Pimpernel William Morris & Co Bordsunderlägg 4-pack Apple - Bordstabletter & Glasunderlägg Kork Röd

  Pimpernel William Morris & Co Bordsunderlägg 4-pack Apple - Bordstabletter & Glasunderlägg Kork Röd
  Bordsunderlägget från Pimpernel har ett vackert, levande mönster perfekt för att liva upp bordsdukningen. Det har en bas i kork och trä i mitten med en skyddande, slitstark yta på toppen. 4-pack. Om bordsunderlägget från Pimpernel- Finns i flera mönster.- Finns även som glasunderlägg.- Säljs i 4-pack.- Storlek: 40,1 x 29,8 cm. Skötselråd för bordsunderlägget- Rengör med en fuktig trasa. Shoppa Bordstabletter & Glasunderlägg och mer Serveringstillbehör hos Royal Design.
 • Lind Dna Curve L Bordstablett Bull 37x44 Cm - Bordstabletter & Glasunderlägg Läder Röd

  Lind Dna Curve L Bordstablett Bull 37x44 Cm - Bordstabletter & Glasunderlägg Läder Röd
  Skapa en snygg och annorlunda dukning med Curve Bull Bordstablett från Lind DNA. Den har en dynamisk form som passar i hemmets alla rum, oavsett om du använder den som en bordstablett eller underlag till din vas. Curve Bull är designad och tillverkad i Danmark i återvunnet läder och gummi, vilket för den slitstark och enkel att rengöra – perfekt för dagligt användande! Kommer i flera olika färger. Shoppa Bordstabletter & Glasunderlägg och mer Serveringstillbehör hos Royal Design.
 • Vintage - SÅLD Glasunderlägg Teak 6-pack

  Vintage - SÅLD Glasunderlägg Teak 6-pack
  Set om sex glasunderlägg i olika färger, tillverkade i teak och plast. Ett ställ i teak medföljer. Producent okänd.Produkterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Blue Italian Glasunderlägg 6-pack

  Blue Italian Glasunderlägg 6-pack
 • Aida - RAW Silikon Glasunderlägg 12,2x10 cm 6-pack Ljusgrå

  Aida - RAW Silikon Glasunderlägg 12,2x10 cm 6-pack Ljusgrå
  Glasunderlägg från Aida i Silikon, perfekt för glas, mugg och kopp. RAW-underlägget med en smart organisk form. Designen är rå och vacker och du kan använda underläggen till vardags och givetvis - till fest. Kommer i 6-pack och finns i fler färger.
 • Lind Dna Square Glasunderlägg Hippo 10x10 Cm - Bordstabletter & Glasunderlägg Läder Ljusblå

  Lind Dna Square Glasunderlägg Hippo 10x10 Cm - Bordstabletter & Glasunderlägg Läder Ljusblå
  Glasunderlägget från Lind DNA har en stilren design i Oeko-Tex®-certifierad återvunnen läder med en fyrkantig form perfekt när du vill skydda duken eller bordet från fläckar. Om glasunderlägget från Lind DNA- Stilren design.- Tillverkat av Oeko-Tex®-certifierad återvunnen läder.- Fyrkantig form.- Glasunderlägget passar bra i matsalen.- Bredd: 100 mm.- Längd: 100 mm. Shoppa Bordstabletter & Glasunderlägg och mer Serveringstillbehör hos Royal Design.
 • Stångmatta 8x58 Med Träram

  Stångmatta 8x58 Med Träram
  Vacker och elegant bar matta i trä När du handlar i baren bör de saker du köper återspegla den bar du har. Om du har en bar där allt är billigt och där människor bara kommer av den anledningen, behöver du inte tänka så mycket på estetik och hur det ser ut
 • Ørskov Glasunderlägg Kvadrat 6-pack - Bordstabletter & Glasunderlägg Svart

  Ørskov Glasunderlägg Kvadrat 6-pack - Bordstabletter & Glasunderlägg Svart
  Glasunderlägg från Ørskov är tillverkade i läder och sydda med små stygn. Glasunderläggen finns i flera färger och storlekar, vilket gör att de passar det flesta borden och gör det enkelt att kombinera med olika porslin och glas. Shoppa Bordstabletter & Glasunderlägg och mer Serveringstillbehör hos Royal Design.
 • Marimekko Unikko Bordsunderlägg - Bordstabletter & Glasunderlägg Jute Brun

