Flaskor

Saft, lemonad eller andra kalla drycker kan du förvara och servera i snygga glasflaskor. Glas är ett inert material som lämpar sig väldigt bra för långförvaring av hemmagjorda drycker.

Stora och små flaskor

Vi har gjort ett urval av flaskor i olika storlekar och material. Du kan här nedan hitta både stora och små glasflaskor men även flaskorna i borstat stål, livsmedelsgodkänd silikon eller PET.

Populärt inom flaskor

 • SodaStream Glasflaska till Crystal & Penguin

  SodaStream Glasflaska till Crystal & Penguin
  1 x 600 ml glasflaska till SodaStream modellerna Crystal och Penguin. En mycket snygg glasflaska för att duka fram ditt bubbelvatten med stil. Volym: 600 ml. Material: Glas.
 • Aqvia Vattenflaska 1 000 ml. Svart

  Aqvia Vattenflaska 1 000 ml. Svart
  Smart flaska som passar till din Aqvia kolsyremaskin. Flaskan har en kapacitet på 1 liter och har en snygg design Flaskan är en PET-flaska, nogot som betyder att den är tillverkat av polyetentereftalat som är det mest använda för kolsyrehaltiga drycker.
 • Aqvia AGA PET Flaska Metall

  Aqvia AGA PET Flaska Metall
  AGA Aqvia exklusive flaska med lock och botten i rostfritt stål. Rymmer en liter.Bisphenol-fri.PET är perfekt att ha vatten och andra drycker i. Materialet har flera fördelar: låg vikt, hållbar även om du tappar flaskan i golvet och det är enkelt att hålla rent och fräscht med vanlig handdisk. Undvik att diska flaskorna i maskin eftersom det heta vattnet påverkar plastens hållbarhet.Flaskorna har genomgått en noggrann kvalitetskontroll där de bland annat trycktestas. De finns i två olika utföranden varav den ena har försetts med en botten av stål och den andra med plast. Båda flaskorna har tätslutande lock och bajonettfattning som gör att du med ett enda grepp enkelt sätter i och tar bort flaskan ur kolsyremaskinen.Passar endast till AGA kolsyremaskin.  
 • SodaStream Fuse Flaska 1 L Metall

  SodaStream Fuse Flaska 1 L Metall
  En modern droppformad design på SodaStreams klassiska flaska. Alla SodaStreams flaskor är återanvändbara och specialgjorda för att tåla högt tryck. Flaskan hindrar drickan från att bli avslagen genom en hermetisk förslutande kork. Botten och korken är tillverkade i borstat stål som är oerhört tåligt, men samtidigt elegant och snyggt. Flaskan är miljö- och hälsovänlig så till vida att den är gjord av material som inte producerar farliga kemiska ämnen såsom PCB eller ftalater, vilket en del andra plaster kan göra. Den är även BPA-fri. Flaskan är kompatibel med SodaStreams modeller Power, Source, Spirit, Genesis och Play. Ska inte diskas i maskindisk, och ska inte sköljas eller diskas med för varmt, eller för kallt vatten då detta kan skada flaskans elasticitet vilket försämrar dess funktion avsevärt.  Innerdiameter på öppningen är 3 cm.

Fler tips på flaskor

 • Wilfa - Activelife 2GO Flaska

  Wilfa - Activelife 2GO Flaska
  Den här flaskan fäster du på Wilfas Activelife blender så att du kan mixa direkt i flaskan och ta med dig. Perfekt för smoothies, shakes eller proteindrycker när du är på språng till träningen eller arbetet.Flaskan passar till Wilfas blender Activelife och tål diskmaskin.
 • Eva Solo - Dricksflaska Glas 0,5 L Rosenquarts

  Eva Solo - Dricksflaska Glas 0,5 L Rosenquarts
  Vattenflaska från Eva Solo med en fint rundad design och praktisk nylonrem för enkel hantering. Flaskan har en tätslutande kork och är gjord för att tåla regelbunden användning. Passar lika bra att använda ute på resa, på kontoret eller som törstsläckare under träningspasset. Vattenflaskan är 100% fri från BPA, ftalater och bly och avger inga kemiska ämnen eller smak.
 • Stelton - Mumin Dricksflaska 75 cl Soft Sky

  Stelton - Mumin Dricksflaska 75 cl Soft Sky
  Vattenflaska i metall med muminmotiv från Stelton.Dricksflaska från Stelton. Keep Cool är en elegant flaska som passar utmärkt för kalla drycker. Använd till vatten, smoothies, läsk, iste och andra kylda drycker. Flaskan är skön att dricka ur tack vare pipens mjuka yta och kommer bli vara storfavorit under sommaren. Vattenflaska för barn och vuxna som älskar Mumintrollen. Motiven på SS22-kollektionen kommer från berättelsen om ”Mumintrollen och den magiska hatten”. En tidig morgon, efter en våldsam storm, går Mumintrollet och hans vänner på en promenad genom Mumindalen på jakt efter saker som stormen har fört in i dalen. Mumintrollet hittar en stor svart hatt och tar med sig den hem, men Mumriken varnar honom och tycker att den ser mystiskt ut. Det visar sig att hatten kan göra många saker, bl.a. förvandla äggskal till moln.Dricksflaskan är tillverkad i rostfritt stål.
 • Muurla - Mumin Glasflaska Bär 0,5 l

