Glasunderlägg

Ett glasunderlägg skyddar ditt fina bord eller duk från fläckar och märken. Underläggen kan också ha en ljuddämpande effekt om de är tillverkade i mjukt material. Har du glasbord eller bord i marmor kommer du uppleva stor skillnad. Om du vill kan glasunderlägget också bli en fin inredningsdetalj.

Underlägg för glas på bord

När vi säger glasunderlägg menar vi underlägg för dricksglas eller muggar. Små underlägg som kan vara gjorda i silikon, aluminium, läder, mässing eller gummi. De säljs ofta i flerpack och finns hos de flesta välsorterade inredningsbutiker. Glasunderläggen i marmor ger en känsla av lyx. Här nedan ser du ett utbud av drinkunderlägg som finns online.

Populärt inom glasunderlägg

 • & klevering - Glasunderlägg 6-pack Marmorerad

  & klevering - Glasunderlägg 6-pack Marmorerad
  Glasunderlägg med mönster som piffar upp det dukade bordet. Tack vare undersidan av kork står glaset stadigt på bordet. Perfekt gåva till den nyinflyttade! Säljs i 6-pack.
 • Gynning Design - Glasunderlägg Looking For You 4-pack

  Gynning Design - Glasunderlägg Looking For You 4-pack
  Svartvita glasunderlägg ur Carolina Gynnings serie Looking For You, sätt att ge dukningen en elegant touch. Underläggen är svensktillverkade och har en skyddande blank melaminyta och tillverkas av individuella ark av FSC-märkt björkfanér som värmepressas under högt tryck till formen av en bricka. Tål Maskindisk.Carolina Gynnings motiv är frilagda från hennes populära konstverk, vilka speglar kvinnor hon mött eller som lever inom henne. Alla verk är namngivna, vilket vittnar om Carolinas personliga engagemang i målningarna. Bruksföremålen med hennes konst gör sig perfekt till bjudningar eller till vardags, och kommer bli en stor favorit. Perfekta presenten att köpa till studenten, födelsedagen eller andra stora tillfällen.
 • Gynning Design - Glasunderlägg Slice of Life 4-pack

  Gynning Design - Glasunderlägg Slice of Life 4-pack
  Färgglada glasunderlägg ur Carolina Gynnings serie Slice of Life, perfekt att liva upp dukningen med. Underläggen är svensktillverkade och har en skyddande blank melaminyta och tillverkas av individuella ark av FSC-märkt björkfanér som värmepressas under högt tryck till formen av en bricka. Tål Maskindisk.Carolina Gynnings motiv är frilagda från hennes populära konstverk, vilka speglar kvinnor hon mött eller som lever inom henne. Alla verk är namngivna, vilket vittnar om Carolinas personliga engagemang i målningarna. Bruksföremålen med hennes konst gör sig perfekt till bjudningar eller till vardags, och kommer bli en stor favorit. Perfekta presenten att köpa till studenten, födelsedagen eller andra stora tillfällen.
 • Gynning Design - Glasunderlägg Piece of Me 4-pack Vit

  Gynning Design - Glasunderlägg Piece of Me 4-pack Vit
  Eleganta glasunderlägg ur Carolina Gynnings serie Piece of Me, perfekt sätt att lyfta din dukning med. Underläggen är tillverkade av konstläder med ett nedsänkt motiv. Säljs i 4-pack.Carolina Gynnings motiv är frilagda från hennes populära konstverk, vilka speglar kvinnor hon mött eller som lever inom henne. Alla verk är namngivna, vilket vittnar om Carolinas personliga engagemang i målningarna. Bruksföremålen med hennes konst gör sig perfekt till bjudningar eller till vardags, och kommer bli en stor favorit. Perfekta presenten att köpa till studenten, födelsedagen eller andra stora tillfällen.