  Marimekko Unikko Bordsunderlägg - Bordstabletter & Glasunderlägg Jute Brun
  Bordsunderlägget från Marimekko har en härlig design i jute med en blomma i mitten. En perfekt detalj som ger dig glädje i vardagen. Formgiven av Maija Isola. Om bordsunderlägget från Marimekko- Härlig design.- Tillverkat av jute.- Blomma i mitten.- Bordsunderlägget passar bra i köket.- Diameter: 390 mm. Shoppa Bordstabletter & Glasunderlägg och mer Serveringstillbehör hos Royal Design.
 • Hyllfoder - Svart - 61cm x 10m

  Hyllfoder - Svart - 61cm x 10m
  Halkfri och praktisk matta för glas Vilken bar som helst, oavsett om det här är en hemmabar eller en professionell bar, behöver mattor för glas, vet alla som har haft något att göra med detta. Det finns flera anledningar till att det är bra att få ett vis
 • Dixie Ella Bordsunderlägg 38 Cm - Bordstabletter & Glasunderlägg Jute Pure Black

  Dixie Ella Bordsunderlägg 38 Cm - Bordstabletter & Glasunderlägg Jute Pure Black
  Bordsunderlägget från Dixie har en klassisk design i jute med en rund form perfekt för att liva upp bordsdukningen. Om bordsunderlägget från Dixie- Klassisk design.- Rund form.- Tillverkat av jute.- Diameter: 380 mm.- Bordsunderlägget passar bra i matsalen. Shoppa Bordstabletter & Glasunderlägg och mer Serveringstillbehör hos Royal Design.
 • Jim Beam Wetstop Barløber

  Jim Beam Wetstop Barløber
  Oavsett om du gillar en bourbon-whisky på klipporna eller blandar en Sunbeam-cocktail, gör det med stil. Ta med en touch av klass till din bar med denna Jim Beam Wetstop Bar Runner, som också skyddar barytan med sin absorberande polyester-topp och säkra n
 • Anima Gemella Glasunderlägg 10 cm Vit

  Anima Gemella Glasunderlägg 10 cm Vit
 • Lind DNA - Leather Serene Curve Glasunderlägg 11x13 cm Hazel

  Lind DNA - Leather Serene Curve Glasunderlägg 11x13 cm Hazel
  Genom att använda sig av glasunderlägg skyddar underlaget från kondens när du exempelvis har hällt upp ett välkylt vin eller en drink med mycket is i samtidigt som du enkelt skapar en elegant känsla runt bordet. Curve coaster ur Lind DNAs serie Leather Serene - The Authentic kommer i flera härliga färger så det är lätt att hitta just din favorit.Leather Serene är tillverkade i OEKO-TEX® återvunnet läder med en gummerad undersida för att säkerställa att underlägget ligger still och inte glider iväg. Kombination av material ger en slitstark och tålig kvalitet och som dessutom är enkel att rengöra.Använd dem som de är eller använd som komplement till de matchande bordstabletterna för att skapa en helhet.
 • Blomus Lineo Bordsunderlägg 35x45 Cm - Bordstabletter & Glasunderlägg Bomull Fungi

  Blomus Lineo Bordsunderlägg 35x45 Cm - Bordstabletter & Glasunderlägg Bomull Fungi
  Bordsunderlägget från Blomus är tillverkat av Oeko-Tex®-certifierad bomull med en fin struktur och en naturlig känsla. Välj mellan olika färger. Om bordsunderlägget från Blomus- Kombinera bordsunderlägget med linne servett från Blomus.- Servetten finns i flera färger.- Från serien LINEO.- Storlek: 35x45 cm.- 100% linne. Skötselråd för bordsunderlägget- Maskintvätt 30°C.- Torktumla ej. Shoppa Bordstabletter & Glasunderlägg och mer Serveringstillbehör hos Royal Design.
 • Leksand Glasunderlägg 4-Pack - Svart-Röd

  Leksand Glasunderlägg 4-Pack - Svart-Röd
  Leksand glasunderlägg (4 stycken) med dalahästar på i tålig trälaminat från svenska Arvidssons Textil.Dessa dekorativa glasunderlägg skyddar ditt bord eller någon annan yta från väta när du&hellip:
 • Aida - RAW Buffalo Glasunderlägg 12,2x10 cm 6-pack Warm Nude