  Muurla - Mumin Glasflaska Bär 0,5 l
  Klassisk glasflaska från Muurla med motiv inspirerat av Tove Janssons älskade berättelser om Mumintrollet och hans vänner. Flaskan har en patentlock och kommer garanterat att liva upp dukningen till picknicken eller fikat. Matcha gärna med glasen i samma serie. Volym 0,5 liter.
 • MySoda - Flaska till Kolsyremaskin 2-pack 1 L Black

  MySoda - Flaska till Kolsyremaskin 2-pack 1 L Black
  Ett set om två extra flaskor till Mysoda kolsyremaskin. När du vill ha en extra i kylen, eller att ta med på picknicken eller resan. De har ett snabbfäste som gör att de är enkla att använda med maskinen. Dessa passar till alla kolsyremaskiner från Mysoda- Toby, Woody och Ruby. Flaskorna rymmer 1 liter, och kommer i flera snygga färger. För att minska på plastmängden har man till viss del använd träbaserat bio-komposit. Resterande delar är tillverkade av BPA-fri plast. - Set om 2 - Rymmer 1 liter- BPA-fri plast- Passar alla kolsyremaskiner från Mysoda- Fyll flaskan upp till linjen- Kolsyra endast dricksvatten- Flaskans utgångsdatum finns noterat på flaskan- Diskas ej i hett vatten- Tål ej diskmaskin
 • Les Artistes - Bottle Up Termoflaska Peace For Ukraine 50 cl Ljusgrå

  Les Artistes - Bottle Up Termoflaska Peace For Ukraine 50 cl Ljusgrå
  200 kr per flaska går oavkortat till Röda Korset.Just nu är de humanitära behoven akuta till följd av Ukraina-konflikten och miljontals människor behöver hjälp. Människor lider och de starka bilderna i vår omgivning sätter sig djupt. Vi vill göra det vi kan för att hjälpa till att ge den ukrainska befolkningen vårt stöd! Därför skänker vi 200 kr oavkortat till Röda Korsets arbete i Ukraina när du köper denna flaska. Cervera gör ingen vinst på flaskorna.Dryckesflaska med väggar av flera skikt temperaturbevarande material, bland annat koppar. Håller drycker varma i 12 timmar och kalla i 24 timmar. Korken är formad som en klocka. Vrid och ställ in klockslaget du fyller flaskan så har du koll på den ungefärliga temperaturen under dagen. Stor öppning vilket gör det enkelt att tillsätta isbitar. Flaskan är inte avsedd för kolsyrade drycker. Denna vattenflaska i metall kan diskas i diskmaskin men observera att det kan ge slitage på utsidan. Skölj korken i varmt vatten.
 • SodaStream DUO glasflaska, 1 liter

  SodaStream DUO glasflaska, 1 liter
  Sodastreams Duo-glasflaska är ett stilrent alternativ att servera kolsyrad dryck på middagsbordet eller att ta med när du är på språng. Glasflaskans lock har en hermetisk förslutning som står emot högt tryck och håller bubblorna längre. När det är dags för rengöring är det bara att ställa flaskan uppochner i diskmaskinen.Duo-glasflaskan är enbart kompatibel med kolsyremaskinen Sodastream Duo som klarar av att tillsätta kolsyra i både glasflaskor och plastflaskor. Köp en extra glasflaska så att du alltid har en kall flaska med uppfriskande bubblor i kylskåpet, redo för nästa middag eller hälsosamt vätskeintag under dagen.
 • Laerke Glasflaska Blå/Mönster

  Laerke Glasflaska Blå/Mönster
 • Sagaform Nils Flaska 50 Cl - Vattenflaskor & Glasflaskor Rostfritt Stål Svart

  Sagaform Nils Flaska 50 Cl - Vattenflaskor & Glasflaskor Rostfritt Stål Svart
  Flaskan från Sagaform har ett klassiskt utseende med en hållbar design i rostfritt stål. Den har en dubbelväggad konstruktion både för varma och kalla drycker. Designad av Studio Sagaform. Om flaskan från Sagaform- Dubbelväggad design.- Flaskan finns i olika färger.- Håller mat eller dryck iskall i 24 timmar och varm i 12 timmar.- Kapacitet: 50 cl. Skötselråd för flaskan- Handdisk rekommenderas. Shoppa Vattenflaskor & Glasflaskor och mer Vatten Kaffe & Te hos Royal Design.
 • Eva Solo - Dricksflaska 0,5 L Klar/Rosenquarts