Fler tips på glasunderlägg

 • Lind Dna Curve S Bordstablett Bull 24x28 Cm - Bordstabletter & Glasunderlägg Läder Natur

  Lind Dna Curve S Bordstablett Bull 24x28 Cm - Bordstabletter & Glasunderlägg Läder Natur
  Skapa en snygg och annorlunda dukning med Curve Bull Bordstablett från Lind DNA. Den har en dynamisk form som passar i hemmets alla rum, oavsett om du använder den som en bordstablett eller underlag till din vas. Curve Bull är designad och tillverkad i Danmark i återvunnet läder och gummi, vilket gör den slitstark och enkel att rengöra – perfekt för dagligt användande! Kommer i flera olika färger. Shoppa Bordstabletter & Glasunderlägg och mer Serveringstillbehör hos Royal Design.
 • Lind Dna Square L Bordstablett Hippo 35x45 Cm - Bordstabletter & Glasunderlägg Läder Pastellgrön

  Lind Dna Square L Bordstablett Hippo 35x45 Cm - Bordstabletter & Glasunderlägg Läder Pastellgrön
  Skapa en snygg dukning med Square Hippo Bordstablett från Lind DNA. Den har en fyrkantig form som passar i hemmets alla rum, oavsett om du använder den som en bordstablett eller underlag till din vas. Square Hippo är designad och tillverkad i Danmark i återvunnet läder och gummi, vilket gör den slitstark och enkel att rengöra – perfekt för dagligt användande! Shoppa Bordstabletter & Glasunderlägg och mer Serveringstillbehör hos Royal Design.
 • Pimpernel - Garland Glasunderlägg 6-pack

  Pimpernel - Garland Glasunderlägg 6-pack
  Få din dukning att gnistra med dessa glasunderlägg från Sara Miller. Med detaljer i guldfolie och förtrollande kransar med löv och blommor blir varje måltid ett firande. Glasunderläggen tillverkas av ett oöverträffat skiktsystem med en korkbas, lövträ i mitten, fantastisk design och avslutas slutligen med en skyddande och slitstark film. Den värmetåliga ytan tål temperaturer upp till 100 °C. Säljs i 4-pack. Sara Miller är en prisbelönt designer som tar inspiration till sina mönster från resor runt om i världen. Hon är välkänd för sin eleganta design med livfulla färger och guldetaljer. Med Sara Miller kan du fly undan vardagen och förgylla hemmet.
 • Lind Dna Frog Bordstablett Nupo Army Green - Bordstabletter & Glasunderlägg Grön

  Lind Dna Frog Bordstablett Nupo Army Green - Bordstabletter & Glasunderlägg Grön
  Frog Bordstablett, Nupo Army Green från Lind DNA. Bordstabletter & Glasunderlägg Grön . Shoppa Bordstabletter & Glasunderlägg och mer Serveringstillbehör hos Royal Design.
 • Lind Dna Circle M Bordstablett Nupo Ø30 Cm - Bordstabletter & Glasunderlägg Läder Ljusgrå

  Lind Dna Circle M Bordstablett Nupo Ø30 Cm - Bordstabletter & Glasunderlägg Läder Ljusgrå
  Skapa en snygg och annorlunda dukning med Circle Nupo Bordstablett från Lind DNA. Den har en rund form som passar i hemmets alla rum, oavsett om du använder den som en bordstablett eller underlag till din vas. Circle Nupo är designad och tillverkad i Danmark i återvunnet läder och gummi, vilket gör den slitstark och enkel att rengöra – perfekt för dagligt användande! Kommer i flera olika färger. Shoppa Bordstabletter & Glasunderlägg och mer Serveringstillbehör hos Royal Design.
 • Diyti Wide Stripe Bordsunderlägg 35x45 Cm - Bordstabletter & Glasunderlägg Polyester Marinblå

  Diyti Wide Stripe Bordsunderlägg 35x45 Cm - Bordstabletter & Glasunderlägg Polyester Marinblå
  Bordsunderlägget från DIYTI har en elegant, praktisk design med en rektangulär form och ett bredrandigt mönster. Det är tillverkat av vävt tyg med en diagonal struktur, en mjuk ovansida och ett gummerat, vattentätt membran på undersidan för ökad stabilitet. Det har smutsavvisande egenskaper för enkel rengöring. Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination. Lämplig för uteplatser eller balkonger. Om bordsunderlägget från DIYTI- Wide Stripe uppskattas för de smutsavvisande egenskaperna och det vattentäta membranet på undersidan.- Elegant, praktisk design.- Bordsunderlägget kommer i olika färger.- Bordsunderlägget finns i flera mönster.- Rektangulär form.- Vävt tyg med en diagonal struktur.- Mjuk ovansida.- Passar bra i trädgården.- Bredd: 350 mm.- Längd: 450 mm. Skötselråd för bordsunderlägget- Maskintvätt 30°C.- Torktumla ej.- Använd ej blekmedel. Shoppa Bordstabletter & Glasunderlägg och mer Serveringstillbehör hos Royal Design.
 • Lind Dna Curve L Bordstablett Bull 37x44 Cm Cognac - Bordstabletter & Glasunderlägg Läder Konjak