  Aida - RAW Buffalo Glasunderlägg 12,2x10 cm 6-pack Warm Nude
  Glasunderlägg från Aida i återvunnet läder, perfekt för glasen och kaffemuggen. RAW-underlägget med en smart organisk form. Designen är rå och vacker och du kan använda underläggen till vardags och givetvis - till fest. Kommer i 6-pack och finns i fler färger.
 • Aida Raw Organic Bordsunderlägg 33,5x41 Cm - Bordstabletter & Glasunderlägg Silikon Röd

  Aida Raw Organic Bordsunderlägg 33,5x41 Cm - Bordstabletter & Glasunderlägg Silikon Röd
  Bordsunderlägget från Aida har ett charmigt utseende med en härlig färg för att lysa upp dukningen. Det är tillverkat av kraftigt silikon för att stöta bort fukt, smuts och skräp. Tillgänglig i åtskilliga färger. Om bordsunderlägget från Aida- Charmigt utseende.- Tillverkat av silikon.- Kraftig, smutsavvisande design.- Bordsunderlägget finns i olika färger. Skötselråd för bordsunderlägget- Rengör med en fuktig trasa. Shoppa Bordstabletter & Glasunderlägg och mer Serveringstillbehör hos Royal Design.
 • Madam Stoltz Bordsunderlägg 28 Cm Off-white/ - Bordstabletter & Glasunderlägg material Natur

  Madam Stoltz Bordsunderlägg 28 Cm Off-white/ - Bordstabletter & Glasunderlägg material Natur
  Bordsunderlägg 28 Cm, Off-white/natur från Madam Stoltz. Bordstabletter & Glasunderlägg Natur Naturmaterial. Shoppa Bordstabletter & Glasunderlägg och mer Serveringstillbehör hos Royal Design.
 • Pimpernel Willow Bough Grön Glasunderlägg 6-pack

  Pimpernel Willow Bough Grön Glasunderlägg 6-pack
  6 stycken eleganta glasunderlägg. Alla underlägg från Pimpernel är uppbyggda i ett slitstarkt skiktsystem med en korkbas, lövträ i mitten, en fantastisk design och avslutas sedan med en kraftig och skyddande genomskinlig film. Underläggen hjälper till att skydda ditt bord från svårtvättade fläckar och fula märken och kan motstå temperaturer upp till 100°C. Pimpernel är, sedan starten 1933, pionjärerna inom produktion av de fasta och stabila bord- och glasunderläggen som vi är vana vid att använda idag. De har etablerat sig som den ledande producenten av högkvalitativa bordstillbehör med enastående valmöjligheter och krav för även de mest trendmedvetna kunderna.Mått: 10,5 x 10,5 cm
 • Manhattan Glasunderlägg Läder 4 st

  Manhattan Glasunderlägg Läder 4 st
 • Lind Dna Circle S Bordstablett Ø24cm Nupo Black - Bordstabletter & Glasunderlägg Svart

  Lind Dna Circle S Bordstablett Ø24cm Nupo Black - Bordstabletter & Glasunderlägg Svart
  Circle från LindDNA är både praktisk och dekorativ. Bordstabletten är tillverkad av återvunnet läder som man blandar med naturgummi. Lädret är granulerat dvs finfördelat och blandas upp med naturgummi, vilket ger en slitstark yta som inte är lika känsligt som vanligt läder. Materialet är både smuts-och vattenavvisande, hållbart och lätt att rengöra. Shoppa Bordstabletter & Glasunderlägg och mer Serveringstillbehör hos Royal Design.
 • Diyti Plain Bordsunderlägg 35x45 Cm - Bordstabletter & Glasunderlägg Polyester Marinblå

  Diyti Plain Bordsunderlägg 35x45 Cm - Bordstabletter & Glasunderlägg Polyester Marinblå
  Bordsunderlägget från DIYTI har en elegant, praktisk design med en rektangulär form. Det är tillverkat av vävt tyg med en diagonal struktur, en mjuk ovansida och ett gummerat, vattentätt membran på undersidan för ökad stabilitet. Det har smutsavvisande egenskaper för enkel rengöring. Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination. Lämplig för uteplatser eller balkonger. Om bordsunderlägget från DIYTI- Plain uppskattas för de smutsavvisande egenskaperna och det vattentäta membranet på undersidan.- Elegant, praktisk design.- Bordsunderlägget kommer i olika färger.- Bordsunderlägget finns i flera mönster.- Rektangulär form.- Vävt tyg med en diagonal struktur.- Mjuk ovansida.- Passar bra i trädgården.- Bredd: 350 mm.- Längd: 450 mm. Skötselråd för bordsunderlägget- Maskintvätt 30°C.- Torktumla ej.- Använd ej blekmedel. Shoppa Bordstabletter & Glasunderlägg och mer Serveringstillbehör hos Royal Design.
 • Oyoy Little Finn Bordstablett - Bordstabletter & Glasunderlägg Silikon Rubber