  Eva Solo - Dricksflaska 0,5 L Klar/Rosenquarts
  Tättslutande dricksflaska från Eva Solo, utmärkt att ta med sig när du är på språng. Ha den med i väskan, använd den på kontoret och på fritiden. Rymmer 0,5 liter och kan fyllas på om och om igen, vilket betyder att den skonar miljön.
 • Camelbak - Eddy+ Dricksflaska 0,6 L Magenta

  Camelbak - Eddy+ Dricksflaska 0,6 L Magenta
  Vattenflaska för barn eller vuxna från Camelbak som gör sig lika bra till jobbet som träningen eller stranden. Denna vattenflaska med sugrör gör att den är väldigt lätt att dricka ur. Dessutom har den en behaglig form som är bekväm i handen, och passar i de flesta kopphållare. Locket har ett handtag som gör att flaskan enkelt kan bäras eller hängas upp. Använd dricksflaskan för vatten, läsk, saft, iste eller annan kall dryck. Den rymmer 6 dl av din favoritdryck!
 • Xenia Glasflaska Mönster

  Xenia Glasflaska Mönster
 • Glasflaska DUO 1 liter

  Glasflaska DUO 1 liter
 • MySoda - Flaska till Kolsyremaskin 2-pack 0,5 L Pigeon

  MySoda - Flaska till Kolsyremaskin 2-pack 0,5 L Pigeon
  Två extra flaskor till Mysoda kolsyremaskin. Perfekt att ta med i väskan, på utflykten eller till träningspasset. De passar till alla kolsyremaskiner från Mysoda - Woody, Tony och Ruby. Flaskorna är på 0,5 liter, och kommer i olika snygga färger. Mysoda har minskat på mängden plast och till viss del använt träbaserad bio-komposit till flaskan, resterande delar är tillverkat i BPA-fri plast. - Set om 2 - Rymmer 0,5 liter- BPA-fri plast- Passar alla kolsyremaskiner från Mysoda- Fyll flaskan upp till linjen- Kolsyra endast dricksvatten- Flaskans utgångsdatum finns noterat på flaskan- Diskas ej i hett vatten- Tål ej diskmaskin
 • Primus - Klunken Flaska 0.7 L Rostfritt Stål 130

  Primus - Klunken Flaska 0.7 L Rostfritt Stål 130
  Den klassiska Klunken som en del i Primus 130-årskollektion, graverad med Heritage-logon från Primus första år. Klunken passar perfekt till Fjällrävens ryggsäck Kånken, och är utformad att rymmas i Kånkens sidofack. Heritage-flaskan rymmer 0,7 liter och finns i två färger – svart och rostfritt stål.Klunken är tillverkad i livsmedelsklassat 18/8 rostfritt stål som varken tar upp eller avger smak till innehållet och den pulverlackerade ytan gör att man får ett stadigt grepp även om flaskan är blöt. Skruvkorken är toppad av kork och en ögla i matchande Kånken-tyg, som gör flaskan lätt att greppa tag i och bära runt på oavsett vart din dag för dig.
 • Sodastream - Flaska Fuse Metal 1 liter

  Sodastream - Flaska Fuse Metal 1 liter
  En mycket snygg, praktisk och hållbar flaska i plast och metall som rymmer 1 liter.Passar till:- Spirit- One Touch- Source- Power- Dynamo
 • Nicolas Vahé - Still Flaska med lock 1 L

  Nicolas Vahé - Still Flaska med lock 1 L
  Servera vatten och kalla drycker med denna eleganta glasflaska. Från en formell middag till spontana kvällar med vännerna där du vill piffa upp den avslappnade söndagsmiddagen. Flaskan Still är utmärkt för icke-kolsyrat vatten och kommer även med lock.
 • Aida - To Go Vattenflaska 50 cl Brun

  Aida - To Go Vattenflaska 50 cl Brun
  Tålig vattenflaska i metall från Aida.Ta med dig Aidas återanvändbara vattenflaska i metall överallt – vare sig du ska till jobbet eller ut på äventyr. Detta är ett hållbart alternativ till en vanlig plastflaska som endast är designad för engångsanvändning, och har tagits fram i aluminium som är ett miljövänligt material som inte heller väger så mycket. Perfekt för dig som har bestämt dig för att leva en mer hållbar livsstil! Termosflaskan har en volym på 50 cl och kan diskas i diskmaskin.Danska Aida grundades för över 60 år sedan och har genom åren stått bakom skapandet av flera populära designer och kollektioner som bland annat Atelier som är Danmarks bäst säljande middagsservis och som än idag finns att köpa i affärer. Aida har som mål att både följa och sätta trender, och gör det utan att kompromissa på de värderingar som företaget själva sätter i framkant, såsom kvalitet, bra hantverk, funktionalitet och valuta för pengarna – och det tycker vi att de har lyckats riktigt bra med.
 • Le Creuset - Vattenflaska 50 cl Rostfritt stål Shell Pink

