Aarke kannor & karaffer

Populärt inom Aarke kannor & karaffer

 • Purifier Filtreringskanna 2,3l Glas

  Purifier Filtreringskanna 2,3l Glas
 • Aarke Purifier Filtreringskanna - Vattenkaraffer & Vattenkannor Glas Klar

  Aarke Purifier Filtreringskanna - Vattenkaraffer & Vattenkannor Glas Klar
  Filtreringskannan från Aarke har elegant, tidlös design med karaff i glas. Den är BPA-fri och har påfyllningsbar behållare i stål med avtagbart skydd i silikon. Tillverkad i Kina. Om filtreringskannan från Aarke- Kombinera filtreringskannan med från Aarke.- Gjord av glas, rostfritt stål och silikon.- Bredd: 171 mm.- Höjd: 275 mm.- Längd: 120 mm.- Vikt: 1.1 kg. Skötselråd för filtreringskannan- Endast handdisk. Shoppa Vattenkaraffer & Vattenkannor och mer Vatten Kaffe & Te hos Royal Design.
 • Aarke Enriched Filtergranulat 3-pack - Vattenkaraffer & Vattenkannor

  Aarke Enriched Filtergranulat 3-pack - Vattenkaraffer & Vattenkannor
  Filtergranulaten från Aarke. Om filtergranulaten från Aarke- Kombinera filtergranulaten med Purifier filtreringskannor från Aarke.- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Vattenkaraffer & Vattenkannor och mer Vatten Kaffe & Te hos Royal Design.
 • Aarke Pure Filtergranulat 3-pack - Vattenkaraffer & Vattenkannor

  Aarke Pure Filtergranulat 3-pack - Vattenkaraffer & Vattenkannor
  Filtergranulaten från Aarke. Om filtergranulaten från Aarke- Kombinera filtergranulaten med Purifier filtreringskannor från Aarke.- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Vattenkaraffer & Vattenkannor och mer Vatten Kaffe & Te hos Royal Design.

Fler tips på Aarke kannor & karaffer

 • Aarke - Aarke PET-flaska 450 ml Polerat stål

  Aarke - Aarke PET-flaska 450 ml Polerat stål
  PTE-flaska från Aarke, detta är den ursprungliga, tidlösa Aarke-flaskan i mindre format. Den lilla PET-flaskan är skräddarsydd för en person.Rymmer 450 ml
 • Aarke - Aarke Carbonator Pro Glasflaska 80 cl

  Aarke - Aarke Carbonator Pro Glasflaska 80 cl
  En stilren vattenflaska i glas till Aarke Carbonator Pro. Aarke har tagit fram en extra flaska till sin senaste premiumkolsyremaskin, tillverkad i glas, med metallkork och som tål diskmaskin - för att minimera användandet av plast. Flaskan rymmer 80 cl (70 cl till markeringslinjen) och har en enkel och minimalistisk stil som är snygg att ställa fram på bordet.
 • Aarke - Aarke PET-flaska 800 ml 2-pack

  Aarke - Aarke PET-flaska 800 ml 2-pack
  PET-flaska 800 ml 2-pack från Aarke med skruvkork i polerat stål. Designad med rena, oavbrutna linjer, är Aarke PET-flaskan byggd för att passa perfekt för båda två av Aarkes kolsyremaskiner.Flaskan är av den större modellen och rymmer 800 ml.Levereras i 2-pack
 • Aarke - Aarke PET-flaska Polerad Stål

  Aarke - Aarke PET-flaska Polerad Stål
  Vattenflaska till Aarke kolsyremaskin. Det är alltid bra med ett par extra PET-flaskor när du behöver servera lite mer vatten. Tillverkad av högkvalitativ PET-plast, BPA-fri och ger ingen bismak. Designad med fina linjer och minimalism i åtanke, snygg att ställa fram på bordet. Rymmer 80 cl.
 • Aarke - Aarke PET-flaska 450 ml

  Aarke - Aarke PET-flaska 450 ml
  PET-flaska från Aarke med skruvkork i polerat stål. Designad med rena, oavbrutna linjer, är Aarke PET-flaskan byggd för att passa perfekt för båda två av Aarkes kolsyremaskiner.Flaskan är av den mindre modellen och rymmer 450 ml.Levereras i 2-pack
 • Aarke Nesting karaff och barsked

  Aarke Nesting karaff och barsked
  Nesting Carafe från svenska Aarke är tillverkad av tunt kristallglas av hög kvalitet, medan den medföljande barskeden är tillverkad av polerat rostfritt stål. Kombinationen av material ger ett setet en look som är både rustik och elegant på bordet. Perfekt för fester eller middagar när du vill servera drinkar enligt konstens alla regler. Tål att diskas i diskmaskin.
ilead