  Oyoy Little Finn Bordstablett - Bordstabletter & Glasunderlägg Silikon Rubber
  Bordstabletten från OYOY är tillverkad av tåligt silikon med en lekfull, söt form perfekt för alla småttingar. Om bordstabletten från OYOY- Finns i flera färger. Skötselråd för bordstabletten- Rengör med en fuktig trasa. Shoppa Bordstabletter & Glasunderlägg och mer Serveringstillbehör hos Royal Design.
 • Check Glasunderlägg 4-pack Rosa

  Check Glasunderlägg 4-pack Rosa
 • Spode Blue Italian Glasunderlägg 6-pack 10,5 x 10,5 cm

  Spode Blue Italian Glasunderlägg 6-pack 10,5 x 10,5 cm
  6 pack glasunderlägg i det traditionella och vackra Blue Italian mönstret. Bordsunderläggen och glasunderläggen tillverkas med ett oöverträffat skiktsystem med en korkbas, lövträ i mitten, fantastisk design och avslutas slutligen med en skyddande och slitstark film. Glasunderläggen tål hushållsfläckar och temperaturer upp till 100C°.Vi rekommenderar att man rengör glasunderläggen med en fuktig trasa.  Redan 1816 introducerade det Brittiska företaget Spode denna vackra porlinsserien i klassiskt blått och vitt. Med inspiration hämtat från den pittoreska Italienska landsbygden inramat med 1700-tals Imari Oriental mönster. Blue Italian porslinsserie har kommit att bli en av världens mest kända. En vacker serie med många delar.
 • Iittala - SÅLD Glasunderlägg Kastehelmi 6 st

  Iittala - SÅLD Glasunderlägg Kastehelmi 6 st
  Glasunderlägg 6 st ur serien Kastehelmi formgivna av Oiva Toikka för Iittala.Produkterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Lind Dna Square Glasunderlägg Nupo 10x10 Cm - Bordstabletter & Glasunderlägg Läder Rosa

  Lind Dna Square Glasunderlägg Nupo 10x10 Cm - Bordstabletter & Glasunderlägg Läder Rosa
  Glasunderlägget från Lind DNA har en stilren design i Oeko-Tex®-certifierad återvunnen läder med en fyrkantig form perfekt när du vill skydda duken eller bordet från fläckar. Om glasunderlägget från Lind DNA- Stilren design.- Tillverkat av Oeko-Tex®-certifierad återvunnen läder.- Fyrkantig form.- Glasunderlägget passar bra i matsalen.- Bredd: 100 mm.- Längd: 100 mm. Shoppa Bordstabletter & Glasunderlägg och mer Serveringstillbehör hos Royal Design.
 • Diyti Plain Glasunderlägg 10x10 Cm 4-pack - Bordstabletter & Glasunderlägg Polyester Beige

  Diyti Plain Glasunderlägg 10x10 Cm 4-pack - Bordstabletter & Glasunderlägg Polyester Beige
  Glasunderläggen från DIYTI har en elegant, praktisk design med en fyrkantig form. De är tillverkade av vävt tyg med en diagonal struktur, en mjuk ovansida och ett gummerat, vattentätt membran på undersidan för ökad stabilitet. De har smutsavvisande egenskaper för enkel rengöring. Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination. Lämplig för uteplatser eller balkonger. Om glasunderläggen från DIYTI- Plain uppskattas för de smutsavvisande egenskaperna och det vattentäta membranet på undersidan.- Elegant, praktisk design.- Glasunderläggen kommer i olika färger.- Glasunderlägget finns i flera mönster.- Fyrkantig form.- Vävt tyg med en diagonal struktur.- Mjuk ovansida.- Passar bra i trädgården.- Bredd: 100 mm.- Längd: 100 mm. Skötselråd för glasunderläggen- Maskintvätt 30°C.- Torktumla ej.- Använd ej blekmedel. Shoppa Bordstabletter & Glasunderlägg och mer Serveringstillbehör hos Royal Design.
 • Dixie Ella Bordsunderlägg 38 Cm / Svart - Bordstabletter & Glasunderlägg Jute Brun