  Le Creuset - Vattenflaska 50 cl Rostfritt stål Shell Pink
  Vattenflaska i metall från Le Creuset.Det är alltid viktigt att hålla vätskebalansen jämn genom att dricka mycket vatten, speciellt under varma dagar. Detta är en väldigt snygg vattenflaska från Le Creuset som är tillverkad i rostfritt stål. Denna termosflaska är lika mycket en vattenflaska som håller kyla som en varmvattenflaska du kan ha varma drycker i.Stålet gör att dina kalla drycker hålls kalla i upp till 24 timmar och dina varma drycker hålls varma i upp till 12 timmar. Den praktiska storleken på 50 cl gör att den är lätt att förvara och ta med sig i handväskan, till gymmet eller på väg till skolan. Välj bland massor olika färger och håll dig kall med stil! Dessutom är denna vattenflaska för barn och vuxna perfekt på det sätt att alla i familjen kan ha sin egen färg så att ni håller reda på dem när ni är på resa eller utflykt!Ta hand om din flaska och handdiska den efter användning.
 • Rig-Tig - Mumin Drink-It Vattenflaska 75 cl Svart

  Rig-Tig - Mumin Drink-It Vattenflaska 75 cl Svart
  I samarbete med Mumintrollen lanserar RIG-TIG sin första kollektion med illustrationer från den världsberömda Muminvärlden, en familj med äventyrliga troll som bor i Mumindalen med sina vänner.En rymlig vattenflaska perfekt att använda när du sportar eller ute på äventyr. Den rymliga flaskan har en generös kapacitet och drar inte åt sig lukt eller smak. Njut av olika typer av kalla drycker som juice och läsk i denna flaska.
 • Les Artistes - Bottle Up Termoflaska 50 cl Panter

  Les Artistes - Bottle Up Termoflaska 50 cl Panter
  Bottle Up termoflaska från Les Artistes rymmer 50 cl och är perfekt för både kalla och varma drycker. Flaskan har flera lager av värmebevarande material som håller drycken varm i 12 timmar eller kall i 24 timmar. Termoflaskan kan användas till ditt on-the-go kaffe på morgonen eller när det vankas utflykt. Termoflaskans kork fungerar som en klocka. Vrider du korken till klockslaget då flaskan fylldes kan du utläsa innehållets ungefärliga temperatur under hela dagen. När du ska öppna flaskan trycker du först på korken för att vakuumet ska försvinna och skruvar sedan av det. Flaskans öppning är stor och gör det möjligt att tillsätta isbitar om så önskas. Flaskan tål maskindisk och korken sköljs av med varmt vatten. Termoflaskan kommer i flera färger och motiv, det är bara att välja din favorit.
 • Sagaform Nils Flaska 50 Cl - Vattenflaskor & Glasflaskor Rostfritt Stål Ljusblå

  Sagaform Nils Flaska 50 Cl - Vattenflaskor & Glasflaskor Rostfritt Stål Ljusblå
  Flaskan från Sagaform har ett klassiskt utseende med en hållbar design i rostfritt stål. Den har en dubbelväggad konstruktion både för varma och kalla drycker. Designad av Studio Sagaform. Om flaskan från Sagaform- Dubbelväggad design.- Flaskan finns i olika färger.- Håller mat eller dryck iskall i 24 timmar och varm i 12 timmar.- Kapacitet: 50 cl. Skötselråd för flaskan- Handdisk rekommenderas. Shoppa Vattenflaskor & Glasflaskor och mer Vatten Kaffe & Te hos Royal Design.
 • Les Artistes - Bottle Up Termoflaska 50 cl Vit/Mörkgrön

  Les Artistes - Bottle Up Termoflaska 50 cl Vit/Mörkgrön
  Bottle Up termoflaska från Les Artistes rymmer 50 cl och är perfekt för både kalla och varma drycker. Flaskan har flera lager av värmebevarande material som håller drycken varm i 12 timmar eller kall i 24 timmar. Termoflaskan kan användas till ditt on-the-go kaffe på morgonen eller när det vankas utflykt. Termoflaskans kork fungerar som en klocka. Vrider du korken till klockslaget då flaskan fylldes kan du utläsa innehållets ungefärliga temperatur under hela dagen. När du ska öppna flaskan trycker du först på korken för att vakuumet ska försvinna och skruvar sedan av det. Flaskans öppning är stor och gör det möjligt att tillsätta isbitar om så önskas. Flaskan tål maskindisk och korken sköljs av med varmt vatten. Termoflaskan kommer i flera färger och motiv, det är bara att välja din favorit.
 • Skare Flaska 1 L - Vattenflaskor & Glasflaskor Plast Klar