  Lind Dna Curve L Bordstablett Bull 37x44 Cm Cognac - Bordstabletter & Glasunderlägg Läder Konjak
  Skapa en snygg och annorlunda dukning med Curve Bull Bordstablett från Lind DNA. Den har en dynamisk form som passar i hemmets alla rum, oavsett om du använder den som en bordstablett eller underlag till din vas. Curve Bull är designad och tillverkad i Danmark i återvunnet läder och gummi, vilket för den slitstark och enkel att rengöra – perfekt för dagligt användande! Kommer i flera olika färger. Shoppa Bordstabletter & Glasunderlägg och mer Serveringstillbehör hos Royal Design.
 • Lyngby Porcelæn Herringbone Bordsunderlägg - Bordstabletter & Glasunderlägg Återvunnen Polyester Grön

  Lyngby Porcelæn Herringbone Bordsunderlägg - Bordstabletter & Glasunderlägg Återvunnen Polyester Grön
  Bordsunderlägget från Lyngby Porcelæn är tillverkat av återvunnet material med ett vackert, vävt mönster. Det har en dekorativ design för att lysa upp dukningen. Välj mellan olika färger. Om bordsunderlägget från Lyngby Porcelæn- 82% återvunnen bomull.- 18% återvunnen polyester.- Bordsunderlägget kommer i olika färger.- Storlek: 30x43 cm. Shoppa Bordstabletter & Glasunderlägg och mer Serveringstillbehör hos Royal Design.
 • Lind Dna Square Glasunderlägg Serene 10x10 Cm Antracit - Bordstabletter & Glasunderlägg Återvunnet Läder Antracit - 991516

  Lind Dna Square Glasunderlägg Serene 10x10 Cm Antracit - Bordstabletter & Glasunderlägg Återvunnet Läder Antracit - 991516
  Square glasunderlägg från Lind DNA med en sofistikerad, handgjord design i Oeko-Tex®-certifierat återvunnet läder med en fyrkantig form och en underbar struktur. Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination. Tillverkat i Danmark. Bra att veta om Square glasunderlägg - Square uppskattas för den handgjorda designen.- Square är också omtyckt för det återvunna materialet.- Livstidsgaranti.- Ingår i serien Square.- Glasunderlägget finns i olika färgval.- Glasunderlägget finns i olika utföranden.- Tillverkat i Danmark.- Certifierad enligt: OEKO-TEX Standard 100. Vi har valt ut Antracit Bordstabletter & Glasunderlägg i Återvunnet Läder från Lind DNA med stor omsorg.
 • Lind DNA - Nupo Curve Glasunderlägg 11x13 cm Ljusgrå

  Lind DNA - Nupo Curve Glasunderlägg 11x13 cm Ljusgrå
  Glasunderlägg med runda former tillverkad i återvunnet läder och gummi. Underlägget från Lind DNA har en slät och fin struktur och en stilren design som passar de flesta dukningar och inredningar. Tack vare sitt slitstarka material är underlägget enkel att göra ren och kan användas både till vardags och fest.
 • Glasunderlägg Sverige 4-pack - Gul

  Glasunderlägg Sverige 4-pack - Gul
  Glasunderlägg Sverige 4-pack gul från det hemtrevliga varumärket Posterboy.Svensktillverkade runda glasunderlägg, designade av David Linder. Motiv av stiliserad blomma och strof ur nationalsången&hellip:
 • Aida Raw Bordsunderlägg 6-pack - Bordstabletter & Glasunderlägg Silikon Ljuslila

  Aida Raw Bordsunderlägg 6-pack - Bordstabletter & Glasunderlägg Silikon Ljuslila
  Bordsunderlägget från Aida har en modern look med en praktisk design för alla typer av dukningar. Bordsunderlägget är tillverkat av flexibelt silikon för en mjuk och smidig känsla. Om bordsunderlägget från Aida- Förpackningsantal: 6.- Bordsunderlägget kommer i olika färger.- Storlek: 41x33,5 cm. Skötselråd för bordsunderlägget- Rengör med en fuktig trasa. Shoppa Bordstabletter & Glasunderlägg och mer Serveringstillbehör hos Royal Design.
 • The Just Slate Company - Glasunderlägg Prosecco 4-pack