  Dixie Ella Bordsunderlägg 38 Cm / Svart - Bordstabletter & Glasunderlägg Jute Brun
  Bordsunderlägget från Dixie har en klassisk design i jute med en rund form perfekt för att liva upp bordsdukningen. Om bordsunderlägget från Dixie- Klassisk design.- Rund form.- Tillverkat av jute.- Diameter: 380 mm.- Bordsunderlägget passar bra i matsalen. Shoppa Bordstabletter & Glasunderlägg och mer Serveringstillbehör hos Royal Design.
 • Glasunderlägg Skiffer - Jakt

  Glasunderlägg Skiffer - Jakt
  Skydda ditt bord frn fula flckar med snygga glasunderlgg i skiffer graverade med din personliga text!Material: skiffer.Mtt: 10x10cm
 • Lind Dna Bear Glasunderlägg Ø12 Cm Nupo Light Grey - Bordstabletter & Glasunderlägg Läder Ljusgrå

  Lind Dna Bear Glasunderlägg Ø12 Cm Nupo Light Grey - Bordstabletter & Glasunderlägg Läder Ljusgrå
  Inkludera barnen i inredningen där hemma med söta glasunderlägg. Från danska Lind DNA erbjuds fyra söta motiv i omsorgsfullt utvalda färger. Välj mellan motiven groda, björn, apa eller moln. Den gulliga björnen för barnens tankar till skogens och sagornas värld och får fantasin att flöda. Samtliga kulörer går i jordnära färger som enkelt smälter in tillsammans med den övriga interiören. Glasunderläggen är tillverkade av återvunnet material från möbelindustrin. Vid fläckar torkas underläggen av med en fuktig trasa. De söta motiven på glasunderläggen finns även som krokar. Shoppa Bordstabletter & Glasunderlägg och mer Serveringstillbehör hos Royal Design.
 • Pimpernel Strawberry Thief Red Bordstablett 23x30 Cm 6-pack - Bordstabletter & Glasunderlägg Kork

  Pimpernel Strawberry Thief Red Bordstablett 23x30 Cm 6-pack - Bordstabletter & Glasunderlägg Kork
  Vackra bordstabletter från Pimpernel i 6-pack. Bordstabletterna är förseglade med en högkvalitativ beläggning, som gör att de håller sig fläckfria och är värmebeständiga till 100 ° C. Välj bland flera utföranden!Notera att dessa bordstabletter är mindre än standardmåttet. Shoppa Bordstabletter & Glasunderlägg och mer Serveringstillbehör hos Royal Design.
 • Lind Dna Circle Glasunderlägg Nupo Ø10 Cm - Bordstabletter & Glasunderlägg Läder Cool Blue

  Lind Dna Circle Glasunderlägg Nupo Ø10 Cm - Bordstabletter & Glasunderlägg Läder Cool Blue
  Skydda ditt bord från fläckar på ett dekorativt sätt med Circle Nupo Glasunderlägg från Lind DNA. Den runda formen såväl till glaset som till den lilla vasen. Circle Nupo är designad och tillverkad i Danmark i återvunnet läder och gummi, vilket gör den slitstark och enkel att rengöra – perfekt för dagligt användande! Finns i flera olika färger. Shoppa Bordstabletter & Glasunderlägg och mer Serveringstillbehör hos Royal Design.
 • Glasunderlägg Sverige 4-pack - Gul

  Glasunderlägg Sverige 4-pack - Gul
  Glasunderlägg Sverige 4-pack gul från det hemtrevliga varumärket Posterboy.Svensktillverkade runda glasunderlägg, designade av David Linder. Motiv av stiliserad blomma och strof ur nationalsången&hellip:
 • Hilke - Anima Gemella Glasunderlägg 4-pack Grön

  Hilke - Anima Gemella Glasunderlägg 4-pack Grön
  Handgjorda glasunderlägg i blankpolerad mässing eller förnicklad mässing. Anima Gemella betyder själsfrände på italienska och är hjärtat till lugnet på matbordet. Setet består av fyra underlägg i en exklusiv presentask och blir en perfekt gå bort-present.Små ojämnheter kan förekomma eftersom alla Hilke Collections produkter är handgjorda.
 • Marimekko Pieni Tiiliskivi Bordsunderlägg 36x47 Cm Linen/ - Bordstabletter & Glasunderlägg Bomull Guld