  Skare Flaska 1 L - Vattenflaskor & Glasflaskor Plast Klar
  Flaskan från Skare har enkel design. Om flaskan från Skare- Passar för kolsyremaskin från Skare.- Djup: 92 mm.- Bredd: 92 mm.- Höjd: 272 mm. Shoppa Vattenflaskor & Glasflaskor och mer Vatten Kaffe & Te hos Royal Design.
 • Rig-Tig - Drink-It Vattenflaska 0,75 L Grå

  Rig-Tig - Drink-It Vattenflaska 0,75 L Grå
  Håll koll på vätskebalansen med snygga Drink-It vattenflaska från RIG-TIG, i design av Francis Cayouette. Ställ den på skrivbordet på kontoret, ta med den i träningsväskan eller låt den följa med på resa - med en vattenflaska slipper du lägga pengar på flaskvatten och bidrar till en hållbar miljö på kuppen. Flaskan är tillverkad av BPA-fri plast med smidig skruvkork som kommer i flera olika färger.
 • Rig-Tig Drink-It Vattenflaska Svart Mummy 75 cl

  Rig-Tig Drink-It Vattenflaska Svart Mummy 75 cl
  Materiale: Plast (BPA och ftalatfritt), tritan® Volum: 0,75
 • Eva Solo - Dricksflaska 0,5 L Faded Green

  Eva Solo - Dricksflaska 0,5 L Faded Green
  Tättslutande dricksflaska från Eva Solo, utmärkt att ta med sig när du är på språng. Ha den med i väskan, använd den på kontoret och på fritiden. Rymmer 0,5 liter och kan fyllas på om och om igen, vilket betyder att den skonar miljön.
 • Corkcicle Classic Thermosflaska Rosenkvarts ~ 0,75 L

  Corkcicle Classic Thermosflaska Rosenkvarts ~ 0,75 L
  ~ 0,75 liter UNDERSKRIFT, PLATTA SIDOR TRIPLE-ISOLERAD SKRUVLÅS FRI FRÅN BPA
 • Les Artistes Bottle Up Mumin Termoflaska 0,5L Hattifnattarna

  Les Artistes Bottle Up Mumin Termoflaska 0,5L Hattifnattarna
  Diameter: 7 cm Høyde: 25,5 cm Volum: 500 ml Stål 18/8
 • Eva Solo - Active Dricksflaska 0,7 L Birch

  Eva Solo - Active Dricksflaska 0,7 L Birch
  Active dricksflaska är en tålig vattenflaska i metall från Eva Solo.Vattenflaskan är tillverkad i rostfritt stål och har ett tättsittande silikonlock. Designen är stilren och flaskan har en praktisk rem i locket som gör den enkel att ta med, oavsett om du ska på träning eller göra något annat.Flaskan rymmer 0,7 liter och är något större än de flesta vattenflaskor, vilket är bra då du behöver extra vätska under ett hårt träningspass. Med Active-flaskan skonar du både miljön och budgeten genom att återanvända samma flaska. Alla delar tål maskindisk.
 • Eva Solo Nordic Rose Drinkflaska 50cl

  Eva Solo Nordic Rose Drinkflaska 50cl
  Slagfast BPA-fri plast Påfyllningsbar Lätt att rengöra - flaskan tål maskindisk, locket måste tvättas för hand
 • Klean Kanteen - Baby Flaska 266 ml Borstat stål

  Klean Kanteen - Baby Flaska 266 ml Borstat stål
  En Klean Kanteen flaska för de allra minsta! En dricksflaska i metall för små barn. Som med alla Klean Kanteen produkter är den designad för att vara både skön att använda och droppsäker.Den här nappflaskan är designad för små händer, vilket gör den lätt att hålla. Flaskan har en stor öppning och runda kanter, vilken gör den lätt att rengöra. Tillverkad av livsmedelsklassad rostfritt stål. Levereras med medium flow-napp i silikon. Tål maskindisk.- Livsmedelsklassad rostfri stål 18/8- Silikonnapp fri från BPA- Dammskydd medföljer- Tål diskmaskin- Tar inte åt sig smak- Gängor kompatibla med alla Klean Kanteen Wide-korkar- Lifetime Strong as Steel-garanti
 • Aarke - Aarke Carbonator Pro Glasflaska 80 cl

  Aarke - Aarke Carbonator Pro Glasflaska 80 cl
  En stilren vattenflaska i glas till Aarke Carbonator Pro. Aarke har tagit fram en extra flaska till sin senaste premiumkolsyremaskin, tillverkad i glas, med metallkork och som tål diskmaskin - för att minimera användandet av plast. Flaskan rymmer 80 cl (70 cl till markeringslinjen) och har en enkel och minimalistisk stil som är snygg att ställa fram på bordet.
 • Aida - To Go Vattenflaska 50 cl Svart

