Glas och porslin » Kannor

Märken på kannor & karaffer:

Blendtec kannor & karaffer

 • Blendtec Mini Wildside Kanna 1.3 L Klar

  Mini Wildside Jar är liten men den är minst lika bra som Blendtecs andra kannor. Den lilla behållaren är perfekt för en servering/portion eller salladsdressingar. Kapacitet: 1,3 liter.
 • Blendtec Wildside Kanna 2.5 L Klar

  En i grunden fyrkantig kanna men med en kort extra femte kant som tar Blendtecs blenders till en ytterligare nivå. WildSide Jar+ är kompatibel med alla Blendtecs blenders. Mixerkannnan har en rymlig kapacitet på 2,5 liter, är BPA-fri och har ett lock i gummi som är lätt att ta av. Kannan har två knivblad. WildSide+ Jar är patenterad och specialdesignad för att skapa en så stark virvel som möjligt. Med en stark virvel följer bättre resultat och mer friktionsfri körning av mixern. Den smarta kantiga formen gör det även möjligt att hälla från tre olika håll vid servering. Volymmarkeringar på kannan gör det lätt att måtta upp rätt med kannan.
 • Blendtec Fourside Kanna 1.8 L Klar

  1,8 liters ergonomisk lättviktskanna tillverkad i BPA-fri copolyesterplast.Kannan har en patenterad form som tvingar ingredienserna innåt mitten mot knivbladet för effektiv mixning. Lika effektiv för våta som torra livsmedel. Tack vare den fyrkantiga formen kan man också hälla från tre håll. Kannan är graderad med ml, cl, cups och Oz. Passar till alla Blentec blenders.
 • Blendtec Blender Professional 800 Wildside-kanna 2.5 L Svart

  En blender som inte bara är effektiv, utan också utformad med en praktisk och snygg design. Pro 800 står för prestanda, kvalitet, design, tysthet och funktionalitet.Stealth TechnologyProfessional 800 arbetar på en ljudnivå som knappt hörs. Inrymt i en elegant och förseglade ljuddämpningshuv. Blendern har den mest ljuddämpande och luftflödessmarta teknologin på marknaden. Den bevisar att industriell styrka inte kräver industriellt buller. Tack vare sin akustiska huva, som dämpar ljud maximalt, så blir Pro 800 en utav de tystaste i världen. Från och med nu är det möjligt att mixa, utan att behöva avbryta samtal eller musik m.m.* 3,8 hk maximal effekt, 240 V, 1800 W.* Belyst beröringsyta och LCD-display.* 6 förprogrammerade sekvenser: deg, blandade drinkar, smoothie, sherbet, juice (från hela frukten) och varm soppa.* 11 valbara hastighetsnivåer + Pulsfunktion.* Den bakgrundsbelysta displayen ger återkopplingsinformation och återstående tid.* Höjd x bredd x djup: 43,9 cm x 21,8 cm x 22,9 cm - höjd med huven öppen 62 cm.* Vikt 7,2 kg.* Professional 800 motor bas med isolering.* Wildside-kanna + container (BPA-fria) med ventilerade lock.* SnabbstartEn intuitiv pekskärm med lättläst display gör Professional 800 mångsidig och lätt att använda. Ett enda tryck och användargränssnittet tänds. Enkel att rengöra.11 Hastighetsnivåer med touchskärm + PulsfunktionFör helt enkelt fingret på reglaget åt höger för att öka hastigheten, eller åt vänster för att minska den. Använd pulsfunktionen för att automatiskt stegra hastigheten fram och tillbaka. 6 Förprogrammerade sekvenserBlendtec Professional 800 har sex anpassade programsekvenser anpassade för att passa allt - från gröna smoothies och drinkar till varma soppor - med ett enkelt knapptryck. Programmen ändrar automatiskt mixerns intensitet och hastighet för bästa resultat.