  Marimekko Pieni Tiiliskivi Bordsunderlägg 36x47 Cm Linen/ - Bordstabletter & Glasunderlägg Bomull Guld
  Bordsunderlägget från Marimekko har ett tidlöst, stilrent mönster. Det är tillverkat av bomullsmix med fållade kanter. Formgivning av Armi Ratia. Om bordsunderlägget från Marimekko- Finns i flera färger.- Tillverkat i Estland.- Bredd: 360 mm.- Längd: 470 mm. Skötselråd för bordsunderlägget- Maskintvätt 40°C.- Torktumla ej.- Stryk vid hög temperatur. Shoppa Bordstabletter & Glasunderlägg och mer Serveringstillbehör hos Royal Design.
 • Lind Dna Curve Glasunderlägg Serene 11x13 Cm - Bordstabletter & Glasunderlägg Återvunnet Läder Antracit

  Lind Dna Curve Glasunderlägg Serene 11x13 Cm - Bordstabletter & Glasunderlägg Återvunnet Läder Antracit
  Glasunderlägget från Lind DNA har en unik stil i Oeko-Tex®-certifierat återvunnet läder med en organisk form och en härlig textur perfekt för att liva upp bordsdukningen. Kombinera med andra delar i serien och skapa din personliga stil. Tillverkat i Danmark. Om glasunderlägget från Lind DNA- Curve uppskattas för den handgjorda designen.- Curve är också omtyckt för det återvunna materialet.- Livstidsgaranti.- Från serien Curve.- Glasunderlägget finns i olika färger.- Glasunderlägget finns i olika modeller.- Tillverkat i Danmark.- Certifiering: OEKO-TEX Standard 100. Shoppa Bordstabletter & Glasunderlägg och mer Serveringstillbehör hos Royal Design.
 • Lind Dna Circle M Bordstablett Double Ø30 Cm Midnight Blue/ - Bordstabletter & Glasunderlägg Läder Petrol

  Lind Dna Circle M Bordstablett Double Ø30 Cm Midnight Blue/ - Bordstabletter & Glasunderlägg Läder Petrol
  Skapa en snygg och annorlunda dukning med Circle Double Bordstablett från Lind DNA. Den har en rund form och dubbelsidig design så att du kan byta mellan två olika färger. Circle Double är designad och tillverkad i Danmark i återvunnet läder och gummi, vilket gör den slitstark och enkel att rengöra – perfekt för dagligt användande! Shoppa Bordstabletter & Glasunderlägg och mer Serveringstillbehör hos Royal Design.
 • Spode - Blue Italian Glasunderlägg 6-pack

  Spode - Blue Italian Glasunderlägg 6-pack
  Glasunderlägg i 6-pack från Spode och dess serie Blue Italian. Skydda ditt bord från fläckar och ställ ditt glas på detta fina underlägg av kork. Spodes eleganta blåvita kollektion Blue Italian lanserades 1816 och har tillverkats ända sedan dess. De utsökta detaljerna i mönstret är inspirerade från den äldre Italienska landsbygden och har med tiden kommit att bli en designklassiker.
 • Pimpernel - Botanic Garden Harmony Glasunderlägg 6-pack

  Pimpernel - Botanic Garden Harmony Glasunderlägg 6-pack
  Liva upp bordet med en vacker kollektion av fjärilar. Med sin livfulla färg gör sig glasunderläggen från Pimpernel fina till varje servis och tillfälle. Matcha gärna med andra produkter ur serien Botanic Garden Harmony. Glasunderläggen tillverkas av ett oöverträffat skiktsystem med en korkbas, lövträ i mitten, fantastisk design och avslutas slutligen med en skyddande och slitstark film. Den värmetåliga ytan tål temperaturer upp till 100 °C. Säljs i 6-pack.
 • Zone Denmark Singles Glasunderlägg Med Hållare - Bordstabletter & Glasunderlägg Silikon Taupe

  Zone Denmark Singles Glasunderlägg Med Hållare - Bordstabletter & Glasunderlägg Silikon Taupe
  Glasunderlägget från Zone Denmark har sex glasunderlägg i silikon med en praktisk hållare i metall perfekta att ställa på bordet eller köksbänken. Om glasunderlägget från Zone Denmark- Höjd: 31 mm.- Diameter: 100 mm. Shoppa Bordstabletter & Glasunderlägg och mer Serveringstillbehör hos Royal Design.
ilead