  Aida - To Go Vattenflaska 50 cl Svart
  Tålig vattenflaska i metall från Aida.Ta med dig Aidas återanvändbara vattenflaska i metall överallt – vare sig du ska till jobbet eller ut på äventyr. Detta är ett hållbart alternativ till en vanlig plastflaska som endast är designad för engångsanvändning, och har tagits fram i aluminium som är ett miljövänligt material som inte heller väger så mycket. Perfekt för dig som har bestämt dig för att leva en mer hållbar livsstil! Termosflaskan har en volym på 50 cl och kan diskas i diskmaskin.Danska Aida grundades för över 60 år sedan och har genom åren stått bakom skapandet av flera populära designer och kollektioner som bland annat Atelier som är Danmarks bäst säljande middagsservis och som än idag finns att köpa i affärer. Aida har som mål att både följa och sätta trender, och gör det utan att kompromissa på de värderingar som företaget själva sätter i framkant, såsom kvalitet, bra hantverk, funktionalitet och valuta för pengarna – och det tycker vi att de har lyckats riktigt bra med.
 • Les Artistes - Bottle Up Termoflaska 50 cl Vit/Guld

  Les Artistes - Bottle Up Termoflaska 50 cl Vit/Guld
  Bottle Up termoflaska från Les Artistes rymmer 50 cl och är perfekt för både kalla och varma drycker. Flaskan har flera lager av värmebevarande material som håller drycken varm i 12 timmar eller kall i 24 timmar. Termoflaskan kan användas till ditt on-the-go kaffe på morgonen eller när det vankas utflykt. Termoflaskans kork fungerar som en klocka. Vrider du korken till klockslaget då flaskan fylldes kan du utläsa innehållets ungefärliga temperatur under hela dagen. När du ska öppna flaskan trycker du först på korken för att vakuumet ska försvinna och skruvar sedan av det. Flaskans öppning är stor och gör det möjligt att tillsätta isbitar om så önskas. Flaskan tål maskindisk och korken sköljs av med varmt vatten. Termoflaskan kommer i flera färger och motiv, det är bara att välja din favorit.
 • Kilner - Clip Top Square Flaska 0,55 L bygel

  Kilner - Clip Top Square Flaska 0,55 L bygel
  Glasflaska med bygellock från Kilner. Rymmer 0,55 liter. Använd till bordsvatten, hemmagjord saft m.m.
 • Camelbak - Eddy+ Dricksflaska 0,75 L Blå

  Camelbak - Eddy+ Dricksflaska 0,75 L Blå
  En spillsäker vattenflaska med sugrör från Camelbak.Denna fina vattenflaska gör sig lika bra till jobbet som träningen eller stranden. Flaskan har en behaglig form som är bekväm i handen och passar i de flesta kopphållare. Locket har förutom ett inbyggt sugrör ett handtag som gör att flaskan enkelt kan bäras eller hängas upp. Dricksflaskan rymmer 0,75 l och kan användas för vatten, läsk, saft, iste eller annan kall dryck.
 • Muurla - Mumin Glasflaska Sommartiden 1 L

  Muurla - Mumin Glasflaska Sommartiden 1 L
  Vacker glasflaska med patentlock från Muurla med motiv inspirerade av berättelserna om Mumintrollet och hans vänner av Tove Jansson.Med dess patenterade lock håller flaskan tätt även vid kolsyrat vatten och passar både till det dukade bordet eller till picknicken. På flaskan syns Muminfamiljen njuta av en sommardag med svalkande saft. Volym 1 liter.
 • Hay - Mono Termoflaska 0,9 L Cappuccino

  Hay - Mono Termoflaska 0,9 L Cappuccino
  Mono termosflaska. Oavsett om du vill hålla drycken varm eller kall är detta flaskan för dig. Smart och modern design där resultatet är en termos som fyller sin funktion och samtid är riktigt snygg.Flaskan har en stor öppning, vilket gör den lätt att fylla på och hälla ifrån. Det praktiska handtaget adderar ytterligare funktionalitet, häng den från väskan, barnvagnen eller bär den stolt i handen. Finns att köpa i flera olika storlekar och färger
 • Joseph Joseph - Dot Dricksflaska 0,6 L Grå

  Joseph Joseph - Dot Dricksflaska 0,6 L Grå
  Med den smarta dricksflaskan Dot 0,6 liter från Joseph Joseph är det lätt att hålla koll på att du dricker tillräckligt mycket vätska under dagen.Ta med dig denna snygga vattenflaska till jobbet, när du ska träna, på utflykten - varthelst du behöver ha med dig vätska. Varje gång du fyllt på flaskan och stänger locket visas en ny prick på displayen, så att du kan hålla koll på upp till fyra flaskor/påfyllningar per dag, sammanlagt 2,4 liter. Pricken påminner dig på ett enkelt sätt om vad du har uppnått och uppmuntrar dig att dricka mer under dagen, Dot är ett smart men lågteknologiskt sätt att förbättra din vätskeintag.Joseph Joseph grundades 2003 av tvillingbröderna Richard och Antony Joseph. Deras huvudfokus är specialisering på moderna köksredskap - att göra vardagen enklare i köket. De är nu internationellt erkända för att tillverka några av de mest tekniskt innovativa köksprodukterna med fokus på intelligent design. Företaget har utsetts till årtiondets trendigaste leverantör av köksutrustning.
 • Vitamix - Ascent Smoothieflaska med Blandningskål och Knivbas