  The Just Slate Company - Glasunderlägg Prosecco 4-pack
  Set med fyra graverade glasunderlägg i högkvalitativt och hållbart skiffer, handgjorda av skotska The Just Slate Company. Underläggen har olika motiv med prosecco-tema. Varje underlägg är unikt eftersom skiffer är ett levande material och då tillverkningen sker för hand. Undersidan är belagd med skumgummi för att skydda bordsytan.
 • Morris & Co - Willow Bough Glasunderlägg 6-pack Grön

  Morris & Co - Willow Bough Glasunderlägg 6-pack Grön
  Praktiska glasunderlägg från Pimpernel i samarbete med Morris & Co. Motivet Willow Bough är elegant och sobert och kommer tillföra det lilla extra till dukningen.Underläggen tillverkas av ett oöverträffat skiktsystem med en korkbas, lövträ i mitten, fantastisk design och avslutas slutligen med en skyddande och slitstark film. Den värmetåliga ytan tål temperaturer upp till 100 °C. Säljs i 6-pack.William Morris (år 1834-1896) var en konstnär, filosof och politisk tänkare, men också en enastående och inflytelserik designer, som genom sitt företag Morris & Co kunde designa tidens mest moderiktiga och spännande tapeter och tyger.
 • Seletti Pink Lipstick Bordsunderlägg 45x35,8 Cm - Bordstabletter & Glasunderlägg Kork Rosa

  Seletti Pink Lipstick Bordsunderlägg 45x35,8 Cm - Bordstabletter & Glasunderlägg Kork Rosa
  Bordsunderlägget från Seletti har en unik design i polypropen och kork med ett underbart tryck och härliga färger. En perfekt detalj som ger dig glädje i vardagen. Formgiven av Toiletpaper. Om bordsunderlägget från Seletti- Unik design.- Gjort av polypropen och kork.- Härliga färger.- Bordsunderlägget passar bra i matsalen.- Bordsunderlägget passar bra i köket.- Bredd: 450 mm.- Längd: 358 mm. Shoppa Bordstabletter & Glasunderlägg och mer Serveringstillbehör hos Royal Design.
 • Juna Rhombus Bordstablett 43x30 - Bordstabletter & Glasunderlägg Bomull Turkos

  Juna Rhombus Bordstablett 43x30 - Bordstabletter & Glasunderlägg Bomull Turkos
  Rhombus Bordstablett 43x30, Turkos från Juna. Bordstabletter & Glasunderlägg Turkos Bomull. Shoppa Bordstabletter & Glasunderlägg och mer Serveringstillbehör hos Royal Design.
 • Lind Dna Curve L Bordstablett Hippo 37x44 Cm Antracit - Bordstabletter & Glasunderlägg Läder Svart

  Lind Dna Curve L Bordstablett Hippo 37x44 Cm Antracit - Bordstabletter & Glasunderlägg Läder Svart
  Skapa en snygg och annorlunda dukning med Curve Hippo bordstablett från Lind DNA. Den har en dynamisk form som passar i hemmets alla rum, oavsett om du använder den som en bordstablett eller underlag till din vas. Curve Hippo är designad och tillverkad i Danmark i återvunnet läder och gummi, vilket gör den slitstark och enkel att rengöra – perfekt för dagligt användande! Shoppa Bordstabletter & Glasunderlägg och mer Serveringstillbehör hos Royal Design.
 • Dorre Visby Glasunderlägg 6-pack - Bordstabletter & Glasunderlägg Svart

  Dorre Visby Glasunderlägg 6-pack - Bordstabletter & Glasunderlägg Svart
  Stilrena glasunderlägg från Dorre. Underläggen är tillverkade i konstläder och skyddar ditt bord från fula fläckar. Ask att förvara underläggen i medföljer. Shoppa Bordstabletter & Glasunderlägg och mer Serveringstillbehör hos Royal Design.
 • Glasunderlägg med personlig gravyr

  Glasunderlägg med personlig gravyr
  Texten centreras p glasunderlgget oavsett om du vljer att fylla i en rad eller fem rader.Produktinformation:Material: skifferMtt: 10x10cm
 • Lind Dna Curve L Bordstablett Hippo 37x44 Cm Sand - Bordstabletter & Glasunderlägg Läder Sand - 981318