  Vitamix - Ascent Smoothieflaska med Blandningskål och Knivbas
  Vitamix Ascent Mixerskål/bägare Startkit – Mixa direkt i den lilla skålen för att hacka lök eller för att göra mindre portioner så som barnmat, dressingar, såser med mera. Komplettera med bägaren/smoothieflaskan som passar utmärkt för smoothies och lite större portioner dressingar, såser osv. Sätt sedan bara på ett lock för att förvara eller ta med det du har mixat – ta av locket och servera! Undvik därmed extra disk. Startkit innehåller 1 st 225 ml skål med lock, samt 1 st 600 ml bägare/smoothieflaska med lock samt knivbas. Mixbehållare kan inte användas i mikrovågsugn och bör inte användas för att mixa varma vätskor. Endast kompatibla med blenders från Ascent-serienSELF-DETECT ™ – TEKNIK som känner igen storleken på behållaren och justerar inställningarna därefterTillverkad av slitstarkt material som består av BPA-fri Eastman Tritan ™, alla behållare, lock och blad kan diskas i diskmaskinenLaserskurna knivblad som tillverkas i samma härdade rostfria stål som alla knivblad från Vitamix och ger bättre resultat och längre livslängd.
 • Glasflaska Rec 28,5cm Ljusgrön

  Glasflaska Rec 28,5cm Ljusgrön
 • Rig-Tig - Drink-It Vattenflaska 0,75 L Mörkgrön

  Rig-Tig - Drink-It Vattenflaska 0,75 L Mörkgrön
  Håll koll på vätskebalansen med snygga Drink-It vattenflaska från RIG-TIG, i design av Francis Cayouette. Ställ den på skrivbordet på kontoret, ta med den i träningsväskan eller låt den följa med på resa - med en vattenflaska slipper du lägga pengar på flaskvatten och bidrar till en hållbar miljö på kuppen. Flaskan är tillverkad av BPA-fri plast med smidig skruvkork som kommer i flera olika färger.
 • Stelton - I:cons Keep Cool Termoflaska 60 cl Guld

  Stelton - I:cons Keep Cool Termoflaska 60 cl Guld
  Steltons Keep Cool är en praktisk stålflaska med dubbla väggar som håller din dryck kyld längre. Den har ett estetiskt utseende som är framtagen i samarbete med den italienska designduon Daniel Debiasi & Federico Sandri och Keep Cool vann nyligen den prestigefyllda German Design Award 2020.
 • Stelton - Mumin Keep Cool Dricksflaska 75 cl Soft Light Grey

  Stelton - Mumin Keep Cool Dricksflaska 75 cl Soft Light Grey
  Mumin Keep Cool Dricksflaska 75 cl är en underbar vattenflaska i metall med muminmotiv från Stelton. Keep Cool är en elegant dricksflaska som passar utmärkt för kalla drycker. Använd till vatten, smoothies, läsk, iste och andra kylda drycker. Flaskan är skön att dricka ur tack vare pipens mjuka yta och kommer bli vara storfavorit under sommaren. Tack vare att dricksflaskan är tillverkad i rostfritt stål håller den kylan på drycken väldigt bra!Stelton har en genom åren lanserat flera härligt färgglada Muminprodukter, både vattenflaskor och muggar med motiv från den världsberömda Muminvärlden där Mumintrollet och hans familj med äventyrliga troll bor i Mumindalen med sina vänner.
 • LUND LONDON - Skittle Original Flaska 50cl Coral & Indigo

  LUND LONDON - Skittle Original Flaska 50cl Coral & Indigo
  Den trendiga termosflaska från Lund London passar perfekt på utflykten eller bilresan då flaskan fungerar utmärkt för både kalla och varma drycker. Flaskan håller sig kall 24 timmar och varm 12 timmar tack vare dom dubbla väggarna. Fri från BPA, PVC och Ftalater. Flaskan rymmer 50 cl och är gjord i rostfritt stål.
 • Rig-Tig - Mumin Drink-It Vattenflaska 50 cl Turqouise/Klar

  Rig-Tig - Mumin Drink-It Vattenflaska 50 cl Turqouise/Klar
  Återanvändbar vattenflaska med en volym på 50 cl med ett alfabetsinspirerat Muminmotiv från danska RIG-TIGs Drink-It-serie.Lär din minsting att vara snäll mot naturen och spara på dess resurser med denna praktiskt återanvändbara vattenflaska i tålig BPA-fri hårdplast från danska RIG-TIG. Vattenflaskan har en smart kork som lätt kan skruvas av och på, och runt vattenflaskans sidor hittar vi Mumintrollet och hans vänner samlade runt bokstäverna från alfabetet. Med en volym på 50 cl är vattenflaskan enkel att med sig på skolutflykter och äventyr, och låter dig undvika spontana inköp av vattenflaskor varje gång en utfärd anordnas så att du på så sätt både kan spara pengar och vara lite snällare mot miljön – Mumintrollet och hans vänner hade varit stolta! Vattenflaskan kommer i färgerna laxrosa och turkos.Danska RIG-TIG älskar smart köksdesign och har under flera år skapat högfunktionella köksprodukter som både är roliga och vackra i samarbete med framstående formgivare världen över. RIG-TIG betyder ”lagom” på danska och det är precis där de landar med sina designer som kombinerar form och funktion i en perfekt balans för att skapa kökstillbehör som är gjorda för att fungera optimalt i hektiska kök – stora som små. Med sina kökskollektioner bistår RIG-TIG oss med prisvinnande, vackra och funktionella produkter för matlagning, bakning, servering och förvaring i hållbara material som är formgivna för att kunna användas i många år framåt – länge leve RIG-TIG!
 • Stelton - I:cons Keep Cool Dricksflaska 60 cl Ljusgrå

  Stelton - I:cons Keep Cool Dricksflaska 60 cl Ljusgrå
  Dricksflaska från Stelton. Flaskan är perfekt till kalla drycker som vatten, smoothies, juice, läsk och mycket mer.Design från Stelton är baserad på skandinavisk designfilosofi, bra design skall vara attraktiv och funktionell så att det kan användas i vardagen. Stelton design erbjuder eleganta och innovativa produkter till alla som uppskattar kvalitetsdesign.
 • Eva Solo To Go termos flaska i rostfritt stål

  Eva Solo To Go termos flaska i rostfritt stål
  Håll innehållet kallt i 24 timmar eller varmt i 12 timmar Slitstark konstruktion i robust material En praktisk rem gör den lätt att ta med sig Kan diskas i diskmaskin Material: Rostfritt stål, Plast, Nylon Design av: Tools® Storlek: Volym: 0,5 L, Höjd: 19,5 cm, Diameter: 73,5 cm
 • Aarke - Aarke PET-flaska 800 ml 2-pack

  Aarke - Aarke PET-flaska 800 ml 2-pack
  PET-flaska 800 ml 2-pack från Aarke med skruvkork i polerat stål. Designad med rena, oavbrutna linjer, är Aarke PET-flaskan byggd för att passa perfekt för båda två av Aarkes kolsyremaskiner.Flaskan är av den större modellen och rymmer 800 ml.Levereras i 2-pack
 • Design Letters - To Go Termoflaska Hello Beige

  Design Letters - To Go Termoflaska Hello Beige
  Design Letters stilrena termosflaska är en praktisk liten termos som passar perfekt att ha i handväskan eller ryggsäcken. Termosen håller dryck varm i upp till 12 timmar och kall i upp till ett dygn. Flaskan är designad av Tobias Jacobsen och har texten Hot på ena sidan och Cool på den andra. Precis som andra produkter från Design Letters har termosen bokstäver tryckta i Arne Jacobsens välkända typsnitt från 1937. Volym 500 ml.
 • Glacial Vattenflaska 40 Cl - Vattenflaskor & Glasflaskor Rostfritt Stål White Golden Marble

  Glacial Vattenflaska 40 Cl - Vattenflaskor & Glasflaskor Rostfritt Stål White Golden Marble
  Vattenflaskan från GLACIAL har hållbar, modern design i rostfritt stål med isolerad funktion perfekt för både varma och kalla drycker. CE-märkt. Välj mellan olika färger. Den här produkten är ett miljövänligt val. Om vattenflaskan från GLACIAL- Håller kyla upp till 24 timmar.- Håller värme upp till 12 timmar.- Isolerad vattenflaska.- Både för varma och kalla drycker.- Den här produkten är ett miljövänligt val.- Tillverkad av rostfritt stål.- Hållbar, modern design.- Vattenflaskan kommer i olika färger.- Höjd: 265 mm.- Kapacitet: 40.0 cl.- Diameter: 70 mm.- CE-märkt.- Certifiering: FDA.- Certifiering: LFGB.- Vikt: 320 g.- Inte anpassad för diskmaskin. Skötselråd för vattenflaskan- Handdisk rekommenderas. Shoppa Vattenflaskor & Glasflaskor och mer Vatten Kaffe & Te hos Royal Design.

Dricker du mycket kolsyrat vatten hemma och har en egen maskin? För dig har vi gjort en speciell sida med nya flaskor till kolsyremaskiner.

ilead