  Lind Dna Curve L Bordstablett Hippo 37x44 Cm Sand - Bordstabletter & Glasunderlägg Läder Sand - 981318
  Curve bordstablett från Lind DNA. Här har vi en vacker och praktisk bordstablett som skyddar ditt bord med stil. Underlägget är gjort i återvunnet läder som har naturgummi inblandat i sig vilket ger en slitstark och tålig yta med lång livslängd. Underläggen finns i många utföranden som alla är smuts- och vattenavvisande, samt lätta att rengöra. Vi har valt ut Sand Bordstabletter & Glasunderlägg i Läder från Lind DNA med stor omsorg.
 • Dixie Elin Twist Oval Bordsunderlägg 35x45 Cm Natural Grey - Bordstabletter & Glasunderlägg Jute Natural Grey - 48328

  Dixie Elin Twist Oval Bordsunderlägg 35x45 Cm Natural Grey - Bordstabletter & Glasunderlägg Jute Natural Grey - 48328
  Elin Twist Oval bordsunderlägg från Dixie med en naturlig design i jute med en obehandlad, handflätad yta. Med produkter från denna serie skapar du enkelt en elegant bordsdukning som passar för finare tillfällen. Bra att veta om Elin Twist Oval bordsunderlägg - Elin Twist Oval uppskattas för den vändbara designen och den naturliga stilen.- Oval form.- Gjort av jute.- Bredd: 350 mm.- Längd: 450 mm. Vi har valt ut Natural Grey Bordstabletter & Glasunderlägg i Jute från Dixie med stor omsorg.
 • Blomus - LARETO Set/6 Coasters, Sharkskin

  Blomus - LARETO Set/6 Coasters, Sharkskin
  Set med 6 stycken glasunderlägg från Blomus. LARETO glasunderlägg är tillverkade av silikon och ligger i en hållare av matt rostfritt stål. Finns i flera trendiga färger och ger ett stilrent intryck på middagsbordet eller i baren. Mått: H 4 cm, O 11 cm Färg: Sharkskin/Rostfritt stål
 • Marimekko Pieni Tiiliskivi Bordsunderlägg 36x47 Cm Charcoal / - Bordstabletter & Glasunderlägg Bomull Beige

  Marimekko Pieni Tiiliskivi Bordsunderlägg 36x47 Cm Charcoal / - Bordstabletter & Glasunderlägg Bomull Beige
  Bordsunderlägget från Marimekko har en underbar look i bomull och linne med en jacquardstickning, ett tegelstensmönster och sömmar vid kanterna. Det har en beige baksida perfekt för att liva upp bordsdukningen. Linne är ett naturligt material med härliga skrynklor som ger rummet en mer avslappnad känsla. Originaldesign från år 1952. Tillverkat i Litauen. Formgivning av Armi Ratia. Om bordsunderlägget från Marimekko- Pieni Tiiliskivi uppskattas för det ikoniska mönstret.- Från serien Pieni Tiiliskivi.- Bredd: 360 mm.- Längd: 470 mm.- Tillverkat i Litauen. Skötselråd för bordsunderlägget- Maskintvätt 40°C.- Torktumla ej.- Stryk på medelhög värme. Shoppa Bordstabletter & Glasunderlägg och mer Serveringstillbehör hos Royal Design.
 • Lind DNA - Curve Glasunderlägg 11x13 cm Petrol

  Lind DNA - Curve Glasunderlägg 11x13 cm Petrol
  Glasunderlägg Curve Nupo från Lind DNA är, precis som övriga produkter från varumärket, tillverkad i återvunnet läder och naturgummi. Denna kombination av material ger en slitstark och tålig kvalitet och som dessutom är enkel att rengöra. Curve Nupo har en mjuk och samtidigt matt ytstruktur och en spännande form som tillför lekfullhet till varje dukning. Välj bland flera olika färger för att mixa och matcha för att passa din stil.
 • Lind DNA - Nupo Curve Glasunderlägg 11x13 cm Ljusblå

  Lind DNA - Nupo Curve Glasunderlägg 11x13 cm Ljusblå
  Glasunderlägg med runda former tillverkad i återvunnet läder och gummi. Underlägget från Lind DNA har en slät och fin struktur och en stilren design som passar de flesta dukningar och inredningar. Tack vare sitt slitstarka material är underlägget enkel att göra ren och kan användas både till vardags och fest.
 • Lind Dna Circle Xl Bordstablett Nupo Ø40 Cm - Bordstabletter & Glasunderlägg Läder Petrol

  Lind Dna Circle Xl Bordstablett Nupo Ø40 Cm - Bordstabletter & Glasunderlägg Läder Petrol
  Bordstabletten Circle Nupo har en av Lind DNA:s mest tåliga ytstrukturer med ett mönster inspirerat av djurvärlden med en distinkt textur som skapar både ljusa och mörka nyanser över hela ytan. Detta stycke dansk design är ett stilrent inslag i hemmets alla rum, vid middagsdukningen eller som skyddande yta av vaser och krukor på bord.Designad och tillverkad i Danmark av återvunnet läder och gummi för enkel rengöring och hållbar design. Shoppa Bordstabletter & Glasunderlägg och mer Serveringstillbehör hos Royal Design.
 • Vanessa Glasunderlägg - Grå

  Vanessa Glasunderlägg - Grå
 • Dixie Sture Bordsunderlägg 38 Cm - Bordstabletter & Glasunderlägg Syntetiskt Material Beige

  Dixie Sture Bordsunderlägg 38 Cm - Bordstabletter & Glasunderlägg Syntetiskt Material Beige
  Bordsunderlägget från Dixie har en vändbar design med en rund form perfekt för att liva upp bordsdukningen. Om bordsunderlägget från Dixie- Vändbar design.- Rund form.- Diameter: 380 mm.- Bordsunderlägget passar bra i matsalen. Shoppa Bordstabletter & Glasunderlägg och mer Serveringstillbehör hos Royal Design.
 • Spode Blue Italian Glasunderlägg 6-pack - Bordstabletter & Glasunderlägg Trä Vit

  Spode Blue Italian Glasunderlägg 6-pack - Bordstabletter & Glasunderlägg Trä Vit
  Blue Italian glasunderlägg i 6-pack från Spode. När du vill undvika att skada ditt bord eller bara få in lite extra färg till dukningen är dessa glasunderlägg perfekta. Med det klassiska Blue Italian motivet är det synd att ställa någonting på underlägget, men som tur är får du i detta paket sex stycken så du kan ha ett liggandes bredvid som du kan kika på. Shoppa Bordstabletter & Glasunderlägg och mer Serveringstillbehör hos Royal Design.
 • Dixie Sture Bordsunderlägg 32x47 Cm Beige - Bordstabletter & Glasunderlägg Syntetiskt Material Beige - 49329

  Dixie Sture Bordsunderlägg 32x47 Cm Beige - Bordstabletter & Glasunderlägg Syntetiskt Material Beige - 49329
  Sture bordsunderlägg från Dixie med en vändbar design med en rektangulär form perfekt för att liva upp bordsdukningen. Bra att veta om Sture bordsunderlägg - Vändbar design.- Rektangulär form.- Bordsunderlägget passar bra i matsalen.- Bredd: 320 mm.- Längd: 470 mm. Vi har valt ut Beige Bordstabletter & Glasunderlägg i Syntetiskt material från Dixie med stor omsorg.
 • Lind Dna Circle Glasunderlägg Nupo Ø10 Cm - Bordstabletter & Glasunderlägg Läder Svart

  Lind Dna Circle Glasunderlägg Nupo Ø10 Cm - Bordstabletter & Glasunderlägg Läder Svart
  Skydda ditt bord från fläckar på ett dekorativt sätt med Circle Nupo Glasunderlägg från Lind DNA. Den runda formen såväl till glaset som till den lilla vasen. Circle Nupo är designad och tillverkad i Danmark i återvunnet läder och gummi, vilket gör den slitstark och enkel att rengöra – perfekt för dagligt användande! Finns i flera olika färger. Shoppa Bordstabletter & Glasunderlägg och mer Serveringstillbehör hos Royal Design.
 • Diyti Plain Glasunderlägg 10x10 Cm 4-pack Beige - Bordstabletter & Glasunderlägg Polyester Beige - 12-BEIC-PB-BEI/WHI

  Diyti Plain Glasunderlägg 10x10 Cm 4-pack Beige - Bordstabletter & Glasunderlägg Polyester Beige - 12-BEIC-PB-BEI/WHI
  Glasunderlägg från DIYTI med en fyrkantig, funktionell design med en diagonal strukturväv, ett gummerat, vattentätt membran på undersidan och en mjuk ovansida. Vatten- och smutsavvisande egenskaper för vardaglig användning. Kombinera med andra delar i serien och skapa din personliga look. Perfekt för lite mysig stämning på uteplatsen eller balkongen. Bra att veta om Plain glasunderlägg - Plain uppskattas för de smutsavvisande egenskaperna och det vattentäta membranet på undersidan.- Elegant, praktisk design.- Glasunderläggen finns i olika färgval.- Glasunderlägget kommer i varierade mönster.- Fyrkantig form.- Vävt tyg med en diagonal struktur.- Mjuk ovansida.- Passar bra i trädgården.- Bredd: 100 mm.- Längd: 100 mm. Hur bör du ta hand om glasunderläggen?- Maskintvättas i 30°C.- Torktumla ej.- Använd ej blekmedel. Vi har valt ut Beige Bordstabletter & Glasunderlägg i Polyester från DIYTI med stor omsorg.
 • Lind DNA - Nupo Curve Glasunderlägg 11x13 cm Militärgrön

  Lind DNA - Nupo Curve Glasunderlägg 11x13 cm Militärgrön
  Glasunderlägg med runda former tillverkad i återvunnet läder och gummi. Underlägget från Lind DNA har en slät och fin struktur och en stilren design som passar de flesta dukningar och inredningar. Tack vare sitt slitstarka material är underlägget enkel att göra ren och kan användas både till vardags och fest.
 • Lind DNA - Nupo Square Glasunderlägg 10x10 cm Ljusgrå

  Lind DNA - Nupo Square Glasunderlägg 10x10 cm Ljusgrå
  Kvadratiskt glasunderlägg tillverkad i återvunnet läder och gummi. Underlägget från Lind DNA har en slät och fin struktur och en stilren design som passar de flesta dukningar och inredningar. Tack vare sitt slitstarka material är underlägget enkel att göra ren och kan användas både till vardags och fest.
 • Vanessa Glasunderlägg - Grå

  Vanessa Glasunderlägg - Grå
 • Pimpernel Botanic Garden Chintz Glasunderlägg 6 st

  Pimpernel Botanic Garden Chintz Glasunderlägg 6 st
  Fullända looken med dessa bordsskydd för dina glas. Underläggen pryder dukningen och skyddar bordet från fläckar. Det ingår 6 bordsskydd från Pimpernel i den vackra Botanic Garden designen och du kan även införskaffa tillhörande underlägg i en större storlek så att du verkligen kan deko
 • Pimpernel Pure Morris Bordstablett Strawberry Thief 4-pack - Bordstabletter & Glasunderlägg Plast Grå

  Pimpernel Pure Morris Bordstablett Strawberry Thief 4-pack - Bordstabletter & Glasunderlägg Plast Grå
  Pure Morris Bordstablett Strawberry Thief, 4-pack från Pimpernel. Bordstabletter & Glasunderlägg Grå Plast. Shoppa Bordstabletter & Glasunderlägg och mer Serveringstillbehör hos Royal Design.
 • Lind Dna Square L Bordstablett Hippo 35x45 Cm Vit/grå - Bordstabletter & Glasunderlägg Läder Ljusgrå

  Lind Dna Square L Bordstablett Hippo 35x45 Cm Vit/grå - Bordstabletter & Glasunderlägg Läder Ljusgrå
  Skapa en snygg dukning med Square Hippo Bordstablett från Lind DNA. Den har en fyrkantig form som passar i hemmets alla rum, oavsett om du använder den som en bordstablett eller underlag till din vas. Square Hippo är designad och tillverkad i Danmark i återvunnet läder och gummi, vilket gör den slitstark och enkel att rengöra – perfekt för dagligt användande! Shoppa Bordstabletter & Glasunderlägg och mer Serveringstillbehör hos Royal Design.
 • Dixie Sture Bordsunderlägg 38 Cm Coffee - Bordstabletter & Glasunderlägg Syntetiskt Material Coffee - 49332

  Dixie Sture Bordsunderlägg 38 Cm Coffee - Bordstabletter & Glasunderlägg Syntetiskt Material Coffee - 49332
  Sture bordsunderlägg från Dixie med en vändbar design med en rund form perfekt för att liva upp bordsdukningen. Bra att veta om Sture bordsunderlägg - Vändbar design.- Rund form.- Diameter: 380 mm.- Bordsunderlägget passar bra i matsalen. Vi har valt ut Coffee Bordstabletter & Glasunderlägg i Syntetiskt material från Dixie med stor omsorg.
 • Sky Glasunderlägg Läder 4 st

  Sky Glasunderlägg Läder 4 st
 • GODINGAR glasunderlägg 4-pack - Prick-Goding

  GODINGAR glasunderlägg 4-pack - Prick-Goding
  GODINGAR glasunderlägg, från svenska designföretaget Svartkullan, piggar upp din bordsdukning, fungerar som en fin inredningsdetalj och är praktiska!Skydda ditt bord eller någon annan yta från&hellip:
 • Lind Dna Square L Bordstablett Hippo 35x45 Cm Antracit/grå - Bordstabletter & Glasunderlägg Läder Antracit - 98873

  Lind Dna Square L Bordstablett Hippo 35x45 Cm Antracit/grå - Bordstabletter & Glasunderlägg Läder Antracit - 98873
  Square bordstablett från Lind DNA. Här har vi en vacker och praktisk bordstablett som skyddar ditt bord med stil. Underlägget är gjort i återvunnet läder som har naturgummi inblandat i sig vilket ger en slitstark och tålig yta med lång livslängd. Underläggen finns i många utföranden som alla är smuts- och vattenavvisande och lätta att rengöra. Vi har valt ut Antracit Bordstabletter & Glasunderlägg i Läder från Lind DNA med stor omsorg.
 • Lind Dna Curve L Bordsunderlägg Core 37x44 Cm Flecked e - Bordstabletter & Glasunderlägg Gummi Natur

  Lind Dna Curve L Bordsunderlägg Core 37x44 Cm Flecked e - Bordstabletter & Glasunderlägg Gummi Natur
  Bordsunderlägget från Lind DNA har en rå look med ett naturligt mönster för att skapa en mjuk, hemtrevlig atmosfär. Det är tillverkat av kärnläder med ett inslag i gummi för optimal funktionalitet. Produkten är tillverkad av naturligt material, vilket gör varje exemplar unikt. Om bordsunderlägget från Lind DNA- Bordsunderlägget kommer i 2 olika färger.- Från kollektionen Core.- Tillverkat av kärnläder och gummi.- Rå, naturlig look. Skötselråd för bordsunderlägget- Rengör med en fuktig trasa. Shoppa Bordstabletter & Glasunderlägg och mer Serveringstillbehör hos Royal Design.
 • Linum Uni Bordsunderlägg 35x46 Cm - Bordstabletter & Glasunderlägg Bomull Indigo Blue

  Linum Uni Bordsunderlägg 35x46 Cm - Bordstabletter & Glasunderlägg Bomull Indigo Blue
  Bordsunderlägget från Linum har en klassisk design med en ribbad kvalitet perfekt när du vill skydda duken eller bordet från fläckar. Om bordsunderlägget från Linum- Klassisk design.- Ribbad kvalitet.- Tillverkat av bomull.- Bordsunderlägget passar bra i matsalen.- Bredd: 460 mm.- Diameter: 350 mm. Skötselråd för bordsunderlägget- Maskintvätt 60°C. Shoppa Bordstabletter & Glasunderlägg och mer Serveringstillbehör hos Royal Design.
 • Lind Dna Monkey Bordstablett Nupo Purple - Bordstabletter & Glasunderlägg Lila

  Lind Dna Monkey Bordstablett Nupo Purple - Bordstabletter & Glasunderlägg Lila
  Monkey Bordstablett, Nupo Purple från Lind DNA. Bordstabletter & Glasunderlägg Lila . Shoppa Bordstabletter & Glasunderlägg och mer Serveringstillbehör hos Royal Design.
 • Stångmatta 8x58

  Stångmatta 8x58
  Stångmatta i svart gummi med vätskesamling, mått 8 x 59 cm Denna dricksmatta är särskilt lämplig som serveringsbas. Som bartender behöver du en bra bas att arbeta med. Därför har fler och fler hobby bartendrar också börjat använda barmattor när man blanda
 • Lexington Striped Canvas Bordsunderlägg 40x50 Cm Off-white / - Bordstabletter & Glasunderlägg Bomull Brun

  Lexington Striped Canvas Bordsunderlägg 40x50 Cm Off-white / - Bordstabletter & Glasunderlägg Bomull Brun
  Bordsunderlägget från Lexington är tillverkad av bomull. Bordsunderlägget är randigt och har en klassisk design med bredare ränder och tunna ränder, perfekt både till vardags och finare tillfällen. Den har en Lexington logga i ett hörn. Om bordsunderlägget från Lexington - 100% bomull.- Klassisk, randig design.- Perfekt både till vardags och finare tillfällen.- Finns även som matchande löpare. Shoppa Bordstabletter & Glasunderlägg och mer Serveringstillbehör hos Royal Design.
 • Moon Glasunderlägg Förnicklad mässing 4-pack

  Moon Glasunderlägg Förnicklad mässing 4-pack
ilead